روش پخت ته دیگ زعفرانی

دوره مقدماتی php
روش پخت ته دیگ زعفرانی
روش پخت ته دیگ زعفرانی

ته چین و ته دیگ در بسیاری از مجالس تهیه و سرو می شوند. برای تهیه آن ها نیز از مواد مختلفی استفاده می شود. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه ته دیگ زعفرانی مجلسی را به شما عزیزان به صورت مرحله به مرحله آموزش دهیم.

در طرز تهیه ته دیگ زعفرانی از زعفران به عنوان ماده اصلی کمک گرفته می شود. این ته دیگ در بسیاری از مهمانی ها به همراه غذا یا پیش از غذا سرو می شود و طرفداران زیادی دارد، حال اگر شما نیز از جمله افرادی هستید که به پخت ته دیگ زعفرانی علاقه مندید پیشنهاد می کنیم این مطلب را از دیت ندهید و با دستور فوق العاده ایی برای تهیه ته دیگ زعفرانی آشنا شوید.

ته دیگ زعفرانی گزینه مناسب و شیکی به عنوان یک ته دیگ مجلسی است. فقط باید آن را به شکل زیبایی تزیین کرد. برای تهیه این ته دیگ نیز می توانید به شیوه ته دیگ طرح دار عمل کنید و از این طریق ته دیگ مجلسی شیک و خاصی داشته باشید.

برای تهیه این ته دیگ خوشمزه شبیه به ته چین مرغ عمل می کنیم. با این تفاوت که برای آن ضخامت کمتری را در نظر می گیریم. برای شروع طرز تهیه ته دیگ زعفرانی ابتدا برنج را آبکش کنید. ماست آب رفته و ۳ عدد زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

روش پخت ته دیگ زعفرانی

دوره مقدماتی php

بعد از یک دست شدن ماست و زرده تخم مرغ، زعفران آب کرده، نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از مخلوط شدن کامل مواد، در ادامه ی طرز تهیه ته دیگ زعفرانی, ۳ تا ۴ پیمانه از برنجی که آبکش کرده اید را به مخلوط مواد اضافه کنید.

حالا دوباره مواد را با هم مخلوط کنید. باید دانه های برنج غرق در مخلوط ماست و تخم مرغ شده باشند و کاملاً زعفرانی شوند.

در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار دهید. درون قابلمه روغن بریزید. مواد ته چین را در کف قابلمه بریزید. البته بهتر است روغن داغ شده باشد. این مخلوط را در کف قابلمه صاف کنید. آن گاه بقیه برنج آبکش شده را روی آن بریزید. در صورت تمایل نصف استکان آب به آن اضافه کنید. چند حفره در آن ایجاد کنید. دمی را بر روی آن قرار دهید. ابتدا به مدت یک دقیقه حرارت را زیاد کنید تا داخل قابلمه برنج، بخار بپیچد.

بعد از یک دقیقه، حرارت را کم کنید و منتظر بمانید برنج دم بکشد. در ادامه متذکر می شویم با این میزان مواد می توانید برای ۸ نفر ته دیگ تهیه کنید.

در صورت تمایل می توانید کمی روغن به ته دیگ اضافه کنید. امیدواریم دستور پخت ته دیگ زعفرانی موجبات رضایت شما عزیزان را فراهم کرده باشد و بتوانید با این روش اقدام به تهیه ته دیگ بسیار خوشمزه و لذیذ نمایید. اما در صورتی که قصد دارید دیگر ته دیگ ها را نیز امتحان نمایید می توانید به بخش انواع ته دیگ مجله آرگا مراجعه نمایید و از دستورات متنوع و خاص ما دیدن نماید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

ته دیگ زعفرانی یکی از پرطرفدار ترین غذا های ایرانی است و پیشنهاد میکنیم در کنار سایر غذا ها، آن را جزء غذا های اصلی خود قرار دهید. شما می‌توانید با استفاده از مواد ساده و اولیه ای که در هر خانه‌ای پیدا می‌شود ته دیگ زعفرانی خوشمزه ای درست کنید و در مجالس خود آن را سرو کنید. در این مقاله در وب سایت زعفران.نت به شما آموزش می دهیم که چگونه با درست کردن ته دیگ زعفرانی، انگشت هایتان را همراهش بجوید

 

قالب هایی را که برای تهیه ته دیگ زعفرانی تهیه کرده اید را چرب کنید. دقت کنید که برخی از افراد از قالب های کیک استفاده می کنند که این هم روشی مناسب و پسندیده برای تهیه این گونه خوراکی هاست. پس قالب را چرب کرده و فر را به درجه ۲۰۰ درجه سانتی گراد، تنظیم کنید.

در ادامه که آب را به جوش آوردید، حدود سه قاشق از آب را در داخل یک استکان بریزید و ۱/۲ قاشق چایخوری زعفران را در داخل آن بریزید تا رنگ زیبای زعفران با آب عجین بشود.

روش پخت ته دیگ زعفرانی

سپس موادی مثل تخم مرغ، ماست، آب زعفران، نمک، فلفل را در داخل یک ظرف بزرگ بریزید و حل کنید و اگر دوست داشتید سیر را هم به آن اضافه کنید که البته توصیه می کنیم برای مهمانی هایتان از این کار بپرهیزید. از طرفی برنج را در داخل این ماده ها که مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا کاملا یک دست بشوند.

در ادامه مایه را در داخل قالب ریخته و بگذارید که ۲۰ دقیقه در فر بماند. سپس، آن را از فر خارج کنید و کمی فویل روی قالب کشیده و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر مایه و قالب را با هم دوباره داخل فر قرار دهید. بعد از این کار، آن را از فر خارج کنید و غذا را با آن تزیین کنید و لذت ببرید.

زعفران.نت در روزهای اخیر به شما طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی را یاد داده است … (بیشتر)

قیمه زعفرانی یکی از مدل های خورش قیمه است که بیشتر در نذری ها و … (بیشتر)

هر چند شاید دو سه دهه باشد که ته چین وارد سفره مردم شده است … (بیشتر)

آدرس: تهران، پاسداران، خیابان گیلان غربی، بن بست مریم، پلاک ۲، طبقه اول، واحد ۱

آدرس ایمیل شما:

عضویت

روش پخت ته دیگ زعفرانی
روش پخت ته دیگ زعفرانی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *