طرز تهيه كباب تابه اي مرغ

دوره مقدماتی php
طرز تهيه كباب تابه اي مرغ
طرز تهيه كباب تابه اي مرغ

کباب تابه ای مرغ هم خوشمزه میشه و هم اینکه سریعه و پای گاز ایستادن نداره!
به اصطلاح اگر بخوایم ساده اسم غذای امروز رو معرفی کنیم ، كوبیده مرغ تابه ای فوق العاده خوشمزه و ساده رو برای طرز تهیه آن می توانیم نام ببریم.

 

مواد لازم برای چهار تکه کباب :
سینه ی مرغ ۱ عدد بدون استخوان
پیاز رنده شده و آب گرفته ۱ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۱۰ گرم
زعفران غلیظ ۲ قاشق
تخم گشنیز و نمک و فلفل و پودر زنجبیل به دلخواه

 

خیلی راحت سینه ی مرغ بدون استخوان رو چند تکه میکنیم و با پیاز و سیر و کره و زعفران و ادویه ها داخل غذاساز میریزیم خوب مخلوط میکنیم.
این کباب احتیاجی به تخم مرغ نداره برای انسجام! و روی طعمشم تاثیر میذاره.
کره رو میشه حذف کرد اما این مقدار لطیفش میکنه ، در واقع آبدارتر و راحت الحلقوم تر میشه پس پیشنهاد می کنم چرب تر طبخ کنید.طرز تهيه كباب تابه اي مرغ

دوره مقدماتی php

اگه غذاساز نبود مرغ رو چرخ کنید یا گوشت مرغ چرخ شده تهیه کنین و با بقیه ی مواد خوب ورز بدین! اما اگه مثل من مچ قوی ای ندارین غذاساز یه همکار خوبه!!!
کف تابه اگه گریل و چدنی باشه بهتره با کمی روغن مایع چرب میکنیم و کباب رو پهن میکنیم و روی شعله ی متوسط میذاریم.

کمی که خودشو گرفت برشای بلند میزنیم و روش چند تکه کره میذاریم.
وقتی سرخ شد برش میگردونیم تا طرف دیگه ش هم طلایی بشه.

در کنار گوجه سرخ شده و برنج زعفرانی نوش جان کنید.

شاید بپرسید : چجوری اینقدر خوش رنگ شده؟
پاسخ : من کاریش نکردم فقط با کره سرخش کردم.

 

پیشنهاد سرآشپز : کلا کباب تابه ای مرغ کمی خشک تره اما اگه کمی گوشت رون هم توش چرخ بشه فکر میکنم آبدارترش کنه.

 

بعد از میل کردن این غذا بابام عاشقش شده بود ، حسابی جاتون خالی ، بابا میگفت کباب کوبیده با طعم مرغ درست کردی ، نوش جونتون.

در تاریخ ۳ فروردین ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , غذای ایرانی , کباب

تعداد بازدید : 119262

هدا

۱۳۹۶/۱۲/۱۲ ساعت ۰۸:۵۶

تلفن :

ایمیل : baranbarane36@yahoo.com

واقعا عالیه آشپزی سایتتون

آرین خراسانی

۱۳۹۷/۰۴/۰۶ ساعت ۲۰:۴۴

تلفن : 09301917513

ایمیل : nastaran.hosseinnejad@gmail.com

برنامه تون عالیه

آرین خراسانی

۱۳۹۷/۰۴/۰۶ ساعت ۲۰:۴۴

تلفن : 09301917513

ایمیل : nastaran.hosseinnejad@gmail.com

تینینی

آمنه

۱۳۹۷/۰۶/۲۰ ساعت ۱۵:۱۷

تلفن :

ایمیل : a_sarvekoohi@yahoo.com

طرز تهيه كباب تابه اي مرغ

سلام
ممنووووون واقعا عالیه
دیروز با روش شما این غذارو درست کردم و بینظیر شد :)))

مریم

۱۳۹۷/۰۷/۱۵ ساعت ۱۷:۲۷

تلفن :

ایمیل : maryamahmadi13681368@gmail.com

درست کردم پسرم عاشقش شد

سپیده علی اکبری

۱۳۹۷/۱۱/۳۰ ساعت ۱۲:۵۶

تلفن :

ایمیل : sepide628@yahoo.com

میشه تخم گشنیز رو اضافه نکرد؟تا حالا استفاده نکردم نمیدونم چه طعمی میشه

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 222 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تعمیر درب اتوماتیک

تجهیزات کافی شاپ

جوجه کباب یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین محبوبیت روش های پخت مختلفی برای آن ابداع شده است. جوجه کباب تابه ای یکی از این روش های پخت است که توسط خانم های خانه دار از آن استقبال خوبی شده است.

روش پخت جوجه کباب در ماهیتابه علاوه بر اینکه ریخت و پاش کمتری دارد ، برای خانم های خانه دار هم بسیار آسان تر و سریعتر است. جوجه کباب تابه ای را می توانید به انتخاب خود با سیخ چوبی یا بدون سیخ چوبی تهیه کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر جوجه کباب تابه ای تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی جوجه کباب تابه ای با پارسی دی همراه باشید.

ابتدا مرغ را تمیز کنید و به اندازه جوجه کباب خرد کنید ، سپس آنرا بشویید و آبکشی کنید. در ادامه اجازه دهید آب اضافی مرغ به طور کامل برود و خشک شود. در صورت تمایل می توانید مرغ را مانند جوجه کباب ذغالی با آبلیمو ، ماست و … طعم دار کنید.طرز تهيه كباب تابه اي مرغ

البته در این روش می توانید جوجه کباب را بدون طعم دار کردن به صورت فوری هم طبخ کنید. برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و به قدری روغن مایع داخل آن بریزید که فقط کمی چرب شود ، سپس جوجه ها را داخل تابه بچینید.

بهتر است از تابه های چدنی یا تفلون استفاده کنید که گوشت مرغ به تابه نچسبد. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر روی گوشت مرغ بریزید و درب تابه را بگذارید تا گوشت مرغ با حرارت بسیار ملایم سرخ شود.

پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت زعفران را به همراه کره اضافه کنید. جوجه های را در کره تفت دهید تا نرم تر و لذیذتر شوند. در ادامه فلفل دلمه ای و پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در کنار جوجه ها در کره سرخ کنید.

در مرحله بعدی گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و کنار تابه بچینید تا سرخ شوند. در کنار جوجه کباب تابه ای می توانید از سیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کنید. در پایان جوجه کباب را به همراه نان یا برنج سرو کنید.

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهيه كباب تابه اي مرغ

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

سلام دوستان عزيزدوستاني كه دوست دارند كانال ما رو حمايت مالي كنن و براي رشد و بهتر شدن فيلم ها كمك كنند و در ساخت استديو انلاين كمك كرده باشند ميتونن به لينك PayPal ما مراجعه كنند با تشكر فراوان جوادجوادي https://www.paypal.me/javadjavadi

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

سرآشپزباشی / مناسبتی / بازگشت به مدرسه / کباب تابه ای مرغ

نوشته شده توسط مهرشین. در دسته بازگشت به مدرسه, مرغ و پرندگان, آشپزی بدون فر, غذای اصلی, رمضان, رژیمی, کباب و گریل

برجسب شده در: گوشت چرخ کرده مرغ, غذا با گوشت چرخ کرده مرغ, آشپزی با گوشت مرغ چرخ کرده, کباب تابه ای مرغ, طرز تهیه کباب تابه ای مرغ, کوبیده مرغ, کوبیده تابه ای مرغ, کباب مرغ, کباب مرغ تابه ای, کباب خانگی

انتشار یافته در دی ۰۴, ۱۳۹۳ با ۷۰ دیدگاه

طرز تهيه كباب تابه اي مرغ

۷۰ دیدگاه در کباب تابه ای مرغ در حال حاضر وجود دارد . آیا شما مایل به افزودن نظر شخصی خودتان هستید؟

دی ۵, ۱۳۹۳ در ۲:۰۶ ب.ظ

سلام، درست کردم خیلی خوشمزه، البته تا داغ داغه باید سرو بشه! ممنون از دستورات خوبی که می گذارید.

پاسخ

دی ۶, ۱۳۹۳ در ۱:۳۸ ق.ظ

سلام. نوش جان عزیزم. بله داغش خوشمزه تر و نرمتره.

پاسخ

دی ۶, ۱۳۹۳ در ۹:۰۹ ق.ظ

پست عالی ، جای ما
مهرشین جان واقعا خسته نباشی با پست های قشنگت
اپم عزیزم

پاسخ

دی ۷, ۱۳۹۳ در ۷:۱۶ ق.ظ

ممنون عزیزم. میرسم خدمتتون.:)

پاسخ

دی ۶, ۱۳۹۳ در ۶:۳۵ ب.ظ

سلام به به عالییییییییی نوش جان

پاسخ

طرز تهيه كباب تابه اي مرغ

دی ۷, ۱۳۹۳ در ۷:۱۶ ق.ظ

ممنون هستی جون.:*

پاسخ

دی ۷, ۱۳۹۳ در ۴:۵۳ ب.ظ

همه چی عالیه مرسی’مهرشین جونم دستور یه شیرینی رولت راحت و خوشمزه میزاری?کی میزاری من میخوام

پاسخ

دی ۸, ۱۳۹۳ در ۱۱:۰۸ ق.ظ

مریم جون حتما حتما به زودی دستور رولت رو میذارم. درخواست رولت زیاد بوده.

پاسخ

دی ۸, ۱۳۹۳ در ۷:۱۸ ب.ظ

سلام با اجازتون درست کردیم با یه کوچولو تغییر عالییییییییییییییی شد ممنون

پاسخ

دی ۸, ۱۳۹۳ در ۹:۴۵ ب.ظ

اختیار دارید خانوم هنرمند. کاش تغییرشم میگفتی هستی جان.

پاسخ

بهمن ۳, ۱۳۹۳ در ۳:۴۵ ق.ظ

سایتتون عالی هست.سپاس

پاسخ

بهمن ۵, ۱۳۹۳ در ۵:۵۵ ب.ظ

ممنون آذی جان. لطف داری.

پاسخ

فروردین ۲۰, ۱۳۹۴ در ۱:۴۴ ب.ظ

مهرشین جان تصمیم دارم امشب این غذا روتهیه کنم به نظر که خیلی لذیذ میاد / مرسی برای رسپی های توپت

پاسخ

فروردین ۲۶, ۱۳۹۴ در ۱:۵۵ ب.ظ

ایشالا عالی بشه و راضی باشی. خواهش میکنم عزیزم.

پاسخ

فروردین ۲۱, ۱۳۹۴ در ۱۲:۴۲ ق.ظ

عزیز جان امشب درست کردم جای همگی خالی خیلی ی ی ی ی عالی شد . باز هم ممنون

پاسخ

فروردین ۲۶, ۱۳۹۴ در ۱:۵۶ ب.ظ

نوش جانتون عزیزم.

پاسخ

تیر ۲۱, ۱۳۹۴ در ۹:۴۵ ق.ظ

سلام ممنون از غزای خیلی خوشمزتون من درست کرد م طعمش خیلی عالی بود ولی یه کم خشک بود همراه برنج که خوردیم خشک بود اگه بخواهیم غزای نرمی باشه چه کنیم ممنون از راهنماییتون

پاسخ

تیر ۲۱, ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۸ ق.ظ

سلام.
زهرا جان من برای کباب تابه ای گوشت یه سس درست میکنم و بعد از سرخ کردن کبابها میذارمشون توی اون سس. برای این کباب هم اگه این کارو بکنید نرمتر میشه.
به این پست مراجعه کنید.
http://sarashpazbashi.com/1393/04/09/kabab-tabeie-2/

پاسخ

تیر ۲۷, ۱۳۹۴ در ۱:۳۶ ب.ظ

ممنون از راهنماییتون حتما انجام میدم

پاسخ

تیر ۲۹, ۱۳۹۴ در ۹:۵۸ ق.ظ

خواهش میکنم زهرا جان.

پاسخ

شهریور ۷, ۱۳۹۴ در ۱۲:۴۹ ب.ظ

سلام مهرشین جان،یه خواهش داشتم،میشه طرز تهیه فالوده شیرازی و کباب چنجه رو بذاری ،مچکرم

پاسخ

شهریور ۷, ۱۳۹۴ در ۶:۰۱ ب.ظ

سلام. ان شالله در آینده فاطمه جان.

پاسخ

شهریور ۱۶, ۱۳۹۴ در ۱:۴۸ ب.ظ

سلام دستتون درد نکنه پختم خیلی خوشمزه شد ممنون

پاسخ

شهریور ۱۸, ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۸ ب.ظ

سلام. نوش جانتون عزیزم.

پاسخ

شهریور ۲۴, ۱۳۹۴ در ۷:۵۲ ب.ظ

سلام چرا مرغم سفت شدو خشك ؟؟؟

پاسخ

شهریور ۲۵, ۱۳۹۴ در ۱:۱۰ ب.ظ

سلام. آب پیاز رو که نگرفتید؟
زیاد نباید بذارید رو حرارت بمونه چون تمام آب مرغ تبخیر میشه و مرغ خشک میشه.

پاسخ

مهر ۶, ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۵ ب.ظ

لااقل یه ماهیتابه تمیز و قشنگ میذاشتین رو گاز ادم اشتهاش بگیره
ولی دستور خوبه مرسی

پاسخ

مهر ۸, ۱۳۹۴ در ۵:۲۴ ب.ظ

دوست عزیز خوب یا بد اینها لوازم آشپزی من هستن. شما میتونید توی تابه ی دلخواهتون غذا رو درست کنید.
ممنون از حضورتون.

پاسخ

آذر ۱۰, ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۱ ق.ظ

خیلی خوشمزس، البته من کمی تغییر دادم، من گوجه رنده کردم با کمی آبلیمو ونمک وفلفل سیاه روی کباب سرخ شده ریختم گذاشتم آب گوجه به خورد کباب بره وتمام بشه جاتون خالی خیلی خوشمزه میشه

پاسخ

آذر ۱۰, ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۶ ق.ظ

به به هوس کردم. نوش جانتون. مرسی از به اشتراک گذاشتن تجربه تون.

پاسخ

آذر ۱۸, ۱۳۹۴ در ۱۱:۴۴ ب.ظ

http://uupload.ir/files/1ql1_img_20151209_223655.jpg
اینم کباب تابه ای من.. ممنونمممم بانوووو ^____^

پاسخ

آذر ۲۱, ۱۳۹۴ در ۸:۳۵ ب.ظ

به به به. عالی شده گلنا جون. نوش جانتون.

پاسخ

آذر ۲۵, ۱۳۹۴ در ۱۲:۵۸ ق.ظ

مچکرمممممم بانوووووو

پاسخ

آذر ۲۶, ۱۳۹۴ در ۸:۳۵ ق.ظ

خواهش میکنم عزیزم.

پاسخ

دی ۱۴, ۱۳۹۴ در ۱۰:۳۰ ب.ظ

سلام خسته نباشید 3تا سوال
اول اینکه چرا کباب دوستان که عکسشو فرستادن خشک بنظر میاد ولی کباب شما بنظررنگ و رلعاب بهتری داره وبنظر بافتش نرمتره؟
دوم اینکه حدودا چقدر طول میکشه یک طرف سرخ بشه ؟
سوم اینکه بعد از برگردوندن کباب چقدر زمان لازمه تاکباب کامل مغز پخت بشه؟

ممنونم

پاسخ

دی ۱۶, ۱۳۹۴ در ۱۱:۴۸ ب.ظ

سلام.
کباب تابه ای مرغ نباید خیلی روی حرارت باشه. چون زود خشک میشه. اگه بذاریم روش کاملاً طلایی بشه رطوبتش رو از دست میده.
والا زمان دقیق نمیتونم بدم. بستگی به حرارت داره. ولی ده دقیقه حدوداً فکر کنم.
بعد از برگردوندن زمان کمتری لازمه تا سرخ بشه. میتونید یه تیکه کوچولو تست کنید. مرغ خیلی زود می پزه.

پاسخ

تیر ۹, ۱۳۹۵ در ۳:۵۴ ق.ظ

سلام ،و خسته نباشید، ی سوال داشتم از خدمتتون، مرغ ها رو قبل از اینکه چرخ کنید میپزین یا نه خام چرخش میکنین؟؟

پاسخ

تیر ۹, ۱۳۹۵ در ۱۱:۳۰ ب.ظ

سلام. حتماً مرغ رو خام چرخ کنید.

پاسخ

تیر ۲۰, ۱۳۹۵ در ۴:۴۴ ب.ظ

میشه پودر زیره و سماق نباشه؟

پاسخ

تیر ۲۱, ۱۳۹۵ در ۴:۲۵ ب.ظ

بله. ولی اینا خوش طعم ترش میکنه.

پاسخ

تیر ۲۶, ۱۳۹۵ در ۳:۱۲ ق.ظ

سلام من درست کردم خیلی خوب بود ممنون از سایت عالیتون.

پاسخ

تیر ۳۰, ۱۳۹۵ در ۸:۰۶ ق.ظ

سلام. نوش جانتون. ممنون از حضور شما.

پاسخ

مرداد ۷, ۱۳۹۵ در ۲:۲۲ ب.ظ

من درست کردم خیلی خوشمزه شد. و خیلی هم سریعه. ممنون از دستور خوبتون

پاسخ

مرداد ۱۴, ۱۳۹۵ در ۹:۳۶ ق.ظ

نوش جانتون عزیزم. ممنون از حضور شما.

پاسخ

شهریور ۱۶, ۱۳۹۵ در ۲:۱۳ ق.ظ

سلام خیییلی عااالییی بود فدااات???????

پاسخ

شهریور ۱۸, ۱۳۹۵ در ۳:۵۳ ب.ظ

سلام. نوش جانتون عزیزم.

پاسخ

مهر ۲۱, ۱۳۹۵ در ۱۲:۰۷ ق.ظ

سلام/عزیز کباب در تصویرمتاسفانه جزقاله شده وطبق گفته کارشناسان هر خوراک سوخته سرطان زاست.

پاسخ

مهر ۲۲, ۱۳۹۵ در ۱۲:۵۲ ب.ظ

سلام. کدوم کباب عزیزم؟ هیچ کدومشون اونجوری که شما میگید جزغاله نشده!

پاسخ

آبان ۲۳, ۱۳۹۵ در ۷:۴۳ ب.ظ

من درست کردم خیلی خوب شده چه جوری میتونم عکسشو بفرستم

پاسخ

آذر ۳, ۱۳۹۵ در ۱۰:۴۸ ق.ظ

نوش جانتون.
به ایمیل sarashpazbashi@gmail.com بفرستید.
یا به آی دی تلگرام telegram.me/mehrshinsarashpazbashi بفرستید.

پاسخ

اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۶ در ۸:۴۴ ب.ظ

سلام میشه با گوشت مرغ رسمی درست کرد؟ لا چه قسمتهای اون ممنون ازسایتتون

پاسخ

اردیبهشت ۲۸, ۱۳۹۶ در ۲:۴۳ ب.ظ

سلام. بله میشه. با همون گوشت سینه.

پاسخ

اردیبهشت ۲۸, ۱۳۹۶ در ۱:۵۰ ب.ظ

سلام میشه درست کنم شب ببریم بیرون بخوریم یا باید دا۵ داغ خورده بشه ممنون جوابمو بدید

پاسخ

اردیبهشت ۲۸, ۱۳۹۶ در ۲:۵۰ ب.ظ

سلام. میشه عزیزم ولی خوب داغش یه چیز دیگه است.

پاسخ

خرداد ۳, ۱۳۹۶ در ۱۰:۴۷ ب.ظ

من مثل کباب تابه ای (دستی) درست میکنم بعد با آب گوجه فرنگی و رب و آبلیمو سس درست میکنم کنارشم سیب زمینی سرخ کرده میزارم خیلی خوشمزه و عاااالی میشه

پاسخ

خرداد ۱۰, ۱۳۹۶ در ۴:۲۳ ب.ظ

به به عالیه. ممنون از به اشتراک گذاری تجربه تون.

پاسخ

شهریور ۱, ۱۳۹۶ در ۳:۱۸ ب.ظ

سلام.مرسی بانو بسیار عالی بود.دستتون درد نکنه.

پاسخ

شهریور ۲, ۱۳۹۶ در ۹:۴۸ ق.ظ

سلام. خواهش میکنم. ممنون از حضورتون.

پاسخ

شهریور ۳۱, ۱۳۹۶ در ۶:۰۵ ب.ظ

مرسی عزیزم، همین الان درست کردم و خوردم ،خیلی راحت آماده میشد و خیلی هم خوشمزه شد. یک دنیا ممنون

پاسخ

مهر ۱۳, ۱۳۹۶ در ۱۰:۳۳ ق.ظ

نوش جانتون. خوشحالم راضی بودید.

پاسخ

مهر ۲۰, ۱۳۹۶ در ۸:۵۸ ب.ظ

سلام عزیزم ممنون بابت این دستور پخت کباب
من درست کردم خیلی خوشمزه شد ?

پاسخ

مهر ۲۶, ۱۳۹۶ در ۹:۵۶ ق.ظ

سلام. نوش جانتون.

پاسخ

آبان ۸, ۱۳۹۶ در ۳:۳۴ ب.ظ

سلام من برای راحتی کارسینه ی مرغو با یه پیاز و یه تیکه کوچک دنبه چرخ میکنم و بعدبا زعفران و مک و فلفل ورزش میدم و بسته بندمیکنم میذارم توی فریزر و استفاده میکنم خیلی عالیه

پاسخ

آبان ۱۴, ۱۳۹۶ در ۱:۱۵ ب.ظ

سلام. خیلی کار خوبیه و برای مواقعی که عجله داریم پرکاربرد.

پاسخ

خرداد ۲۵, ۱۳۹۷ در ۱:۴۱ ب.ظ

سلاااام
من دیروز تصمیم گرفتم برا اوین بار کتاب تابه ای درست کنم برای شام آخرین شب ماه رمضون ک با عشقم بودم
کلی سرچ کردم برا دستورش
دستور شما رو انتخاب کردم و درستش کردم واقعا عالی بود و کامل توضیحاتتون
واقعا عالی شد
آقامون هنوز پیام میده میگه غذات فوق العاده بود ?
واقعا ممنون
من کنارش یه سس هم درست کردم ک اگ خشک بود باهاش بخوریم اما خدا روشکر خوب بود و نرم و لذیذ
اما سس هم خوشمزه شد
ک اینجوری درستش کردم :
وقتی برنج رو آبکش کردم حدود۱٫۵_۲ لیوان آبشو نگه داشتم
بهش زیره و فلفل و رب گوجه اضافه کردم
بعد روغنی که توش کبابارو سرخ کرده بودم و کمی طعم کبابارو داشت بهش زردچوبه زدم و گذاشتم داغ شد و این مایع رو ریختم توش و گذاشتم جوشید
اینم خوش طعم و خوش رنگ بود
خلاصه ک خیلی بهمون کیف داد

پاسخ

تیر ۱۰, ۱۳۹۷ در ۱:۰۱ ب.ظ

سلام. نوش جانتون. خوشحالم راضی بودید.
ممنون از به اشتراک گذاری دستور سس.
موفق باشید و خوشبخت.

پاسخ

آذر ۱, ۱۳۹۷ در ۸:۰۱ ق.ظ

سلام عزیزم خسته نباشیدمن میخوام این غذارودرست کنم امامتاسفانه چرخ گوشت ندارم آیاراهی نیست تابتونم این غذارودرست کنم ممنون ازراهنماییتون

پاسخ

دی ۲۵, ۱۳۹۷ در ۱۰:۰۹ ب.ظ

سلام. خوب این جور کباب با گوشت چرخ کرده ی مرغه عزیزم.
اگه میکسر دارید میتونید از اون استفاده کنید.
یا اینکه گوشت چرخ کرده ی مرغ آماده بخرید که البته من توصیه نمیکنم.

پاسخ

آذر ۱, ۱۳۹۷ در ۸:۱۳ ق.ظ

باعرض سلام وخسته نباشیدمن میخوام این غذارودرست کنم امامتاسفانه چرخ گوشت ندارم آیاراهی هست که بتونم این غذارودرست کنم یامثلاًبجای گوشت مرغ ازگوشت چرخ کرده گوساله وگوسفنداستفاده کرد ممنون میشم اگه راهنماییم کنید باتشکرازپاسختون

پاسخ

دی ۲۵, ۱۳۹۷ در ۱۰:۰۹ ب.ظ

سلام. برای کباب تابه ای با گوشت قرمز پست کباب تابه ای رو ببینید عزیزم.

پاسخ

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک کنید.

خوش آمدید.
من مهرشین هستم، سرآشپزباشی این وب سایت.
اینجا سعی کردم دستورات شیرینی، کیک و غذاهایی که می پزم رو به صورت مرحله به مرحله و مصور قرار بدم. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.
برای ارتباط با من میتونید با ایمیل زیر در تماس باشید:
sarashpazbashi@gmail.com

جهت ثبت سفارش دلخواهتون، در تلگرام با آی دی زیر میتونید با من در ارتباط باشید:
telegram.me/mehrshinsarashpazbashi

برای پیدا کردن دستور دلخواهتون از ابزار جستجو که در قسمت بالای این متن قرار گرفته استفاده کنید.

لطفاً سوالات مربوط به هر پست رو در قسمت کامنت های همون پست مطرح کنید و از ارسال ایمیل در این رابطه خودداری کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام سرآشپزباشی لطفاً روی لوگوی زیر کلیک کنید:

© حق نشر 2019 سرآشپزباشی.

بازگشت به بالا

طرز تهيه كباب تابه اي مرغ
طرز تهيه كباب تابه اي مرغ
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *