ورود به سایت
» رمز خود را فراموش کردم
» هنوز عضو نشدهاید؟ ثبت نام کنید
ثبت نام در سایت
» عضو هستید؟ وارد شوید
دستور پخت انواع غذاهای ترکیه ای
» رمز خود را فراموش کردم
» عضو هستید؟ وارد شوید
» هنوز عضو نشدهاید؟ ثبت نام کنید
کشور ترکیه غذاهای بسیار خوشمزه و محبوبی دارد که در این مقاله 27 غذای خوشمزه ترکیه را به شما معرفی می کنیم.
منامن (Menemen)
27 غذای برتر ترکی: منامن
این صبحانه ترکی سنتی از تخممرغ نیمرو و سبزیجات سرخکرده تهیه شده و به همراه نان سرو میشود.
کوفته
27 غذای برتر ترکی: کوفته
این کوفتههای گوشت را بهصورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل میکنند.
مانتی
27 غذای برتر ترکی: مانتی
دامپلینگ های کوچک گوشت گاو یا بره پخته یا سرخ میشوند و اغلب به همراه مواد دیگر، با ماست یا کره سرو میشوند.
کوزو تندیر (Kuzu Tandır)
27 غذای برتر ترکی: کوزو تندیر
گوشت بره را کباب کرده و تکهتکه میکنند و سپس به همراه برنج، سیبزمینی و ماست سرو میکنند.
لاهماسون (Lahmacun)
27 غذای برتر ترکی: لاهماسون
این نان سنتی ترد را با تکههای گوشت، سالاد و آبلیمو، تزئین نموده و سپس به شکل ساندویچ یا بهتنهایی میل میکنند. این نانهای ارزان در خیابانهای ترکیه به فروش میرسد و میتواند بهعنوان نهار سبک یا اسنک میل شود.
بورک
27 غذای برتر ترکی: بورک
این بورک ها انواع مختلفی داشته و اغلب از تکه گوشت، اسفناج و پنیر پر میشوند. سپس آنها را رول کرده و به شکل کامل، لایهلایه مانند لازانیا، و برای صبحانه، نهار و شام میل میکنند. بورک یکی از غذاهای خوشمزه ترکیه است.
باقلوا
27 غذای برتر ترکی: باقلوا
یک دسر ترد و خوشمزه که با پسته تزئین شده و باید حتماً تازه باشد.
پاید (Pide)
27 غذای برتر ترکی: پاید
پاید که پیتزای ترکی خوانده میشود یک تکه خمیر قایق مانند است که روی آن را با موادی مانند گوشت یا اسفناج و پنیر تزئین میکنند.
گولاک (Güllaç)
27 غذای برتر ترکی: گولاک
گولاک یک دسر سنتی است که اغلب برای ماه رمضان تهیه شده و در آن از خمیر، شیر، گلاب، آجیل و دانههای انار استفاده میشود. حتی میتوان از میوههای دیگر نیز استفاده کرد.
مزه
27 غذای برتر ترکی: مزه
اگر در رستوران مزه را سفارش دهید حدود 20 کاسه مختلف برایتان میآورند که حاوی پیشغذاهای سرد مانند لوبیا و سالاد است و باید به همراه نان، نوشیدنی و غذای اصلی خورده شود.دستور پخت انواع غذاهای ترکیه ای
دلمه
27 غذای برتر ترکی: دلمه
دلمه ترکی را از برگ مو یا سبزیجات مختلف تهیه میکنند، این سبزیجات معمولاً فلفل دلمه شکم پر، سیبزمینی یا بادمجان هستند.
راحتالحلقوم (Lokum)
27 غذای برتر ترکی: راحت الحلقوم
راحتالحلقومهای ترکی در طعم و رنگهای مختلف عرضهشده و با شکر تزئین میشوند.
شیش کباب
27 غذای برتر ترکی: شیش کباب
گوشت بره، مرغ یا ماهی را در سیخهای چوبی فرو برده و سپس به همراه نان میخورند. میتوانید آن را در ماست فرو کرده یا بهتنهایی میل کنید. این کباب نرم، لذیذ و خوشطعم است.
پلو
27 غذای برتر ترکی: پلو
پلوی ترکی همانند پلوی ایرانی طبخ میشود و بسیار نرم و خوشطعم است. اگر این پلوی کرهای را به همراه ماست میل کنید خوشمزهتر هم میشود.
زردآلو (Kayısı Tatlısı)
27 غذای برتر ترکی: زردآلو
در این دسر ترکی زردآلو را با خامه و آجیل پر میکنند.
کنگر فرنگی (Baklalı Enginar)
27 غذای برتر ترکی: کنگر فرنگی
کنگر فرنگی بدون پوست را در روغن و آبلیمو خوابانده و بهصورت سرد به همراه لوبیا و جعفری تازه میل میکنند. این دسر تازه، سبک و خوشمزه است.
سوبورگی (Su Böreği)
27 غذای برتر ترکی: سوبورگی
این نوع بورک چیزی میان لازانیا و شیرینی است که از خمیر پخته شده در شیر و تخممرغ پدید میآید. سپس این خمیر را با پنیر و اسفناج پر میکنند و یک اسنک خوشمزه به دست میآید.
پاستا موزایک (Mozaik)
27 غذای برتر ترکی: پاستا موزایک
کیک شکلات که از سس شکلات و بیسکویت خردشده تهیه شده و در اکثر کافهها سرو میشود.
کوفته عدس
27 غذای برتر ترکی: کوفته عدس
این پیشغذای گیاهی که از عدس، بلغور و سبزیجات خردشده تهیه میشود، یک پیشغذای بسیار خوشمزه ترکی است.
دونر
27 غذای برتر ترکی: دونر
دونر یک ساندویچ گوشت است که از مرغ، گوشت بره یا گاو، سبزیجات، ادویه و ماست موسیر، تهیه میشود. این غذا در اکثر اغذیهفروشیها یافت میشود.
ایمام بایلدی (İmam Bayıldı)
27 غذای برتر ترکی: ایمام بایلدی
بادمجان را با برنج، بلغور، گوشت ریز و سبزیجاتی که قبلاً در روغن و کره سرخشده، پر میکنند و سپس بر روی اجاق میگذارند تا بپزد.
کباب اسکندر
27 غذای برتر ترکی: کباب اسکندر
در این کباب گوشت بره را در رب گوجه میپزند و به همراه برنج و نان پیتا سرو میکنند.
کونفه (Künefe)
27 غذای برتر ترکی: کونفه
این دسر ترکی خاص از پنیر پخته شده روی نان تهیه میشود که روی آن را با پسته تزئین میکنند.
دوروم (Dürüm)
27 غذای برتر ترکی: دوروم
دوروم که نوعی بریتوی ترکی است که مرغ، گوشت بره یا گاو پختهشده را لای نان میپیچند. این غذا یکی از بهترین غذاهای آماده ترکی است.
بالیک ایمک (Balık Ekmek)
27 غذای برتر ترکی: بالیک ایمک
ساندویچ ماهی که میتوانید در قدم زدن کنار دریا آن را نوش جان کنید. زیرا نزدیک دریا رستورانهای دریایی بسیار زیادی وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید.
ثعلب
27 غذای برتر ترکی: ثعلب
ثعلب یک نوشیدنی ترکی است که از ثعلب و دارچین تهیه میشود. صادرات ثعلب خالص به دلیل ته کشیدن منبع ثعلب غیرقانونی است و تنها در داخل مرزهای ترکیه میتوانید آن را امتحان کنید.
قهوه ترک
27 غذای برتر ترکی: قهوه ترک
قهوه ترکی غلیظ را میتوانید به همراه باقلوا یا کیک موزایک میل کنید.
مطالب مرتبط
دیدگاهها (1)
بستن فرم
اردیبهشت 2, 1397
با سلام ممنون بابت مطالب خوبتون بسیار عالی بود با تشکر
پاسخ
پربازدیدهای اخیر
آخرین نظرات
دستهها
فیلم
سریال
انیمه
شخصیتها
کمیک
تریلر
اخبار سینما و تلویزیون
سایر
پَروشات در شبکههای اجتماعی
تلگرام
اینستاگرام
آپارات
اشتراک در خبرنامه
کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پروشات تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است. جبران خسارات مادی و معنوی بر عهده رسانه متخلف خواهد بود.
غذاهای ترکی در شهر پر هیاهوی استانبول استانبول محل تلاقی دنیای شرق و دنیای غرب؛…
سه شنبه ۸ اسفند ۹۶
استانبول محل تلاقی دنیای شرق و دنیای غرب؛ جایی که اروپا و آسیا را به هم پیوند می دهد. همه چیز در این شهر از مناره ها و گنبد ها گرفته تا فروشگاه لوکس و هتل های مجلل شما را مبهوت می کند. غذاهای ترکی که دیگر جایگاه مخصوص به خود را دارد.
استانبول بهترین شهر ترکیه برای تجربه انواع و اقسام غذاهای ترکی است. بیایید با هم سری به استانبول بزنیم و با غذاهای مرسوم ترکیه آشنا شویم. در این مقاله قصد داریم تا شما را با ۱۵ غذای محبوب ترکی آشنا کنیم. البته باید گفت که همه این غذاهای در استانبول به راحتی یافت می شود.
دستور پخت انواع غذاهای ترکیه ای
غذای کلاسیک ترکی که در کشور آلمان هم به عنوان یک غذای ملی شناخته می شود. کباب دونور به اشکال مختلفی درست می شود؛ گاهی کباب را در نان لواش می پیچند و به آن دورموم (dürüm) می گویند و گاهی آن را روی نان می گذارند و با ماست و کره و گوجه فرنگی سرو می کنند و به آن اسکندر کباب (iskender kebap ) می گویند.
کوفته (کوفته قلقلی) یک غذای استاندارد ترکی است و ایچلی کوفته از یک پوسته ترد و خوشمزه از بلغور تشکیل شده که با گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، و دانه های کاج پر می شود.
کالماجو که اغلب به اشتباه “پیتزا ترکی” نامیده می شود هیچ ارتباطی با پیتزای کلاسیک ایتالیایی ندارد. این غذا از یک لایه نان نازک و ترد تشکیل می شود که سطح آن را تماما با مخلوط گوشت و ادویه می پوشانند و سپس نان را دولا کرده و با لیموی تازه و جعفری میل می کنند.
مزه ها و چاشنی ها جزئی جدایی ناپذیر از وعده های غذایی ترک ها است. زیتون پرورده، انواع ترشیجات، لوبیا پخته، کوپوگلو (تکه های بادمجان با سس گوجه فرنگی) و بسیاری چاشنی های دیگر.
در ترکیه انواع کباب سرو می شود: کباب آدانا و یورفا (Adana and Urfa) که از گوشت گوسفند همراه با چاشنی های خوراکی تند تهیه شده و یا بدون چاشنی بر روی آتش طبخ می شود، بیتی (Beyti) نوعی دیگری از کباب است که از گوشت گاو تهیه و با نان لواش، ماست و سس گوجه فرنگی سرو می شود و سپس (şiş) که از گوشت بره یا مرغ تهیه می شود.
قطعات کوچی از خمیر که با دست درست می کنند و آن را از گوشت چرخ شده پر کرده و در ماست می جوشانند و همراه با یک سس دست ساز از روغن، پاپریکا، نعناع و سیر سرو می کنند.
یکی از محبو ترین میان وعده های ترکی برای گردشگران، این ساندویچ خوشمزه از ماهی کباب شده، پیاز و سالاد تهیه می شود.
یک غذای بسیار مرسوم در استانبول که در بسیاری از رستوران های استانبول سرو می شود. این غذا را از بادمجان کباب شده ای که داخلش پر است از گوشت سرخ کرده همراه با سس گوجه فرنگی می پزند. مردم استانبول این غذا را همراه با برنج میل می کنند.
یکی دیگر از انواع کوفته که با مخلوط گوشت چرخ کرده، تخم مرغ و آرد تهیه شده و در روغن سرخ می شود.
یک غذای بسیار خوشمزه ترکی که از ترکیب گوشت بره
طبخ شده در ادویه و سس درست شده و همراه با پوره بادمجان، کره و پنیر سرو می شود.
کوزو تاندیر یک غذای باستانی است. برای تهیه این غذا گوشت
بره را در ظرفی سفالی که داخل زمین قرار گرفته به آرامی می پزند.دستور پخت انواع غذاهای ترکیه ای
هنوز این غذا در ترکیه طبخ و همراه با برنج و جگر سرو می شود.
بازدید شما از استانبول هرگر بدون خوردن ماهی کبابی کامل
نمی شود: ماهی کولی- ماهی خاردار- سرخ ماهی- و انواع
و اقسام ماهی های کبابی که در همه فصول سال هم سرو می شود.
یک خوراک قایق شکل خوشمزه که از خمیر درست شده
و حاوی مواد متنوع و مختلفی چون اسفناج، تخم مرغ و
سوسیس همراه با گوشت است و در فر یا تنور طبخ می شود.
این غذا بسیار شبیه همان دلمه ایرانی ما است. درست با همان کیفیت که در ایران طبخ می شود،
از برگ کلم و یا برگ درخت انگور درست شده و محتوای آن هم از برنج و گوشت و سبزیجات است.
بورک از لایه های خمیر تشکیل شده و فضای بین آن
با گوشت و سبزیجات پر شده و طبخ می شود.
در این ویدئو طرز تهیه آن را مشاهده کنید.
زهره خسروی | ۰۷ اسفند ۹۶ | theculturetrip.com
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
وبسایت
موبایل *
طراحی گرافیک بی انتها
,
بهینه سازی آنلاینر
9