طرز تهيه شراب سيب قرمز

دوره مقدماتی php
طرز تهيه شراب سيب قرمز
طرز تهيه شراب سيب قرمز

                            
انتهورا                             

   لب بر لب
کوزه بردم از غایت آز تا زو پرسم واسطه عمر دراز        
لب بر لب من نهاد و میگفت این راز ؛ می خور که بدین جهان نمآیی باز

Labels: شراب سیب

…………………………………………………………………………….


طرز تهيه شراب سيب قرمز

دوره مقدماتی php

– آرشيو –

October 2007

فرستادن ایمیل

XML


شراب شیراز

 

مقدمه

لوازم مورد نیاز

روش تهیه شراب شیراز


سیفون کردن


بطری کردن


شراب های فانتزی

 

مقدمه

شراب نعناع

شراب بهار نارنج

شراب یاقوتی

شراب سفید

شراب زعفرانی

شراب سبز


شراب کشمش


شراب رُژ

سرکه


انواع شراب میوه

 


شراب خربزه

شراب سیب


شراب هلو


طرز تهیه شیره انگور

آبجو

مزه ( Dip )

کوکتل ها (
Cocktail’s )

Design By Shiva © 2007

طرز تهیه شراب سیب : مواد لازم:

برای تهیه 6 بطری شراب طلائی سیب

حدود 8 کیلو گرم سیب گلاب یا سیب قندی یا هرگونه سیب معطر و آبدار بدون گل زدگی یا لکه.

یک بسته ( 3-2 گرم ) مخمر Yeast

شکر ( بستگی به مقدار شیرینی آب میوه دارد )

طرز تهيه شراب سيب قرمز

آبمیوه گیری

قیف

طرز تهیه:

1- دست و ابزار خود را کاملا شسته و خشک کنید.

2- مخمّر را با مقداری شکر در کمی آب گرم حل و درون شیشه تخمیر بریزید.

3- یک نفر سیب را قاچ کرده و نفر دوم بلافاصله با کمک آبمیوه گیری ، آب سیب را گرفته و به محض پر شدن ظرف زیر آبمیوه گیری آنرا در شیشه تخمیر بریزید تا تمام آب سیب گرفته و رنگ آن تغییر نکند.

در حین کار میتوانید با آب سنج میزان شکر را بررسی کنید.

4- درب شیشه را مسدود و قفل هوا را نصب کنید.

5- شیشه را در محیطی گرم و تاریک قرار دهید. (حرارت بین 21 تا 27 درجه سانتیگراد)

6- هر سه روز یکبار با نظافت و دقت شراب در حال تخمیر را در لوله آزمایش ریخته و با آب سنج آزمایش کنید تا میزان شکر باقیمانده در گالن اصلی در کنترل شما باشد. با آن میتوانید کیفیت شراب را کنترل کنید.

7- هنوز در این موقعیت میتوان شکر اضافه نمود.

در جدول انتهورا، میزان الکل را در شراب شما قبل از تخمیر و بر اساس خواندن آب سنج و شکر مصرفی اندازه گیری میکند. در ضمن نوع شراب را را نیز میتوانید بر اساس شیرینی موجود در مایغ و قبل و بعد از تخمیر اندازه گیری کنید

8- پس از 15 تا 21 روز (بستگی به حرارت محیط دارد) که شراب شفاف و رسوبات کاملا ته نشین شد مرحله انتقال به شیشه ( گالن ) دوم را انجام دهید. در این مرحله نیاز به همکاری شخص دیگری دارید که لوله را در شیشه بالائی بدون حرکت و ثابت نگهدارد. شیشه را به آهستگی و با دقت روی سطح بالاتری قرار دهید و بوسیله لوله پلاستیکی ( لوله سیفون ) شراب صاف شده را به شیشه پائینی ( دوم ) منتقل کنید.

برای انتقال نیاز به سیفون کردن دارید که با کمی مکیدن و بنا به خاصیت ظروف مرتبطه شراب به راحتی از لوله جاری خواهد شد. سریعا انتهای لوله را با انگشت مسدود و بلافاصله انتهای لوله آنرا در شیشه پائین قرار دهید. کاملا دقت کنید که انتهای لوله بالائی به رسوبات ته نشین شده ( دُرد شراب ) در شیشه اول تماس نیابد که رسوبات را منتقل خواهد نمود. رسوبات باقیمانده درد شراب سیب است و میتواند در حرارت آفتاب خشک و برای بار دیگر بعنوان مخمر Yeast شراب سیب استفاده شود.

9- زمانی که از شفافیت شراب خود راضی شدید ، شیشه دوم را بجای شیشه اولی و روی بلندی قرار داده ، بطری های شسته و خشک و آماده را در دسترس و عمل مکیدن را تکرار ولی این بار انتهای لوله را در قیف و قیف را در دهانه شیشه ها قرار دهید و بمحض اینکه شیشه در حال پر شدن است لوله را در دست کمی خم کنید ( تا یا دولا کنید ) تا جریان و سیلان شراب به داخل شیشه متوقف شود. دهانه شیشه را تا فاصله 5 تا 7 سانتیمتری (2 تا دو نیم اینچ) خالی نگهدارید که نیاز به فرو کردن چوپ پنبه دارید.

10- شیشه ها را حتما چوپ پنبه و یا اگر شراب را برای مصرف در مدت کوتاهی میخواهید با تشتک اسکرو کنید. در جای تاریک و خنگ نگهداری کنید.

این شراب چهار هفته پس از انتقال به بطری قابل مصرف است. یادداشت فراموش نشود.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهيه شراب سيب قرمز

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

همه ما آب میوه تازه و روغن زیتون تصفیه نشده، سرکه دوست داریم. به کمک فرایند میدان پالس الکتریکی می توان این مواد را هم ساده تر و هم سالمتر تولید کرد. یک مزرعه خانوادگی در جنوب غربی ایرلند سالانه ۶۰۰ تن سیب تولید می کند که یک چهارم آن برای تولید آب سیب و سرکه بکار می رود. استفاده از فرایند میدان پالس الکتریکی در این مزرعه به عنوان بخشی از یک پروژه تحقیقاتی اروپایی موسوم به “«فیلدفود»”:https://fieldfood.eu/default.aspx مورد آزمایش قرار می گیرد.صاحب این مزرعه می گوید: «شرایط ایده آل برای استفا…مطالب بیشتر: http://persian.euronews.com/2018/02/0…یورونیوز؛ پربیننده ترین شبکه خبری در اروپامشترک شوید!http://www.youtube.com/subscription_c…یورونیوز به سیزده زبان در دسترس شماست:https://www.youtube.com/user/euronews…به زبان فارسی: وبسایت: http://persian.euronews.comFacebook https://www.facebook.com/euronewsTwitter http://twitter.com/euronews_pe

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

آشپزخونه خُسن آقا

ملیت: نامعلوم

مواد لازم:

● ۱۲ کیلو سیب هرچه آبدار تر بهتر
● مقداری شکر (بعدا توضیح می‌دهم)
● ۱ بسته ۵ گرمی مخمر سیدر یا شراب
● ۲ عدد قرص کمپدن Campden tablet
● ۳ گرم پتاسیم سربات POTASSIUM SORBATE
یک توضیح: این آدرس‌هایی که برای خرید دادم تنها برای راهنمایی است و هیچ قصد تبلیغی ندارم. اگر این مواد را از جاهای دیگر می‌توانید تهیه کنید یقینا همین کار را بکتید. هیچ دلیل ندارد شما هم حتما از این آدرسها خرید کنید!

ظروف و وسایل لازم:

طرز تهيه شراب سيب قرمز

ماشین آب میوه گیری، یک بشکه ۱۵ لیتری، شکست سنج یا چگالی سنج، قفل تخمیر، پارچه صافی، قاشق بزرگ چوبی یا پلاستیک برای هم زدن

طرز تهیه:

توضیح: وسایل لازم را که نوشتم اگر در دسترس ندارید مخصوصا چگالی سنج و یا شکست سنج (Refractometer) می‌توانید شراب یا سیدر درست کنید ولی در این صورت امکان اندازه گیری و دقت در کار را از دست می‌دهید. این دو ابزار برای اندازه گیری مقدار قند موجود در آب سیب است.
قبل از شروع ابزار و ظروف مورد استفاده را با پودر تمیز کننده استریل کنید یا خوب بشوید و آبکش کنید. ابزار نباید آلوده به باکتری باشند.
نیم لیتر آب ولرم را با یک قاشق شکر در ظرفی مخلوط کنید و مخمر را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید. در ظرف آن را ببندید و کنار بگذارید تا بعد.
اگر سیب را خودتان از درخت کنده‌اید نیازی به شستن نیست. سیب‌ها را به قطعات مناسب تقسیم کنید و با ماشین آب میوه گیری آب بگیرید. آب سیب را در بشکه بریزید.
اول یک عدد قرص کمپدن را پودر کرده و با آب سیب مخلوط کنید.
اگر وسیله اندازه گیری قند مثل چگالی سنج و یا شکست سنج در اختیار دارید قند موجود در آب سیب را اندازه بگیرید. من در پروسه خود این مقدار قند در آب سیب داشتم (Brix=11,5% و Gravity= 1.055) این دو عدد در حقیقت یک معنی می‌دهند تنها با دو روش مختلف اندازه گیری می‌شوند. مخصوصا اگر شکست سنج نمونه‌ای که من دارم استفاده کنید هر دو درجه بندی را همزمان نمایش می‌دهد.
وقتی قند موجود در آب سیب را پیدا کردید، مقدار شکری که باید اضافه کنید را می‌توانید پیدا کنید. من با افزودن ۵۰۰ گرم شکر به آب سیب مقدار قند موجود را از 1.055 به 1.070 افزایش دادم. با این مقدار قند زمانی که پروسه تخمیر پایان یافت مقدار قند موجود به 1.030 کاهش پیدا کرده بود. با استفاده از این دو عدد مقدار الکل تولید شده محاسبه شده بدست می‌آید. مقدار الکلی که من بدست آوردم بین دو عدد ۶.۵ تا ۷ درصد شد. اینکه درصد الکل را نمی‌توانم به دقت بگویم بخاطر این است که به اندازه گیری‌های خودم اطمینان ندارم. زیرا ابزاری که من استفاده می‌کنم از دقت کافی برخوردار نیستند. ولی یقینا بین این دو عدد که نوشتم صحیح است.
وقتی قند موجود را تنظیم کردید حالا نوبت افزودن مخمری است که در اول کار با آب مخلوط کردید. مخمر را به آب سیب اضافه و خوب مخلوط کنید و در بشکه را ببندید و قفل تخمیر را هم نسب کنید.
از این به بعد روزانه یک بار در بشکه را باز کنید آنرا هم بزنید و مقدار قند موجود را پیدا و یاداشت کنید و خصوصا دقت کنید که مقدار آن کمتر از 1.030 یا 1.025 نشود. این مقدار را از آن جهت می‌گویم که سیدر بدست آمده نباید زیاد ترش (سک Sec) بشود. شراب سک یا ترش شرابی است که مقدار قند موجود در آن 4 گرم در لیتر باشد.
زمانی که مقدار قند اندازه گیری شده به حد مطلوب رسید(1.030) ۳ گرم پتاسیم سربات را به محلول بیفزاید و با همزن خوب هم بزنید. این عمل برای آن است تا مخمر موجود در محلول که از این به بعد آنرا شراب سیب می‌نامیم بمیرد. مخمرها تا زمانی که قند در شراب یا سیدر وجود داشته باشد زنده هستند به همین خاطر آنها را باید با پتاسیم سربات از بین برد. در این مرحله یک قرص کمپدن را هم پودر کنید و به شراب سیب بیفزاید. این عمل هم برای این است که شراب شما خراب نشود.
شراب را از صافی رد کنید تا ناپاکی‌های آنرا بگیرد.
از این به بعد شراب شما آماده مصرف است.
با اینکه شراب را با پارچه صافی پاکسازی کرده‌اید ولی هنوز با یک شراب حرفه‌ای فاصله زیادی دارد. برای اینکه شراب شما کاملا پاکسازی و از ضایعات و لرد تهی شود باید از مواد دیگری از این نوع استفاده کنید.
روش استفاده از این زلال کننده‌ها را از روی پاکت خود این مواد مطالعه کنید.
این هم یک آدرس دیگه برای خرید زلال کننده

به سلامتی

Please note: JavaScript is required to post comments.

Spam protection by WP Captcha-Free

                            
انتهورا                             

   لب بر لب
کوزه بردم از غایت آز تا زو پرسم واسطه عمر دراز        
لب بر لب من نهاد و میگفت این راز ؛ می خور که بدین جهان نمآیی باز

Labels: شراب سیب

…………………………………………………………………………….

Thursday, October 18, 2007

Labels: شراب نعنا

طرز تهيه شراب سيب قرمز

…………………………………………………………………………….

Wednesday, October 17, 2007

Labels: شرابهای فانتزی

…………………………………………………………………………….

Wednesday, October 10, 2007

Labels: روش تهیه شراب شیراز

…………………………………………………………………………….

Sunday, October 7, 2007

Labels: مواد و وسائل مورد نیاز برای تهیه 3 لیتر شراب شیراز

…………………………………………………………………………….

Saturday, October 6, 2007

Labels: مقدمه

…………………………………………………………………………….


– آرشيو –

October 2007

فرستادن ایمیل

XML


شراب شیراز

 

مقدمه

لوازم مورد نیاز

روش تهیه شراب شیراز


سیفون کردن


بطری کردن


شراب های فانتزی

 

مقدمه

شراب نعناع

شراب بهار نارنج

شراب یاقوتی

شراب سفید

شراب زعفرانی

شراب سبز


شراب کشمش


شراب رُژ

سرکه


انواع شراب میوه

 


شراب خربزه

طرز تهيه شراب سيب قرمز

شراب سیب


شراب هلو


طرز تهیه شیره انگور

آبجو

مزه ( Dip )

کوکتل ها (
Cocktail’s )

Design By Shiva © 2007

طرز تهيه شراب سيب قرمز
طرز تهيه شراب سيب قرمز
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *