شیرینی پاپیونی شربتی

دوره مقدماتی php
شیرینی پاپیونی شربتی
شیرینی پاپیونی شربتی


شیرینی ها از آن دسته خوراکی هایی هستند که می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. در این بین، شیرینی هایی که به روش خانگی تهیه می شوند، محبوبیت دارند. در این مطلب طرز تهیه شیرینی پاپیونی را برای شما علاقه مندان به هنر شیرینی پزی قرار داده ایم.شیرینی ها را می توان در شکل ها و مدل های مختلفی تهیه کرد. شیرینی های مختلفی مانند شیرینی ناپلئونی، شیرینی خامه ای، شیرینی قیفی و شیرینی زبان را می توانید با خمیر هزارلا تهیه کنید. در طرز تهیه شیرینی پاپیونی نیز از خمیر هزارلا باید استفاده کنید.

مواد لازم:شربت بار: یک پیمانهپودر پسته: یک چهارم پیمانهسفیده تخم مرغ: ۲ عددپودر قند: نصف پیمانهخمیر هزارلا: یک کیلو

طرز تهیه شیرینی پاپیونی خوشمزه:خمیر هزارلا را به قطر یک سانتی متر باز کرده و نوارهایی به ابعاد ۲ سانتی متر در ۶ تا ۸ سانتی متر ببرید. مرکز آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

قبل از اینکه قالب های شیرینی را در سینی فر بچینید، فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

شیرینی پاپیونی شربتی

دوره مقدماتی php

بعد از پخته شدن قالب ها و سرد شدن آن ها، روی آن کمی پودر قند یا شکر بپاشید.

در صورت تمایل می توانید به جای پودر قند یا شکر، کمی شربت بار و پودر پسته بر روی آن بریزید.

 

 مواد لازم تهیه خمیر هزارلا یا کره ای:آرد کاملا سفید: ۳۰۰ گرمکره: ۱۵۰ گرمروغن مایع: یک قاشق سوپ خوریجوهر لیمو: یک دوم قاشق چای خوریتخم مرغ: یک عددنمک: یک قاشق چای خوریآب خنک: یک فنجانوانیل: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه خمیر هزارلا:در طرز تهیه شیرینی پاپیونی ابتدا باید خمیر هزارلا را آماده کنید. آرد را در کاسه بزرگ بریزید. وسط کاسه آرد را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهر لیمو، آب و نمک را با هم مخلوط کنید. در آخر آرد را به آن اضافه کنید. خمیر صاف و تهیه شده را یک ساعت در کناری بگذارید تا جا بیفتد.

روی سطحی صاف آرد پاشیده، خمیر را به قطر ۲ سانتی متر به شکل مربع پهن کرده و کره را در میان خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و روی خمیر با وردنه آرام آرام ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود.

خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و آن را شش لا تا بزنید و در جای خنک قرار دهید و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه خمیر را مجددا پهن کنید و به قطر یک سانتی متر باز کنید. این بار عکس دفعه ی قبل، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا تا بزنید و در جای خنکی قرار دهید و بعد از ۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته کنید. دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. خمیر هزارلا برای مرحله بعدی  دستور طبخ شیرینی پاپیونی آماده شد.

در مرحله آخر طرز تهیه شیرینی پاپیونی در صورت تمایل می توانید از شربت بار برای روی شیرینی استفاده کنید.

مواد لازم

آب: ۲۰۰ گرمشکر: ۵۰۰ گرماسید سیتریک(جوهر لیمو): به اندازه ی نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه شربت بار:آب را در ظرفی ریخته و شکر را کم کم به آن اضافه کنید. آن گاه آن را روی اجاق قرار بدهید. زمانی که آب به جوش آمد، جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.

به منظور اینکه شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و با خود ناخالصی های شکر را جذب می کند و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف کنید. برای تکمیل دستور تهیه شیرینی پاپیونی شربت آماده شده را می توانید بر روی آن بریزید.از اینکه در طرز تهیه شیرینی پاپیونی همراه ما بودید، صمیمانه سپاس گذاریم و امیدواریم این مطالب مورد توجه شما قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع شیرینی کلیک نمایید.

منبع: آکاایران


شیرینی ها از آن دسته خوراکی هایی هستند که می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. در این بین، شیرینی هایی که به روش خانگی تهیه می شوند، محبوبیت دارند. در این مطلب طرز تهیه شیرینی پاپیونی را برای شما علاقه مندان به هنر شیرینی پزی قرار داده ایم.شیرینی ها را می توان در شکل ها و مدل های مختلفی تهیه کرد. شیرینی های مختلفی مانند شیرینی ناپلئونی، شیرینی خامه ای، شیرینی قیفی و شیرینی زبان را می توانید با خمیر هزارلا تهیه کنید. در طرز تهیه شیرینی پاپیونی نیز از خمیر هزارلا باید استفاده کنید.

مواد لازم:شربت بار: یک پیمانهپودر پسته: یک چهارم پیمانهسفیده تخم مرغ: ۲ عددپودر قند: نصف پیمانهخمیر هزارلا: یک کیلو

طرز تهیه شیرینی پاپیونی خوشمزه:خمیر هزارلا را به قطر یک سانتی متر باز کرده و نوارهایی به ابعاد ۲ سانتی متر در ۶ تا ۸ سانتی متر ببرید. مرکز آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

قبل از اینکه قالب های شیرینی را در سینی فر بچینید، فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

بعد از پخته شدن قالب ها و سرد شدن آن ها، روی آن کمی پودر قند یا شکر بپاشید.

در صورت تمایل می توانید به جای پودر قند یا شکر، کمی شربت بار و پودر پسته بر روی آن بریزید.

 

شیرینی پاپیونی شربتی

 مواد لازم تهیه خمیر هزارلا یا کره ای:آرد کاملا سفید: ۳۰۰ گرمکره: ۱۵۰ گرمروغن مایع: یک قاشق سوپ خوریجوهر لیمو: یک دوم قاشق چای خوریتخم مرغ: یک عددنمک: یک قاشق چای خوریآب خنک: یک فنجانوانیل: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه خمیر هزارلا:در طرز تهیه شیرینی پاپیونی ابتدا باید خمیر هزارلا را آماده کنید. آرد را در کاسه بزرگ بریزید. وسط کاسه آرد را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهر لیمو، آب و نمک را با هم مخلوط کنید. در آخر آرد را به آن اضافه کنید. خمیر صاف و تهیه شده را یک ساعت در کناری بگذارید تا جا بیفتد.

روی سطحی صاف آرد پاشیده، خمیر را به قطر ۲ سانتی متر به شکل مربع پهن کرده و کره را در میان خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و روی خمیر با وردنه آرام آرام ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود.

خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و آن را شش لا تا بزنید و در جای خنک قرار دهید و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه خمیر را مجددا پهن کنید و به قطر یک سانتی متر باز کنید. این بار عکس دفعه ی قبل، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا تا بزنید و در جای خنکی قرار دهید و بعد از ۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته کنید. دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. خمیر هزارلا برای مرحله بعدی  دستور طبخ شیرینی پاپیونی آماده شد.

در مرحله آخر طرز تهیه شیرینی پاپیونی در صورت تمایل می توانید از شربت بار برای روی شیرینی استفاده کنید.

مواد لازم

آب: ۲۰۰ گرمشکر: ۵۰۰ گرماسید سیتریک(جوهر لیمو): به اندازه ی نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه شربت بار:آب را در ظرفی ریخته و شکر را کم کم به آن اضافه کنید. آن گاه آن را روی اجاق قرار بدهید. زمانی که آب به جوش آمد، جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.

به منظور اینکه شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و با خود ناخالصی های شکر را جذب می کند و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف کنید. برای تکمیل دستور تهیه شیرینی پاپیونی شربت آماده شده را می توانید بر روی آن بریزید.از اینکه در طرز تهیه شیرینی پاپیونی همراه ما بودید، صمیمانه سپاس گذاریم و امیدواریم این مطالب مورد توجه شما قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع شیرینی کلیک نمایید.

  • عکس پروفایل پوران
  • منبع: آکاایران

    10

    لطفا امکان داره موادلازم را پیمانه ای بگید که ترازو نخواد

    به نظر من کسانی که دارند میمیرند نشان بدهید شاید مردم تحت تسیر ودر خانه بمانند


     

    مواد لازم:
    خمیر هزارلا                        1 کیلو

    پودر قند                      نصف پیمانه

    شربت بار                        1 پیمانه

    شیرینی پاپیونی شربتی

    پودر پسته                یک چهارم پیمانه

    سفیده تخم مرغ                      2 عدد

    پودر پسته                   به مقدار لازم

     

    طرز تهیه:
    خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید. وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

    سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید. بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید. یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

    کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.

    طرز تهیه خمیر کره ای یا هزارلا:

    مواد لازم:

    آرد کاملا سفید                               300 گرم

    کره                                        150 گرم

    تخم مرغ                                       یک عدد

    روغن مایع                         یک قاشق سوپخوری

    جوهرلیمو                       یک دوم قاشق چایخوری

    وانیل                           یک دوم قاشق چایخوری

    نمک                               یک قاشق چایخوری

    آب خنک                                    یک فنجان

    طرز تهیه:
    آرد را در کاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید.

    خمیر را یک ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.

    روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر 2 سانتیمتر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود.

    سپس خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنک بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتیمتر باز کنید و این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنکی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و  6 بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید.

    شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.

    یادآوری:

    ما می توانیم به جای کره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می کنیم در تهیه این خمیر دقت کافی و کامل را رعایت کنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.

    طرز تهیه شربت بار:

    شیرینی پاپیونی شربتی

    مواد لازم:

    شکر                                       500 گرم

    آب                                          200 گرم

    اسید سیتریک(جوهر لیمو)          نوک قا شق چای خوری

    طرز تهیه شربت بار:


    طرز تهیه:

    ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.

    برای این که شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شکر را جذب کرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف می کنیم.


    در آشپزی
    ۲۵ اسفند ۱۳۹۴
    ۰
    24,037 بازدید

    آموزش شیرینی زبان و پاپیون

    مواد لازم برای خمیر هزارلا :

    آرد کاملا سفید:۳۰۰ گرم

    کره :۱۵۰ گرم

    شیرینی پاپیونی شربتی

     یک عدد:  تخم مرغ

    روغن مایع : یک قاشق سوپخوری

    جوهرلیمو: یک دوم قاشق چایخوری

    وانیل : یک دوم قاشق چایخوری

     نمک :یک قاشق چایخوری

    آب خنک: یک فنجان

    طرز تهیه خمیر هزارلا :

    آکاایران: در کاسه بزرگی آرد را بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن  را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف یک دستی به عمل بیاید. خمیر را یک ساعت بگذارید، بماند تا جا بیفتد. روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر۲ سانتی متر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود. سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنک بگذارید و پس از ۲۰ دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتی متری باز کنید و این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنکی بگذارید و باز بعد از۲۰ دقیقه عمل فعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.

    طرز تهیه شیرینی زبان :

    ۱٫ برای تهیه اونها اول یه مقدار خمیر هزارلا تهیه کنید و اگر میخواید میتونید آمادش رو با نامهای میل فوی یا puff pastry تهیه کنید.کمی هم عسل رو با آب جوش و یه ذره گلاب و زعفران ترکیب کنید تا شهد تهیه بشه(برای روی شیرینی)

    ۲٫ خمیر رو بعد از اماده شدن به صورت کاملا سرد روی سطح باز کنید و به قطر ۱سانت پهنش کنید و خیلی فوری قالب بزنید با با چاقو مستطیلی ببرید.بعد روی شیرینی یک خط عمیق ایجاد کنید .توجه کنید که وسایل شما هم باید سرد باشه تا پف خمیر نخوابه.بعد با برس روی شیرینی ها شهد بریزید و یک عدد زرده تخم مرغ رو با مقدار کمی شیر مخلوط کنید و با برس روی شیرینی ها بکشید و کمی کنجد بریزید روش.

    ۳٫ حالا شیرینی ها رو با فاصله داخل سینی فری که روش کاغذ روغنی داره قرار بدید و بذارید ۲۵ دقیقه بپزه.(حرارت ۱۸۰ درجه و از نیم ساعت قبل گرم شده)در مورد شیرینی پاپیون هم به بعد از اینکه به صورت مستطیلی با چاقو برش دادید با دستتون یه فر بهش بدید و کمی بپیچونیدش.

    ۴٫ وقتی شیرینی ها از فر خارج شدن بذارید سرد بشن و بعد دوباره روشون شهد بریزید.

    نکات:

    ۱)حتما بعد از پهن کردن خمیر به شکل مستطیل دورش رو با چاقو ببرید تا هواگیری بشه.

    ۲)خیلی سریع عمل قالب زدن یا بریدن رو انجام بدید چون اگر خمیر سرد بشه پف نمیکنه.

    ۳)سوالی که برای خیلیا پیش میاد اینه که آیا خمیر خودش لایه لایست؟نه خمیر معمولیه ولی هنگام پخت خودش چند لایه میشه.

    ۲۹ آبان ۱۳۹۹

    ۲۸ آبان ۱۳۹۹

    ۲۷ آبان ۱۳۹۹

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

    شیرینی پاپیونی شربتی

    دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “07991866e8b2a5e16d0302a2400d07ae” );document.getElementById(“70dc4c889f”).setAttribute( “id”, “comment” );

    نام *

    ایمیل *

    وب سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

    © Copyright 2020, All Rights Reserved. | Powered by saten

    شیرینی ها از آن دسته خوراکی هایی هستند که می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. در این بین، شیرینی هایی که به روش خانگی تهیه می شوند، محبوبیت دارند. در این مطلب طرز تهیه شیرینی پاپیونی را برای شما علاقه مندان به هنر شیرینی پزی قرار داده ایم.

    شیرینی ها را می توان در شکل ها و مدل های مختلفی تهیه کرد. شیرینی های مختلفی مانند شیرینی ناپلئونی، شیرینی خامه ای، شیرینی قیفی و شیرینی زبان را می توانید با خمیر هزارلا تهیه کنید. برای ساخت شیرینی پاپیونی نیز از خمیر هزارلا باید استفاده کنید.

    خمیر هزارلا را به قطر یک سانتی متر باز کرده و نوارهایی به ابعاد ۲ سانتی متر در ۶ تا ۸ سانتی متر ببرید. مرکز آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

    قبل از اینکه قالب های شیرینی را در سینی فر بچینید، فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

    بعد از پخته شدن قالب ها و سرد شدن آن ها، روی آن کمی پودر قند یا شکر بپاشید.

    شیرینی پاپیونی شربتی

    در صورت تمایل می توانید به جای پودر قند یا شکر، کمی شربت بار و پودر پسته بر روی آن بریزید.

    برای ساخت شیرینی پاپیونی ابتدا باید خمیر هزارلا را آماده کنید. آرد را در کاسه بزرگ بریزید. وسط کاسه آرد را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهر لیمو، آب و نمک را با هم مخلوط کنید. در آخر آرد را به آن اضافه کنید. خمیر صاف و تهیه شده را یک ساعت در کناری بگذارید تا جا بیفتد.

    روی سطحی صاف آرد پاشیده، خمیر را به قطر ۲ سانتی متر به شکل مربع پهن کرده و کره را در میان خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و روی خمیر با وردنه آرام آرام ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود.

    خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و آن را شش لا تا بزنید و در جای خنک قرار دهید و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه خمیر را مجددا پهن کنید و به قطر یک سانتی متر باز کنید. این بار عکس دفعه ی قبل، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا تا بزنید و در جای خنکی قرار دهید و بعد از ۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته کنید. دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. خمیر هزارلا برای مرحله بعدی  دستور پخت شیرینی پاپیونی آماده شد.

    در مرحله آخر طرز تهیه شیرینی پاپیونی در صورت تمایل می توانید از شربت بار برای روی شیرینی استفاده کنید.

    مواد لازم

    آب را در ظرفی ریخته و شکر را کم کم به آن اضافه کنید. آن گاه آن را روی اجاق قرار بدهید. زمانی که آب به جوش آمد، جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.

    به منظور اینکه شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و با خود ناخالصی های شکر را جذب می کند و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف کنید. برای تکمیل دستور تهیه شیرینی پاپیونی شربت آماده شده را می توانید بر روی آن بریزید.

    از اینکه در طرز تهیه شیرینی پاپیونی همراه ما بودید، صمیمانه سپاس گذاریم و امیدواریم این مطالب مورد توجه شما قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع شیرینی کلیک نمایید.

    منبع : آرگا



    ساخت کاردستی های جالب با چوب


    ساخت وسایل خلاقانه با سبد های میوه بی استفاده



    چظوری با همسرم صمیمی تر شوم؟



    جذاب ترین انواع عید 99 رو اینجا ببین


    نحوه درست کردن خمیر هزارلا در خانه برای پخت شیرینی های معرکه



    چطور در خانه ژل ضد عفونی کننده درست کنیم؟

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “a3d2541343d75e7250cebeecef6c7978” );document.getElementById(“a117101321”).setAttribute( “id”, “comment” );

    نام

    شیرینی پاپیونی شربتی

    ایمیل

    وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    طرز تهیه خمیر شیرینی زبان – شیرینی پاپیونی خانگی – شیرینی پاپیونی سرخ کردنی – شیرینی پاپیونی با خمیر آماده – ‫طرز تهیه آسان شیرینی‌ خوشمزه پاپیونی (شیرینی پاپیون)‬‎

    طرز تهیه خمیر شیرینی زبان – شیرینی پاپیونی خانگی – شیرینی پاپیونی سرخ کردنی – شیرینی پاپیونی با خمیر آماده – ‫طرز تهیه آسان شیرینی‌ خوشمزه پاپیونی (شیرینی پاپیون)‬‎

    ابتدا در ظرفی تخم مرغ ، جوهر لیمو ، روغن مایع ، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. کاسه بزرگ دیگری را انتخاب کنید و آرد را داخل آن بریزید و وسط آرد را گود کنید. سپس مخلوط تخم مرغ رابه آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یک دستی و نرمی به وجود بیاید.

     خمیر به عمل آمده را یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن تغییر کند.

     بعد از جا افتادن خمیر ، روی میز کار یا سطح صافی ،مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن به شکل مربع پهن کنید.قطر خمیر نباید بیشتر از2 سانتی متر باشد.

     سپس کره را در میان خمیر قرار دهید و خمیر را از چهار طرف روی کره بپوشانید. بعد آرام آرام  به وسیله  وردنه روی خمیر ضربه بزنید. تا کره وسط خمیر کاملا نرم شود.

     خمیر بدست آمده را به قطر یک سانتی متر باز کنید و بعد آن را به شش لا، تا بزنید.

    شیرینی پاپیونی شربتی

     خمیر تا شده را 20 دقیقه ای در جای خنک و یا در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد و بعد مجدداً آن را به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.

     برعکس دفعه قبل اینبار ، عرض خمیر را شش لا ، تا بزنید.

     و دوباره آن را به مدت 20 دقیقه در جای خنکی قرار دهید.

     این کار را 6 بار تکرار کنید و هر بار خمیر را باز کنید و  شش لا تا بزنید. دقت کنید هر بار که این کار را انجام دادید، با برس آرد اضافه روی خمیر را کنار بزنید.

     در مرحله آخر خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید و با آن شیرینی مورد نظرتان را درست کنید.

     با این خمیر میتوانید شیرینی هایی مثل شیرینی پاپیونی، نان خامه ای ، زبان، ناپلئونی ،قیفی و ولوان را تهیه کنید.

     برای تهیه شیرینی زبان خمیرهزارلا آماده شده را به ضخامت یک  یا یک و نیم سانتی متر و به  شکل مربع یا مستطیل باز کرده و با قالب  مخصوص شیرینی زبان ، خمیر را قالب می زنیم .

    سپس با نوک کارد تیزی از طول وسط خمیر را یک برش 2 سانتی می زنیم. خمیر ها را داخل سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده با فاصله کم میچینیم .

    بعد سطح روی آن را مخلوط شربت کارامل و تخم مرغ بمالید و در وسط پنجره فر گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم تا نان ها کاملا پف کنند.

    سپس حرارت فر را به درجه 170 برسانید و اجازه دهید تا شیرینی ها به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزند.

    وقتی شیرینی ها را از داخل فر بیرون آوردید میتوانید روی آن شربت کارامل یا عسل بمالید و با کنجد ، پودر پسته ، پودر نارگیل و یا گل سرخ تزدین کنید.

     برای تهیه شربت کارامل شکر را روی حرارت بخار آب  قرار میدهیم تا ذوب شوند. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه میکنیم.

    شیرینی زبان جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و و 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد . شیرینی زبان را می توانید در وعده دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

    شیرینی پاپیونی شربتی
    شیرینی پاپیونی شربتی
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *