طرز تهيه قورمه سبزي با گوشت قلقلي

دوره مقدماتی php
طرز تهيه قورمه سبزي با گوشت قلقلي
طرز تهيه قورمه سبزي با گوشت قلقلي

طرز تهيه قورمه سبزي با گوشت قلقلي

دوره مقدماتی php

آرایش

مدل مو

مدل لباس

آکاایران: قورمه سبزی یا کوفته قلقلی

مواد لازم برای 5 نفر :

گوشت چرخ کرده مرغ یا گوسفند ( یا گوساله ) 400 گرم

پیاز یکعدد برای گوشت و یکعدد برای خورش

نمک و فلفل

ادویه مخلوط خورشی

روغن

لیمو عمانی 4 عدد

گرد لیمو عمانی نصف ق غ

نیم کیلو سبزی مناسب خورش قورمه سبزی 

لوبیا قرمز نصف پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا گوشت چرخ کرده رو با یکعدد پیاز رنده کرده و کمی نمک و فلفل و ادویه مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و کمی تو روغن سرخ کنید و کنار بذارید . لوبیا رو از قبل خیس کنید .سبزی را تفت بدید . پیاز داغ درست کنید و سپس لوبیا رو داخل پیاز داغ بریزید و با سبزی تفت داده و لیمو امانی و ادویه بار بذارید تا لوبیا ها کاملا بپزه . سپس قلقلی ها رو داخلش بریزید و کوفته قلقلی زود میپزه پس باید در انتهای آماده شدن خورش اونا رو بریزیم . حالا بذارید کوفته ها بپزه و خورش جا بیفته . چاشنی خورش رو اندازه کنید اگه لازم داشت کمی آب لیموترش اضافه کنید . عکس و تهیه : مریم بانو از مشهد

رمز و راز یک خورش قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه

منبع : sofrehkhune.com

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر:

لوبیا قرمز نصف پیمانهسبزی قورمه سبزی ساتوری و سرخ شده شامل(تره، جعفري، گشنيز، اسفناج، شويد، کمي شنبليله و نعنا) حدودا یک پیمانهگوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرمپیاز کوچک  یک عددگوجه فرنگی ریز خورشتی یا یک عدد گوجه بزرگ حلقه شدهفلفل سبز تازه ترجیحا تند ۲ عددزردچوبه نمک فلفل و کمی ادویه کاریروغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز را رنده کرده و آبش را میگیریم. بعد با گوشت چرخ کرده و ادویه ها  ورز می دهیم تا خوب چسبندگی پیدا کند. از ایم مواد قلقلی های خیلی کوچک درست می کنیم و در زوغن سرخ میکنیم. لوبیا را که از شب قبل خیس کردیم را با کمی آب خوب میپزیم. سبزی را اضافه کرده و میگذاریم خوب جا بیفته. گوشت قلقلی ها رو اضافه کرده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه به خورشت می زنیم. دو عدد فلفل سبز تازه مزه ی خوبی به غذا میده.۱۵ دقیقه ی آخر غذا گوجه ها را اضافه می کنیم. من به قورمه سبزی لیمو امانی یا آبلیمو نمی زنم ولی اگر دوست دارین یکم ترش مزه بشه میتونین اضافه کنین.

طرز تهيه قورمه سبزي با گوشت قلقلي

نوش جان

قورمه سبزی یکی از لذیذترین غذا های ایرانی است که با گوشت تکه ای تهیه می شود. اگر به هر دلیلی تمایل ندارید از گوشت تکه ای استفاده کنید، می توانید از گوشت چرخ کرده استفاده نمایید. معمولا کودکان تمایل چندانی برای خوردن گوشت تکه ای ندارند، اما با شیوه ای که در ادامه مطرح می شود، این غذا مطابق ذائقه آنان نیز خواهد بود. طعم نهایی قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده، مشابه طعم سنتی این غذا است و تفاوت قابل ملاحظه ای را حس نخواهید کرد. مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده مواد لازملوبیا چیتی ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرمپیاز ۲ عدد متوسطگوشت چرخ کرده ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرملیموعمانی ۶ عددسبزی ۱/۵ کیلوگرمروغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازمچند نکته: می توانید بسته به سلیقه خودتان مقدار لیموعمانی را افزایش دهید. لوبیا چیتی را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. سبزی این خورشت شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر و مقدار کمی شنبلیله می شود. اگر مقدار شنبلیله زیاد باشد، باعث تلخ شدن غذا خواهد شد. طرز تهیه قورمه سبزی یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. لوبیا را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب …

[
مشاهده متن کامل

طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده

پارسینه
]

سلام یه همه دوستای عزیزم من با تاخیر زیاد بازم اومدم پیشتون  من امتحانام شروع شده واسه همین شاید نتونم یه 2 هفته آپ کنم وبلاگمو غذایی که امروز میخوام بزارم یه خورشت اصیل ایرانیه که یعنی همون قرمه سبزی باشه و تقریبا 99 در صد مردم دوسش دارن و واقعا خوشمزست اینو من واسه یکی از دوستام (امیر مسعود جونم) بردم خیلی خوشش اومد و این مطلبم به درخواست ایشون گذاشتم ایشالا شما هم از این غذا خوشتون بیاد

مواد لازم (برای 4 نفر):

سبزی قورمه سبزی خرد شده (تره ، حعفری و شنبلیله) 400 گرم

طرز تهيه قورمه سبزي با گوشت قلقلي

لوبیا چیتی نصف پیمانه

گوشت چرخکرده 200 گرم

پیاز کوچک 2 عدد

آبلیمو 2 قاشق غذا خوری

نمک ، فلفل ، پودر سیر و دارچسن به مقدر لاازم

طرز تهیه :ابتدا یکی از اون پیازارو خوب ریز میکنیم و کفه قابلمه ای که میخوایم توش خورشتمونو درست کنیم روغن میریزیم و پیازو توش سرخ میکنیم وقتی که میخواست پیاز رنگ بگیره سبزیو بهش اضافه میکنیم و اونم خوب سرخ میکنیمش وقتی که سبزی خوب سرخ شد و رنگش تغییر کرد و بوی سبزی بلند شد قابلمه رو به اندازه ای که 4 انگشت آب رو موادمون باشه آب میکنیم سپس لوبیا رو بهش اضافه می کنیم و درشو میزاریم تا پخته شه حالا میریم سراغ گوشتمون اون پیاز کوچیکه دیگه رو با رنده ریز رندش می کنیم و با گوشتمون حسابی‌ مخلوطش می کنیم وقتی‌ مخلوطش کردیم تیک‌ های کوچیکه گوشتمونو برمیداریم با کفه دست اصطلاحا قلقلی می کنیم وقتی‌ لوبیا تقریبا نیم پز شده بود و رو به پختگی بود شعله گازو زیاد می‌کنیم که آب خئب جوش بزنه و کوفته ققلی هارو یکی‌ یکی‌ به خورشتمون اضافه می کنیم وقتی‌ همشونو داخل آب در حال جوشیدن ریختیم بازم شعلشو یکم کم می کنیم و میزاریم با مواد حسابی‌ پخته شه وقتی‌ لوبیا خوب پخته شد آبلیمو با نمک و بقیه ادویه هارو بهش اضافه می‌کنیم (اگه زودتر نمک و آبلیمورو بهش اضافه کنیم باعث میشه لوبیا دیر تر بپزه) و سپس شعلشو کم می کنیم و میزاریم 1 ساعتی خوب جا بیوفته.

وقتی که خورشتتون جا افتاد غذاتون حاضره و این غذارو با پلو سفید سرو کنین امیدوارم خوشمزه شده باشه دوست داشته باشین 



Design By : Avazak.ir

طرز تهيه قورمه سبزي با گوشت قلقلي
طرز تهيه قورمه سبزي با گوشت قلقلي
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *