طرز تهيه كيك وانيلي خانگي

دوره مقدماتی php
طرز تهيه كيك وانيلي خانگي
طرز تهيه كيك وانيلي خانگي

امتیاز دهید


3.3
از

300

این روزها اغلب برای تهیه کیک ساده ای مثل کیک وانیلی از پودر کیک استفاده میکنند اما چنین کیک هایی را میتوان به سادگی با موادی که به راحتی در دسترس هستند تهیه کرد. تهیه کیک ساده وانیلی عملا چهار مرحله دارد. مخلوط کردن مواد خشک، مخلوط کردن مواد تر، اضافه کردن مواد خشک به مواد تر و در آخر پخت کیک در فر. البته جزئیاتی هم در نحوه اضافه کردن مواد وجود دارد که در خلال این دستور تهیه کیک وانیلی متوجه آنها میشوید.

 

کیک ساده به خودی خود خوشمزه و پوک است و به عنوان عصرانه در کنار چای و قهوه هیچ چیزی کم ندارد. اما برای مناسبت های خاص میتوانید آن را با استفاده از پودر قند و میوه های تازه و خوش آب و رنگی مثل مثل توت فرنگی تزیین کنید.  برای آشنایی با کیک های ساده دیگر میتوانید دستور تهیه کیک شکلاتی ساده، کیک ماست، کیک شیر یا کیک دارچینی آسان را ببینید. در ادامه آموزش طرز تهیه کیک ساده را به صورت مرحله به مرحله خواهید دید.طرز تهيه كيك وانيلي خانگي

دوره مقدماتی php

  

 

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

 

 

آرد ، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و 2 بار الک کنید و کنار بگذارید. برای شروع کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و حدود 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

 

 

تخم مرغ ها را به نوبت به مایه کیک اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند.

 

 

آرد را قاشق قاشق به مایه کیک ساده اضافه کنید و در یک جهت و به آرامی مخلوط کنید. همزمان شیر را نیز اضافه کنید (کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت کم کم مواد را اضافه و مخلوط کنید). در انتها وانیل را نیز اضافه نمایید.

 

 

قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک ساده را داخل قالب بریزید. سطح کیک ساده را با قاشق صاف کنید و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید (دمای فرها متفاوت میباشد و  پس از 20 دقیقه باید کیک را چک کنید).

 

 

کیک ساده را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.

 

 

بعد از پخت و تهیه کیک ساده آن را به آرامی از قالب خارج و سرو کنید. برای تزیین میتوانید از شکلات ذوب شده، خامه یا پودر قند استفاده نمایید ( از این کیک میتوانید در تهیه کیک تولد و … استفاده کنید).

 

 

تبلیغات شما در بزرگترین سایت آشپزی ایران

سلام. ببخشید بدون همزن برقی میشه درست کرد یا کیفیت کیک و میزان پف کیک اونقدر کم میشه که ارزش پختن نداره؟

نرگس جان من تا حالا این کیک رو بدون همزن برقی درست نکردم. نمیدونم خوب میشه یا نه. بعضی کیک ها که حالت خیس دارن نیاز به همزدن تند ندارن مثل کیک هویج. ولی این کیک هایی که پوک هستن باید با سرعت زیاد هم زده بشن. در کل توصیه نمیکنم. ولی اگه امتحان کردی نتیجه ش رو به ما هم بگو عزیزم.

سلام ببخشید وقتی کره و شکر را مخلوط کردیم بعد به مخلوط آرد و نمک و بیکینک پودر اضافه کنیم ؟؟

نه دوست عزیز. همون طور که توضیح دادیم آرد توی مرحله چهارم بعد از تخم مرغ اضافه میشه.طرز تهيه كيك وانيلي خانگي

سلام
می خواستم بپرسم می شه مقدار کره رو کم کرد؟
زیاد چرب نمی شه؟

سلام آتریسا جان
این کیک کلا کره زیاد نیاز داره و بافت خوبش هم به خاطر همینه. اگه میخواید کم چرب باشه پیشنهاد میکنم از دستور کیک ماست استفاده کنید که خیلی سبک و خوشمزه هست.

سلام میشه بجاى کره از روغن مایع استفاده کرد!؟

سلام سارا جان
نه توی این دستور باید حتما از روغن جامد یا کره استفاده بشه.
اگه میخوای حتما روغن مایع استفاده کنی میتونی از دستور کیک دو رنگ مون استفاده کنی. کاکائوش رو میتونی حذف کنی اگه خواستی.

سلام اگه بخوام کیک کاکائویی درست کنم با همین دستور کیک چقدر باید پودر کاکائو و چند پیمانه شکر اضافه کنم تا خوب از آب در آد؟

این دستور مخصوص تهیه کیک ساده ست. میتونی از دستور کیک شکلاتی ساده استفاده کنی عزیزم.

سلام
ممنون از دستور پخت عالی تون . کیک عالی شد و خیلی هم پف کرد

سلام ببخشید هر پیمانه چند گرمه

هر پیمانه از چه ماده ای؟

سلام و خسته نباشید
ممنون از توضیحاتتون من همرو خوندم و چنتا سوال داشتم اول اینکه به جای روغن جامد روغن مایه میشه استفاده کرد؟من چنجا خوندم روغن زیادی کیک مانع از پف کردن اون میشه که حتی یکی از دلایل جداهم زدن زرده و سفیده تخممرغ هم به همین علت میتونه باشه.
و اگر پودر کاکائو رو اضاف کنیم به مواد،باعث سنگین شدن مایه کیک نمیشه ؟یااینکه باید به میزان اضافه کردن پودرکاکائو از ارد کم کنیم؟
ودوم اینکه تو قالبی باقطر 26 وارتفاع7سانتی ایااین کیک خوب پف میکنه؟ینی تا حدود 6.7 سانت پف میکنه که بتونم از پهلو کیک رو به چهار قسمت تقسیم کنم.
یه سوال دیگه این که وقتی بین کیک رو خامه کشی میکنیم و میذاریم یخچال یه مقدار کیک حالت خمیری پیدا میکنه ایا قبل از خامه کشی لایه ها اگه اون رو با شربت یا مربا با قلمو اغشته کنیم مانع از خمیر شدن کیک میشه یا تاثیری نداره
ببخشید که طولانی شد سوال اخرم اینکه خمیر ژلارد روی کیک خامه کشی شده شل نمیشه وموقع بریدن کیک باعث جداشدن خمیر از روی خامه نمیشه؟ ممنون

سلام دوست عزیز
نه توی این دستور نمیتونید روغن مایع استفاده کنید. اگه میخواید روغن مایع باشه خیلی دستورهای دیگه هستند پیشنهاد میکنم از اونا استفاده کنید.
بله بهتره به ازای مقدار کاکائوی استفاده شده (به همون وزن) آرد رو کم کنید مخصوصا اگر مقدار کاکائو زیاد هست. اگه کم باشه مشکلی ایجاد نمیکنه.
در مورد سایز قالب به قاعده کلی بگم. مقدار مایه ای که داخل قالب میریزید حداکثر نصف قالب رو پر بکنه تا جای کافی برای پف کردن بمونه.
درسته باید قبل از خامه کشی کمی شربت بمالید روی لایه ها.
در مورد خمیر ژلارد راستش نمیدونم. چون دستور خمیر ژلارد رو دوستمون زینب سادات برای ما فرستادن. زیر پست ژلارد کامنت بذارید احتمالا خودشون جواب میدن.
موفق باشد

سلام من توبخش کیک شکلاتی هم سوال کردم اما کسی جواب نداد لطفا جوابمو بدین میشه تو قابلمه درست کنم؟؟مزش عوض نمیشه؟؟درضمن من اون کیک شکلاتی رو درست کردم ولی پف نکرد اینجا هم بخش ترفند اشپزی نیست خواهشا جواب بدین خیلییییی عجله دارم??

در کل روش هایی برای پخت کیک روی گاز هم هست ولی به هیچ وجه انتظار نداشته باشید کیفیتش مثل کیکی بشه که توی فر پخته شده.
دلیل پف نکردن کیک میتونه هم زدن زیاد مایه بعد از اضافه کردن بیکینگ پودر باشه یا زود باز کردن در فر. دلایل زیادی میتونه داشته باشه.

سلام عزیزان…..من پختم دوبار کیکم عالی شد….درضمن به جای شیر ماست هم میتونید یک پیمانه بزنید

عالییییییییییی بود دست مریضاد

سلام ممنونم از سایت عالی و کاربردیتون …یه سوال
٢٣٠ کرم کره یعنی تقریبا جند لیوان؟

حدود یک پیمانه میشه

سلام. 230 گرم چقدر لیوان میشه؟ و اینکه اگه بخوام پودر کاکائو اضافه کنم به همین دستور پخت چقدر باید اضافه کنم و چه زمانی؟

من این کیک رو با رگه های شکلات درست کردم محشر شد! هم زیبا هم خوشمزه! خیلی ممنون

سلام عالی بود اما یه سوال میشه به جای شیر آب اضافه کرد؟

سلام عزیزم. باید شیر باشه تو دستور

عاشق این کیکم مرسی دوست خوبم?

با سلام من این کیک رو دروست کردم خیلی جالب بود اولین کیکی بود که همه چیزش به اندازه بود الخصوص پف کیک

سلام باران جان.جدی؟ خوشحالم که راضی بودی

دستور پخته خیلی خوبیه.فقط 1 سوال:میشه پودر کاکاعو بهش اضافه کرد و کیک کاکاعویی با همین دستور درست کرد؟

بله می تونید اضافه کنید.

واقعا ازتون ممنونم با این سایت محشری که دارید مرسسسسسسی این کیک هم عالی بود

ممنون آهو جان ، خوشحالم پسندیدی

ببخشید میخواستم بپرسم تو کیکا بجای جوش شیرین میشه از چیز دیگه هم استفاده کرد ؟

در بعضی از دستورها بکینگ پودر با جوش شیرین جایگزین میشه …

خیلی ممنون

سلام عزیییزم خیلی خوشمزه شد،ممنون

سلام تشکر میکنم اگه مطلب جدید داشتید برام ایمیل کنید مرسی

سلام دست تون درد نکنه ، من امتحان کردم خوب شد ، البته یه نفرو میشناسم با یه روش دیگه دقیقا کیکو با همین مزه درست میکنه … در کل ممنون

مرسی از سایت خوبتون

عالــــــــــــی بود

سلام ممنون از مطلب مفیدتون راستش من یه سوال داشتم میشه لطفا بگید که من چیکار کنم تا کیک هام پف کنن؟اخه همش که درست میکنم اصلا پف نمیکنه:((((((

نیلوفر جان دلایل مختلفی میتونه داشته باشه ، به بخش خانه داری » ترفندهای آشپزی » مشکلات رایج در پخت کیک مراجعه کن عزیزم

عالی بود

سلام
شیرینی این کیک زیاده، بنابراین حداکثر 1/5 لیوان شکر کافیه، با 2 قاشق بکینگ پودر هم خوب میشه و اگر 4 قاشق میریزید ظرف بزرگ بردارید چون ممکنه هنگام پخت سرریز کنه.

البته شیرینیش سلیقه ای هست ٬ من با این دستور تهیه کردم و راضی بودم اما در کل ممنون از توضیحاتی که دادید

عالی بود ممنونم

خوب بوووووووووووووووووووووود

سلام خسته نباشید من این کیک ودرست کردم عالی شد. بااینکه اولین بار بود که کلا کیک درست میکردم اما هیچ ایرادی نداشت. البته من این کیک و توی کیک پربرقی درست کردم واسه همین نگران بودم خراب شه اما واقعا از نتیجه راضی بودم. راستی من یه ابتکار به خرج دادم وتوی یک سوم آخرموادکیکم 2ق مربا خوری پودر کاکائو ریختم و خوب شد.
میخواستم ازتون تشکر کنم.

ممنون مونا جان ؛ خوشحالم دوست داشتی … ابتکار داشتن خیلی خوبه

لطفا طرز تهیه پخت انواع واقسام کیک و شیرینی و غذاها برام ارسال بفرمائید.

زهرای عزیز با عضویت در خبرنامه سایت مطالب برات ارسال میشه

عالی بود ممنون اما اگر تخم مرغش کمتر بود بهتر بود

من درست کردم خیلی خوشمزه بود

ممنونم عالی بود

سلام عزیزم خوبی خسته نباشید سایت خیلی زیبایی داری موفق باشی مخصوصا اموزش کیک های خوشمزه

عالییییییییییییی بود :*

سلام وقت بخیر . ممنونم از ایده ها و دستورات غذایی دقیق شما فقط خواستم تشکرم را پذیرا باشید.

سلام خیلی خیلی ممنون . این کیک رو هم درست کردم ، با تغییراتی جزئی و وانیل بیشتر فوق العاده بود ، یکی از بهترین کیک هایی بود که تا حالا درست کردم ،جای شما خالی

سلام ممنون میشم بهم بگید چرا کیک های من پف نمیکنه؟اگه هم پف میکنه سریع پفش میخوابه؟ ممنون

سرین جان در بخش ترفندهای آشپزی نکات مربوط به پخت کیک هست که میتونی با مطالعه اون دلیل تمام مشکلات پخت کیک رو بدونی عزیزم

سلام خیلی سایت خوبی دارین دمتون گرم من این کیکو درست کردم خیلی خوشمزه شد.خیلی ممنون از این که دستور پختشو دادید.متشکرم

سلام و خسته نباشید.با تشکر از زحمات شما نیلوفر جون. میخواستم بدون اگر مواد این کیک را کم یا زیاد کنیم مشکلی پیش می آید؟

ممنون شیرین جان ، عزیزم برای تهیه کیک مهم ترین نکته اینه که مواد کیک کم و زیاد نشه ، هر کیکی باشه فرقی نداره

سلام خسته نباشید ببخشید برای ١۵نفر باید چقدر به موادها اضافه کنم؟

مواد رو یک و نیم برابر کنید. مثلا به جای 2 پیمانه شکر از 3 پیمانه استفاده کنید.

خوب است

سلام خسته نباشید . یه سوال داشتم ، چرا زیر کیک من خمیر میشه ؟ مرسی

نوشین جان دلیلش حرارت کم فر و نپختن کیکه … میتونی برای اطلاعات بیشتر به بخش ترفندهای اشپزی مراجعه کنی

می شه با ماکروفرم درستش کرد؟

عزیزم من امتحان نکردم اما در بخش ماکروفر دستور کیک گذاشتم میتونی موادش رو مقایسه و جایگزین کنی

بله عزیزم من درست کردم عالی شد به شما گلم پیشنهاد می کنم

من که اسیر اون کیک شکلاتی شدم و به همه پیشنهاد میدم درستش کنن

واقعا چه خوب پس من هم میرم درست کنم مرسی گلم که پیشنهاد کردی?@

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

کیک اسفنجی

کیک اسفنجی یکی از کیکی های ساده و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است که در علاوه بر اینکه به عنوان عصرانه و صبحانه به همراه چای سرو می شود ، به عنوان پایه اکثر کیک های معمولی و کیک های تولد هم مورد استفاده قرار می گرد.

پودر کیک اسفنجی را می توانید به صورت آماده هم از فروشگاه ها تهیه کنید ، البته اگر می خواهید طعم بهتری را تجربه کنید توصیه می کنیم کیک را به صورت خانگی خودتان درست کنید. این کیک خوشمزه را می توایند مانند انواع پنکیک ها به عنوان صبحانه هم استفاده کنید.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کیک اسفنجی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک اسفنجی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با کیک اسفنجی با پارسی دی همراه باشید.طرز تهيه كيك وانيلي خانگي

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

برای تهیه کیک ساده اسفنجی ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمانی که مایه کیک اماده شد برای گرم شدن فر معطل نشویم. تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و زرده آن را از سفیده جدا می کنیم و در کاسه ای می ریزیم.

زرده ها را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و وانیل و شکر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها کشدار شوند و مایه کرم رنگی داشته باشیم. سفیده های تخم مرغ را نیز با همزن برقی یا دستی به خوبی می زنیم.

سفیده های تخم مرغ را به قدری می زنیم که کاملا کف کنند و زمانیکه کاسه را بر می گردانیم تخم مرغ ها بیرون نریزند.سپس شیر را به مواد زرده تخم مرغ می افزاییم و سفیده را نیز کم کم اضافه می کنیم و آرام مخلوط می کنیم.

آرد را الک می کنیم و بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و مواد را پیاپی مخلوط می کنیم تا گلوله نشود. در مرحله بعدی کف قالب کیک را کاغذ روغنی قرار می دهیم

و مایه کیک را روی کاغذ روغنی می ریزیم و قالب را داخل فر قرار می دهیم به مدت ۳۰ الی ۴۵ بعد کیک پف کرده و روی آن طلایی شده است. برای اینکه مطمئن شویم کیک پخته است می توانیم پس از ۴۵ دقیقه قالب را بیرون بیاوریم

و یک عدد خلال دندان داخل کیک فرو کنیم و بیرون بیاوریم،اگر مایه کیک به خلال نچسبیده بود یعنی کیک کاملا پخته شده است. کیک آماده شده را اجازه دهید تا کمی خنک شود و بعد از قالب خارج کنید و با خامه قنادی آن را تزئین کنید.نوش جان

کیکانه

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

سفارش کیک آسان‌تر، گفتگو با کارشناسان کیکانه پیش از سفارش، طرح سوالات و تقاضای راهنمایی، ثبت سفارش مدل‌های کیکی که در سایت موجود نیست. همه این موارد را می‌توانید در شبکه‌های اجتماعی کیکانه مطرح کنید. کارشناسان، از ساعت 9 تا 24 پاسخگوی شما هستند.

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یکی از ساده‌ترین و رایج‌ترین انواع کیک‌ها را آموزش دهیم. کیک وانیلی ساده پرطرفدارترین کیک خانگی به حساب می‌آید که بسیاری از خانم‌ها با طرز پخت آن آشنایی دارند. شما هم اکنون قادر هستید با تکیه بر آنچه که در دوره مبانی پخت کیک فرا گرفته‌اید، این کیک ساده را به راحتی و با بالاترین کیفیت بپزید. تصمیم گرفتیم که به عنوان اولین آموزش وبسایت کیکانه، طرز تهیه کیک وانیلی ساده را خدمت شما عزیزان ارائه کنیم.

طرز تهيه كيك وانيلي خانگي

4.5 (90%) 12 رایs

در ابتدا به این نکات توجه نمایید. البته همه دوستانی که دوره مبانی کیک را تا پایان فصل دوم مرور کرده باشند، علاوه بر این نکات بر دیگر ترفندهای مهم و موثر، تسلط کامل دارند. در صورت تمایل می‌توانید با پیگیری دوره، به صورت کاملا رایگان مبانی کیک پزی را فرا گیرید.

جلسه هفتم: روش‌ها و نکات مخلوط کردن کیک صفحه اصلی دوره جامع مبانی کیک‌پزی

مراجع: thespruce، wikihow

3 پیمانه               آرد کیک6 1 قاشق غذاخوری     بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری  نمک کوشر (منظور همان نمکی است که کمی از نمک معمولی دانه درشت‌تر است و برای مزه دار کردن غذای در حال طبخ استفاده می‌گردد.) 1 پیمانه                کره ذوب نشده، در دمای اتاق 1/4 2 پیمانه          شکر 5 عدد                  تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق 2 قاشق چایخوری    وانیل خالص 1 پیمانه                شیر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده همه محصولات

سوالات متداول

دعوت به همکاری

ثبت نام

فروشنده کیکانه شوید

درباره ما

تماس با ما

شماره‌های تماس: ۰۹۰۳۴۷۷۵۶۰۸ – ۹۱۰۰۱۱۹۵

آدرس ایمیل: admininfo@cakaneh.ir

آدرس دفتر: اصفهان، خیابان چمران، خیابان آل یاسین، کوچه آرژانتین، مجتمع حریر

طرز تهيه كيك وانيلي خانگي

آرایش

مدل مو

مدل لباس

آکاایران: کیک از انواع خوردنی های خوشمزه و لذیذ است که برای مراسم مختلف و یا به عنوان میان وعده و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد در ادامه این بخش از آشپزی طرز تهیه کیک وانیلی با طعم بی نظیر و ایده آل را مشاهده خواهید کرد.

کیک از انواع شیرینی های خوشمزه است و پرطرفدار است که می توانید آن را با طعم های مختلفی نظیر کیک نارگیلی و کیک گردویی و کیک وانیلی تهیه کنید. طرز تهیه کیک وانیلی مانند بقیه کیک ها ساده و راحت است و شما می توانید این کیک خوشمزه را به عنوان کیک تولد نیز بپزید.

کیک وانیلی از انواع کیک های خوش طعم و خوشمزه است که هر کسی از طعم و مزه این کیک خوشش می آید و بهتر است شما نیز این کیک را در منزل برای افراد خانواده خود بپزید و از طعم این کیک متفاوت و بی نظیر نهایت لذت را ببرید.

آکاایران: طرز تهیه کیک وانیلی با طعم عالی و متفاوت

کره : ۲۳۰ گرم
شیر پرچرب : ۱ پیملنه
شکر : ۲ پیمانه
تخم مرغ درشت : ۴ عدد
آرد : ۳ پیمانه سر پر
وانیل : ۱ قاشق چای خوری
نمک : نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر : ۴ قاشق چای خوری

برای پخت کیک وانیلی ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید سپس زرده و سفیده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید و سفیده ها را در درون ظرف مناسبی بریزید و ظرف سفیده ها را در درون ظرفی که حاوی آب گرم است قرار دهید سپس سفیده ها را با کمک همزن دستی و یا همزن برقی به خوبی هم بزنید تا پف کنند و به شکل خامه فرم گرفته شده در آیند سپس زرده را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا باهم به خوبی مخلوط شوند. درمرحله بعدی طرز تهیه کیک وانیلی آرد و بیکینگ پودر و وانیل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس مخلوط این مواد را دو یا سه بار الک کنید. در درون ظرف دیگری شکر و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس مخلوط این مواد را آنقدر هم بزنید تا شکر در شیر به خوبی حل شود سپس به صورت آرام آرام مخلوط آرد و شیر را به ترتیب به مایه کیک اضافه کنید و مایه کیک را بعد از هر بار اضافه کردن این مواد به صورت دورانی هم بزنید و بعد از مخلوط شدن مایه کیک با شیر و آرد روغن و یا کره ذوب شده را به مایه کیک اضافه کنید و به خوبی مواد کیک را هم بزنید.

 

در طرز تهیه کیک وانیلی بعد از آماده شدن کیک می توانید آن را از درون قالب بیرون آورید و سپس بعد از خنک شدن کیک می توانید سطح آن را با کمک روش های تزیین کیک خانگی به زیبایی تزیین کنید. برای مشاهده پخت انواع کیک کلیک کنید.

منبع :

سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران



طرز تهيه كيك وانيلي خانگي
طرز تهيه كيك وانيلي خانگي
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *