سبزی تره چه خاصیتی دارد

دوره مقدماتی php
سبزی تره چه خاصیتی دارد
سبزی تره چه خاصیتی دارد

در ادامه این مطلب از یزدنیوز به بررسی خواص تره خواهیم پرداخت.

از تجزیه شیمیایی تره مواد زیر به دست می آید:

اسانس تره مرکب از ترکیبات گوگرد دار (سولفوره)

آنزیم های مهمی به نام مالتاز، انورتاز، دکستریناز و امولسین

۱. تره یک سبزی مشهور است با طبیعت گرم که به صورت خام یا پخته در رژیم غذایی روزانه اکثر افراد مصرف میشود.

سبزی تره چه خاصیتی دارد

دوره مقدماتی php

تره از نظر خواص غذا و شفا شبیه سیر و پیاز است ولی طعم و بوی آن ملام تر بوده و دهان را خوشبو میکند.

۲. مصرف تره برای رفع یبوست دائمی، ترش کردن غذا و سو هاضمه، رفع چاقی، تسکین درد مفاصل، نقرس و تصب شرائین مفید است.

۳. مصرف سوپ یا شربت تره برای معالجه تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفسی مفید است.

مثلا در گریب، گلو درد، گرفتگی صدا و سیاه سرفه مفید بوده و خلط آور نیز است.

در این موارد اضافه کردن کمی عسل به آب تره و مصرف نموده آن مفید تر است.

۴. برای رفع تنگی نفس مفید است. بدین منظور باید مقداری جو را همراه با مقداری تره پخته و میل کنید.

۵. تره از سبزی های ادرار آور است و لذا خوردن سوپ یا شربت تره و یا جوشانده ۴ گرم تخم تره در یک لیتر آب برای رفع حبس البول، آب آوردن انساج، دفع سنگ کلیه و تسکین قولنج مفید است.

۶. خوردن تره خام یا پخته خون قاعدگی را زیاد میکند.

۷. خوردن تره میل جنسی را تحریک میکند.

۸. خوردن تره که به سرکه پروده باشند، برای دفع سنگ کیسه صفره و تورم طحال مفید است.

۹. تره پخته و نیمگرم را چنانچه در محل بواسیر قرار دهید اثر شفابخش دارد.

همچنین خوردن ۱۵ گرم آب تره خام خونریزی بواسیر را قطع میکند.

برای درمان بواسیر میتوان ۰.۴ گرم تخم تره را با کمی شکر میل کرد و چند روز ادامه داد تا بهبودی حاصل گردد.

۱۰. برای رفع ناراحتیهای رحم و ترشح زنانه مفید است.

برای این منظور باید مقداری آب تره را در کمی نمک و سرکه بجوشانید و جوشانده را در تشتی ریخته و روزی چند مرتبه در آن بنشینید.

۱۱. برای از بین بردن سوزش محل گزیدگی زنبور میتوان آب تره و یا کوبیده شده آن را روی محل گزیدگی مالید.

۱۲. مالیدن آب تره یا له کرده آن بر روی پوست برای درمان کهیر و رفع خارش بدن مفید است. مخصوصا اگر با سماق مخلوط شود.

۱۳. تره پخته شده در شیر، برای درد های رماتیسمی، نقرس و درد کمر مفید است. آن را به صورت پماد بر روی محل درد بمالید.

۱۴. برای سر باز کردن دمل ها (آبسه ها) و تورم های چرکی ریشه ناخن (Panaris) مفید است.

بدین منظور شیره تره را در آرد ریخته و به صورت خمیر در آورید و یا اینکه شیره تره را با قسمت نرم درون نان ترکیب کرده و روی تورم قرا دهید.

تذکر: اسراف در خوردن تره برای مزاجهای سودائی و همچنین برای لثه مضر است.

 

امروزه کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 «واحد» سبزیجات که معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است را به افراد توصیه می کنند چنانکه مصرف سبزی «تره» در وعده های غذایی یکی از سبزیجات مورد تاکید است.

به گزارش مشرق، تره حاویِ كاروتن ، ويتامين B1, B2, C و
املاح معدني از جمله كلسيم و آهن است. این ماده غذایی به علت داشتن منيزيم
از بيماري سرطان جلوگيري و خواص پني سيلين آن براي دستگاه ريوي سودمند
است. انواع تره فشار خون را پايين مي آورد و خوردن آن براي معالجه عفونت ها
سودمند است. خوردن آن بعد از غذا، مانع از ترش كردن مي شود. تره از نظر
خواص غذا و شفا و درمان شبيه سير و پياز است. دهان را خوشبو، براي رفع
يبوست دائمي، رفع چاقي، تسكين درد مفاصل و نقرس بكار رفته، ميل جنسي را
تحريك، خون قاعدگي را افزايش، ادرار آور، رنگ چهره را باز و بر زيبايي و
لطافت پوست مي افزايد. امروزِ در سايه علم و دانش‍ معلوم شده است اين گیاه
خوراکی، گنجى از املاح و ويتامين در خود نهفته دارد چنانکه به این امر در
توصیه های غذایی ائمه اطهار (ع) به کررات پرداخته شده است.


 

در این باره از سهل بن زیاد نقل شده است که: «غلام حضرت ابوالحسن (ع) به
ایشان مداوایی برای درد طحال درخواست نمود. پس حضرت فرمودند: «به وی سه بار
در روز تره بخورانید» غلام گفت: «به وی خوراندیم و خون فرو نشست و سپس
بهبود یافت».


 

سبزی تره چه خاصیتی دارد

همچنین روایت شده است که از امام صادق (ع) سؤال شد از خواص تره. پس ایشان
فرمودند: «از آن بخورید که در آن 4 خصلت است: 1- پاک کننده نفس است. 2- دور
کننده بادهاست. 3- قطع کننده بواسیر است. 4- امان از جذام است»؛ و نیز نقل
شده است که سلمه گفت: از ضعف شکایت کردم در مدینه به حضرت ابوالحسن (ع)،
پس به من فرمود: «تو را زرد روی می بینم» گفتم: بلی. فرمودند: «تره بخور»
پس چون خوردم بهبودی یافتم.


 

همچنین از امام صادق (ع) در باب جایگاه این گیاه خوراکی نقل شده است که
ایشان بیان داشته اند: نزد رسول خدا (ص) از سبزی سخن به میان آمد. پس حضرت
(ص) فرمودند: «تره بخورید چراکه مَثَل آن در سبزیجات مثل نان با سایر
غذاهاست».


 

با وجود خواص های فراوانی که این گیاهِ خوراکی در خود دارد باید به این
موضوع توجه داشت که تره به واسطه ي داشتن سلولز، نفخ آور است. لذا براي
اشخاصي كه مبتلا به اختلالات روده مي باشند، توصیه نمی شود. همچنین زياده
روي در مصرفِ آن باعث خواب هاي آشفته، التهاب لثه و تا حدي كم شدن ديد چشم
مي شود .

کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

مطالب پر بازدید

در مورد فواید آب تره چه می دانید؟ آیا از ارزش غذایی و میزان کالری آن آگاهی دارید؟ همانطور که می دانید خوردن سبزیجات فواید زیادی برای بدن دارند ولی آیا می دانستید که خوردن آب تره، نه تنها می تواند یک نوشیدنی عالی برای شما باشد بلکه تمام فواید و خواص این سبزی را نیز برایتان به همراه دارد. در این مقاله از بخش تغذیه دکتر سلام به بررسی خواص این نوع سبزی می پردازیم.

شما به کمک این کلینیک به صورت تضمینی میتونید وزن کم کنید. نه نیازی به ورزش های سخت هست نه قرص و داروی خطرناک، خیلی ساده و بدون دردسر فقط با تکنیک های اختصاصی این کلینیک آنلاین.

آب تره (شاهی آبی) یک گیاه برگ دار سرشار از مواد معدنی است که در آسیا و اروپا یافته می شود و در آب فصل بهار درون جریان های پر پیچ وخم رودخانه ها رشد می کند. مزه آن تند است و دارای ساقه ای ترد و خوراکی به همراه برگ های نرم می باشد. این عضو خانواده کلم پیچ سالهاست به عنوان یک گیاه دارویی مغذی برای درمان بسیاری از ناراحتی ها شناخته شده است و قطعاً شما این گیاه را در ساندویچ، سالاد و گاهی به شکل بخارپز در کنار بشقاب غذای خود دیده اید. مراکز کنترل سلامت از این گیاه به نام نیروگاه سبزیجات یاد می کنند.

سبزی تره چه خاصیتی دارد

ویتامین C  موجود در آب تره از پرتقال بیشتر، آهن موجود در آب تره از آهن موجود در اسفناج بیشتر، میزان کلسیم بیشتر ازشیر و اسید فولیک بیشتر نسبت به موز از خواص این گیاه است . آب تره حاوی مقادیر بسیار زیادی ویتامین A، ویتامین B6، ویتامین B12، کلسیم، فسفر، آهن و مگنزیم است که همگی برای سلامتی بسیار مفید خواهند بود.

یک فنجان آب تره خردشده شامل:

آب تره دارای خاصیت ضد سرطانی بسیار بالایی می باشد به طوری که حتی یک سالاد حاوی آب تره میتواند منجر به ورود ذراتی به سیستم قلبی عروقی شما شود که نهایتاً از بروز سرطان سینه جلوگیری کند.

در یک تحقیق بر روی خواص ضد سرطانی آب تره دیده شد که استفاده از آن در وعده های غذایی از ابتلا به سرطان های ریه، سینه و معده جلوگیری خواهد کرد.

ویتامین C یکی از نیازهای اساسی جهت بهینه سازی کارکرد بدن میباشد چون احتمال بروز آسیب به سلول های خونی را کاهش داده همچنین به ترمیم بافت های مغز کمک می کند و بدن را در مقابل بیماری های گوناگون ایمن نگه می دارد.

وجود مقادیر بالای ویتامین C، بدن را در مقابل بیماری های ناشی از باکتری، ویروس و قارچ محافظت می کند. فراوانی ویتامین  Cمنجر به آزاد شدن آنتی اکسیدان می شود که به حذف رادیکال های آزاد و هرگونه نشانه ایی از التهاب در بدن کمک می کند و بدین شکل سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

افرادی که از بیماری های قلبی عروقی رنج می برند به مقادیر زیادی زیگزانتین و لوتئین نیاز دارند. بر طبق تحقیقات بالا بودن میزان زیگزانتین و لوتئین به شریان های خونی کمتری متصل شده و به عبارت دیگر سرخرگ ها را مقاوم تر می کند. همچنین در افرادی با میزان کاروتینوئید بالا احتمال بروز سکته های قلبی کاهش می یابد.

مصرف آب تره خام منجر به کاهش ترشح هورمون تیروئید می شود. اگر میزان ترشح هورمون تیروئید قابل کنترل نباشد شما قطعاً به بیماریهایی مانند کم کاری تیروئید یا گواتر (بزرگ شدن غده تیروئید) دچار خواهید شد که دارای علائمی همچون افسردگی، یبوست و چاقی است.

آب تره یک منبع غنی از آهن است که برای ساختن هموگلوبین در بدن بسیار ضروری است.  نقش هموگلوبین افزایش سلول های خونی است که برای افرادی که دارای کم خونی هستند و یا خون بسیاری از دست داده اند(دلایلی همچون بریدگی و زخم، دوران بارداری، دوران قاعدگی و . . . ) بسیار مفید خواهد بود.

مصرف آب تره برای جلوگیری از خماری بسیار مناسب است. از آنجایی که سبزیجات با تحریک کردن آنزیم ها به دفع سموم توسط کبد کمک می کند در نتیجه مانع از ایجاد حالت خماری بعد از مصرف نوشیدنی های الکلی می شود.

آب تره دارای عامل تصفیه کننده می باشد که برای بدن بسیار مفید است. مصرف آب تره باعث ادرار بیشتر شده که نهایتاً سموم را از بدن خارج میکند.

میزان کالری موجود در آب تره بسیار پایین است( تقریباً 18 کالری). از این رو مصرف آب تره برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند بسیار مفید خواهد بود. به علاوه آب تره حاوی فیبر غذایی و آمینواسید است که به شما احساس سیربودن می دهد و اشتها را برای خوردن میان وعده ها از بین می برد.

آب تره سرشار از ویتامین K است، ویتامینی که نبود آن احتمال ضعیف شدن استخوان ها را بسیار بالا می برد. مصرف کافی ویتامین K سلامت استخوان ها را با تغییر ماتریکس پروتئین استخوان ها تضمین می کند و میزان جذب کلسیم را بالا برده و از کم شدن کلسیم استخوان ها جلوگیری می کند.

از آنجایی که آب تره حاوی آنتی اکسیدانی به نام اسید آلفالیپوئیک است، دارای گلوکوز پایین می باشد که از ایجاد استرس اکسیداتیو و حساسیت بالای انسولین به بدن جلوگیری می کند.

بر مبنای تحقیقاتی در اروپا مشخص شد که ویتامین C منجر به کاهش احتمال بروز آب مروارید چشم می شود. چون آب تره منبع غنی ویتامین C می باشد پس برای تقویت بینایی مفید خواهد بود.

بر طبق مطالعات صورت گرفته، ترکیب ویتامین C با ویتامین E منجر به کاهش آسیب های اکسیداتیو به سلول های خونی می شود. هرچند تحقیق در مورد مکمل هاست، اما مصرف موادی مانند آب تره که حاوی مواد مغذی گوناگونی است برای سلامتی بسیار مفید خواهد بود.

به دلیل وجود آب فراوان در آب تره، مصرف آن به دفع سموم کمک کرده و عملکرد کیسه صفرا را بهبود می بخشد.

مواد معدنی همچون روی، آهن و ویتامین های گوناگون که در آب تره موجود است برای سلامت مو بسیار ضروری هستند. فلز روی به شسته شدن باکتری های جمجمه کمک کرده و نقش ماده ضد شوره را برای مو ایفا می کند.


آب تره دارای ترکیبی به نام سولفور گلیکوسید است که برای درمان بیماری های مرتبط با برونشیت بلند مدت مخصوصاً سرفه مفید است.

به دلیل وجود کلسیم فراوان در آب تره، این گیاه برای دندان ها و درمان خونریزی لثه مفید خواهد بود.

مصرف ویتامین C جهت جلوگیری از بیماری های مربوط به سنین بالا همچون آلزایمر و تعمیر بافت های مغز مناسب است.

سبزی تره چه خاصیتی دارد

غذاهای دارای ویتامین C همچون آب تره بعنوان بهترین راه حل برای درمان سرماخوردگی شناخته می شوند. بر طبق تحقیقات مصرف غذاهای حاوی ویتامین C احتمال سرماخوردگی را تا 66درصد کاهش می دهد.

آب تره گیاهی خوش مزه و شگفت انگیز است که سلامت شما را بهبود می بخشد. میتوان آب تره را با سالاد، سوپ، سس، غذاهای گوشتی و حتی پاستا ترکیب کرد.

موضوعات مرتبط

مطالب مرتبط

هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

تره فرنگی که به نام گندنا هم شناخته می شود (به انگلیسی : Leek و با نام علمی : Allium ampeloprasum) نوعی سبزی خوراکی از سرده والک و مانند سیر و پیاز از خانواده نرگسیان می باشد که در فصل بهار می روید.

تره فرنگی فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص تره فرنگی را برای سلامتی، بارداری، لاغری، دیابت و پوست و مو شرح داده ایم.

تره فرنگی یک دیورتیک طبیعی بوده که با سم زدایی و پاک سازی بدن به ویژه کبد به پاک سازی پوست صورت هم کمک کرده و به درمان آکنه و جوش صورت و جوان سازی پوست صورت کمک می کند.

مقادیر بالای بتا کاروتن، ویتامین C و ویتامین E موجود در تره فرنگیبه عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل کرده و پوست صورت و بدن را از آسیب رادیکال های آزاد و اشعه ماورا بنفش خورشید محافظت می کند.

ویتامین C و آهن موجود در تره فرنگی به بهبود گردش خون در بدن و پوست سر کمک کرده و به تقویت فولیکول های مو و افزایش رشد مو کمک کرده و از ریزش مو جلوگیری می کند.

سبزی تره چه خاصیتی دارد

مقادیر بالای ویتامین B9 (که به نام های فولیک اسید و فولات هم شناخته می شود) موجود در تره فرنگی از بروز نقص سیستم عصبی جنین در دوران بارداری پیشگیری می کند.

فیبر موجود در تره فرنگی خطر ابتلا به یبوست را که یکی از مشکلات رایج زنان باردار در دوران بارداری است، کاهش می دهد.

مقادیر بالای انواع ویتامین ها و مواد معدنی موجود در تره فرنگی به بهبود رشد نوزادان و کودکان کمک می کند.

فیبر موجود در تره فرنگی حرکات روده نوزادان و کودکان را بهبود می بخشد و خطر یبوست را در آن ها کاهش می دهد.

مقادیر بالای فلاونوئید های موجود در تره فرنگی با افزایش تولید اکسید نیتریک باعث رقیق شدن خون و آرام شدن رگ های خونی شده و به درمان فشار خون بالا کمک می کند.

فیبر موجود در تره فرنگی نقش مهمی در کاهش کلسترول بالای خون دارد و به این ترتیب خطر ابتلا به بیماری قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

فولات موجود در تره فرنگی باعث کاهش سطح بالای هموسیستئین موجود در خون شده و به پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و آترواسکلروزیس کمک می کند.

تره فرنگی با مهار آنزیم آمیلاز که کربوهیدرات های پیچیده را به قند تبدیل می کند باعث کاهش سرعت گلوکز در خون شده و خطر افزایش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

آلیسین موجود در تره فرنگی احتمال ابتلا به سندرم متابولیک و نوروپاتی دیابتی را کاهش می دهد.

فلاونوئید ها و آنتی اکسیدان های موجود در تره فرنگی به تقویت عملکرد قلب در افراد مبتلا به دیابت کمک می کند.

تره فرنگی یکی از سبزیجات کم کالری و بدون چربی بوده که می تواند باعث لاغری و کاهش وزن شود. همچنین مقادیر بالای فیبر موجود در تره فرنگی باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری به لاغری و کاهش و وزن کمک می کند.

تره فرنگی یکی از بهترین گیاهان برای درمان طبیعی سرماخوردگی، آنفلونزا و تب یونجه می باشد.

مقادیر بالای ویتامین A و ویتامین C موجود در تره فرنگی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و خطر ابتلا به سرماخوردگی و بیماری های عفونی را کاهش می دهد.

فیبر موجود در تره فرنگی به بهبود هضم غذا، تقویت معده و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

مقادیر بالای فیبر موجود در تره فرنگی به بهبود حرکات روده کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد.

مقدار بالای ویتامین K موجود در سبزی تره فرنگی باعث تقویت استخوان ها شده و خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان و مردان را کاهش می دهد.

مقادیر قابل توجه آنتی اکسیدان ها و پلی فنول های موجود در تره فرنگی از تشکیل تومور های بدخیم در بدن پیشگیری کرده و خطر ابتلا به انواع سرطان به ویژه سرطان پروستات، سرطان روده بزرگ و سرطان تخمدان را کاهش می دهد.

تره فرنگی منبع خوبی از لوتئین و زاکسانتین می باشد که به بهبود بینایی کمک کرده و خطر ابتلا به آب مروارید و دژنراسیون ماکولار مرتبط با سن را کاهش می دهد.

منیزیم، فسفر و فولات موجود در تره فرنگی به بهبود تمرکز، تقویت حافظه و توانایی مغز برای پردازش اطلاعات کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های زوال عقل، آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهد.

ویتامین K موجود در تره فرنگی دارای خواص ضد التهابی است و می تواند خطر ابتلا به بیماری های التهابی مزمن نظیر دیابت، چاقی و آرتریت روماتوئید را کاهش دهد.

مقادیر بالای آهن و همچنین ویتامین های خانواده B موجود در تره فرنگی با افزایش گلبول های قرمز خون شده و برای درمان کم خونی فقر آهن و آنمی مفید می باشد.

تره فرنگی ممکن است در برخی افراد حساس باعث ایجاد حساسیت و واکنش های آلرژیک شود.

تره فرنگی حاوی مقادیر قابل توجهی اگزالات است که باعث تشدید علائم بیماری در افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا و سنگ کلیه می شود.

طبیعت تره فرنگی گرم و خشک می باشد. تره فرنگی منبع خوب انواع آنتی اکسیدان ها و فلاونوئید ها، ویتامین K، ویتامین B6، ویتامین E، ویتامین A، ویتامین C، فولات، تیامین، منگنز، مس، آهن، منیزیم، کلسیم و اسیدهای چرب امگا 3 هستند.

تره فرنگی یکی از گیاهان بومی مدیترانه و خاورمیانه می باشد. تره فرنگی خام و پخته را می توان برای تهیه سوپ تره فرنگی، انواع سس و سالاد، تره فرنگی پلو، خورش تره فرنگی، کوکو تره فرنگی و املت سبزیجات استفاده کرد.

سبزی تره چه خاصیتی دارد

تره و تره فرنگی هر دو دارای برگ های مسطح و صاف هستند اما تره فرنگی در انتهای برگ ها دارای یک پیاز سفید می باشد.

پیازچه از نظر اندازه نسبت به تره فرنگی کوچکتر بوده و طعم تندی دارد، تره فرنگی از نظر اندازه نسبت به پیازچه بزرگتر است و طعم شیرین تر و ملایم تری دارد.

کلاهک سفید سر پیازچه مانند پیاز دارای لایه های در هم تنیده است اما کلاهک سفید سر تره فرنگی لایه های زیادی ندارد.

برگ های پیازچه لوله ای شکل ولی برگ های تره فرنگی صاف و مثل تره هستند.

تره فرنگی خوب دارای ساقه ی سفید با اندازه ی متوسط و برگ های سبز و صاف بدون لکه می باشد. پیشنهاد می کنیم که تره فرنگی را بشویید، خشک کنید و لای یک پارچه ی نخی به مدت یک هفته درون یخچال نگهداری کنید.

منابع : stylecraze – draxe

فال حافظ

متن عاشقانه متن زیبا

  • علائم بارداری قبل از موعد پریود نی نی سایت
  • صفحه اصلی تبلیغات تماس با ما درباره ما

    مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

    © کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
    هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
    استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

    خواص تره / 19 خاصیت بی نظیر تره / خواص ، فواید و مضرات تره / مصرف تره و خواص آن / خواص دارویی تره / مضرات تره / خواص درمانی گیاه تره / 

    ساعت24- تره با داشتن ترکیبی مفید با نام کوئرستین در کاهش سطح کلسترول خون و پیشگیری از ایجاد پلاک در شریان‌ها مؤثر است.

    تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می کرد، یک سبد پر از انواع سبزی های تازه به همراه پیازچه و تربچه نقلی قرمزرنگی بود که همچون گل جلوه می کرد؛ سبزی هایی که اشتهای افراد را برمی انگیخت و میل به خوردن غذا را دوچندان می کرد، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.

    درمان تمامی عفونت ها،تره از جمله سبزی های معروف و خوردنی است که ساقه ندارد و برکهای آن دراز و تا خورده است و به نام«گندزدا» نیز خوانده می شود.

    سبزی تره چه خاصیتی دارد

    طبیعت : گرم  و خشک 
    حاوی : کاروتن ، ویتامین B1,B2,C املاح معدنی زاید ازجمله کلسیم و آهن 
    در حضور امام موسی کاظم (ع) از بیماری شخصی سخن به میان آمد . حضرت پرسید : بیماری او چیست ؟ عرض کردند ناراحتی طحال دارد . حضرت فرمود : سه روز به او تره بخورانید . وقتی به دستور حضرت عمل نمودند ، خون بیمار بند آمد و بیماریش بهبود یافت . امام صادق فرمودند : هرچیز آقا و برتری دارد و آقا و برتر سبزی ها تره است . 

    تره کوهی، گیاهی شبیه به تره فرنگی، دارای طعم تند مانند پیاز و سیر است.این گیاه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است .

    تره فرنگی، برگ های سبز تیره و گردنی سفید رنگ دارد. یک تره فرنگی خوب نباید زردرنگ و پلاسیده و پیاز آن شکسته و ضرب دیده باشد. تره فرنگی پخته شده اگرچه زود فاسد می شود، می توان آن را برای دو روز در یخچال نگه داشت. تره فرنگی را می شود برای سه ماه در فریزر نگه داری کرد

     بر طبق تحقیق سایت برترین های جهان تره دارای خواص زیر می باشد که شامل زیر است:

    نام‌های دیگر آب تره : بولاغ‌اوتی، علف‌چشمه، سلماچو، کورتین، ابرخنجر، شاهی‌آبی، بولاغ‌اودی، بالاغوتی، جرجیرآبی، ذرة‌الماء، قرة‌العین، بولاغ‌اوتی کاذب، بولاغ‌اوتی وحشی، حرف‌الماء، بهقان، ترتیزک‌آبی، جرجیر بیابانی و کارسون مائی می‌باشد.

    تمامی حقوق برای ساعت24 محفوظ استسئو سایت توسط لینک 1

    تره؛ فرنگی، ایرانی یا کوهی آن فرقی نمی‌کند؛ هر چه باشد از این سبزی خوردن نمی‌توان گذشت! از خواص و مضرات تره چه می‌دانید؟ ریحان، جعفری، تربچه و پونه را رها کنید، بیایید یک راست در میان سبزیجات پر فیبر به سراغ تره برویم و از خواص این سبزی خوشبو و خوشمزه باخبر شویم؛ با مجله دلتا همراه باشید.

    تره از سبزیجات بسیار مفید و پرخاصیت است که ارزش تغذیه‌ای بالا و ویتامین های زیادی دارد؛ از این سبزی پر خاصیت در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می‌شود. بهتر است اینطور بگوییم که بعد از سیر و پیاز نوبت تره رسیده است؛ چون این سبزی هم خانواده پیاز است و خواص آن شباهت زیادی به این دو ماده غذایی دارد؛ شما می‌توانید از این سبزی در انواع غذا ها مثل کوکو و سوپ های رژیمی مثل سوپ تره فرنگی و … استفاده کنید.

    تره و به خصوص نوع فرنگی آن حاوی مقدار زیادی فولات و ویتامین C است؛ تره یک منبع عالی ویتامین‌ های K و B6 است. البته تره فرنگی خام دو برابر تره فرنگی پخته به شما ویتامین می‌رساند.

    سبزی تره چه خاصیتی دارد

    تره هم مثل سایر سبزی خوردن ها انواع مختلفی دارد؛ شما تره ایرانی یا فرنگی دوست دارید؟ البته یکی از فرنگی های پر خاصیت تره فرنگی است که در کنار کنگر، نخود فرنگی یا گوجه فرنگی می‌تواند به یک سالاد مخصوص رژیمی تبدیل شود؛ اگر طعم این نوع تره ها را دوست ندارید، نظرتان درباره خوردن تره کوهی چیست؟ بیایید با این سبزی ها بیشتر آشنا شویم.

    تره ایرانی (Allium sp) به عنوان یک گیاه تک لپه از تیره سوسن (Liliaceae) و جنس آلیوم با مزه خاص و ویژگی های مرفولوژی خاص‌تر جزء سبزی های پیازی محسوب می‌شود.

    تره فرنگی ( Leek) گیاهی دو ساله است که برای استفاده از ساقه های سفید شده و برگ هایش آن را می‌کارند. برگ تره فرنگی پهن است، در بعضی گونه های تره فرنگی ساقه استوانه‌ای شکل و در بعضی دیگر در انتهای ساقه برآمدگی شبیه پیاز دیده می‌شود؛ در ادامه به خواص بی‌نظیر این سبزی اشاره خواهیم کرد.

    کولین موجود در این گیاه به عنوان ماده پیام آور شیمیایی در مغز عمل می‌کند؛ تره کوهی با نام علمی (Allium ampeloprasum Var Iranicum)، گیاهی علفی است که مزه‌اش شبیه پیازچه خام است؛ گنجاندن مقدار کافی کولین در رژیم غذایی قدرت یادگیری را در کودکان و بزرگسالان افزایش می‌دهد. این گیاه منبع غنی از پلی فنولز و دوستدار قلب شما است؛ البته شاید طعم تند شبیه سیر و پیاز آن را دوست نداشته باشید.

    این گیاه ۳۰ درصد از ویتامین  A بدن را تأمین می‌کند که این ویتامین برای حفظ سلامت پوست، استخوان و بافت های نرم بدن لازم است؛ پس در کنار رژیم شیر می‌توانید با این ماده غذایی از شر پوکی استخوان خلاص شوید.

    تره و به ویژه تره فرنگی منبع بسیار خوبی از منگنز، ویتامین C، آهن، اسید فولیک و ویتامین B6 است. این سبزی ها درمان‌کننده طبیعی بسیاری از بیماری ها هستند؛ اگر دوستدار قلب، معده و روده خودتان و در مقابل دشمن سرطان هستید، سبزی خوردن بخورید؛ جعفری، ریحان و تره فرقی نمی‌کند؛ هر چیزی که فیبر داشته باشد و سلامت بدن شما را تضمین کند.

    تره یا تره فرنگی یک دیورتیک طبیعی است و با خارج کردن مواد مضر و سمی از بدن، پوست‌تان را سم‌زدایی می‌کند. این گیاه خوراکی بدن و کبد شما را هم پاکسازی می‌کند و باعث می‌شود که پوستی درخشان و بدون لک داشته باشید؛ خوردن آب تره به همراه سماق زگیل های پوستی را برطرف می‌کند.

    تره‌ منبع غنی از آهن است که به رشد فولیکول‌ های مو کمک می‌کند. این سبزی ویتامین C  فراوان دارد که باعث جذب آهن توسط بدن می‌شود؛ کمبود آهن می‌تواند باعث کم‌خونی شود، اختلالی که یکی از پیامد های خطرناک آن ریزش مو است.

    سطوح بالای هموسیستئین موجود در خون می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی مانند بیماری عروق کرونر و آترواسکلروز (تصلب شرایین) را افزایش دهد.

    تره فرنگی حاوی یک فرم زیست فعال از فولات به نام لوومفولیک اسید است که به کاهش غلظت هموسیستئین در خون کمک می‌کند. کائمفرول موجود در تره باعث بهبود سلامت قلب می‌شود.

    یک سبزی اشتها برانگیز که دوستدار دستگاه گوارش شما است. تره فرنگی به هضم غذا کمک و معده، کلیه‌ها و روده را تحریک و تقویت می‌کند. به طور کلی، سبزیجات فیبر دار مانند تره فرنگی می‌توانند در آرام خوردن غذا و هضم آن به شما کمک کنند.

    رژیم لاغری با سبزیجات و میوه ها یک امر تثبیت‌شده است. تره فرنگی به کاهش وزن و لاغری کمک می‌کند؛ زیرا کالری کمی دارد و بدون چربی است؛ این سبزی مهارکننده‌ طبیعی اشتها است، فیبر فراوان موجود در آن‌ گرسنگی شما را رفع می‌کند و به شما احساس سیری می‌دهد.

    سبزی تره غنی از ویتامین B9 است که به عنوان فولات (اسید فولیک) نیز شناخته می‌شود. فولات بخش مهمی از رژیم غذایی زنان باردار و شیرده را تشکیل می‌دهد. این ویتامین برای تولید DNA هم ‌ضرورت دارد. همچنین فولات باعث تشکیل مناسب لوله‌ های عصبی، قلب، ستون فقرات و مغز نوزاد می‌شود.

    منیزیم، فسفر و فولات مواد مغذی مهمی برای فعالیت درست سیستم عصبی هستند، از آن‌ جا که تره و به خصوص نوع فرنگی آن غنی از این ویتامین‌ ها و مواد معدنی است، به افزایش تمرکز، حافظه و توانایی مغز برای پردازش اطلاعات کمک می‌کند؛ بنابراین اگر می‌خواهید آرام‌تر باشید، تره بخورید.


    ۱۷ آبان، ۱۳۹۸ در ۸:۴۶ ب٫ظ



    پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه

    نام

    ایمیل

    سبزی تره چه خاصیتی دارد

    وب‌سایت

    ه‌طور کلی دو نوع کبد‌چرب وجود دارد، کبد چرب الکلی و کبد‌چرب غیرالکلی. همانطور که از اسم آن…

    بیروت بزرگترین شهر و پایتخت لبنان، از بندرهای برجسته شرق دریای مدیترانه است که به غیر از سواحل زیبا؛ مجسمه ها ، سبک متفاوت زندگی و … این شهر را برای کسانی که به تاریخ و فرهنگ ملل علاقمند هستند نیز جذاب کرده است.

    سبزی تره چه خاصیتی دارد
    سبزی تره چه خاصیتی دارد
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *