روغن زیتون برای اسید معده

دوره مقدماتی php
روغن زیتون برای اسید معده
روغن زیتون برای اسید معده

روغن زیتون | خرید روغن زیتون

توسط
admin

·

مصرف روغن زیتون جهت بهبود سیستم گوارش

خرید و فروش روغن زیتون طارم و رودبار

 

روغن زیتون برای اسید معده

دوره مقدماتی php

برچسب‌ها: استفاده از روغن زیتون در وعده صبحانهبهبود سیستم گوارشتاثیر روغن زیتون بر سیستم گوارشتاثیر روغن زیتون بر مشکلات معده و رودهتقویت و بهبود سیستم گوارشتهیه شامپو طبیعی روغن زیتونچرب شدن مجاری گوارشیخرید روغن زیتوندرمان اسید معده با روغن زیتوندرمان زخم معده با روغن زیتوندرمان کبد چرب با روغن زیتونروغن زیتونروغن زیتون درمان کبد چربروغن زیتون فرابکرشامپو تهیه شده با روغن زیتونشامپو روغن زیتونشامپو طبیعی روغن زیتونشستشوی مجاری گوارشی با روغن زیتونصبحانه با روغن زیتونفروش روغن زیتونمتابولیسم سبک با روغن زیتونمشکلات رودهمشکلات سیستم گوارشیمشکلات معدهمصرف روغن زیتونمصرف روغن زیتون بعنوان صبحانهمصرف روغن زیتون جهت تقویت سیستم گوارشمصرف روغن زیتون طبیعیمصرف روغن زیتون و درمان اسید معده و زخم معدهوعده صبحانه با روغن زیتون


 توسط
admin
· Published


 توسط
admin
· Published


 توسط
admin
· Published

سلام
چیزی که در متن گفته شده وعدۀ صبحانه نیست قبل از صبحانه است. هم برچسب و هم سطر ابتدای متن را تصحیح کنید؛ گمراه‌کننده است.

با سلام
ممنون از نکته سنجی تان. کلمه مورد نظر ویراست گردید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌ سایت

دنبال کنید:

بیشتر

استفاده از محتوای این سایت به شرط قرار دادن نام و لینک سایت آزاد است «سرزمین زیتون 1399-1397»

زمانی که اسید معده راه را اشتباهی می رود، به مری شما یا لوله ای که گلوی شما را به معده متصل …

پکیج لاغری+مشاوره و پشتیبانی ازشنبه به عنوان بهترین و موثرترین کلینیک رژیم درمانی سال تو این روزا که هممون خونه نشین شدیم …

هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

روغن زیتون به سلطان روغن های گیاهی معروف است و قدمت آن به هزاران هزار سال می رسد ، از روغن زیتون علاوه بر پخت و پز، در تهیه مواد آرایشی و بهداشتی، صابون، صنایع دارویی ، سوخت برای چراغ های قدیمی استفاده می کنند. مصرف یک قاشق روغن زیتون در روز از بروز بسیاری از مشکلات جسمی جلوگیری می کند. در طب اسلامی نیز به خوردن روغن زیتون توصیه شدم و پیامبر ما در این باره می فرماید :زیتون بخورید و روغن آن را به بدن بمالید که هفتاد مرض را شفا می بخشد.

متخصصان تغذیه معتقدند که مصرف روغن زیتون برای کاهش وزن بسیار موثر است. خوردن روزانه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون می تواند به کاهش وزن کمک کند، این اثرات به علت قدرت جاذب اسید چرب موجود در روغن زیتون یعنی اولئیک اسید باشد که باعث کاهش اشتها در افراد می شود.

اما توجه داشته باشید که مصرف زیاد روغن زیتون به هیچ وجه توصیه نمی شود زیرا خوردن بیش از یک قاشق روغن زیتون در روز علاوه بر اینکه کالری مصرفی را افزایش می دهد می تواند منجر به اسهال شود.

اگر می خواهید طبیعی ترین و بهترین کرم و ماده آرایشی را برای طراوت پوست خود انتخاب کنید،می توانید روغن زیتون به پوست خود بمالید.روغن زیتون به علت خواص زیادی که برای پوست دارد روغن زیبایی می نامند زیرا اسید های چرب روغن زیتون سلول ها را به صورت یکدست در کنار هم قرار داده و موجب ساخت عروق بیشتر در کنار سلول های پوستی می شود. افزایش خون رسانی به این سلول ها، پوست را صاف تر و درخشنده تر می کند. روغن زیتون از خشکی پوست جلوگیری کرده و رطوبت کافی را به پوست می رساند. روغن زیتون همچنین باعث کاهش چین و چروک و آثار ناشی از اشعه خورشید مانند تیره شدن و زبری پوست و می توان از آن به عنوان مرطوب کننده پوست دست و پا، صورت استفاده کنیم.روغن زیتون برای اسید معده

روغن زیتون خواص فوق العاده ای برای مو دارد و امروزه از آن در ساخت بسیاری از شامپوها،روغن های حمام، لوسیون ها،صابون ها،روغن های ماساژ و روغن های ناخن و حتی برای درمان بیماری های ناخن از روغن زیتون استفاده می شود همچنین می توان از روغن زیتون برای تقویت ریشه مو استفاده نمود و برای این کار این روغن جادویی را در سر بریزید و مالش دهید.

درمان شوره سر:2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با آب یک لیموترش را ترکیب کنید و بر روی پوست سر ماساژ دهید، اجازه دهید که 20 دقیقه بر روی مو بماند و سپس با شامپو بشویید.

نرم کننده موهای سر:روغن زیتون حاوی مقادیر بالای ویتامین های آ، ای و آنتی اکسیدان می باشد که باعث می شود که موها نرم و شفاف شوند.

دوران بارداری :مصرف روغن زیتون در دوران بارداری سبب رشد بیشتر نوزاد می شود.

شیردهی :ویتامین ای موجود در روغن زیتون به رشد نوزاد کمک می کند و شیر مادر را افزایش می دهد.

 

بعضی از افراد به مصرف روغن زیتون آلرژی دارند. کودکان، خانم های باردار و افرادی که فشار خون بالا و دیابت دارند بدون مشورت با پزشک خود از روغن زیتون در غذاها استفاده نکنند.

برنامه ای ۱۵ روزه و موثر برای درمان سوزش سر دل و بهبود سلامتی دستگاه گوارش

ریفلاکس اسیدی معده یا به اصطلاح ترش کردن معده
به دلیل خروج اسید اضافه از معده به سمت مری است.
عواملی از قبیل رژیم غذایی و استرس باعث ایجاد
رفلاکس معده می شوند ولی درمان آن کار سختی است.
در این مقاله ما میخواهیم برنامه ای ۱۵ روزه و موثر
برای درمان سوزش سر دل و بهبود سلامتی
دستگاه گوارش با شما در میان بگذارید.

اولین قدم برای درمان سوزش سر دل سخت ترین قدم است.
اولین کار این است که تمام مواد غذایی که باعث افزایش
اید معده می شوند را کاملا از رژیم غذایی حذف کنید:

قند و شیرینی

آرد تصفیه شده

روغن زیتون برای اسید معده

نمک تصفیه شده

شیر و لبنیات

گوشت قرمز و فراوری شده

سرخ کردنی ها و روغن های هیدروژنه

نوشیدنی های الکلی

آبمیوه ها و نوشیدنی های غیر طبیعی

قهوه، شکلات و نوشانبه

سایر عوامل ایجاد سوزش سر دل :

تنباکو

استرس

داروهای خاص

نوشیدن آب بیش از حد

سریع خوردن بدون جویدن مناسب

پرخوری یا خوردن غذا پیس از هضم غذای قبلی

مصرف خوراکی های متنوع و میوه در یک وعده

در این ۱۵ روز باید از این عوامل تا حد امکان اجتناب کنید.
و پس از اتمام این دوره مصرف آن ها را محدود کنید تا دوباره
سوزش سر دل شما بازنگردد.

هددف این برنامه ۱۵ روزه خنثی کردن سوزش سر دل به طور طبیعی
بدون استفاده از دارو هایی است که PH معده را خنثی می کنند.
بنابراین باید از درمان هایی استفاده کنید که خواص قلیایی داشته باشند.

لیمو:   با وجودی که خواص اسیدی دارد برای خنثی کردن اسید معده
فوق العاده است.

خاک رس سفید : یک ضد عفونی کننده طبیعی است.

آب سیب زمینی و روغن زیتون : درمان سنتی مقابله با سوزش
سر دل و درمان زخم معده.

سبزیجات برگ سبز : برای خنثی کردن اسید معده عالی اندو

درمان سوزش سر دل با استویا : شیرین کننده طبیعی و قلیایی

درمان سوزش سر دل با بادام خام : به کاهش اسیدیته بدن کمک میکند.

آووکادو : میوه ای با خواص شگفت انگیز و قلیایی

چای سبز : نوشیدنی ضد التهاب و آنتی اکسیدان و قلیاییروغن زیتون برای اسید معده

نمک دریا یا نمک هیمالیا : نمک های طبیعی می تواند
اسیدیته بدن را تنظیم کند.

ناشتا : نوشیدن آب یک عدد سیب زمینی متوسط با ۱ قاشق
غذاخوری روغن زیتون بکر.

صبحانه : ۱۲ دقیقه بعد یک اسموتی سبز بنوشید.
می توانید به اسموتی سبز خود سیب ، گلابی ، اسفناج
کرفس، منداب و غیره نصف آووکادو و یک مشت
بادام اضافه کنید.

اگر هنوز احساس گرسنگی دارید یک برش نان تست
کامل با همراه ارده میل نمایید.

اواسط صبح : نوشیدنی یک لیوان چای سبز به همراه کمی
استویا و آب نصف لیمو ترش.

ناهار : اولین ناهار شما باید یک سالاد سبز باشد. روزهای بعدی
می توانید از گوشت مرغ محلی ف ماهی، تخم مرغ و سبزیجات
استفاده کنید. برای دسر هم از یک عدد سیب یا گلابی استفاده
کنید.

بعد از ظهر : یک لیوان چای سبز و کمی استویا و آب
نصف لیموترش. اگر گرسنه بودید میتوانید یک عدد
سیب، گلابی، انجیر خشکف بادام، نارگیل ، خرما، آناناس
یا پاپایا میل نمایید.

شام

شما باید سبزیجات بخار پز، کبابی یا سوپ سبزیجاتی
از قبیل بادنجان، بروکلی، مارچوبه و غیره باشد. به همراه
پروتئین مثل نخود، لوبیا، عدس، تخم مرغ، ماهی، قارچ
بادام و غیره.

قبل از خواب

  • عکس پروفایل ترکی تبریزی
  • یک لیوان آب با کمی خاک رس سفید بر اساس دستورالعملی که
    روی بسته بندی دارد. ۱۰ دقیقه اجازه دهید بماند و ته نشین کند
    سپس آب روی آن را بنوشید.

    تهیه و ترجمه گروه پزشکی نیک صالحی

    اختصاصی نیک صالحی







    ©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

    EN

    فا/en

    23 ژانویه 2020

    خواص زیتون به اندازه‌ای زیاد است که برای توضیح کامل آن‌ها باید یک کتاب نوشت! زیتون بیشتر در منطقه‌ مدیترانه شرقی شناخته شده است. اگرچه زیتون در سراسر جهان یافت می‌شود اما برای اولین بار از این ناحیه شهرت خود را پیدا کرد. این میوه‌ لذیذ و خوشمزه در مناطق شمالی ایران و عراق نیز یافت می‌شود. زیتون معمولا به خاطر ارزش آشپزی و مزایای پزشکی‌اش مورد استفاده قرار می‌گرفت. در این مقاله به خواص زیتون برای معده می‌پردازیم.

    هر صد گرم زیتون ۱۱۵ تا ۱۴۵ کالری انرژی دارد. یعنی به‌طور میانگین هر ده عدد زیتون نزدیک به ۵۹ کالری انرژی دارند. ۷۵ تا ۸۰ درصد زیتون را آب، ۱۱ تا ۱۵ درصد آن را چربی و ۴ تا ۶ درصد آن را کربوهیدرات تشکیل می‌دهد. زیتون دارای مقدار ناچیزی پروتئین است. هر صد گرم زیتون ۳٫۲ گرم فیبر دارد.روغن زیتون برای اسید معده

    مصرف زیتون و در پیشگیری از زخم معده و ورم معده (گاستریت) موثر است. تحقیقات نشان داده ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در روغن زیتون برای درمان آثار بیماری‌های ناشی از وجود این باکتری‌ها مفید واقع می شود. زیتون به جلوگیری از زخم معده و درمان اینگونه زخم‌ها که به سبب وجود نوع خاصی از باکتری به وجود می‌آید کمک می‌کند بنابراین زیتون به درمان ورم و زخم معده ناشی از برخی باکتری‌های، خاص کمک می‌کند. علاوه بر این، با خوردن روغن زیتون، ترشح صفرا و هورمون‌های پانکراس بسیار طبیعی‌تر از زمانی که فرد برای این منظور دارو مصرف می‌کند صورت می‌گیرد و به این صورت خطر تشکیل سنگ کیسه صفرا کمتر می‌شود. پس تا می‌توانید در نگهداری زیتون تازه و مرغوب کوشا باشید!

    زیتون سرشار از ویتامین E است. مصرف منظم ویتامین E و چربی‌های تک غیر اشباع (monounsaturated fats)  موجود در زیتون سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می‌شود. این مواد مغذی یعنی ویتامین E و چربی‌های تک غیر اشباع با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد از بروز سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کنند. همچنین زیتون دارای مقدار زیاد فیبر است. شاید عجیب باشد اما یک فنجان زیتون سیاه ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن ما به فیبر را تامین می‌کند! فیبر باعث حرکت بهتر و راحت‌تر غذا در دستگاه گوارش می‌شود و به این صورت به سلامت دستگاه گوارشی کمک می‌کند.

    پزشکان طب سنتی مصرف زیتون را برای درمان ورم معده پیشنهاد می‌کنند. نتایج تحقیقات جدید در اسپانیا نشان می‌دهد روغن زیتون به جلوگیری از زخم معده و درمان اینگونه زخم‌ها که به سبب وجود نوع خاصی از باکتری به وجود می‌آید، کمک می کند. تحقیقات اولیه و آزمایشگاهی نشان می‌دهد ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در روغن زیتون برای درمان آثار بیماری‌های ناشی از وجود این باکتری‌ها مفید واقع می‌شود.

    محل اصلی زندگی این باکتری در جدار معده انسان و موجودات زنده است. این باکتری به اسید معده مقاوم بوده و از بین نمی‌رود. سهل انگاری در مداوای این باکتری منجر به از بین رفتن سیستم ایمنی و التهاب در معده شده و زخم معده را به دنبال دارد. درمان ورم معده با زیتون یکی از راه‌های طبیعی مبارزه با این باکتری است. ترکیبات آنتی اکسیدانی روغن زیتون موجب شده تا آثار مخرب این باکتری از بین رفته و سلامتی بیمار به سرعت بازگردد. آنتی اکسیدان موجود در زیتون از تکثیر و رشد باکتری در معده جلوگیری کرده و آثار زخم را بهبود می‌بخشد.

    برای استفاده از فواید متعدد زیتون می‌توانید از زیتون  استفاده کنید.

    برای مطالعه منبع مقاله کلیک کنید.

     

    گلچینی از محصولات دست چین

    1399 © تمامی حقوق متعلق به مجتمع کشت و صنعت چین چین است.

    طراحی سایت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ لاوان

    برخی مدعی‌اند که نوشیدن روغن زیتون می‌تواند بدن را سم‌زدایی کرده، معده را تسکین دهد و حتی به کاهش وزن کمک کند.

    به گزارش ایسنا، عصرایران نوشت: روغن زیتون به واسطه فواید سلامت مختلف خود از محبوبیت بسیاری در جهان برخوردار است. این محصول از خواص ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی سود می‌برد و ممکن است حتی به محافظت در برابر برخی بیماری‌های مزمن کمک کند.

    در شرایطی که روغن زیتون محصولی پر استفاده در آشپزی است، برخی افراد معتقدند که نوشیدن این محصول امکان بهره‌مندی حداکثری از فواید موجود در آن را امکان‌پذیر خواهد کرد.

    چرا مردم روغن زیتون می‌نوشند؟

    برخی افراد در منطقه مدیترانه هر صبح یک چهارم فنجان روغن زیتون می‌نوشند. در واقع این ممکن است روشی برای بهره‌مندی از بسیاری از فواید ضد التهابی و محافظت در برابر بیماری روغن زیتون باشد.روغن زیتون برای اسید معده

    برخی مدعی‌اند که نوشیدن روغن زیتون می‌تواند بدن را سم‌زدایی کرده، معده را تسکین دهد و حتی به کاهش وزن کمک کند. در واقع، برخی بر این باورند که نوشیدن روغن زیتون حتی فواید بیشتری نسبت به استفاده از آن در یک وعده غذایی ارائه می‌کند. با این وجود، پژوهشی که پشتیبان این ادعا باشد، وجود ندارد.

    فواید بالقوه

    برخی مطالعات نشان داده‌اند که نوشیدن روغن زیتون ممکن است فواید سلامت مختلفی را ارائه کند.

    ممکن است به دریافت میزان توصیه شده از چربی‌های سالم کمک کند

    بیشتر افراد به میزان کافی چربی مصرف می‌کنند، اما بسیاری به میزان کافی اسیدهای چرب چند غیراشباع (PUFA) و اسیدهای چرب تک غیراشباع (MUFA) دریافت نمی‌کنند که در برخی روغن‌ها، مغزدانه‌ها و منابع گیاهی دیگر وجود دارند. دستورالعمل‌های غذایی دریافت ۲۰ تا ۳۵ درصد کالری‌ها از چربی، ترجیحاً اسیدهای چرب چند غیر اشباع و اسیدهای چرب تک غیراشباع را توصیه کرده‌اند.

    روغن زیتون یکی از غنی‌ترین منابع گیاهی برای اسیدهای چرب تک غیراشباع است و مصرف آن می‌تواند به تأمین نیازهای روزانه شما به این نوع چربی کمک کند. به طور خاص، اسیدهای چرب تک غیر اشباع برای سلامت قلب مفید هستند و ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهند.

    اسیدهای چرب تک غیر اشباع در برخی محصولات حیوانی وجود دارند اما مطالعات نشان داده‌اند که بیشترین فواید سلامت آنها به واسطه مصرف منابع گیاهی این نوع چربی حاصل می‌شود. اگر اسیدهای چرب تک غیر اشباع را به میزان کافی از رژیم غذایی خود دریافت نمی‌کنید، نوشیدن چند قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز می‌تواند به تأمین مقدار مصرف توصیه شده روزانه آن کمک کند.

    ممکن است یبوست را بهبود ببخشد

    نوشیدن روغن زیتون ممکن است به بهبود یبوست کمک کند که افراد بسیاری، به ویژه در سنین بال را تحت تأثیر قرار می‌دهد. طی یک مطالعه چهار هفته‌ای به ۵۰ بیماری همودیالیزی مبتلا به یبوست روزانه یک قاشق چای‌خوری (۴ میلی لیتر) روغن زیتون داده شد که نرم شدن چشمگیر مدفوع آنها را در پی داشت.

    افزون بر این، مصرف روغن زیتون نشان داد که به اندازه روغن معدنی – یک نرم کننده رایج مدفوع – در تسکین یبوست مؤثر بوده است.

    مطالعه‌ای دیگر با حضور ۴۱۴ نفر که بیش از ۵۰ سال سن داشتند، نشان داد که ۹۷.۷ درصد افرادی که بیش از سه بار اجابت مزاج در هفته داشته‌اند، به میزان زیاد روغن زیتون مصرف می‌کردند. اگر چه این یافته‌ها امیدوارکننده هستند اما به انجام مطالعات بیشتر برای درک بهتر چگونگی تأثیر نوشیدن روغن زیتون بر بهبود یبوست نیاز است.

    ممکن است برای سلامت قلب مفید باشد

    روغن زیتون به عنوان یک چربی دوستدار قلب شناخته می‌شود. اسید اولئیک یکی از ترکیباتی است که به نظر می‌رسد در پشتیبانی از سلامت قلب نقش دارد. اسید اولئیک یک چربی تک غیراشباع است که به میزان زیاد در روغن زیتون وجود دارد. زمانی که به جای منابع چربی دیگر استفاده می‌شود، این ترکیب ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

    به گفته سازمان غذا و داروی آمریکا، جایگزینی چربی‌ها و روغن‌هایی با محتوای چربی اشباع زیاد با ۱.۵ قاشق غذاخوری (۲۲ میلی لیتر) از روغن‌های سرشار از اسید اولئیک در روز ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. با این وجود، برای دستیابی به این مزیت، کالری‌های ناشی از اسید اولئیک نباید میزان کلی کالری‌های مصرفی شما در روز را افزایش دهد.

    مطالعه‌ای با حضور ۷,۴۴۷ نفر نشان داد افرادی که روزانه حداقل ۴ قاشق غذاخوری (۶۰ میلی لیتر) روغن زیتون مصرف می‌کردند، در مقایسه با آنهایی که یک رژیم غذایی کم چربی را دنبال می‌کردند، ۳۰ درصد احتمال کمتری داشت به بیماری قلبی مبتلا شوند.

    افزون بر این، بسیاری مطالعات دیگر نشان داده‌اند افرادی که به میزان زیاد روغن زیتون مصرف می‌کنند در معرض خطر کمتری برای ابتلاء به بیماری قلبی قرار دارند.

    فواید دیگر

    افزون بر فوایدی که پیش‌تر به آنها اشاره شد، نوشیدن روغن زیتون ممکن است فواید زیر را ارائه کند:

    کمک به تثبیت قند خون

    مطالعه‌ای که با حضور ۲۵ شرکت کننده سالم انجام شد، ۲۲ درصد کاهش قند خون دو ساعت پس از مصرف یک وعده غذایی حاوی روغن زیتون را در مقایسه با گروه کنترل نشان داد.

    پشتیبانی از سلامت استخوان

    مطالعه‌ای با حضور ۵۲۳ زن، افزایش چشمگیر در تراکم استخوان افرادی که روزانه ۱۸ گرم (۲۰ میلی لیتر) روغن زیتون مصرف کرده بودند به نسبت به افرادی که مقدار کمتری مصرف می‌کردند را نشان داد.

    کاهش التهاب

    چندین ترکیب، از جمله اولئوکانتال، در روغن زیتون وجود دارند که ممکن است از خواص ضد التهابی برخوردار باشند. این ترکیب ممکن است آثار تسکین درد مشابه با داروهای بدون نسخه را ارائه کند.

    معایب

    روغن زیتون برای اسید معده

    به رغم فواید سلامت که ممکن است ارائه کند، نوشیدن روغن زیتون بی اشکال نیست.

    کالری زیاد و افزایش وزن

    روغن زیتون از کالری زیاد برخوردار است و هر قاشق غذاخوری از آن ۱۲۰ کالری دارد. اگرچه رابطه بین مصرف کالری و افزایش وزن پیچیده است و به عوامل بسیاری بستگی دارد، دریافت کالری بیش از میزان کالری سوزانده شده می‌تواند به افزایش وزن منجر شود.

    افزون بر این، مطالعه‌ای جدید نشان داد که افزایش مصرف اسیدهای چرب تک غیراشباع می‌تواند موجب افزایش وزن شود، از این رو، مصرف بیش از حد روغن زیتون می‌تواند در افزایش وزن نقش داشته باشد. بر همین اساس، کنترل مصرف کالری بدون در نظر گرفتن منبع کالری‌ها اهمیت دارد.

    ملاحظات دیگر

    زمانی که قصد مصرف روغن زیتون را دارید مد نظر قرار دادن موارد زیر اهمیت دارد:

    روغن زیتون زمانی که همراه با غذا مصرف می‌شود، فواید بیشتری دارد. به عنوان مثال، مصرف روغن زیتون همراه با محصولات گوجه فرنگی به طور قابل توجهی جذب آنتی اکسیدان‌های ضد بیماری در گوجه فرنگی را افزایش می‌دهد.

    ممکن است جانشین غذاهای سالم شود. اگرچه روغن زیتون یک منبع چربی سالم در نظر گرفته می‌شود اما به اندازه غذاهای کامل مغذی نیست. نوشیدن بیش از حد روغن زیتون ممکن است شما را از مصرف غذاهای سالم‌تر، از جمله چربی‌های سالم دیگر، سبزیجات و پروتئین‌ها باز دارد.

    آلرژن‌های بالقوه. اگرچه نادر است، گرده زیتون یک آلرژن بالقوه است و روغن زیتون می‌تواند موجب درماتیت تماسی در افراد تحت تأثیر قرار گرفته شود.

    بسیاری از فواید از پشتیبانی پژوهشی برخوردار نیستند. بسیاری از فوایدی که برای نوشیدن روغن زیتون مطرح شده‌اند از پشتیبانی پژوهشی برخوردار نیستند، بلکه بیشتر توسط شرکت‌های تولید کننده روغن زیتون یا داستان‌های شخصی شکل گرفته‌اند.

  • عکس پروفایل جدید محرم 98
  • آیا باید روغن زیتون بنوشید؟

    روغن زیتون می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد که فواید سلامت بسیاری ارائه می‌کند. با این وجود، این که نوشیدن مقادیر زیاد روغن زیتون فوایدی فراتر از مقدار مصرف توصیه شده ارائه می‌کند، نامشخص است. مطالعات بسیاری فواید دنبال کردن یک رژیم غذایی سرشار از روغن زیتون را نشان داده‌اند، اما پژوهش‌ها در زمینه نوشیدن روغن زیتون محدود هستند.

    افزون بر این، نوشیدن بیش از حد روغن زیتون می‌تواند موجب تغییر در رژیم غذایی و استفاده کمتر از غذاهای سالم دیگر شود. میزان مصرف روغن زیتون نباید شما را از مقادیر مصرف توصیه شده روزانه برای چربی یا دریافت کالری فراتر ببرد.

    انتهای پیام

    آیا تا به حال فکر کرده‌اید بعد از مصرف غذا چه اتفاقی در بدن می‌افتد؟ آیا زمان شروع گوارش احساس سوزش معده را تجربه کرده‌اید؟ احساس سوزش سر معده یا انتهای مری ممکن است به دلیل مصرف برخی از مواد غذایی خاص رخ بدهد که به نام رفلاکس معده یا بازگشت اسید معده شناخته می‌شود. برای آنکه از رفلاکس معده جلوگیری کنید، باید تغییرات مشخصی را در رژیم غذایی خود در نظر بگیرید. شاید به نظرتان سخت باشد که از مصرف غذاهای مورد علاقه و محبوب خود دست بکشید، ولی اصلاح رژیم غذایی بسیار راحت‌تر از مصرف دارو برای سال‌های پیش رو است.

    قبل از آنکه مواد غذایی ممنوعه برای رفلاکس معده معرفی شوند، ابتدا باید بدانید که بازگشت اسید معده به چه دلیل اتفاق می‌افتد. به محض آنکه فرد غذا بخورد، اسیدهای سیستم گوارش فعالیت خود را آغاز می‌کنند. آنزیم‌ها برای بهبود فرآیند هضم و گوارش و جذب مواد غذایی ترشح می‌شوند. این مرحله یکی از مراحل مهم در فرآیند گوارش به شمار می‌رود چرا که مواد غذایی ارزشمند موجود در وعده مصرف شده، از طریق خون به اندام‌های بدن هدایت می‌شوند تا مورد استفاده آنها قرار بگیرند.

    اسیدهای سیستم گوارش معده معمولاً درون معده باقی می‌مانند و به دیگر اندام‌های بدن راه پیدا نمی‌کنند. ولی برخی از خوراکی‌ها این اسید را به سمت مری منتقل می‌کنند و موجب احساس سوزش و درد در این ناحیه می‌شوند. برای آنکه بتوانید از رفلاکس معده و حس ناخوشایند آن جلوگیری کنید، نباید به سراغ مصرف غذاهای ممنوعه بروید.

    روغن زیتون برای اسید معده

    اگر از رفلاکس معده رنج می‌برید، اولین دسته مواد غذایی که باید از خوردن آن اجتناب کنید، غذای تند و پر ادویه است. ادویه تولید و ترشح اسید معده را تحریک می‌کند. اگر به این محرک توجه نکنید و اجازه دهید ترشح اسید معده افزایش یابد، در خطر ابتلا به بیماری گاستریت مزمن قرار می‌گیرید.

    در صورتی که به خوردن غذاهای تند عادت دارید، باید بدون شک و هرچه سریع‌تر به فکر اعمال تغییر در رژیم غذایی خود باشید. فراموش نکنید که می‌توانید از ادویه‌های کم‌ضرر و سبزی‌های معطر به عنوان چاشنی و طعم‌دهنده به غذا استفاده کنید.

    بیشتر بخوانید: سالم‌ترین و ناسالم‌ترین سس‌ها و چاشنی‌های جهان

    متأسفانه خبر بدی برای دوستداران قهوه وجود دارد، اگر به رفلاکس معده دچار هستید نباید قهوه بخورید. با وجود آنکه قهوه فواید بسیاری برای بدن به همراه دارد، ولی چنانچه به میزان زیاد مصرف شود، ممکن است مشکل‌آفرین باشد.

    کافئین ترکیبی است که رفلاکس معده را تحریک می‌کند و تولید اسید را در معده افزایش می‌دهد. پیشنهاد می‌شود به جای قهوه از چای سبز یا دم‌نوش‌های گیاهی و مفید دیگر استفاده کنید.

    بیشتر بخوانید: کافئین چه تاثیری بر مغز می‌گذارد؟

    مصرف مقدار کم شکلات در طول روز، آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی را به بدن وارد می‌کند و باعث افزایش سلامتی و بهبود حس و حال فرد می‌شود. البته همه این فواید تنها زمانی معنا پیدا می‌کند که به رفلاکس معده مبتلا نباشید.

    شکلات یکی دیگر از مواد غذایی ممنوعه است که اگر از رفلاکس معده رنج می‌برید، باید از مصرف آن اجتناب کنید زیرا این ماده غذایی موجب آرام و شل شدن اسفنکتر تحتانی مری می‌شود. میزان زیاد چربی، کافئین و تئوبرومین موجود در شکلات تولید اسید معده را تحریک می‌کند.

    بدن برای سنتز هورمون‌ها و تأمین انرژی لازم به چربی نیاز دارد. محصولاتی مانند کره، مایونز و غیره از جمله مواد غذایی به شمار می‌روند که برای افراد مبتلا به رفلاکس معده ممنوع هستند. این مواد مخاط معده را تحریک می‌کنند و بر عملکرد صحیح مری اثر می‌گذارند. در نهایت همه این موارد موجب افزایش میزان اسید معده می‌شوند و با اعمال فشار به معده، فرآیند هضم و گوارش را هم آهسته‌تر می‌کنند. در نتیجه مواد غذایی برای مدت طولانی‌تر از آنچه که نیاز است، در بدن باقی می‌ماند.

    بیشتر بخوانید: کلسترول بالا در جوانی به مشکلات سلامتی در پیری تبدیل می‌شود

    از آنجایی که مرکبات pH معده را کاهش می‌دهند و به همین دلیل موجب رفلاکس معده می‌شوند، باید در دسته منع غذایی قرار گیرند. به جای مرکبات از میوه‌های دارای آلکالین مثل سیب و گلابی مصرف کنید.

    برای مصرف آب پرتقال به دلیل خواص مفید و مواد مغذی موجود، فقط آن را بعد از یک وعده غذایی کامل و مناسب بنوشید تا اثرات اسیدی‌اش کاهش یابد. می‌توانید برای کاهش این تأثیرات منفی، میوه‌های مرکبات را با سبزیجات هم ترکیب کنید.

    بیشتر بخوانید: ۵۰ سوپرفود طبیعی که به معنی واقعی برای سلامتی مفیدند

    شیر و دیگر محصولات لبنی حاوی مقدار زیادی چربی و کلسیم هستند. این ترکیبات بیشتر از مواد غذایی دارای منشأ گیاهی موجب پیچیده شدن فرآیند هضم می‌شوند. البته این گفته‌ها به آن معنا نیست که به هیچ وجه نباید لبنیات بخورید، بلکه باید بهترین زمان مصرف آنها را شناسایی کنید. زمان مناسب مصرف لبنیات برای افراد دارای رفلاکس معده، معمولاً در صبح زود در نظر گرفته می‌شود تا زمان کافی برای شکستن مواد مغذی و جذب در اختیار بدن قرار گیرد. اگر لبنیات را در شب مصرف کنید، در حین خواب به بازگشت اسید معده دچار می‌شوید.

    منبع: Step To Health

     + 
    9
     = 
    13

    .hide-if-no-js {
    display: none !important;
    }

    در پاره‌ای از مواقع بعد از خوردن غذا دچار رفلاکس معده یا همان برگشت اسید معده به مری و دهان می‌شویم که بسیار ناخوشایند و آزار دهنده است.

     

    آدرس : تهران – هفت تیر – خیابان قائم مقام فراهانی – ضلع شمالی میدان شعاع – پلاک 108


    تلفن : 42710210

    عکس، ویدیو یا مطالب خود را برای ما به آدرس ایمیل

    content@eghtesadnews.com

    ارسال کنید یا از طریق شماره تلفن ۴۲۱۷۱۰۲۱۱ با ما در تماس باشید.
    روغن زیتون برای اسید معده

    کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به پایگاه خبری اقتصادنیوز می‌باشد. استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است

    طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

    روغن زیتون برای اسید معده
    روغن زیتون برای اسید معده
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *