طرز تهيه دمپخت گوجه اي

دوره مقدماتی php
طرز تهيه دمپخت گوجه اي
طرز تهيه دمپخت گوجه اي

Завантаження…

Завантаження…

دوره مقدماتی php

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهيه دمپخت گوجه اي

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

آشپزی : طرز تهیه دمپخت گوجه

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

دمپخت گوجه فرنگی یکی از غذاهایی است که می توانید خیلی راحت و فوری در منزل تهیه نمایید. در تهیه این غذا با توجه به ذائقه خود می توانید از گوشت سفید یا قرمز استفاده نمایید. در برخی مناطق دمپخت گوجه فرنگی با سیب زمینی تهیه می شود.

آموزش آشپزی و دستور پخت دمپخت گوجه خوشمزه و مجلسی در منزل

برنج ایرانی :•: 2 پیمانه

گوجه متوسط :•: 3 عدد

طرز تهيه دمپخت گوجه اي

گوشت یا مرغ :•: 250 گرم

پیاز :•: 1 عدد

رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق غذاخوری

روغن :•: 3 قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه و فلفل :•: به مقدارلازم

آب :•: 2 لیوان

آموزش آشپزی و دستور پخت دمپخت گوجه خوشمزه و مجلسی در منزل

برای تهیه دمپخت گوجه ابتدا گوجه فرنگی ها را  بشورید و پوست آنها را بگیرید و در اندازه کوچک با چاقو برش دهید و در مخلوط کن بریزید یا با رنده  آنها را رنده کنید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی (مربع)خرد کنید

و در تابه ای روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور روغن داغ شود سپس پیاز نگینی خرد شده را در روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی و سرخ شود و در قابلمه ای بریزید و شعله را ملایم کنید

و گوجه  فرنگی را به پیاز اضافه کنید و نمک،زردچوبه،فلفل به اندازه دلخواه به آن بیفزایید و تفت دهید تا گوجه آب بیندازد سپس رب گوجه فرنگی را نیز بیفزایید و 2 لیوان آب نیز روی مواد بریزید

و صبر کنید تا آب بجوش بیاید و برنج را با دو قاشق نمک اضافه کنید ودر ظرف را بگذارید و 5 دقیقه یک بار آن را هم بزنید و اگر دوست داشتید برای زیباتر شدن رنگ دمپختک کمی زعفران دم کرده نیز درون قابلمه بریزید

و برنج را زیرو رو کنید هنگامی که آب آن کم شد زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید تا 1 ساعت برنج کاملا پخته شود و سپس دمپخت گوجه فرنگی را در دیس بکشید و نوش جان کنید.

اگر دوست دارید میتوانید مرغ یا گوشت نیز در این غذا استفاده کنید.سینه مرغ یا گوشت را به تکه های ریز خرد کنید و در تابه ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن بمرور داغ شود و تکه های مرغ یا گوشت را در تابه بریزید

و تفت دهید تا جایی که رنگ آن کاملا تغییر کند و زیر شعله را خاموش کنید و همچنان تفت دهید تا سرخ سرخ نشوند هنگامی که رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کردید تکه گوشت ها را نیز به دمپخت گوجه فرنگی بیفزایید .

آموزش انواع غذاها, فیلم های آموزش آشپزی
8,870 بازدید

مواد لازم:

دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.

طرز تهيه دمپخت گوجه اي

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

۲٫ در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .

۳٫ برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

نکات:

۱٫ اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند.

۲٫ اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.

۳٫ در صورت تمایل ۲تا۶قاشق شیر به برنج در حال قاشق اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ تری داشته باشید.(این مقدار را از آب اولیه کم کنید)

۴٫ بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.

برچسب هاانواع دمی دمپختک گوجه دمی گوجه دمی گوجه با مرغ دمی گوجه یا استانبولی طرز تهیه دمی استانبولی طرز تهیه دمی گوجه با فیلم آموزش آشپزی گوشت

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده + فیلم آموزشی3 امتیاز از 1 رای …

چگونه خودم را دوست داشته باشم

بیوگرافی

رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

علائم بارداری

علائم بارداری پسر

عکس پروفایل

لباس شب

علایم ایدز در روزهای اول

مدل پالتو

پروفایل اسفند ماهی

عکس پروفایل پدر

تزیین سفره هفت سین

طرز تهيه دمپخت گوجه اي
طرز تهيه دمپخت گوجه اي
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *