دسر به

دوره مقدماتی php
دسر به
دسر به

قانونی نانوشته در سراسر جهان وجود دارد که می‌گوید «هیچ غذایی بدون دسر کامل نیست»، از این‌رو، در کشورهای مختلف دسرهای متنوع و خوشمزه‌ای طبق ذائقه مردم تهیه و در کنار غذا سرو می‌شوند. برای آشنایی با دسرهای مختلف در ۲۴ کشور دنیا در ادامه مطلب همراه عجیب‌ترین باشید. دسر کلمه‌ای از ریشه فرانسوی desservir و به معنی «جمع کردن روی میز» است و در اصطلاح به وعده غذایی‌ای گفته می‌شود که پس از غذای اصلی صرف می‌شود. این وعده غذایی شامل غذاها و نوشیدنی‌های شیرینی مانند کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست و …. می‌شود که برحسب ذائقه مردم در کشورهای مختلف متغیر است.

کرم بروله محبوب‌ترین دسر در جای‌جای فرانسه محسوب می‌شود و دارای ترکیبی غنی از کرم کاستارد با رویه‌ای کاراملی نازک، ترد و شکننده است.

در زبان اندونزیایی دادار به معنی «پنکیک» و گولونگ به معنی «رول» است که کاملاً از شکل ظاهری دسر نیز می‌توان مفهوم آن را درک کرد. این دسر در جزیره جاوای اندونزی از شهرت فراوانی برخوردار است. در واقع، دادار گولونگ پنکیک سبز رنگی است که از برگ درختان پاندانوس به صورت رول تهیه شده و داخل آن از ترکیب شکر و نارگیل پر شده است.دسر به

دوره مقدماتی php

این دسر خوشمزه از ترکیب تکه‌های سیب داخل کیکی ترد تهیه شده و در صورت دلخواه به همراه خامه، بستنی وانیلی یا پنیر چدار سرو می‌شود.

باقلوا معروف‌ترین دسر کشور ترکیه است که از لایه‌های نازک خمیر و خشکبار خرد شده مانند پسته، فندق و گردو تهیه شده و پس از پخت شربت یا عسل به آن اضافه می‌شود.

به هنگام قدم زدن در خیابان‌های ایتالیا می‌توان مغازه‌های متعددی را دید که در حال عرضه دسر معروف ژلاتو هستند. این دسر نوعی بستنی است که نسبت به بستنی سنتی آمریکایی نرم‌تر است. ژلاتو دارای طعم‌های گوناگونی مانند میوه‌های جنگلی، پسته‌ای و شکلاتی است.

پیکارونس در واقع دونات به سبک پرویی است که برای تهیه آن ترکیب سیب‌زمینی شیرین، شربت نارنج، آرد، مایع خمیر، شکر و رازیانه ترکیب و در روغن سرخ می‌شود.

مردم روسیه دیوانه‌وار عاشق پنکیک‌هایی با نام سیرنیکی هستند که از پنیر کوارک تهیه می‌شود. مزه این پنیر تا حدودی شبیه به خامه‌ترش است. پس از ترکیب مواد اولیه، در روغن داغ سرخ شده و به همراه مربا، سس سیب، خامه‌ترش یا عسل سرو می‌شود.

این دسر در کشور اسپانیا منسوب به سنت جیمز است و قدمت آن به سال‌ها قبل و دوران قرون وسطی در گالیسیا (Galicia) ـ ناحیه‌ای در شمال‌غرب اسپانیا باز می‌گردد.

نام این دسر از نوعی برنج ژاپنی گرفته شده که حالتی چسبنده دارد و به صورت گرد شکل داده می‌شود. این دسر در طول سال در دسترس است، ولی اغلب در زمان جشن سال نو ژاپنی تهیه و فروخته می‌شود. معمولاً آن را در کنار بستنی سرو می‌کنند.

این دسر معمولاً در روز استقلال آرژانتین صرف می‌شود. این دسر نوعی شیرینی است که داخل آن با یک سیب‌زمینی شیرین پر شده و پس از پخت بر روی آن پودر قند پاشیده می‌شود.

کشور انگلستان مرکز اصلی تهیه دسر بانوفی پای است؛ این پای خوشمزه از ترکیب موز، خامه، تافی و بعضی مواقع قهوه یا شکلات تهیه می‌شود.

این دسر در جشن‌های مهم کشور برزیل تهیه می‌شود. همانند ترافل این دسر نیز از ترکیب پودر شکلات، شیر غلیظ و کره تهیه شده و به دو شکل مخلوط یا توپی در داخل کپسول سرو می‌شود.

نان دراگون علاوه بر اینکه دسری چینی است، یکی از هنرهای سنتی این کشور نیز محسوب می‌شود. این شیرینی جالب ظاهری همانند پیله دارد و از موادی مانند شربت مالت به همراه بادام زمینی، دانه کنجد و نارگیل تهیه می‌شود.

همچنان که از نام دسر نیز پیدا است این شیرینی متعلق به کشور بلژیک است و در جای‌جای این کشور یافت می‌شود. این دسر به صورت گرم و به همراه پودر شکر یا نوتلا سرو می‌شود.

گلاب جامون یکی از معروف‌ترین دسرهای هندی است که در کل منطقه جنوب شرق آسیا صرف می‌شود. این دسر نیز بسیار شبیه به دونات است که در داخل شربت غلتانده می‌شود. همچنین، به شکل سنتی این شیرینی از پودر شیر تهیه شده و در داخل گیه (ghee) – نوعی کره – سرخ می‌شود.

معروف‌ترین دسر کشور اتریش که در عین غلظت دارای شیرینی کمی است، با شکلات ابداعی فرانز ساخر (Franz Sacher)، در سال ۱۸۳۲، تهیه می‌شود. گفتنی است طرز تهیه این دسر خوشمزه فقط در اختیار شیرینی‌فروشی هتل ساخر در وین قرار دارد.

مربع‌های کوچک زرد رنگی که از کیک‌های اسنفجی آغشته به شکلات و پودر نارگیل تهیه شده‌اند، زینت بخش منوی مردم استرالیا هستند.

وجه تسمیه نام این کیک برگرفته از منطقه جنگل سیاه در جنوب آلمان است. این کیک از ترکیب خامه، شکلات، گیلاس و آلبالو تهیه می‌شود.

قدمت این دسر خوشمزه ایسلندی به هزاران سال قبل باز می‌گردد. این دسر ماست‌مانند از موادی مانند شیر، شکر و میوه‌های مختلف تهیه می‌شود.

دسر به

نام این دسر کانادایی از شهری به همین نام در بریتیش کلمبیا (British Columbia) گرفته شده است. نه‌نایموبار نیازی به پخت نداشته و به راحتی با روی هم چیدن لایه‌های نان پنجره‌ای، کرم کاستارد به روش آیسینگ و شکلات ذوب شده تهیه می‌شود.

این دسر در آفریقای جنوبی با نام کوکجه خوانده شده و اغلب همراه چای سرو می‌شود. کوکجه در واقع خمیر سرخ شده در روغن است که همراه با شیره یا شربت خنک صرف می‌شود.

نوعی کیک که با لایه ضخیمی از خمیر مارزیپان اغلب به رنگ زرد پوشانده می‌شود. همچنین در زیر خمیر مارزیپان سطح کیک با خامه زده شده پوشانده می‌شود.

ام علی مدل دیگری از پودینگ آمریکایی است و از موادی مانند خمیر پف دار، شیر، شکر، وانیل، کشمش، پودر نارگیل و انواع خشکبار تهیه می‌شود.

این دسر در اغلب مراسم‌های کشور لهستان رایج بوده و در کل روزهای سال در جای‌جای این کشور یافت می‌شود. دسر ماکوویک به لایه‌ای از خمیر شیرین نان گفته می‌شود که داخل آن با لایه‌ای ضخیم از خشخاش پر شده و در بعضی مواقع رویه آن نیز با آیسینگ پوشانده می‌شود.

سلام من طناز هستم . طراح و برنامه نویس تحت وب ،همیشه می خواستم از چیزای عجیب و غریب سر در بیارم پس فکر کنم اینجا بهترین جا برای اینکار باشه

باقلوا هم خورد به اسم ترکیه

من رفتم دبي و يك بار تونستيم همينطورى بريم داخل هتل برج العرب همش پر طلا بود پله برقيش طلايي ديوارش طلايي همه چيزش طلايي بود و پيست اسكى بازار امارات هم رفتم كه خيلي بزرگ بود و كلي بازي داشت و يه سرسره بزرگ كه با تيوپ مى رفتيم پايين كلا خيلي خوب بود و اينا انگار هيچى براشون غير ممكن نيست

چه ربطی داش خو

خدا شفات بده

اینجا عجیب‌ترینه! مطالبی که باورشون خیلی سخته. جایی که مرز واقعیت و توهم مشخص نیست. از عجیب‌ترین آزمایش‌های تاریخ علم بگیر تا عجیب‌ترین عکس‌ها از ارواح!

یادتون نره که عجیب‌ترین، یک حلقه عجیبه!

تمامی حقوق این وب‌سایت شامل مطالب، محتوا و تصاویر، تحت لیسانس کریتیو کامنز و متعلق به عجیب‌ترین است. هرگونه استفاده از محتوای نوشتاری و چند رسانه‌ای این سایت یا بازنشر آن‌ها در رسانه‌های آنلاین و نشریات، تنها با ذکر منبع و درج لینک مبدا مجاز است.

دسر به : اکنون فصل به است و می خواهیم طرز درست کردن دسر به را آموزش دهیم  این دسر به را یک آشپز ترکیه ای آموزش داده اگر شما هم علاقمند هستید طرز تهیه دسر به را با اطلاعات دقیق تر یاد بگیرید در ادامه مطلب آموزش تصویری آن قرار داده شده است در ادامه با ما باشید

به بزرگ ۳ عدد

شکر ۱۲ قاشق غذا خوری

آب

به دانه

دسر به

گردو  و بادام زمینی

کرم شانتی یا خامه

برای درست کردن دسر به ابتدا سه عدد به را پوست گرفته سپس از وسط نصف میکنیم  با کمک چاقو دانه های انرا درآورده این هسته ها رنگ به را صورتی میکند

حالا به های پوست گرفته را در قابلمه قرار میدهیم قسمت زیر به را با چاقو کمی بریده تا صاف شود وسط هر به هسته های آن را قرار داده  روی هر به  دو قاشق غذا خوری سر پر شکر ریخته یعنی جمعا دوازده قاشق غذا خوری شکر می ریزیم مقدار شکر با اندازه به تغییر میکنید

در آخر مقداری آب می ریزیم تا روی به را بگیرد  درب قابلمه را گذاشته و میگذاریم در حرارت بجوشد وقت جوشید 

حرارت را کم میکنیم  تا نرم شود تقرییا یک تا یک و نیم ساعت مدت زمان پخت به طول می کشد مدت زمان پخت  آن بستگی به جنس به هم دارد

وقتی دسر به آماده شد از حرارت برداشته و دردمای محیط می گذاریم سرد شود سپس در ظرف مورد نظر قرار داده  آب ژله مانندی که در داخل قابلمه وجود دارد  کم کم ریخته روی به با کرم شانتی یا خامه سرو میکنیم

از عصر این دسر ر ا آماده میکنیم و روز بعد سرو می کنیم تا کاملا جا بیفتد امیدوارم از این دسر درست کرده و لذت ببرید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وبسایت

دسر به
دسر به
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *