طرز استفاده از زنجبیل در غذا

دوره مقدماتی php
طرز استفاده از زنجبیل در غذا
طرز استفاده از زنجبیل در غذا

روزانه نباید بیشتر از ۴ گرم زنجبیل استفاده کنید. این مقدار هم شامل قرص ها می شود و هم شامل چای زنجبیل و غذاها.

اگر تصمیم دارید برای سلامتی بیشتر زنجبیل را به برنامه و رژیم غذایی تان اضافه کنید این توصیه ها را انجام دهید.

روش اول: افزودن زنجبیل به برنامه های غذایی

چای زنجبیل بنوشید: چای زنجبیل آسان ترین راه برای اضافه کردن آن به برنامه غذایی است. یا می توانید چای آماده زنجبیل بخرید و یا زنجبیل تازه را دم کنید.

برای تهیه چای زنجبیل یک قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده را در یک قوری بریزید و روی آن آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کنار بگذارید سپس زنجبیل را با صافی از آب جدا کنید. هر روز می توانید ۳ الی ۴ فنجان چای زنجبیل بخورید.

طرز استفاده از زنجبیل در غذا

دوره مقدماتی php

از زنجبیل به عنوان چاشنی استفاده کنید: ساده ترین روش ها برای اضافه کردن زنجبیل به غذا به این صورت است:

در وعده شام می توانید ۲ الی ۳ قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده به سوپ یا غذاهای سرخ کردنی اضافه کنید.

در غذاهایی مثل کلوچه یا مافین ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل اضافه کنید.

اگر طعم خام زنجبیل را دوست داشته باشید می توانید به عنوان چاشنی به سالاد اضافه کنید.

شکلات زنجبیل درست کنید: اگر طعم تند زنجبیل را دوست دارید اما بیشتر دلتان می خواهد که شیرین باشد خودتان می توانید زنجبیل شیرین درست کنید. تهیه آن زیاد سخت نیست اما کمی وقت گیر است.

یک پیمانه زنجبیل تازه را پوست گرفته و خرد کنید. اندازه های آن بستگی به خودتان دارد. فقط باید بدانید که هر چقدر بزرگتر باشند دیرتر خشک می شوند.

نصف پیمانه آب و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد.

سپس زنجبیل را به آن اضافه کنید. شعله را کم کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه بجوشد.

پس از ۲۰ دقیقه با یک کف گیر مشبک زنجبیل ها را روی یک ظرف توری قرار دهید تا بعد از یک شبانه روز خشک شوند.

سپس زنجبیل های خشک شده را در یک ظرف در دار بدون هوا به مدت ۳ ماه نگه دارید.

مکمل زنجبیل مصرف کنید: می توان از قرص های کپسول زنجبیل برای درمان برخی مشکلات استفاده کرد.

مشکلات شکمی: اگر مشکل تهوع یا انواع سوء هاضمه دارید مصرف روزانه یک گرم زنجبیل شما را بهتر می کند. می توانید مقدار آن کمتر کنید اما در وعده های بیشتری در روز بخورید. به عنوان مثال در ۲ دوز ۵۰۰ میلی گرم یا ۴ دوز ۲۵۰ میلی گرم مصرف کنید.

آرتروز: برای درمان آرتروز مصرف ۴ قرص ۲۵۰ میلی گرم می تواند موثر باشد.

روش دوم: در مصرف زنجبیل احتیاط کنید

ابتدا با پزشک مشورت کنید: در استفاده از زنجبیل هم مانند دیگر مکمل های گیاهی باید ابتدا با پزشک خود مشورت کنید. به دکتر در مورد موارد مصرفی که می خواهید داشته باشید بگوئید. او به شما می گوید که آیا زنجبیل برای این موارد مصرف خوب است یا این که داروی دیگری باید مصرف کنید. در صورتی که این مشکلات را داشته باشید نباید بدون اجازه پزشک خود آن را مصرف کنید:

دوران بارداری یا شیردهی سنگ صفرا اختلالات خونریزی مشکل قلب دیابت

مصرف زنجبیل را محدود کنید: روزانه نباید بیشتر از ۴ گرم زنجبیل استفاده کنید. این مقدار هم شامل قرص ها می شود و هم شامل چای زنجبیل و غذاها.

حواستان به مقدار زنجبیلی که مصرف می کنید باشد تا بدانید که آیا بیشتر از ۴ گرم مصرف می کنید یا نه.

اگر زنجبیل در داروهای دیگر تداخل ایجاد می کند آن را مصرف نکنید: برخی داروها هستند که نباید با زنجبیل مصرف شوند چون زنجبیل روی تاثیر آن داروها تداخل ایجاد می کند. از جمله این داروها:

رقیق کننده های خون مثل وارفارین و آسپرین.داروهای دیابت. زیرا زنجبیل قند خون را کاهش می دهد.داروهای فشار خون بالا. زیرا احتمال این خطر وجود دارد که زنجبیل فشار خون را پایین بیاورد و ضربان قلب را نامنظم کند.

اگر هر گونه عوارض جانبی مشاهده کردید دیگر زنجبیل مصرف نکنید: به ندرت پیش می آید که زنجبیل عوارض ایجاد کند. حتی می توانید با مصرف زنجبیل به همراه غذا این عوارض را کمتر کنید. از جمله عوارضی که زنجبیل ممکن است ایجاد کند شامل:

سوزش معده اسهال التهاب دهان آروغ زدن

روش سوم: انتخاب زنجبیل

برای چای و غذا زنجبیل تازه بخرید: زنجبیل تازه قوی تر است و به راحتی در فروشگاه ها یافت می شود. زنجبیل باید تازه و نرم باشد و پوست آن چروک و پلاسیده نباشد.

زنجبیل تازه را می توان با پوست به مدت ۴ هفته داخل پاکت های کاغذی یا دستمال کاغذی در یخچال نگهداری کرد.

زنجبیل پوست کنده را داخل کیسه فریزر در یخچال نگهداری کنید. زنجبیل بدون پوست فقط چند روز می ماند.

زنجبیل خشک دم دست داشته باشید: از پودر زنجبل هم در غذاهایی مثل کیک، کلوچه و غذاهای دیگر می توان استفاده کرد. فقط باید دقت کنید که حتما طبیعی باشد.

 



 


ادامه امروز »

9 دلیل که چرا تبلیغات آنلاین برای کسب و کار شما ضروری است!

هر جمعه یک “اوریگامی” یاد بگیرید(اسکلت ویژه هالووین)

طرز استفاده از زنجبیل در غذا


چطور کمتر فحش بدیم؟!


هر جمعه یک “اوریگامی” یاد بگیرید(بوقلمون)


چند کاربرد باحال بطری پلاستیکی!


هر جمعه یک “اوریگامی” یاد بگیرید(خرگوش)

زنجبیل گیاهی است سرشار از خواص فوق‌العاده. زادگاه آن آسیای جنوب شرقی است. ریشه‌ی زنجبیل تازه را می‌توانید در طول سال تهیه و استفاده کنید.مغز یا همان گوشت ریزوم زنجبیل زرد، سفید یا قرمز رنگ است. این گیاه عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد که به سلامتی‌تان خدمت زیادی می‌کند. در واقع سال‌ها در طب سنتی از ریزوم زنجبیل به عنوان دارو و برای درمان بسیاری از مشکلات استفاده شده است.

آیا نیازی به کندن پوست زنجبیل وجود دارد؟ نه واقعاً، ولی ممکن است برای زیباتر کردن غذای خود بخواهید این کار را انجام بدهید. من دوست دارم پوست زنجبیل را با لبه یک قاشق جدا کنم. پوست زنجبیل تازه آن‌قدر نازک است که شما اصلاً نیازی به جدا کردن آن ندارید. زنجبیل‌های کهنه‌تر، نظیر آن‌هایی که معمولاً در بقالی‌ها پیدا می‌کنید، پوست محکم‌تری شبیه کاغذ دارند که شاید بخواهید آن را جدا کنید. اگر زنجبیل را برای مدتی آویزان کنید یک مقدار چروک می‌خورد که به‌راحتی پوست آن با قاشق جدا نمی‌شود. شما برای پوست کندن آن به یک چاقوی میوه‌خوری نیاز خواهید داشت.مواد لازم• یک تکه ریشه زنجبیل تازه و سفتروش کارکندن پوست زنجبیل با قاشقیک تکه ریشه زنجبیل را محکم در یک دست و قسمت گودی قاشق را محکم در دست دیگر نگه‌دارید. (دقت داشته باشید که شما می‌توانید یک تکه زنجبیل را جدا کرده و فقط پوست آن قسمت را جدا کنید) لبه یک قاشق را روی پوست زنجبیل بکشید تا پوست آن را جدا کنید. کار پوست کندن زنجبیل را تا آنجا که فکر می‌کنید به آن نیاز دارید ادامه دهید. (زنجبیل اگر با پوست نگه‌داری شود، مدت بیشتری تازه خواهد ماند.قطعه‌قطعه کردن و بریدن زنجبیل به شکل چوب‌کبریت1. زنجبیل بافتی کاملاً رشته‌ای دارد. این رشته‌ها در راستای ریشه زنجبیل و تکه‌های آن است. قسمت پوست‌کنده شده آن را از سرتاسر بافت رشته‌ای قطعه‌قطعه کنید تا دوایری سکه مانند به دست بیاید.​ریز کردن زنجبیل خرد کردن زنجبیل

اگر دستور تهیه شما به زنجبیل خردشده یا ریز شده نیاز دارد، زنجبیل‌های چوب‌کبریتی را که در قسمت قبلی آماده کرده بودید به‌صورت عرضی برش دهید.رنده کردن زنجبیلراحت‌ترین راه رنده کردن زنجبیل این است که یک تکه از آن را در پلاستیک پیچیده و در فریزر قرار دهید و زمانی که به زنجبیل رنده شده نیاز داشتید آن را از فریزر خارج کنید و پوست آن قسمتی را که می‌خواهید بتراشید (درصورتی‌که می‌خواهید، این کار واقعاً لازم نیست) و با رنده ریز زنجبیل را رنده کنید. همان‌گونه که در موقع قطعه‌قطعه کردن زنجبیل انجام دادیم، آن را به‌صورت عرضی و از سرتاسر بافت رشته‌ای رنده کنید.نگهداری زنجبیل :

برای نگهداری این گیاه دوست داشتنی میتونیم اون رو به صورت خشک یا فریز کرده در بیاریم.1-فریز کردن زنجبیلبرای فریز کردن زنجبیل و بهره بردن از اون در فصولی که در دسترس نیست، زنجبیل تازه رو داخل کیسه ی نایلکس بگذارید و بعد از خالی کردن هوای کیسه اون رو گره بزنید و در فریزر نگهداری کنین.به این ترتیب زنجبیل چند ماه تازه میمونه و میتونین هر بار هنگام مصرف یک تکه از اون رو ببرین ،پوست بگیرین و رنده کنین.

با این روش میتونین زنجفیل تازه برای تهیه چایی زنجبیل هم همیشه داشته باشین.

2-خشک کردن زنجبیل:روش دیگر نگهداری زنجبیل خشک کردن اون و تهیه پودر زنجبیل هست.پودر زنجبیل کاربرد فراوانی داره و در بسیاری از دستورات اشپزی و شیرینی پزی و… پودر زنجبیل به کار برده میشه.

برای تهیه ی این پودر پر خاصیت و معطر ابتدا زنجبیل رو پوست میگیرم و اون رو حلقه میکنم.هر چه حلقه هاتون نازک تر باشه زنجبیل تون زودتر خشک میشه.ورقه های زنجبیل رو داخل سینی بزرگی پهن کنین و در آفتاب قرار بدین.برای من زنجبیل هام یک روزه خشک شدن.بستگی به شرایط اب و هوایی هر منطقه متغیر هست.دقت کنین خیلی نباید خشک و چوبی بشه.

میتونین مقداری از زنجفیل های خشک شده رو به همین صورت نگهداری کنین و برای تهیه ی چایی زنجبیل استفاده کنین.(به جای ورقه های زنجبیل تازه)زنجبیل های خشک شده رو اسیاب کنین و در ظرف دردار و در جای خشک نگهداری کنین.

*اگر به مقدار زیاد زنجفیل رو پودر میکنین بهتره میزان مصرفی رو در ظرف در دار و داخل کابینت بذارین و مابقی اون رو بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری کنین تا عطر و تازگیش حفظ بشه.

از جمله موارد مصرفی پودر زنجفیل به غیر از مصارف آشپزی میتونیم به موارد زیر اشاره کنیم:

-کیک زنجبیلی-نان زنجبیلی-حلوای زنجبیلی-فرنی زنجبیلینکته ی مهم:هرگز این پودر زنجبیل خونگی رو با پودر زنجفیل بازاری مقایسه نکنین.فوق العاده از لحاظ عطر و طعم و کیفیت فرق دارن.

منابع : ویکی 5040 – مامی سایت – ماریا سرچ

شما به عنوان مهمان نظر ارسال میکنید.


چگونه زنجبیل رانگهداری کنیم؟


برای غلیظ شدن فسنجون چه باید کرد


طرز تهیه لازانیا در خانه


خواص جوانه گندم


آیس پک چیست ؟ (طرز تهیه)


طرز تهیه کیک ساده


طرز تهیه استیک و سُس مخصوص


طرز تهیه پیراشکی دونات با شهد وسس شکلاتی

طرز استفاده از زنجبیل در غذا


طرز تهیه ترشی لیته


طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر+ نکات مهم


طرز تهیه ی ذرت مکزیکی خوشمزه


طرز تهیه پیتزا با نان باگت!


طرز تهیه بال مرغ تایلندی!

طرز تهیه یک ساندویچ ساده و مقوی برای تغذیه ی بچه ها


یک ساندویچ ساده و خوشمزه برای صبحانه !


طرز تهیه ی پاستا با سس چیکن آلفردو


طرز پخت مافین گوشت

طرز تهیه همبرگرلوبیا قرمز مخصوص گیاه خواران


طرز پخت کیک “براونی” در ماگ!


طرز تهیه شیرینی کمال پاشا – kemalpasa


طرز تهیه پای سیب


طرز تهیه ی شیرینی نخودچی- شیرینی مخصوص عید


طرز تهیه ی کیک های کمان دار


طرز تهیه کیک ساده


طرز تهیه باسلوق


طرز تهیه شیرینی دانمارکی


چرا باید روزمان را با زنجبیل شروع کنیم؟


خواص انگور


خواص زغال اخته


خواص زعفران


خواص رزماری


خواص شگفت‌انگیز دانه‌ی چلغوز


مصرف روزانه ی عسل چه فوایدی برای بدن دارد؟


چگونه به طور طبیعی لبانی صورتی داشته باشیم؟

 

10 تبلیغ خلاقانه +عکس


مشاهده

تصاویر روز 1397/07/29


مشاهده

حیوانات هم عاشق می شوند+عکس


مشاهده

copyright © 2015 – 2018 Mashrooh

. استفاده از مطالب سايت مشروح فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است

طرز استفاده از زنجبیل در غذا
طرز استفاده از زنجبیل در غذا
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *