دسر باواریا دو رنگ

دوره مقدماتی php
دسر باواریا دو رنگ
دسر باواریا دو رنگ

Завантаження…

Завантаження…

دوره مقدماتی php

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

دسر باواریا دو رنگ

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

پودر ژلاتین آموتیا،جهت مصارف خانگی برای اولین بار در ایران www.amutiya.co.ir

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

طرزتهیه دسر باواريا دورنگ مواد لازم دسر باواريا دورنگ رسپی دسر باواريا دورنگ


برای 4 نفر

قالب سيليكوني نيازبه چرب كردن نداره وبذارين نيم ساعت تومحيط بمونه دوردسرروباچاقوازقالب جداكنين وبرگردونين

 

دسر باواریا دو رنگ

افزودن به لیست خرید برای
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

نفر

آموزش کوکتل توماتیلو و خیار

See نوشدنی توماتیلو و خیار Recipe

طرزتهیه شپردز پای قالبی مواد لازم شپردز پای قالبی

See شپردز پای قالبی Recipe

سریع، ارزان و بهتر از همه کاملاً سالم! این مینی قارچ برگ

See مینی قارچ برگر Recipe

ترکیبی از اسموتی پای کدو حلوایی و اسموتی غنی شده با آهن.

See اسموتی کدو حلوایی و نان زنجبیلی Recipe

دستور تهيه و اموزش تهيه درمنزل کلافوتی گیلاس

See کلافوتی گیلاس Recipe

طرزتهیه ومواد لازم کلاب ساندویچ کالیفرنیایی سه لایه

See کلاب ساندویچ سه لایه Recipe

آموزش مافین زغال اخته و پرتغال

See مافین زغال اخته و پرتغال Recipe

آموزش میگاس (اسپانیایی)

See میگاس (اسپانیایی) Recipe

طرزتهیه ومواد لازم کیک بهار نارنج مخصوص صبحانه

See کیک بهار نارنج مخصوص صبحانه Recipe

طرزتهیه دسر 4 لایه شاتوت مواد لازم دسر 4 لایه شاتوت

See دسر 4 لایه شاتوت Recipe

طرزتهیه بوقلمون بريان مواد لازم بوقلمون بريان رس

See بوقلمون بريان Recipe

آموزش سوپ گوجه فرنگی و سبزیجات با پستو

See سوپ گوجه فرنگی و سبزیجات با پستو Recipe

طرزتهیه ومواد لازم سیر ترشی فوری

See سیر ترشی فوری Recipe

این غذا را با نان پیتا سرو کنید- می توانید نان پیتا را شک

See خوراک حمص با فلفل قرمز Recipe

طرزتهیه وموادلازم اسموتی تمشک و شکلات داغ

See اسموتی تمشک و شکلات داغ Recipe

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها – قهوه – سیروپ – اسپرسو ساز

دسر باواریا دو رنگ

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی – Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد

 

زرده تخم مرغ                      6 عدد

شکر                                 250 گرم

خامه                                 250 گرم

دسر باواریا دو رنگ

شیر                                   نیم لیتر

پودر کاکائو                          25 گرم

آب جوش                             یک چهارم پیمانه

وانیل                                  اندکی

پودر ژلاتین                          40 گرم (حدود 2 قاشق غذاخوری)

 

 

پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید.

پودر ژلاتین را همراه با آب ولرم روی بخار کتری قرار دهید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود و شفاف گردد.

زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل ترکیب نموده و با همزن خوب بزنید تا به رنگ کرم درآید و کشدار شود.

شیر را روی حرارت به جوش آورده و مخلوط زرده های تخم مرغ را کم کم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا نبندد.

سپس پودر ژلاتین حل شده را اضافه نموه و در آخر خامه را بریزید و خوب مخلوط کنید.

پس از این که کاملاً مخلوط شد، نیمی از مواد را به صورت سفید در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید.

پس از نیم ساعت، نیمی دیگر از مواد را با پودر کاکائوی آماده شده مخلوط کنید و آهسته روی دسر بسته شده بریزید و دوباره به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

انرژی کل این دسر، 2200 کیلو کالری است.

این کرم، دسری مناسب برای کودکان کم وزن است.

برای جلوگیری از چاقی، مواد شیرین را به مقدار کم مصرف کنید.

افراد لاغر هم همیشه این گونه مواد غذایی را باید بعد از صرف غذای اصلی مصرف کنند تا جلوی اشتهای آنها را نگیرد.

همیشه یادتان باشد بعد از مصرف مواد شیرین، مسواک بزنید.

افراد مبتلا به دیابت، قند خون و چربی خون بالا از مصرف این گونه باید مواد خودداری کنند.

نیره ولدخانی – کارشناس تغذیه تبیان

کرم موز

دسر کاپوچینو

دسر آلبالو

دسر شکلات

پودینگ وانیلی

بنیه آناناس

تارت کیوی

دسر توت فرنگی

دسرهلو یا زردآلو

فروماژ پرتقال



مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

طرز تهیه دسر زیبا و خوشمزه کرم باواریا 2 رنگ

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

طرز تهیه دسر زیبا و خوشمزه کرم باواریا 2 رنگ

در این مطلب با روش تهیه نوعی دسر کلاسیک به نام کرم باواریا همراه شما هستیم. کرم باواریا بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشد که در طرز تهیه دسر باواریا از ژلاتین بهره می گیرند.

کرم باواریا، نوعی دسر ژله ای محسوب می گردد که به عنوان یک دسر کلاسیک بسیار خوشمزه می توانید در میان وعده های غذایی خود و در مهمانی ها، مورد استفاده قرار دهید. روش تهیه ی دسر باواریا به سوئیسی ها نسبت داده شده است. اما تقریبا در همه جا روش آماده کردن  این دسر خوشمزه از خیلی وقت پیش رواج پیدا کرده است. در این مطلب با طرز تهیه دسر باواریا همراه شما هستیم.

کرم باواریا همچون موس قهوه و دسر پلمبیر یک دسر متفاوت محسوب می گردد و بسیار خوشمزه می باشد. این کرم با استفاده از ژلاتین غلیظ می شود که شما می توانید در آن از پودر ژلاتین یا ورق ژلاتین بهره بگیرید، با این تفاوت که ورق ژلاتین، دسر را شفاف می کند اما پودر ژلاتین کمی رنگ دسر را کدر می نماید. روش درست کردن دسر باواریا را در ادامه ملاحظه می فرمایید.

دسر باواریا دو رنگ

برای تهیه کرم باواریا ابتدا نصف مقدار شکری که دارید را با خامه مخلوط کنید کمی با چنگال هم بزنید و در فریزر قرار دهید. بعد از بیست دقیقه از فریزر خارج کرده با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا فرم بگیرد. حالا این خامه فرم گرفته را تا زمان مصرف در یک ظرف در بسته داخل فریزر قرار دهید. حالا زرده ی تخم مرغ را که از سفیده جدا کرده اید با بقیه شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا مخلوطی کرم رنگ و کشدار بدست آید.

در این مرحله از طرز تهیه دسر باواریا, شیر را بگذارید تا کاملا گرم شود سپس ابتدا مقداری از آن را در مخلوط شکر و زرده ی تخم مرغ ریخته و سریع با ویسک (همزن دستی استیل) هم می زنیم سپس کل شیر را اضافه کرده و ظرف را روی بخار آب با حرارت متوسط قرار می دهیم و به هم زدن ادامه می دهیم

این کار را تا زمانی ادامه می دهیم که یک لایه ضخیم از مواد، پشت قاشق را بگیرد، در این حین ژلاتین را با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کنید و بگذارید روی بخار آب تا حل شود تا برای افزودن به مواد آماده گردد ( حدود 30 ثانیه). وقتی مخلوط شیر با دیگر مواد غلیظ گردید آن را از روی حرارت بردارید و ژلاتین و وانیل را در آن بریزید و با ویسک، خوب هم بزنید( اگر نتوانستید خوب هم بزنید و در مخلوط شما گلوله های ریزی وجود داشت، آن را از صافی عبور دهید).

حالا دمای کرم را باید با دمای محیط یکی کنید تا بتوانید خامه را به آن اضافه نمایید، برای این کار ظرف حاوی کرم را درون ظرفی که در آن یخ و نمک ریخته اید قرار دهید و شروع به هم زدن بکنید تا دمای آن پایین بیاید. با این کار دمای کرم با دمای محیط یکی می شود و شما می توانید در این مرحله خامه را به آن اضافه نمایید سپس  هم بزنید تا کرم یکدستی بدست آید.

در این مرحله از دستور تهیه دسر باواریا, کرم آماده شده را در قالب یا قالب های دلخواه خود قرار دهید و به مدت سه ساعت یا کمتر تا زمانی که کرم شما سفت شود درون یخچال بگذارید.

بعد از آن دسر شما آماده است و می توانید روی دسر باواریا را به دلخواه خود تزیین نمایید. همانطور که ملاحظه کردید طرز تهیه دسر باواریا بسیار راحت است و این دسر خوشمزه را می توانید به عنوان جایگزین مناسب کرم کارامل برای انواع مهمانی ها تهیه کنید.

 

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

دسر باواریا دو رنگ
دسر باواریا دو رنگ
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *