روش پخت استانبولی با لوبیا سبز

دوره مقدماتی php
روش پخت استانبولی با لوبیا سبز
روش پخت استانبولی با لوبیا سبز

آنچه در این مطلب خواهید خواند

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

استانبولی پلو یا لوبیا پلو جزو غذا های اصیل و سنتی ایران است که همراه با سالاد شیرازی و ماست و خیار، از دیرباز نزد ایرانیان غذایی محبوب و پرطرفدار بوده است. این غذا را به همراه گوشت، گوشت چرخ کرده، مرغ و سویا می توان تهیه نمود و به جای لوبیا سبز می توان از سیب زمینی بهره برد.

 

روش پخت استانبولی با لوبیا سبز

دوره مقدماتی php

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

در این مطلب از سایت نماگرد قصد داریم نحوه پخت لوبیا پلو مجلسی و فوق العاده خوش مزه را به شما عزیزان آموزش دهیم و طبق روال پست های قبلی که در مورد دستور پخت خورشت های قورمه سبزی، قیمه، فسنجان، هویج، ریواس، و لوبیا سبز بود در این پست نیز از یک فیلم آموزشی استفاده کرده ایم که امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد. با ما همراه باشید…

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

 

منبع: پاتوق من

گردآوری: سایت تفریحی نماگرد

 

آقا لطفا اصلاح کنید
سیب زمینی رو جا انداختید

درست شد. تشکر

دیدگاه

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

دسامبر 21, 2018

سیاه دانه که به فارسی سیاه تخمه نیز نامیده می‌شود، از سالیان قدیم در خاورمیانه وجود داشته و در درمان بیماری ‌ها حتی از دو هزار سال پیش به کار رفته است و به دلیل این که درمان بسیاری از بیماری ‌ها است، به دانه مبارک معروف بوده است. سیاه دانه گیاهی است یک ساله که ساقه آن پوشیده از …

سپتامبر 18, 2018

 متولدین فروردین امروز روز رمانتیکی برایتان خواهد بود، از این رو بیشتر از همیشه به ظاهرتان رسیدگی کنید زیرا بسیار مورد توجه اطرافیان تان، به خصوص شریک زندگی تان، قرار خواهید گرفت. اگر مجرد هستید، شانس پیدا کردن نیمه گمشده تان را خواهید داشت. اما سعی کنید در

سپتامبر 17, 2018

روش پخت استانبولی با لوبیا سبز

 متولدین فروردین امروز رویاها و خیال پردازی هایتان ایده جالبی برای شروع یک پروژه جدید به شما الهام می کنند. این پروژه ها ممکن است شروع یک ماجراجویی جدید برای

سپتامبر 16, 2018

 متولدین فروردین حال و هوای امروز برای شما چندان خوشایند نیست و همه به نظرتان بیش از حد خشک و جدی شده اند. به دنبال پیدا کردن دلیل این رفتار آنها در وجود خودتان نباشید، شما کاری انجام نداده اید که باعث ناراحتی آنها شده باشد و به احتمال زیاد این رفتار آنها از مسائل شخصی شان ریشه می …

سپتامبر 15, 2018

 متولدین فروردین در تله ای گیر افتاده اید. اگر چه دوست دارید که به تنهایی این مشکل را حل کنید اما توصیه و نصیحت های دیگران می توانند راهنمای خوبی برایتان باشند. اگر چه ممکن است نیرویی شما را مدام به عقب هل دهد اما

سپتامبر 14, 2018

 متولدین فروردین شروع هایی تازه و فرصت هایی نوید بخش به طوری کاملا غیر منتظره سر راه شما قرار خواهند گرفت که

سپتامبر 13, 2018

 متولدین فروردین یکی از اعضای خانواده تان ممکن است بخواهد برای مدتی نه چندان طولانی، از منزل دور باشد و یا به مسافرت برود. این موضوع ممکن است شما را مضطرب کند و

سپتامبر 12, 2018

 متولدین فروردین امروز ممکن است به فکر برنامه ریزی برای رفتن به یک مسافرت باشید. شما چند ماه گذشته را به سختی کار کرده اید و بسیار خسته هستید. به نظر خودتان به استراحت کوتاهی نیاز دارید و

سپتامبر 11, 2018

 متولدین فروردین امروز بیش از همیشه به جزییات اطراف تان اهمیت می دهید. این از یک جهاتی برایتان خوب است که به چیزهایی پی می برید که تا به حال دقت نکرده بودید. مدت زیادی ست که

سپتامبر 10, 2018

 متولدین فروردین خوش گذرانی بیش از اندازه ممکن است منجر به سر درد و دل درد های طولانی مدت شود. برای تسکین این دردها ممکن است مجبور شوید کل روز را در خانه استراحت کرده و

سپتامبر 9, 2018

 متولدین فروردین ممکن است افرادی باشند که بخواهند به شما ثابت کنند در مورد موضوعی اشتباه می کنید. به این فکر نکنید که چون با کسی در مورد موضوعی توافق نظر ندارید، از او سطح فکر پایین تری دارید و

سپتامبر 8, 2018

 متولدین فروردین این روزها مشغله های فکری زیادی دارید. امروز که وقت تان کافی ست، ورزش و تحرک را فراموش نکنید، این کار استرس شما را از بین می برد. گاهی لازم است که

سپتامبر 6, 2018

 متولدین فروردین اگر قصد تغییر منزل را دارید و یا از وسائل داخل خانه خسته شده اید و می خواهید آنها را عوض کنید، امروز فرصت مناسبی برای شروع این کار است. سلیقه و

سپتامبر 5, 2018

 متولدین فروردین نشان دادن احساساتتان با هیجان زیاد، امروز ممکن است بر خلاف همیشه، مورد پسند عشقتان واقع نشود. به یاد داشته باشید که اگر می خواهید مورد احترام دیگران واقع شوید باید برخی مسائل را مخفی نگه دارید و


Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

روش پخت استانبولی با لوبیا سبز

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

آموزش پخت خوشمزه استانبولی پلوخوراک ایرانی سنتی ودر آشپزخانه #خوراکایرانی با مزه تند وتیز و همراه با خوشبویه های زعفرانی. استانبولی پلو خوراک ایرانی ؛ بومی و سنتی در همه جای ایران را بیاموزید. برای دریافت همگی روش پخت استامبولی پلو شما میتوانید به آدرس زیر نیز نگاه بکنید.http://www.springsalad.tips/Estamboli… Estamboli Polo is an delicious Iranian green beans and rice dish with spicy taste and amazing flavors . You may read the whole recipe in http://www.springsallad.comمایه های نخستین استانبولی پلو: برنج 400 گرمگوشت بدون استخوان 400 گرمپیاز دو دانهکره 50 گرمروغن مایع 50 گرمرب گرجه فرنگی 25 گرمدارچین 20 گرمزرچوبه 20 گرمشکر 20 گرمآب گوشت( فشرده شده) 20 گرمگرجه فرنگی 4 دانهلوبیا قرمز ( خام) 100 گرملوبیا سبز تازه 300 گرمفلفل قرمز تند 1 دانهسیب زمینی دو دانهزعفران 0.25 گرمنمک و فلفل به مقدار کافی(نمک درشت 25 گرم )You can visit other stuff from us in YouTube like this by these linkshttps://www.youtube.com/watch?v=LmZQU… خورش فسنجان – روش پخت خورش فسنجان در هرکاره سنگیhttps://www.youtube.com/watch?v=Niyi6… ماهی – روش سرخ کردن و مزه دارکردن ماهی (سالمون) | Frying Salmonhttps://www.youtube.com/watch?v=NRag7… شیرینی زبان – روش آسان آماده کردن شیرینی زبان | Shirini Zaban https://www.youtube.com/watch?v=3uxTX… همبرگر خانگی – روش پخت همبرگر خانگی با نان و سس همبرگر | Homemade burgers https://www.youtube.com/watch?v=Sx22R… باقلوا – روش آماده کردن باقلوای خانگیhttps://www.youtube.com/watch?v=Q8Nvj… تاکو – روش پخت تاکو با گوشت چرخhttps://www.youtube.com/watch?v=u_Cy5… نان – نان خانگی- روش پختن نان خانگی | Bread, Homemade bread https://www.youtube.com/watch?v=mbaam… بورانی – پخت بورانی ماست به روش مشهدی https://www.youtube.com/watch?v=eKxl2… کیک هویج – روش درست کردن کیکhttps://www.youtube.com/watch?v=QQyPi… اشکنه کشک – اشکنه به روش پخت مشهدیhttps://www.youtube.com/watch?v=KDoEz… فرنی – روش پخت فرنی مشهدی- فرنی دسر روزهای زمستانhttps://www.youtube.com/watch?v=qs0df… کوکو سبزی- کوکو سبزی به روش پخت مشهدی – Koko Sabzi https://www.youtube.com/watch?v=jY29_… بستنی- بستنی خانگی با زعفران و سس انار به روش مشهدیhttps://www.youtube.com/watch?v=M8tSS… سالاد شیرازی – روش آماده کردن سالاد شیرازیhttps://www.youtube.com/watch?v=YbwyL… مربای به – روش پخت مربای به با کام کوآت https://www.youtube.com/watch?v=ITUHd… تاس کباب – تاس کباب به روش پخت مشهدی | Tas kebab https://www.youtube.com/watch?v=XFg3X… جوجه کباب – روش مزه دادن به جوجه کباب | Joojeh Kabab Chickenhttps://www.youtube.com/watch?v=hDWWQ… گوشت کبابی – روش مزه دادن به گوشت کبابیhttps://www.youtube.com/watch?v=STcWP… سبزی پلو با ماهی برای شب عید- روش مزه دارکردن سبزی پلوhttps://www.youtube.com/watch?v=Vg_7F… شله زرد – شله زرد به روش پخت مشهدی | Sholeh Zard – Persian dessert https://www.youtube.com/watch?v=XnNtI… آبگوشت ( آبگوشت در هرکاره سنگی به روش پخت مشهدی https://www.youtube.com/watch?v=Smean… حلوا – روش پخت حلوای مشهدی “چرب و شیرین https://www.youtube.com/watch?v=KVCKx… هلیم گندم (حلیم) پخت هلیم مشهدی – هلیم گندم به روش پخت مشهدی برای ناشتائی

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

استانبولی پلو

استانبولی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که محبوبیت زیادی بین ایرانیان دارد. این غذای خوشمزه با مواد و روش های مختلفی طبخ می شود. این غذا را می توانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ به سلیقه خود تهیه کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر استانبولی پلو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری استانبولی پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه استانبولی پلو با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

روش پخت استانبولی با لوبیا سبز

دستور پخت

ابتدا در قابلمه ای کوچک آب می ریزیم و کمی نمک و حرارت را زیاد می کنیم و درب آن را می گذاریم تا جوش بیاید سپس سینه مرغ را در آب در حال جوش قرار می دهیم و یک عدد پیاز کوچک را پوست می گیریم می شوییم و به دو قسمت تقسیم می کنیم

و همراره زردچوبه یا یک چوب دارچین داخل قابلمه قرار می دهیم تا بوی مرغ را بگیرد.به مدت ۳۰ دقیقه بعد مرغ پخته شده است. سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم

و کمی که داغ شد سیب زمینی ها را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نیم پز شود و کنار می گذاریم. سینه مرغ پخته شده را در آبکش می گذاریم و استخوان آن را جدا می کنیم و روی تخته با چاقو به هر صورتی که تمایل داریم خرد می کنیم و یا ریش ریش می کنیم.

پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود سپس پیاز را در تابه می ریزیم و در روغن تفت می دهیم تا نرم شود و بعد گوشت مرغ خرد شده را اضافه می کنیم

و تفت می دهیم و گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و به مواد تابه می افزاییم و تفت می دهیم و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم و صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود

و داخل تابه آب مواد را دیگر مشاهده نکنیم و آن وقت سیب زمنی های تفت داده را به مواد می افزاییم و نمک،فلفل روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و سس استانبولی را کنار می گذاریم. اگر در پخت برنج مهارت ندارید بهتر است برنج را از قبل خیس نکنید

ولی اگر پخت آن را بلد هستید می توانید از قبل در ظرفی بریزید و روی آن آب بریزید و بگذارید تا خیس بخورد. در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و درب آن را می گذاریم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا جوش بیاید.

اگر در پخت برنج تجربه ندارید برنج را در کاسه ای بزرگ بریزید و روی آن آب بگیرید و با دست برنج را زیر و رو کنید و آب آن را بیرون بریزید این کار را دو الی سه بار انجام می دهیم تا برنج کاملا شسته شود سپس در آب در حال جوش می ریزیم

ولی اگر از قبل برنج را گذاشته باشیم تا خیس بخورد آب آن را خارج می کنیم و داخل آب در حال جوش می ریزیم و یک بار هم می زنیم و اجازه می دهیم تا اطراف برنج بپزد ولی مغز آن سفت باشد. یک دانه از برنج را بر می داریم

و زیر دندان امتحان می کنیم اگر اطرافش نرم بود ولی مغز آن کمی سفت بود برنج را آبکش می کنیم. قابلمه ای که متناسب با میزان پلو و مواد آن باشد انتخاب می کنیم و کف آن روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود

سپس نان لواش یا سیب زمینی را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته ورقه ورقه می کنیم و کف قابلمه می چینیم و کمی از برنج را روی سیب زمینی ها می ریزیم و روی آن نیز کمی سس می ریزیم (از قبل آماده کردیم)

مجددا کمی برنج و روی آن سس می ریزیم ،همین طور لایه لایه برنج و سس می ریزیم تا مواد استانبولی تمام شود و نصف لیوان آب و روغن را با هم مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا برنج شروع به بخار کردن کند

و بعد حرارت را کم می کنیم تا برنج دم بکشد. پس از پخت استانبولی پلو با کفگیر پلو و سس را زیر و رو می کنیم تا مواد سس با پلو مخلوط و یکدست شود و همه جای پلو با سس ادغام شده باشد.استانبولی را دیس می کشیم و با سالاد شیرازی نوش جان کنید.

تصویر از esfahan_bestfood

همچنین ببینید

امتیاز دهید


3.5
از

117

لوبیا پلو به شکل های مختلفی تهیه میشود مثلاً با گوشت تکه ای، با مرغ یا سویا و یا مانند دستوری که در ادامه میبینید با گوشت چرخکرده.

 

 

روش پخت استانبولی با لوبیا سبز

 

 

 

 

طرز تهیه : پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا اب مواد کشیده شود.

 

پس از اینکه اب مواد کشیده شد رب گوجه فرنگی ، لوبیاهای خرد شده ، 3 لیوان آب ، نمک و فلفل را اضافه کنید. در ماهیتابه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید مواد بجوشند و لوبیاها نرم شوند. پس از اینکه اب مواد تمام شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا مایه لوبیا پلو خنک شود.

 

 

در مدت زمانی که مایه لوبیا پلو اماده میشود میتوانید برنج را آبکشی کنید. برنج را 30 دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید، سپس با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و با اب ولرم ابکشی کنید ( برنج را زمانی ابکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف ان نرم و مغز ان کمی خام باشد ).

 

ته قابلمه کمی روغن بریزید و برای ته دیگ نان یا سیب زمینی ورقه شده قرار دهید. داخل قابلمه لایه لایه از برنج آبکش شده و مایه لوبیا پلو بریزید و پس از اتمام کار مواد را با چنگال کمی مخلوط کنید. دم کنی را روی قابلمه قرار دهید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا لوبیا پلو دم بکشد ؛ برای سرو لوبیا پلو را در دیس بکشید و روی انرا با مقداری مایه گوشتی که قبلا کنار گذاشته اید تزئین کنید.

 

نکته : استفاده از سیر سلیقه ای میباشد ، به جای گوشت چرخ کرده از گوشت ، سویا یا گوشت مرغ نیز میتوانید استفاده کنید.

 

ببخشید تو این روش لایه لایه، تمام برنج یرنگ نمیشه یدست ،سفید میمونه خیلیاش، بخابمم کلی هم بزنیم له میشه راهش چیه

میتونید برنج رو از همون اول با مواد مخلوط کنید و بعد داخل قابلمه بریزید. البته به نظرم اگه قابلمه بزرگتری انتخاب کنید موقع هم زدن برنج له نمیشه.

سلام.من یه کم دارچین و زیره سیاه هم بهش میزنم طعم خوبی میده.
بوی گوشت رو هم میگیره
البته بستگی به ذائقه خانواده هم داره که طعم زیره یا دارچین رو دوست دارند یا نه

با تشکر ، از دستور شما استفاده کردم خیلی خوب بود .بعد از بالای ۲۰ سال این غذا را با دستورات شما درست کردم. بعد از تماس با فامیل خوش پز در ایران ، گفتنداگر لوبیاها را کمی سرخ کنید قبل از پختن در اب ، به نظر انها خوشمزه تر میشه. گوجه ها را هم با گوشتهای چرخ شده باهم سرخ نکینم و جدا سرخ شود بهتر است چون گوشتهای چرخ شده زیادی پخته میشن و مزه گوشت از بین میره. البته این روش درست کردن در استان ما هست و روشها فرق داره کمی با استانها با هم. به هر حال متشکرم از راهنمایی سایت شما.

خیلی هم عالی… ممنون از این که اطلاعاتتون رو در اختیار ما قرار دادید

همه دستو ر غذا ها عالین..ولی چرا نمیشه به اشتراک گذاشت این دستور غذا ها رو

عالی

خیلی ممنون عالی بود

مرسی??

سلام ممنونم ازسایتون لطفاچندغذابدونه گوشت یادبدید

ممنون از شما، در دستورهای بعدی حتما غذای بدون گوشت هم براتون میذارم

این غذا عالیهههههه عاشقشممممم

با سلام . من لوبیا پلو رو با این روش درست کردم عالــی شد . سپاس . فقط من فلفل و یه کم زعفران ریختم بوی گوشتش محو بشه کامل

خوشحالم نسیم جان ، زعفران خوبه با گوشت طعم خوبی میگیره

مایه رو لوبیا پلو رو با چاشنی خوراک با کاری 1 بار حتما درست کن من عاشق لوبیا پلو تندم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

روش پخت استانبولی با لوبیا سبز

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

لوبیا پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. لوبیا پلو به شکل های مختلفی طبخ می شود. جالب است بدانید لوبیا پلو را هم می شود با گوشت قرمز طبخ کرد و هم با گوشت سفید. در این مطلب متداول ترین روش تهیه لوبیا پلو را برای شما آموزش خواهیم داد. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر لوبیا پلو تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه لوبیا پلو در ادامه با همدوره همراه باشید.

برای شروع آشپزی پیاز و سیرها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم تا نرم شوند. پس از اینکار گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

پس از اینکه رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کرد گوجه فرنگی ها را نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب مواد را تفت می دهیم تا آب مواد تبخیر شود. پس از اینکه آب مواد داخل تابه تبخیر شد رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

پس از اینکار لوبیا سبز را به اندازه مناسب خرد می کنیم و به همراه ۴ لیوان آب ، نمک و فلفل سیاه به دیگر مواد داخل تابه اضافه می کنیم. حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا مواد پخته شوند و آب موجود در تابه تبخیر شود. سپس مواد را کنار می گذاریم تا خنک شوند.

روش پخت استانبولی با لوبیا سبز

در زمانی که مشغول طبخ مایه لوبیا پلو هستیم می توانیم برنج را آماده کنیم. برنج را باید قبل از پخت بسته به نوع برنج بخیسانیم. حدود ۳۰ دقیقه زمان میانگین برای خیساندن برنج است. سپس برنج را به همراه چند لیوان آب و مقداری نمک در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا نرم شود.

وقتی برنج نرم شد ( به صورتی که اطراف برنج نرم باشد و مغز آن کمی سفت و خام باشد ) آنرا با آب ولرم آبکش می کنیم. حالا قابلمه ای مناسب انتخاب می کنیم و کمی روغن داخل قابلمه می ریزیم. برای ته دیگ می توانیم از نان لواش یا سیب زمینی استفاده کنیم.

پس از اینکار یک لایه برنج و یک لایه از مایه لوبیا پلو می ریزیم. به همین ترتیب تمام مواد را در قابلمه می ریزیم و در آخر مواد را کمی مخلوط می کنیم. یک پارچه تمیز یا دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و با حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم تا غذا دم بکشد.

پس از اینکه لوبیا پلو دم کشید و آماده شد کمی روغن به آن می دهیم و خوب مخلوطش می کنیم سپس آنرا در دیس می کشیم. برای تزیین لوبیا پلو می توانیم مقداری از مایه لوبیا پلو را که در قسمت اول تهیه کردیم نگه داریم و استفاده کنیم.

روش پخت استانبولی با لوبیا سبز
روش پخت استانبولی با لوبیا سبز
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *