در آپارات وارد شوید تا ویدیوهای و کانالهای بهتری بر اساس سلیقه شما پیشنهاد شود
وارد شوید
آهنگ احساسی و غمگین
“آینده در دستان شماست
روش پخت برنج کته ایرانی
زیبایی هایی که هنوز ندیده اید
میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…
موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند
مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان
روش آبکشی به خاطر این که برنج بیشتر قد میکشد و دانههای آن به هم نمیچسبند، از روش کته مجلسیتر است. اما در این روش به خاطر دور ریختن آب برنج، تمام مواد مغذی و مفید برنج هنگام آبکشی از بین میرود. بنابراین سعی کنید برنج را بیشتر به صورت کته درست کنید تا از خواص آن بیبهره نمانید. با دلگرم همراه شوید.
۲- هنگامی که میخواهید برنج را بخیسانید، از نمک استفاده کنید که برنجتان وا نرود و له نشود.
۳- اگر قصد دارید برنج آبکش سفید درست کنید، بهتر است؛ داخل آب در حال جوشِ برنجتان چند عدد دانه هل یا یک چوب دارچین بیندازید. اینطوری هم برنجتان خوش طعم میشود و هم رنگ نمیگیرد.
روش پخت برنج کته ایرانی
۴- برای سفید شدن برنج میتوانید نصف استکان کوچک سرکه داخل آب در حال جوشیدن برنج بریزید.
۵-ظرفی که برنج داخل آن میجوشد و دم میکنید باید دو سوم آن خالی باشد تا برنج شما جا برای باز شدن داشته باشد و خراب نشود.
۶-برای قد کشیدن برنج پنج دقیقه قبل از آبکش کردن برنجتان یک تیکه یخ، داخل آب برنج که در حال جوشیدن است؛ بیندازید یا یک لیوان آب خیلی سرد، داخل برنج بریزید. با این روش به دانههای برنج شوک وارد میشود و باعث قد کشیدن برنج میشود.
۷- یکی از نکات مهم پخت برنج آبکش این است که: داخل آبی که برنج دارد میجوشد کمی روغن حدود یک قاشق غذاخوری برای چهار نفر و کمی آبلمیو بریزید، تا برنج شما بهم نچسبد و وا نرود.
۸- برنج را که آبکش کردید؛ بچشید اگر شور نبود نیاز نیست روی آن آب بریزید.
۹- برای دم کش کردن برنج، یک جا همهی برنجها را در قابلمه نریزید. با کفگیر در حالی که دست شما از قابلمه فاصله دارد؛ برنج را داخل قابلمه بریزید. تا دانههای برنج از هم جدا شوند، دانهها بهم دیگر نچسبند و در موقع دم کشیدن هم خوب دم بکشند.
۱۰- موقع دم گذاشتن برنج حدود یک سوم لیوان آب ترجیحاً آب گرم داخل قابلمه بریزید، تا خوب برنج دم بکشد.
۱۱- برنج خود را در وسط قابلمه حالت کوه جمع کنید، تا خیلی ته دیگ نشود و با ته کفگیر سوراخهایی در وسط برنج ایجاد کنید. بعد روغن به مقدار مورد نیاز به برنج اضافه کنید. با این روش روغن به همهی قسمتهای برنج میرسد.
۱۲-معمولا بعد از بیست دقیقه برنج دم میکشد. میتوانید برنج خود را با هل، زیره یا زعفران تزیین کنید.
برای پختن برنج ایرانی باید بیشتر دقت کنید. برنج ایرانی مخصوصاً اگر تازه باشد. نباید آن را زیاد بخیسانید یا اینکه زیاد بجوشانید چراکه برنج شما چفته و خراب میشود.
برنج کته یا حتی برنج آبکش را خیلی بهم نزنید، تا دانههای برنج خرد و شکسته نشوند.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه کته با آب مرغ مناسب کودکان
طرز تهیه ی گوجه پلو به شیوه ی دم کردن
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی
© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Виконується…
Завантаження…
روش پخت برنج کته ایرانی
Виконується…
Завантаження…
Завантаження…
Виконується…
Завантаження…
Завантаження…
سلام دوستان عزيزدوستاني كه دوست دارند كانال ما رو حمايت مالي كنن و براي رشد و بهتر شدن فيلم ها كمك كنند و در ساخت استديو انلاين كمك كرده باشند ميتونن به لينك PayPal ما مراجعه كنند با تشكر فراوان جوادجوادي https://www.paypal.me/javadjavadi
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Виконується…
Завантаження списків відтворення…
9