روش پخت دلمه فلفل

دوره مقدماتی php
روش پخت دلمه فلفل
روش پخت دلمه فلفل


در دسته بندی آموزش آشپزی

برای این پست آموزش طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

دوره مقدماتی php

روش پخت دلمه فلفل

دلمه هایی مثل دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ رو معمولا در مهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده میکنن. البته اونقدری سیر کننده هستن که بشه اون ها رو به عنوان غذای اصلی استفاده کرد.

ولی این دلمه ای که امروز آموزش میدم یک غذای کامله و حتی اگر برای پیش غذا نوش جان کنید دیگه جای غذای دیگه ای رو نخواهید داشت.

گوشت چرخ کرده :♦: 500 گرم

برنج :♦: 5/1 پیمانه

لپه :♦: 2/1 پیمانه

پیاز :♦: 1 عدد

سبزی معطر :♦: نیم کیلو

سرکه یا آبلیمو :♦: 5 تا 6 قاشق غذاخوری

شکر :♦: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

ادویه :♦: 1 قاشق مرباخوری

رب گوجه فرنگی :♦: 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه :♦: 1 قاشق مر باخوری

نمک و فلفل :♦: به میزان لازم

گوجه ، فلفل و بادمجان :♦: جمعا 6 عدد

پیشنهاد سرآشپز ← دلمه فلفل دلمه ای ؛ دلمه قارچ و مرغ ؛ دلمه برگ مو

ابتدا دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم ، بعد گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم ، رب گوجه و کمی زعفران ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم .

جداگانه برنج را نیم پز می کنیم و بعد لپه را جداگانه می پزیم بعد برنج و لپه را اضافه می کنیم سپس شکر و سرکه را اضافه می کنیم.

در آخر سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم و بعد داخل فلفل و گوجه فرنگی را خالی کرده و از مواد داخل آنها ریخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملایم می پزیم

بادمجان دلمه 3 عدد

فلفل دلمه 3 عدد

گوجه سفت 4 عدد

برنج 1 پیمانه

لپه 4 قاشق غذاخوری

سبزی دلمه 1 کاسه سوپ خوری

پیاز 1 عدد

گوشت چرخ کرده 200 گرم

رب گوجه 2 قاشق غذاخوری

روش پخت دلمه فلفل

نمک و فلفل و کمی آبلیمو

رب گوجه 4 قاشق غذاخوری

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

روغن 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و 2 لیوان آب

برای تهیه دلمه ابتدا مواد میانیش رو تهیه کنید. مواد میانی این دلمه رو هم میتونید به روش مواد دلمه کلم برگ مجلسی که در این مطلب آموزش دادم تهیه کنید. به این صورت که ابتدا برنج رو با نصف پیمانه آب و مقداری نمک نیم پز کنید. لپه رو هم بپزید. پیاز ها رو خرد کنید و در ظرفی جدا گانه در روغن با کمی زردچوبه تفت بدهید. بعد هم گوشت رو اضافه کنید. کمی که تفت خورد رب و نمک و فلفل رو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. مایه گوشت رو به برنج و لپه اضافه کنید و با سبزی ها کاملا مخلوط کنید.

سپس داخل بادمجانها ، فلفل ، گوجه رو کمی خالی کنید. سرشون رو هم به عنوان درپوش نگه دارید. من بادمجان ها رو راه راه پوست کندم شما اگر نخواستید میتونید با پوست بگذارید. از مواد میانی داخل بادمجانها و فلفل ها و گوجه ها بریزید. به طوری که حدود یک بند انگشت از سرشون خالی بمونه. چون برنج ها میپزه و حجمشون زیاد میشه. اگه از مواد پر باشه بعد از پختن، مواد بیرون میریزه. مواد رو کمی فشار بدید تا مرتب شه. بادمجانها راه راه رو قبل از ریختن در سس کمی در روغن تفت میدهم با همون موادی که داخلش است ولی اگه با پوست کامل باشه احتیاج به سرخ کردن نیست .

4 قاشق رب گوجه رو در مفداری روغن کمی تفت بدهید و بهش نمک و فلفل و آبلیمو اضافه کنید. بعد هم 2 لیوان آب روش بریزید. مقداری از سس را هم در ظرف کوچکتری برای گوجه ها بر میداریم. بادمجان ها و فلفل ها رو در ظرف حاوی سس که روی حرارت هست به آرومی می چینیم.هر از گاهی با قاشق کمی از سس رو روی دلمه ها میریزیم.تا کاملا دلمه پخته شود فقط خیلی مراقب باشید شعله زیاد نباشه با حرارت ملایم حدودانیم ساعت .دیگه پختش دست خودتونه ببینید که پخته فقط له نشه .. گوجه ها را چون زودتر میپزند و ممکنه وا برن در ظرفی جدا گانه به صورتی که بالا گفتم تهیه میکنیم. بعد از حدود یک ربع بیشتر یا کمتر باحرارت ملایم می گذاریم تا بپزد. دلمه شما آماده اس و میتونید سرو کنید. /خانم سوسن محمد هاشم/

نکات : فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

خرید بلیط هواپیما | خرید بک لینک | آهنگ های شاد جدید | چت روم | دانلود آهنگ جدید

  بیوگرافی بنیامین بهادری و همسرش شایلی محمودی عکس های بنیامین بهادری و همسر اول و دوم را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی بنیامین بهادری خواننده     بنیامین بهادری متولد 18 شهریور 1361 در تهران، خواننده است   دانشجوی انصرافی لیسانس رشته زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه آزاد رودهن می باشد […]

  متن تبریک روز هلال احمر جملات زیبا درباره هلال احمر عکس نوشته روز هلال احمر مبارک عکس نوشته جمله کوتاه درباره هلال احمر را در سایت فتوکده می خوانید   عکس نوشته و متن تبریک روز هلال احمر     تو که هستی آرامش برقرار است تو که هستی خوبی همه جا سرک می […]

  بیوگرافی جمال شورجه و همسرش عکس های جمال شورجه کارگردان ماجرای ترور سلحشور و سکته مغزی وی را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی جمال شورجه     جمال شورجه متولد 22 بهمن 1333 در زنجان، کارگردان است   فارغ التحصیل لیسانس کارگردانی از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر تهران می باشد، […]

  بیوگرافی ایکر کاسیاس و همسرش سارا کاربونرو عکس های کاسیاس زندگینامه کاسیاس و همسر را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی ایکر کاسیاس و همسرش     ایکر کاسیاس متولد 20 می 1981 در اسپانیا، دروازه بان است   پرورش یافته باشگاه کهکشانی رئال مادرید است، رکوردار بیشترین بازی ملی و 5 بار […]

  خواص گل ختمی برای سلامتی خاصیت گل ختمی برای پوست و مو فواید گل ختمی برای عفونت زنان گل ختمی برای ریزش مو را در سایت فتوکده می خوانید   خواص گل ختمی برای سلامتی     گل ختمی یکی از گیاهان تیره پنیرکیان بوده و گل، میوه و ریشه آن مصرف دارویی دارد […]روش پخت دلمه فلفل

  میلادی فال امروز من واقعی فردا فال روز تولد جدید فال متولدین امروز فال جالب را در سایت فتوکده می خوانید   جدید واقعی     فال یا طالع بینی یکی از علوم قدیمی بوده که بر اساس مشاهده و نه بر منطق بیان می شود […]

فتوکده بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 92 فعالیت خود را شروع کرده است، تمام تلاش این گروه انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد، هرگونه کپی نیاز به اجازه کتبی از سایت فتوکده می باشد

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

روش پخت دلمه فلفل

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

میزان مواد مورد نیاز برای تهیه دلمه فلفل‌دلمه‌ای، بادمجان و گوجه‌فرنگی در سایت «نوش جان»:http://nooshejaan.com/2015/12/dolmeh/

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

روش پخت دلمه فلفل

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Dolmeh felfel -دلمه فلفل – دلمه فلفل دلمه ای▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬دُلْمه خوراکی در خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه را می‌توان با برگ انگور (متداول‌ترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد.انواع دلمه:دلمه برگ کلمدلمه برگ مودلمه بادنجاندلمه گوجه فرنگیدلمه سیب زمینیدلمه کدودلمه فلفل▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Dolma is a family of stuffed vegetable dishes common in the Middle East and surrounding regions including the Balkans, the Caucasus, Russia, Central Asia. Common vegetables to stuff include tomato, pepper, onion, zucchini, eggplant, and garlic. The stuffing may or may not include meat. Meat dolmas are generally served warm, often with egg-lemon or garlic yogurt sauce; meatless ones are generally served cold. Stuffed vegetables are also common in Italian cuisine, where they are named ripieni (“stuffed”). Dishes of grape or cabbage leaves wrapped around a filling are also called dolma or yaprak dolma (‘leaf dolma’) in many cuisines, or may be distinguished as sarma.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[Channels]:Youtube : https://youtu.be/DMBdvWZd2jsGoogle+ : https://plus.google.com/u/0/b/1109081…Website: www.ashpazi.890m.com

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

روش پخت دلمه فلفل
روش پخت دلمه فلفل
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *