طرز تهيه غذا با گوشت چرخ كرده بوقلمون

دوره مقدماتی php
طرز تهيه غذا با گوشت چرخ كرده بوقلمون
طرز تهيه غذا با گوشت چرخ كرده بوقلمون

دستورهای آشپزی:
آش ها
, آش ها و سوپ ها
, ترشی
, ترشیجات
, تنقلات
, خورشت ها
, دسرها
, سالادها
, سس ها
, سوپ ها
, شکلات ها
, شیرینی
, صبحانه
, غذای اصلی
, غذای دریای
, غذای سریع
, فینگرفود
, میان وعده
, نان ها
, نوشیدنی ها
, پاستاها
, پیش غذاها
, چاشنی ها
, کباب ها
, کیک ها

بوسیله:
سر آشپز گروه آموزشی
|

نظرها
|
Updated: ژانویه 10, 2016
|
دسته بندی:
غذای اصلی, فوت و فن آشپزی
| تگها : فوت و فن آشپزی

رمز رازه یک باقالی پلو کره ای با گوشت ترد باقالی پلوی کره ای با گوشت ترد یه بره ی فسقلی محشر: ماهیچه رو من از شب قبل توی پیاز و زعفرون و رزماری و نمک و فلفل میخوابونم و فرداش با مقدار کمی آب میزارم تو زودپز تا خوب… ادامه

دوره مقدماتی php

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: جولای 19, 2015
|
دسته بندی:
اخبار سایت
طرز تهيه غذا با گوشت چرخ كرده بوقلمون

تا حالا خودتون ادویه درست کردید     ادويه خورشتي ايراني: فلفل سياه و فلفل قرمز ( از هر کدام 1 قاش مربا خوري)، زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)       ادويه پلويي ايراني1: زيره ساييده شده،… ادامه

بوسیله:
سر آشپز گروه آموزشی
|

نظرها
|
Updated: ژوئن 20, 2014
|
دسته بندی:
سفره آرایی, غذای فانتزی, فوت و فن آشپزی
| تگها : آشپزی آنلاین, آشپزی جدید, آموزش آشپزی, دستور پخت ویژه, دسر, رژیمی, سایت آشپزی, شیرینی مناسب برای مهمانی, غذاهای سرد, غذای بین المللی, مناسب برای مهمانی


ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: ژوئن 12, 2014
|
دسته بندی:
غذای اصلی, فوت و فن آشپزی
| تگها : آشپزی آنلاین, آشپزی جدید, آموزش آشپزی, برش بوقلمون, برش مرغ, شیرینی مناسب برای مهمانی, غذای بین المللی, غذای گرم, مناسب برای مهمانی

  لازم به ذکر است روش های دیگر و پیچیده تری برای برش مرغ و بوقلمون پخته وجود دارد . اما شما در این روش در کمتر از 5 دقیقه  می توانید بوقلمون و مرغ را برش داده و سرو کنید برای دیدن طرز تهیه بوقلمون کامل  در فر کافیست… ادامه

بوسیله:
سر آشپز گروه آموزشی
|

نظرها
|
Updated: می 28, 2014
|
دسته بندی:
فوت و فن آشپزی

یک روش جالب برای جلوگیری از ریختن کف غذا فقط کافی یک قاشق با کف گیر چوبی بر روی قابلمه قرار دهید ادامه

بوسیله:
سر آشپز گروه آموزشی
|

یک نظری
|
Updated: می 28, 2014
|
دسته بندی:
فوت و فن آشپزی


اینم یک روش جالب برای پوست کندن کیوی ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: ژانویه 27, 2014
|
دسته بندی:
تبدیل درجه حرارت فارنهایت به سانتیگراد, فوت و فن آشپزی
| تگها : آشپزی آنلاین, تبدیل درجه حرارت فارنهایت به سانتیگراد, سایت آشپزی

تبدیل درجه حرارت فارنهایت به سانتیگراد درجه حرارت لازم برای پختن غذاها در دستورهای این وبگاه به طور کلی بر حسب درجه فارنهایت , و سانتی گراد  ذکر شده است و در صورتی که خواسته باشیم درجه حرارت لازم را بر حسب سانتیگراد داشته باشید و یا بالعکس از فرمول… ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: ژانویه 21, 2014
|
دسته بندی:
تکاتی درباره تندرستی, خواص مواد غذایی, خواص میوه ها, میوها
| تگها : آووکادو, رژیمی, سلامتی, میوه, گیاه خواران

خواص میوه آووکادو   آووکادو، میوه‌ای به شکل گلابی و با پوستی به رنگ سبز بسیار تیره یا حتی سیاه و هسته‌ای نسبتا بزرگ است که پیش‌بینی می‌شود نزدیک به 10 هزار سال قبل از میلاد در مکزیک رشد می‌کرده است! شاید این موضوع کمی برایتان عجیب به نظر برسد… ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: دسامبر 18, 2013
|
دسته بندی:
جدول تبدیل واحدهای اندازه گیری, فوت و فن آشپزی
| تگها : آشپزی آنلاین, آموزش آشپزی, تبدیل اونس به گرم, جدول تبدیل واحدهای اندازه گیری, سایت آشپزی

جدول تبدیل واحدهای اندازه گیری   تبدیل فنجان به قاشق غذا خوری ، قاشق چای خوری و میلی لیتر 1 فنجان = 16 قاشق غذاخوری = 48 قاشق چای خوری = 240 میلی لیتر 3/4 فنجان = 12 قاشق غذاخوری = 36 قاشق چای خوری = 180 میلی لیتر 2/3… ادامه

بوسیله:
diba
|

هیج نظری
|
Updated: دسامبر 16, 2013
|
دسته بندی:
تکاتی درباره تندرستی, خواص مواد غذایی, خواص میوه ها
| تگها : آشپزی آنلاین, رژیمی, سلامتی, میوه, گیاه خواران

خواص میوه به میوه به در درمان اسهال، ناراحتی‌های گوارشی، تب، تقویت معده و روده، سوختگی و درمان خشکی پوست بسیار موثر است. میوه به دارای ویتامین ث، ویتامین‌های ب و مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، کلسیم، فسفر و فیبر می‌باشد. میوه به در درمان اسهال، ناراحتی‌های گوارشی، تب، تقویت… ادامه

پای سیب جزو محبوب ترین و خوشمزه ترین شیرینی هاست که باز این طرز تهیه شما میتوانید به راحتی آن را… ادامه

طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا در یک…

طرز تهیه ماهی تیلاپیا تند ماهی را در آب میپزیم…

این کوکی خوشمزه را میتوانید به عنوان میان وعده تهیه…

ذرت به دلیل مزه ی دلچسبش محبوب همه ست ،…

طرز تهیه کوکو باقالی پیاز و سیر را تفت میدهیم…

ما متعهد به ارائه دستور العمل ها، منو ها،
مجموعه ها و یک کتابخانه رو به رشد برای پخت و پزهستیم….

Copy right 2013-2015

Designer and Developter: parsmax.com

خورش بوقلمون

خورش بوقلمون یکی از انواع خورش های مجلسی و خوشمزه ایرانی است. خورش بوقلمون به دلیل وجود گوشت بوقلمون یکی از مجلسی ترین خورش های ایرانی محسوب می شود که فقط در مجالس و مهمانی های مهم طبخ می شود.

گوشت بوقلمون خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص گوشت بوقلمون می توان به کنترل قند خون ، غنی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی و تقویت اعصاب اشاره کرد.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورشت بوقلمون تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش بوقلمون با پارسی دی همراه باشید.طرز تهيه غذا با گوشت چرخ كرده بوقلمون

مواد لازم برای ۴ نفر

برای خوشمزه تر شدن خورش بوقلمون در شهرهای مختلف کشور چاشنی های متفاوتی استفاده می شود ، شما هم می توانید به دلخواه موادی مانند رب انار یا انواع سبزیجات معطر مثل جعفری ، شوید و گشنیز برای بهتر شدن طعم خورش خود استفاده کنید.

دستور پخت

ابتدا یکی از پیازها را خرد کنید و در یک کاسه مناسب بریزید سپس گوشت بوقلمون را به صورت قیمه ای ( یا به صورت تکه ای بزرگ ) خرد کنید و به همراه زعفران دم کرده و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به کاسه اضافه کنید.

مواد داخل کاسه را با دست زیر و رو کنید و ورز دهید تا مواد به تمام قسمت های گوشت بوقلمون برسند و به خورد آن بروند. سپس روی کاسه یک سلفون بکشید و آنرا به مدت حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت طعم دار شود.

پس از گذشت یک ساعت پیاز باقی مانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود.

پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد گوشت بوقلمون را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت بوقلمون سرخ شود. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید سپس با آب سرد بشویید و آبکشی کنید. پس از از اینکه گوشت بوقلمون به طور کامل پخت سیب زمینی ها را به همراه تخمه آفتابگردان به قابلمه اضافه کنید.

در ادامه مقداری نمک و فلفل به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد و روغن بیندازد. پس از اینکه خورشت به طور کامل آماده شد یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید و آن را به همراه نان یا برنج سرو کنید.

برای طعم دهی بهتر به خورش بوقلمون در صورت تمایل می توانید از ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید. در برخی شهرها به خورشت بوقلمون مواد دیگری مثل شوید ، قارچ ، آلو خورشتی و هویج هم اضافه می کنند که در صورت تمایل می توانید به خورش خود اضافه کنید.

نکات پخت خورش بوقلمون

نکته مهم در مورد گوشت بوقلمون این است که این گوشت بیشتر از گوشت مرغ بوی زهم دارد و اگر به خوبی بوی زهم آنرا نگیرید مطمئنا هر چفدر هم خورش را خوب درست کنید باز هم خورش شما بوی زهم و نا مطبوعی خواهد داد.

برای رفع بوی زهم بوقلمون می توانید آنرا از قبل به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب جوش بیندازید تا بوی زهم و کف گوشت خارج شود. بهتر است برای اینکه بوی زهم بوقلمون به طور کامل گرفته شود از موادی مثل دارچین ، زردچوبه و پیاز هم داخل آب جوش استفاده کنید.

طرز تهيه غذا با گوشت چرخ كرده بوقلمون
طرز تهيه غذا با گوشت چرخ كرده بوقلمون
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *