دسر ماست شف طیبه

دوره مقدماتی php
دسر ماست شف طیبه
دسر ماست شف طیبه

آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


دسر ماست شف طیبه

دوره مقدماتی php

سلامفضای وبلاگ رو کاملا بهاری کردینخیلی خوشگل شدهاسلایستون هم خیلی خوشرنگه و هم به نظر خوشمزه میادممنون و دست مریزاد

سلاممن دیشب اسلایس ماست رو درست کردم و الان در حال خوردنش هستم خیلی خیلی با کلاسه و طعم خاصی دارهمن از بیسکوییت پرتقالی وژله پرتقالی استفاده کردم وماستم رو هم کمی شیرین کردمدر هر صورت کارت ای ول داره

salam,kheyli zibast va age shoms begi khoshtam ham hast ma ghabool mikonim.sedighe

bah bah ostaaaaaaaaaaad …mibinam ke Ehsan baz khosh behalesh shode! qhiyafe zoqh zadash didani boodeh! bayad tel bezanam ba tafasir vaasam tarif koni!are Sedighe joon hatman emtehan kon!

شیف جون خیلی باحالی ای ول نازی

سلام طيبه جانمن اسلايس ماست رو برا مهمونی روز پنجشنبه ام درست کردم و با استقبال هم رو به رو شد. خيلی ممنونم. تنوع قشنگی بودالبته من با دومشکل روبه رو شدم که باعث شد اسلايسمن به خوشگلی مال شما نشهيکی اينکه قطر بيسکوييت من زيادتر از مال شما شد و مهم تر اينکه خوب به هم نچسبيده بودو يک سئوال ديگه. چطوری ماست رو اينقدر خب پهن کردی؟ ماست من خيلی سفت بود و خيلی ناهموار شد سطحش

جدا شدن بیسکویت هم دلیلش سفتی ماستت بوده ضحی جوناگه ماست خامه ای استفاده کردی غلظت ماستت زیاد نبوده اما احتمالا زیادی سرد بوده… مخلوط ژلاتینت رو باید بذاری از دمای جوش بیافته ولی نباید بذاری کاملا سرد شه چون بعد اگه ماستت هم سرد باشه، اون وقت درجا میبینده و همینی میشه که سرت اومده…ولی اگه مخلوط ماست و ژلاتینت به غلظت ماست باشه و هنوز پروسه ژلاتینیش توش اتفاق نیافتاده باشه، ماست توی بیسکوییت نفوذ میکنه و وقتی که اسلایس رو بر میداری با بیسکوییت یکپارچه استموفق باشی عزیزم

خیلی لطف کردی. ممنونماستم خامه ای بود و وقتی توش ژلاتین ریختم یکمی حالت گلوله گلوله پیدا کرد. احتمالا همینی که استاد می گن اتفاق افتاده;)انشاالله دفعه بعد. ولی طعمش واقعا خوب بود.بازم ممنون:*

ممنون طیبه جون؛ خوشمزه بود!فقط من اصرار داشتم که غالب بخوره که خیلی خوب نشد، ولی با کارد خوب برش خورد.http://img98.com/show.php/46699_1.jpg.html

قالب خورده اش که خوب شده زهرا جون فقط احتمالا باید کره اش رو بیشتر کنی که کراست بیسکویتیت بهتر قالب بخوره

سلام طیبه جون امیدوارم همیشه موفق باشی.عزیزم من هم که این ماست را درست کردم به راحتی بر نگشت و جدا شد و ماست هم وا رفت و حالت ژله ای نداشت و من آن را سرو نکردم. ولی ازاین که وقت برای طرفدارانت می ذارینممنونم. دوستدار شما شهـــــلاMay 15,2010 2:20 PMدسر ماست شف طیبه

شهلا جون احتمالا به دو دلیل این اتفاق افتادهیکی اینکه مقدار ژلاتینت کافی نبوده که خوب خودش رو بگیره و به همین دلیل به بیسکوییت نچسبیده و قالبی هم از آب در نیومدهولی…اگه مطمئنی که اندازه گیریت درست بوده و پودر ژلاتینت هم فاسد نشده بوده و جنسش خوب بوده، ممکنه که زود از قالب درش آورده باشیمن چند بار این رو درست کردم و یه بارش فرصت کافی نداشتم و زود برشش زدم ولی با کمک هزار سلام و صلوات ….بازم خوب شدایشالا دیگه همچین مشکلی پیش نیاد چون میدونم چقدر آدم تو ذوقش میخوره که بعد از کلی زحمت ، کارش خراب شهموفق باشی عزیزم

سلام م م م م م م م م من تازه سایت شما رو دیدم صد البته که بسیییییییار حیجان زده شدم،و به خاطر شما جی میل ساختم تا باهاتون بتونم در ارتباط باشم(چون من همیشه از یاهو استفاده می کنم)من دیروز بعد از ظهر درست کردم و گذاشتم تو یخچال تا ببنده!!!خیلی استرس دارم، جون به نظرم وقتی ژلاتین و تو ماست ریختم ،ژلاتین ها توش چاق شدن ):حالا باید تا شب صبر کنم ببینم چی میشه

یعنی اینکه ژلاتین سریع بست و تیکه هاش توش پیدا بود؟ خب باید کم کم اضافه میکردی و سریع و تند هم میزدی که نبندهماست هم حتما خیلی سرد بودهامیدوارم خوشگل شه

بله، دقیقاراستش من اصلا کار با ژلاتین رو بلد نیستموقتی هم که ورقه ژلاتین رو تو آب جوش ریختم کامل حل نشد،توش تیکه های کوچولو موند، که فکر کنم همونا بود که بزرگ شده بودند.

ورقه ژلاتین؟ اوه دلیلش همین بودهورقه ژلاتین کار باهاش از پودر ژلاتین سخت ترهورقه ژلاتین رو باید توی آب سرد خیس بدی خوب که نرم و خمیری شد توی مواد بریزی و خوب با همزن بزنی تا حل شه! شیوه عمل آوریش فرق میکنهپیشنهاد میکنم پودرش رو بخری

salam,aslan dost nadarm ino begam,vali migam chon momkene man bad dorost karde basham,onam ine ke man dosrost ke kardam zaheresh mesle soma shod,faghat ertefae Mast kemtar az shoma shod,chon zarfam pahn tar bud,vali 2 ta moshkel dashtam1.tahesh chon biskoet bod az zarf joda nemishod2.mavad aslan maze hashun be ham rabti nadasht,va har ki khord khoshesh nayomad!!!!mamnun misham rahnamyim konid va be del nagiridchun shoma kheyli ba salighe va ostadid,nemikham dar haghetun bi lotfi karde basham

نه خواهش میکنم این چه حرفیهمن خودم دقیقا از مهمونها همین حرف ها رو میشنومو البته یه مدته که سعی میکنم این جون دسر ها رو دیگه آموزش ندم و فقط واسه خودم درست کنم چون مزه اش ایرونی پسند نیستدوستان شما کاملا حق داشتنخارجیها ترکیب ماست رو با همه چیز دوست دارن ولی ایرونیها باهاش مشکل دارنخودم اینا رو خوب میدونمواسه همین دیگه اول همه رسپیها دارم توضیخ میدم که کسی امتحان نکنه مگه اینکه مطمئن باشه از ترکیبش خوشش خواهد اومدواقعیتش اینه که من خیلی این دسر رو دوست دارم و زیاد هم درست کردمواسه اینکه جدا شه من از ظرف پیرکس استفاده میکنمو البته توی ظرف برش میزنم و بعد با یه کفگیر کاملا صاف میزنم زیرش. واسه اینکه بیسکوییتش خوب سفته و مثل سنگ میمونه راحت قالبی میاد بیرونصادقانه توصیه میکنم از این به بعد هیچ رسپی دسری که توش ماست داره رو امتحان نکنید. جدی میگمباز هم معذرت میخوام که زحماتتون به نتیجه مطلوب نرسیدهسعی میکنم دیگه پیش نیاد که کسی ناراحت نشه

وای ی ی ی ی ی ی ی ی نه،من ناراحت نشدم و قصدم این نبود که شما رو از گذاشتن طریقه درست کردن دسر ها منصرف کنم، بی سلیقه گی از ما بوده، همین که شما اول کار یه توضیحی بدید که این غذاها با ذائقه ما جور هست یا نه کافیه، مثل سوپ پیاز فرانسویدر ضمن از آشنایی با خانمی مثل شما که این قدر هنرمند و مسلط به چند زبان مختلف هستید خوشحالم و به زن بودنم می بالم

واقعا کامنت مفید و سازنده ای بود من حتما توی تمام رسپی های بعدی از اول ذکر خواهم کرد الان هم از قبل دو تا دیگه رو تایپ کرده بودم که پست کنم واسه این هفته… صد بار ذکر کردم که کسی که ماست توی دسر ها دوست نداره درست نکنه و یا ترکیب کیوی با بقیه دسرها که خیلی ها خوششون نخواهد اومدباز هم ممنونم

خواهش می کنم عزیزم

راستی این قضیه قرعه کشی چیه؟ تو قسمت کلاهی برای یک بانو دیدم !و از کجا باید بفهمیم که داره کدوم قسمت و چه زمانی قرعه کشی میشه؟

شما که هر روز دارید اینجا سر میزنید… هرموقع قرعه کشی درکار بود ، همون روز تو همون پست میبینیدش

طیبه جون این که نوشتی پودر ژله 16 گرم اشتباه تایپی است؟یک بسته باید باشه؟

توي رسپي اصلي همينقدر دادهآخه ميزان لايه ژله ايش خيلي كم و نازكهالبته براي اطمينان خاطر و مخصوصا اين كه شما از ژله ايروني ميخوايد استفاده كنيد حتما ميزان رو چند برابر كنيد چون ژله ايروني غلظتش خيلي كمتره

مقش شب:http://public.blu.livefilestore.com/y1pml5TizR-UomPwKoRk1qIPS76ftbt1Xut0WKGl-UcDkWD10ueruIfj4k3YHwBbmvDjYXsdZZfrdxMemm4DiLyMg/%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B3%20%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA.JPG?psid=1من ماست دو لیوان و نصفی داشتم، کمی ارتفاع لایه ماستم کم شد. برای کراستش از مخلوطی از بیسگوییت ساقه طلایی ایران و دایجستیوی که نمی دونم از کدوم کشوری خریدم!! استقاده کردم، در کل شد 200 گرم.ژله اش هم که طبق معمول از احسانه جون بود که دستشون درد نکنه باز هم.محصول مشترک بود خلاصه!:Dبرای قالبش هم من از قالب مربعی که دارم استفاده کردم، به همین خاطر فکر کنم فشردن کراست در لبه های انتهایی اش کمی دشوار شده بود و منسجم خیلی نشد لبه هاش. پودر ژله رو هم اول 10 دقیقه روی آب سرد و بعد توی مایکرو گرم کردم و بعد با 3 تا قاشق بزرگ از ماست مخلوط کردم و به این صورت دمای ژله رو آوردم پایین و بعد این مخلوط رو با ماست اصلی مخلوط کردم.و اما مزه اش، یعنی بدویید برید درستش کنید، سرتون کلاه رفته تا به حال شدید!!مزه اش خیلی لطیف و فرش و …یامی!!من که عاشقش شدم. فکر کنم باید برم از این قالبهای استوانه ای بگیرم که این جور شیرینی ها رو توی قالبهای کوچولوی گرد درست کنم . دست شف درد نکنه.

به به…به به… و باز هم به به! منم عین خودت از دسرهای ماستی بسی لذت میبرم. متاسفانه اطرافیانم زیاد طرفدارش نیستن ولی من چون این رو خیلی دوست دارم توی خیلی از مهمونی ها سرو کردمبا وجود اینکه ارتفاعش کم بوده ولی ظاهرش باز هم عااااااااالی شدهو برشهاش شیکهبله داشتن اون قالبها هم مزیتیه. منم اگه جایی ببینم حتما میخرم

اسلایسش تمیز در اومده بهاره جوناحسنت

دهنم آب افتادپریس جون،ماستتون چند درصد بود؟نکته دیگه اش اینه که معمولا روی بسته ژلاتین می نویسن مثلا برای چه مقدار مایعات و یا چیزهای دیگه باید چقدر پودر ژلاتین استفاده کرد. روی بسته شما چی نوشته؟به نظر من که مزه اش شباهتی با چیز کیک نداره.در ضمن من خودم هم رابطه خیلی خوبی با ماست ندارم. یعنی شاید ماهی یه بار مثلا، خیلی بخوام لطف کنم، ماست و خیار درست کنم برای غذا.اگر نه من معمولا اصلا ماست توی یخچالم ندارم!!:D

والا اینجا ما دو سه نوع ماست داریم کم چرب پر چرب و بی چربیولی جدیدا بعضی از محولات کاله رو هم میتونم تو بعضی سوپر مارکتا پیدا کنم اقای همسر خیلی از طعم ماست سون کاله خوشش میاد و الا اونم مثل شما سالی یه بار هم ماست نمیخوره!من از ترکیب ماست سون کاله و ماست پرچرب اینجا استفاده کردمشباهت طعمش با چیز کیک از همون لایه ژله ایش میومد امروز که اخرین اسلایسشو خوردم کاملا مشخص بودمعمولا رو بسته ژله های اینجا نوشته یک لیوان اب جوش و یکی اب سرد منم طبق همون دستور درست کردمرو بسته ژلاتین هم اره همیشه نوشته این بار بسته بزرگشو گرفتن فقط نوشته تو اب جوش باید حل بشهمن عادت کردم ماستو با خرما بخورم یه شیوه سنتی تو شهر ماست که جدیدا مامانی خانوم میگن نخورین اهن خرما از بین میره منم ماست خالی دوست ندارم

خيلي شكيل و خوشرنگ و زيبا شدهاسلايسهاش هم كه عاليهمزه … خوب ديگه ذائقه ايهولي خوشحالم كه ديگه داري با همه مواد غذايي كنار مياي. اين نشون ميده زبانت با طعمهاي مختلف داره عادت ميكنهميدوني كه ذائقه قابل تربيتهبله خب چون لايه قرمز رنگش نازكه نيازي به ژله زيادي نيستولي دسر شما خوشگل شده احسنت

مشق شبقبلش فکر نمیکردم اینقدر دردسر داشته باشه برشش اصلا خوب نشد، بیسکوییت‌هاش خودشونوو نگرفتن، نمیدونم مشکلش چی بودوقتی کره زدم احساس کردم خمیری نشد برای همین خیلی کم کره دیگه اضافه کردم . بقیه موادش دقیقا همون اندازستالبته همه ی اندازه ها رو نصف کردموقتی ژله رو روی ماست میریختم هم کمی از ماست با ژله قاطی شدمیشه بفرمایید اشکال کارام کجا بوده؟

در مورد طعمش، عجیب بود. زیاد نمیشد خورد. خوشبختانه همسرم بیشتر خوشش اومد.هرکسی خورد گفت ماستشو یکم شیرینتر میکردی بهتر میشدمیخواستم بپرسم چطوری شیرینش کنم  که بازم قالبی دربیاد و مشکل دیگه ای پیش نیاد؟

امروز بعد از دو روز که دوباره میخوردم مزشو خیلی دوست داشتیمانگار اول خیلی عادت نداشتیمممنونم طیبه جان

والا به نظر من كه برشش خوب شده يعني اون جوري كه شما گفتيد من فكر كردم كامل وا رفته بودهاما ايني كه من بينيم خوبهژله اش كه عالي بسته و ضخامتش هم كاملا مناسب و زيباستقسمت ماستش هم خوبه اما ميتونيد يه اپسيلون ژلاتينش رو بيشتر كنيد. ميدونيد كه جنس ژلاتينها هم فرق ميكنهبراي بيسكويتش هم به نظر من اين مدلي كه پودر بشه خوشمزه تره اما براي اينكه قالبي برش بخوره ميتونيد كره اش رو بيشتر كنيدهمه اينها قابل حلهو بازم ميگم به نظر من زيبا شده

دقيقا! يعني بايد هميشه بهشون بگيم كه اين ماسته نه دسر. كه برداشت شيريني تو ذهنشون نكننواسه خانواده ما كه شيريني دوست ندارن مثلا گزينه خوبيهاما چرا ميتونيد توش تا جايي كه دوست داريد پودر قند بريزيد هيچ مشكلي پيش نمياد

جالب اينجاست كه منم هميشه فرداش طعمش رو بيشتر ميپسندم انگار بهتر جا ميافته

مرسی طیبه جان، خیلی خوشحال میشم تعریف میکنین، کلی انرژی میگیرممن حدودا روزی 5،6 ساعت اگه کاری پیش نیاد وبلاگتونو میخونم وکیف میکنم و دعاتون میکنمامیدوارم بتونم یه روز یکم از هنر شما رو داشته باشمموفق و سالم باشید

اینم از اسلایس ماست من 🙂

احسنت و نوش جان



 

 

اين دسر خوشمزه رو از شاپرك عزيز ياد گرفتم . يه دسر خيلي خوشمزه كه يه چيزي ما بين ژله و كارامل هستش . من مقدار لازم براي دو نفر رو از وبلاگ شاپرك جون درست كردم كه دقيقا به اندازه ي اين قالب ژله كه مي بينيد شد . فقط چون كمپوت آناناس نداشتم به جاش از يك عدد راني آناناس استفاده كردم و دو قاشق غذا خوري هم به پودر ژله ام اضافه كردم . روي قسمت بالايي قالب كه شكل گل هستش و گود هم هست كمي شيره ي مرباي آلبالو ريختم تا خوشكل تر بشه و با مزه اش هم كه تركيب شد خوشم اومد . قالب رو هم اول با روغن مايع چرب كردم .  اين قالبها احتياجي به گذاشتن توي آب گرم ندارن و وقتي در زيري رو برداشتيد و توي ظرف مورد نظر دقيق مستقر كرديد اون در رويي رو برميداريد و خودش سر ميخوره و ميشينه توي ظرفتون . فقط يادتون باشه كه قالب رو از قبل با مقدار خيلي كمي روغن مايع چرب كنيد تا دسرتون به قالب نچسبه .

عكس قالب ژله . اين قالب از هر دو طرف درپوشي داره كه كاملا كيپ ميشهدسر ماست شف طیبه

 

 

 

مواد لازم براي دو نفر :

شیر سه چهارم پیمانه

ماست سه چهارم پیمانه

خامه 125 گرم یا سه چهارم پیمانه

شکر نصف پیمانه

آب دو قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری سرخالی

آناناس خرد شده یک سوم پیمانه

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

براي طرز تهيه به وبلاگ ايده هاي زيبا شاپرك عزيز مراجعه كنيد .

نكته : در صورتي كه خواستيد از راني آناناس به جاي پوره آناناس استفاده كنيد به مقدار مواد اوليه ذكر شده دو قاشق پودر ژلاتين اضافه كنيد و براي حل كردن پودر ژلاتين ۵ قاشق ديگه هم آب لازم داريد .

 

از نظر روانشناسان آشپزي علاوه بر اينكه سلامت جسم و بدن رو تضمين ميكنه (به جاي فست فود و غذاهاي بيرون از خانه) از نظر رواني نيز نقش بسيار عمده اي در كاهش افسردگي خواهد داشت.

حس پختن غذا براي كساني كه دوستشان داريم و در كنار آنها زندگي ميكنيم، ميتواند سلامت روحي و رواني فرد را تامين كند … 

 

كپي برداري از مطالب و تصاوير وبلاگ فقط  با درج  نام و آدرس وبلاگ بلامانع است

 

دسر ماست شف طیبه

سری اول تصاویر هنرمندیهای دوستان عزیز 

سری دوم تصاویر هنرمندیهای دوستان عزیز

سری سوم تصاویر هنرمندیهای دوستان عزیز

 

آدرس اینستاگرام من

rsah.58@

دسر ماست شف طیبه

آرایش

مدل مو

مدل لباس

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

دسر ماست شف طیبه
دسر ماست شف طیبه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *