روش تهیه مربای به رنده شده

دوره مقدماتی php
روش تهیه مربای به رنده شده
روش تهیه مربای به رنده شده

مربای “به” جزء مرباهای خوشمزه و آسان و پائیزی می باشد و به دو شکل تهیه می شود یعنی هم به صورت رنده شده و هم به صورت خرد شده.

من ورژن مربای “به” خرد شده را بیشتر دوست دارم که انشاالله بعدها در وبلاگ قرار خواهم داد.

روش تهیه مربای به رنده شده

دوره مقدماتی php

مواد لازم:

به: 3 کیلو

شکر: 5 کیلو

جوهر لیمو: یک قاشق غذاخوری

آب (برای تهیه مربا): حدود 4 پیمانه

دانه هل (در صورت تمایل): تعدادی

طرز تهیه:

1- “به” را می شوئیم و خشک می کنیم. سپس چهارقاچ کرده و هسته هایش را می گیریم و با رنده ایفلی رنده می کنیم.

2- سپس “به” را درون قابلمه ریخته و با مقداری آب (حدود 4 پیمانه، نیاز نیست میزان آب زیاد باشد چون به و شکر خودشان کمی آب خواهند انداخت) روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و کمی آبپز شود. (این مرحله اختیاری است، یعنی می توان بدون آبپز کردن به آن را مستقیم داخل شربت ریخت، ولی اگر به را به قطعات درشت خرد کرده باشیم، مرحله آبپز کردن و نرم شدن حتماً بایستی صورت پذیرد).

3- سپس شکر را به آن افزوده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در آن حل بشود و شکر قوام بیاید. بعد جوهر لیمو را درون مقدار کمی آب حل می کنیم و به قابلمه می افزائیم. بعد حرارت را ملایم می کنیم و یک دمکنی یا دستمال روی در قابلمه قرار می دهیم. این جوشیدن ملایم با دمکنی و درون شربت غلیظ سبب خواهد شد که رنگ مربا قرمز شود.

4- وقتی مربا روی حرارت به غلظت مناسب رسید (البته این مربا بایستی حتماً غلیظ باشد) به مدت 24 ساعت بهتر است درون قابلمه باقی بماند.

وقتی مربا سرد شد و اگر غلظتش مورد پسند بود، که چه بهتر، ولی اگر غلظتش کم بود، مجدداً مقداری شکر به آن می افزائیم. مربا را در مرحله نهایی می توانیم گرم کنیم و درون ظرفهای تمیز بریزیم و درش را خوب ببندیم. ضمناً شربت غلیظ سبب رنگ گرفتن مربا می شود.

5- این مربا با کره و نان واقعاً خوشمزه است.

6- نوش جانتان.

نکات:

1- در حالت سنتی این مربا درون ظروف مسی تهیه می شود. اعتقاد بر این است که سبب رنگ دلخواه و زیبای مربا می شود. ولی ما قابلمه مسی مناسبی برای مقدار تهیه شده نداریم.

2- این مربا بایستی با شربت غلیظ تهیه شود زیرا سبب رنگ گرفتن بهتر مربا خواهد شد.

3- این مربا به حالت رنده شده و یا خرد شده نیز تهیه می شود.

4- برای نگهداری طولانی مدت، می توان مربا را فریز کرد.

در این آموزش طرز تهیه مربا به خانگی در منزل با سه روش مختلف را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم که امیدواریم از طعم بی نظیر این مربای خوش طعم نهایت لذت را ببرید.

مربای به از انواع مرباهای خوشمزه و خوش طعم است که شما می توانید این نوع مربا را در فصل پاییز تهیه کنید. برای طرز تهیه مربا به در منزل روش های متفاوتی وجود دارد و شما می توانید با کمک هر یک از این روش ها، مربای به خوشرنگ و خوش طعمی را در منزل تهیه کنید.

مربای به و مربای سیب و مربای هویج از انواع مرباهای پرطرفدار و محبوب هستند و اگر تمایل دارید مربای خوش طعمی را در منزل بپزید بهتر است این نوع مرباهای خوشرنگ را برای پختن انتخاب کنید.

مربای به طعم و عطر بی نظیری دارد و شما می توانید این مربای خوشمزه را به همراه نان و کره و … میل کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در ادامه طرز تهیه مربا به خانگی را با سه روش مختلف را به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.روش تهیه مربای به رنده شده

مواد لازم

دستور پخت

ابتدا به را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید سپس قسمت سفت و تخم های به را از آن جدا کنید توجه داشته باشید که می توانید به را پوست بگیرید و یا به را به همراه پوست برای تهیه مربا استفاده کنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه به باید به را در اندازه دلخواه خود خرد کنید سپس به را بشویید و درون قابلمه مورد نظر بریزید ( توجه داشته باشید که بهتر است مربای به را درون قابلمه مسی بپزید ) سپس درون قابلمه آب بریزید تا حدی که آب روی به را بگیرد و درب قابلمه را ببندید و ظرف را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا مربا پخته شود و له نشود. در این مرحله از دستور تهیه مربای به خانگی هل و شکر را درون مربا بریزید و اجازه دهید تا مربا روی حرارت ملایم گاز به مدت 3 تا 4 ساعت بجوشد تا به قوام مناسب برسد.

بعد از اینکه مربا به غلظت لازم رسید آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مربا چند جوش بزند سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و مربا را در مکانی مناسب قرار دهید تا خنک شود و مربای خنک شده را درون بطری های شیشه ای مناسب بریزید.

مواد لازم

دستور پخت

برای تهیه مربای به با روش دوم، ابتدا میوه به را به صورت برش های نازک خرد کنید و درون قابلمه ای مناسب آب و شکر بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و به را درون محلول شکر و آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز با شعله کم قرار دهید تا مربا آرام آرام پخته شود.

توجه داشته باشید که در زمان پخت مربا باید درب قابلمه را ببندید تا مربا خوشرنگ شود و به غلظت مناسب برسد.

سپس عرق هل و یا عرق دارچین و یا گلاب را به مربای به اضافه کنید همچنین می توانید مخلوطی از این سه عرق را به مربا اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا مربا خنک شود.

مواد لازم

دستور پخت

در روش سوم طرز تهیه مربا به خانگی ابتدا به را در اندازه دلخواه خود خرد کنید و قسمت سفت و دانه های آن را خارج کنید. می توانید در دستور پخت مربای به خانگی میوه به را بدون پوست و یا با پوست استفاده کنید. به خرد شده را درون قابلمه بریزید و آب را به اندازه ای که روی به را بگیرد به مربا اضافه کنید و اجازه دهید مربا به مدت 20 دقیقه بجوشد تا به نرم شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه مربا به خانگی هل و شکر را به مربای به اضافه کنید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید و بعد از گذشت 60 دقیقه دانه های به را به مربا اضافه کنید تا مربا لعاب دار شود و بعد از پخت به صورت مارمالادی در آید.

مربای به باید روی حرارت کم شعله گاز به مدت 4 تا 5 ساعت پخته شود و در 5 دقیقه آخر آبلیمو را به مربا اضافه کنید و بعد از اینکه مربا چند جوش زد شعله گاز را خاموش کنید تا مربا خنک شود و بعد از خنک شدن مربای به وانیل را به آن اضافه کنید.

              

در این مطلب با طرز تهیه مربا به با سه روش مختلف آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این مربای خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه انواع مربا کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98

روش تهیه مربای به رنده شده


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

به یا بهی یکی از میوه هایی است که اغلب برای تهیه کمپوت، مربا، مارمالاد و… مورد استفاده قرار می گیرد. مارمالاد و مربای این میوه طعم و مزه ایی فوق العاده دارد که اغلب در وعده صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. به دارای گوشتی خشک و کرکی می باشد، از این رو در ظاهر پخت مربای آن سخت به نظر می آید. اما جالب است بدانید این مربا بسیار راحت تهیه می گردد و برای پخت آن نیازمند مهارت خاصی نیستید. با این حال قصد داریم در این مطلب طرز تهیه مربای به را آموزش دهیم که امیدواریم مورد توجه شما دوستان عزیز واقعا گردد.

مربای به همچون مربای سیب، هویج، آلبالو و… می تواند به همراه کره یا خامه در وعده صبحانه مورد استفاده قرار گیرد. این مربا را می توان همچون مربای هویج به صورت خرد یا رنده شده طبخ نمود. طرز تهیه مربای به که در این مطلب ارائه می دهیم یکی از دستورات امتحان شده و مطمئن است که  می تواند به شما عزیزان برای پخت مربایی فوق العاده کمک کند.

روش تهیه مربای به رنده شده

برای پخت مربای به، ابتدا به ها را شسته و آنها را در ابعاد دلخواه خرد نمایید، توجه داشته باشید که نیازی نیست پوست به را بگیرید، همین که قسمت مرکز را که زیر است و دانه های آن را جدا نمایید کافی است. سپس آنها را در قابلمه مناسب ریخته و با کمی آب در حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا تکه های به کمی نرم شوند. (مقدار آب در این حد باشد که روی به ها را بگیرد)

بعد از گذشت این زمان، شکر و هل پودر شده را اضافه نمایید و اجازه دهید مربا با حرارت ملایم حدود ۳ تا ۴ ساعت بجوشد.

بعد از اینکه از پخت مربا مطمئن شدید، آبلیمو را اضافه نموده و صبر کنید تا حدود ۵ دقیقه دیگر جوش بزند و سپس شعله را خاموش نمایید.

در صورت تمایل به اضافه کردن وانیل، بعد از خاموش کردن شعله، وانیل را اضافه کنید.

مربای به ما آماده است، حال بهتر است درب قابلمه را به همراه دم کنی روی آن قرار داده و چند ساعت صبر کنید تا مربا کاملا خنک شود. سپس آن را در ظرف مناسب کشیده و در یخچال نگهداری نمایید.

حال که با طرز تهیه مربای به آشنا شدید، پیشنهاد می کنیم تا دیر نشده این میوه را از بازار تهیه نموده و حتما این مربای خوشمزه را بپزید و در کنار خانواده نوش جان نمایید. البته در صورت تمایل می توانید با کلیک بر روی طرز تهیه مربا از دیگر دستورات عالی و بی نظیر مجله ما برای پخت مربای های مختلف آشنا شوید.

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.

امتیاز دهید


3.1
از

635

مربا درست کردن ممکن است کار سختی به نظر برسد ولی قطعا طعم و عطر مربای به خانگی و خوشمزه ارزش آن را دارد که این زحمت را به خودتان بدهید.

 

 

روش تهیه مربای به رنده شده

 

به ها را بشوئید ، پوست بکنید و خرد کنید.

 

 

درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند ( دقت کنید به ها له نشوند ).

 

پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر و دانه های هل را اضافه کنید ( دانه های هل را از پوست ان خارج کنید و استفاده نمائید) ، با حرارت ملایم 3-4 ساعت اجازه دهید مربا بپزد و رنگ ان قرمز شود.

 

 

پس از اماده شدن مربا ابلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود ، مربای خنک شده را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

 

نکته :

برای قرمز شدن رنگ مربا باید در زمان پخت حرارت ملایم باشد و در قابلمه نیز بسته باشد ، در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.

میتوانید از کمی زعفران دم کرده برای خوشرنگ شدن مربا استفاده کنید.

بهتر است مربای به را در قابلمه مسی درست کنید.

 

 

 

تبلیغات شما در بزرگترین سایت آشپزی ایران

سلام ما به هارو پوست نکندیم فقط خرد کردیم. اشکالی نداره؟ و خیلی ممنون از دستور پخت

خواهش میکنم…نه هیچ ایرادی نداره. با پوست هم میشه.

ببسیار خوشمزه دست ،خسته نباشید ،ایا من می‌تونم بجای شکر شیره خرما اضافه کنم

ممنون. راستش تا حالا همچین چیزی ندیدم جایی. فکر نمیکنم بشه. چون همین روند غلیظ شدن آب و شکره که مربا رو شکل میده. ولی قطعی نمیتونم بگم.

من طبق روش شما پختم ، عالی ، خوش رنگ و چشم نواز شد .ممنووووووووووووونم .

به من فریز شده است میشه باهاش این مربا را درست کنم؟؟؟؟؟؟؟خیلی دوست دارم این رنگی بشه…

میتونید استفاده کنید ولی خیلی خوش رنگ از آب در نمیاد

من درست کردم وعالی شد بود باتشکر فراوان

از خواص مربای به روی ایران کوک خیلی متشکرم.

ممنون عالى بود?

سلام ببخشید من مربای به رو درست کردم،بعد همه چیزش خوبه رنگ شربتش هم تیره شده ولی رنگ به ها مثل شربتش تیره نیست انگار یکم بی رنگه.میخواستم بدونم علتش چیه؟

خوبه ممنون

آموزش بسیار ساده و خوب فهم است

خوبه

روش تهیه مربای به رنده شده

من درست کردم عالی شد فکر میکنم یه کم شیرینیش کمه تموم شده الان خاموش کردم میتونم نصف لیوان شکر اضافه کنم یانه؟؟؟؟؟

می تونی دوباره با شکر و یکم آب بجوشونی. ولی زیاد رو گاز نباشه.

سلام . با تشکر از دستور پخت^ آزمایش می کنم و نتیجه رو خبر میدم

ممنون امیدوارم خوشتون بیاد

اضافه کردن دارچین هم مفیده

خوبه مربا دوست دارم

خوشحالم

باعرض تشکر وقدردانی از آموزشهای ارائه شده توسط شما

ممنونم

ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﻭ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﭘﺨﺖ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﺮﺑﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﺎﯾﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﺪ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻢ

ممنون حسن عزیز

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.



روش تهیه مربای به رنده شده
روش تهیه مربای به رنده شده
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *