دستور پخت بوقلمون شكم پر

دوره مقدماتی php
دستور پخت بوقلمون شكم پر
دستور پخت بوقلمون شكم پر

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

دستور پخت بوقلمون شكم پر

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

بوقلمون از انواع غذاهای گوشتی خوشمزه و خوش طعم است که با روش های متفاوتی تهیه می شود در این مطلب طرز تهیه بوقلمون را با دو روش متفاوت شکم پر و سرخ شده مشاهده خواهید کرد.

با گوشت بوقلمون می توانید انواع خورش ها و کباب و خوراک های سلم و لذیذ را تهیه کنید. طرز تهیه بوقلمون در منزل کمی زمانبر است و شما می توانید برای ایجاد طعم بی نظیر گوشت بوقلمون از چاشنی های خوشمزه ای نظیر آلو و تمبر هندی و رب انار استفاده کنید.

بوقلمون شکم پر و بوقلمون سرخ شده از انواع غذاهای خوشمزه هستند که با گوشت بوقلمون تهیه می شوند. بوقلمون شکم پر و بوقلمون سرخ شده مانند مرغ شکم پر و مرغ سوخاری از انواع غذا های محبوب و خوش طعم هستند.

همانطور که گفتیم برای تهیه بوقلمون روش های متفاوتی وجود دارد که در ادامه این مطلب طرز تهیه بوقلمون را با ۲ روش مختلف به شما عزیزان آموزش می دهیم.دستور پخت بوقلمون شكم پر

مواد لازم برای تهیه بوقلمون شکم پر برای ۴ نفر

مواد لازم برای داخل شکم بوقلمون

طرز تهیه بوقلمون شکم پر با سس انار

ابتدا فر را بر روی درجه حرارت ۲۰۰ درجه تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس داخل شکم بوقلمون را به خوبی تمیز کنید و بشویید و بوقلمون را خشک کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه بوقلمون گردو ها را بر روی حرارت ملایمی قرار دهید تا کمی تفت بخورند سپس کره را به گردوها اضافه کنید و بعد از اینکه کره ذوب شد جعفری و کرفس و رب انار و دانه انار و کشمش و پیاز داغ و شکر را به گردو ها اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد مخلوط شده به مدت ۵ دقیقه دیگر نیز بر روی حرارت ملایم باقی بمانند تا به خوبی با یکدیگر ادغام شوند.
بعد از اینکه مواد به خوبی تفت خوردند داخل شکم بوقلمون را با کمک این مواد پر کنید و روی بوقلمون کره آب شده بمالید سپس نمک و فلفل و پودر آویشن و زعفران را باهم مخلوط کنید و با کمک برس مخلوط این مواد را کاملا بر رو و زیر بوقلمون بزنید ( توجه داشته باشید که اینکار را باید هر ۳۰ دقیقه انجام دهید پس بهتر است همه این مواد را به صورت یک جا بر روی بوقلمون نمالید).

در مرحله بعدی دستور پخت بوقلمون سینی بزرگی که دیواره های بلندتری دارد را انتخاب کنید و بوقلمون را درون سینی فر قرار دهید سپس سینی فر را به مدت ۸ ساعت درون فر بگذارید بعد از مدت زمان ذکر شده بوقلمون را از فر بیرون آورید و با خود آب بوقلمون آن را سرو کنید.
برای تهیه بوقلمون بهتر است از صبح شروع کنید تا زمان لازم را برای پخت داشته باشید زیرا گوشت بوقلمون دیرپز است و برای داشتن بوقلمونی لذیذ و لطیف باید حداقل ۸ ساعت زمان پخت را در نظر بگیرید. بوقلمون شکم پر را می توانید در وعده نهار و شام سرو کنید.

بوقلمون سرخ شده نیز از انواع غذا های مناسب برای وعده نهار و شام می باشد و شما می توانید این غذای خوشمزه را در منزل به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم

طرز تهیه

ابتدا بوقلمون را به خوبی تمیز کنید و بشویید سپس کره را در قابلمه ای نچسب آب کنید و اطراف بوقلمون را در کره سرخ کنید. در مرحله بعدی دستور پخت بوقلمون سرخ شده ۲.۵ لیوان آب را به همراه پیاز سرخ شده و نمک درون قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا بوقلمون بر روی حرارت ملایم به خوبی بپزد سپس بوقلمون را درون کاغذ فویل قرار دهید و با کمک فر بوقلمون را سرخ کنید.

در این مطلب با دو روش مختلف برای درست کردن بوقلمون در منزل  آشنا شدید که امیدواریم بتوانید با کمک یکی از این دو روش بوقلمون خوشمزه و لذیذی را بپزید. می توانید از بوقلمون سرخ شده و یا شکم پر برای پذیرایی از مهمان هایتان در مهمانی ها و مجالس استفاده کنید. بعد از آماده شدن بوقلمون آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با کمک انواع سبزیجات تازه بوقلمون را تزیین کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

دستور پخت بوقلمون شكم پر



70 تا از بهترین سفره های هفت سین برای سال 98



تزیین ظروف هفت سین با ایده های بکر و زیبا



55 ایده جذاب برای هفت سین سال 98



چه غذایی به ماهی قرمز بدهیم؟



سفره هفت سین های نمدی دوست داشتنی



ایده های جذاب هفت سین سال خوک

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه بوقلمون شکم پر را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ و ماهی در سایت انسان شاد

بوقلمون :♥: 1 عدد

پیاز :♥: 2 عدد

دستور پخت بوقلمون شكم پر

جعفری خرد شده (یا گشنیز) :♥: نصف پیمانه

سیر :♥: 3 حبه

زعفران دم کرده :♥: 2 قاشق غذا خوری

کشمش :♥: نصف پیمانه

رب انار :♥: 2 قاشق غذا خوری

زرشک :♥: نصف پیمانه

مغز گردو :♥: نصف پیمانه

آلو قرمز :♥: نصف پیمانه

آبلیمو :♥: نصف پیمانه

کره :♥: 100 گرم

نمک و فلفل سیاه و آویشن :♥: به میزان لازم

به نقل از انسان شاد طرز تهیه بوقلمون شکم پر به این صورت است که ابتدا باید

داخل شکم بوقلمون را پاک کنید و تمیز بشورید.

:♥: توجه داشته باشید که گوشت بوقلمون کمی دیر پز هست و باید مدت زمان بیشتری حرارت ببیند پس زودتر شروع به کار کنید تا

موقع سرو کاملا پخته شده باشد :♥:

برای مزه دار کردن بوقلمون یکی از پیاز ها و 2 حبه سیر را رنده کنید و روی بوقلمون بریزید سپس آبلیمو و

فلفل سیاه روی گوشت بوقلمون بریزید و بگذارید داخل یخچال تا بقیه مواد حاضر شوند.

حالا مشغول به آماده کردن مواد داخل شکم بوقلمون شوید.

داخل تابه ای کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و تفت دهید.

بعد سبزی های معطر را اضافه کنید و تفت دهید تا آب سبزی تبخیر شود.

در ادامه زرشک و کشمش و گردو و نمک و فلفل و آویشن و آلو را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد کمی سرخ شوند.

در آخر رب انار را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

:♥: مقدار اضافه کردن رب انار بستگی به ذائقه خودتان می تواند کمتر یا بیشتر باشد :♥:

بوقلمون را از داخل آبلیمو و پیاز بیرون بیاورید و از موادی که آماده کرده اید داخل شکمش را پر کنید.

با دست مواد را به همه ی نقاط بوقلمون پخش کنید.

سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که در دسترس دارید شکم بوقلمون را بدوزید.

به این صورت که ابتدا نخ را از پشت گردن بوقلمون به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید.

سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای بوقلمون 2 بار بچرخانید و گره بزنید.

:♥: در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا بوقلمون جمع شود :♥:

در آخر نخ های اضافی را قیچی کنید .

کره را آب کنید سپس با فرچه مخصوص آشپزی تمام سطح بوقلمون را با کره آب شده ماساژ دهید.

زعفران دم کرده را نیز خوب روی سطح بوقلمون پخش کنید تا همه جای گوشت به زعفرا آغشته شود.

سپس روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید.

دستور پخت بوقلمون شكم پر

بوقلمون شکم پر را داخل ظرف پیرکس یا سینی که دیواره های بلندی داشته باشد قرار دهید و 1 لیوان آب داخل ظرف بریزید.

:♥: بوقلمون در هنگام پخت خیلی آب میندازد پس ظرف بزرگتری باید انتخاب کنید :♥:

:♥: می توانید به جای آب با سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، هویج و … زیر بوقلمون را پر کنید :♥:

ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 2 یا 3 ساعت قرار دهید تا بوقلمون پخته و روی آن طلایی شود.

( ممکن است زمان بیشتری لازم باشد )

:♥: در هنگامی که بوقلمون در حال پختن است و داخل فر قرار دارد کف سینی، آب بوقلمون جمع می‌شود، آن را مرتب با برس روی بوقلمون بمالید تا براق شود :♥:

سپس نخ های اطراف بوقلمون را جدا کنید و سرو نمایید.

وزن بوقلمونی که خریداری کرده اید را حتما بپرسید سپس عدد 1 را از آن کم کنید به این صورت مدت زمان پخت دستتان می آید.

مثلا اگر بوقلمون 5 کیلو بود شما 4 ساعت باید بوقلمون را بپزید :♥:

:♥: اگر می‌خواهید از پخت بوقلمونتان مطمئن شوید، می‌توانید یک عدد چاقو داخل ران آن فرو کنید. اگر آب داخل آن از بین رفته بود، می‌توانید بوقلمون را از فر در آورید :♥:

دیدگاه

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

دستور پخت بوقلمون شكم پر
دستور پخت بوقلمون شكم پر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *