دستور كيك عشق ايراني

دوره مقدماتی php
دستور كيك عشق ايراني
دستور كيك عشق ايراني

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

دستور كيك عشق ايراني

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

مواد لازم :

کره به دمای محیط رسیده ( 150 گرم)

شکر (1 و یک دوم پیمانه)

تخم مرغ (3 عدد)

دستور كيك عشق ايراني

وانیل (1 هشتم قاشق چایخوری)

آرد (2 و یک دوم پیمانه)

شیر (1 یک سوم پیمانه)

بیکینگ پودر (2 قاشق چایخوری)

جوش شیرین (نصف قاشق چایخوری)

نمک 1 چهارم (قاشق چایخوری)

رنگ قرمز خوراکی

طرز تهیه:

1-فر را با درجه حرارت 180 درجه روشن میکنیم.

2-برای مرحله ی اول کف قالب 30در 40 را کاغذ انداخته و کنار میگذاریم.

3-کره و شکر را با همزن میزنم تا سبک شود.

4-تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و با اخرین تخم مرغ وانیل را می افزاییم.

5-سپس شیر و رنگ قرمز را اضافه کرده و خوب مواد را میزنیم تا یکدست شود.

6-مواد خشک الک شده را در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.

7-مواد را داخل قالب ریخته و برای 20 دقیقه میپزیم.

8-بعد از خنک شدن کیک ،با کاتر قلب  برش میزنیم .

9-در مرحله ی دوم به قالب میان تهی احتیاج داریم که چرب و آرد پاشی کرده و کنار میگذاریم.

10-مراحل تهیه مواد کیک را مجددا شروع میکنیم (ولی بدون رنگ خوراکی).

11-نصف از مواد کیک را در قالب ریخته و کیک های قلبی شکل را کیپ و بدون حتی ذره ا ی فاصله برعکس(سمت پنج مانند قلب رو به پایین)دور تا دور قالب میچینیم .

12-بقیه ی مواد را روی آن ریخته و مجدد درون فر قرار میدهیم.

13-بعد از خنک شدن با گاناش،شکلات رنده شده ،یا خامه تزیین میکینم.

کیک مخصوص روز عشق برای خاطره انگیز کردن جشن شما

عشقتان پایدار،نوش جان

© 2014-2019 تمامی حقوق این سایت متعلق به گروه سانازسانیا و برای این گروه محفوظ است.

تبليغات

آموزش درست کردن کيک عشق ايراني زيبا و خوشمزه . با ما همراه باشيد . به ادامه مطلب برويد

آموزش تهيه کيک عشق ايراني

از قديم گفته می‌شود که یه شاهزاده ایرانی برای جذب معشوق خود این کیک را تهیه کرده است تا او را شیفته خود کند. چیزی که مسلم است این است که هیچکس توان مقاومت در برابر عطر و طعم زعفران، هل، خامه و گلاب به طور همزمان را ندارد.- هل به عنوان مادر همه‌ چاشنی‌ها است که به لحاظ خواص دارویی محرک نیروهای غریزی نیز می‌باشد و وجودش در ساختار این کیک بی‌تناسب با نام آن نخواهد بود.هنگامی که گلبرگ‌های گل سرخ و پسته را اضافه کنید، جادوی عشق آغاز می‌شود…+ مواد لازم جهت تهیه کیک عشق ایرانی6 عدد  تخم مرغ150 گرم  آرد150 گرم   شکر1 قاشق غذا‌خوری   آب جوش1/4 پیمانه    روغن مایع1/4قاشق چای خوری   وانیل1 قاشق غذا‌خوري      گلاب1/4 قاشق چای خوری    کرم تارتار1/4 قاشق چای خوری    پودر هل1 قاشق چای خوری   بکینگ پودربه مقدار لازم    زعفران300 گرم  خامه شیرین‌شدهبرای تزیین    گلبرگ گل‌سرخبرای تزیین    خلال پسته+ طرز تهیه کیک عشق ایرانی   

1 – فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. (درجه حرارت فر بسته به نوع فر متفاوت است.)   

دستور كيك عشق ايراني

2 – زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.   

3 – زرده تخم مرغ، آب جوش، گلاب، وانیل و نیمی از شکر را با همزن بزنید تا کاملا سفید و کشدار شود. (در صورت تمایل می‌توانید از مقداری زعفران در این مرحله بهره ببرید.)   

4 – روغن را به زرده اضافه کنید و با همزن در حدی که مخلوط شود بهم بزنید.   

5 – سفیده تخم مرغ، مابقی شکر و کرم تارتار را با همزن بزنید تا جایی که از کاسه برنگردد. (در صورتی که کرم تارتار در دسترس نبود می‌توانید آب‌ لیموی تازه را جایگزین آن کنید.)   

6 – آرد، هل و بکینگ‌پودر را با یکدیگر الک کنید. (الک‌کردن آرد باعث هوادهی به آن شده و با کیفیت کیک ارتباط مستقیم دارد در نتیجه بهتر آن است که آرد را 3 مرتبه الک کنید.)   

7 – در این مرحله مقداری از سفیده فرم‌گرفته و آرد را به ظرف زرده اضافه کنید و به کمک لیسک به صورت دورانی مخلوط نمایید. مابقی مواد را هم در چند مرحله متناوبا اضافه کنید و به صورت دورانی از زیر به رو مخلوط کنید.   

8 – مواد را در قالب 25 سانتی‌متری که با کاغذ‌ روغنی پوشانده‌اید بریزید و در فر 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.   

9 – در این مرحله مقداری زعفران به خامه اضافه کنید و به وسیله همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد. میزان استفاده از زعفران کاملا سلیقه‌ای می‌باشد. همچنین شما می‌توانید در صورت تمایل از رنگ صورتی در تزیین خامه استفاده نمایید.   

10 – پس از اینکه کیک کاملا خنک شد کیک را از وسط برش داده و با آب کمپوت و یا شربت گلاب مرطوب کنید و سپس خامه‌کشی کنید. در صورت تمایل از برش‌های توت‌فرنگی (میوه عشق) در بین دو لایه کیک استفاده نمایید. (بهترین ظرف برای خنک شدن کیک همان قالبی است که کیک در آن پخت شده است.)   

11 – در مرحله آخر کیک را با گلبرگ‌های گل‌سرخ و پسته تزیین کنید

پايان مطلب

مجله اينترنتي هلو

مجله اينترنتي ستاره

مطالب مرتبط

بخش نظرات اين مطلب

دسترسي سريع

خانم هاي باردار بخوانند

بهترين سن براي باردار شدن 

روش خواندن آزمايش خون بارداري

پيشگيري از زايمان زودرس با روغن ماهي

تاثير کم کاري تيروئيد در دوران بارداري بر کودک

سس مايونز براي خانم هاي باردار مضر است؟

ورزش کردن قدرت باروري زنان را افزايش مي دهد

 انواع سونوگرافي در دوران بارداري

چرا در دوران بارداري خواب راحتي نداريم؟

افراد معروف و هنرمندان

بيوگرافي سارا منجزي بازيگر سينما

 

نيوشا ضيغمي از ماکان بند دفاع کرد

 

حميد لولايي بازيگر معروف در حمام

 

بيوگرافي حامد بهداد بازيگر محبوب

 

دستور كيك عشق ايراني

علي اوجي و نرگس محمدي در ايتاليا

 

ازدواج مجدد مونا غمخوار بازيگر تلوزيون


موضوعات

آمار

جديد ترين مطالب

مطالب جالب


جستجو

مطالب پربازديد

مطالب تصادفي

لينک دوستان

پيوندهاي روزانه

امکانات جانبي

تبليغات متني

کپي برداري از مطالب سايت با ذکر منبع ( مجله اينترنتي هلو ) و لينک مطلب آزاد مي باشد

طراح قالب :

دستور كيك عشق ايراني
دستور كيك عشق ايراني
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *