EN
فا/en
19 ژانویه 2020
نگهداری زیتون شور دارای فوتوفنهای خاصی است که اگر آنها را رعایت کنید، میتوانید تا چند ماه با خیال راحت از زیتون شور خریداری شده خود استفاده کنید. قبل از آنکه روشهای نگهداری زیتون شور را شرح دهیم، یک نکته مهم را برای شما بازگو میگوییم. اگر به سلامت خود اهمیت میدهید، به هیچ عنوان زیتون باز یا فلهای را مصرف نکنید. احتمال این که زیتونهای شور فلهای در مقایسه با انواع کارخانهای حاوی فلزات سمی همچون سرب، کادمیوم، جیوه و آرسنیک باشد، زیاد است. زیرا نوع سود و خلوص نمک مورد استفاده و جنس ظروف فرآوری و نگهداری زیتون فلهای نامعلوم و نامشخص است.
زیتون یکی از میوه های بسیار پرخاصیت است که چون طعم اصلی این میوه خام تلخ است؛ ابتدا آن را فرآوری میکنند و سپس مورد استفاده قرار میدهند. خواص زیتون برای معده جزو مهمترین خاصیتهای زیتون محسوب میشود. طعم زیتون فرآوری شده با زیتون فرآوری نشده کاملا متفاوت است و زیتون سبز خام اصلا قابل خوردن نیست. زیتون شور یا کنسروی یکی از چاشنی های لذیذ و خوش طعم موجود در سطح بازار است که علاقه مندان زیادی دارد.زيتون شور
گروهی از زیتونهای نامرغوب وجود دارند که مصرف کنندگان مشاهده میکنند پس از گذشت چند روز، زیتون شور به خودی خود شروع به کپک زدن میکند و حتی با اضافه کردن محلول آب نمک نیز نمیتوانند از آن جلوگیری به عمل آورند. برخی افراد که در ابتدا با تغییر طعم طعم زیتون رو به رو میشوند، حتی با اضافه کردن سبزیجات معطر نیز نمیتوانند این بو را کاهش دهند. واقعیت این است که راهی برای استفاده مجدد زیتون کپک زده نیست و برای حفظ سلامتی بدن باید آن را دور بریزیم. زیتون کپکزده به هیچ وجه قابل مصرف نیست و خوردن آن میتواند سلامتی انسان را به خطر اندازد.
از سوی دیگر سود مورد استفاده در کارخانجات صنایع غذایی از نوع فود گرید و مجاز برای مصارف خوراکی بوده و در صورتی که سود پس از تلخی زدایی به طور کامل از بافت میوه خارج شود هیچ مشکلی برای سلامت ایجاد نمیکند. اغلب زیتونهای شور و کنسروی تهیه شده در کارخانجات از انواع کال و سبز رنگ بوده و به هیچ عنوان سمی نیستند. بنابراین اگر به سلامت خود اهمیت میدهید حتما از زیتون شور کارخانهای استفاده کنید.
مهمترین نکته برای آنکه خیالتان از نگهداری زیتون شور و مصرف آن راحت باشد این است که زیتون شور کنسرو شده تهیه کنید. زیرا در کاخانه، علمیات تلخزدایی، شستوشو و افزدون آب نمک بدون دخالت انسانی و با استفاده از دستگاههای پیشرفته انجام میشود. این فرآیندها سبب میشود تا زیتون شور درجه بالایی از سلامتی را داشته باشد و نگهداری از زیتون شور بسیار راحت باشد. مهمترین مرحله در کارخانه، شستوشو است.
هدف از شستوشو، حذف مواد زاید از محلول است در این مرحله پس از تخلیه محلول سود اولین آبکش و شستوشو با آب انجام میشود و این عمل تا صاف شدن آب و رفع کدورت آن ادامه پیدا میکند. در انگلستان. کالیفرنیا، عملیات شستشو ۲۴ تا ۴۸ ساعت با تعویض آب به فواصل ۳تا ۶ ساعت در روز و ۱۲ ساعت در شب و در فرانسه یک دوره ۱۲ ساعته برای شستوشوی اول و یک دوره ۲۴ ساعته به مدت ۳ تا ۴ روز توصیه شده است. به منظور به دست آوردن یک محصول خوب با ترشی کافی و خصوصیات برجسته باید بعد از عملیات تلخ زدایی، عملیات شستوشو به اندازه کافی انجام شود.
اضافه کردن اسید سیتریک به میران دو در هزار، در آخرین شستوشو، باعث خنثی شدن سود شده و pH زیتون را به ۵/۵ تا ۶ میرساند. زیتون شور که در کارخانه چین چین تولید میشود،یکی از مرغوبترین زیتونهایی است که میتوانید با خیال راحت از سلامت و کیفیت بالای این محصول استفاده کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
برای مطالعه منبع این مقاله کلیک کنید!
گلچینی از محصولات دست چین
1399 © تمامی حقوق متعلق به مجتمع کشت و صنعت چین چین است.
طراحی سایت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ لاوان
روش گرفتن تلخی زیتون
اگر می خواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مطلب به شما کمک می کند تا این کار را به بهترین وجه انجام دهید:زيتون شور
اصولا زیتون ها به سه صورت كنسروی – شكسته و بی هسته هستند.
زیتون شکسته زیتونی است كه مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون كنسروی است (روغن كشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین كردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.
در هرحال همه ی زیتون ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آنها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود. (می توان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را می شویم و مجددا در آب نمک بریزیم)
در آخر كه طعم مطلوب را پیدا كرد مجددا زیتون ها را در آب نمک بریزید شوری آن به اندازه ای باشد كه خوراک آن برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) و مثلا اگر در سطل های پلاستیكی سایز ماست های سه كیلویی می ریزیم. روی آن 1 یا 2 قاشق روغن زیتون و گلپر (یک قاشق) بریز معمولا زیتون را در جای خنک می گذارند و سعی كن این جای خنک یخچال نباشد.
معمولا زیتون های سبز یا زیتون هایی كه اندكی مانده تا رسیده شوند را برای مدتی در محلول های قلیایی می خوابانند تا تلخی گوشت آنها گرفته شود. سپس مدتی در آب می خوابانند و سرانجام در ظرف محتوی محلول كم نمک (مخلوط آب، نمک و سركه) نگه می دارند یا اینكه از همان ابتدا فرآیند گرفتن تلخی را تنها با آب نمک انجام می دهند.
زیتون را به این روش حتی در خانه نیز میتوان عمل آورد، اما به دلیل وقت گیر بودن این فرآیند، بیشتر مصرف كنندگان، زیتون آماده را ترجیح می دهند. بعضی از زیتون ها پس از عمل آوردن سیاه می شوند. اگر زیتون پس از بیرون آوردن از قلیاب مدتی در معرض هوا قرار گیرد، رنگش به سیاهی می زند. البته رنگ زیتون بیش از همه به نوع آن مربوط می شود.
در مورد محلول های قلیایی خوراكی (تركیب آب و بی كربنات ها مثل جوش شیرین و آهک (كه برای مربای بالنگ استفاده می شود)
تلخی زدایی زیتون
چگونه زیتون را شیرین کنیم؟
روش شيرين كردن زيتون تلخ به وسیله سود سوزآور(Naoh):
۱) جهت شیرین کردن زیتون به وسیله سود ابتدا میوههای زیتون تازه چیده شده را پس از تمیز کردن و حذف شاخ و برگ و میوههای زخمی و بیمار یا آفتزده، داخل بشکه با هر ظرف مناسبی ریخته و آب معمولی به آن اضافه کرده؛ بهطوری که بعد از فرو نشستن زیتونها، تا حدود ۱۵ سانتیمتر آب بالای زیتونها قرا گیرد.
۲) در مرحله دوم شیرین کردن زیتونها باید حجم آب را (حجم آب، موجود در ظرف) را اندازهگیری نمائید تا مشخص شود چند لیتر است (از بطریهای ۵/۱ لیتری نوشابه میتوان استفاده کرد).
۳) جهت شیرین کردن زیتونها برای هر لیتر آب ۲۰ گرم سود (NaOH) در نظر گرفته و سود را داخل حجم آب موردنظر در ظرفی ریخته و ضمن رعایت احتیاط برای چند دقیقه با یک قطعه چوب تمیز هم بزنید تا سود کاملاً حل شود.
زيتون شور
۴) با احتیاط و بدون آنکه محلول با دست و پوست بدن تماس حاصل کند و یا قطرات آن به چشم آسیب برساند؛ محصول را روی زیتون ریخته و در ظرف را ببندید. پس از گذشت ۱۲-۱۰ ساعت برای زیتونهای گروه ۱ و ۱۰-۸ ساعت برای زیتونهای گروه ۲ در ظرف را باز کنید (طی این مدت بهتر است چند مرتبه محتویا ظرف را هم بزنید) رنگ محلول کاملاً قهوهای تیره شده است.
۵) قبل از ریختن محلول تیره رنگ، چند دانه زیتون را با احتیاط با وسیلهای بیرون آورده و خوب شسشو داده و چند دقیقه در آب سرد قرار دهید. مطمئن که شدید آب تغییر رنگ نمیدهد. دانههای زیتون را با زبان امتحان کنید. چنانچه مزه تلخ احساس نشد؛ اقدام به ریختن محلول تیره رنگ نمائید در غیر این صورت هنوز باید زیتون درون محلول باقی بماند.
۶) پس از آنکه مطمئن شدید؛ زیتون ها تلخ زدائی شده اند؛ محلول تیره رنگ را با احتیاط دور بریزید (توجه داشته باشید که این محلول قلیائی است و پای گیاهان یا درون باغچه ریخته نشود).
۷) زیتون های موجود داخل ظرف را با آب معمولی طی ۲-۱ روز با تعویض آب به دفعات بشوئید که رنگ آب دیگر تغییر نکند.
۸) برای خنثی شدن باقیمانده احتمالی سود به ازاء هر ۱۰ لیتر آب ۱ لیتر سرکه اضافه نمائید و پس از یک شبانه روز، ۳-۲ مرتبه آب ظرف را عوض کنید.
۹) سپس آب زیتون ها را ریخته و آنها را به مدت ۳۰-۲۰ ساعت داخل آب نمک ۷ درصد (۷۰ گرم نمک در هر لیتر آب) نگهداری نمائید.
۱۰) در نهایت زیتون ها را از آب نمک ۷ درصد درآورده و به آب نمک ۴ درصد بهتر است. آب نمک را جوشانده و پس از خنک شدن روی زیتون ها ریخت و سپس زیتون ها را به ظروف مناسب و کوچک برای مصرف یا فروش انتقال داده لازم به ذکر است؛ ظروف شیشه ای بهعلت بهداشتی بودن برای نگهداری زیتون در اولویت قرار دارد.
درست كردن زيتون شور
طرز تهیه زیتون شور:
در این روش باید بر روی میوه زیتون تمیز شده خراشی ایجاد کنید. ایجاد خراش می تواند به صورت خراشیدن پوست میوه زیتون از ۴ طرف باشد و یا ضربه زدن به میوه زیتون به نحوه ای که پوست میوه خراشیده شود و یا اینکه با چاقو از دو طرف زیتون برش های عمیقی تا هسته بزنید تا آب تا مرکز میوهها نفوذ کند.
سپس زیتون های شکسته شده خوب شسته و درون ظرفی که حداقل دو برابر حجم زیتون گنجایش داشته باشد ریخته و ظرف با آب ساده و سرد پر کنید. به مدت ۱۰-۷ روز بطور مرتب هر صبح آب ظرف را تعویض کنید. در این حالت زیتونها بطور نسبی تلخ زدایی میشوند. باید توجه داشت که ظرف آب و زیتون در آفتاب یا مکان گرم نگهداری نشود.زيتون شور
اگر در خلال این مدت گندیدگی در زیتون ها مشاهده شد، افزودن کمی نمک توصیه می شود. سپس زیتونها را به مدت ۳ هفته، داخل آب نمک غلیظ (۱۰-۱۲%) قراردهید. آب نمک بهتر است با آب جوشانیده و سرد تهیه شود و برای شور کردن آب بهتر است از سنگ نمک استفاده کرد و حتی الامکان از نمک یددار استفاده نشود.
زیتونها با کمک سبدهای پلاستیکی در زیر آب قرار می گیرند. به جای سبد می توان از توری های پلاستیکی مناسب بطوریکه زیتون ها کاملا در آب غوطه ور شوند استفاده کرد. زیتون ها روی آب می آیند و برای همین باید به کمک توری یا آبکش زیتون ها را داخل آب فرو کنید و گرنه زیتون هایی که روی آب و در مرز هوا و آب هستند دچار گندیدگی می شوند.
در طی هفته دوم و سوم چنانچه غلظت آب نمک کم شود، باید تا حدود غلظت فوق اضافه شود. برای نمک زدایی، زیتون ها را از آب نمک خارج نموده و به مدت ۴۸ ساعت داخل آب خالص قرار داده و چند مرتبه آب را تعویض کنید. سپس درآب نمک ۳ درصد و سرکه ۳ درصد نگهداری کنید. زیتون شور خانگی سالم و خوشمزه شما آماده است. همان طور که گفته شد، با استفاده از این روش همچنان کمی طعم تلخی در زیتون باقی می ماند و یکی از مصارف این زیتون های سبز شکسته، تهیه زیتون پرورده می باشد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
رازهای آشپزی
کاملترین وارزان ترین بلیطهای زمینی وهوایی
فروش آنلاین قطعات لوازم خانگی/ضمانت بازگشت
مدل های متفاوت و زیبای زیورآلات طلا
لوازم کاربردی و خاص با قیمت باورنکردنی
درخواست مجرب ترین وکلا طلاق توافقی
بااین نوشابه از پوکی استخوان پیشگیری کنید!
زیبایی و طراوت را به خانهتان بیاورید
رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت
آبرسان ومرطوب کننده کامان را باتخفیف بخر
متنوع ترین اسباب بازیها/تمامی رده های سنی
بین دو راهی طلاق و ادامه زندگی مانده اید؟
نوشابه سرساز از کلسیم با 40% قند کمتر
مانتوسارافون نخی یک استایل تابستانه شیک
خرید جدیدترین لپ تاپ های موجود در بازار با بهترین قیمت
تخفیف باورنکردنی انواع کالا در حراج بزرگ امروز!!
انواع لباس زیر زنانه تا %75 تخفیف
تا 60% تخفیف پوشاک و اکسسوری ویژه امروز
فرصت استثنایی خرید لوازم دیجیتال با تخفیف های واقعی
خرید بهترین مدل های اورجینال هدفون، هدست، هندزفری
Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2020
قیمت مصرفکننده همان قیمت چاپ شده بر روی کالا میباشد.
دیجیکالا
عملکرد:
۵
از ۵
۸۰.۸٪
رضایت از کالا
موجود در انبار دیجیکالا
زیتون در کنار هر غذایی میچسبد، از سالادها گرفته تا غذاهای ایرانی و حتی فستفودها. هنگامی که میز غذا را آماده میکنیم، چاشنیها و افزودنیها جایگاه ویژهای در سفره دارند و اگر نباشند، غذا چندان لذتبخش نیست. زیتون از محبوبترین چاشنیهاست که همراه غذا حسابی میچسبد و حتی میتواند طعم و مزهی غذا را عوض کند. البته این ویژگی چاشنیهاست که غذا را لذیذتر میکنند. زیتون شور یکی از محصولات شرکت صنایع غذایی اصالت است که در بستهبندی شیشهای تولید شده و 700 گرم وزن دارد. گفتنی است که 4 عدد زیتون شور اصالت حاوی 17.85 کیلوکالری انرژی، 1.86 گرم چربی، 0.037 گرم قندو 0.786 گرم نمک است. زیتون شور اصالت ترکیبی از زیتون سبز، سرکه، نمک خوراکی و آب است.
این میوهی لذیذ و خوشمزه در مناطق شمالی ایران و عراق یافت میشود. زیتون مهمولا به خاطر ارزش غذایی و مزایای پزشکی که دارد مورد استفاده قرار میگیرد. زیتون انواع مختلفی دارد که شامل زیتون پرورده، زیتون سیاه، زیتون تلخ، زیتون سبز، زیتون شور، روغن زیتون و… است.زيتون شور
صنایع غذایی اصالت از سال 1359 با هدف عرضه محصول سالم و با کیفیت پا به عرضه خطیر تولید موادغذایی گذاشته است. این مجموعه با اتکا به نیروی متخصص و تولید محصول با مرغوبترین مواد اولیه پس از گذر از گردنههای سخت شروع و تثبیت اکنون در فصل دیگری از شکوفایی خود به سر میبرد. این برند نام آشنا علاوه بر تامین نیاز داخل با نگاهی کارشناسانه به بازارهای جهانی در عرصه صادرات به کشوارهای آسیا، اقیانوسیه و اروپا کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشته که تندیسها و افتخارات کسب شده در این زمینهگواه بر این مدعاست. سبد محصول صنایعغذایی اصالت شامل گروه ترشیجات، شوریجات، آبلیمو، آبغوره، مرباجات، زیتون، رب، کنسروجات، ترشیجات، شربتجات، سسها، عرقیجات و… است.
زیتون میوهای است که سرشار از مواد مغذی برای بدن است. از جمله فواید و خواص زیتون میتوان به مقابله با پوکی استخوان، جلوگیری از سرطان، کاهش التهاب، جلوگیری از حساسیت، درمان کمخونی، محافظ پوستومو ( به دلیل وجود آنتیاکسیدان درون زیتون) و.. اشاره کرد. وجود آهن، کلسیم و مس و همچنین فیبر در زیتون، میتواند بهعنوان یک چاشنی در غذا، بخش زیادی از نیاز بدن به این مواد را تامین کند و آن را به یک چاشنی همیشگی در کنار غذاهای شما تبدیل کند. البته مصرف این چاشنی در فصل بهار، میتواند به افرادی که دچار آلرژی فصلی میشوند کمک کند تا از شر این آلرژیها راحت شوند.
قبلا در این نظرسنجی شرکت کردهاید.
این معیار نمایانگر آن است که فروشنده در بازهی زمانی اعلام شده بدون هیچ تاخیری، کالا را تامین و ارسال کرده است.
این معیار نمایانگر آن است که فروشنده سفارشات ثبت شدهی مشتریان را بدون کنسلی (لغو سفارش) ارسال کرده است.
این معیار نمایانگر درصد کالاهای مرجوع شده
از سوی مشتری است که به علت تخلفات فروشنده و با دلایل قابل قبول از طرف مشتری مرجوع شده است.
ارسال سریع کالای سوپر مارکتی فقط در تهران و کرج امکان پذیر است.
با توجه به محدودیت ارسال، آیا مایل هستید این کالا به سبد خرید شما افزوده شود؟
نظر خود را با سایر مخاطبان ما به اشتراک بگذارید0