دوغ و گوشفیل سه راه سیمین

دوره مقدماتی php
دوغ و گوشفیل سه راه سیمین
دوغ و گوشفیل سه راه سیمین

In deinem Browser ist JavaScript deaktiviert. Möchtest du mit dem klassischen Twitter weitermachen?

Ja

تنها ایستاده در باد

Du kannst deine Tweets vom Web aus und über Drittapplikationen mit einem Standort versehen, wie z.B. deiner Stadt oder deinem genauen Standort. Du hast jederzeit die Möglichkeit, Standortangaben nachträglich zu löschen.
Mehr erfahren

Hier ist die URL für diesen Tweet. Einfach kopieren und mit Freunden teilen.

دوغ و گوشفیل سه راه سیمین

دوره مقدماتی php

Füge diesen Tweet zu deiner Webseite hinzu, indem du den untenstehenden Code einfügst. Mehr erfahren

Füge dieses Video zu deiner Webseite hinzu, indem du den untenstehenden Code kopierst. Mehr erfahren

Hmm, es gab ein Problem, den Server zu erreichen. Erneut versuchen?

Indem du Twitter Inhalte in deine Website oder App einbettest, akzeptierst du die Twitter Entwicklervereinbarung und die Entwicklerrichtlinien.

Auf deiner Timeline findest du in Echtzeit die Informationen, die dir wichtig sind.

Um einem Account zu entfolgen, Cursor zum Profilbild bewegen und Folgen-Button klicken.

Wenn du einen Tweet siehst, den du magst, dann klicke das Herz und zeige damit dem Verfasser, dass dir der Tweet gefällt.

Der schnellste Weg, den Tweet eines anderen mit deinen Followern zu teilen, ist ein Retweet. Tippe auf das Symbol, um ihn sofort zu retweeten.

Teile deine Gedanken zu einem Tweet ganz einfach in einer Antwort mit. Finde ein Thema, das dich interessiert, und leg direkt los.

Erhalte einen aktuellen Überblick, worüber sich andere zur Zeit unterhalten.

Folge mehr Accounts, um sofort Updates zu Themen zu bekommen, die dir wichtig sind.


Sieh sofort die neuesten Unterhaltungen zu jedem Thema.


Lass dir keine der besten Geschichten entgehen, während sie passieren.

این دوغ و گوشفیل مزه آش دوغی میده که یکی اشتباهی جای نمک توش شکر ریخته و دو شب تو یخچال موندهpic.twitter.com/MSYfCaO71e

فقط دوغ و باقلوای(نه گوشفیل) سه راه سیمین اوائل خیابون سهروردی من کارشناسی دانشجو اصفهان بودم برا ماها یه چیز عجیبه و اگه از جای درستش نگیری بعنوان اولین تجربه دلتو میزنه ولی از اینجا باقلوا میگرفتم میبردم خونه هر وقت کلاس نداشتم هم با چای هم بادوغ معرکه است ولی بقیه جاها افتضاحن

Zurück zum Anfang ↑

Twitter ist möglicherweise überlastet oder hat einen vorübergehenden Schluckauf. Probiere es erneut oder besuche Twitter Status für weitere Informationen.

از زمان شاه عباس دوغ گوشفیل در اصفهان تهیه می شده است. گوشفیل نوعی شیرینی سنتی اصفهان است که به روشی خاص تهیه می شود و چون خیلی شیرین است خوردن آن با دوغ که ترش و شور است، طعمی بسیار استثنایی و عالی به آن میدهد.

بعضی از فروشندگان اصفهانی هم دلیل خوشمزه بودن آنرا اینطور عنوان می کنند که: (با لهجه اصفهانی) « دوغ سردس آ گوشفیل گرمس به همین خاطر با هم که بخوری خوشمزه س. !» البته منظور از سرد بودن دوغ، طبیعت دوغ هست و گرم بودن گوش فیل نیز به طبیعت مواد تشکیل دهنده آن بر می گردد.

البته در اصفهان علاوه بر «دوغ گوشفیل» ، «دوغ و باقلوا» هم تهیه می شود. در واقع در اینجا ، باقلوا نیز نوعی شیرینی سنتی و بسیار مقوی اصفهان است که نباید آنرا را باقلوای یزد اشتباه گرفت.

باقلوای اصفهان با خمیر مخصوصی درست شده که آنرا پهن می کنند و پودری از خشکبار مانند توت خشک، مغز گردو و… به همراه طعم دهنده ها مثل دارچین و… که مخلوط شده اند را روی آن ریخته و آنرا به شکل مثلث می پیچند و درون فر قرار می دهند تا پخته شود. باقلوای اصفهان شیرینی بسیار مقوی و شیرین با اندازه ای بزرگتر از کف دست بی نظیر ترین شیرینی سنتی است که می توانید میل کنید. اما چون بسیار شیرین است و به اصطلاح «دل را میزند» آنرا با دوغ محلی می خورند.

«دوغ باقلوای اصفهان» را حتما در سفر به اصفهان میل کنید. در خیابان سهروردی (سیمین) یکی از بهترین فروشگاههای دوغ و باقلوای اصفهان وجود دارد که در حضور مشتری باقوا را درست کرده و تحویل می دهند.

دوغ و گوشفیل سه راه سیمین

همه اول فکر می کنند که خیلی عجیب است که یک شیرینی را با دوغ بخورند! اما گوشفیل و باقلوا فرق می کند.

اگر به شهر زیبای اصفهان سفر کردید حتما و حتما “دوغ گوشفیل” و “دوغ باقلوا”را امتحان کنید.

لیست هتل های اصفهان

جاذبه های گردشگری اصفهان

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “af97343482045f6a0334c1940cb89c07” );document.getElementById(“b5348a0956”).setAttribute( “id”, “comment” );

وبسایت

هنوز عنوان را ننوشته دهانم آب افتاد! اسم دوغ و گوشفیل را که لابد شنیده‌اید، اما دوغ و باقلوا اصفهانی کمتر به گوشتان خورده!

باورش شاید سخت باشد که یک عده از هم‌وطنان ما، یعنی اصفهانی‌ها یک شیرینی را با یک ترشی می‌خورند. یعنی باقلوا (با آن شیرینی و چربی زیادش) و دوغ محلی (با ترشیِ از حد گذشته‌اش)!

همه می‌دانند که اصفهانی‌ها طرفدار سرسخت غذاها و خوراکی‌های شیرین‌اند. اما شاید ندانند که آنها توانایی این را دارند که این شیرینی را با ترشی همراه کنند.

گفته می‌شود که چهل سال پیش باقلوا از خوزستان به اصفهان آورده شد. اصفهانی‌ها طریقه‌ی پختش را یاد گرفتند و آن را با دوغ همراه کردند. چرا؟؟

به این دلیل که باقلوا به خاطر وجود گردو و ادویه و شربت مخصوصش طبع بسیار گرمی دارد. و دوغ هم طبعش سرد است. پس برای معتدل کردن طبع باقلوا را با دوغ خوردند.

دوغ و گوشفیل سه راه سیمین

نمی‌خواهیم در اینجا آموزش پختن باقلوا اصفهانی بدهیم. فقط می‌خواهم بدانید که این چیزی که از آن حرف می‌زنیم با باقلوای یزد و خیلی از شهرهای دیگر به کلی فرق دارد.

تخم مرغ، ماست، روغن گیاهی، نمک، بکینگ پودر، سرکه سفید، آرد، گردوی فراوان، پودر هل، آرد ذرت، کره، دارچین شربتی که از شکر و آب و آبلیمو درست شده همه‌ی آن چیزی است که در باقوا اصفهانی که به باقلوا گردویی هم معروف است وجود دارد.

اگر با شنیدن اسم باقلوا به یاد باقلواهای کوچک و بند انگشتی یزدی می‌افتید باید بگویم که متأسفم! چون باقلوای اصفهانی هم خیلی بزرگ است، هم به جای لوزی مثلث است و هم خوردنش به سادگی باقلوا یزدی نیست. چون بعضی‌هایش آنقدر چرب و شیرین هستن که نمی‌توانید بدون اینکه یک نایلون دورش بپیچید بخوریدش.

همینطور نچشیده و از سر حدس نباشد که نروید و این اعجوبه را نچشیدها!!! الزاماً هرچه تصورش عجیب است، غیرممکن و بد نیست. برای یک بار هم که شده از این خوراکی خوشمزه بچشید. حتی اگر بار اول دوست نداشتید باز هم بچشید. چون آدم‌ها دو دسته هستند؛ یا دوغ و باقلوا دوست دارند، یا بالاخره یک روز می‌رسد که دوغ و باقلوا را دوست دارند!!

ضمناً یادتان باشد که حتماً از جای خوبی خریداری کنید و حتماً تازه‎‌اش را بخورید.

باقلوایی دورهمی
باقلوایی آبشار: میدان بزرگمهر، ابتدای خیابان بزرگمهر، رو به روی بانک شهر

ضمناً این آخری فروش اینترنتی هم دارد. از طریق سایت زیر

[btn btnlink=” https://www.reyhoon.com/restaurants/baghlava-abshar” btnsize=”full” bgcolor=”#21bfd1″ txtcolor=”#ffffff” btnnewt=”1″ nofollow=”1″]خرید باقلوا داغ گردویی[/btn]

سلام اصطلاح چرب و چیلی (یعنی چرب و تند)اصولا برای غذا ها به کار برده می شود . بنا براین چرب و چیلین واژه بی معنایی است

سلام! ممنون از دقت شما، در اینجا منظور چرب و شیرین بوده که به اشتباه چرب و چیلین نوشته شده.

سلام ممنونم در مورد سایتتون .. باقلوا با دوغ خیلی عالی من خودم عاشق مکمل های باقلوا هستم .. ولی بیاین باقلوا با سرشیر: شاهکاره الالخصوص بعد ی وعده غذای سنگین همراه با چای حتما امتحان کنید.. باقلوا بستنی : محشره اینو هم بعد غذا خیلی میچسبه ..

واقعا طعم جذاب و دلچسبی داره این ترکیب

تعریف ما از سفر، فرصتی است برای تجربه حسی تازه. در خوردن یک قهوه، در بازدید از یک بنا، دیدن یک گالری نقاشی یا بودن در دل طبیعت سفری است برای رسیدن به حالی بهتر، ما میخواهیم با ابزارهایی که در اختیار داریم و با کمک ظرفیت‌هایی که در شهر و کشورمان وجود دارد با تعریف مسیرها و روایت‌هایی تازه به تجربیات روزانه شما، سفر را اضافه کنیم.

یکی از جاذبه‌های اصفهان، بعد از دیدار با بناهای تاریخی و فرهنگی‌، خوراکی‌های عجیب‌ غریبی‌ هستند که ارزش حداقل یک بار امتحان‌کردن را دارند و جالب به‌نظر می‌رسند. یکی از عجیب‌ترین این خوراکی‌ها، گوشفیل و دوغ، با دو طعم شور و شیرین است. گوشفیل که از خوراکی‌های ویژه ایام ماه مبارک رمضان است و انتخاب خوبی برای بعد از افطار به حساب می‌آید، در همه فصول و ماه‌های سال در اصفهان یافت می‌شود و مورداستقبال اهالی شهر است. این خوراکی در همه شیرینی‌فروشی‌ها وجود دارد؛ اما یکی از معروف‌ترین فروشگاه‌ها در این زمینه، دوغ و گوشفیل عدالت است. برای اینکه انگیزه پیدا کنید و گوشفیل بخورید، این مطلب من در نابرو را حتما بخوانید.

گوشفیل‌های عسلی که شیرینی زیادی هم دارند، به‌صورت متداول در کل کشور با چای صرف می‌شوند و حکم دسر را دارند. اما در اصفهان، با دوغ شور و ترش محلی هم صرف می‌شوند و این تضاد طعم که در شهرهای کمی از ایران دیده می‌شود، اتفاقی است که گوشفیل و دوغ را به خوراکی محبوب شهروندان تبدیل کرده است. گوشفیل و دوغ در انواع کافه‌ها، رستوارن‌ها و اغذیه‌فروشی‌های سطح شهر یافت می‌شوند و خوراکی پذیرفته‌ شده برای مردم اصفهان‌ است؛ اما مسافران و گردشگر‌ها دید غیرعادی و عجیب‌ و غریبی به آن دارند و در امتحان‌کردن این خوراکی، واکنش‌های متفاوتی نشان می‌دهند. اما اکثرشان رای مثبتی برای امتحان دوباره این خوراکی دارند. مواد پایه تولید گوشفیل، آرد و تخم‌مرغ، ماست و زعفران است؛ این یعنی کنار طعم شیرین و انرژی‌بخش این خوراکی، نشاسته و پروتئین، به این خوراکی ارزش غذایی می‌بخشند و خوراک یا میان‌وعده‌ای کامل را تشکیل می‌دهد.

اگر به‌دنبال محیطی هستید که به‌صورت اختصاصی دوغ و گوشفیل دارد و قصد دارید برای اولین‌بار این میان‌وعده را امتحان کنید، دوغ و گوشفیل عدالت را به شما پیشنهاد می‌کنم. برای رسیدن به این مغازه، لازم است به یکی از میادین مهم اصفهان مراجعه کنید. میدانی که واصل خیابان‌های تاریخی و پرقدمت اصفهان است. به‌دلیل نزدیکی به ابنیه تاریخی، پارک هشت‌بهشت، ادارات دولتی و پزشکی و شهرداری شهر، همواره شلوغ است و مردم مختلف با شرایط فرهنگی اصیل اصفهان در آن حاضر هستند. این میدان، «میدان امام حسین» نام دارد که به «دروازه‌دولت» هم معروف است.

دوغ و گوشفیل سه راه سیمین

این میدان، به‌دلیل جامعیت گفته‌ شده، دسترسی‌های خوبی دارد. دو ایستگاه مترو در دو ضلع شمالی و جنوبی، ایستگاه اتوبوس و تاکسی ابتدای خیابان‌های منتهی به میدان و پارکینگ‌های متعدد، با گنجایش بالا در حوالی این میدان قرار دارند. یکی از خیابان‌های منتهی به میدان امام حسین، خیابان مشهور چهارباغ است که ضلع شمالی میدان قرار دارد. ابتدای این خیابان، از طرف دروازه‌دولت، مغازه‌ای با ظاهری بسیار ساده وجود دارد که به‌سبب دیوارهای کاشی و میز و صندلی‌های قدیمی‌اش، قدمت حضورش در این موقعیت مشهود است.

چند نفر از مشتری‌های همیشگی دوغ و گوشفیل عدالت، شاهد حضور این مغازه با همین شمایل از دهه 60 هستند. به‌گفته آن‌ها در طول این سال‌ها، ذره‌ای از کیفیت گوشفیل یا دوغ آن کاسته نشده است. در نمایی که از این مغازه دیده می‌شود، سینی مسی بزرگی وجود دارد که همیشه پر از گوشفیل‌ است. عطر آرد و شکر این گوشفیل‌ها در فضا پراکنده شده است و اگر سفارش دهید، در ظرف‌های یک‌نفره به شما عرضه می‌شوند. شاید بتوان گفت گوشفیل عدالت از جاذبه های گردشگری اصفهان محسوب می‌شود.

در شیشه‌ای این مغازه معمولا باز است. تا چند سال پیش به‌دلیل نزدیکی ایستگاه اتوبوس، کیفیت بهداشتی گوشفیل‌های دپو‌ شده در سینی مسی، مورد تردید بود؛ اما درحال حاضر با ایجاد محفظه شیشه‌‌ای روی پیشخوان و دکور این مغازه، این گوشفیل‌ها در شرایط بهتر و بهداشتی‌تری نگهداری می‌شوند. بنابراین با خیال راحت‌تری می‌توان هوس خوردن آن‌ها را به دل راه داد.

دوغ که رکن اصلی برای درک طعم مطلوب گوشفیل به حساب می‌آید، محلی است. همچنین به‌اندازه کافی ترش و شور است! اما مساله قابل‌‌توجه این است که به‌دلیل استفاده از شیر گاو به‌ هیچ‌وجه بوی نامطبوع و نامطلوبی ندارد. دوغ در لیوان یک‌بار مصرف و گوشفیل در بشقاب‌های یک‌بارمصرف عرضه می‌شوند و از ظرف چینی‌ یا شیشه‌ای برای پذیرایی حتی در محیط مغازه وجود ندارد. شاید این موضوع چندان خوشایند نباشد، به‌ویژه اگر دغدغه محیط‌زیستی داشته باشید.

این مغازه ابدا ظاهر لوکس و مناسبی برای افرادی که دنبال فضای شیک و نشست‌های لاکچری هستند، ندارد؛ اما محیطی دنج است که در آن با قیمت مناسب و خیال آسوده، مجالی برای استراحت بعد از تفریحی طولانی در میدان نقش جهان، پارک، کاخ و عمارت هشت‌بهشت، چهل‌ستون، یا خرید در خیابان چهارباغ، پیدا می‌کنید.

دوغ و گوشفیل عدالت می‌تواند جزو میان‌وعده‌های معمول روزانه افراد قرار بگیرد. به‌سبب صمیمیت این محیط، این مغازه نیز می‌تواند به پاتوقی ایمن برای خانواده و جوانان تبدیل شود. اما مسلما در ساعات پرتردد روز، ازجمله عصرهای تابستانی شاید مجبور به توقف و انتظار شوید تا صندلی‌ و میز خالی شود. این مساله ممکن است در شلوغی خیابان چهارباغ قدری اذیت‌کننده باشد؛ اما قطعا با صرف طعم لذیذ دوغ و گوشفیل عدالت این کدورت از دلتان بیرون خواهد آمد.

اگر قرار است یک گردشگر را در اصفهان بگردانید، یا تمایل دارید واکنش خارجی‌ها به این خوراکی اصفهانی را ببینید، زودبه‌زود به این مغازه سر بزنید. چون عدالت به‌دلیل قدمت حضورش در این نقطه شهر به یک برند خوب این خوراکی تبدیل شده است. گوشفیل عدالت همواره انتخابی است که به گردشگرها توصیه می‌شود و راهنماهای تورها نیز با آن آشنایی دارند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

نابرو راهنمای ناب گردش در ایران است. نویسنده‌ها و عکاسان نابرو در همه شهرهای ایران مستقر هستند تا گزارش‌های جذاب از بهترین و دنج‌ترین جاذبه‌های محلی هر شهر را برای شما آماده کنند. هر روز به روزیم. نابرو را هر روز بخوانید.

دوغ و گوشفیل سه راه سیمین
دوغ و گوشفیل سه راه سیمین
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *