دستور تهیه زولبیا خانگی

دوره مقدماتی php
دستور تهیه زولبیا خانگی
دستور تهیه زولبیا خانگی

گوگل ادز چیست و چگونه کار می کند؟

گوگل ادز چیست؟

گوگل ادز یا گوگل ادوردز سیستم تبلیغات آنلاین طراحی شده توسط کمپانی گوگل است. در این روش تبلیغاتی آگهی شما در هنگام استفاده­ی مخاطبانتان از شبکه نمایش گوگل و یا موتور جستجوی گوگل، نمایش داده می شود. همان طور که پیشتر گفتیم، ساختار تبلیغاتی گوگل روشی است آسان و کاربردی. در این روش تبلیغاتی، شما هزینه ای بابت نمایش آگهی تان پرداخت نمی کنید و تنها زمانی از حساب کاربری شما هزینه ای کسر می گردد که، مشتری بر روی آگهی شما کلیک کرده و وارد وب سایتتان شود. در این سیستم تبلیغاتی، فاکتورهای مهم و مختلفی اثرگذارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره ای مختصر خواهیم داشت.

تبلیغات کلیکی در گوگل ادز به دو نوع اصلی طبقه بندی می‌شوند، حالت اول زمانی است که فردی در موتور جستجوی گوگل، یکی از کلمات کلیدی انتخابی شما را جستجو کند. در این حالت گوگل ادز بر اساس فاکتورهای مختلفی و پس از رتبه بندی جایگاه آگهی شما، اقدام به نمایش آن به مخاطب می کند. این روش محاسبه چه در رتبه بندی نمایش و چه در هزینه ای که بابت هر کلیک مخاطب بر روی آگهی شما توسط گوگل از حسابتان کسر می گردد، بسیار منصفانه، رقابتی و قابل مدیریت است.

در حالت دوم آگهی شما در شبکه نمایش گوگل (شامل اپلیکیشن‌ها و وب سایت های بی شمار طرف قرارداد با این کمپانی)، نمایش داده می شود. اساسا هنگامی که شما از سیستم تبلیغات گوگل ادز استفاده می کنید، می توان گفت چیزی در حدود ۹۰ درصد از کل کاربران اینترنت را پوشش داده اید. گوگل ادوردز ساختاری بسیار هوشمندانه و دقیق در نمایش آگهی ها به مشتریان و مخاطبان خدمات و محصولات شما دارد. هنگام تبلیغ در گوگل، آگهی ها تنها به افرادی نمایش داده می شوند که حقیقتا به آن نیاز دارند و یا علاقه مندی خود را به آنها در عملکردهای پیشین­شان در محیط وب، به اثبات رسانده اند.دستور تهیه زولبیا خانگی

چند نکته در رابطه با عملکرد گوگل ادوردز

دوره مقدماتی php

گوگل دارای عظیم ترین بانک اطلاعاتی سلائق و رفتار شناسی مخاطبان شما است. این موضوع با توجه به میلیاردها جستجوی روزانه کاربران در این وب سایت، امری دور از ذهن نیست. سیستم تبلیغات گوگل ادوردز با آنالیز و بررسی دقیق عملکرد کاربران وب، بهترین و مرتبط ترین پیشنهاد تبلیغاتی را به آنها ارائه می دهد. در گوگل ادوردز دیگر خبری از آگهی های مزاحم، بی ارتباط و غیر موثر نیست. روش کار گوگل ادوردز بسیار ساده است و با محاسبه­ی چند فاکتور اصلی از وب سایت شما و کلمات کلیدی انتخابی تان، فعالیت می کند.

در صورتی که به این سیستم آشنایی داشته باشید و یا اینکه از خدمات مشاوره­ی حرفه ای بهره مند گردید، کار با گوگل ادوردز بسیار کاربردی و آسان خواهد بود. شما در این سیستم به صورت رایگان می توانید اکانت گوگل ادز خود را تعریف کنید و تنها هزینه­­ی کلیک ها بر روی آگهی تان را پرداخت خواهید کرد. هزینه­ی کلیک برمبنای هر کلمه کلیدی در اصطلاح ( CPC ) نامیده می شود؛ و مهمترین فاکتور در تعیین تعرفه تبلیغات در گوگل ادز است. هزینه CPC در کلمات و کسب و کارهای مختلف، متفاوت بوده و ارتباط مستقیمی با میزان محبوبیت و رقابت بر روی کلمه کلیدی انتخابی شما دارد.

گوگل ادز برای اینکه بتواند کارایی و محبوبیت سرویس خود را در میان مخاطبان حفظ کند، اهمیت ویژه ای به کیفیت وب سایت شما و همچنین ارتباط کلمات کلیدی انتخابی تان با نوع فعالیت وب سایت می دهد. در این سیستم تبلیغاتی، مخاطبان اهمیت ویژه ای دارند و گوگل هرگز حاضر نیست تبلیغاتی نامرتبط و یا بی کیفیت را به آنها نمایش دهد. این موضوع به قدری در سیستم تبلیغات گوگل ادوردز اهمیت دارد که هر چقدر امتیاز کیفیت آگهی شما که در اصطلاح به آن ( Quality Score ) می گویند بالاتر باشد، هزینه­ی کمتری بابت هر کلیک پرداخت خواهید کرد؛ البته همان طور که گفتیم ارتباط مستقیمی با پیشنهادات رقبای شما و اساسا میزان رقابت پذیری کلمه کلیدی انتخابی تان نیز دارد. در سیستم تبلیغات گوگل ادوردز شما تنها بابت ورود مشتری به وب سایت تان هزینه پرداخت می کنید و تبلیغ شما بر مبنای انتخاب کلماتی است که توسط مشتریان و مخاطبان محصولات و خدمات شما، جستجو شده است. این بدان معنا است که شما دقیقا و تنها برای جامعه­­ی هدفتان تبلیغ می کنید، آن هم دقیقا در زمانی که آنها در موقعیت خرید محصولات و یا خدمات شما قرار دارند.

یکی از مهمترین ویژگی های سیستم تبلیغات گوگل ادز همین اهمیت ویژه ای است که برای کیفیت آگهی و از همه مهمتر، مخاطبان سرویس‌های خود قائل است. در این سیستم تبلیغاتی آزادی عملکرد شما و همچنین فضای خصوصی مخاطبان و مشتریان‌تان، بسیار با اهمیت است. به هر میزان که شما بر روی کیفیت و استانداردهای طراحی وب سایت خود کار کنید، گوگل نیز در نقطه مقابل، به کاهش هزینه های تبلیغاتی تان، به این ارتقاء ارج می نهد. مخاطبان شما در این سیستم تبلیغاتی با نهایت احترام و آزادی عملکرد، با آگهی شما مواجه شده و در نتیجه با تجربه ای خوشایند و آمادگی کامل، برای خریداری محصولات و یا خدماتتان، وارد وب سایت شما می گردند.

سیستم تبلیغات گوگل و در اصطلاح گوگل ادز ، از بدو ورود تا به امروز محبوب ترین، موثرترین و پرمخاطب ترین نوع تبلیغات آنلاین بوده است. پلان های متفاوت تبلیغاتی در گوگل ادز موجب شده است، هر تولید کننده و یا ارائه دهنده خدماتی بتواند، با هر میزان بودجه، ساختاری موثر و کاربردی و البته اختصاصی برای کسب و کار خود تعریف کند. استفاده از این سرویس حتی می تواند وضعیت رنکینگ وب سایت شما را نیز در بلند مدت، ارتقاء دهد.

ما در آژانس تبلیغاتی جی ادز سال‌هاست تلاش داشته ایم تا به کسب و کارهای ایرانی، خدماتی ارائه دهیم تا بتوانند با حداقل بودجه، از موثرترین روش تبلیغات آنلاین بهره ببرند. مشاورین ما در جی ادز با آنالیز دقیق کسب و کار و نیازهای شما و البته میزان بودجه ای که برای تبلیغات خود اختصاص داده اید، تبلیغات شما را ایجاد و بهینه سازی می‌کنیم. برای کسب اطلاعات با نحوه تبلیغ در صفحه اول گوگل با خط ویژه ۶۶۵۶۵۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

 

اختصاصی سایت نیک صالحی

یک دانش آموز ۱۲ ساله در طی شش سال گذشته دوست معلول خود را بر پشت خود حمل می کند تا بتواند اموراتش را در مدرسه بگذراند.

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه از شیرینی ها معروف و بسیار پر طرفدار ایرانی هستند که به عنوان شیرینی مناسبتی در ماه مبارک رمضان برای افطار و سحری مورد استفاده قرار می گیرند. شیرینی بامیه شباهت زیادی به شیرینی لگیمات عربی دارد.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر زولبیا و بامیه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری زولبیا و بامیه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با خانگی زولبیا و بامیه با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر

دستور تهیه زولبیا خانگی

دستور تهیه

برای تهیه شربت زولبیا و بامیه ابتدا آب را در یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را به آب اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا کاملا شکر در آب حل شود و زعفران دم کرده را می افزاییم و آبلیمو و گلاب را نیز اضافه می کنیم

و تامل می کنیم تا مواد به خورد هم بروند و همین طور شربت قوام بگیرد و کمی غلیظ شود. بعد از اینکه شربت غلیظ شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود و بعد در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

مواد لازم برای ۶ نفر

دستور پخت

برای تهیه شیرینی زولبیا ابتدا نشاسته را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و ماست را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و به مدت ۵ دقیقه کنار می کذاریم.سپس کره را  از یخچال بیرون می آوریم و می گذاریم تا نرم شود.

پس از گذشت ۵ دقیقه کاسه مخلوط ماست و نشاسته را می آوریم و آرد را کم کم به آن ها اضافه می کنیم و هم می زنیم و کره را نیز می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مایه زولبیا یکدست شود. بعد گلاب ، اسانس هل و جوش شیرین را به مایه اضافه می کنیم

و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا مایه غلظتی شبیه به ماست داشته باشد.اگر دیدید مایه سفت شده است می توانید کمی گلاب اضافه کنید. سپس در یک ظرف مانند یک تابه روغن به حدی می ریزیم که استخر روغن داشته باشیم و زولبیا ها راحت در ان شناور باشند

و تابه را روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان روغن داغ شود.مایه زولبیا را در قیف می ریزیم و قیف را  بالای تابه نگه می داریم و خیلی سریع قیف را فشار می دهیم و مایه زولبیا بیرون می آید و سریع دستمان را مانند دایره می چرخانیم

تا زولبیا که از قیف بیرون می آید و داخل روغن ریخته می شود به شکل یک دایره در بیاید.می توانید اگر قیف ندارید مایه را در جا سسی بریزید تا راحت تر مایه بیرون بیاید و شکل بگیرد.شربت آماده شده از قبل را حتما در یخچال قرار می دهیم تا سرد شود

و زمانی که زولبیا ها سرخ شدند از روغن بیرون می آوریم و در توری فلزی قرار می دهیم به مدت ۱ دقیقه تا روغن اضافه آن خارج شود و بعد در شربت قرار می دهیم تا به مدت ۵ دقیقه در شربت سرد بماند و طعم دار شود

و مجددا از شربت که بیرون آوردیم زولبیا را در توری قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود. تمامی زولبیا ها را به همین صورت آماده می کنیم و در ظرف می چینیم و روی آن سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود و نوش جان کنید.

مواد لازم برای ۶ نفر

دستور پخت

برای تهیه شیرینی بامیه ابتدا آب را در قابلمه ای می ریزیم و کره را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید یعنی آب کاملا قل بزند و بعد بکینگ پودر را با آرد مخلوط می کنیم و  یکدفعه به آب در حال جوش اضافه می کنیم

و خوب مخلوط می کنیم همین طور روی حرارت ملایم  هست مخلوط می کنیم ،ابتدا کمی سفت است اما همچنان به مخلوط کردن ادامه می دهیم و لای خمیر را باز می کنیم و مجددا جمع می کنیم تا اگر آب لابه لای خمیر مانده است

بیرون بیاید و خوب که مخلوط شد خمیر را کنار می گذاریم تا خنک شود.البته باید دقت داشته باشیم که منظور از خنکی سرد شدن خمیر نیست چون اگر خمیر کاملا سرد شود زمانی که تخم مرغ را به ان اضافه می کنیم خیلی دیر جذب خمیر می شود

و اگر هم خمیر داغ باشد زمان اضافه کردن تخم مرغ در خمیر می  پزد پس منظور از خنک شدن خمیر این است که کمی گرم باشد. آن وقت در ظرف کوچک گودی روغن زیادی می ریزیم به طوری که یک استخر روغن داشته باشیم و روی حرارت کم می گذاریم

تا روغن به مرور زمان داغ شود.اگر می خواهید زولبیا با بامیه درست کنید پس حتما اول زولبیا را سرخ کنید و بعد بامیه ها را چون بامیه تخم مرغ دارد و ممکن است روغن کف کند. سپس زمانی که خمیر کمی خنک شد، تخم مرغ را به خمیر اضافه می کنیم

و با همزن برقی خوب هم می زنیم و ابتدا خمیر تیکه تیکه می شود و از هم جدا می شوند ولی همچنان به هم زدن ادامه می دهیم تا خمیر یکدست شود. بامیه نیاز به هم زدن زیاد دارد پس اگر احساس کردید هنوز خمیر سفت است

می توانید نصف یک عدد تخم مرغ دیگر به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا یکدست شود. خمیر آماده شده را در قیف می ریزیم و قیچی تمیز را در روغن فرو می کنیم تا زمان بریدن زولبیا ها به آن ها نچسبد و قیف را بالای ظرف روغن که داغ شده است

نگه می داریم و قیچی را در دست دیگرمان می گیریم و  قیف را فشار می دهیم تا  مایه بامیه بیرون بیاید و به اندازه دلخواه که بیرون آمد قیچی می زنیم و داخل روغن می افتد.پشت سر هم به اندازه ای که ظرف روغن ظرفیت داشته باشد

و بامیه ها به یکدیگر نچسبند از بامیه در روغن قرار می دهیم و می گذاریم تا خوب با حرارت کم مغز پخت و سرخ شوند.با یک قاشق بامیه ها را در روغن تکان می دهیم تا به هم نچسبند.سپس شربت سرد را از یخچال بیرون می آوریم

و بامیه ها که سرخ شدن به مدت ۲ دقیقه در شربت قرار می دهیم تا شربت جذب بامیه ها شود و بعد از شربت خارج می کنیم و در توری می گذاریم و بعد در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم و با چای نوش جان کنید.

امتیاز دهید


3.4
از

374

زولبیا که از خوشمزه ترین شیرینی های ماه رمضان است معمولاً همراه با بامیه سر سفره افطار ماه رمضان سرو میشود. هرچند این شیرینی در ماه رمضان خیلی راحت در دسترس است و تقریبا همه جا به فروش میرسد، تهیه آن در منزل هم خالی از لطف نیست چون به این ترتیب میتوانید از سالم و تازه بودن زولبیا اطمینان داشته باشید و خاطر جمع باشید که در روغن مانده سرخ نشده که برای سلامتی بسیار مضر است. در ادامه طرز تهیه زولبیای خانگی را با عکس مراحل آن خواهید دید.

 

طرز تهیه زولبیا

دستور تهیه زولبیا خانگی

 

 

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 – 15 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید.

 

 

نشاسته و ماست را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ؛ مخلوط نشاسته و ماست را 5 دقیقه کناری قرار دهید و مجدد مخلوط کنید تا یکدست شود ( ماستی که استفاده می کنید نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد ).

 

 

آرد و کره نرم شده را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس جوش شیرین ، گلاب و هل را اضافه کنید ( غلظت مایه زولبیا در این مرحله باید مانند ماست باشد ، اگر بیش از حد سفت بود 1 قاشق گلاب اضافه کنید ).

 

 

داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، مایه زولبیا را داخل قیف بریزید و ته قیف را سوراخ کنید سپس داخل روغن بریزید و شکل های درهم و دایره ای ایجاد کنید.

 

پس از اینکه زولبیا سرخ شد سریع داخل شربت قرار دهید و بگذارید 5 – 10 دقیقه بماند ( دقت کنید شربت باید گرم باشد ).

 

 

میتوانید به جای قیف مایه زولبیا را داخل ظرف سس بریزید و با آن کار کنید ، جوش شیرین بافت بهتر و تردتری به زولبیا میدهد.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام خسته نباشید
خواستم بدونم میشه نشاسه را با کمی اب سرد حل کرد
بعد با ماست مخلوط کنیم

نیازی به این کار نیست ولی اه مقدار کم آب استفاده کنید اشکالی نداره

سلام حالتون خوبه ؟؟. اول از همه باید تشکر کنم از این سایت خوبتون???. میگم من همه ی کارهایی که گفتین رو دقیق انجام دادم اما نمی‌دونم چرا اصلا مزه زولبیا رو نمی‌ده. ممنون میشم اگه جواب بدید☹️☹️

اززحمات شما سپاسگذارم.ممنونم که کمک کردین برای اولین بارخونوادم و خوشحال کنم.متشکرم???

خواهش میکنم. ما هم از رضایت شما خوشحالیم تینا جان.

سلام
من درست کردم امروز.
البته چندین سال پیش درست می کردم ولی دستورش رو نداشتم الان

الان دو تا سوال دارم

یکی اینکه نباید بزاریم مواد چند ساعتی بمونه؟
دوم اینکه وقتی نشاسته و ماست رو مخلوط کردم یک خمیر خیلی صفت بوجود اومد . از هر کدوم وزنی ۱۰۰ گرم بود. مجبور شدم ماست اضافه کنم. چرا؟.
سوم اینکه چرا هنگام ریختن با اینکه کوچک می ریختم اما باز می شدو به دور تابه می رسید . بویژه اولی هاش

البته ترد و حوشرنگ شده ولی بی شکل . قبلا اینطور نمی شد…
هنوز نخوردم روزه ام ولی بهش می خوره خیلی خوش مزه باشه

بامیه هم عالی شد
ممنون

سلام.خسته نباشیدطرزتهیه زلوبیابا آرد را هم لطف میکنیدنیلوفرخانم؟دستور تهیه زولبیا خانگی

سلام من زولبیا رو با استفاده ازیه دستوردیگه درست کردم خوب دراومد منتها خیلی نازک شد دستورها متفاوته بعضیها مقدار آرد بیشتربعضی نشاسته برای اینکه زولبیا یه مقدار حجیم تربشه ازآردبیشتراستفاده کنم یا نشاسته نازکیش بخاطر سوراخ قیف نیست بخاطرموادشه میشه راهنمایی کنیدمتشکرم

عالی بود ممنونم .تونستم خانومم رو غافلگیر کنم ?

سلام ببخشد من وقتی زولبیا درست میکنم یه حفره های در زولبیا هام ایجاد میشه باید چیکار کنم تا خوب دربیاد؟

سلام ببخشد من وقتی زولبیا درست میکنم یه حفره های ایجاد میشه باید چیکار کنم؟

از چه روغنی استفاده کنیم بهتره؟

سلام
ببخشید من که اقا هستم وارد جمع خانوما این جا شدم.. دلیلش این بود که خودم علاقه زیادی به بامیه و زولبیا دارم و بامیه رو چون اهوازی هستم و باش اشنایی داریم خوب دورست میکنم ولی زولبیا رو بلد نیستم ..لطف. میکنید راهنمایی کنید که شربت رو مثل شربت بامیه باشه مشکلی نیست

سلام خداقوت
ممنون از توضیح صریحتون میخواستم بدونم ک زولبیا تک تک ک سرخ میکنیم باید بریزیم داخل شربت یا همگی باهم؟ ممنون و تشکر

به جای جوش شیرین نمیشه چیز دیگه استفاده کرد.

سلام خسته نباشید خواستم بدونم ایا میشه نشاسه را در کمی اب اول حل کرد بعد داخل ماست ریخت

خیلی ممنون زحمت کشیدین پست گذاشتین خیلی از سوال هام جواب گرفتم .طاعات قبول حق

خواهش میکنم. خوشحالم تونستم کمکتون کنم!

ببخشید 100 گرم معادل چند لیوان میشه

تقریبا 3/4 فنجان یا 2/3 لیوان میشه. البته تقریبا

سلام اگرجوش شیرین نریزیم زولبیا خراب نمی شود؟

سلام ، نکیسای عزیز جوش شیرین برای ترد شدن زولبیاست ، میتونی استفاده نکنی یا به جاش بکینگ پودر بریزی

ایران کوک کارت عالیه سایت هایی مث شمارو باید تشویق کرد اگه باور کنی این اولین نظر اینترنتیم بود

ممنونم شما لطف دارید و خوشحالم اولین نظرتون رو برای من ارسال کردید

سلام. من زولبیا با این روش درست کردم. اما خوب نشد و نرم شدن چیکار باید کنم؟

سلام ، خوب دلیل اصلیش اینه که شیره ات زیاد غلیظ نبوده و باعث شده زولبیا نرم شه ، این بار غلظت شیره رو بیشتر کن عزیزم

سلام نیلوفر جان دستت درد نکنه نماز و روزه هاتون هم قبول باشه . قربانت.

ممنون لادن جون ، همچنین عزیزم … کم پیدایی خانومی ؟

خیلی عالی بود

خیلی عالیه

خیلی خوب بود مچکرم

باتشکر از شما البته هنوز درست نکردم ولی خداکنه خوب در بیاید تادعاتون کنم

با سلام و تشکر از سایت خوبتون . ببخشید من یه سوال داشتم زولبیاهای من پف نکردن با اینکه مواد ۸ ساعت موند میشه بگین چرا ؟ ممنون

ممنون ستاره جان ، عزیزم حتما وقتی مواد رو اضافه کردی روغن داغ داغ نبوده و یا شاید مواد رو قبل اضافه کردن خوب مخلوط نکردی ، این بار امیدارم خوب دربیاری

سلام ، در اینجا منظورتون چه نوع نشاسته است ؟ ممنون از سایت بسیار زیباتون و اینکه لطف میکنید دانسته هاتون رو در اختیار دیگران قرار میدید ، شاد باشید

ممنون اشکان جان لطف داری ، خوشحالم که برات مفید بوده ، دوست خوبم منظور نشاسته گندم هست

اخه چرا برای من داخلش خام هست ؟ من که کاملا دستورش رو رعایت میکنم اما نمیشه

ساناز جان حتما” باید شیره غلیظ شده باشه و نه اینکه ابکی باشه … وقتی داخل شیره میندازی باید زولبیا و بایمه داغ داغ باشن تا شیره رو به خودشون جذب کنن … خامی دلیل اصلیش همینه ، همچنین باید بذاری خوب سرخ و برسته بشه

سلام ببخشید شما در مواد لازم نمک و یک آب به مقدار150گرم نوشته اید ولی در طرز تهیه ننوشته اید که چه وقت باید ان ها اضافه کنیم. میشه لطفا بگید.

زهرا جان اون شیره بود که به اشتباه اب نوشته بودم … تصحیح شد خانومی

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

تزیین کیک تولد خانگی با ایده های جدید و خلاقانه طرز تهیه کیک اسفنجی,کیک اسفنجی,آموزش پخت کیک اسفنجی,کیک اسفنجی بدون فر,کیک اسفنجی شکلاتی … ایده های تزیین کیک اسفنجی جدید و زیبا در منزل … تزیین کیک در خانه اموزش تزیین کیک تزیین کیک خانگی بدون خامه تزیین کیک خانگی ساده تزیین کیک با ژله تزیین کیک خانگی با خامه تزیین کیک بدون خامه عکس تزیین کیک

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

دستور تهیه زولبیا خانگی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Description

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

دستور تهیه زولبیا خانگی
دستور تهیه زولبیا خانگی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *