دسر نشاسته ای با اب

دوره مقدماتی php
دسر نشاسته ای با اب
دسر نشاسته ای با اب

فال هجاء یکی از فال های دقیق با قرآن کریم می باشد که در زیر به شرح کامل آن می پردازیم .

«  در بیان تفأل به کلام الله مجید به حروف هجاء »

( فال با قرآن )

ز هفتم سطر،حرفِ اولست قال

چو فال آید « الف » خیر و صواب است

دسر نشاسته ای با اب

دوره مقدماتی php

چو «ت» آید ، بباید توبه زان کار

چو «ج» آید ، بکن جهدی و می کوش

چو «خ» آید، امان از خوف میجوی

چو « ذ » آید، تو خود آن خوار بینی

چو « ز » آید، بیابی مالِ بی عدّ

چو «ش» آید، خصومت پیشت آید

چو «ض» آید،در آن کار است گرانی

چو « ظ » آید، ظفر بر دشمنان است

چو «غ » آید، خطر باشد،بده مال

چو «ق» آید، شوی مقبول در قول

چو «ل» آید ، برآید حاجتت زود

چو «ن» آید، بود آن کار نیکوی

چو «ه»‌آید ، خدا خشنود و خصمان

چو «ی» آید ، زغایب مژده یابی

عقیدترا بران ای صاحب فال

ز «ب» از منعمانت ، فتح بابست

ز «ث» دنیا و دین بر دست می آر

ز «ح» از اقربا ، جام خوشی نوش

ز « د » اصحاب دولت را خبرگوی

ز« ر » نیکی بود ، شادان نشینی

ز «س» بینی سعادتهای بی حد

ز «ص» ای خواجه ، صبر و مکث باید

ز «ط» زاهد شوی ، تقوی برانی

ز «ع» امر محبتها عیان است

ز «ف» شادی تو را باشد به هر حال

ز «ک» ایمن نباید بود از هول

ز «م» آید ملامتهای مشهود

ز «واو » ت هست نعمت توی در توی

ز « لا» تشویش باشد نی نه چندان

که خشنود انی از نعم المابی

با وضو قرآن را بدست بگیر، آن را زیارت کرده و با توجه به نیتی که در دل داری ،

صفحه ای از کتاب خدا را باز کن.

از آن صفحه ، هفت ورق جلو برو.

بعد از آن ، از ابتدای صفحه، هفت سطر بشمر و پایین بیا.

دسر نشاسته ای با اب

بعد در میان سطرهای بعدی ، هفت بار کلمه

« ان » را پیدا کن.

بعد از یافتن هفتمین بار از کلمه « ان » ، دوباره هفت سطر بشمر و جلوتر برو.

ابتدای سطر هفتم از هفتمین کلمه « ان » که پیدا کرده ای، اولین حرفی که سطر با آن

شروع شده، معنی فال توست.

آن را با فال بالا معنی کن!

موفق باشی و فالت نیک انشاءالله!

اختصاصی سایت نیک صالحی

منتخبی از تصاویر افتتاحیه و شروع جشنواره فیلم کن ۲۰۱۹ با حضور سلنا گومز، بیل موری و … را تماشا کنید.

آشپزی و شیرینی پزی

افطاری دادن از بهترین سنت های ما مسلمانان محسوب می شود همه کسانی که در ماه رمضان روزه می گیرند موقع افطار نیاز دارند غذاهایی بخورند که به سلامت آنها برای یک روز روزه داری کمک کند. بنابراین بهتر است غذاهایی خوب و خوشمزه را برای افطار در نظر بگیرید.

مد روز و زیور آلات

مانتو همیشه پوشش محبوبی در میان خانم ها بوده است و انتخاب مانتوی مناسب نشان دهنده سلیقه یک خانم است. تنوع در انتخاب یک مانتو باعث می شود همیشه به عنوان یک خانم خوش سلیقه و خوش ذوق به نظربرسید.

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

مسقطی یکی از دسرهای سنتی مخصوص ماه رمضان است که با شیر درست می شود و به همین دلیل برای کسانی که مشکل معده دارند مناسب نیست. در این مقاله طرز تهیه مسقطی بدون شیر را آموزش داده ایم.

نشاسته نصف پیمانهآب : 2 پیمانهشکر : 1 پیمانهخلال بادام : به مقدار لازمخلال پسته : به مقدار لازمزعفران آب کرده : به مقدار لازمروغن مایع : 3 قاشق غذا خوریکره : 25 گرمگلاب : 4 قاشق غذاخوریهل : به مقدار لازم

بیشتر بدانید : طرز تهیه ی گوشفیل خانگی آسان و خوشمزه!

ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب سرد حل می کنیم. سپس 1 پیمانه آب باقیمانده را با 1 پیمانه شکر و روغن مایع مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا محلول بجوشد تا غلظت فرنی را بدست آورد.بعد می گذاریم این مواد با حرارت کم بجوشد و هر از گاهی با قاشق چوبی آنرا هم می زنیم. نیم ساعت بعد دانه های هل را اضافه کرده و در آخر  خلال بادام، خلال پسته و زعفران آبکرده را به مواد اضافه می کنیم.5 دقیقه قبل از پایان کار، گلاب را اضافه کرده و می گذاریم مواد خوب جا بیفتد و از ظرف جدا شود.سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده مسقطی را داخل آن ریخته تا سرد شود بعد برش می دهیم.

 

دسر نشاسته ای با اب

نکته : نشاسته را از قبل خیس کنید که ترشی آن گرفته شود. این مسقطی حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان می بردتا آماده شود.

 

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleمنبع : ارسالی کاربر

 

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

تصویر امنیتی جدید

خرما بریز یک دسر بسیار خوشمزه و بمب انرژی مردم جنوب شرقی ایران است. این دسر را تهیه کنید و سحر مصرف کنید تا افطار حتما سیر خواهید بود

بعضی وقتها احساس می‌کنیم پوستمان تیره و کدر شده ،آن هم نه با نور خورشید و یا خستگی بلکه به حالت جرمی که بر روی پوست سنگینی می کند. چند ماسک روشن کننده مخصوص این نوع پوستها وجود دارد که ساده و راحت در منزل تهیه می شود و بسیار در شفاف کردن پوست موثر است

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

باسلوق

باسلوق یا راحتی یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار است. باسلوق را علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر می توانید سرو کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک شیرینی ساده در کنار چای هم مصرف کنید.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر باسلوق تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری باسلوق تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با  باسلوق با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

دسر نشاسته ای با اب

دستور پخت

برای تهیه باسلوق ابتدا آب سرد را داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس نشاسته را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم زدن را ادامه بدهید تا نشاسته به طور کامل در آب سرد حل شود.

برای هم زدن نشاسته حتما از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید و اگر نشاسته گلوله شد حتما با قاشق روی آن بزنید تا باز شود و هیچ گلوله نشاسته ای داخل آب نماند. پس از اینکه نشاسته به طور کامل در آب حل شد شکر را اضافه کنید.

شکر را باید کم کم به آب اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل در آب حل شد روغن مایع را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا باسلوق حالت خمیر به خود بگیرد.

پس از اینکه باسلوق حالت خمیری گرفت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا باسلوق سرد شود. پس از اینکه باسلوق سرد شد آنرا به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را به طور کامل بگیرد و سفت شود.

پس از گذشت یک ساعت باسلوق را از یخچال خارج کنید سپس دست هایتان را با روغن چرب کنید و باسلوق را کمی ورز دهید. در پایان باسلوق را به شکل یک استوانه شکل دهید و برش بزنید و در پودر نارگیل غلت دهید سپس با مغز گردو تزیین و سرو کنید.

دسر نشاسته ای با اب
دسر نشاسته ای با اب
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *