طرز تهيه سوپ شير و قارچ و مرغ

دوره مقدماتی php
طرز تهيه سوپ شير و قارچ و مرغ
طرز تهيه سوپ شير و قارچ و مرغ

سوپ قارچ و مرغ یکی از سوپ های خوشمزه و لذیذ می باشد که بیشتر در رستوران ها و مجالس خاص سرو می شود. اگر به دنبال تهیه سوپ مجلسی و شیک خوشمزه برای پذیرایی از مهمان ها هستید سوپ قارچ و مرغ و شیر برای شما بهترین پیشنهاد می باشد.

سوپ قارچ که به سوپ شیر و خامه هم مشهور است یکی از بهترین پیش غذاها برای پاییز و زمستان می باشد و مطمئن باشید کمتر کسی پیدا می شود که پس از خوردن این سوپ عاشق آن نشود. به هر حال اگر هوس درست کردن سوپ مرغ و قارچ کردید ما در این دستور آشپزی بارونک ، طرز تهیه و پخت سوپ شیر و قارچ خوشمزه و لذیذ را برای 5 تا 6 نفر آماده کرده ایم که شما می توانید با این آموزش آشپزی ، سوپ قارچ و مرغ خوشمزه و مجلسی درست کنید.

توجه : در صورتی که می خواهید این سوپ را برای 2 نفر بپزید می توانید از یک دوم مواد لازم گفته شده استفاده کنید.

برای تهیه سوپ قارچ ابتدا گوشت مرغ را در یک قابلمه با 2 لیوان آب و یک پیاز و کمی زردچوبه روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب بجوشد پس از اینکه آب داخل قابلمه جوشید حرارت را کم می کنیم تا مرغ به آرامی و به خوبی بپزد. سپس مرغ پخته شده را با دست به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

در ادامه یک عدد پیاز باقی مانده را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه ای که برای سوپ قارچ در نظر گرفته اید بریزید و به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید تا رنگ آن طلایی و نرم شود سپس کره را اضافه می کنیم و وقتی کره ذوب شد قارچ ها را که به صورت ورقه ای برش داده ایم اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی آب قارچ ها کشیده و جمع شود.

طرز تهيه سوپ شير و قارچ و مرغ

دوره مقدماتی php

سپس بر روی قارچ آرد می پاشیم و حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم و به مدت دو تا سه دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. حالا آب مرغ را کم کم اضافه می کنیم و به صورت مرتب و سریع هم می زنیم تا آرد در آب مرغ حل شود و کاملا باز شود. (اگر این کار را درست انجام ندهید آرد گلوله گلوله می شود)

پس از اینکه آرد با آب مرغ به صورت کامل حل شد 3 لیوان آب اضافه می کنیم و سپس 4 لیوان شیر که حدود 1 لیتر می شود به قابلمه سوپ مرغ و قارچ اضافه می کنیم. توجه کنید حتما اول آب را اضافه کنید تا دمای سوپ پایین بیاید و بعد شیر را اضافه کنید و شیر هم نباید خنک باشد. سپس حرارت زیر قابلمه را کمی زیاد کنید تا سوپ جوش بیاید.

پس از به جوش آمدن سوپ حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و گوشت مرغ ریش ریش شده را به همراه مقداری نمک و فلفل به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و در صورت تمایل بهتر است کمی پودر سیر هم اضافه کنید. پس از اضافه کردن سیر درب قابلمه را نیم باز بگذارید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا سوپ قارچ به آرامی بپزد و به غلظت مطلوب برسد. توجه کنید حتما باید درب قابلمه نیمه باز باشد و هر از گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

در این مرحله در صورتی که مایل باشید می توانید خامه هم به سوپ قارچ اضافه کنید. برای این کار خامه صبحانه را در یک کاسه می ریزیم و هم می زنیم تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ ، خامه را رقیق می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا سوپ با حرارت کم به خوبی بپزد و جا بیفتد.

مراقب باشید بعد از اضافه کردن خامه به هیچ وجه نباید سوپ بجوشد وگرنه خامه بریده می شود و ظاهر سوپ را زشت خواهد کرد. همچنین در صورتی که دوست ندارید سوپ قارچ و مرغ شما مزه شیرین بدهد می توانید در 5 دقیقه آخر پخت سوپ قارچ و مرغ ، مقداری آب لیموترش تازه به سوپ اضافه کنید.

پس از اینکه سوپ قارچ به خوبی پخت و به غلظت مورد دلخواه رسید حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید. نکته ای که باید در مورد سوپ قارچ و مرغ و شیر به خاطر داشته باشید این است که چون این سوپ با کره پخته می شود باید زودتر مصرف شود.

برای تزیین سوپ قارچ و مرغ می توانید جعفری را به صوت ساطوری خرد کنید و به همراه قارچ سرخ شده تزیین و سرو کنید.

در دستور اصلی این سوپ جو وجود ندارد اما در بعضی دستورها از جو و هویچ هم استفاده می کنند که به نظر من این کار باعث می شود سوپ قارچ شما طعم و مزه سوپ جو را بدهد و بهتر است استفاده نکنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وبسایت

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

سوپ قارچ یکی از انواع سوپ های مجلسی است که بیشتر در رستوران های خاص سرو می شود. البته شما می توانید با کمک این آموزش این سوپ ویژه را برای مهمانی های خود در منزل تهیه و سرو کنید. این سوپ به سوپ قارچ و شیر یا سوپ قارچ و مرغ هم شهرت دارد. در دستور اصلی این سوپ جو وجود ندارد اما بعضی افراد آنرا مانند سوپ جو تهیه می کنند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۲ نفر سوپ قارچ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوپ قارچ و شیر در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا گوشت مرغ را پس از شستشو به همراه مقداری زردچوبه ، یک پیاز و دو لیوان آب داخل یک قابلمه قرار می دهیم تا خوب بپزد. حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید سپس آنرا کم می کنیم تا مرغ به خوبی بپزد. زمانی که آب داخل قابلمه به نصف لیوان رسید قابلمه را از روی حرارت بر میداریم.

آب مرغ را توسط یک پارچه تمیز صاف می کنیم و کنار می گذاریم. گوشت مرغ را نیز به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. حالا در قابلمه ای که برای پخت سوپ قارچ و مرغ در نظر گرفته ایم ۳ قاشق روغن مایع می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. کمی پیاز را تفت می دهیم سپس هویج را با رنده درشت رنده می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. در این مرحله قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

طرز تهيه سوپ شير و قارچ و مرغ

کمی مواد داخل قابلمه را تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و نرم شوند. در یک ظرف جداگانه شیر و ۱ لیوان آب را مخلوط می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن مایعات حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا سوپ شروع به جوشیدن کند.

بعد از اینکه سوپ به جوش آمد حرارت زیرش را ملایم می کنیم. در این مرحله فلفل سیاه ، نمک ، آب مرغ و تکه های مرغ را به قابلمه سوپ شیر و قارچ اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. به جای آب مرغ می توانیم از عصاره یا آب گوشت نیز استفاده کنیم.

کره را درون کاسه ای می ریزیم و روی بخار آب حل می کنیم. سپس آرد را کم کم به کره اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا یکدست شود. سپس مخلوط آرد و کره را به سوپ اضافه می کنیم و مواد داخل قابلمه را به خوبی مخلوط می کنیم.

در این مرحله باید حرارت زیر قابلمه بسیار ملایم باشد تا سوپ ته نگیرد و به خوبی جا بیفتد. سوپ قارچ را به دلیل اینکه حاوی کره است و زود سفت می شود باید به صورت داغ سرو کرد. برای اینکه بتوانید این سوپ را مدت طولانی بعد از آماده شدن داغ نگه دارید می توانیم از مایکروفر استفاده کنیم.

برای تزیین سوپ قارچ و شیر می توانیم مانند سوپ جو قرمز از مقداری سبزیجات تازه مثل جعفری استفاده کنیم. البته برای زیبایی بیشتر سوپ قارچ می توانیم از مقداری ذرت کنسروی ، هویج پخته رنده شده و … برای تزیین استفاده کنیم.

مواد تشکیل دهنده سوپ قارچ اصلی متشکل از قارچ ، شیر ، هویج هستند و در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید موادی مانند جو ، مرغ و … به آن اضافه کنید. در منوی جستجوی سایت می توانید آموزش سوپ جو را به سبک رستورانی بیابید.

اضافه کردن خامه در سوپ قارچ و خامه باعث می شود کالری سوپ افزایش یابد. اگر با این مورد مشکلی ندارید می توانید بعد از ۵ دقیقه قبل از برداشتن سوپ قارچ از روی حرارت ۲ قاشق غذاخوری خامه داخل سوپ بریزید و آنرا در سوپ مخلوط کنید سپس سوپ را سرو کنید.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهيه سوپ شير و قارچ و مرغ

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

سوپ جو سفید

سوپ جو سفید یکی از انواع سوپ های مجلسی و پر طرفدار ایرانی است که از سوپ های رستورانی هم محسوب می شود. این سوپ در کنار سوپ های معروفی مثل سوپ شیر و سوپ جو قرمز بیشتر در مجالس و مهمانی ها سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر سوپ جو سفید تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ جو سفید تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ جو سفید با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر

طرز تهيه سوپ شير و قارچ و مرغ

دستور پخت

ابتدا جوپرک را در قابلمه ای میریزیم سپس ۴ لیوان آب روی آن میریزیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا هر چه زود تر بجوش بیاید. میتوانید از جو نیز استفاده کنید،فقط توجه داشته باشید که جو را باید از شب قبل در کاسه ای از آب بگذارید خوب خیس بخورد

ادامه مطلب

و ۲الی۳ مرتبه آب آن را عوض کنید و هنگام پخت نیز زمان بسیار بیشتری از جوپرک نیاز دارد تا بپزد سینه مرغ را در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی آن آب میریزیم و کمی نمک،فلفل،زردچوبه به آن اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میگذاریم خوب پخته شود.

پیاز راپوست میگیریم و میشوییم و از وسط نصف میکنیم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و مقدار کمی از آن را داخل قابلمه ای که سینه مرغ در حال پخت است میریزیم و باقی آن را در قابلمه ای که جوپرک در آن میپزد میریزیم و خوب هم میزنیم.

حتما باید مداوم جوپرک را هم بزنیم تا ته نگیرد..هویج را اگر نیاز بود تمیز میکنیم و میشوییم و یا با رنده ریز میکنیم و یا روی تخته نگینی خرد میکنیم(کاملا سلیقه ای است)و به سوپ می افزاییم. سینه مرغ که پخته شده در آبکشی قرار میدهیم تا خنک شود سپس خیلی ریز ریش ریش میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم.

ادامه مطلب

این موضوع خیلی اهمیت دارد که شما شیر (خامه) را ۱۵دقیقه قبل از اینکه بخواهید به مواد اضافه کنید از یخچال خارج کرده باشید و با دمای محیط سازگار شده باشد تا زمانیکه به مواد اضافه میکنیم اصطلاحا نبرد. در شیر داغ کن کره را میریزیم

و روی حرارت کم قرار میدهیم و تامل میکنیم تا آب شود سپس آرد را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کاملا با آرد یکی شود و رنگ آن کرمی شود،بعد شیر را کم کم به آن می افزاییم و خوب مخلوط میکنیم تا سس یکدستی شود

بعد به مواد سوپ اضافه میکنیم و هم میزنیم و صبر میکنیم تا سوپ خوب بپزد. اگر کالری سوپ برایتان حائز اهمیت نیست میتوانید مقداری از سوپ را در کاسه ای بریزید و کمی خامه به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید

ادامه مطلب

و سپس به سوپ اضافه کنید که بسیار طعم بهتری به غذای شما میدهد.(گر تمایل داشتید میتوانید قبل از اینکه زیر قابلمه سوپ را خاموش کنید برای زیبایی رنگ سوپ کمی جعفری خرد شده نیز داخل آن بریزید تا ۵دقیقه جوشی بزند) بعد در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

طرز تهيه سوپ شير و قارچ و مرغ
طرز تهيه سوپ شير و قارچ و مرغ
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *