طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

دوره مقدماتی php
طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست
طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

پوست زیبا برای اغلب افراد به خصوص خانم ها از اهمیتی زیادی برخوردار است تا جایی كه برخی افراد هزینه های زیادی برای زیبایی صرف می كنند. برخی لک ها و چین و چروک صورت تحت تاثیر سن به وجود آمده همچنین یكی دیگر مواردی كه زیبایی صورت را تحت تاثیر قرار می دهد جوش ها، آكنه ها و اسكار های پوستی است. یكی از بهترین راه کارها برای زیبایی پوست استفاده از مواد طبیعی و ارزان خانگی است که هیچ عوارض جانبی در کوتاه مدت و بلند مدت باقی نمی گذارند. یکی از گیاهانخانگی مفید برای پوست، شیرین بیان می باشد. در ادامه به معرفی این گیاه و طرز تهیه ماسک آن می پردازیم.

شیرین بیان از گیاهان دارویی شناخته شده و محبوبی است که دسترسی به آن به راحتی امکان پذیر است. ماسک شیرین بیان برای انواع پوست های معمولی و خشک استفاده می شود و با توجه به مواد مغذی موجود در خود می تواند پوست را به خوبی تغذیه کند و ناراحتی های پوست را برطرف کرده و به سلامت پوست بیانجامد. علاوه بر این ماسک شیرین بیان باعث روشن شدن پوست می شود و زیبایی و درخشندگی پوست را به همراه دارد. این خاصیت شیرین بیان به دلیل خاصیت ضد التهابی آن است. التهاب پوست باعث تیره شدن یا سرخ شدن پوست می شود.

یکی دیگر از خواص ماسک شیرین بیان تاثیر آن بر لک صورت است. ماسک شیرین بیان می تواند لک های پوستی صورت را به راحتی از بین ببرد. این خاصیت بر گرفته از ماده ای مهم و مغذی در شیرین بیان است. این ترکیب فلاونوئید نام دارد. شیرین بیان سرشار از فلاونوئید است. فلاونوئید ماده ای فعال به شمار می رود که ویژگی ساختاری آن باعث می شود که ملانین در سطح پوست پراکنده شود. گسترده شدن ملانین در سطح پوست باعث روشن شدن پوست شده و لک و کک پوست را از بین می برد.

از شیرین بیان در تولید بسیاری از محصولات آرایشی بهداشتی نیز استفاده می شود. یکی دیگر از مواد گیاهی ارزشمندی که از عصاره شیرین بیان گرفته می شود و به دست می آید، هیدروفوبیک است. گلابرین نامی است که به این ماده داده شده است و اثرات مفید بسیاری را بر روی پوست به جای می گذارد. همچنین به صورت مجزا نیز از گلابریدین در ساخت و تولید دارو های گیاهی که بر روی پوست صورت اثرات مثبتی دارند مورد استفاده قرار می گیرد.

برای تهیه ماسک شیرین بیان، شیرین بیان را با مواد طبیعی و مغذی دیگر ترکیب می کنند. ساخت ماسک شیرین بیان راحت بوده و سایر مواد قابل استفاده در تهیه آن در دسترس هستند. در زیر دو ترکیب متفاوت با کارکردهای مختلف از تهیه ماسک شیرین بیان را به شما آموزش می دهیم.طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

برای تهیه این ترکیب ۱ قاشق مرباخوری پودر شیرین بیان را با مواد زیر ترکیب می کنیم:
۱ قاشق غذاخوری روغن بادام
۱ قاشق غذاخوری شیر
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری عسل طبیعی
پس از ترکیب، ماسک را بر روی پوست قرار داده و به صورت ملایم ماساژ دهید و اجازه دهید برای مدت ۳۰ دقیقه بر روی پوست شما بماند. زمانی که ماسک شیرین بیان بر روی پوست شما قرار دارد تا جایی که ممکن است به صورت کامل استراحت کنید و پوست صورت خود را حرکت ندهید. پس از گذشت مدت تعیین شده، صورت خود را به صورت کامل با آب گرم یا ولرم بشویید.

دوره مقدماتی php

ماده فعال شناخته شده در آ ن فلاونویید است که می تواند با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن پوست شود. دوز یک گرم در روز برای چهار هفته است تا اثر بالینی آن ظاهر شود. عصاره شیرین بیان هنوز در شمال آمریکا در دسترس نیست ولی در بخش هایی از جهان به خصوص در مصر استفاده می شود. ماده اصلی هیدرو فوبیک آن که در اثر گرفتن عصاره شیرین بیان به دست می آید، گلابریدین است که روی پوست موثر خواهد بود.
خلاصه اینکه آثار درمانی شیرین بیان از دیرباز شناخته شده بوده و از آن برایدرمان انواع سرفه ها و به عنوان داروی مسکن در پوست استفاده می کردند.مردم حتی برای درمان اسپاسم و تورم مفاصل و به عنوان ماده ای ملین از آن بهره می گرفتند. از عصاره ریشه شیرین بیان هم به عنوان سد مقاوم در برابر برخی ویروس ها مثل هرپس و هپاتیت A یا در برابر عفونت کاندیدا استفاده می شده است. در آخر باید گفت اگر چه عصاره شیرین بیان که برای درمان مشکلات پوستی است، گران است ولی با غلظت مورد استفاده در محصولات زیبایی قیمت متوسطی دارد.
با استفاده از مواد آنتی اکسیدانی مانند سرم ویتامین ث با رنگدانه های زیاد پوست مبارزه کنید. سرم هایی که مقدار ویتامین ث آنها از ۱۵ درصد بیشتر است بهترین گزینه برای مبارزه با رادیکال های آزاد و درمان تیرگی دور چشم ها می باشد. ویتامین C از این جهت مهم است که هیچ کرم ضدآفتابی نمی تواند به طور کامل از تمام اشعه های خورشید جلوگیری کند.برای مبارزه با خال ها و رنگدانه ها و کمک به جابجایی سلول های جدید پوست، از یک ضدآفتاب بدون هیدروکینون استفاده کنید که دارای رتینول باشد.
از یک پاک کننده ملایم در صبح استفاده کنید تا باقی مانده موادی را که از شب قبل استفاده کرده اید پاک شود، همچنین می توانید در شب از یک پاک کننده فومی استفاده کنید. پوست خود را به طور کامل تمیز نمایید تا هرگونه چربی اضافی و آرایشی از روی آن پاک شود.

یکی از موثرترین ماسک های خانگی برای روشن شدن و شفافیت پوست صورت، تهیه ماسک شیرین بیان و موز است. این ماسک در صاف شدن پوست نیز می تواند اثرات مفیدی بر جای گذارد.
برای تهیه این ماسک به میزان ۲۰ گرم از ریشه شیرین بیان پودر شده را با ۳۰ سی سی گلاب به خوبی مخلوط می کنیم. نصف موز رسیده را در ظرفی دیگر به طور کامل له می کنیم و با یک عدد زرده تخم مرغ ترکیب می کنیم. سپس این دو ترکیب را با هم مخلوط کرده و در آخر به میزان ۲۰ گرم عسل طبیعی را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
قبل از اینکه از این ماسک استفاده کنید، صورت و گردن خود را به خوبی بشویید. در این صورت ماسک به خوبی جذب پوست می شود و اثرگذاری بالاتری دارد. سپس ماسک را برای مدت ۳۰ دقیقه بر روی پوست صورت قرار دهید. در طول این زمان بدون حرکت بمانید و استراحت کنید. پس از گذشت ۳۰ دقیقه پوست صورت خود را با آب گرم به صورت کامل بشویید. برای اثرگذاری این ماسک در روشن شدن صورت؛ به مدت ۴ هفته و هر هفته دو بار از آن استفاده کنید.

ریشه شیرین بیان خواص اعجاب‌انگیزی دارد. روشن کردن پوست، جلوگیری از آسیب نور خورشید، از بین بردن لکه‌های پوستی، درمان بیماری‌های پوستی، کاهش التهاب، درمان آکنه، از بین بردن عفونت قارچی پوستی، التیام زخم‌ها و عفونت‌های پوستی، حفظ رطوبت پوست و آبرسانی به آن و بالاتر از همه جلوگیری از چین‌وچروک، از جمله خواص شیرین بیان برای پوست شماست. هر کدام از این خواص را در مقاله حاضر به تفصیل برای شما شرح داده‌ایم.

شیرین بیان گیاه شگفت‌انگیزی است که فواید متعددی برای پوست شما دارد. شاید باور کردنش سخت باشد اما با خواندن ویژگی‌های منحصربه‌فرد این گیاه شگفت‌انگیز، شما هم محصولات حاوی شیرین بیان را وارد برنامه مراقبت از پوست و زیبایی روزانه خود اضافه خواهید کرد.

اگر به هایپرپیگمانتاسیون مبتلا هستید، یعنی شرایطی که در آن ناحیه‌ای از پوست بر اثر تجمع ملانین اضافه نسبت به نواحی اطراف تیره‌تر می‌شود، استفاده روزانه از گیاه شیرین‌بیان (Liquorice) می‌تواند رنگ پوست این نواحی تیره را روشن‌تر کند.

امروزه، درمان اصلی هایپرپیگمانتاسیون و لکه‌های تیره پوستی، ماده‌ای شیمیایی به نام هیدروکینون است. شیرین بیان یک درمان طبیعی و جایگزین شگفت‌انگیز برای افرادی است که نمی‌خواهند از داروهای شیمیایی روی پوست‌شان استفاده کنند.طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

کمک به درمان ملاسما، یکی از خواص شیرین بیان برای پوست است. اگر شما به ملاسما (که از آن به عنوان ماسک بارداری یاد می‌شود) مبتلا هستید، این درمان طبیعی به روشن شدن رنگ پوست در نواحی تیره و دارای لک کمک می‌کند.

لکه‌های تیره، سن شما را بر ملا می‌کنند. با بالا رفتن سن‌تان و در اثر تابش نور خورشید، لکه‌های پوستی می‌توانند در نقاطی از بدن آسیب شدیدی ایجاد کنند.

از آنجا که آسیب‌های ناشی از نور خوشید عامل اصلی تغییر رنگ پوست است، آنزیم‌های بازدارنده اشعه فرابنفش خورشید (UV) موجود در گیاه شیرین‌بیان، از پوست شما در برابر این آسیب‌ها محافظت می‌کند.

استفاده موضعی از شیرین بیان، به علت داشتن گلابریدین، کمک می‌کند تا پوست شما، نرم و روشن‌تر شود. در صورت قرار گرفتن در معرض نور خورشید، گلابریدین از تیره شدن رنگ پوست جلوگیری می‌کند.

هایپرپیگمانتاسیون یا لکه‌های تیره، شایع‌ترین عارضه‌ای است که پس از بروز جوش‌های آکنه، شعله‌ور شدن اگزما یا آفتاب سوختگی به وجود می‌آید. عصاره ریشه شیرین بیان یکی از مواد تشکیل‌دهنده ‌در اغلب محصولات مراقبت از پوست است که به روشن‌تر شدن نقاط تیره یا تغییر رنگ‌دادۀ پوست کمک می‌کند.

ثابت شده است که گلابریدین، ماده مؤثره موجود در ریشه گیاه شیرین بیان، اثرات ضدالتهابی داشته و تیروزیناز، آنزیم اصلی تولید رنگ‌دانه در پوست را مهار می‌کند.

لیکوئیریتین ماده مؤثره دیگری است که تیروزیناز را مهار نمی‌کند اما به پخش شدن و محو شدن ملانین و رنگدانه‌های موجود در پوست کمک می‌کند. به علت این خاصیت، ریشه شیرین‌بیان در بسیاری از محصولات مراقبتی روشن و شفاف‌کننده پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پسوریازیس و درماتیت آتوپیک (که به آن اگزما نیز گفته می‌شود) بیماری‌های پوستی هستند که موجب بروز تکه‌های فلس‌مانندی در نقاط مختلف پوست می‌شوند.

یکی دیگر از خواص شیرین بیان برای پوست کمک به درمان این نوع از بیماری‌های پوستی است. ریشه گیاه شیرین بیان به دو شکل خوراکی و موضعی برای بهبود این اختلالات پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ریشه این گیاه حاوی موادی است که با دارا بودن خواص ضدالتهابی به کاهش ورم و خارش یا سوزش پوست در ناحیه آسیب‌دیده کمک می‌کند.

البته با وجود اینکه این گیاه ایمن است و عوارض جانبی خفیفی دارد، نباید در مصرف آن افراط کرده یا عصاره ریشه آن را به صورت نوشیدنی استفاده کرد؛ زیرا می‌تواند فشار خون فرد را بالا ببرد.

عوامل بسیاری وجود دارند که می‌توانند ساختار پوست را به هم بزنند و سبب بروز ضایعات پوستی، ایجاد خارش، تورم و لکه‌های قرمزرنگ روی پوست شما شوند.

ما معمولا برای تسکین خارش و سوزش حاصل از تماس پوست با پیچک سمی، نیش حشرات و …، از کرم هیدروکورتیزون استفاده می‌کنیم. در تسکین قرمزی التهاب و تورم پوست، گلیسیریزین موجود در گیاه شیرین بیان همانند هیدروکورتیزون عمل می‌کند.

دوست دارید پوست بدن‌تان مانند پوست کودکان نرم و لطیف باشد؟ یکی دیگر از خواص شیرین بیان برای پوست شما این است که به بازسازی الاستین و کلاژن در پوست کمک می‌کند تا پوست‌تان نرمی و انعطاف خود را بازیابد. این گیاه همچنین حاوی اسید آمینه‌هایی است که از دیرباز به عنوان مرطوب‌کننده و آبرسان پوست شناخته شده‌اند.

آکنه عارضه پوستی ‌است که با جوش‌های قرمز رنگ قابل تشخیص است. این جوش‌ها به علت تولید بیش از حد چربی در غدد پوستی، ایجاد می‌شود.

قرمزی پوست شما احتمالا ناشی از رزاسه است که باعث می‌شود پوست‌تان برافروخته و با لکه‌های قرمز به نظر برسد. گیاه شیرین‌بیان در کنترل تولید چربی و کاهش قرمزی پوست شما کمک می‌کند و بدین ترتیب در درمان آکنه مؤثر است.

بیماری پای ورزشکاران (تینه آ پدیس) یک عفونت قارچی است که معمولا از بین انگشتان پا شروع می‌شود. این بیماری در افرادی شایع است که پاهای‌شان زیاد عرق می‌کند و کفش‌های تنگ می‌پوشند. علائم و نشانه‌های این بیماری شامل بثورات پوستی است که به حالت پوسته‌پوسته بوده و معمولا با التهاب، خارش و سوزش همراه هستند.

معمولا افراد به دلیل نپوشیدن دمپایی یا صندل در حمام هتل‌ها به این عفونت قارچی دچار می‌شوند. اگر از خارش و درد پا کلافه شده‌اید، استفاده از یک کرم موضعی شیرین‌بیان می‌تواند به از بین بردن علائم عفونت قارچی بیماری پای ورزشکاران و درمان آن کمک کند.

گیاه شیرین بیان خواص ضدمیکروبی و ضدقارچی دارد و برای تمیز کردن زخم بسیار مناسب است. همچنین این گیاه کمک می‌کند تا ورم و قرمزی پوست به حداقل برسد. استفاده از شیرین‌بیان، موجب کاهش تعداد باکتری‌ها در پوست می‌شود و به بازسازی سریع‌تر آن کمک می‌کند.

همه افراد از خطوط و چین‌ و چروک‌های اطراف چشم یا خطوط پنجه کلاغی (Crow’s Feet) متنفرند. با این همه، آسیب‌های ناشی از نور خورشید حتی با وجود استفاده از ضد آفتاب‌ هم می‌تواند در پوست‌تان چین و چروک ایجاد کند.

یکی دیگر از خواص شیرین بیان برای پوست شما، مبارزه با چین و چروک است. خوشبختانه، آنزیم‌های بازدارنده اشعه فرابنفش موجود در ریشه شیرین‌بیان، به کاهش آسیب‌هایی کمک می‌کند که در اثر اشعه‌های نور خورشید ایجاد می‌شوند و بر این اساس می‌تواند در کاهش روند ایجاد چین‌ و چروک پوست موثر باشد.

همچنین شیرین‌ بیان سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که رادیکال‌های آزاد را مهار می‌کنند و از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کنند.

استفاده مداوم و منظم از محصولات مراقبت از پوست که حاوی عصاره شیرین بیان هستند، به حفظ رطوبت و آبرسانی به پوست کمک می‌کند.طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

ریشه گیاه شیرین‌ بیان حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمندی است که می‌توانند رادیکال‌های آزاد را خنثی کنند. رادیکال‌های آزاد در اثر عوامل استرس‌زای خارجی محیطی از جمله نور خورشید و آلودگی هوا و عوامل استرس‌زای درونی حین مکانیسم‌های تولید انرژی در بدن ایجاد ‌می‌شوند.

همچنین وجود «لیکوچالکون» برای افرادی مناسب است که پوستی چرب دارند؛ زیرا ثابت شده است که این ماده چربی موجود در پوست را کنترل می‌کند.

یکی دیگر از خواص شیرین بیان برای پوست شما این است که می‌تواند آسیب‌های ناشی از آفتاب را کاهش دهد. محصولات مراقبت از پوست حاوی عصاره گیاه شیرین بیان، این قابلیت را دارند که ناراحتی، درد و التهاب ناشی از آفتاب سوختگی را تسکین دهند.

تحقیقات جدید نشان داده است که لیکوچالکون A، مولکولی که در ریشه گیاه شیرین بیان وجود دارد، می‌تواند سبب مهار آنزیم سیکلواکسیژناز ۲ (COX-2)، و پروستاگلاندین E2 شود. این پروتئین‌ها پس از اینکه پوست در معرض نور خورشید قرار گرفت، بیان می‌شوند. در واقع، سیکلواکسیژناز ۲ (COX-2) و پروستاگلاندین E2، آنزیم‌های التهابی هستند که در ایجاد واکنش‌ التهابی پوست نقش دارند و مسئول احساس درد ناشی از آفتاب سوختگی هستند.

افزون بر این، ترکیب ریشه گیاه شیرین بیان با سایر گیاهان ضدالتهابی مانند آلوئه ورا و خیار خرد شده، ضمن التیام بخشی فوق العاده آسیب دیدگی ناشی از آفتاب سوختگی شدید پوست، می‌تواند به حفظ مواد مرطوب کننده موجود در پوست کمک کند.

شیرین بیان، یک گیاه چند ساله علفی به نام «گلیسیریزا گلابرا» است که معمولا در مناطق جنوبی اروپا و آسیا یافت می‌شود. بلندی این گیاه به یک تا دو متر می‌رسد و گل‌های آن بنفش یا آبی‌رنگ هستند. این گیاه محیط بسیار مرطوب و پر باران را به همراه مقدار زیادی نور آفتاب می‌پسندد.

برای تهیه عصاره این گیاه، ریشه شیرین بیان را در آب می‌جوشانند تا حدی‌که بیشتر آب آن تبخیر شود و شربت غلیظی به جا ماند. این شربت حاوی «گلیسیریزین» است که ۳۰ تا ۵۰ برابر شیرین‌تر از شکر است.

خواص شیرین بیان برای پوست به حضور ترکیب گلیسیریزن، ترکیبات فلانوئیدی و روغن‌های فرار نسبت داده می‌شود که برای پوست مفید هستند. افزون بر این، سایر مواد تشکیل‌دهنده آن مانند گلیکوزیدها، اسید گلیسریزیک، کومارین‌ها، چالکون‌ها و استرول‌های گیاهی به دلیل فواید گوناگون پزشکی و دارویی‌شان شناخته‌شده هستند.

بر اساس تحقیقات گوناگون، ریشه شیرین بیان می تواند به تسکین سوزش سر دل، پوسیدگی دندان، زخم معده و سوء هاضمه کمک کند. شیرین بیان یکی از گیاهانی است که به طور گسترده در طب سنتی چینی کاربرد دارد و یکی از گیاهان پُرکاربرد و مهم است که پزشکان آن را برای درمان بسیاری از بیماری‌ها تجویز می‌کنند.

  • اینستاگرام عکس دخترونه شاخ
  • با وجود فواید فراوانی که شیرین بیان دارد، در مصرف خوراکی ریشه‌های این گیاه نباید افراط کرد؛ زیرا سطح بالای اسید گلیسریزیک موجود در ریشه آن، به ویژه برای افرادی که به بیماری کلیوی یا قلبی دچارند، می‌تواند موجب افزایش فشار خون، ضعف عضلات و هیپوکالمی (کاهش سطح پتاسیم در خون) شود.

    پوست سالم، پایه و اساس ظاهری زیبا و جوان است. داشتن پوست شاداب و درخشان ممکن نیست، مگر با مراقبت مناسب از آن. بنابراین، دفعه بعد که قصد خرید یک محصول مراقبت از پوست را داشتید، محصولی را انتخاب کنید که حاوی عصاره ریشه شیرین بیان باشد. مطمئن باشید پوست شما برای این انتخاب مدیون‌تان خواهد بود.

    آیا شما تاکنون از محصولات مراقبت از پوست یا زیبایی حاوی شیرین بیان استفاده کرده‌اید؟ برای ما و خوانندگان دیگر از تجربه خود یا دوستان‌تان در این زمینه بنویسید. اگر فکر می‌کنید موارد دیگری است که در این مقاله در مورد خواص شیرین بیان برای پوست به آن اشاره نشده است، آن را در قسمت نظرات با ما و سایر خوانندگان در میان بگذارید.

    منبع:

    ماسک شیرین بیان یکی از ماسک‌های گیاهی و طبیعی مناسب در روشن کردن پوست و از بین بردن لک‌ها و کک‌های موجود بر روی آن است. در تهیه ماسک شیرین بیان از مواد مغذی طبیعی و در دسترس استفاده می‌شود.

    یکی از گزینه‌های مهم در زیبایی و جذابیت افراد، سلامت و زیبایی پوست است. استفاده از ماسک‌های طبیعی یکی از راه‌های سلامت و زیبایی پوست و درمان مشکلات مربوط به آن است. بیش از هر چیز خواص شیرین بیان برای معده شناخته شده است و اکثرا آن را دارویی برای رفع مشکلات گوارشی می‌دانند. اما با ترکیب شیرین بیان با مواد طبیعی دیگر می‌توان یک ماسک خانگی عالی برای پوست تهیه کرد. در این مقاله قصد داریم ماسک شیرین بیان و کارکردهای آن را معرفی کنیم و طرز تهیه آن را نیز به شما آموزش دهیم. . پس با ما همراه باشید.

     

    ماسک شیرین بیان

    شیرین بیان از گیاهان دارویی شناخته شده و محبوبی است که دسترسی به آن به راحتی امکان‌پذیر است. ماسک شیرین بیان برای انواع پوست‌های معمولی و خشک استفاده می‌شود و با توجه به مواد مغذی موجود در خود می‌تواند پوست را به خوبی تغذیه کند و ناراحتی‌های پوست را برطرف کرده و به سلامت پوست بیانجامد. علاوه بر این ماسک شیرین بیان باعث روشن شدن پوست می‌شود و زیبایی و درخشندگی پوست را به همراه دارد. این خاصیت شیرین بیان به دلیل خاصیت ضد التهابی آن است. التهاب پوست باعث تیره شدن یا سرخ شدن پوست می‌شود.طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

     

    یکی دیگر از خواص ماسک شیرین بیان تاثیر آن بر لک صورت است. ماسک شیرین بیان می‌تواند لک‌های پوستی صورت را به راحتی از بین ببرد. این خاصیت بر گرفته از ماده‌ای مهم و مغذی در شیرین بیان است. این ترکیب فلاونوئید نام دارد. شیرین بیان سرشار از فلاونوئید است. فلاونوئید ماده‌ای فعال به شمار می‌رود که ویژگی ساختاری آن باعث می‌شود که ملانین در سطح پوست پراکنده شود. گسترده شدن ملانین در سطح پوست باعث روشن شدن پوست شده و لک و کک پوست را از بین می‌برد.

     

     

    از شیرین بیان در تولید بسیاری از محصولات آرایشی بهداشتی نیز استفاده می‌شود. یکی دیگر از مواد گیاهی ارزشمندی که از عصاره شیرین بیان گرفته می‌شود و به دست می‌آید، هیدروفوبیک است. گلابرین نامی است که به این ماده داده شده است و اثرات مفید بسیاری را بر روی پوست به جای می‌گذارد. همچنین به صورت مجزا نیز از گلابریدین در ساخت و تولید دارو‌های گیاهی که بر روی پوست صورت اثرات مثبتی دارند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

     

    طرز تهیه ماسک شیرین بیان

    برای تهیه ماسک شیرین بیان، شیرین بیان را با مواد طبیعی و مغذی دیگر ترکیب می‌کنند. ساخت ماسک شیرین بیان راحت بوده و سایر مواد قابل استفاده در تهیه آن در دسترس هستند. در زیر دو ترکیب متفاوت با کارکردهای مختلف از تهیه ماسک شیرین بیان را به شما آموزش می‌دهیم.

     

     

    ۱. ماسک شیرین بیان برای رفع لک پوست صورت

    برای تهیه این ترکیب ۱ قاشق مرباخوری پودر شیرین بیان را با مواد زیر ترکیب می‌کنیم:

    ۱ قاشق غذاخوری روغن بادام

    ۱ قاشق غذاخوری شیر

    ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو

    ۱ قاشق غذاخوری عسل طبیعی

    پس از ترکیب، ماسک را بر روی پوست قرار داده و به صورت ملایم ماساژ دهید و اجازه دهید برای مدت ۳۰ دقیقه بر روی پوست شما بماند. زمانی که ماسک شیرین بیان بر روی پوست شما قرار دارد تا جایی که ممکن است به صورت کامل استراحت کنید و پوست صورت خود را حرکت ندهید. پس از گذشت مدت تعیین شده، صورت خود را به صورت کامل با آب گرم یا ولرم بشویید.

     

     

    ۲. ماسک شیرین بیان و موز برای روشن شدن پوست

    یکی از موثرترین ماسک‌های خانگی برای روشن شدن و شفافیت پوست صورت، تهیه ماسک شیرین بیان و موز است. این ماسک در صاف شدن پوست نیز می‌تواند اثرات مفیدی بر جای گذارد.

     

    طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    برای تهیه این ماسک به میزان ۲۰ گرم از ریشه شیرین بیان پودر شده را با ۳۰ سی سی گلاب به خوبی مخلوط می‌کنیم. نصف موز رسیده را در ظرفی دیگر به طور کامل له می‌کنیم و با یک عدد زرده تخم مرغ ترکیب می‌کنیم. سپس این دو ترکیب را با هم مخلوط کرده و در آخر به میزان ۲۰ گرم عسل طبیعی را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

     

    قبل از اینکه از این ماسک استفاده کنید، صورت و گردن خود را به خوبی بشویید. در این صورت ماسک به خوبی جذب پوست می‌شود و اثرگذاری بالاتری دارد. سپس ماسک را برای مدت ۳۰ دقیقه بر روی پوست صورت قرار دهید. در طول این زمان بدون حرکت بمانید و استراحت کنید. پس از گذشت ۳۰ دقیقه پوست صورت خود را با آب گرم به صورت کامل بشویید. برای اثرگذاری این ماسک در روشن شدن صورت؛ به مدت ۴ هفته و هر هفته دو بار از آن استفاده کنید.

     

    سخن پایانی

    برای تاثیر و نتیجه بخشی بیشتر ماسک شیرین بیان، بایستی استفاده از آن را به صورت مرتب و منظم تکرار کرد. طول استفاده از ماسک شیرین بیان بهتر است به مدت ۴ هفته و به صورت روزانه باشد تا بتواند نتایج مورد انتظار را برآورده کند. میزان شیرین بیان و دوز مصرف آن برای برطرف کردن و درمان لک صورت و همچنین برای اینکه مشکلی ایجاد نکند، بهتر است یک گرم در روز باشد.

     

     

    منبع: ستاره

  • عکس نوشته تبریک تولد زن عمو
  • تمامی حقوق برای وبسایت خبری

    “شما نیوز”

    محفوظ است و نقل مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.

    شیرین بیان یک نوع گیاه خودرو از تیره ی سبزی آساها است و بر خلاف نام خود تلخ می باشد و دارای خواص درمانی
    بسیاری می باشد. شیرین بیان یک نوع گیاهی معجزه گر برای روشن شدن پوست و رفع لکه های پوستی است که از
    عصاره ی آن برای شفافیت پوست استفاده می شود. پرشین وی در این بخش از اخبار زیبایی و آرایش مطالبی در مورد
    خواص شیرین بیان برای پوست ارائه کرده است.

    بی‌خطرترین عامل روشن‌ کننده رنگدانه که دارای کمترین ملانوم است، عصاره شیرین‌ بیان است که در ترکیبات زیبایی به عنوان
    شفاف‌ کننده پوست به کار می‌رود و می‌تواند در ترکیبات کرم‌های آرایشی صورت به کار رود.
    از شیرین بیان با نام چوب شیرین هم یاد می شود.
    پودر شیرین بیان در عطاری ها موجود است.گیاهی که پوست را روشن می کندبه علاوه عصاره شیرین‌ بیان از لحاظ
    تئوری به عنوان یک مشتق ضدالتهاب موضعی مطرح است که می‌تواند در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب
    کاربرد داشته باشد.

    ماده فعال شناخته شده در آ‌ن فلاونویید است که می‌تواند با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن پوست شود. دوز
    یک گرم در روز برای چهار هفته است تا اثر بالینی آن ظاهر شود.
    عصاره شیرین‌ بیان هنوز در شمال آمریکا در دسترس نیست ولی در بخش‌هایی از جهان به خصوص در مصر
    استفاده می‌شود.
    ماده اصلی هیدرو فوبیک آن که در اثر گرفتن عصاره شیرین‌ بیان به دست می‌آید، گلابریدین است که روی پوست
    موثر خواهد بود.

    خلاصه اینکه آثار درمانی شیرین‌ بیان از دیرباز شناخته شده بوده و از آن برایدرمان انواع سرفه‌ها و به عنوان
    داروی مسکن در پوست استفاده می‌کردند.مردم حتی برای درمان اسپاسم و تورم مفاصل و به عنوان ماده‌ای ملین از آن
    بهره می‌ گرفتند.
    از عصاره ریشه شیرین‌ بیان هم به عنوان سد مقاوم در برابر برخی ویروس‌ها مثل هرپس و هپاتیت A یا
    در برابر عفونت کاندیدا استفاده می‌شده است.
    در آخر باید گفت اگر چه عصاره شیرین‌ بیان که برای درمان مشکلات پوستی است، گران است ولی با غلظت
    مورد استفاده در محصولات زیبایی قیمت متوسطی دارد.

    با استفاده از مواد آنتی اکسیدانی مانند سرم ویتامین ث با رنگدانه های زیاد پوست مبارزه کنید. سرم هایی
    که مقدار ویتامین ث آنها از ۱۵ درصد بیشتر است بهترین گزینه برای مبارزه با رادیکال های آزاد و درمان تیرگی
    دور چشم ها می باشد. ویتامین C از این جهت مهم است که هیچ کرم ضدآفتابی نمی تواند به طور کامل از
    تمام اشعه های خورشید جلوگیری کند.طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    برای مبارزه با خال ها و رنگدانه ها و کمک به جابجایی سلول های جدید پوست، از یک ضدآفتاب بدون هیدروکینون
    استفاده کنید که دارای رتینول باشد.

    از یک پاک کننده ملایم در صبح استفاده کنید تا باقی مانده موادی را که از شب قبل استفاده کرده اید پاک شود،
    همچنین می توانید در شب از یک پاک کننده فومی استفاده کنید. پوست خود را به طور کامل تمیز نمایید تا هرگونه
    چربی اضافی و آرایشی از روی آن پاک شود.

    منبع : دکتر سلام، نبض ما

    Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

    © باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

    نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

    گردآوری- نبض ما

    شیرین بیان از جمله گیاهان دارویی خودرو است و کمتر مورد کشت قرار می گیرد. برگ های آن مرکب است و از ۴ تا ۷ زوج برگ به اضافه یک برگچه انتهایی تشکیل یافته است که به سبب ترشح شیره، چسبنده اند. گل های این گیاه به رنگ های ارغوانی، زرد یا بنفش یا آبی مایل به سفید هستند و میوه اش شامل ۵ تا ۶ دانه مایل به قهوه ای است. ریشه و ساقه زیرزمینی آن مصرف دارویی دارد.

    قسمت مورد استفاده شیرین بیان ، ساقه های زیرزمینی و ریشه های گیاه است که دارای ترکیبات مختلفی است. مهم ترین ماده ای که موجب شیرینی شیرین بیان می شود، ترکیب موجود در ریشه های گیاه به نام اسید گلیسریزیک است که ۵۰ برابر شکر شیرینی دارد. اسید گلیسریزیک با افزایش سن گیاه افزایش می یابد.

    شیرین بیان در اکثر نقاط ایران خصوصاً در شهرستان اقلید و نواحی شرقی و شمال شرقی و همچنین آذربایجان به فراوانی می روید. برگهای آن مرکب است و از ۴ تا ۷ زوج برگ به اضافه یک برگچه انتهایی تشکیل یافته است که به سبب ترشح شیره، چسبنده اند. گلهایش مایل به آبی و میوه اش شامل ۵ تا ۶ دانه مایل به قهوه ای است و ریشه ها و ریزومهای این گیاه دارای پوستی قهوه ای رنگ یا سیاه و مغز زردرنگ است.طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    شیرین بیان انواع مختلف دارد

    گونه اسپانیایی «G. typical» که میوه آن صاف و بدون کرک است و ریزومهای قهوه ای به قطر ۶ تا ۱۸ میلیمتر دارد.

    گونه روسی «G. glandulifera» که برگهای آن چسبناک است و ریشه های متعدد به ضخامت ۵ سامتیمتر دارد. پوست ریشه آن فلس دار و قهوه ای رنگ است و شیرینی ملایم دارد.

    گونه ترکی «G. pallida» که ضخامت ریشه آن حدود ۸ سانتیمتر است.

    گونه ایرانی «G. violacca» که ریشه های آن نیز نسبتاً ضخیم است.

    ۱)مهمترین خاصیت شرین بیان که جدیدا کشف شده است و در آلمان و اروپا و آمریکا استفاده می شود درمان کننده زخم معده و سرطان معده است. برای این منظور شربت شیرین بیان را تهیه کرده و هر روز به مقدار یک قاشق غذا خوری قبل از غذا به مریض بدهید و این عمل را تا ۴ ماه تکرار کنید.

    ۲) برای تقویت عمومی بدن مفید است.

    ۳) خوردن آن از پیری زودرس جلوگیری می کند.

    ۴) برای نرم کردن سینه موثر است.

    ۵) زخم ها و تاول های پوست را با چای شیرین بیان شستشو دهید تا زود خوب شود.

    ۶) ملین است و معمولا آن را با گیاهان دیگر مخلوط می کنند که انقباضات را کم می کند.

    ۷) مدر و عرق آور است.

    ۸) برای برطرف کردن زخم و التهاب دهان ریشه شیرین بیان را بمکید.

    ۹) برای برطرف کردن سرفه مفید است.

    ۱۰) برای کاهش ورم معده مفید است.

    ۱۱) تنگی نفس را تسکین می دهد.

    ۱۲) برای درمان سوء هاضمه مفید است.

    ۱۳) برای از بین بردن نفخ شکم مفید است.

    ۱۴) چشم را تقویت کرده و رفع سردرد می کند.

    ۱۵) برای درمان موخوره چای شیرین بیان را به سر بمالید.

    ۱۶) برای رفع بوی بد زیر بغل و پا از برگ های شیرین بیان پماد درست کرده و در این قسمت ها بگذارید.

    ۱۷) شیرین بیان را اگر قبل از غذا مصرف کنید برای لاغری موثر است.

    بی ‌خطرترین عامل روشن‌ کننده رنگدانه که دارای کمترین ملانوم است، عصاره شیرین ‌بیان است که در ترکیبات زیبایی به عنوان شفاف ‌کننده ی پوست به کار می‌ رود و می ‌تواند در ترکیبات کرم‌ های آرایشی صورت به کار رود. به علاوه عصاره شیرین‌ بیان از لحاظ تئوری به عنوان یک مشتق ضدالتهاب موضعی مطرح است که می ‌تواند در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب، کاربرد داشته باشد.طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    ماده فعال شناخته شده در شیرین بیان، فلاونوئید است که می‌ تواند با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن پوست شود. دوز مورد استفاده، یک گرم در روز برای چهارهفته است تا اثر بالینی آن ظاهر شود. ماده اصلی هیدروفوبیک آن که در اثر گرفتن عصاره شیرین ‌بیان به دست می ‌آید، گلابریدین است که روی پوست موثر می‌ باشد. عصاره شیرین‌ بیان هنوز در شمال آمریکا در دسترس نیست ولی در بخش‌هایی از جهان به خصوص در مصر استفاده می ‌شود.

    – مصرف بی رویه شیرین بیان یا سایر فرآورده های آن به سبب تحریک غدد فوق کلیوی و ترشح بیش از اندازه هورمون آلدوسترون مضر است. این حالت سبب عوارضی چون اختلال در فعالیت های متابولیسمی و بالا رفتن فشار خون می گردد. در صورت مصرف بیش از ۲۰ گرم در روز، بروز عوارض نامطلوب بعید نیست.

    – استفاده زیاد از شیرین بیان برای طحال نیز مضر است.

    – مصرف بسیار زیاد شیرین بیان ممکن است به بروز حالاتی خطرناک نظیر فشار خون و حتی سکته قلبی منجر شود.

    – برخی از افراد با مصرف زیاد شیرین بیان دچار درد عضله و عده ای دیگر دچار کرختی دست و پا می شوند.

    – مصرف زیاد این ماده سبب افزایش وزن نیز می شود.

    از خواص بهارنارنج بیشتر بدانید

    آیا بذر کتان باعث نازایی می شود؟

    آیا بادکش درمانی برای لاغری مفید است؟

    ملاحظات مصرف آویشن در دوران بارداری

  • مصرف رازیانه برای نوزاد پسر
  • آیا نمک درمانی واقعا موثر است؟

    راهکارهایی برای درمان گیاهی سینوزیت

    درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

    Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

    طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    واسه تیرگی بدن و ترک پوستی چی پیشنهاد میکنید؟

    برا ترک پوست روغن شتر مرغ و ورزش کردن خصوصا شنا تیرگی بدن جنسی هم ممکه علتش ژیلت کشیدن باشه

    دکتر سلام

    زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

    راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو


    زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

    برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟


    عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو


    بوتاکس و کاربردهای بوتاکس در جوانسازی

    مطالب پیشنهادی


    درمان پیچ خوردگی مچ پا در منزل

    معرفی موثرترین راهکارها در درمان واریس پا


    بهترین متخصصین قلب و عروق زنان در تهران

    ۱۰ علامت افت فشار خون و راههای پیشگیری +ویدئو

    برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟

    آیا وازکتومی منجر به نارسایی جنسی می گردد؟


    سوالات شایع زگیل تناسلی

    ویدیو های سلامت


    آیا سبزه گندم خوردنی است؟+ویدئو


    کم چرب ترین و پرچرب ترین آجیل های عید

    دلیل رشد موهای زائد در خانم ها چیست؟+ویدئو


    علل و درمان انواع جوش صورت/ ویدئو


    آزمایش خون تان را تفسیر کنید

    ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

    نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

    گردآوری- نبض ما

    شیرین بیان از جمله گیاهان دارویی خودرو است و کمتر مورد کشت قرار می گیرد. برگ های آن مرکب است و از ۴ تا ۷ زوج برگ به اضافه یک برگچه انتهایی تشکیل یافته است که به سبب ترشح شیره، چسبنده اند. گل های این گیاه به رنگ های ارغوانی، زرد یا بنفش یا آبی مایل به سفید هستند و میوه اش شامل ۵ تا ۶ دانه مایل به قهوه ای است. ریشه و ساقه زیرزمینی آن مصرف دارویی دارد.

    قسمت مورد استفاده شیرین بیان ، ساقه های زیرزمینی و ریشه های گیاه است که دارای ترکیبات مختلفی است. مهم ترین ماده ای که موجب شیرینی شیرین بیان می شود، ترکیب موجود در ریشه های گیاه به نام اسید گلیسریزیک است که ۵۰ برابر شکر شیرینی دارد. اسید گلیسریزیک با افزایش سن گیاه افزایش می یابد.

    شیرین بیان در اکثر نقاط ایران خصوصاً در شهرستان اقلید و نواحی شرقی و شمال شرقی و همچنین آذربایجان به فراوانی می روید. برگهای آن مرکب است و از ۴ تا ۷ زوج برگ به اضافه یک برگچه انتهایی تشکیل یافته است که به سبب ترشح شیره، چسبنده اند. گلهایش مایل به آبی و میوه اش شامل ۵ تا ۶ دانه مایل به قهوه ای است و ریشه ها و ریزومهای این گیاه دارای پوستی قهوه ای رنگ یا سیاه و مغز زردرنگ است.طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    شیرین بیان انواع مختلف دارد

    گونه اسپانیایی «G. typical» که میوه آن صاف و بدون کرک است و ریزومهای قهوه ای به قطر ۶ تا ۱۸ میلیمتر دارد.

    گونه روسی «G. glandulifera» که برگهای آن چسبناک است و ریشه های متعدد به ضخامت ۵ سامتیمتر دارد. پوست ریشه آن فلس دار و قهوه ای رنگ است و شیرینی ملایم دارد.

    گونه ترکی «G. pallida» که ضخامت ریشه آن حدود ۸ سانتیمتر است.

    گونه ایرانی «G. violacca» که ریشه های آن نیز نسبتاً ضخیم است.

    ۱)مهمترین خاصیت شرین بیان که جدیدا کشف شده است و در آلمان و اروپا و آمریکا استفاده می شود درمان کننده زخم معده و سرطان معده است. برای این منظور شربت شیرین بیان را تهیه کرده و هر روز به مقدار یک قاشق غذا خوری قبل از غذا به مریض بدهید و این عمل را تا ۴ ماه تکرار کنید.

    ۲) برای تقویت عمومی بدن مفید است.

    ۳) خوردن آن از پیری زودرس جلوگیری می کند.

    ۴) برای نرم کردن سینه موثر است.

    ۵) زخم ها و تاول های پوست را با چای شیرین بیان شستشو دهید تا زود خوب شود.

    ۶) ملین است و معمولا آن را با گیاهان دیگر مخلوط می کنند که انقباضات را کم می کند.

    ۷) مدر و عرق آور است.

    ۸) برای برطرف کردن زخم و التهاب دهان ریشه شیرین بیان را بمکید.

    ۹) برای برطرف کردن سرفه مفید است.

    ۱۰) برای کاهش ورم معده مفید است.

    ۱۱) تنگی نفس را تسکین می دهد.

    ۱۲) برای درمان سوء هاضمه مفید است.

    ۱۳) برای از بین بردن نفخ شکم مفید است.

    ۱۴) چشم را تقویت کرده و رفع سردرد می کند.

    ۱۵) برای درمان موخوره چای شیرین بیان را به سر بمالید.

    ۱۶) برای رفع بوی بد زیر بغل و پا از برگ های شیرین بیان پماد درست کرده و در این قسمت ها بگذارید.

    ۱۷) شیرین بیان را اگر قبل از غذا مصرف کنید برای لاغری موثر است.

    بی ‌خطرترین عامل روشن‌ کننده رنگدانه که دارای کمترین ملانوم است، عصاره شیرین ‌بیان است که در ترکیبات زیبایی به عنوان شفاف ‌کننده ی پوست به کار می‌ رود و می ‌تواند در ترکیبات کرم‌ های آرایشی صورت به کار رود. به علاوه عصاره شیرین‌ بیان از لحاظ تئوری به عنوان یک مشتق ضدالتهاب موضعی مطرح است که می ‌تواند در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب، کاربرد داشته باشد.طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    ماده فعال شناخته شده در شیرین بیان، فلاونوئید است که می‌ تواند با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن پوست شود. دوز مورد استفاده، یک گرم در روز برای چهارهفته است تا اثر بالینی آن ظاهر شود. ماده اصلی هیدروفوبیک آن که در اثر گرفتن عصاره شیرین ‌بیان به دست می ‌آید، گلابریدین است که روی پوست موثر می‌ باشد. عصاره شیرین‌ بیان هنوز در شمال آمریکا در دسترس نیست ولی در بخش‌هایی از جهان به خصوص در مصر استفاده می ‌شود.

    – مصرف بی رویه شیرین بیان یا سایر فرآورده های آن به سبب تحریک غدد فوق کلیوی و ترشح بیش از اندازه هورمون آلدوسترون مضر است. این حالت سبب عوارضی چون اختلال در فعالیت های متابولیسمی و بالا رفتن فشار خون می گردد. در صورت مصرف بیش از ۲۰ گرم در روز، بروز عوارض نامطلوب بعید نیست.

    – استفاده زیاد از شیرین بیان برای طحال نیز مضر است.

    – مصرف بسیار زیاد شیرین بیان ممکن است به بروز حالاتی خطرناک نظیر فشار خون و حتی سکته قلبی منجر شود.

    – برخی از افراد با مصرف زیاد شیرین بیان دچار درد عضله و عده ای دیگر دچار کرختی دست و پا می شوند.

    – مصرف زیاد این ماده سبب افزایش وزن نیز می شود.

    از خواص بهارنارنج بیشتر بدانید

    آیا بذر کتان باعث نازایی می شود؟

    آیا بادکش درمانی برای لاغری مفید است؟

    ملاحظات مصرف آویشن در دوران بارداری

  • عکس از طبیعت بهار
  • آیا نمک درمانی واقعا موثر است؟

    راهکارهایی برای درمان گیاهی سینوزیت

    درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

    Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

    طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    واسه تیرگی بدن و ترک پوستی چی پیشنهاد میکنید؟

    برا ترک پوست روغن شتر مرغ و ورزش کردن خصوصا شنا تیرگی بدن جنسی هم ممکه علتش ژیلت کشیدن باشه

    دکتر سلام

    زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

    راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو


    زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

    برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟


    عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو


    بوتاکس و کاربردهای بوتاکس در جوانسازی

    مطالب پیشنهادی


    درمان پیچ خوردگی مچ پا در منزل

    معرفی موثرترین راهکارها در درمان واریس پا


    بهترین متخصصین قلب و عروق زنان در تهران

    ۱۰ علامت افت فشار خون و راههای پیشگیری +ویدئو

    برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟

    آیا وازکتومی منجر به نارسایی جنسی می گردد؟


    سوالات شایع زگیل تناسلی

    ویدیو های سلامت


    آیا سبزه گندم خوردنی است؟+ویدئو


    کم چرب ترین و پرچرب ترین آجیل های عید

    دلیل رشد موهای زائد در خانم ها چیست؟+ویدئو


    علل و درمان انواع جوش صورت/ ویدئو


    آزمایش خون تان را تفسیر کنید

    ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

    نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

    گردآوری- نبض ما

    شیرین بیان از جمله گیاهان دارویی خودرو است و کمتر مورد کشت قرار می گیرد. برگ های آن مرکب است و از ۴ تا ۷ زوج برگ به اضافه یک برگچه انتهایی تشکیل یافته است که به سبب ترشح شیره، چسبنده اند. گل های این گیاه به رنگ های ارغوانی، زرد یا بنفش یا آبی مایل به سفید هستند و میوه اش شامل ۵ تا ۶ دانه مایل به قهوه ای است. ریشه و ساقه زیرزمینی آن مصرف دارویی دارد.

    قسمت مورد استفاده شیرین بیان ، ساقه های زیرزمینی و ریشه های گیاه است که دارای ترکیبات مختلفی است. مهم ترین ماده ای که موجب شیرینی شیرین بیان می شود، ترکیب موجود در ریشه های گیاه به نام اسید گلیسریزیک است که ۵۰ برابر شکر شیرینی دارد. اسید گلیسریزیک با افزایش سن گیاه افزایش می یابد.

    شیرین بیان در اکثر نقاط ایران خصوصاً در شهرستان اقلید و نواحی شرقی و شمال شرقی و همچنین آذربایجان به فراوانی می روید. برگهای آن مرکب است و از ۴ تا ۷ زوج برگ به اضافه یک برگچه انتهایی تشکیل یافته است که به سبب ترشح شیره، چسبنده اند. گلهایش مایل به آبی و میوه اش شامل ۵ تا ۶ دانه مایل به قهوه ای است و ریشه ها و ریزومهای این گیاه دارای پوستی قهوه ای رنگ یا سیاه و مغز زردرنگ است.طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    شیرین بیان انواع مختلف دارد

    گونه اسپانیایی «G. typical» که میوه آن صاف و بدون کرک است و ریزومهای قهوه ای به قطر ۶ تا ۱۸ میلیمتر دارد.

    گونه روسی «G. glandulifera» که برگهای آن چسبناک است و ریشه های متعدد به ضخامت ۵ سامتیمتر دارد. پوست ریشه آن فلس دار و قهوه ای رنگ است و شیرینی ملایم دارد.

    گونه ترکی «G. pallida» که ضخامت ریشه آن حدود ۸ سانتیمتر است.

    گونه ایرانی «G. violacca» که ریشه های آن نیز نسبتاً ضخیم است.

    ۱)مهمترین خاصیت شرین بیان که جدیدا کشف شده است و در آلمان و اروپا و آمریکا استفاده می شود درمان کننده زخم معده و سرطان معده است. برای این منظور شربت شیرین بیان را تهیه کرده و هر روز به مقدار یک قاشق غذا خوری قبل از غذا به مریض بدهید و این عمل را تا ۴ ماه تکرار کنید.

    ۲) برای تقویت عمومی بدن مفید است.

    ۳) خوردن آن از پیری زودرس جلوگیری می کند.

    ۴) برای نرم کردن سینه موثر است.

    ۵) زخم ها و تاول های پوست را با چای شیرین بیان شستشو دهید تا زود خوب شود.

    ۶) ملین است و معمولا آن را با گیاهان دیگر مخلوط می کنند که انقباضات را کم می کند.

    ۷) مدر و عرق آور است.

    ۸) برای برطرف کردن زخم و التهاب دهان ریشه شیرین بیان را بمکید.

    ۹) برای برطرف کردن سرفه مفید است.

    ۱۰) برای کاهش ورم معده مفید است.

    ۱۱) تنگی نفس را تسکین می دهد.

    ۱۲) برای درمان سوء هاضمه مفید است.

    ۱۳) برای از بین بردن نفخ شکم مفید است.

    ۱۴) چشم را تقویت کرده و رفع سردرد می کند.

    ۱۵) برای درمان موخوره چای شیرین بیان را به سر بمالید.

    ۱۶) برای رفع بوی بد زیر بغل و پا از برگ های شیرین بیان پماد درست کرده و در این قسمت ها بگذارید.

    ۱۷) شیرین بیان را اگر قبل از غذا مصرف کنید برای لاغری موثر است.

    بی ‌خطرترین عامل روشن‌ کننده رنگدانه که دارای کمترین ملانوم است، عصاره شیرین ‌بیان است که در ترکیبات زیبایی به عنوان شفاف ‌کننده ی پوست به کار می‌ رود و می ‌تواند در ترکیبات کرم‌ های آرایشی صورت به کار رود. به علاوه عصاره شیرین‌ بیان از لحاظ تئوری به عنوان یک مشتق ضدالتهاب موضعی مطرح است که می ‌تواند در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب، کاربرد داشته باشد.طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    ماده فعال شناخته شده در شیرین بیان، فلاونوئید است که می‌ تواند با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن پوست شود. دوز مورد استفاده، یک گرم در روز برای چهارهفته است تا اثر بالینی آن ظاهر شود. ماده اصلی هیدروفوبیک آن که در اثر گرفتن عصاره شیرین ‌بیان به دست می ‌آید، گلابریدین است که روی پوست موثر می‌ باشد. عصاره شیرین‌ بیان هنوز در شمال آمریکا در دسترس نیست ولی در بخش‌هایی از جهان به خصوص در مصر استفاده می ‌شود.

    – مصرف بی رویه شیرین بیان یا سایر فرآورده های آن به سبب تحریک غدد فوق کلیوی و ترشح بیش از اندازه هورمون آلدوسترون مضر است. این حالت سبب عوارضی چون اختلال در فعالیت های متابولیسمی و بالا رفتن فشار خون می گردد. در صورت مصرف بیش از ۲۰ گرم در روز، بروز عوارض نامطلوب بعید نیست.

    – استفاده زیاد از شیرین بیان برای طحال نیز مضر است.

    – مصرف بسیار زیاد شیرین بیان ممکن است به بروز حالاتی خطرناک نظیر فشار خون و حتی سکته قلبی منجر شود.

    – برخی از افراد با مصرف زیاد شیرین بیان دچار درد عضله و عده ای دیگر دچار کرختی دست و پا می شوند.

    – مصرف زیاد این ماده سبب افزایش وزن نیز می شود.

    از خواص بهارنارنج بیشتر بدانید

    آیا بذر کتان باعث نازایی می شود؟

    آیا بادکش درمانی برای لاغری مفید است؟

    ملاحظات مصرف آویشن در دوران بارداری

  • سایت بیمارستان حضرت رسول در تهران
  • آیا نمک درمانی واقعا موثر است؟

    راهکارهایی برای درمان گیاهی سینوزیت

    درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

    Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

    طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    واسه تیرگی بدن و ترک پوستی چی پیشنهاد میکنید؟

    برا ترک پوست روغن شتر مرغ و ورزش کردن خصوصا شنا تیرگی بدن جنسی هم ممکه علتش ژیلت کشیدن باشه

    دکتر سلام

    زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

    راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو


    زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

    برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟


    عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو


    بوتاکس و کاربردهای بوتاکس در جوانسازی

    مطالب پیشنهادی


    درمان پیچ خوردگی مچ پا در منزل

    معرفی موثرترین راهکارها در درمان واریس پا


    بهترین متخصصین قلب و عروق زنان در تهران

    ۱۰ علامت افت فشار خون و راههای پیشگیری +ویدئو

    برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟

    آیا وازکتومی منجر به نارسایی جنسی می گردد؟


    سوالات شایع زگیل تناسلی

    ویدیو های سلامت


    آیا سبزه گندم خوردنی است؟+ویدئو


    کم چرب ترین و پرچرب ترین آجیل های عید

    دلیل رشد موهای زائد در خانم ها چیست؟+ویدئو


    علل و درمان انواع جوش صورت/ ویدئو


    آزمایش خون تان را تفسیر کنید

    ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

    به گزارش خبرگزاری تسنیم، شیرین بیان گیاه بومی مناطق مدیترانه است و در ایران در اکثر نقاط کشور می روید . شیرین بیان گیاهی است چند ساله و دارای ساقه ای بطول یک متر که در نواحی معتدل تا ارتفاع دو متر می رسد . برگهای آن مرکب از تعدادی برگچه های فدر و سبزرنگ می باشد . گلهای آن برنگ بنفش ، سفید . زرد است  میوه آن مانند نیام و محتوی 5 تا 6 دانه می باشد .

    ریشه شیرین بیان بطور خیلی عمیق در زمین فرو می رود . پوست ریشه قهوه ای سیر وس یاه است . مغز ریشه زرد رنگ بوده و طعم آن بسته بانواع مختلف تغییر می کند . مثلا شیرین بیان اسپانیا طعم ملایم درد در حالیکه شیرین بیان یونان دارای طعم تلخ است . ترکیبات شیمیایی:

    ریشه شیرین بیان دارای گلوکز ،‌ساکاروز ، آسپاراژین ، مواد آلبومیدی ،‌رزین و کمی اسانس میباشد . ماده اصلی که باعث شیرینی این گیاه است گلیسیرین خوانده می شود . در شیرین بیان ماده ای بنام لکوریتی جننی چالکون وجود دارد که خاصیت دفع اسپاسم عضلات را دراست . خواص داروئی:

    شیرین بیان از مظر طب قدیم ایران معتدل است .

    شیرین بیان را بصورت قطعات کوچک به قطر 0/5 سانتیمتر و طول 1/5 سانتیمتر بفروش می رسانند .طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    1)مهمترین خاصیت شرین بیان که جدیدا کشف شده است و در آلمان و اروپا و آمریکا ساتفاده می شود درمان کننده زخم معده و سرطان معده است برای این منظور شربت شیرین بیان را تهیه کرده و هر روز بمقدر یک قاشق غذا خوری قبل از غذا به مریض بدهید و اگر این عمل را تا 4 ماه تکرار کنید شخص معالجه خواهد شد .

    2)برای تقویت عمومی بدن مفید است

    3)خوردن آن از پیری جلوگیری می کند

    4)برای نرم کردن سینه موثر است

    5)زخم ها و تاول های پوست را با چای شیرین بیان شستشو دهید تا زود خوب شود .

    6)ملین است و معمولا آنرا با گیاهان دیگر مخلوط می کنند که انقباضات را کم می کند

    7)مدر و عرق آور است

    8)برای برطرف کردن زخم و التهاب دهان ریشه شیرین بیان را بمکید .

    9)سرفه را برطرف می کند

    10)ورم معده را برطرف می کند

    11)تنگی نفس را تسکین می دهد

    12)برای درمان سوء هاضمه مفید است

    13)برای از بین بردن نفخ شکم مفید است

    14)چشم را تقویت کرده و رفع سردرد می کند برای این منظو از فرمول زیراستفاده کنید :

    2 گرم ریشه شیرین بیان را پودر کرده و با یک گرم شکر و یک گرم رازیانه مخلوط کنید سپس آنرا در آب خیس کرده و هر روز بخورید.

    15)برای درمان موخوره چای شیرین بیان را به سر بمالید .

    16)برای رفع بوی بد زیر بغل و پا از برگ های شیرین بیان پماد درست کرده و در این قسمت ها بگذارید .

    طرز استفاده:

    دم کرده شیرین بیان : مقدر 50گرم ریشه بدون پوست شیرین بیان را آسیاب کرده و در یک لیتر آب جوش بریزید و بگذارید مدت 10 دقیقه دم بکشد .

    جوشانده شیرین بیان : 20 گرم ریشه شیرین بیان بدون پوست را آسیاب کرده و در 100 گرم آب ریخته و آنقدر بجوشانید که دو سوم آن باقی بماند .

    شربت شیرین بیان : ریشه شیرین بیان بدونپ وست را آسیاب کرده و با آب مخلوط کرده و آنقدر بجوشانید تا غلیظ شود

    تکه های شیرین بیان : مانند آب نبات می توانید در دهان گذاشته و بمکید .

    مضرات :

    استفاده زیاد از شیرین بیان برای طحال مضر است و اگر می خواهید از شیرین بیان برای برطرف کردن بیماری و برای مدت طولانی استفاده کنید بهتر است آنرا با کتیرا بخورید .

    منبع: پایگاه جامع اطلاع رسانی پزشکان ایران

    طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    انتهای پیام/

    خواص داروئي:

    طرز استفاده:

    مضرات :

    پراکنش و نیازهای اکولوژیکی

    کاشت، داشت و برداشت

    طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    فرآوری

    تعدادی از مقالات مرتبط با این گیاه

    بررسي اثر عصاره هيدروالکلي شيرين بيان (.Glycyrrhiza glabra L) بر ايجاد پلاکهاي آترواسکلروتيک در آئورت خرگوشهاي هيپرکلسترولميک

    بررسي اثر عمق كاشت و اندازه ريزوم بر رشد بالاي زميني گياه شيرين بيان (.Glycyrrhiza glabra L)

    بررسي اثر عمق كاشت و اندازه ريزوم بر رشد پايين زميني گياه هرز شيرين بيان (.Glycyrrhiza glabra L)

    بررسي برخي جنبه هاي اکوفيزيولوژيک ريزوم علف هرز شيرين بيان (Glycyrrhiza glabra)

    جنبه هاي اكوفيزيولوژيكي جوانه زني شيرين بيان (.Glycyrrhiza glabra L) در واكنش به دما

    گوارش پذيري تفاله شيرين بيان (.Glycyrrhiza glabra L) فرآوري شده با قارچ Pleurotus sajor-caju

    مروري بر اثرات ضدويروسي گياه شيرين بيان (.Glycyrrhiza glabra L) و ترکيب موثره آن گليسيريزين

    مقايسه فعاليت آنتي اكسيداني عصاره شيرين بيان (Glycyrrhiza glabra L) با آنتي اكسيدان هاي تجاري در كرم هيدروكينون 2 درصد

    اندازه گيري گليسيريزين در ريشه گياه شيرين بيان (.Glycyrrhiza glabra L) توسط دستگاه كروماتوگرافي مايع با كارايي بالا (HPLC)

    گیاه شیرین بیان، درمان جدید تومور های سرطانی

    شیرین بیان موخوره را درمان می كند

    تحقيقات نشان داده که عصاره گیاه شیرین بیان در درمان لک‌ های پوست موثر است.
    شیرین بیان با نام علمی Glycyrrhiza glabra در خانواده نخودها یا Fabaceae قراردارد.
    شيرين بيان گياه بومي مناطق مديترانه است و در ايران در اکثر نقاط کشور مي رويد .

    گیاهی است چند ساله و انبوه و به ارتفاع يک تا دو متر ، برگها مرکب و دارای چهار تا هفت جفت برگچه و یک برگچه انتهایی است که برگچه ها بیضوی بوده و کناره آنها صاف است .گلها نامنظم و به رنگهای ارغوانی ، زرد یا بنفش به صورت مجتمع در انتهای ساقه های گل دهنده مشاهده می شوند.*** انواع شیرین بیانواریته اسپانیایی “G. typical” که میوه آن صاف و بدون کرک است و قطر آن به 6 تا 18 میلیمتر می رسد.نوع روسی “G. glandulifera” که پیکره رویشی آن چسبناک و دارای ریشه های متعدد به ضخامت 5 سامتیمتر، پوست ریشه فلس دار و قهوه ای رنگ و دارای شیرینی ملایم است.نوع ترکی “G. pallida” که ضخامت ریشه آن حدود 8 سانتیمتر است.نوع ایرانی “G. violacca” که ریشه های آن نیز بسیار ضخیم است.*** خواص داروییفراعنه مصر از ریشه شيرين بيان يک نوشیدنی به نام “مای سوس” به دست می آوردند.ماده موثر شیرین بیان اسید گلیسریزیک است که حدود 50 مرتبه از قند شیرین تر و میزان آن در گیاه حدود 5 تا 20 درصد است .اسید گلیسریزیک با افزایش سن گیاه افزایش می یابد و گیاه شناسان معتقدند که اسید در نوع ایرانی بیشتر از سایر انواع است.از شیرین بیان در صنایع داروسازی، نوشابه سازی، شیرینی سازی و دخانیات استفاده می شود.ماده موثره آن مدر و ملین بوده و به دليل وجود بعضی فلاونوییدها از جمله “لیکوییریتوزید” اثر مفیدي بر روی زخم اثنی عشر دارد.شیرین بیان به عنوان آرام بخش و خلط آور، ضد التهاب و ضد اسپام، ضد نفخ و ضد سرفه مورد استفاده قرار میگیرد.در برطرف کردن التهاب مخاط برونشها، یبوست مورد استفاده دارد و به طور کلی مقوی معده است .*** طريقه مصرف25 تا 30 گرم شیرین بیان را در یک لیتر آب بجوشانید و سپس مصرف کنيد ، از مخلوط مساوی شیرین بیان با بید گیاه و دم کرده آن نوشابه ای خنک و ادرار آور به دست خواهد آمد.در عفونت های گلو و برونشها و همچنین درد روده ها ابتدا 50 گرم ریشه شیرین بیان را در یک لیتر آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید و به مدت 12 ساعت به حال خود رها کنید تا خوب خیس بخورد و سپس مصرف کنید.در مواردی که زبان قرمز مي شود و یا روی آن دانه مي زند و یا ترک مي خورد، 200 گرم شیرین بیان را در یک لیتر آب بجوشانید به طوری که سه چهارم آب آن تبخیر و کم شود ، سپس این جوشانده را برای شستشوی دهان به کار برید.

    

     

     

     

    طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

     

    از عصاره گیاه شیرین بیان برای درمان لک‌ های پوست استفاده می ‌شود، تحقیقات در این زمینه، نتایج رضایت ‌بخشی را ارایه داده است و می ‌توان از مزایای طبیعی این گیاه پرفایده بهره برد. آیا واقعا چنین نتایج درمانی از این گیاه انتظار می‌ رود؟

     

    شاید بهتر باشد این ‌طور بگویم که بی ‌خطرترین عامل روشن‌ کننده رنگدانه که دارای کمترین ملانوم است، عصاره شیرین ‌بیان است که در ترکیبات زیبایی به عنوان شفاف ‌کننده ی پوست به کار می‌ رود و می ‌تواند در ترکیبات کرم‌ های آرایشی صورت به کار رود.

     

    به علاوه عصاره شیرین‌ بیان از لحاظ تئوری به عنوان یک مشتق ضدالتهاب موضعی مطرح است که می ‌تواند در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب، کاربرد داشته باشد.

     

     

    ماده فعال شناخته شده در شیرین بیان، فلاونوئید است که می‌ تواند با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن پوست شود.

     

    دوز مورد استفاده، یک گرم در روز برای چهارهفته است تا اثر بالینی آن ظاهر شود. عصاره شیرین‌ بیان هنوز در شمال آمریکا در دسترس نیست ولی در بخش‌هایی از جهان به خصوص در مصر استفاده می ‌شود.

     

    ماده اصلی هیدروفوبیک آن که در اثر گرفتن عصاره شیرین ‌بیان به دست می ‌آید، گلابریدین است که روی پوست موثر می‌ باشد.

     

    خلاصه این که آثار درمانی شیرین‌بیان از دیرباز شناخته شده بوده و از آن برای درمان انواع سرفه‌ها و به عنوان داروی مسکن در پوست استفاده می ‌کردند.

     

    مردم حتی برای درمان اسپاسم و تورم مفاصل و به عنوان ماده‌ای ملین از آن بهره می‌ گرفتند.

     

    از عصاره ریشه ی شیرین ‌بیان هم، به عنوان سد مقاوم در برابر برخی ویروس‌ها مثل هرپس و هپاتیت A و یا در برابر عفونت کاندیدا استفاده می ‌شده است.

     

     

     

     

    طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

     

    داروخانه گیاهی بیتوته

    خرید گیفت کارت اپل

    درخواست مجرب ترین وکلا طلاق فوری

    دسترسی به پزشک متخصص درهر زمان ومکان

    درکوتاه ترین زمان پاسخ سوال پزشکیت روبگیر

    اصلاح طرح لبخند و زیبایی دندان

    نوشابه سرساز از کلسیم با 40% قند کمتر

    رزرو تورهای داخلی و خارجی از درگاه معتبر

    تجربه روابط جنسی لذتبخش و ایمن

  • نحوه مصرف لونژیل ۷۵
  • دنبال متخصص برجسته ارتودنسی در تهران هستی؟

    گیفت کارت ارزان/تحویل آنی وپشتیبانی

    محصول معجزه آسا برای پوست، مو و ناخن

    متفاوت از رقیبان شغلیتان جلوه کنید

    مشاوره آنلاین پزشکی بدون صرف زمان انتظار

    موخوره وشکنندگی موهاتو بااین روغن درمان کن

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    نام علمی گیاه شیرین بیان “licorice” است که به ریشه گیاه Glycyrrhiza glabra اشاره دارد. این گیاه بومی اروپا و آسیا است. در واقع این گیاه به عنوان یک علف هرز در این مناطق در نظر گرفته می شد. اما مصری های باستان ریشه این علف هرز را بسیار دوست داشتند. آنها به خواص این گیاه پی برده بودند و دیگر آن را علف هرز نمی دانستند. به همین دلیل از آن در چای برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می کردند. شیرین بیان بعدا به چین وارد شد و مانند بسیاری از گیاهان دیگر از جمله تخم شربتی، تخم کتان، جنسینگ و …..  جزء گیاهان مهم دارویی در طب سنتی چین گشت. با ما همراه باشید تا شما اومایی های عزیز را با خواص و مضرات این گیاه آشنا کنیم. 

    در این مقاله می خوانیم:

    عکس شیرین بیانخواص شیرین بیان برای سلامتینحوه مصرف شیرین بیانشیرین بیان و قاعدگیمضرات شیرین بیانهشدارهای ویژه هنگام مصرف شیرین بیان

    ریشه شیرین بیان که مزه شیرینی دارد، بیشتر به عنوان یک شیرین کننده در آب نبات ها و نوشیدنی ها استفاده می شود. همچنین قرن هاست که از ریشه شیرین بیان برای خواص دارویی اش استفاده می شود. شیرین بیان در فرم های مختلف موجود است. در ادامه خواص این گیاه دارویی ارزشمند را برای شما توضیح می دهیم:

    – ریشه شیرین بیان برای رفع مشکلات گوارشی استفاده می شود. در موارد مسمومیت غذایی، زخم معده و سوزش سر دل، عصاره ریشه شیرین بیان می تواند به ترمیم معده بپردازد و باعث بهبود آن شود زیرا دارای ماده ای به نام اسید گلیسیریزین است که خواص ضد التهابی و تقویت کننده ایمنی  دارد.طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    – یک مطالعه نشان داد که اسید گلیسریزیک می تواند باکتری های سمی H. pylori را مهار کرده و مانع از رشد آن ها در معده و روده شود. همچنین تحقیقات نشان داده است افرادی که دچار زخم معده، سوزش سر دل و یا ورم معده هستند، با مصرف این گیاه بهبود پیدا کرده اند. خوشبختانه مصرف طولانی مدت این گیاه عوارضی ندارد. 

    شیرین بیان برای درمان مشکلات تنفسی توصیه می شود. شیرین بیان به عنوان یک مکمل شفابخش میتواند به بدن کمک کند که مخاطی سالم تولید کند. افزایش تولید خلط باعث یک سیستم برونش طبیعی سالم می شود. همچنین تولید خلط خالص پاک و سالم باعث می شود سیستم تنفسی از انسدادهای قدیمی پاک شود و تنفس راحت تر شود. بنابراین در درمان آنفولانزا و آسم نیز موثر است.

    با گذشت زمان، تنش های مختلف زندگی می تواند مانع عملکرد غده فوق کلیوی که دائما آدرنالین و کورتیزول تولید می کند شود. مکمل های شیرین بیان می توانند عملکرد این غده ها را بهبود بخشند. عصاره ریشه شیرین بیان می تواند غده آدرنال را تحریک کند که سطح کورتیزول سالم را در بدن افزایش دهد و در نتیجه استرس کاهش پیدا می کند. 

    در برخی مطالعات، نشان داده شده است که ریشه شیرین بیان می تواند به طور بالقوه به درمان سرطان پستان و پروستات کمک کند. به گفته انجمن سرطان آمریکا، تحقیقاتی در خصوص تاثیر شیرین بیان در درمان سرطان در حال انجام می باشد که هنوز نتایج آن به دست ما نرسیده است.

    ژل موضعی حاوی شیرین بیان برای درمان اگزما توصیه می شود. شیرین بیان می تواند به دلیل خواص ضد باکتریایی که دارد در درمان های پوستی موفق باشد. همچنین اغلب پیشنهاد می شود که شیرین بیان را برای جلوگیری از پوسیدگی دندان استفاده کنید تا با کشتن باکتری های مضر دهان مانع از خرابی دندان ها شود. [1, 2].

    عصاره شیرین بیان رایج ترین شکل شیرین بیان در بازار است. این عصاره یک شیرین کننده تجاری در آب نبات و نوشیدنی نیز می باشد. مصرف عصاره شیرین بیان توسط یک فرد نباید بیش از 30 میلی گرم در روز باشد. زیرا مصرف بیش از حد می تواند عوارض ناخواسته ای را ایجاد کند.

    DGL شیرین بیان با گلیسیریزین حذف شده است، که یک فرم ایمن تر از این گیاه دارویی است. DGL نباید بیش از 2 درصد گلیسیریزین داشته باشد. این فرم برای علائم گوارشی توصیه می شود زیرا ممکن است مصرف طولانی مدت مورد نیاز باشد. مصرف بیش از 5 گرم DGL در روز توصیه نمی شود.

    گلیسیریزین موجود در شیرین بیان در عملکرد استروژن تأثیر دارد. این ترکیب روی گیرنده های استروژنی بدن تثبیت می شود. به این صورت زمانی که میزان استروژن بیش از اندازه بالا می رود (که یکی از عوامل بروز سندرم پیش از قاعدگی است) باعث انسداد گیرنده های این هورمون شده و فعالیت آن را کاهش می دهد. زمانی که میزان استروژن دچار افت و کاهش می شود (مانند دوران بعد از یائسگی) باز هم گلیسیریزین به صورت جزئی کمبود آن را جبران می کند. بنابراین بعنوان یک متعادل کننده هورمون استروژن استفاده می شود [4].

    مصرف غذایی شیرین بیان به صورت خوراکی برای بسیاری از افراد ایمن است. مصرف شیرین بیان به صورت خوراکی برای اهداف دارویی و اعمال آن بر پوست نیز به مدت کوتاه ایمن است. اما مصرف خوراکی این ماده در مقادیر زیاد به مدت بیش از 4 هفته یا در مقادیر کمتری به صورت درازمدت امن نمی باشد. زیرا می تواند منجر به عوارض جانبی شدید مانند فشار خون بالا، پتاسیم کم، ضعف، فلج و آسیب مغزی در افراد سالم شود. در افرادی که نمک به مقدار زیاد مصرف می کنند یا بیماری قلبی، بیماری کلیوی یا فشار خون بالا دارند، مصرف فقط 5 گرم شیرین بیان در روز می تواند این مشکلات را بدتر کند. به طور دقیق تر:

    – عصاره ریشه شیرین بیان می تواند باعث کاهش سطح پتاسیم در بدن شود که موجب ضعف عضلانی می شود. این وضعیت هیپوکالمی نامیده می شود.

    – بر طبق برخی مطالعات، افرادی که ریشه شیرین بیان بیش از حد را در یک دوره دو هفته ای مصرف می کنند، رطوبت مایع و اختلالات متابولیسم را تجربه می کنند.

    – مصرف بیش از حد شیرین بیان می تواند باعث فشار خون بالا، تورم و بی نظمی ضربان قلب شود. بسیاری از محصولات با طعم شیرین بیان مدرن طعم های طبیعی شیرین بیان را دارند، اما برخی از آنها هنوز با اسید گلیسیریک ساخته می شوند. در صورتی که کودکان زیر 10 سال به مقدار زیاد شیرین بیان مصرف کنند، باید به علت فشار خون بالا پس از خوردن آن، در بیمارستان بستری شوند.

    – زنان باردار یا شیرده باید از مصرف شیرین بیان بپرهیزند.

    – افراد مبتلا به فشارخون نیز باید از مصرف ریشه شیرین بیان بپرهیزند.

    سایر عوارض جانبی استفاده از شیرین بیان شامل خستگی، توقف پریودی در زنان، سردرد، احتباس آب و سدیم و کاهش میل جنسی و عملکرد جنسی در مردان می باشند. افرادی که توتون و تنباکو را همراه با شیرین بیان می جوند نیز ممکن است دچار فشار خون بالا و سایر عوارض جانبی جدی شوند[5].

    اگر باردار باشید مصرف خوراکی شیرین بیان مجاز نیست. مصرف زیاد شیرین بیان در دوران بارداری یعنی حدود 250 گرم شیرین بیان در هفته، خطر زایمان زودرس را افزایش می دهد. همچنین ممکن است باعث سقط جنینشود. در خصوص شیردهی و مصرف شیرین بیان اطلاعات زیادی در دسترس نیست. بنابراین بهتر است احتیاط کنید و از مصرف آن اجتناب کنید.

    شیرین بیان باعث می شود بدن آب ذخیره کند و این مسئله می تواند موجب بدتر شدن ضربان قلب شود و خطر ابتلا به ضربان قلب نامنظم را افزایش دهد. پس اگر بیماری قلبی دارید، شیرین بیان مصرف نکنید. از طرفی بیماری های حساس به هورمون مانند سرطان سینه، سرطان رحم، سرطان تخمدان، اندومتریوز یا فیبروئید رحم با مصرف شیرین بیان بددتر می شوند زیرا این گیاه مانند استروژن عمل می کند.  اگر بیماری دارید که با قرار گرفتن در معرض استروژن بدتر می شود، شیرین بیان مصرف نکنید.

    شیرین بیان می تواند فشار خون را افزایش دهد. اگر فشار خون بالا دارید، مقدار زیادی شیرین بیان مصرف نکنید.

    شیرین بیان می تواند سطح پتاسیم را در خون کاهش دهد. این مسئله موجب بدتر شدن هیپرتونیا می شود. در صورت وجود هیپرتونیا از مصرف شیرین بیان اجتناب کنید.

    شیرین بیان می تواند پتاسیم را در خون کاهش دهد. اگر پتاسیم شما در حال حاضر پایین است، شیرین بیان آن را کم تر می کند. اگر این بیماری را دارید، شیرین بیان مصرف نکنید.

    مصرف بیش از حد شیرین بیان می تواند بیماری کلیوی را بدتر کند. بنابراین از آن استفاده نکنید.

    شیرین بیان می تواند میل جنسی مرد را کاهش دهد و همچنین باعث کاهش سطح هورمون تستوسترون و اختلال در عملکرد نعوظ (ED) می شود.

    شیرین بیان ممکن است با کنترل فشار خون در طول و بعد از جراحی تداخل داشته باشد. بنابراین حداقل 2 هفته قبل از عمل جراحی برنامه ریزی شده مصرف شیرین بیان را قطع کنید[6].طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست

    همان طور که ملاحظه کردید گیاه شیرین بیان خواص بسیار زیادی برای بدن ما دارد اما باید در حد اعتدال مصرف شود تا منجر به بروز عوارض جانبی نشود. همچنین افرادی که دارای بیماری های خاص هستند و یا در دوران بارداری و شیردهی به سر می برند قبل از مصرف این گیاه باید حتما با پزشک خود مشورت کنند تا خطری برایشان پیش نیاید.

    1-Kao TC, Wu CH, Yen GC. Bioactivity and potential health benefits of licorice. J Agric Food Chem. 2014 Jan 22;62(3):542-53. 

    2-Messier C, Epifano F, Genovese S, Grenier D. Licorice and its potential beneficial effects in common oro-dental diseases. Oral Dis. 2012 Jan;18(1):32-9. 

    3-K. Venkata Subba Rao. A REVIEW ON LICORICE. Anc Sci Life. 1993 Jul-Dec; 13(1-2): 57–88.

    4-Hyun Yang, Hye Jin Kim. Licorice ethanol extract improves symptoms of polycytic ovary syndrome in Letrozole-induced female rats. Integr Med Res. 2018 Sep; 7(3): 264–270.

    5-Nazari S, Rameshrad M, Hosseinzadeh H. Toxicological Effects of Glycyrrhiza glabra (Licorice): A Review. Phytother Res. 2017 Nov;31(11):1635-1650. 

    6-G Cantelli-Forti, F Maffei, P Hrelia. Interaction of licorice on glycyrrhizin pharmacokinetics. Environ Health Perspect. 1994 Nov; 102(Suppl 9): 65–68.

    طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست
    طرز استفاده از عصاره شیرین بیان برای پوست
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *