روش پخت سمبوسه مرغ

دوره مقدماتی php
روش پخت سمبوسه مرغ
روش پخت سمبوسه مرغ

سمبوسه را جزء خوراک های تند بومی جنوب کشور می دانند، اگر چه این خوراک مختص کشور ما نیست و در بسیاری از کشورها تهیه می شود. در آموزش طرز تهیه سمبوسه مرغ و قارچ با طعم عالی همراه ما باشید.

سمبوسه از غذاهای حنوب کشورمان می باشد که در دستور تهیه سمبوسه از فلفل تند استفاده می شود. طرز تهیه سمبوسه مرغ نیز از این قاعده مستثنی نیست. اگر چه سمبوسه در کشور ما یک غذای بومی متعلق به خراسان، هرمزگان و شرق ایران محسوب می شود، اما در واقع یک غذای جهانی است و در کشورهای مختلف تهیه می شود. اصالت این غذا مربوط به کشور هند است و از طعم تند آن مشخص می شود که این خوراک، یک خوراک هندی است.

برای تهیه سمبوسه مرغ و قارچ، ابتدا سینه مرغ را آب پز کنید و بعد گوشت را رنده کنید.

پیاز را رنده کنید و با زرچوبه و فلفل قرمز تفت دهید و در ادامه، مرغ رنده شده را به آن اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه سمبوسه مرغ, قارچ و فلفل دلمه خرد شده را به مرغ اضافه کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید دو قاشق غذا خوری رب در همین مرحله اضافه کنید و تفت دهید.

روش پخت سمبوسه مرغ

دوره مقدماتی php

جعفری، پیازچه و تره  خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید و منتظر بمانید تا مواد پخته شود.

برای پیچیدن سمبوسه، نان ها را به شکل مستطیل برش داده و روی هر نان، چند قاشق از مواد آماده شده بریزید و نان لواش را به شکل مثلثی بپیچید و در روغن داغ قرار دهید و سرخ کنید.

می توانید سمبوسه مرغ و قارچ آماده شده را با سس تند میل کنید.

از همراهی شما در تهیه سمبوسه مرغ صمیمانه متشکریم. در صورت تمایل برای دیدن انواع سمبوسه کلیک بفرمایید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

سمبوسه

سمبوسه یکی از غذاهای پر طرفدار و محبوب ایرانی است که اصالت آن مانند فلافل متعلق به شهرهای جنوبی کشور می باشد. این غذای خوشمزه از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است و به همین دلیل در انواع متفاوتی طبخ می شود.

از معروف ترین انواع سمبوسه در جهان می توان به سمبوسه سیب زمینی ، سمبوسه گوشت ، سمبوسه پیتزایی ، سمبوسه هندی و سمبوسه افغانی اشاره کرد. محبوبیت سمبوسه در حدی است که در هر شهری به راحتی می توانید در کنار خیابان این غذای خوشمزه را بیابید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سمبوسه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سمبوسه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سمبوسه با پارسی دی همراه باشید.

روش پخت سمبوسه مرغ

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

ابتدا گشنیز را میشوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته ریز خرد می کنیم.فلفل دلمه ای را نیز شسته و ریز خرد میکنیم و بعد دو حبه سیر و پیازها زا پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی خرد میکنیم.

در تابه ای روغن میریزیم و روی حرارت کم میگذاریم تا کم کم داغ شود سپس پیاز و سیر را در روغن ریخته و تفت میدهیم تا نرم شوند و آن وقت گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و فلفل دلمه ای ها را به مواد می افزاییم

و مواد را زیر و رو میکنیم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند سپس رب گوجه فرنگی را به همراه گشنیز خرد شده و نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه می افزاییم و مجددا تفت میدهیم تا زمانی که احساس کنیم گوشت ما کاملا پخته است

سپس تابه را از روی حرارت بر میداریم و به کنار میگذاریم تا مواد کمی خنک شوند. سیب زمینی ها را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته به صورت نگینی خرد میکنیم.در تابه ای روغن ریخته و با حرارت کم صبر میکنیم تا داغ شود سپس سیب زمینی خرد شده را در آن تفت میدهیم

و تامل میکنیم تا طلایی رنگ و سرخ شود و بعد به مواد داخل تابه اضافه میکنیم. نان لواش ها را به صورت طولی با عرض۶ تا ۸ سانتی متر با یک قیچی تیز برش می زنیم و برای درست کردن هر سمبوسه مقداری از موادی که آماده کردیم را در قسمتی که نان را برش زدیم میریزیم

و با زاویه ۹۰ درجه نان را تا میزنیم. نان سمبوسه های ما باید به شکل یک مثلث باشند. زمانی که تمام سمبوسه ها را پیچیدیم در تابه ای ترجیحا کوچک با عمق زیاد روغن میریزیم به حدی که کاملا سمبوسه ها در روغن شناور شوند،سپس زیر حرارت را کم میکنیم

تا به مرور زمان روغن خوب داغ شود،آنگاه سمبوسه ها را در آن سرخ میکنیم.(کم کردن حرارت باعث مغز پخت شدن سمبوسه میشود) در آخر سمبوسه های سرخ شده را در یک ظرف بگذارید و با سس کچاب یا سس گوجه فرنگی نوش جان کنید. مطالب پیشنهادی

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

روش پخت سمبوسه مرغ

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

آموزش پخت سمبوسه در یک دقیقهآموزش آشپزی آسان غذاهای خوشمزه و متنوعلیست پخش های آموزش آشپزی:آموزش آشپزی آسانhttps://www.youtube.com/playlist?list…غذاهای سنتیhttps://www.youtube.com/playlist?list…غذاهای دریاییhttps://www.youtube.com/playlist?list…غذاهای خارجیhttps://www.youtube.com/playlist?list…غذاهای کبابیhttps://www.youtube.com/playlist?list…غذاهای مدرنhttps://www.youtube.com/playlist?list…غذاهای محلیhttps://www.youtube.com/playlist?list…آموزش آشپزی به زبان کردیhttps://www.youtube.com/playlist?list…خواص درمانی خوردنیهای مختلفhttps://www.youtube.com/playlist?list…لیست پخش های علمی و آموزشیدانستنی هاhttps://goo.gl/lpVGPaخواص درمانی خوردنیهای مختلفhttps://goo.gl/A1mIACباید بدانیمhttps://goo.gl/n4FxTfدانستنیهای موبایل و کامپیوتر و اینترنتhttps://goo.gl/qvWwlzسخنرانیهای دوبله فارسی TEDhttps://goo.gl/NieToKآموزش بستن شال و روسریhttps://goo.gl/pl4Pj4#آموزش_آشپزی_آسان#طرز_تهیه

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

اشتراک گذاری

دانلود

گزارش

دیدگاه

نمی پسندم

روش پخت سمبوسه مرغ

می پسندم

آموزشی بسیار کاربردی و جالب برای خانم های کدبانوی ایرانی که علاقه زیادی به آشپزی داردند

تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.

اشتراک گذاری ویدئو

در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید

با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.

اطلاعات بیشتر
http://ashpazibasana.com

اینستاگرام
https://www.instagram.com/ashpazi_ba_sana/

تلگرام
https://telegram.me/AshpaziBaSana

فیسبوک
https://www.facebook.com/AshpaziBaSana/

روش پخت سمبوسه مرغ
روش پخت سمبوسه مرغ
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *