طبع گیاه خار مریم

دوره مقدماتی php
طبع گیاه خار مریم
طبع گیاه خار مریم

نام های دیگر خار مریم عبارت اند از: مارتیغال، خار شیری و خار اسکاتلندی

خار مریم دارای طبع گرم است.

در صورتی که این مطلب برای شما مفید بود از ما حمایت کنید.

چرا باید حمایت کنم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طبع گیاه خار مریم

دوره مقدماتی php

دیدگاه

وب‌ سایت

از تیم طبایع برای تولید محتوای جدید حمایت می‌کنم.

چرا حمایت کنم؟

| طب سنتی برای همه © 1398 – تمامی حقوق محفوظ است. |

خار مریم که به نام های مارتیغال، خار انگلیسی، خار اسکاتلندی و خار مقدس هم شناخته می شود یکی از بهترین گیاهان دارویی حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان است که به سم زدایی کبد و کاهش التهاب بدن کمک کرده و برای بهبود هضم غذا مفید می باشد.

جالب است بدانید قرص لیورگل که برای درمان کبد چرب تجویز می شود از عصاره گیاه خار مریم تهیه می شود. در ادامه همراه کوکا باشید تا با تمامی فواید گیاه خار مریم و نحوه مصرف آن بیشتر آشنا شوید؛

مقادیربالای آنتی اکسیدان های موجود در گیاه خار مریم به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده و با رفع چین و چروک به جوان سازی پوست صورت و رفع لکه های تیره پوستی کمک می کند.

تحقیقات اولیه نشان می دهد که سیلیمارین موجود در خار مریم از پوست در برابر اشعه مضر نور خورشید محافظت کرده و خطر ابتلا به التهاب پوست و آفتاب سوختگی را کاهش می دهد.

گیاه خار مریم به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و سیلیمارین که دارد یکی از از بهترین روش های طبیعی برای پاک سازی و سم زدایی کبد از سموم، الکل و آفت کش هاست.

طبع گیاه خار مریم

در طب سنتی از خار مریم برای پیشگیری و درمان بیماری های کبد از جمله هپاتیت ویروسی حاد و مزمن، سیروز، یرقان یا زردی و اختلالات کیسه صفرا استفاده می شود.

مقادیر بالای سیلیمارین موجود در خار مریم که در واقع نوعی آنتی اکسیدان است به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده و با تقویت سیستم ایمنی، خطر ابتلا به تومور و سرطان را کاهش می دهد.

مطالعات محققان دانشگاه مینه سوتا در سال 2007 نشان داده که خار مریم به مهار رشد سلول های سرطانی پروستات، پوست و پستان کمک می کند.

سیلیمارین موجود در گیاه خار مریم دارای خواص ضد التهابی است که می تواند به کاهش کلسترول خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهد.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها از جمله سیلیمارین موجود در خار مریم به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک می کند؛ یک مطالعه در سال 2006 نشان می دهد که مصرف خار مریم به مدت 4 ماه، میزان قند خون ناشتا و سطح انسولین افراد مبتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

سنگ کلیه هنگامی تشکیل می شود که کلسترول و مواد دیگر در صفرا زیاد شوند؛ گیاه خار مریم به پاک سازی و سم زدایی کبد و کیسه صفرا کمک می کند به همین دلیل گفته شده که می تواند خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش دهد.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان سیلیمارین موجود در گیاه خار مریم به بهبود عملکرد کیسه صفرا کمک کرده و با پاک سازی و سم زدایی آن، خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا را کاهش می دهد.

تحقیقات اولیه در سال 2016 نشان داده که سیلیمارین موجود در گیاه خار مریم می تواند باعث لاغری و کاهش وزن در افراد شود، اما با این حال تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز می باشد.

بسیاری از متخصصان تغذیه معتقدند که دمنوش خار مریم به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می کند، اشتها را کاهش داده و با افزایش چربی سوزی باعث لاغری و کاهش وزن افراد می شود.

مطالعه ای در سال 2015 نشان داده که سیلیمارین موجود در خار مریم به محافظت از بدن در برابر استرس اکسیداتیو که یکی از علل ابتلا به زوال عقل و آلزایمر است، کمک می کند.

دمنوش خار مریم دارای خواص ضد التهابی طبیعی است که خطر ابتلا به بیماری های التهابی مانند آرتروز، نقرس، سردرد، میگرن و درد مفاصل را کاهش می دهد.

دم کرده خار مریم به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی که دارد به کاهش کلسترول خون و فشار خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، آترواسکلروزیس و سکته قلبی را کاهش می دهد.

در طب سنتی از دمنوش خار مریم برای درمان معده درد، کاهش نفخ شکم، درمان یبوست و سلامت دستگاه گوارش استفاده می شود.

برگ و دانه خار مریم – 1 قاشق چای خوری
آب جوش – 1 فنجان
عسل طبیعی – 1 قاشق چای خوری

برگ و دانه های خشک شده گیاه خار مریم را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید و بگذارید 3 تا 5 دقیقه بماند تا دم بکشد.

دمنوش شما آماده است، یک قاشق چای خوری عسل را به آن اضافه کرده و بنوشید.

توصیه می شود که روزانه حداکثر تا 2 فنجان چای خار مریم را استفاده کنید.

هنوز اطلاعات دقیقی از تاثیر گیاه خار مریم بر روی زنان باردار و شیرده منتشر نشده به همین دلیل توصیه می شود که زنان در دوران بارداری و شیردهی از مصرف آن جدا اجتناب کنند.

خار مریم در برخی افراد ممکن است باعث آلرژی و حساسیت شود.

دمنوش خار مریم باعث کاهش قند خون می شود به همین دلیل استفاده ی آن توسط افراد مبتلا به دیابت که دارو مصرف می کنند می تواند باعث هیپوگلیسمی یا کاهش شدید قند خون شود.

خار مریم ممکن است با برخی از داروها، از جمله دارو های ضد آلرژی، داروهای ضد اضطراب و رقیق کننده های خون تداخل دارویی داشته باشد.

علاوه بر این آنتی اکسیدان های موجود در خار مریم با برخی داروهای شیمی درمانی تداخل ایجاد می کنند.

طبیعت گیاه خار مریم گرم می باشد. گیاه خار مریم سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند سیلیمارین است.

خار مریم (به انگلیسی : Milk thistle و با نام علمی : Silybum marianum ) یک گیاه گلدار از تیره کاسنیان و بومی مدیترانه بوده که بیش از 2000 سال پیش رشد کرده است. این گیاه بین 30 تا 200 سانتمیتر رشد می کند، ساقه های آن پنبه ای، برگ های آن خار دار مخروطی یا مستطیل شکل و گل های آن به رنگ قرمز یا بنفش می باشند.

بهترین میزان مصرف گیاه خار مریم به فرم های مختلف بین 20 تا 300 میلی گرم در روز می باشد.

طبع گیاه خار مریم

منابع : organicfacts – draxe – medicalnewstoday

فال حافظ

متن عاشقانه متن زیبا

صفحه اصلی تبلیغات تماس با ما درباره ما

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

گیاه خار مریم خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و به کاهش علائم هپاتیت و افزایش شیر مادر کمک می کند.

گیاه خارمریم یک آنتی اکسیدان با اثر ترمیمی و ضدالتهابی موثر برای بدن است. دکتر تینا رادش متخصص تغذیه و انرژی درمانی  با بیان این مطلب افزود: خارمریم حاوی ترکیبی به نام «سیلیمارین» است که دارای خاصیت حفاظت کنندگی از کبد بوده و به کاهش علایم هپاتیت کمک می‌کند.

این گیاه مفید خاصیت‌هایی همچون آنتی اکسیدان، اثر ترمیمی و ضدالتهابی دارد که در بهبود بسیاری از بیماری‌ها بسیار مفید است و همین طور خارمریم موجب افزایش شیرمادر و مصرف آن حتی در طولانی مدت عوارض نداشته و فقط در بعضی موارد ممکن است موجب اسهال خفیف شود.

طبیعت گیاه خار مریم گرم است.

طبع گیاه خار مریم

خواص گیاه خار مریم به‌طور خلاصه عبارتند از:

 

خار مریم (Silybum marianum)

·         تنتور

·         مصرف خوراکی

·         عرق گیاهی

·         کمک به درمان سرطان پروستات، سرطان سینه و سرطان رحم

·         درمان اختلالات فوق کلیوی و سندرم روده ملتهب

·         تقویت کبد و دفع سموم از بدن

·         کاهش قند خون

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

طبع گیاه خار مریم

وب‌ سایت

خبرنامه شبکه گیاهی ایران شامل اخبار و اطلاعات منتشر شده در سایت بصورت دوره ای، جهت اطلاع رسانی به ایمیل شما ارسال خواهد گردید.

تمامی اطلاعات شما نزد شبکه گیاهان ایران محفوظ بوده و در اختیار فرد یا گروه دیگر قرار نمی گیرد.

نقل مطالب با ذکر منبع مجاز است.
پوسته توسط Colorlib قدرت گرفته از WordPress



13,000 تومان

فرآورده های گیاهی فیض

بعد از غذا یک فنجان میل شود

گرم

طبع گیاه خار مریم

ارسال رایگان برای خرید های بالای 200 هزار تومان با پست یا تیپاکس و باربری برای سفارشات با وزن بالا

پشتیبانی 24 ساعته و برخط

در صورت هرگونه مشکل در ارتباط با محصول آنرا بازپس بفرستید

بدون هیچگونه واسطه مستقیما از شرکت خرید کنید

خار مریم نام گیاهی دارویی است از خانواده گل‌ستاره‌ای‌ها که در نزد مردم ایران با اسم ماریتیغال، خار علیص، خارسه و خارشیری نیز شناخته شده بوده، این گیاه خودرو بوده و در صحراهای ایران به عمل می‌آید. گیاه خار مریم، که بومی خاورمیانه، اروپا و آمریکای شمالی است سالهاست که برای درمان بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و در کاهش علایم پیری بسیار موثر است و نقش مهمی در سم زدایی از بدن و به ویژه کبد دارد.

مواد موجود در گیاه ماریتیغال (خار مریم) دارای خواص ضد سرطانی بوده و می‌تواند در پیشگیری و درمان بسیاری از سرطان‌ها موثر باشد. از دیگر خواص خار مریم، کاهش کلسترول خون، افزایش سیستم ایمنی بدن، کاهش عوارض جانبی در بیماران تحت درمان با شیمی درمانی است. قسمتهای مورد استفاده این گیاه، ریشه، اندام هوایی و بذر آن است، لیکن از بذر آن به شکل عمده در منابع دارویی استفاده می‌شود. در ادامه این مطلب با خواص عرق خار مریم و چگونگی نحوه مصرف آن آشنا شوید.

 


fateme
– آگوست 27, 2019

سلام
خیلی ممنون از محصولات با کیفیتتون
من قبلا گلاب و نعناع فیض رو هم مصرف کردم واقعا عالی بودن
خدا عجرتون بده من بعد از خوردن عرق خارمریم فیض توی یکی دوماه مشکل چربی کبدم تا حد زیادی رفع شد.


iadmin
– آگوست 28, 2019

سلام و وقت بخیر
بسیار خرسندیم که باعث رضایت شما مشتریان عزیز هربال استور شده ایم.
هدف ما رضایت شماست.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه شما *

نام *

ایمیل *


آدرس ایمیل:


فیض استور فروشگاه رسمی شرکت فرآورده های گیاهی فیض کاشان می‌باشد.


کلمه کاربری یا ایمیل *


رمز عبور *


ورود

۲۰ درصد تخفیف برروی تمامی محصولات با کد: feizoffer

باعلم – درمان جوش ، علائم بارداری، زایمان طبيعی ، جلوگیری اورژانسی ، انواع پیتزا ، مجله علمی آموزشی، مشاوره ازدواج ، دارونامه، علائم بیماری ها

جدیدترین مطالب


جدیدترین روش کاشت مو در ایران

پنج راه تقویت ایمنی بدن با کفیر ناری چیست؟

چگونه در اینستاگرام تبلیغ کنیم؟ – زود، تند و سریع

طبع گیاه خار مریم


رفع خطای صفحه سبز یا صفحه مرگ در ویندوز 10


کاردون، بزرگترین مرکز تعمیرات تلویزیون

در سامانه رزرو اینترنتی الی گشت، امکان خرید بلیط هواپیما و تور کیش و همچنین رزرو اتاق در تمامی هتل های کیش فراهم شده است

خرید بلیط هواپیما برای تمام مقاصد داخلی و خارجی از تمام خطوط ریلی کشور با قیمت مناسب

تیک بان سایت معتبر خرید اینترنتی بلیط هواپیما

چت روم




سبد خرید من

سبد خرید شما خالی است!

طبع گیاه خار مریم

در خبرنامه بذرام مشترک شوید تا آخرین محصولات و اطلاعیه ها برای شما ارسال شود.

‘ + data.message + ‘

خطای اتصال. لطفا دوباره امتحان کنید.

 

خار مریمنام علمی: Silybum marianumنام لاتین: Milk thistleخار مریم یک گیاه گل دار مربوط به خانواده کاسنیان (ragweed) است. این گیاه بومی کشورهای مدیترانه‌ای می‌باشد و برخی از مردم به آن خار مقدس نیز می‌گویند.

موارد استفاده از خار مریم چیست؟از گیاه خار مریم برای درمان طبیعی بیماری‌های کبدی استفاده می‌شود. این مشکلات شامل سیروز، زردی، هپاتیت و اختلالات صفراوی است.از دیگر فواید خار مریم این است که با کاهش سطح کلسترول، باعث بهبود سلامت قلب می‌شود. این گیاه همچنین برای درمان دیابت نوع 2 نیز مفید می‌باشد.

خار مریم چگونه باعث درمان بیماری‌ها می‌شود؟سیلی مارین عامل اصلی فعال در گیاه خار مریم است. سیلی مارین دارای خواص ضد التهاب و آنتی اکسیدان می‌باشد.

آیا خار مریم برای کبد مفید است؟در برخی مطالعات نشان داده‌اند که خار مریم می‌تواند در درمان افرادی که بیماری‌های کبدی مرتبط با الکل دارند کمک کند. طبق مطالعات نشان داده شده است که عملکرد کبدی در این افراد طبیعی نیست و خار مریم می‌تواند در درمان این بیماری‌های کبدی موثر باشد.در مطالعات دیگر نشان داده شده است که خار مریم افرادی که کبد آن‌ها از طریق سموم صنعتی مانند تولوئن و زایلن دچار آسیب شده است، را درمان می‌کند. بسیاری از پزشکان نیز گفته‌اند که گیاه خار مریم برای کبد مفید است.

آیا خار مریم برای درمان دیابت مفید است؟تحقیقات پزشکی نشان می‌دهند که خار مریم همراه با دیگر درمان‌های سنتی، می‌تواند دیابت را بهبود بخشد. مطالعات کاهش قند خون و کلسترول در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 را نشان داده‌اند.محققان همچنین دریافته اند که خار مریم باعث بهبود مقاومت به انسولین می‌شود. مقاومت انسولین یکی از ویژگی‌های اصلی دیابت نوع 2 می‌باشد.دیابت یک بیماری جدی است. قبل از مصرف هر گونه گیاه دارویی با پزشک خود مشورت کنید، زیرا ممکن است با داروهای شما اختلال داشته باشد.

آیا خار مریم برای قلب مفید است؟گیاه خار مریم با کاهش LDL (کلسترول بد)، می‌تواند به کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک کند. خار مریم را می‌توان همراه با داروهای کاهش دهنده کلسترول مانند استاتین‌ها استفاده کرد.

چگونه می‌توان خار مریم را استفاده کرد؟خار مریم را می‌توان همراه با چای مصرف کرد و یا آن را به صورت دمنوش مورد استفاده قرار داد. همچنین عرق خار مریم نیز استفاده می‌شود.

آیا خار مریم عوارض جانبی دارد؟معمولا خار مریم عوارض جدی ایجاد نمی‌کند. مطالعات نشان داده‌اند که این گیاه تا 40 ماه قابل استفاده است.خار مریم ممکن است باعث اسهال شود. همچنین به ندرت ممکن است باعث نفخ، تهوع و ناراحتی معده شود.

موارد منع مصرف خار مریم:- زنان باردار یا مادران شیرده از مصرف خار مریم باید خودداری کنند.- اگر آلرژی دارید، خار مریم را استفاده نکنید. خار مریم ممکن است باعث واکنش شدید آلرژیک شود.- زنانی که تومورهای فیبروئید یا اندومتریوز دارند از مصرف خار مریم پرهیز کنند. علاوه بر این، زنان مبتلا به سرطان سینه، رحم و تخمدان نیز نباید خار مریم مصرف کنند. – همیشه قبل از مصرف هر مکملی با پزشک خود مشورت کنید. خار مریم ممکن است با برخی از داروها اختلال داشته باشد.

آموزش ثبت نام و خريد از سايت بذرام

جهت ارتباط از طریق تلگرام با کارشناس فروش کلیک کنید.

اگر این مطلب مفید است، شاید یکی از دوستان شما نیز به آن احتیاج داشته باشد. آن را به اشتراک بگذارید.

4,500تومان

مشاوره : سوالی دارید؟ (کلیک کنید)

فکس :(+98) 911 4747 707

بذرام در لغت به معنی جای خرم و با طراوت است. در
بذرام یک اصل بسیار مهم وجود دارد، اینکه باغ، باغچه یا حتی گل آپارتمانی شما حس
طراوت و شادی را داشته باشد. بدون شک یک گل پژمرده یا گیاه ناسالم آراسته و زیبا
نخواهد بود. در بذرام بذر سبزیجات، بذر
صیفی جات و بذر درختان میوه عرضه می‌شود تا با تولید محصولات کشاورزی سالم،
سلامتی جسمی خود و خانواده‌تان را تضمین کنید. همچنین کاشت بذر گیاهان دارویی که سبب افزایش سطح سلامتی خواهد شد. اما در
فضای سبز همیشه کاشت انواع گل و چمن ضروری است. لذا بذر چمن و بذر گل در
فروشگاه بذرام عرضه می‌شود. لوازم باغبانی، کود
و سموم ارگانیک، انواع خاک و گلدان و دیگر ملزومات
باغبانی که شاید تهیه آن
برایتان کمی دشوار باشد، با تنوع و کیفیت بالا در فروشگاه بذرام وجود دارند.

طبع گیاه خار مریم

USDA یا وزارت کشاورزی ایالات متحده یک سازمان در سطح کابینه است که بر صنعت کشاورزی آمریکا نظارت دارد. وظایف وزارت کشاورزی ایالات متحده کمک به کشاورزان با پرداخت یارانه و حمایت از قیمت تولیدات آن هاست و همچنین با بازرسی محصولات کشاوزی سلامت مردم آمریکا را تضمین می کند. تاییدیه گرفتن از این سازمان به مفهوم رعایت تمام استانداردهای صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا است.

خار مریم از گیاهان دارویی فوق العاده مفید است که به خانواده کاسنیان تعلق داشته و بومی نواحی جنوبی اروپا و برخی مناطق آسیا می باشد. این گیاه امروزه در اکثر نقاط جهان به وفور یافت می شود.

از جمله خواص دارویی خار مریم می توان به درمان مشکلات کبدی و کبد چرب، سلامت استخوان ها، قلب و پوست، پیشگیری از دیابت، آلزایمر، کاهش کلسترول، سلامت مردان و کاهش علائم آسم اشاره کرد.

طبع خار مریم گرم است.

جالب است بدانید:

در ادامه با پرشین استار همراه شوید تا با بهترین خواص خار مریم برای سلامتی، پوست و مو و طب سنتی آشنا شده و درباره نحوه استفاده و مضرات این گیاه بیشتر بدانیم.

طبع گیاه خار مریم

گیاه خار مریم حاوی نوعی فلاونوئید پیچیده به نام سیلیمارین است که اثر سم زدا داشته و به پاکسازی سیستم لنفاوی، کیسه صفرا و سموم ناشی از فلزات مضر کمک می کند.

عصاره گیاه خار مریم سرعت درمان بیماری های کبد را افزایش داده و به بهبود اختلالات کبدی همچون سیروز کبدی که به دلیل مصرف بیش از حد الکل رخ داده کمک می کند.

خار مریم برای پیشگیری از کبد چرب، زردی، هپاتیت و کاهش عوارض بعد از پیوند کبد مفید است و عصاره آن از کبد در برابر آسیب های ناشی از مصرف بیش از حد داروهای شیمیایی محافظت می کند.

خار مریم حاوی آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب و سیلیمارین است که به تنظیم سطح انسولین در بدن کمک کرده و برای کنترل قند خون در بیماران دیابتی یا افراد در معرض دیابت مفید است.

خار مریم سطح قند خون ناشتا و تری گلیسیرید سرم را کاهش داده، به بهبود عملکرد کبد که نقش مهمی در آزادسازی انسولین در جریان خود دارد کمک می کند و خطر بروز نوروپاتی دیابتی را کاهش می دهد.

عصاره خار مریم حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب سالم و امگا 3 است که برای حفظ سلامت قلب ضروری می باشند.

امگا 3 به کاهش سطح کلسترول خون کمک کرده و خطر ابتلا به آترواسکلروز، سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش می دهد.

عصاره خار مریم رشد سلول های سرطانی و تومور پوستی را مهار کرده و به پیشگیری از رشد سلول های سرطان پروستات، سینه و دهانه رحم کمک می کند.

سیلیبین موجود در خار مریم اثر برخی داروهای شیمی درمانی را بهبود بخشیده، عوارض جانبی شیمی درمانی را کاهش می دهد و بخصوص برای سرطان تخمدان مفید است.

نیاز به تحقیقات بیشتر در این زمینه می باشد.

خاصیت ضد التهابی خار مریم به کاهش سطح کلسترول خون کمک کرده و برای تصفیه خون و جلوگیری از استرس اکسیداتیو مفید است.

سیلیمارین موجود در عصاره خار مریم نیز اثر مثبت در کاهش کلسترول بد خون و تری گلیسیرید دارد.

خار مریم با پاکسازی ضایعات متابولیک بدن عملکرد کیسه صفرا، کلیه ها و طحال را بهبود بخشیده و خطر بروز سنگ کیسه صفرا را کاهش می دهد.

برخی آزمایشات نشان داده سیلیمارین موجود در خار مریم به کاهش وزن کمک می کند، اگرچه به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.

سیلیمارین به تقویت استخوان ها کمک کرده و از زوال استخوانی ناشی از کمبود استروژن در بدن جلوگیری می کند.

سیلیماریان موجود در خار مریم با کاهش التهاب در راه های تنفسی از بروز آسم آلرژیک جلوگیری کرده و علائم آن را کاهش می دهد.

خار مریم به ایمنی کل بدن کمک کرده و با عفونت ها مقابله می کند. سیلمارین موجود دراین گیاه با افزایش تولید گلوتاتیون در بدن با استرس اکسیداتیو مقابله کرده و سلامت عمومی بدن را بهبود می بخشد.

محققان بر این باورند که عصاره خار مریم به افزایش توانایی شناختی افراد کمک کرده و سیلیمارین موجود در آن با جلوگیری از تشکیل پروتئین بتا آمیلوئید که رابطه نزدیکی با آلزایمر دارد از بروز زوال عقل و آلزایمر پیشگیری می کند.

برخی مطالعات نشان داده مصرف خار مریم خطر ابتلا به بیماری های ام اس و پارکینسون را نیز کاهش می دهد.

خار مریم باعث افزایش تولید آنزیم های گوارشی و صفراوی شده و به دلیل خاصیت ضد التهابی به آرام سازی غشاهای مخاطی در روده و شکم کمک می کند.

خار مریم از قرن ها پیش برای درمان مشکلات سیستم گوارش فوقانی و سایر اختلالات گوارشی تجویز می شده است و به دلیل طعم تلخی که دارد باعث افزایش ترشح اسیدهای معده و آنزیم های گوارشی شده و به درمان سوء هاضمه کمک می کند.

مصرف دانه خار مریم به صورت ناشتا به سم زدایی بدن کمک کرده و هضم را بهبود می بخشد.

مطالعات اولیه نشان داده خار مریم به افزایش سطح پرولاکتین در بدن کمک کرده و تولید شیر مادر را افزایش می دهد. با این وجود توصیه می شود قبل از مصرف حتما با پزشک مشورت کنید.

خار مریم برای علائم سندرم پیش از قاعدگی همچون تغییرات خلق و خو، گرفتگی و حساسیت در ناحیه سینه مفید است.

سیلیمارین و سلنیوم موجود در خار مریم به کاهش علائم پروستات کمک کرده، تکرر ادرار را بهبود می بخشد و از تشدید سرطان پروستات در مردانی که سابقا عمل جراحی حذف پروستات داشته اند جلوگیری می کند.

طبع گیاه خار مریم

تحقیقات نشان داده خار مریم به همراه رزماری به افزایش کیفیت مایع منی، بهبود باروری و عملکرد جنسی در خرگوش ها مفید بوده است.

از آن جا که خار مریم دارای اثرات استروژنی می باشد فواید آن در افزایش باروری مردان نیاز به تحقیقات بیشتری دارد. اگرچه مردان به سطح سالم استروژن برای باروری و سلامت جنسی نیاز دارند اما فیتواستروژن هایی که گیرنده های استروژنی در مردان را بیش از حد تقویت می کنند معمولا میل جنسی مردانه را کاهش داده و خطر بروز اختلال نعوظ را افزایش می دهند.

در طب سنتی چینی از خار مریم برای دفع سموم فلزات، تسکین کبد و افزایش جریان صفراوی استفاده می شود.

خار مریم در غرب برای درمان افسردگی و مشکلات کبدی همچون یرقان، سیروز، هپاتیت و مسمومیت کاربرد دارد.

دم کرده ریشه و دانه های خار مریم برای درمان زردی و برگ ها و سر آن به صورت ضماد برای تسکین درد استفاده می شود.

برخی کاربردهای دارویی خار مریم در طب آیورودا هندی به صورت زیر است:

برای درمان هپاتیت A عصاره خار مریم را خریداری و سه بار در روز 1/4 فنجان از آن را میل می کنند.

برای درمان هپاتیت D نوشیدن جوشانده برگ های خار مریم دو بار در روز مفید است.

برای درمان رفلاکس اسید مصرف جوشانده دانه خار مریم دو بار در روز تجویز می شود.

برای درمان سنگ کیسه صفرا دانه های خار مریم خشک را آسیاب و نصف قاشق چایخوری از این پودر را صبح زود و شب ها قبل از خواب میل می کنند.

  • دستور تهیه کیک ساده خانگی
  • برای درمان مشکلات کبدی برگ های تازه خار مریم را به سالاد افزوده یا 1 فنجان جوشانده برگ خار مریم مفید است. روش جایگزین مصرف روزانه دو بار کپسول 180 میلی گرم خار مریم می باشد.

    به بیماران مبتلا به ام اس توصیه می شود 1 فنجان آب را جوشانده و 2 گرم پودر دانه خار مریم را به آن اضافه و برای 10 دقیقه دیگر بجوشانند. پس از صاف کردن روزی سه مرتبه از این جوشانده میل کنند.

    برای سم زدایی بدن 1 تا 2 قاشق چایخوری پودر دانه خار مریم را با 100 میلی لیتر آب داغ ترکیب و به مدت 10 دقیقه می جوشانند و جوشانده را به صورت ولرم میل می کنند.

    برای درمان سندرم گیلبرت مصرف 250 میلی گرم عصاره خار مریم دو بار در روز توصیه می شود.

    برای طحال بزرگ شده، مخلوط شیر و نصف قاشق غذاخوری پودر خار مریم تجویز می شود.

    توجه داشته باشید:

    قبل از اعمال موضعی هر گونه ماسک یا ضماد روی پوست صورت و سایر نقاط حساس بدن، حتما اندکی از آن را روی بخش کوچکی از پوست دست تست کرده و 20 دقیقه منتظر بمانید تا از عدم حساسیت پوست خود مطمئن شوید.

    آنتی اکسیدان های موجود در این گیاه از پوست در برابر آسیب ناشی از رادیکال های آزاد و آلودگی های محیطی محافظت کرده و اعمال موضعی عصاره آن روی پوست از آسیب پوست در مقابل اشعه مضر خورشید جلوگیری می کند.

    خار مریم با افزایش رشد سلول های پوست از پیری زودرس پیشگیری کرده و خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد.

    خار مریم با تاثیر مثبت روی اندام های داخلی بدن همچون کبد، کلیه، خون، روده بزرگ و غیره به سلامت پوست کمک کرده و پوست را درخشان و زیبا می کند.

    طبع گیاه خار مریم

    سیلیمارین موجود در خار مریم به ترمیم پوست و کاهش التهاب زخم ها کمک می کند.

    گیاه خار مریم به دلیل خاصیت سم زدا به تقویت موها کمک کرده و به عنوان درمان خانگی ریزش مو شناخته شده است.

    ریشه های این گیاه را می توان به صورت خام، آب پز و برشته مصرف کرد.

    ساقه را معمولا یک شب خیس می کنند تا تلخی آن گرفته شود و سپس داخل خورش استفاده می کنند.

    از برگ های خار مریم برای درست کردن ترشی و درون سالاد استفاده می شود. برگ های آب پز جایگزین خوبی برای اسفناج است. دقت کنید برگ ها در هوای گرم و خشک ممکن است تلخ شوند.

    دانه های برشته خار مریم جایگزین خوبی برای قهوه محسوب می شود. از دانه های خار مریم برای تولید روغن با کیفیت نیز استفاده می شود.

    همچنین می توانید پودر دانه ها را روی غذاهای مختلف پاشیده یا برای تهیه سس و سالاد از آن استفاده کنید یا دانه های خرد شده خار مریم یا پودر آن را داخل 1 لیوان آب میوه اضافه کرده و میل کنید.

    اگرچه بسیاری از مردم مکمل های این گیاه – به شکل های مختلف مانند قرص و کپسول، ژل، پودر و تنتور – را به صورت آماده تهیه می کنند اما خار مریم به راحتی در طبیعت یافت می شود.

    برای تهیه چای خار مریم برگ های تازه خار مریم را خرد کرده و حدود 5 دقیقه داخل آب داغ دم کنید. برای خوش طعم شدن می توانید مقداری عسل به آن اضافه کنید.

    در صورت دسترسی به تنتور خار مریم، 1 یا 2 قطره از آن را به 1 لیوان افزوده و صبح و شب میل کنید.

    همچنین می توانید خار مریم را به اسموتی میوه اضافه کرده و برای صبحانه میل کنید. برای این کار دانه های گیاه را یک شب در آب خیسانده و صبح به اسموتی اضافه کنید.

    متخصصان توصیه می کنند مصرف روزانه خار مریم به 100 تا 250 میلی گرم در روز محدود باشد.

    نکته: قبل از اضافه کردن خار مریم به رژیم غذایی خود چه به صورت تازه یا مکمل های این گیاه حتما با پزشک مشورت کنید.

    منبع: healthbenefitstimes – organicfacts – stylecraze – selfhacked

    آشپزیبیوگرافیتعبیر خوابداغ ترین هادانلود آهنگ

    سبک زندگیسرگرمیسلامتشعرهای زیباعکس

    کپی برداری از مطالب سایت پرشین استار اکیدا ممنوع است و پیگرد قانونی دارد!

    استفاده از مطالب سایت پرشین استار در سایت های خبرخوان، آی فریم و لینک باکس ها اکیدا ممنوع است.

    تماس با ما

    کبد چرب بیماری شایعی است که این روزها خیلی از آن رنج می برند که متاسفانه عامل اصلی این نوع بیماری، عدم رعایت تغذیه سالم و افراط در مصرف غذاهای چرب و مضر است که اگر به موقع کنترل و مداوا نشود مشکلات بسیاری را به همراه خواهد داشت.

    افراط در خوردن عرقیجات سرد عامل تشدید کبد چرب است. طبع کبد گرم و تر است و وقتی افراد به صورت افراطی عرقیجات با مزاج سرد می خورند طبع کبد تغییر پیدا می کند و به صورت کبد تنبل و چرب در می آید. متاسفانه برخی ها به مردم که مشکل کبد دارند عرق شاه تره یا کاسنی می دهند و این باعث تشدید کبد چرب می شود، در حالی که زمانی بهتر است کاسنی یا شاه تره مصرف شود که کبد بیش از اندازه داغ شده باشد که با مشورت پزشک مجاز به مصرف آن هستند.

    چربی زیاد و خوردن آب یخ در وسط غذا یکی از عوامل به وجود آمدن کبد چرب است که متاسفانه خیلی از افراد این دو مورد را رعایت نمی کنند. گیاه خار مریم به دلیل طبع گرم، بهترین گیاه برای درمان کبد چرب است. همچنین عرق نسترن و عناب و سیاهدانه برای کبد چرب مفید هستند.

    ریسک کبد چرب در افرادی که اضافه وزن دارند بیشتر از افراد لاغر است. بنابراین کسانی که بیماری چاقی و اضافه وزن دارند باید خیلی مواظب باشند که با تغذیه سالم و ورزش از این بیماری پیشگیری کرده یا آن را کنترل کنند. متاسفانه کودکان و جوانان این روزها به سمت غذاهای فست فودی و آماده روی آورده اند که از دیدگاه طب سنتی رد شده است و همین عامل اصلی ایجاد کبد چرب است. در حالی که مصرف سبزیجات، خام خوری و پرهیز از مصرف غذاهای آماده و چرب در پیشگیری از این بیماری موثر است.

    کبد از اعضای رییسه بدن است و نقش اساسی در بدن ایفا می کند. یکی از عوامل دیگر در آسیب رساندن به کبد، استرس و اضطراب است که امروزه متاسفانه خیلی ها دچار آن هستند. بسیاری از افراد تا زمانی که بیماری سراغ شان نیامده، مراقب وضعیت بدن و سلامت خود نیستند. شاید مصرف بی رویه انواع و اقسام فست فودها، استعمال دخانیات و عدم تحرک نمونه بسیار خوبی از همین بی توجهی افراد نسبت به بدن است، با این وجود می توان با انجام مجموعه ای از کارها جلوی ابتلا به خیلی از بیماری ها را گرفت.

    طبع گیاه خار مریم

    برای مثال کبد چرب یکی از بیماری هایی است که می توان تا حد زیادی از آن پیشگیری کرد. کبد چرب بیماری شایعی است و با شهرنشینی و زندگی ماشینی روز به روز هم بر تعداد مبتلایان اضافه می شود. دکتر فاطمه نجات بخش، متخصص طب سنتی ایران و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران این بیماری را از نگاه طب سنتی بررسی می کند.

    نگاه طب کلاسیک به کبد چرب با نگاه طب سنتی به این بیماری متفاوت است. کبد چرب از نظر طب کلاسیک زمانی اتفاق می افتد که افزایش و تجمع چربی در بافت کبد وجود داشته باشد و گاهی همین مسئله می تواند باعث به وجود آمدن بدخیمی در کبد (سرطان) یا سیروز کبدی شود اما از نظر طب سنتی هر عاملی که باعث ایجاد سوءهضم شود، کبد چرب ایجاد می کند.

    معده هضم غذا را برعهده دارد و مواد غذایی از معده به کبد می روند، در نتیجه هر عاملی که در معده ایجاد سوء هضم کند می تواند در کبد انسدادهای ریز ایجاد کند و در نهایت این انسدادهای ریز، کبد چرب را به وجود می آورند. بنابراین محصول هضم معده که وارد کبد می شود باید از کیفیت مناسب برخوردار باشد.

    کبد چرب چه علائمی دارد؟

    افراد در هر سنی می توانند به کبد چرب مبتلا شوند؛ حتی کودکانی که تحرک ندارند و پرخوری می کنند نیز به کبد چرب مبتلا می شوند. کبد چرب در افرادی که اضافه وزن دارند، بیشتر دیده می شود. مبتلایان به کبد چرب، بدن سست و لختی دارند و معمولا پوست شان سفید است. این گروه بعد از خوردن غذای چرب و سنگین احساس درد و سنگینی در قسمت راست و بالای شکم می کنند، ضمن اینکه حس کرختی و سنگینی در کل بدن هم احساس می شود.

    پوست مبتلایان به کبد چرب شادابی و طراوت ندارد و معمولا نوعی بدرنگی در پوست ایجاد می شود. سرد بودن بدن یکی دیگر از علائم ابتلا به کبد چرب است، طوری که این افراد از گرمایی بودن شکایت دارند ولی در واقع با لمس بدن، سردی بدن کاملا احساس می شود.

    هرگز ناشتا، آب سرد ننوشید

    اگرچه نوشیدن آب برای بدن ضروری است ولی نوشیدن آب هم مثل غذا خوردن، اصول خاص خودش را دارد. نوشیدن آب و مایعات نباید قبل از غذا یا در بین آن باشد. نوشیدن آب و مایعات را باید به یک ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا موکول کرد.

    مایعات به ویژه آب هر چه سردتر باشند، آسیب بیشتری برای بدن به همره دارند. در نتیجه دمای مایعات باید متعادل باشد. نوشیدن آب صبح ها به صورت ناشتا، اواسط خواب و پس از بیداری ناگهانی، بعد از استحمام، بعد از رابطه جنسی و بعد از ورزش مضر است. نوشیدن آب باید به اندازه نیاز و در حد رفع تشنگی باشد. خود تشنگی می تواند به بدن آسیب وارد کند؛ بنابراین توصیه می شود افراد از نوشیدن بیش از اندازه آب یا تشنه ماندن خودداری کنند.

    اگر غذا را نجوید ضرر می کنید

    عوامل زیادی در سوء هضم نقش دارند و مهم ترین آنها خوب نجویدن یا سریع خوردن غذا است. افرادی که عادت دارند انواع و اقسام غذا را با هم بخورند یا غذاهای دیرهضم و زود هضم را با هم مصرف می کنند، بیش از دیگر افراد به مشکلات سوءهضم و کبد چرب دچار می شوند. قبل از اینکه معده از غذای قبلی کاملا تخلیه نشده باشد، نباید بلافاصله غذای دیگری خورد. یکی دیگر از عواملی که می تواند باعث ابتلا به کبد چرب شود، عدم رعایت اعتدال در غذا خوردن است، کم خوری یا پرخوری، به ویژه پرخوری می تواند با مشکل سوء هضم همراه باشد.

    کمتر غذاهای سرد و غلیظ و لزج بخورید

    انتخاب نوع غذا در پیشگیری از ابتلا به کبد چرب مهم است. استفاده بیش از اندازه از غذاهایی که طبع سرد، به ویژه طبع سرد و تر دارند در تمامی افراد، به خصوص افراد سرد مزاج مشکلات گوارشی به همره دارد و می تواند باعث ابتلا به چربی کبد شود.

    انواع ترشی، لبنیات به ویژه ماست و دوغ، آلو، هلو، مرکبات، گیلاس، آلبالو، خیار، گوجه و … همگی باید در حد اعتدال مصرف شوند چون استفاده بیش از اندازه آنها مشکل ساز است. استفاده بیش از اندازه از غذاهای غلیظ و لزج مانند کله پاچه، حلیم، آش رشته، ماکارونی، لازانیا، پاستا، بامیه، فست فودها، برنج و ماهی (سرد و تر و لزج) و … در ایجاد اختلال سوء هضم و ابتلا به کبد چرب نقش دارند. همچنین استفاده زیاد و مکرر از شیرینی های چرب و غلیظ مانند انواع شیرینی های قنادی می تواند باعث ابتلا به کبد چرب شود.

    نگذارید بدن تان سرد شود

    هر عاملی که موجب سرد شدن بدن، به ویژه سرد شدن دستگاه گوارش و کبد شود، می تواند باعث ابتلا به کبد چرب شود. یکی از این عوامل، بی حرکتی و سکون است؛ البته فعالیت بیش از حد و سنگین بدنی هم می تواند در ابتلا به کبد چرب نقش داشته باشد. خواب، بین شش تا هشت ساعت برای افراد کافی است ولی خواب بیش از اندازه مشکل ساز می شود. استرس یکی دیگر از عواملی است که مشکلات گوارشی، به ویژه کبد چرب را به همراه دارد. در نتیجه باید این عوامل در زندگی به حداقل برسند.

    خوراکی ها را با مصلح شان بخورید

    افرادی که به بیماری کبد چرب مبتلا هستند، باید حجم غذای خود را کاهش دهند و از پرخوری بپرهیزند. روزه داری در بهبود وضعیت این افراد تاثیر زیادی دارد. غذای شب باید سبک و با حجم کم باشد، همچنین بین صرف وعده شام تا خواب حداقل دو ساعت فاصله ایجاد شود. این دسته از افراد باید از خوردن غذاهای سرد پرهیز کنند و در صورت مصرف، آنها را با مصلح غذاها استفاده کنند.

    استفاده از ادویه هایی مثل زیره، زنجبیل، سیاهدانه، آویشن، نعنا، فلفل، دارچین، میخک و هل در غذاها به دلیل خاصیت گرمی می تواند مفید واقع شود. این ادویه ها در تقویت کبد هم نقش دارند. افرادی که تمایل به مصرف ماست و دوغ دارند باید ماست را به صورت چکیده و در حجم کم مصرف کنند و دوغ را با استفاده از ماست چکیده درست کنند.

    مصرف سبزیجات و زیتون همراه با غذا ایرادی ندارد ولی ماست نباید همره با غذا استفاده شود. استفاده از نبات و عسل هم در برطرف کردن سردی می تواند مفید باشد. به طور کلی استفاده از غذاهای گرم توصیه می شود ولی نباید در استفاده از غذاهای گرم هم افراط شود.

    افراد مبتلا به کبد چرب باید از خوردن غذاهای پر رطوبت مثل شیر، میوه های آبدار و لبنیات پرهیز کنند یا آنها را با مصلح استفاده کنند. برای مثال مصلح ماهی، ادویه هایی مثل زعفران، فلفل و دارچین است. کباب کردن ماهی و استفاده از ماهی جنوب هم می تواند در کاهش سردی و رطوبت موثر باشد.

    گوشت غلیظ نخورید

    افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند نباید از گوشت های غلیظ استفاده کنند. گوشت گاو، گوساله و شتر در گروه گوشت های غلیظ قرار می گیرند و نباید مصرف شوند. گوشت گوسفند، مرغ محلی و بلدرچین گزینه های خوبی هستند. خوردن نخود آب که به همراه ادویه جات گرم مثل دارچین و زعفران درست شود و در آن شوید وجود داشته باشد، می تواند غلظت مواد داخل کبد را کم کند. برای درست کردن نخود آب می توان از آب گوشت، نخود، برنج و گوشت استفاده کرد. یکی دیگر از سبزی هایی که باعث تقویت کبد می شود شنبلیله است که استفاده از آن در غذاها به بیماران مبتلا به کبد چرب توصیه می شود.

    خوراکی های دوست کبد

    مبتلایان به کبد چرب می توانند برای تقویت کبد از پسته، بادام و فندق استفاده کنند. این افراد باید روزانه پنج عدد فندق، پنج عدد بادام و سه عدد پسته بخورند. مواد غذایی دیگر وجود دارند که برای کبد مفیدند. برای مثال انجیر و مویز. همچنین ترب نیز به باز شدن انسداد کبد کمک می کند.

    طبع گیاه خار مریم

    مبتلایان به کبد چرب به جای استفاده از آب بهتر است ماءالعسل (ترکیب آب و عسل) بنوشند. این افراد می توانند گاهی اوقات به جای آب، عرق کاسنی و شاتره (به نسبت مساوی عرق کاسنی و شاتره) بنوشند. البته استفاده از رازیانه تنها به خانم ها توصیه می شود و آقایان نباید از آن استفاده کنند. اگرچه میوه های شیرین مثل توت و مویز برای کبد مفیدند ولی نباید در مصرف آنها افراط کرد.

    نسخه

    اگر آزمایش های شما نشان از چربی کبدتان دارد:

    1. دو قاشق غذاخوری خاکشیر را در یک و نیم لیوان آب بجوشانید، یک لیوان باقی بماند. هر روز صبح ناشتا میل کنید و تا نیم ساعت چیزی نخورید.

    2. هر روز یک استکان عرق کاسنی میل کنید .

    3. هر روز یک استکان عرق شاتره میل کنید.

    4. در برخی موارد که تشخیص آن با طبیب حاذق است، حجامت کبدی هم توصیه می شود.

    نگران نباشید!

    اگر شما مبتلا به کبد چرب هستید و این مطلب را تا به اینجا مطالعه کرده اید، برای تان مژده ای داریم و آن این است: «در صورت رعایت رژیم غذایی توصیه شده، انجام ورزش و تحرک بدنی مناسب و استفاده از روش های درمانی گیاهی موثر، این بیماری به صورت کامل و بدون بر جای گذاشتن هیچ نوع عارضه ای بهبود می یابد.»

    پس: تا فرصت باقیست شروع کنید! تندرستی ارزشمندترین هدیه خداوند به انسان است، برای یک شروع خوب، هنوز فرصت باقی است.

  • نحوه خوردن زعفران برای سقط جنین
  •  

     

    کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

    میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

    طبع گیاه خار مریم
    طبع گیاه خار مریم
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *