طرز تهيه كيك ردولوت شف طيبه

دوره مقدماتی php
طرز تهيه كيك ردولوت شف طيبه
طرز تهيه كيك ردولوت شف طيبه

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهيه كيك ردولوت شف طيبه

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها

طرز تهيه كيك ردولوت شف طيبه

kheyli khoshgel shode.zahere fondant mesle marsipan shode.khaste nabashi.heyf ke fer gazam bazish gerefte.baraye qalebe 24cm keyke ro chand tokhme morgh besazam?

chera nabayad ghaleb ro carb kard?bara hame keyk ha injoorie?kaghaz roghani ham nemihkad?bebakhshid dige man ziadi 0km hastam.

6 تخم مرغی درست کنایشالا فرت درست شه بتونی کیک های خوشگل درست کنی (و یابهتر ایشالا پیمان برای ولنتاین واست فر ایتالیایی بخره…..آمین)هر دو آرزوم مفیدهچون باید کیک به دیواره قالب بچسبه تا خوب بالا بیاد و اسفنجی بشهتهش رو میتونی کاغذ بذاری ولی هرگز چرب نکن. کاغذ نذاشتی هم فرقی نمیکنه. مثلا برای این قالب که کاغذ قلبی بریدن خودش یه دردسر اضافیه

!!!چي گفتي؟والنتاين؟؟تا حالا تجربه نشده!!!ايني كه گفتي يعني چي؟

تو این مورد باهات هم دردم خواهر

salamآپ هستم و سایتتو خیلی دوست داشتمخوشحال میشم سری بهم بزنیقربونتالهامhttp://elham888.blogfa.com/

چشم

طیبه جون فوندات و مارزیپان فرقشون چیه؟؟(من باز حرف اومدم-خجالت)بعد اینکه من می خوام گل مارزیپانی درست کنم.سخته؟؟چند وقت میشه نگه داشت؟؟دستورش هست تو وبلاگ؟؟(من پیدا نکردمپر.ژه خامه هنوز انجام نشده .اخه تنهام.کسی نیست بخوره (شکلک ناراحت)این شیرینی دوست نداشتن هم بد دردیه.همش باید منت بکشم بیان تست کنن

منم همین مشکل رو دارم ولی میبرم اداره سه سوت میخورنمارزیپان رو پست نکردم چون عکسش رو ندارمتا یکی دو هفته دیگه حتما پستش میکنمفوندانت 100 برابر برای تزئین از مارزیپان بهترهولی زیادی شیرینه و طعم مارزیپان به خاطر بادامش بهترهاگه بار اولته از فوندانت شروع کن که راه بیافتیفوندانت مارشملو ساختنش از فوندانت آسونترهولی فوندانت رو تحت عنوان شوگر فلاورز پست کردم

خسته نباشید،دو تا سوال داشتم با اجازتون می پرسم، یکی اینکه بعد از خامه زدن روی کیک باید بلافاصله فوندانت رو بکشیم روش و یا بذاریم خامه اش سرد بشه و بعد؟سوال دوم هم اینکه اگه بخواهیم کیک رو روز قبل از سرو درست کنیم و در یخچال بذاریم و روی کیک هم پوشش و گل رز با فوندانت گذاشته باشیم،تا روز بعد پوشش و گل فوندانت خشک نمی شوند؟

ندیدم خامه زیر فوندانت بزنن بیشتر از کرم استفاده میشه که چرب باشهولی شما میتونید امتحان کنیدخیر من توصیه میکنم همون روز سرو بشهالبته تا دو روز هم اگه خوب کاور بشه خشک نمیشهولی تازه اش مزه خیلی بهتری دارهدر هر حال عملیه. با سلفون خوب کاور کنید که هوا نبینهولی مارزیپان خیلی زودتر خشک میشه

مقش شب:برش نخورده:http://8wyydq.blu.livefilestore.com/y1prCUMU1wgyR8P1et5ijWBUeZz-i_no-f14EBnsqoi1fFpl9FL2NLws2D-V0zuVaZZXSSKeEJnKv0wlkjJHAdfB3un8schMy6V/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%88%D9%84%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%86%20-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87.JPG?psid=1برش خورده:http://8wyydq.blu.livefilestore.com/y1pIllgU7f3Mop7BZhd1Hbi1oxgCHmik6Hi4Yf_2xsBlWA67NQv0VZ_IUZRHw46K6ic9fvuG4lwatMMIq7XIXrMwT8eGdZHoQeo/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%88%D9%84%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%86%20-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87.JPG?psid=1این کیک رو تقدیم می کنم به شف عزیز برای تمام چیزهای خوبی که به من یاد دادن، به خاطر صبر و حوصله اشون و خلاصه برای همه چیزهای خوب این وبلاگ.بعدش هم تقدیم می کنم به همه همشاگردیهای خودم.در مورد کیک:من این فوندانتها رو تابستون درست کرده بودم. حقیقتش از باز کردن فوندانت و صاف نشدنش هراس داشتم. کیکم رو درست کردم و بعدش اون فراستینگ خیلی خوشمزه رو روش زدم. بعد نوبت فوندانت شد.باور نمی کنید، اینقدره راحت باز شد که خودم هم باورم نمی شد. البته به توصیه شف هی خمیر رو از روی سطح کار بر می داشتم و می چرخوندم. خلاصه یک خمیری باز کردم که باهاش می تونستم کل یه زمین فوتبال رو بپوشونم!! بعد هم روی کیک منتقلش کردم و تزئینش. فقط شف جون، من فکر کنم رنگهای ویلتون شما خارق العاده هستن. من یک عالمه رنگ توی اون یکی خمیرم خالی کردم بلکه یک کم رنگ بگیره، یعنی داشتم دیوونه می شدم بلا نسبت. می بینید که تفاوت رنگش خیلی نشده!!بعد مزه اش. من فکر می کردم خیلی شیرین باشه، در صورتی که اصلا اینطور نبود و من هم نازک بازش کرده بودم و کمبینیشن بین اون فراستینگ قهوه و فوندانت خیلی تک بود.دست شف درد نکنه.

واقعا زيباست. حرف نداره. مرواريد جون درست كردن اين فوندانت ساده نيست شما واقعا عالي درش آورديد و اينكه اينقدر خوب روي كيك فرم گرفته نشون ميده كه فوندانتش عالي بوده چون بعد از اينكه اينقدر نازكش ميكنيم كاور كردنش سختهحرف نداره كارتوالا در مورد رنگ خودم هم توش موندم. آخه ميزان رنگي كه زدم توي عكس مشخصه. نميدونم چرا اينقدر نتيجه فرق ميكنه. چند شب پيش كه داشتم يه بيسكويت درست ميكردم ياد “ورده البهجه” پريس جون افتادم. آخه من فقط يه اپسيلون رنگ به خمير زدم و خمير تازه رنگش خيلي پر رنگ تر از اوني كه ميخواستم شد شد. بعد گفتم پس چه طوري بوده كه واسه پريس جون اصلا رنگ نگرفته بود؟! حالا جريان فوندانته هم همينهمن جدا نميدونم رنگهايي كه دارم اصلن يا نه ولي هلوگرام كه دارنخدا ميدونهخدا رو شكر كه واستون زيادي شيرين نبوده چون تزئين با فوندانت يكي از زيباترين تزئينهاست و اگه با مزه اش مشكلي نداشته باشيد واقعا چيزاي شيكي ميشه باهاش درست كردبازم ميگم احسنت

ممنون از لطفتون.حالا من یه ایده دارم و اون هم اینه که دفعه بعد به هنگام اضافه کردن رنگ به فوندانت کمی گلیسیرین بهش اضافه کنیم یا روغن!! می گما شف جون لطفا در اسرع وقت برید اون مغازه ای که رنگها رو ازش خریدید، چند تا رنگ برای روز مبادا بگیرید. رنگهای ما که خیلی بی رمق هستن!!

بله ميشه امتحان كرد. البته من جايي نديدم اين كار رو بكنن. يه بار خودمم امتحان ميكنم ببينم چي ميشهدير شده مرواريد جون. تو شهر ما جنسها روزانه تموم ميشه! من اين ملت رو دركشون نميكنم

طیبه جون ممنون بابت همه زحمت‌هایی‌ که میکشیکیک اسفنجی با فوندانت. کیک من کلا شیرین نبود چون واسه مواد میانی تا حد امکان شکرو کم کردم. فوندانتم هم خیلی‌ نازک بود واسه همین شیرینیش مناسب بود. گر چه خود فندانت خوشمزه نیست ولی‌ خیلی‌ زیباستواسه فوندانت بنا به توصیه مروارید جان من کمی‌ روغن و گلیسیرین به دستم و تخته کار مالیدم و ورز دادم. بعد که نشاسته پاشیدم به راحتی‌ باز شد و نازک. هیچ ترکی هم نخورد. کلا خیلی‌ راحت تونستم باهاش کار کنمواسه رنگ هم: قرمزو صورتی‌ خیلی‌ بیخاصیت هستن ولی‌ باقی‌ رنگا واسه فوندانت خوب جواب میده من زیادی رنگ زدم همون سر خلال دندون کافی‌ بودمن از پریشب فوندانت صورتی‌ داشتم رنگ زرد بهش اضافه کردم نارنجی شد. فندانت میمونه رنگش بیشتر خودشو نشون میده. درسته؟واسه لایه میانی کیک اول پودینگ شکلات. کیک نارنجی کریم چیز. کرم هر دو هم قهوهhttp://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/cake%20v-day.JPGhttp://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/v-day.JPGhttp://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/fondaant%20cover.JPGhttp://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/boresh%20fondant.JPG

@ Parisپریس جون،کیک هاتون خیلی خوشگل شدن. دستتون درد نکنه.من چند روز پیش جایی خوندم رنگهای قرمز آمریکایی ماده ای دارن که در اروپا ممنوعه! به فکرم رسید شاید رنگهایی که شما و من استفاده می کنیم اروپایی هست و مال شف آمریکایی.من رنگ آمریکایی اش رو سفارش دادم، به دستم رسید باید امتحان کنم ببینم فرقی داره یا نه.

خواهش می‌کنم . والا من می‌خواستم تقدیمش کنم به شما ولی‌ گفتم شما خیلی‌ استادتر از این حرفایین ماشالا کارتون خیلی‌ تمیزو حرفی‌ یه:)پس وقتی‌ از رنگتون استفاده کردین خبرشو بدین که چجوریه. ولی‌ اگه ممنوعیتی داره واسه همینه که اینجا نمیارن باید چک کنم ببینم اینترنتی می‌تونم بخرم یا نه.البته اگه برسه

@ Parisپریس جون، حالتون خوبه؟!! کار به این تمیزی!!حیف که مریضم، اگر نه می رفتم خودم رو از پنجره پرت می کردم پایین!! یعنی ها!! رنگ رو من سفارش دادم از آمریکا مسافر برام بیاره اون هم با یه بدبختی ای، اگر نه که خودشون به اروپا نمی فرستن مستقیم. امیدوارم به دستم برسه! نیجه اش رو حتما می گم.

من حالم خوبه. خوشحالم که خوشتون اومده و خوشحالم که نتونستین بپرین;;0پس تقدیم به مروارید مهربان:Xراستی‌ مروارد جون! من بالاخره واسه این چراغ مطالعه داداشم لامپ خریدم یه ماه پیش ازش خواسته بودم چراغشو بده امتحان کنم تازه امروز آوردمش خونه. بس که گیجم! حالا زاویمو چطور تعیین کنم یعنی‌ چراغ کجا باشه دوربین کجا؟ چندتا عکس گرفتم ولی‌ اشعه نورو تو عکسا میبینم. لامپم سفیدهمرسی‌. راستی‌ آدم شما و طیبه جون رو می‌بینه کلی‌ امیدوار میشه چون همیشه با وجود ناخوشی کاراتونو با عشق انجام میدین. پیشاپیش از خدا می‌خوام سال نو برای شما و خانوادتون سلامتی هدیه بیاره

@ پريس:پريس جون عالي شدن. خيلي هم خوشگلن و خوشحالم كه با شيرينيش مشكلي نداشتي. به نظرم كه خيلي خوب كار كردي و توصيه مرواريد جون در مورد گليسيرين هم عالي جواب داده. من خودمم دفعه بعد تست ميكنم و اطلاع ميدم@ مرواريد:نميدونم مرواريد جون. من اميدوارم كه رنگم آمريكايي اصل باشه و نه قلبي پاكستاني:p@ پريس:راستي پريس جون اگه واسه اون كيك نارنجيه واسه كاور كيك از رنگ آبي ايتفاده ميكردي و بعد گلهاي بزرگ رو سبز و كلهاي كوچيك رو سفيد و صورتي….بعد كيكت دقيقا عين بركه گلهاي نيلوفر ميشه

راستي به نظر من سايه اضافي توي تصوير نيستالبته مرواريد جون استادن حتما توضيح ميدن

طیبه جون واقعا خوشگل میشد اونجوری. می‌تونم تصور کنم، ذخیرش می‌کنم واسه دفعات بعد حتما یه بار انجامش میدم. نمیدونم کی‌ ولی‌ یه وقتی‌ عکسشو میذارم باید منتظر مناسبتی باشموالا من فوندانت رو که درست کردم به ۵قسمت تقسیمش کردم تازه نصف دستورو درست کرده بودم ۲ قسمت بزرگ ۳تا کوچیک. واسه کاور کردن کیک اولم چون فکر می‌کردم باز کردنش ساخته یه گلوله بزرگ برداشتم بعد چون بهش روغنو گلیسیرین اضافه کرده بودم خیلی‌ راحت باز میشد تا جایی‌ که مجبور شدم از تخته کار به سنگ روی کابینت منتقلش کنم. تقریبا اندازه یه کیک ۲۶ سانتی پهنش کرده بودم وقتی‌ اضافی‌ها رو بریدم شد دوباره یه گلوله متوسط. به خاطره همین ۲تا گلوله ازش جدا و رنگ کردم یکیشو زرد زدم یکیشو بنفش. بنفش با صورتی‌ همون بنفشو بهم داد ولی‌ زرد و صورتی‌ شد نارنجی. ولی‌ اره همون برکه خیلی‌ ناز میشدراستش این عکس و عادی گرفتم من دیشب ۲-۳تا عکس با چراغ مطالعه امتحان کردم ولی‌ شیرینی‌ فرفره‌ای بود که دستورشو از اینجا نگرفته بودم واسه همین عکس نذاشتم ولی‌ حالا اون عکسو میذارم اگه اشکالی نداره. ممنون میشم نظر شما و مروارید جان رو بدونم

@ Parisتوی این عکس من از یک چراغ مطالعه استفاده کردم:http://public.blu.livefilestore.com/y1pK5-1PhHvxl8w3o9ObupwS72lExRwuDUDq92yLhjPr56BiNOOLmjfMI1Pgv8qYmdIi0kZJLNTKxohbLRb6IcVKw/%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B1%20%D8%B1%D9%88%D9%84.JPG?psid=1همونطور که می بینید سمت راست بشقاب سایه داره. علتش هم اینه که چراغ مطالعه من سمت چپ بود. به همین خاطره که می گن بهتره از دو چراغ استفاده کنید.معمولا اون چیزی رو که می خواهید ازش عکس بیندازید باید وسط باشه، چراغتون و یا چراغ هاتون در سمت راست یا چپ.دوربین رو هم معمولا وسط نگه می دارن. من توی اینترنت سرچ کردم، دیدم توی مامی سایت دوستان زحمت کشیدن و مطالب خوب و عکس های خیلی خوبی رو گذاشتن. دستشون درد نکنه. لینکش رو می ذام.در ضمن پریس جون، اول یک مطالعه ای روی ستینگ دوربینتون انجام بدید قبل از شروع هر کاری. شما اگر امکانات دوربینتون رو نشناسید نمی تونید استفاده بهینه رو از دوربینتون داشته باشید.یک کار دیگه ای که من انجام می دم اینه:دوربین ها معمولا یک گزینه ای دارن اسمش رو به فارسی نمی دونم. انگلیسی اش فکر کنم این می شه:Delayed Action shutter releaseبهتره روی این گزینه تنظیم کنید که خطر لرزش دستتون رو دیگه به صفر می رسونه.من باید برم. بعدا می یام بیشتر توضیح می دم.

@ Parisاگر دوربینتون رو روی اون گزینه ای که بالا نوشتم تنظیم کنید، خیلی توی کیفیت عکستون تاثیر می ذاره. دوربین من دو تا تایم داره، 2 ثانیه و 10 ثانیه. من معمولا روی 2 ثانیه تنظیم می کنم.در مورد لامپ اینی که سفید باشه کافی نیست. باید روش نوشته شده باشه دی لایت، نور روز. البته من کلی هم عکس با نور زرد گرفتم و خوب شده، ولی قانون عکاسی در این زمینه می گه نور روز.اینها رو تمرین کنید. مارک دوربینتون رو هم بگید شاید بشه بیشتر بهتون کمک کرد.امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

ممنون مروارید جون. راستش من همیشه از گزینه اتو استفاده می‌کنم تو دفترچه راهنمای دوربینم هیچ گونه اطلاعاتی‌ وجود نداره فقط در حد توضیح برای روشن یا خاموش کردن دوربینه مارک دوربینم اینهcanon. power shot Sx200 IS12x optical zoomولی‌ سعی‌ می‌کنم حتما پیشنهاداتتون رو مد نظر قرار بدم. با این حساب شما از گزینه منوال برای گرفتن عکس استفاده میکنین؟سعی‌ می‌کنم با ستینگ دوربینم بیشتر آشنا بشمواقعا ممنونم .شرمنده که مرتب اسباب زحمت میشم

@ Parisپریس جون،من باید زودتر می گفتم، فکر کردم گفتم، ببخشید. بله من از اتوماتیک استفاده نمی کنم. فلش رو خاموش می کنیم، ایزو اتوماتیک باشه، سرعت دوربین رو می یاریم پایین و بقیه چیزها که براتون نوشته بودم.من در اسرع وقت چک می کنم ببینیم ستینگ دوربینهای کنون چه جوریه.اصلا هم زحمتی نیست.

پريس جون اگه واستون امكان داره بهتره از نور صبح استفاده كنيد تا اونجايي كه من مطالعه دارم حتي با اتوماتيك هم كيفيت كار خوب ميشهمثلا دوربيني كه من استفاده ميكنم اون موردي كه مرواريد جون ميگن رو داره ولي اونقدري تاثير نداره چون مدلش پايينهو اينكه سرعت شاتر رو نميشه تا اون حد تنظيم كرد. پس راه حل اونيه كه توي پست قبلي توضيحش رو بهتون دادم

طرز تهيه كيك ردولوت شف طيبه

مرسی‌ طیبه جون کم کم راه میفتم. یعنی‌ واسه جبران محبت شما و مروارید جون باید یاد بگیرمدر مورد نور صبح! والا خونه من روز‌و شبش یکیه! یکی دو بار هم رفتم تو بالکن ولی‌ خوب اونجا هم محصوره عکسایی که داخل گرفته بودم بهتر از اونا شده بودن(مامان بزرگم همیشه بهم میگه خونه باید افتابگیر باشه):Pولی‌ یه عکسایی تو حیاط خونه مامان بزرگم گرفتم به موقعش برات میزارم نمیدونم چرا بازم احساس می‌کردم سایه داره. باید تو آفتاب باشه یا سایه؟ اینا رو منتقل می‌کنم به پست های عکاسی بعدا

@ Parisپریس جون،عکاسی هم مثل شیرینی پزی با تجربه دستتون می یاد باید چه کار کنید.سعی کنید از یک شیء با گزینه های مختلف دوربینتون عکس بیاندازید و برای هر کدوم از عکس ها حتما یادداشت کنید که از چه گزینه هایی استفاده کردید که بعدش بتونید تشخیص بدید کدوم گزینه برای دوربین شما بهتره.من به ندرت از گزینه اتومات دوربین خودم استفاده می کنم. دروغ نگفته باشم هیچ وقت استفاده نکردم. امتحانش که کردم دیدم اون چیزی که من می خوام رو بهم نمی ده.گزینه فتوشاپ که شف گفتن هم گزینه خوبیه، هر چند من با فتوشاپ هیچ وقت کنار نیومدم.:((

بحث تخصصيش رو نميدونم ولي تا اونجايي كه تجربه دارم نبايد زير نور مستقيم آفتاب باشي. من ميرم تو سايه ولي نور بازم از زاويه هاي ديگه به اندازه كافي موجوده. منم كه ميدوني فقط جمعه ها نور روز دارم و هميشه با لامپ عكس ميگيرم@ مرواريد:مرواريد جون عكسهاتون اصلا به فوتوشاپ نياز ندارن. من خودم واسه اون كاوري كه واسه آلبومتون درست كردم عكسهاتون رو با فوتوشاپ اديت كردم ديدم اصلا اديت شده اش با اديت نشده اش فرقي ندارهآخه عكسهاتون اصلا نور و سايه اضافي ندارن و اديت رو هم فقط واسه حذف نورهاي اضافي لازم داريم

آخی نااااااااااازی با این حالتون فوندانت درست کردیدولی در عوضش شیرینی پزی روحیه آدم رو عوض میکنهمخصوصا اینکه انگیزه و هدف و هم شادی مروارید جون باشهنگران نباشید بهاره جون. این چیزا با تجربه درست میشه. مطمئن باشید

به به چه نازه مروارید جون کجاست که ببینهدستتون درد نکنه:)

@ baharehبهاره عزیزم،زبانم قاصر از گفتن جمله ای هست برای تشکر از این همه زحمت شماست. این رو از ته دل می گم. اینقدر کارتون برای من ارزشمنده که خدا می دونه. چون می دونم این چند روز هم کسالت داشتید.من دیشب موقع خواب توی تخت هدیه ارزشمندتون رو دیدم. ایـــــــــــــــــنقدره قشنگ بود حسم اون موقع. از اونجایی که همه اتون دیگه من رو می شناسید و می دونید که این جور مواقع دوست دارم هدیه ام رو بزنم زیر بغلم و برم یه گوشه ای و با هیچ کسی حرف نزنم و حال کنم با هدیه ام، حتما حدس می زنید که از دیشب تا حالا دارم ذوق هدیه ام رو می کنم. صبح هم به آقای همسر نشون دادم و ایشون هم کلی لذت بردن و تشکر کردن. بهاره جون، من هنوز هم می گم من هیچ کاری نکردم و دل خودتون دریایی هست و همه چیز رو از دریچه دل مهربونتون می بینید.باز هم ممنون بابت همه چیز.:-*

طیبه جان سلاماینکه یک موقعی هم اگه حالمون خوب نیست ولی به خاطر عشق به دوستان با ارزش دوست داریم یک کاری بکنیم مهری هست که خود شما تو دلمون کاشتین و درسیه که از خود شما گرفتیمبله کاملا موافقم واقعا روحیه آدم با خلق یک کار هنری عوض میشه بخصوص برای فراموش کردن خاطراتی که انسان دوست داره فراموش کنه کل تمرکز متوجه ان کار میشه و عالیه دیگه بخصوص که به قول شما اگه انگیزه های قوی ای هم مثل قدردانی از دوستان خوب پشتش باشهراستش طیبه جون خیلی دلم میخواست یک چیز مخصوص برای مروارید جون واسه تشکر دزست کنم و میخواستم براش زحمت زیاد بکشم یعنی منظورم اینه که نمیخواستم راحت باشهبه هر حال عیب و ایرادها رو باید ببخشیدممنون بابت همه چیز

@parisپریس عزیز سلامسر شما درد نکنه و چشمهاتون قشنگ میبینه اصلا قابل مروارید جون رو نداره و در مقابل کارهای زیبای شما من جسارت میکنم

@مرواریدمروارید جان سلامخانومی من که کاری نکردم ، در مقابل تمام مهربونیهایی که شما به من هدیه دادین این واقعا کمترین کاری بود که میتونستم بکنم اینو تعارف نمیکنم و خودتون هم میدونین که حضورتون چقدر به من کمک کرد حالا باید بعدا براتون تعریف کنم که چه اوضاع خنده داری داشتم از وقتی فهمیدم بعد از دوشنبه دیگه به اینترنت دسترسی ندارید،نمیدونید چه بدو بدویی داشتم تا بتونم وی پی ان جدیدو راه بندازم هر کی نمیدونست فکر میکرد حالا چه کن فیکونی میشه اگه درست نشه، اخرشم تو دقیقه نود درست شد و یک نفس راحتی من و آقای شوهر کشدیم ولی همینکه فهمیدم خوشتون اومده دیگه حسابی بهم چسبید چون دوست داشتم قبل از رفتنتون اگه بتونم خوشحالتون کنمانشالله هر جا هستین در پناه خدا شاد و سالم باشید

راستی طیبه جانباید بگم که مزش فوق العاده بود و جالبه که فوندانتشو هم همه خوردن و خودم هم با اینکه کم شیرین دوست دارم و میخورم با فوندانتش خوردمش و دیدم عجب ترکیب عالیی با فراستینگش شده خلاصه از کوچیک بودنش کلی خجالت کشیدم چون همه دنبال بقیش بودن اینکه میگم مزش عالی بود واقعا عالی بودا چون من خودم هم هر کیکی رو دوست ندارمخیلی خیلی خیلی ممنون

اتفاقا من کشف کردم کیک که کوچیک تر باشه به همه بیشتر میچسبهیه جورایی کلاس فرانسویش میره بالا:P

سلاممن تازه وبلاگ شما رو پیدا کردم. امروز فردا میخوام دستوراتی که نوشتین رو امتحان کنم چون از تعریف همه نشون میده واقعا دستورات عااااالی و کاملی هستن.پیشاپیش ممنون 🙂

شف عزیز کیک ویدی با تاخیر .البته در همون روز وی دی درست شده بود ولی من چند وقتیه به علت اسباب کشی اینترنت ندارم . http://www.shagerdeashpazi.blogspot.com/2012/04/blog-post_14.html

واي چقدر خوشگل شده. مخصوصا اون قلبهاي وسطي به كيك يه زيبايي خاصي داده كه سه بعديش كردهمثل هميشه فوق العاده زيبااحسنت

ممنون شف عزیز البته در قنادیها دیدم که قلبها یا ستاره هارا با سیم گل سازی روی کیک سوار میکنن که بتونن بهش حالت بدن. من سیم نداشتم. مخصوصا اگر با پروانه تزئین بشه که با سیم خیلی بهترمیشه انگار دارن دورکیک پرواز میکنن. البته شما که استاد ما هستین بیشتر مشاهداتم را برای دوستانی که مثل من بی تجربن توضیح دادم.

بله عزيزم اين از تزئينات متداولهپس اينجا هم مد شده؟ جالبه دنيا رو به پيشرفته:p

خیلی خوشکله.منم تصمیم دارم فوندانت درست کنم ولی نمیدونم از مارشملو استفاده کنم یا مارزیپان یا خمیر فوندانت که طیبه جان آموزش دادن.خلاصه نمیدونم کدومشو انتخاب کنم میخوام برای پسرم کیک باب اسفنجی درست کنم.

اگه واسه بچه هاست مارزيپان مفيد ترهاما كار باهاش مشكلتره

این هم کیک من:کیک وانیلی + موس شکلاتی + یه لایه خامه با شکلات چیپسی + مارشمالو فوندانتجعبه ش هم خوشگل شد، گفتم عکسشو بذارم!یه جوری درستش کردم که یکی از قلبای روی کیک از تو اون قلب روی در جعبه پیدا باشه :دیکل پروژه از 5 عصر تا 2 بامداد انجام شد! من عاشق این مدل سورپرایز بازی ها هستم!!!

خيلي خيليخيلي ناز شدهوااااااااااقعا خوشگل و رنگي و تو دل بروخيلي تميز و شيك كار كرديد و جعبه اش هم انتخاب بجايي بودهعاليماشالاو اين كه گفتيد اينقدر طول كشيده… بله واقعا وقتگيرهولي ديدن قيافه شاد ديگران خستگي رو از تن آدم بيرون ميكنه

وای طییبه جون! اینقدر تعریف میکنین که آدم مجبور میشه فیس دنای سرخ شده از خجالت بفرسته که!! :)) :*البته اینقدر زیاد طول نکشید، یه ساعتش که مشغول جعبه درست کردن بودم، کلاً هم پیوسته کار نکردم. ولی چون همه شو گذاشته بودم برای یه روز خییییلی کار شد، یعنی 3-4 تا رسپی رو همزمان درست کردم دیگه: کیک و موس و خامه و فوندانت و سر هم کردنشون!!نتیجه اخلاقی این که به حرف استاد خود گوش کرده و از قبل برنامه بریزین که تو چند روز این پروژه هارو پیش ببرین!من کلاً هدیه های دست ساز رو بیشتر دوست دارم(چه دادنی باشه چه گرفتنی :دی) و این شیرینی پزی بسیار ایده ی خوبیه برای هدیهخلاصه که من خوشحالم که مشتری این وب شدم و بازم ممنونم به خاطر همه ی این ایده های خوب که باعث میشه زندگی آدم خوشمزه تر بشه 🙂

این کیک بسیار بسیار زیباست و بدرد ولنتاین می خوره. از شما بسیار ممنونم

خانم شما شاهکارین . من کیف می کنم وقتی میام تو وب سایتتون 

سلام یدونه ای عزیزم. نمونه ای گم.

سلام اینم  کیک من بابت همه مطالب مفیدی که میذارین یه دنیا ممنون.  

نظر لطفتونه

اييييييييييييييي ولبسيار زيبا و شيكخيلي لذت بردم

سلام.كسي ميدونه اين كيك چقدر فوندانت ميبره حدودا؟

عالی بود مرسی



طرز تهيه كيك ردولوت شف طيبه

کیک قرمز مخملی یک کیک هیجان انگیز و مناسب برای مهمانی های دونفره عاشقانه و روز عشق است.

 

کیک مخمای قرمز در اصل برای آمریکا است و معمولا به صورت لایه ای با رنگ های قرمز روشن و تیره درست میشود. جالب است بدانید در زمان های گذشته برای رسیدن به رنگ قرمز در این کیک از چغندر و آب دوغ استفاده می شده است. رنگ این کیک باید قرمز مایل به قهوه ای باشد. امروزه به جای آب دوغ از باترمیلک و برای رنگ قرمز هم از رنگ های خوراکی استفاده می شود که در اصل همان مواد هستند اما که کمی صنعتی شده اند. پودر کاکائو و خاصیت اسیدی باترمیلک تاثیر زیادی در رنگ زیبای کیک دارد پس آنها را به هیچ وجه با چیز دیگری جایگیزین نکنید و یا حذفشان نکنید. این کیک با کرم خامه ای سفید پوشش داده میشود و حالت اصیل آن به این شکل است. کرم های پنیری و کره ای (باترکرم) کاملا مناسب این کیک هستند و بین لایه های این کیک هم از همان کرم سفید استفاده میشود.

 

 

مواد لازم برای کیک قرمز مخملی :

 

آرد مخصوص کیک (الک شده) : ½ 2 پیمانه (250 گرم)
نمک : ½ ق چ
پودر کاکائو : 2 ق غ
کره جامد که به دمای اتاق رسیده : ½ پیمانه (113 گرم)
شکر سفید : ½ و 1 پیمانه (300 گرم)
تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
وانیل : 1 ق چ عصاره خالص
باترمیلک : 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
رنگ خوراکی مایع قرمز : 2 ق چ
سرکه سفید : 1 ق چ
جوش شیرین : 1 ق چ

 

مواد لازم برای کِرِم پنیری برای فراستینگ :

 

پنیر خامه ای که به دمای اتاق رسیده : 227 گرم
پنیر ماسکارپونه که به دمای اتاق رسیده : 227 گرم
وانیل : 1 ق چ عصاره خالص
پودر قند : 1 پیمانه (115 گرم)
خامه سرد (35-40% چربی) : ½ 1 پیمانه (360 میلی لیتر)

تهیه کیک قرمز مخملی در سه مرحله انجام می شود که به ترتیب به آن ها پرداخته شده است:

 

مرحله اول ؛ طرز تهیه کیک قرمز مخملی :

 

فر را روشن کرده و روی درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. شبکه فر را روی ردیف وسط قرار دهید. دو عدد قالب 23 سانتی متری را چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

داخل یک ظرف بزرگ آرد الک شده ، کاکائو و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بذارید.

 

داخل ظرفی دیگر کره را آنقدر بزنید تا سفید و کرمی شود (با همزن حدود 2 دقیقه). سپس شکر را به آن اضافه کرده و مجددا آنقدر بزنید تا سبک و کرمی شود (با همزن 3-2 دقیقه). تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید (یعنی بعد از اضافه کردن هرتخم مرغ، مواد را خوب هم بزنید سپس بعدی را اضافه کنید). وانیل را نیز اضافه کرده و مجدد هم بزنید.

داخل ظرفی دیگر ، باترمیلک و رنگ قرمز را خوب مخلوط کنید تا یک مایع قرمز داشته باشید

 

.
اکنون یک سوم آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با دور کُند همزن بزنید سپس نصف باترمیلک را اضافه کنید و هم بزنید. مجددا یک سوم دیگر از آرد ، سپس باقی باترمیلک و در آخر نیز باقی مانده آرد را اضافه کنید (بعد از هرمرحله تا حد مخلوط شدن با دور کند همزن یا یک قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید. یعنی در سه مرحله آرد و دو مرحله باترمیلک را اضافه کنید).

جوش شیرین و سرکه را داخل یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و وقتی شروع به حباب زدن کرد به سرعت داخل مخلوط ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

 

از این قسمت به بعد باید سرعت کارتان را بالا ببرید تا خاصیت جوش شیرین از بین نرود. مواد را بین دو قالب که از قبل آماده کرده بودید تقسیم کنید سطحشان را صاف کرده و بلافاصله داخل فر بگذارید (پس می بینید که آماده کردن قالب ها و فر از قبل کاملا ضروری است). زمان پخت این کیک ها 25 تا 30 دقیقه می باشد ولی می دانید که باید با فرو کردن یه خلال دندان وسط کیک چک کنید که اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک آماده است. پس از آماده شدن ، اجازه دهید کیک ها برای 10 دقیقه کمی خنک شوند سپس از قالب خارج کنید و مجددا صبر کنید تا کاملا سرد شوند.

 

چون میخواهیم این کیک را با کرم پنیری تزئین کنیم پس بهتر است آن را برای حداقل یک ساعت داخل فریزر یا چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کار کردن با فیلینگ و فراستیگ راحت تر شود. حتما برای گذاشتن داخل یخچال با سلفون بپوشانید. میتوانید کیک را از روز قبل درست کرده و بعد تزئین کنید. در این مدت کیک را داخل یخچال نگهداری کنید.

 

مرحله دوم ؛ طرز تهیه کِرِم چیز فراستینگ :

 

داخل یک ظرف ، پنیر خامه ای و پنیر ماسکارپونه را با همزن بزنید تا کاملا نرم شود. سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید تا به صورت کرمی شود. خامه را اضافه و مجددا هم بزنید (فقط یک نکته مهم در اینجا وجود دارد که اگر از خامه ای استفاده می کنید که به سرعت فرم نمیگیرد پس بهتر است خامه را جداگانه بزنید تا کاملا فرم گرفته سپس به کرم پنیر اضافه کنید).

 

کرم را بچشید و اگر دوست داشتید به آن پودر قند بیشتری اضافه کنید تا شیرین تر شود. (مقدار شیرینی آن به شما بستگی دارد. همچنین با توجه به ذائقه خود میتوانید فقط از پنیر خامه ای یا فقط از ماسکارپونه استفاده کنید.)

 

طرز تهيه كيك ردولوت شف طيبه

مرحله سوم ؛ اسمبل کردن کیک :

 

با یک چاقوی بزرگ هرکدام از کیک ها را از وسط نصف کرده و وسطشان را با کرم پنیر پر کنید سپس روی هم قرار دهید. طوری که لایه آخر کیک یکی از لایه هایی باشد که کف قالب بوده است زیرا می خواهیم سطح صافی داشته باشیم. حالا روی همه ی کیک را با کرم کاملا بپوشونید و بعد با خرده کیک قرمز یا پودر نارگیل تزئینش کنید. این کیک برای 10 تا 12 نفر کافی است.

 

 

نکته : می توانید این کیک را داخل قالب قلبی شکل، تهیه کنید و به زیبایی و مناسبتش برای ولنتاین بیافزایید. نوش جان.

 

سوالات متداول این رسپی :

 

1. اگر باترمیلک نداشته باشم چه چیزی را می توانم جایگزین کنم؟

پاسخ: یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا سرکه سیب یا آب لیمو را با یک پیمانه معادل 240 میلی لیتر شیر مخلوط کنید و اجازه دهید 10 دقیقه در همان حالت در دمای اتاق بماند و بعد از آن استفاده کنید.


2. منظور از آرد مخصوص کیک در دستور چیست؟

پاسخ: آرد مخصوص کیک آردی است با میزان گلوتن پایین که داخلش بیکینگ پودر و نمک ندارد. شما میتوانید سه چهارم پیمانه معادل 85 گرم آرد همه منظوره را با دو قاشق غذاخوری معادل 15 گرم نشاسته ذرت مخلوط کنید و به این شکل یک پیمانه معادل 100 گرم آرد کیک دارید.

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

مجله اینترنتی هوای تازه

گلچین بروزترین و جدیدترین مطالب اینترنت

طرز تهیه کیک رد ولوت مخصوص


برای 4 نفر

ترجمه شده از وبسایت : somethingswanky.com

Copyright (C) : somethingswanky.com

افزودن به لیست خرید برای
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

نفر

طرز تهيه كيك ردولوت شف طيبه

اشپزی نوشیدنی دستورتهیه و اموزش تهیه در منزل سس ماست و

See سس ماست و پنیر شیر بز Recipe

طرزتهیه شیرین قورمه گیلانی مواد لازم شیرین قورمه

See شیرین قورمه گیلانی Recipe

لوبیا سبز با چاشنی و ادویه یک پیش غذای سالم برای کسانی ک

See لوبیا سبز با چاشنی و ادویه Recipe

معجون 7 بهشت

 

See معجون 7 بهشت Recipe

کماج اسفناجی

See کماج اسفناجی Recipe

آموزش خوراک جوی برشته با ریواس و توت فرنگی

See خوراک جوی برشته با ریواس و توت فرنگی Recipe

این بستنی سالم ترین و آسان ترین بستنی موزی خانگی است که

See بستنی موزی خانگی Recipe

طرزتهیه شیرینی با مغز انجیر مواد لازم شیرینی با م

See شیرینی با مغز انجیر Recipe

طرزتهیه ومواد لازم دسر زعفرانی

See دسر زعفرانی Recipe

آموزش املت کینوا

See املت کینوا Recipe

طرز تهیه آب با طعم پرتقال و نعنا دتاکس واتر یا نوشیدن

See دتاکس واتر پرتقال و نعنا Recipe

دستور پخت شیرینی زنجبیلی در منزل

See دستور پخت شیرینی زنجبیلی Recipe

آموزش فریتاتای شوید لقمه ای (بدون گلوتن، بدون لبنیات)

See فریتاتای شوید لقمه ای (بدون گلوتن، بدون لبنیات) Recipe

این دستور پخت گرانولا پینا کولادا سالم، آسان، خوشمزه،

See گرانولا کولادا پینا Recipe

طرزتهیه وموادلازم استیک پنیری مرغ با فلفل

See استیک پنیری مرغ با فلفل Recipe

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی – Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد

طرز تهيه كيك ردولوت شف طيبه
طرز تهيه كيك ردولوت شف طيبه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *