روش پخت مرغ مجلسی بدون رب

دوره مقدماتی php
روش پخت مرغ مجلسی بدون رب
روش پخت مرغ مجلسی بدون رب

زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. زرشک پلو مانند غذاهای مثل کباب کوبیده ، جوجه کباب و … به عنوان یک غذای مجلسی محسوب می شود که برای پذیرایی در مراسم های مهم استفاده می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر زرشک پلو با مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری زرشک پلو با مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی زرشک پلو با مرغ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

روش پخت مرغ مجلسی بدون رب

دوره مقدماتی php

دستور پخت

ابتدا در تابه ای کمی روغن اسپری می کنیم و یا یک قاشق روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود،سپس تکه مرغ ها را در تابه قرار می دهیم و درب آن را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا سرخ شود

بعد از گذشت ۵ دقیقه درب قابلمه را بر می داریم و نگاه می کنیم اگر سرخ شده بود که آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان هم سرخ شوند اگر نه مجددا درب قابلمه را می گذاریم تا طلایی و سرخ شود. پوست پیاز را می گیریم

و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و سیر را نیز پوست می گیریم و آبکشی می کنیم ریز خرد می کنیم و در قابلمه ای (قصد داریم در آن مرغ را بپزیم)کمی روغن می ریزیم و پیاز و سیر را در آن تفت می دهیم تا کمی رنگشان تغییر کنید

سپس رب گوجه فرنگی را می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و آن وقت نمک،فلفل و آبلیمو به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم و در آخر تکه مرغ های سرخ شده را در قابلمه می چینیم و ۲ الی ۳ لیوان آب روی مواد و مرغ ها می ریزیم

و درب قابلمه را می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزند. حدودا ۲ ساعت برای پخت کامل مرغ زمان لازم است تا سس مرغ غلیظ شود و روغن بیاندازد. ۱۰ دقیقه مانده به خاموش کردن شعله قابلمه مرغ ۱ قاشق از زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.

زرشک را در در ظرفی می ریزیم و روی آن آب ولرم می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد. برای پخت برنج ابتدا در قابلمه ای ۸ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا بجوش بیاید و مقداری نمک داخل آب می ریزیم.

برنج را بستگی به نوع آن و میزان مهارت داشتن ما در پخت آن می توانیم از قبل در ظرف آبی بریزیم تا خیس بخورد و یا اگر مهارت نداریم زمانی که آب بجوش آمد برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و داخل آب جوش میریزیم.

ابتدا که برنج را داخل قابلمه می ریزیم از جوش می افتد برنج را هم می زین و رها می کنیم تا مجددا به جوش بیاید ۴ الی ۵ دقیقه که گذشت مجددا یک هم می زنیم و چند دانه از برنج را از آب خارج می کنیم و زیر دندان امتحان می کنیم

اگر اطرافش پخته بود ولی مغز ان سفت بود زمان آبکشی برنج است،در غیر این صورت باید زمان داد تا بپزد. برنج را در آبکش می ریزیم و آبکشی می کنیم.قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا آب داخل قابلمه کاملا خشک شود

سپس مقداری روغن داخل آن می ریزیم و از روی حرارت بر می داریم و برای ته دیگ نان لواش یا سیب زمینی را پوست می گیریم و ورقه ورقه می کنیم و کف قابلمه می چینیم و برنج را با کفگیر را روی ته دیگ می ریزیم

و در آخر درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا برنج بخار کند و آن وقت حرارت را کم می کنیم و اگر دوست داشتید توری زیر قابلمه قرار می دهیم تا به مرور زمان برنج بپزد. زرشک را در آبکش می ریزیم و در تابه ای کره را قرار می دهیم تا آب شود

سپس زرشک را داخل کره می ریزیم و با حرارت کم تفت می دهیم و ۱ قاشق زعفران دم کرده باقی مانده را به آن می افزاییم و کمی تفت می دهیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و مجددا تفت می دهیم تا زرشک ها نسوزند.

در پایان پس از اینکه غذا آماده شد برنج را در دیس می کشیم سپس مقدار کمی از برنج را با زرشک در یک کاسه کوچک مخلوط می کنیم و روی برنج را با زرشک تزیین می کنیم. مرغ را هم در ظرف خورشت می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم. نوش جان

همچنین ببینید

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

روش پخت مرغ مجلسی بدون رب

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

‏How to cook Amazing Chicken!???..سلام بر عزيزان دلم!?امروز يك روش خيلى ساده و آسون و فوق سريع طبخ مرغ با كمترين مواد اوليه ممكن را برايتان آماده كرده ام كه خودم هميشه براى زرشك پلو با مرغ مهمونى ها درست مى كنم خيلى هم خوشمزه ست!?? البته اين روش خيلى هم رژيمى طور نمى باشد !? ولى بسيار سريع و لذيذ مى باشد!?..براى تهيه ابتدا روغن كنجد را كف تابه ريخته و مرغ ها را در تابه مى چينيم. سپس زعفران دم كرده به مقدار فراوان روى آنها ريخته و در تابه را مى گذاريم تا حسابى تفت داده شود. چند بار هم مرغها را زير و رو مى كنيم تا همه طرف تفت بخورد…حال در يك كاسه دو قاشق رب گوجه با نصف فنجان آبليمو و نمك و فلفل و پاپريكا و زردچوبه و زعفران به همراه يك ليوان آب مخلوط كرده و روى مرغ ها اضافه مى كنيم و اجازه مى دهيم با حرارت كم بپزد ! تمام!?..چنانچه مايل بوديد مى توانيد كمى هويج هم در هنگام طبخ اضافه كنيد ولى در اين روش نياز به هيچگونه سير و پياز و سبزيجات خاص ديگرى نداريد و خود مرغ با آب كمى كه پخته مى شود بسيار خوشمزه و مناسب براى زرشك پلو مى باشد!?? #فلورا_مرغ..پ.ن: جواب سوال شما: مرغش بو نمى ده؟!!! نه والا بوى گل مى ده جان ما!??

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

زرشک پلو با مرغ غذای محبوبی هست که پای ثابت بیشتر مهمانی‌ها و مجالسه. نه تنها به دلیل طعم خوبی که داره، بلکه به دلیل آسانی تهیه اون در مقدار زیاد، در مهمانی‌ها میتونه گزینه بسیار مناسبی برای خانوم‌ها باشه و در عین اینکه یک غذای مجلسی هست و طعم لذیذی داره، مراحل خیلی سختی هم نداره و با رعایت چند …

در این مدت زمان هویج‌ها و فلفل دلمه‌ای را خرد می‌کنیم و در تابه‌ای جداگانه تفت می‌دهیم و پس از تفت دادن به خورش اضافه می‌کنیم. پس از اینکه هویج و فلفل دلمه‌ای را اضافه کردید یک عدد لیمو عمانی را ب…

خورش مرغ از محبوب‌ترین غذاهای مجلسی ایرانی نیز محسوب می‌شود و در مراسمات مختلف از عزا گرفته تا عروسی سرو می‌شود. در صورتی که می‌خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب…

برای تهیه سس مرغ رب گوجه فرنگی رو با کره داخل ظرف کاملا تفت بدید و به اون مقداری آبلیمو و زعفران اضافه کنید. از‌های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران …

مرغ مجلسی یکی از انواع غذا‌های ایرانی است که در اکثر مهمانی‌ها و مجالس برای وعده غذایی شام و یا نهار طبخ می‌شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ مجلسی را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. مرغ مجلسی غ…

روش پخت مرغ مجلسی بدون رب

ابتدا م رغ را پاک کرده و سپس چربی‌های مرغ را بکنید و آن را قطعه قطعه کرده و بشویید و در صافی قرار دهید. نمک، ‌ فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، کره‌ی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا …

کنم هرشب دعایی کزدلم بیرون رود مهرت **ولی اهسته میگویم الهی بی اثرباشد …. الحمد لله رب العالمین. نمیخوای رب بزنی زعفرون. ***خدایا کمکم کن دیگه سقط وتجربه نکنم وزود مامان بشم ***الهی به امید تو ……..

درب ظرف را هم بگذارید و اجازه دهید به مدت ۲۵ دقیقه مرغ با حرارت متوسط بپزد. درب ظرف را هم باز بگذارید.

درب را گذاشته و ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از طلایی شدن پیاز رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید، هم زده و کنار بگذارید. اکنون باید پیاز و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. درب را گذاشته و اجاز…

برای زیباتر شدن این غذا، پس از سرو آن روی زرشک‌ها یک قاشق غذاخوری خلال پسته نیز بریزید. رنگ سبز آن در کنار قرمزی زرشک، ظاهر زیبایی به زرشک‌پلو خواهد داد. همکاری دارم که هر وقت کسی را به خانه‌اش دع…

در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ آب پز به همراه نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل و پخت بهتر را مشاهده خواهید کرد. برای پختن مرغ روش‌های مختلفی وجود دارد و اگر شما تمایل دارید مرغ را به صورت کم کالر…

قارچ‌ها را خرد کرده تفت می‌دهیم سینه مرغ را با زردچوبه و پیاز و نمک می‌پزیم سیب زمینی را هم آب پز می‌کنیم. مرغ پخته شده را ریز خرد می‌کنیم بقیه مواد را هم ریز خرد می‌کنیم و اضافه می‌کنیم سیب زمینی…

ک روکت مرغ غذای شیک و خوشمزه‌ای است که می‌توانید به عنوان فینگر فود در مهمانی‌ها سرو کنید یا به عنوان یک وعده غذایی هیجان انگیز و خوشمزه برای خود و خانواده تان تهیه کنید. کروکت یا کراکت غذایی لقمه…

مطلب زیر درست کردن ناگت مرغ را برای شما قرار داده در این ناگت برای خوشمزه‌تر شدن آن از پنیر استفاده شده است در این ناگت بهتر است از جعفری تازه و سیر خشک در این ناگت بگذارید. سینه‌های مرغ را پس از …

گوشت چرخ شده مرغ ۵۰۰ گرم پیاز رنده شده ۱ عدد پودر سیر و موسیر ۱ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم سیر رنده شده ۱ حبه آرد سوخاری به میزان لازم نمک و زردچوبه به مقدار کافی روغ…

طرز تهیه ناگت مرغ , معمولا ناگت‌ها را در اکثر مغازه‌ها می‌توان پیدا کرد. اما توصیه‌ای که به این عزیزان می‌کنیم این است که حدالمقدور ناگت‌ها را در منزل تهیه کنند. با این تفاسیر با می‌خواهیم در این…

برنج را با مقدار زیادی نمک و آب سرد به مدت حداقل ۵ ساعت بگذارید خیس بخورد. قبل از خیس کردن برنج بهتر است برنج را بدون اینکه زیاد با دست هم بزنید چند بار با آب سرد کامل بشوئید تا آب روی آن کاملا زل…

نمکستان» برای این پست آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه و لذیذ را آماده کرده‌ایم، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید. با آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی از سری آموزش‌های آش…

امروز طرز تهیه‌ی یک نوع کالباس خانگی رو می‌گذاریم که می‌توانید با گوشت قرمز و یا مرغ درست کنید. ۳ دستور مختلف تهیه سوسیس کالباس در منزل را برای شما عزیزان گردآوری نموده‌ایم. د ستور ۱: مواد لازم: گ…

سینه مرغ یک عدد زرده تخم مرغ ۱عدد نمک یک قاشق مربا خوری سر پر پودر هل نصف قاشق مربا خوری پودر زنجبیل یک قاشق مربا خوری سر خالی فلفل قرمز نصف قاشق مربا خوری ارد ذرت یا سفید یک قاشق غدا خوری روغن ما…

مرغ درشت یک عدد مغز نان ساندویچی خرد شده ۳قاشق غذا خوری سیر ۳ الی ۴ حبه درشت نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم سایر ادویه‌ها در صورت تمایل باقلا یامغز پسته ۱ قاشق غذا خوری هویج قطعه …

طرز تهیه: برنج را با نمک و آب خیس کنید. اسفناج پاک کرده و شسته شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن…

ته چین‌های متفاوت غیر از مرغ تازگی‌ها خیلی باب شده است. یکی دیگر از انواع ته چین، ته چین اسفناج است. این ته چین به خاطر داشتن اسفناج طعم متفاوتی با دیگر ته چین‌ها دارد. اسفناج را پاک کرده و درشت خ…

روش پخت مرغ مجلسی بدون رب
روش پخت مرغ مجلسی بدون رب
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *