دستور پخت اشکنه ارده

دوره مقدماتی php
دستور پخت اشکنه ارده
دستور پخت اشکنه ارده

یمه لیلر به معنی خوشمزه ها است

همین دبروز داشنم فکر می کردم دلم خرما با ارده می خواد. :))))چه روش ساده ای داره درست کردنش. حتما درستش می کنم. لیلا جون دستت درد نکنه. یه سئوال میشه میزان روعن رو تغییر داد مثلا کمتر کرد؟رزیتا

اخی 🙂 پس چه به جا بوده این پستم اره عزیزم میتونی کمتر بریزی بستگی داره به کنجدهات اگر زودی روان شدن و یکدست میتونی کمتر بریزی اگر نه روان نشدن و دون دون موندن مجبوری همشو استفاده کنی 🙂

اره خیلی به جا بود ;)لیلا جان اگه برا حمص یا بابا قنوش توی نوشته هات لینکشو فعال کنی که دیگه برا یکی مثل من تنبل دیگه باقلواست :))))) .

لینک دادم عزیزم 🙂

دستور پخت اشکنه ارده

dastet dard nakone leila joonam ..rasty leila jan in ardeh roo bayad dar yakhchal negahesh darim ya biron dar zarfe dar baste ???dar zemn chand modat mishe negahesh dasht hafteh ha mah ha ??? merc az rahnemayitoon azizam ….

دوره مقدماتی php

خواهش میکنم عزیزممن میزارمش تو یخچال الان 1 ساله که داشتم و تازه دیروز تموم شد .خراب نمیشه اگر درش محکم باشه

دست گلت درد نکنه لیلا جون چه به موقع دستورشو گذاشتی خیلی دلم میخواست خودم درستش کنم راستی ازش میتونم تو کیک و شیرینی استفاده کنم ؟باز هم ممنونم

خواهش میکنم عزیزماره عزیزم شیرینی و کیکهای خیلی خوشمزه ای میشه باهاش درست کرد حتما دستورشو میزارم

Salam Leila khanoom, Mikhastam az dastoorhaye ashpazitoon tashakkor konam va hamintor sale no ro be shoma tabrik begam. Omidvaram ke sali khoob hamrah ba ye alameh dstoorhaye ashpaziyeh jadid baraye ma dashte bashid.Eydeh norooz mobrak.Nazanin

مرسی نازنین جونمنم سالی پر از شادی و سلامتی رو براتون ارزو میکنم ممنون از محبتتون

اااا کیک هم میشه؟ شیرینی هم؟ آخ جون من منتظرم لیلا جونپیشاپیش سال نو مبارک خانومیرزیتا

اره عزیزم :)سال نو شما هم مبارک عزیزم

خواهش میکنم عزیزم حتما میزارم دستورشو

salam leila janwayyy che aliiiiii, dastet dard nakone khanom.mishe roghane zeiton ham tosh rikht?ye soale dige shireye khorma ro ham behemon yad midiiiiii, plzzzz?!!Merc golamNafise

سلام عزیزم خواهش میکنم اره میشه روغن زیتون بی بو استفاده کنید فقطشیره خرما هیچوقت خودم امتحانش نکردم . ولی چشم اگر خرمای زیادی دستم برسه حتما چرا که نه شاد باشید

Merc golam, montazere recipe haye badit hastam :*

خواهش میکنم عزیزم :*

Thank you so much.I always want to make it, but I didn’t know how. I will make it today. I have a question. Can I eat this as a Ardeh-Shireh.warm wishes

خواهش میکنم دوستم نوش جونتون باشه بله عزیزم چرا که نهشاد باشید

لیلا جون خیلی ممنون از شما دستتون درد نکنه من از صفحۀ خیلی استفاده می برم ،خسته نباشی عزیزم.

ممنونم از لطفت پروین جون محبت دارید

لیلا جون من درست کردم خیلی عالی شد توش یه مقدار عسل و شکلات هم اضافه کردم یه معجون خوشمزه برای صبحانه شد. ممنون بابت همه چیز

نوووش جوونت خوشحالم دوست داشتی عزیزم 🙂

سلام لیلا جون.من یه چند وقتیه یه مقدار نسبتا زیادی کنجد با پوست گیرم اومده.میشه باهاش ارده درست کرد؟کنجد با پوست چه کاربردهایی داره؟ممنون

ممنون لیلا جون.آره من از شمال ایران خریدم.آقاهه گفت خاصیتش بیشتره ولی به لطیفیه این کنجدایی که میخوریم نیست.بهر حال ممنون

اهان . ببخشید که اطلاعاتی در این مورد ندارم.موفق باشید

عالییییییییییییییی شد من درست کردم یه دونه ایی تو دخمل

لیلا جونم اون یه کوچولو تلخی که داره طبیعیه دیگه نه؟

اره طبیعی هست عزیزم

خیلی ممنون از سایت پرباری که دارین.سوال مشخص من راجع به تهینی هستش.. آیا کنجد پوست نگرفته برای این کار مناسبه؟ یا کنجد باید پوست گرفته باشه؟ممنون از لطفتزهر

سلام و تشکر از رسپی های عالی که میذارید. من الان درست کردم اما اصلا روان نشد :(کاملا جامد و سفته. چیکارش کنم؟

سلام خواهش میکنم دوستم باید با سرعت خیلی بالا و به مدت زیاد این کار رو بکنید دستگاهی که استفاده میکنید باید قوی باشه

سلام … ممنونم از دستورات فوق العادتون … من خیلی وقته دنبال دستور حلوا ارده ( حلوا شکری ) میگردم اما سایتهای مختلف همشون دستورای الکی دادن خیلی ها رو امتحان کردم اما اون چیزی نشد که در بازار هست میشه لطفا شما دستورشو بزارید اخه لسایت شما از معدود سایتهایی هست ک دستور رو کامل میزاره و درست … ممنونمم <3

سلام عزیزم متاسفانه دستور خوبی ندارم ازش پیدا کنم چشم میزارم حتماتشکر از لطفتون موفق باشید عزیزم

عزیزم میشه بااین ارده ای که خودمون درست کردیم حلوارده درست کرد?

راستش رو بخواهید من تا حالا با ارده خونگی امتحان نکردم برای همین نمیتونم مطمئن جوابتون رو بدم

بعد از اینکه کنجد ها را با روغن در فود پراسسر ریختیم و حسابی روان شد آیا باید صافش کرد یعنی لازم هست که از صافی رد بشه یا فقط کافیه روان باشه

نه لازم نیست عزیزم

دستور پخت اشکنه ارده

مرسى از دستورت ، اينجا كنجد ارزونه ، اما تهينى چون وارداتيه گرونه ، اينطورى منم ميتونم حموص درست كنم ، هورااااا

خواهش میکنم نوش جوونتون باشه عزیزم



اشکنه

اشکنه یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در گذشته از غذاهای پر مصرف محسوب می شده است. این غذای سنتی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد ، مواد زیادی برای طبخ نمی خواهد و به راحتی می توانید آنرا در منزل تهیه کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر اشکنه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری اشکنه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه اشکنه در دسته بندی آشپزی سایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت اشکنه ارده

دستور پخت

برای تهیه اشکنه سنتی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در قابلمه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد پیازها را در قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا پیازها نرم و و طلایی شوند.

سپس پیازها را یک طرف تابه جمع می کنیم واگر در قابلمه هنوز روغن هست که بهتر اگر نیست کمی روغن در قابلمه می ریزیم و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا روغن کاملا قرمز شود و رب گوجه فرنگی بوی خامی ندهد

و بعد با پیاز ها مخلوط می کنیم و مجددا تفت می دهیم و کمی زردچوبه،فلفل سیاه و نمک روی پیاز و رب گوجه فرنگی می پاشیم و شنبلیله خشک شده را می افزاییم و مواد را مخلوط می کنیم و آن وقت آرد را کم کم اضافه می کنیم

و پیاپی تفت می دهیم تا آرد در مواد گلوله نشود. در همین مرحله سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت مربع های کوچک در غذا می ریزیم و زمانیکه مایه اشکنه یکدست شد ۳ لیوان آب به مواد اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب هر چه زودتر به جوش بیاید.

سپس تخم مرغ ها را داخل قابلمه می شکنیم و هم می زنیم تا خودش را بگیرد و سفت شود.سپس اشکنه که آماده شد از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و اشکنه را در ظرف مود نظر می کشیم و با نان ترید می کنید.نوش جان.

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

دستور پخت اشکنه ارده
دستور پخت اشکنه ارده
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *