درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

دوره مقدماتی php
درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا
درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

نسخه چینی ها برای کاهش و درمان سریع فشارخون بالا در 5 دقیقه؛ این متد کهن چینی چیست؟

 

دکتر محمدحسین نجفی متخصص قلب و عروق –

دوره مقدماتی php

فشار خون را قاتل خاموش نامیده‌اند چون معمولا بدون علامت باعث بروز عوارضی مانند سکته می‌شود. فشار خون بالا در سالمندان شایع‌تر است. برای کاهش سریع فشار خون چه بخوریم؟

۱ – برای کاهش فشار خون مصرف آب سالم و گوارا به میزان قابل توجه در روز توصیه می‌شود. یک لیوان آب میوه رقیق شده با اندکی پودر ویتامین C موجب بهبود عملکرد دستگاه ایمنی و ترمیم سرخرگ‌ها می‌‌شود.

۲- برای درمان فشار خون بالا مصرف نان‌ها و مواد کربوهیدراتی تهیه شده از آردهای سفید و بدون سبوس (تصفیه شده) را به حداقل برسانید و به جای آن نان حاوی سبوس جو دو دسر استفاده کنید.

۳- مصرف قند و شکر و سایر فرآورده‌های تهیه شده از آنها مانند انواع نوشابه‌ها، مربا، ژله، شکلات، کیک‌ها و شیرینی‌ها را محدود یا حذف کنید.

درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

۴- سعی کنید غذا را کامل بجوید و حتما غذای خود را در محیطی‌ آرام و به دور از استرس و تشنج میل کنید.

۵- با اجتناب از مصرف غذاهای خیلی گرم یا خیلی سرد، فرایند هضم غذا را بهبود بخشیده و به کاهش فشار خون کمک کنید.

۶- نوشیدن هر نوع نوشیدنی را با غذا و در کنار غذای اصلی به دلیل تداخل در هضم محدود کنید.

۷- برای کاهش فشار خون از مصرف غذاهای سرخ کرده یا غذاهایی که در درجه حرارت بسیار بالا یا با مدت زمان طولانی تهیه می‌شوند، خودداری کنید و به خاطر داشته باشید، استفاده چند باره از روغن‌های آشپزی عاملی مهم و تاثیرگذار در بالا بردن فشار خون است. بنابراین از یک روغن برای چند بار پخت غذا استفاده نکنید.

۸- از مصرف مواد حاوی افزودنی‌ها و غذاهای فرایند شده که حاوی مقدار زیادی نمک و ادویه‌ها هستند، مانند انواع سوسیس و کالباس، غذاهای کنسروی، شورها، ترشی‌ها و چاشنی‌های کارخانه‌ای جداً خودداری کنید.

۹- اگر به دنبال کاهش فشار خون هستید، مصرف چای و شکلات را تا حد امکان محدود و به جای آنها از چای‌ها و دم کردنی‌‌های گیاهی خانگی (مثل گل‌ گاوزبان و نظایر آن) استفاده کنید.

۱۰- به جای مصرف نمک می‌‌توانید از سبزیجات تازه یا خشک، ادویه جات مفید (زردچوبه، دارچین و… )، پیاز و آب لیموی تازه برای مزه‌دار کردن غذاها استفاده کنید.

۱۱ – موادی مانند کره، خامه، مارگارین، دنبه، سس‌‌ها و روغن‌هاى جامد را از برنامه غذایی حذف کرده و به جای آنها از روغن زیتون، روغن‌هـاى گیاهی مایع و روغن ماهی برای کاهش فشار خون استفاده کنید.

۱۲- مغزها و دانه‌های گیاهی مانند گردو، حاوى مواد مغذی بی‌شماری هستند. می‌‌توانید از آنها در رژیم غذایی روزانه بهره ببرید. استفاده از آنها در سالادها به خوش طعم و مقوی کردن آنها و در نتیجه پایین آوردن فشار خون شما کمک شایانی می‌‌کند.

۱۳- برای درمان فشار خون بالا حداقل ۳ بار در هفته ماهی بخورید و به جای گوشت‌‌های قرمز سعی کنید از گوشت سفید استفاده کنید.

۱۴- از استرس بپرهیزید، زیرا یکی از عوامل بالا بردن فشار خون که بسیار سریع هم عمل می‌کند، استرس و عصبانیت است.

۱۵- هر روز زمانی را برای استراحت در نظر بگیرید و به خاطر داشته باشید کارکردن بی‌وقفه، بیشترین فشار را بر سلامتی شما وارد خواهد آورد.

۱۶ – حتی اگر عادت به خوابیدن در میانه روز ندارید، برای دقایقی چشم‌ها را روی هم گذاشته و به استراحت بپردازید.

۱۷- ورزش‌‌هایی مانند پیاده‌روی، شنا و دوچرخه سواری ورزش‌‌های مناسبی برای کاهش فشار خون به شمار می‌آیند. بنابراین حداقل ۳ بار در هفته و هر بار حداقل ۳۰ دقیقه ورزش کنید.

۱۸- از گلپر، آویشن، نعناع خشک، کنجد و… به جای نمک برای طعم‌دار کردن غذاها استفاده کنید.

۱۹- سیگار را به طور کامل از برنامه زندگی خود حذف کنید.

برای اطلاع از خدمات کلینیک دکتر محمد حسین نجفی اینجا را کلیک کنید.

۱- نوشیدن مستمر شیر کم چرب کمک می‌کند فشار خون تان تا ۱۰ درصد پایین بیاید.

۲- مواد غذایی که سرشار از منیزیم هستند نیز برای کاهش فشار خون مفید هستند. مواد غذایی که منیزیم بالایی دارند شامل حبوبات (لوبیا، باقلا، لوبیا چشم بلبلی و…)، گریپ فروت، بادام، سیب، اسفناج، ذرت، غلات کامل، کلم بروکلی و شیر سویا هستند.

۳- شکلات تلخ حاوی فلاووئوئید است که باعث کاهش فشار خون سیستولی و همچنین دیاستولی می‌‌شود.

۴- کدو، سویا، کشمش، آلو، زردآلو، سیب زمینی، قارچ، میوه خشک مخلوط، دانه‌‌های بی‌نمک، گوجه فرنگی و از این قبیل، به این دلیل که به بدن برای خلاص شدن از مایعات اضافی که قلب به آن نیاز ندارد کمک می‌‌کند، به کاهش فشار خون کمک می‌‌کنند.

۵- مواد غذایی سرشار از فیبر مانند جو، میوه‌ها و سبزیجات نیز می‌توانند فشار خون‌ تان را پایین بیاورند.

۶- امگا ۳ هم یکی از موادی است که به کاهش فشار خون معروف است و روغن حاوی مقدار قابل توجهی امگا۳ است.

همچنین می‌‌توانید مکمل‌‌های امگا ۳ را از داروخانه‌ها تهیه کنید. ماهی سالم‌ترین نوع گوشت است زیرا سرشار از پروتئین است و مقدار بسیار کمی چربی دارد.

درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

۷- سیر، کرفس، گوجه فرنگی، هویج و پیاز نیز راهی بسیار عالی برای کاهش فشار خون است.

بعضی گیاهانی که فشار خون را پایین می‌‌آورند عبارتند از ریشه زنجبیل، فلفل هندی، برگ زیتون و زردچوبه، مارچوبه، بامیه و زعفران نیز روش‌های درمانی گیاهی فوق‌العاده‌ای هستند.

۸- کم آب شدن بدن نیز گاهی می‌‌تواند موجب بالا رفتن فشار خون شود و نوشیدن حداقل ۸ لیوان آب در روز، می‌‌تواند از آن جلوگیری کنید.

۹- مرکبات سرشار از ویتامین‌ها هستند و بعضی از آنها خاصیت ضد التهابی نیاز دارند و از لخته شدن خون جلوگیری می‌‌کنند.

۱۰- سرکه سیب نیز فشار خون را پایین می‌آورد می‌‌توانید یک چهارم قاشق غذاخوری از آن را در یک لیوان آب ریخته و بنوشید.

همچنین می‌توانید یک‌چهارم قاشق چایخورى جوش شیرین برای بهتر کردن مزه آن اضافه کنید یا آن را به نوشیدنی‌های دیگر اضافه یا با عسل مخلوط کنید.

منبع: سلامانه

جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

متخصص قلب و عروق ،فلوشيپ آنژيوپلاستي ،عضو انجمن قلب آمريكا ،مدير گروه قلب ايفمارك (مركز پزشكي منتخب فيفا) ،هيات علمي دانشگاه آزاد علوم پزشكي واحد تهران

  • پودر زنجبیل برای لاغری بینی
  • مطلب قبلی

    هر چند وقت یک بار باید ورزش کنیم؟

    مطلب بعدی

    راهکاری موثر برای کاهش وزن دیابتی ها

    درمان افت ناگهانی فشار خون پایین | دکتر نجفی متخصص قلب و عروق

    بهترین زمان مصرف قرص لوزارتان ۲۵ | کاربرد و عوارض داروی فشار خون

    آیا فشار خون پایین باید جدی گرفته شود؟

    همه چیز درباره ارتباط فشار خون بالا و اختلال نعوظ

    آدرس مطب: خیابان پاسداران، گلستان ششم ، پلاک۴۱ شماره تماس :۰۲۱-۲۲۸۷۴۸۹۹ ۰۲۱-۲۶۶۴۴۵۸۴۰۲۱-۲۶۶۴۴۶۱۵ روزهای حضور دکتر: روزهای شنبه – یکشنبه – دوشنبه – چهارشنبه ساعت 19-14

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    مطالب بیشتر خوانده شده


    درمان چربی خون چیست؟


    درمان سکته قلبی خفیف

    دقیق ترین دستگاه فشار خون در سال ۹۹ کدام است؟

    سبد خرید شما خالی است!

    امتیاز :

    4.95 از 20 نظر

    فشار خون بالا و پایین از جمله بیماری هایی است که این روزها بیشتر از گذشته گریبان مردم دنیا را گرفته است. هرچند بسیاری از افراد گمان می کنند که هیچ راهکار خاصی برای درمان فشار خون وجود ندارد؛ اما راهکارهایی 100 درصد عملی برای درمان این بیماری وجود دارد. 

    البته نباید انتظار داشته باشید که این راهکارها را در بین قرص ها و روش های شیمیایی پیدا کنید. روش های شیمیایی بیشتر برای کنترل فشار خون مفید هستند نه درمان فشار خون! درمان های طبیعی با استفاده از مواد طبیعی می توانند برای درمان فشار خون معجزه کنند و این بیماری را به طور کامل در بدن شما رفع نمایند.

    افرادی که به فشار خون بالا یا فشار خون پایین مبتلا می شوند، باید در دوره درمانی خود حتما مراعات و پرهیزات لازم را انجام دهند. در غیر این صورت نمی توان با روش های طبیعی هم به درمان فشار خون امیدوار بود. این مراعات کردن هم مربوط به مراعات و پرهیزات غذایی می شود و هم مربوط به تحرک داشتن و فعالیت های منظم و البته هوشمندانه ورزشی.

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    اگر فرصت کافی برای مطالعه مطلب جامع زیر را ندارید، می توانید در پادکست صوتی زیر، اطلاعات کاملی در مورد بیماری فشار خون و روش های نوین درمانی به دست آورید.

    همچنین برای استفاده از مشاوره رایگان می توانید با متخصصین طب سنتی مجموعه شهدینه گلها تماس گرفته و از اطلاعات و راهنمایی های آنها برای درمان فشار خون استفاده کنید.

    با این حال اگر به دنبال استفاده از مواد طبیعی مختلف برای مبارزه با فشار خون بالا یا متعادل کردن فشار خون پایین هستید، به نظر می رسد مطالعه مطالب زیر بتواند کمک بزرگی به شما برای درمان فشار خون باشد. سعی کرده ایم در ادامه در پاسخ به این سوال که برای فشار بالا چه چیزی بخوریم و همچنین روش های درمانی فشار خون پایین در طب سنتی چیست، جواب های علمی و کاربردی بیاوریم. همچنین اگر به دنبال راهکاری برای درمان اورژانسی فشار خون بالا در خانه هستید، ادامه این مطلب می تواند برای شما مفید باشد. البته قبل از اینکه به این موارد بپردازیم، بهتر است کمی بیشتر با بیماری فشار خون، علائم، عوارض و چالش های این بیماری آشنا شویم. 

    فشار خون در واقع یکی از مهمترین علائم حیاتی انسان است. اگر انسان فشار خون نداشته باشد، در واقع حیات او سلب شده و می میرد. در واقع وقتی می پرسیم فشار خون چیست، نباید انتظار داشته باشیم که در پاسخ، یک بیماری به ما معرفی شود. بلکه بالا یا پایین بودن فشار خون طبیعی است که نوعی بیماری به حساب می آید.

    خون برای جریان پیدا کردن در رگ های بدن، نیاز به فشار خواهد داشت. این فشار یک حد نرمال و طبیعی دارد که برای اجرای وظایف قلب به منظور پمپاژ مناسب است. فشار خون در واقع همان نیرویی است که جریان خون به دیواره رگ ها می آورد و کاملا وابسته به فعالیت قلب و شرایط رگ ها دارد. اگر فشار خون از این میزان بالاتر یا پایین تر رود، خطراتی به دنبال دارد که به آن بیماری فشار خون بالا و بیماری فشار خون پایین گفته می شود.

    دو بیماری فشار خون بالا و فشار خون پایین از جمله بیماری هایی هستند که بسیاری از مردم دنیا را درگیر خود کرده اند. به ویژه در قرن اخیر شاهد افزایش ابتلا افراد به این بیماری ها به ویژه فشار خون بالا هستیم. علت مرگ و میر عده زیادی از مردم دنیا نیز به دلیل عوارض ناشی از فشار خون بالا است که این موضوع نگرانی های جهانی را نیز برانگیخته است.

    به طور کلی در جامعه ما وقتی صحبت از فشار خون می شود، بیشتر منظور فشار خون بالا است. وقتی می گوییم فشار خون گرفته ام، احتمالا می خواهیم بیان کنیم که فشار خون بالایی دارم. علت نیز این است که بیماری فشار خون بالا هم رایج تر و هم خطرناک تر از فشار خون پایین است. فشار خون بالا ممکن است به سکته، بیماری های قلبی و عروقی و… منجر شود. همچنین این بیماری علائم خاصی ندارد و همین موضوع اهمیت چکاپ مداوم فرد در خطر ابتلا به فشار خون بالا را ضروری می کند.

    به اعتقاد سازمان جهانی بهداشت، سبک زندگی غلط در سال های اخیر است که باعث رشد افراد مبتلا به فشار خون بالا در جهان شده است. مصرف غذاهای فراوری شده و افزایش میزان نمک تصفیه شده، مهمترین عواملی هستند که سازمان جهانی بهداشت در مورد آن نظر داده است. البته به نظر می رسد عوامل دیگری نیز دخیل باشند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

    فشار خون نرمال 120 میلی متر جیوه بر روی 80 میلی متر جیوه است. اگر میزان حد بالایی فشار خون از 130 میلی متر جیوه بالاتر رود، فشار خون بالا یا پرفشاری خون محسوب می شود. به حد بالای فشار خون سیستولیک و به حد پایین آن دیاستولیک گفته می شود.

    دلایل مختلفی برای بالا رفتن فشار خون وجود دارد. در نتیجه بالا بودن آن در هر زمان را نمی توان تفسیر بر ابتلا به بیماری فشار خون دانست. ممکن است در شرایط خاصی مثل دویدن، شرایط پراسترس و… فشار خون به صورت مقطعی افزایش پیدا کند. 

    آنچه که به عنوان بیماری در نظر گرفته می شود که نیاز به مراقبت های درمانی دارد، زمانی است که فرد در گرفتن فشار خون در شرایط عادی به صورت متناوب در چند روز، فشار خون بالای 130 میلی متر جیوه بر 80 میلی متر جیوه داشته باشد. پس اگر به صورت مقطعی فشار بالایی دارید، جای نگرانی نیست؛ هرچند بهتر است چکاپ شوید.

    بیماری فشار خون بالا اگرچه ممکن است بیشتر به دلیل استرس و مصرف مواد غذایی ناسالم ایجاد شود؛ اما ممکن است علت اصلی بالارفتن فشار خون، بیماری های دیگر مثلا بیماری های کلیوی باشند. بسیار مهم است که عامل ایجاد فشار خون خیلی سریع شناسایی شده و برای رفع آن تلاش شود. بیماری فشار خون به دلیل اینکه از جمله بیماری های خاموش به شمار می رود، بهتر است در اسرع وقت روند درمان آن شروع شود. درمان فشار خون البته شرایط خاص خود را دارد که به آن اشاره خواهیم کرد.

    یکی از مهمترین دسته بندی هایی که برای فشار خون بالا وجود دارد، دسته بندی این بیماری بر اساس منشاء آن است. در این نوع دسته بندی، فشار خون به طور کلی به دو دسته تقسیم می شود:

        + فشار خون بالا اولیه، مقدماتی یا اساسی

        + فشار خون بالا ثانویه

    برای درمان فشار خون بالا، چه به صورت خانگی و چه با استفاده از قرص فشار خون یا داروهای طب سنتی این بیماری، باید دقیقا مشخص شود که به کدام یک از انواع فشار خون مبتلا شده اید. در این صورت می توانید دقیق تر برای مبارزه با این بیماری اقدام کنید.

    غشار خون بالا اولیه به فشار خونی گفته می شود که به دلیل عارضه ای دیگر یا بیماری دیگر در بدن فرد ایجاد نشده باشد. در واقع علت اصلی فشار خون بالا در افرادی که به نوع اولیه آن دچار می شوند، بیشتر به فاکتورهای موجود در خون و همچنین عوامل محیطی باز می گردد. 

    در فشار خون اولیه عموما حجم پلاسمای خون دچار اختلال می شود. همچنین ممکن است فعالیت های هورمونی ایجاد مشکل کنند. کمبود تحرک، استرس، غذای ناسالم و… نیز از دیگر عوامل ایجاد کننده فشار خون بالا اولیه یا مقدماتی هستند.

    فشار خون بالا ثانویه بر خلاف نوع اولیه، تنها به دلیل شرایط بدنی و عوامل استرس زا ایجاد نمی شود؛ بلکه علت اصلی ابتلا فرد به این بیماری، وجود بیماری های دیگر است. بیماری های دیگر باعث شده اند تا فرد را به سمت فشار خون بالا سوق دهند. درمان فشار خون ثانویه کمی پیچیده تر به نظر می رسد. چراکه باید برای درمان فشار خون بالا ثانویه، ابتدا بیماری های زمینه ای را درمان کنید تا برای مبارزه با فشار خون بالا مهیا شوید.

    بیماری های مختلفی زمینه ساز ایجاد فشار خون هستند. برخی از مهمترین بیماری هایی که عامل به وجود آمدن فشار خون بالا در فرد هستند را می توانید در زیر ببینید:

    + بیماری های کلیوی: بیماران کلیوی باید دقت داشته باشند که احتمال ایجاد فشار خون در آن ها زیاد است. در صورت وجود بیماری های کلیوی، کلیه دیگر نمی تواند به صورت قبل مایعات را فیلتراسیون کند و مایعات اضافی باعث ایجاد فشار خون بالا در فرد می شوند. بهتر است در کنار توجه به درمان بیماری خود، حتما برای پیشگیری از ابتلا به فشار خون با رعایت غذایی و تحرک مناسب، اقدام کنند. بیماری کلیوی یکی از مهم ترین بیماری های زمینه ای و از علل اصلی بروی فشار خون در افراد است.

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    + سندرم کوشینگ: این بیماری که احتمالا به دلیل مصرف داروهای کورتیکواستروئید باشد، یکی از عوامل ایجاد کننده فشار خون بالا در افراد است.

    + هایپرپلازی مادرزادی آدرنال: این بیماری که نوعی بیماری مادرزادی است، عاملی برای بروز فشار خون بالا در افرادی است که حتی ممکن است هیچ گونه استرسی به خود راه ندهند یا غذاهای پرنمک مصرف نکنند. این بیماری در واقع نوعی اختلال در غده آدرنال است که وظیفه ترشح کورتیزول را دارد. اگر به این بیماری مادرزاد مبتلا هستید، باید رعایت های غذایی زیادی را از دوره نوجوانی لحاظ کنید.

    + پرکاری تیروئید: پرکاری تیروئید یکی از بیماری های رایج است. این بیماری خود عاملی برای بروز فشار خون بالا است. افراد مبتلا به این بیماری عموما لاغر هستن، با این حال در خطر ابتلا به فشار خون قرار دارند. پرکاری تیروئید در آزمایش های عمومی و تخصصی مشخص می شود. اگر به این بیماری مبتلا هستید، حتما باید رعایت های غذایی و به ویژه تحرک مناسب را در نظر بگیرید.

    + پرکاری پاراتیروئید: این بیماری بر روی سطح کلسیوم و فسفر بدن تاثیر می گذارد و به صورت غیرمستقیم باعث ایجاد فشار خون بالا می شود.

    + بارداری: یکی از عوامل ایجاد کننده فشار خون که ممکن است بسیار خطرناک باشد، بارداری است. مادر باردار باید مراقب باشد که مصرف هر نوع ماده غذایی برای او مناسب نیست. به ویژه اگر در خطر فشار خون بالا قرار داشته باشد. اگر در ماه های پایانی بارداری مادر به این بیماری مبتلا شود، ممکن است جنین یا خود او در خطر بیافتد. تمامی درمان هایی که برای فشار خون بالا در دوران بارداری توصیه می شود، حتما و حتما باید زیر نظر پزشک معالج و متخصص انجام شود.

    + آپنه خواب: بیماری تنفسی آپنه خواب یا همان قطع تنفس در هنگام خواب، یکی از دلایل بروز فشار خون بالا در افراد است. این بیماری به دلیل لوزه بزرگ یا دیگر مشکلات تنفسی ایجاد می شود و حتی ممکن است فرد خودش هم تا مدت ها از این بیماری خبر نداشته باشد. آپنه خواب نیز می تواند عاملی مستقیم برای ایجاد فشار خون بالا در فرد باشد.

    + چاقی: ناگفته مشخص است که چاقی یکی از بیماری های بسیار خطرناکی است که در سال های اخیر شرایط وخیم تری پیدا کرده است. درصد بالایی از مردم ایران چاق هستند که این بیماری خود عاملی برای بروز بیماری های جانبی مثل کبد چرب، فشار خون بالا، دیابت و… است. چاقی اثرات منفی زیادی بر روی فشار خون داشته و آن را از حالت طبیعی خارج می کند.

    این بیماری ها تنها تعدادی از امراضی هستند که باعث ایجاد فشار خون می شوند. طبیعی است که هرچه بتوانید میزان پیشرفت این بیماری ها را کنترل کنید، احتمال ابتلا به فشار خون کمتر می شود. همچنین برای درمان فشار خون بالا ثانویه بهتر است اول به فکر درمان این بیماری های زمینه ای باشید.

    تعیین دقیق علت فشار خون، کار چندان ساده ای نیست. بسیاری از افرادی که به این بیماری مبتلا می شوند، از بیماری های زمینه ای رنج می برند. به ویژه بیماری های کلیوی CKD که در راس دلایل ایجاد نوع ثانویه این بیماری است. با این حال علاوه بر بیماری ها که به برخی از آن ها اشاره شد، عوامل مختلف دیگری نیز برای ایجاد فشار خون دخیل هستند.

    این عوامل به صورت خلاصه در ادامه آورده شده اند.

  • آدرس اداره کار شرق اهواز
  • هرچه سن بالاتر می رود، خطر ابتلا به فشار خون بالا نیز افزایش پیدا می کند. افرادی که در سنین بالای 60 سال قرار دارند، احتمال مبتلا شدن به این بیماری را داشته و باید پرهیزات غذایی را در دستور کار قرار دهند. هرچه سن بالاتر می رود، شریان های خون نازک تر و سخت تر می شوند؛ در نتیجه فشار خون به صورت طبیعی افزایش پیدا می کند. این فرد مسن است که باید با رعایت های غذایی نگذارد میزان افزایش فشار خون به حدی باشد که آسیب های جدی به بدن او وارد کند.

    برخی از نژادها بیشتر در خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. البته امروزه به دلیل شرایط بد غذایی و عدم تحرک، نژادهایی که تا پیش از این گمان می شد کمتر فشار خون می گیرند نیز، با خطر ابتلا مواجه هستند. سابقه خانوادگی نیز شانس ابتلا به فشار خون بالا را افزایش می دهد. اگر در خانواده درجه 1 و درجه 2 افراد مبتلا به فشار خون بالا دارید، حتما باید مراقبت ها و پرهیزات بیشتری انجام دهید.

    همانطور که گفته شد، چاقی یک از بیماری های زمینه ای است که باعث ایجاد فشار خون بالا می شود. با این حال به نظر می رسد اضافه وزن حتی اگر به چاقی نیز تعبیر نشود، احتمالا خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد. وزن بیشتر برابر است با خطر بیشتر ابتلا به فشار خون!

    الکل یکی از دشمنان بدن است. مصرف الکل در میزان کم شاید اثرات جانبی واضحی نداشته باشد؛ اما در دراز مدت همان میزان کم هم باعث بروز بیماری های مزمن خواهد شد. بیماری کبد چرب الکلی یکی از واضح ترین بیماری هایی است که مصرف الکل باعث آن می شود. اگر میزان مصرف الکل افزایش یافته و در مصرف روزانه زیادی روی شود، احتمال ابتلا به فشار خون بالا افزایش پیدا می کند. اگر الکل مصرف می کنید، بدانید که در خطر ابتلا به بیماری های مختلف به ویژه بالا رفتن فشار خون هستید. 

    سیگار و قلیان و به طور کلی دخانیت از جمله موادی هستند که باعث تشدید فشار خون و بالارفتن شانس ابتلا می شوند. اگر هنوز فشار خون نگرفته اید و سیگار می کشید، مطمئن باشید دیر یا زود به فشار خون مبتلا خواهید شد. کشیدن قلیان نیز شرایط بسیار بدی برای بدن ایجاد می کند که یکی از بدترین عوارض آن، ابتلا به فشار خون بالا است. حال اگر به فشار خون بالا مبتلا شده اید می خواهید با این بیماری مبارزه کنید نیز بهتر است هرچه سرعتر سیگار و قلیان را کنار بگذارید. دخانیت شرایط بیماری شما را به شدت بدتر می کند.

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    تحقیقات دانشمندان نشان داده که میزان ابتلا مردان و زنان به بیماری فشار خون یکسان است. با این حال، خطر ابتلا به این بیماری در جوانی در آقایان بیشتر از بانوان است. علت را نیز می توان در مسئولیت های مردان برای زندگی به ویژه در سبک زندگی ایرانی جست و جو کرد. در سنین بالاتر اما میزان ابتلا بانوان به فشار خون افزایش پیدا می کند و باید بیشتر از دوران جوانی مراقبت کنند. به ویژه بعد از دوران یائسگی احتمال ابتلا به فشار خون بالا افزایش چشمگیری پیدا می کند. در واقع به نظر می رسد که پریود شدن یکی از مهمترین عواملی است که احتمالا خطر ابتلا بانوان در جوانی را به فشار خون کاهش می دهد. البته این موضوع هنوز نیاز به تحقیقات بیشتر دارد.

    یکی از مواردی که به طور قطع ابتلا به فشار خون را جلو می اندازد و شانس بروز آن را در شما بیشتر می کند، کم تحرکی است. مشاغل پشت میز نشین، بیشتر در خطر ابتلا هستند. همچنین افرادی که ورزش نمی کنند نسبت به ورزشکاران در معرض این بیماری قرار دارند. با این حال باید توجه داشته باشید که فعالیت های بدنی حتما باید بر اساس اصول باشد و الا خود خطری برای بروز این بیماری است.

    رژیم غذایی نامناسب نیز یکی از موادی است که خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش می دهد. به ویژه برای افرادی که از رژیم غذایی با نمک تصفیه شده زیاد استفاده می کنند، شرایط وخیمی برای احتمال ابتلا به کبد چرب دارند. توصیه ما این است که برای کاهش خطر ابتلا به فشار بالا، نمک را از غذاهای خود حذف کنید. علاوه بر این، مصرف غذاهایی که کالری زیادی دارند نیز ممکن است باعث تشدید بیماری شود. به طور کلی غذاهای چرب در کنار غذاهای شور، عاملی برای بروز فشار خون هستند. البته غذاهای چرب و شور منجر به بروز کبد چرب نیز خواهند شد. پس سعی کنید رژیم غذایی خود را سالم تر کنید.

    برای درمان فشار بالا بهتر است به جای مصرف قرص فشار و تن دادن به داروهای مضر شیمیایی، کمی از بار استرس خود را کاهش دهید. بسیاری از انواع فشارخون ها، فشارخون های ناشی از شرایط استرس زا است. برای درمان فشار خون عصبی هیچ راهکاری به جز کاهش استرس و اضطراب نیست. سعی کنید از یوگا، ارتباط با خداوند، دمنوش های آرامش بخش و… برای کاهش استرس استفاده کنید.

    حالا که با عوامل ایجاد کننده فشار خون آشنا شدیم، بهتر است به روش تشخیص بیماری فشار خون بپردازیم. این بیماری از جمله بیماری هایی است که اگرچه به عنوان بیماری خاموش شناخته می شود؛ اما در عوض دستگاه تشخیص بیماری به صورت خانگی وجود دارد. 

    راهکار تشخیص ساده و قطعی فشار خون بالا، دستگاه فشارسنج است که به صورت های مختلفی در بازار وجود دارد. فشارسنج خانگی که به صورت فشارسنج های مچی و بازویی و به صورت عقربه ای و دیجیتال در دسترس است، بهترین گزینه برای چک کردن مداوم فشارخون خواهند بود. برای اندازه گیری فشارخون در برخی از این دستگاه ها، حتی نیاز به فرد دوم هم نیست و خود شخص می تواند به اندازه گیری فشار خون اقدام کند.

    البته یکی از مشکلات استفاده از دستگاه فشارسنج خانگی این است که این دستگاه ها فشار را به صورت آنی نشان می دهند. در نتیجه چند بار بالا بودن فشار خون نشان دهنده ابتلا به این بیماری نیست. بلکه برای تشخیص قطعی فشار خون باید به پزشک مراجعه کنید. نه اینکه خودسرانه شروع به مصرف قرص فشار کنید که بسیار خطرناک است.

    مشکل دیگر استفاده از دستگاه فشار خون خانگی این است که برخی افراد به ویژه افراد مسن با دیدن فشار بالا در دستگاه، استرس آنی گرفته و ممکن است به دلیل استرس ایجاد شده ، فشار آن ها بالاتر هم برود. بهتر است نگران نباشید. فشار خون بالا در موقعیت های مختلف بدن ممکن است متفاوت باشد. برای مثال اگر از پله ها بالا آمده اید، بهتر است کمی صبر کنید تا فشار شما به حالت استیبل برید و دستگاه فشار سنج آن را بالاتر از حد نشان ندهد. در هر صورت اگر فشار خون خیلی بالا هم داشته باشید، باز هم جای نگرانی نیست. استرس نگیرید و سریعا به پزشک مراجعه کنید یا با اورژانس 115 تماس بگیرید.

    کار کردن با دستگاه فشار خون دیجیتالی مچی کار چندان سختی نیست. البته اگر قصد دارید از دستگاه فشار خون عقربه ای بازویی استفاده کنید، باید اطلاعات دقیقی نسبت به اندازه گیری فشار خون داشته باشید. این یک کار تخصصی است که نیاز به دقت و دانش دارد. در هر صورت علاوه بر اینکه گرفتن دقیق فشار خون مهم است؛ خواندن اعداد و تحلیل آن ها نیز اهمیت زیادی دارد.

    همانطور که گفته شد، فشار خون در یک حد بالایی به نام فشار خون سیستولیک و یک حد پایینی به نام فشار خون دیاستولیک قرار می گیرد. فشار خون سیستولیک در واقع فشاری است که قلب، خون را با آن فشار در کل بدن پمپاژ می کند. فشار خون دیاستولیک که حد پایینی فشار خون را نشان می دهد، به فشاری اشاره دارد که قلب آرام گرفته و در حال پر شدن مجدد با خون است. 

    اگر قصد دارید درمان خانگی فشار خون بالا را پیگیری کنید یا اینکه فشارسنجی در خانه دارید و می خواهید فشار خون اهالی خانه یا خودتان را بسنجید، بد نیست نگاهی به جدول زیر بیاندازید. این جدول به شما کمک می کند تا بازه بین فشار خون نرمال تا بحرانی را مشاهده کرده و شرایط فردی که فشارخون او را اندازه گرفته اید بسنجید.

    بین ۸۰ و ۸۹

    ارسال رایگان بدون محدودیت مبلغ خرید

    قیمت رقابتی نسبت به سایر همکاران

    محصول با کیفیت و بسته بندی استاندارد

    گارانتی بی قید و شرط محصول

    فروشگاه مركزي :اصفهان خيابان جي خيابان پروين بازار گياهان دارويي غرفه ي شماره ي ٣


    تلفن:

    03191014550

    موبایل:
    09138610971

    کلیه حقوق برای ایران عسل محفوظ است. @ 1396

    متخصص قلب خانم در تهران – متخصص قلب در تهران

    با به کار گیری این 10 تغییر در سبک زندگی، شما می تواند فشار خون خود را کاهش دهید و خطر ابتلا به بیماری های قلبی در خود را بکاهید. اگر شما با فشار خون بالا تشخیص داده شدید، ممکن است درمورد استفاده از دارو برای کاهش فشار خون خود نگران باشید.

    سبک زندگی نقش مهمی در درمان فشار خون بالا دارد. اگر فشار خون خود را به وسیله ی یک سبک زندگی سالم با موفقیت کنترل کنید، ممکن است نیاز شما به دارو کمتر یا با تاخیر باشد و یا اینکه اصلا به دارو نیاز پیدا نکنید. در اینجا به 10 تغییر در سبک زندگی و روش های خانگی می پردازیم که فشار خون را شما کاهش میدهد و آن را پایین نگه می دارد.

    فهرست موضوعات

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    اغلب با افزایش وزن، فشار خون نیز افزایش می یابد. همچنین داشتن اضافه وزن می تواند سبب مشکلات تنفسی در هنگام خواب شود (آپنه)، که همین موضوع نیز فشار خون را بالاتر می برد.

    کاهش وزن یکی از کارآمد ترین تغییرات سبک زندگی برای کنترل کردن فشار خون است. حتی کاهش مقدار کمی از وزن شما، در صورتی که دارای اضافه وزن یا چاق باشید میتواند به کاهش فشار خون شما کمک کند. درکل، ممکن است به ازای هر کیلوگرم کاهش وزش، فشارخون شما 1 میلیمتر جیوه کاهش یابد.

    علاوه بر کاهش وزن، شما باید حواستان به درو کمرتان باشد. چاقی شکمی میتواند خطر ابتلای شما به فشار خون بالا را خیلی بیشتر کند.

    در کل:

    فعالیت جسمانی منظم –مانند 150 دقیقه در هفته، یا حدود 30 دقیقه در بیشتر روزهای هفته- می تواند در صورت اینکه فشار خون تان بالا باشد، حدود 5 تا 8 میلیمتر جیوه فشار خون شما را کاهش دهد. مهم است که پشت کار داشته باشید، زیرا اگر ورزش را متوقف کنید، فشار خون شما میتواند دوباره افزایش یابد.

    اگر فشار خون شما بالا باشد، ورزش میتواند باعث جلوگیری از ابتلای شما به بیماری فشار خون شود. اگر مبتلا به بیماری فشار خون هستید، فعالیت جسمانی منظم میتواند فشار خون شما را کاهش دهد و به مقدار سالم برساند.

    بعضی از ورزش های هوازی را می توانید برای کاهش فشار خون امتحان کنید، مثل قدم زدن، پیاده روی، دوچرخه سواری، شنا کردن یا رقصیدن. همچنین می توانید ورزش های با شدت بیشتر را امتحان کنید، مثل فعالیت انفجاری بعد از یک دوره استراحت از ورزش های سبک تر. همچنین تمرین های کششی میتوانند به کاهش فشار خون شما کمک کنند. هدف این است که تمرینات کششی حداقل دو روز در هفته انجام شود. با پزشک خود برای برنامه ریزی ورزشی صحبت کنید.

    رژیم غذایی سرشار از دانه های کامل، میوه ها، سبزیجات، لبنیات کم چرب و غذای بدون چربی اشباع و کلسترول میتواند در صورتی که مبتلا به فشار خون باشید، فشار خون شما را تا 11 میلیمتر جیوه کاهش دهد. این برنامه ی غذایی به عنوان رژیم توصیه شده برای توقف فشار خون بالا شناخته می شود.

    آسان نیست که عادات غذایی خود را تغییر دهید، اما با این نکات، میتوانید با یک رژیم سالم برسید:

    حتی مقداری کمی کاهش مصرف سدیم در رژیم غذایی میتواند سلامت قلب شما را بهبود ببخشد و در صورتی که به فشار خون مبتلا هستید فشار خون شما را 5 تا 6 میلیمتر جیوه کاهش دهد.

    تاثیر مصرف سدیم روی فشار خون در افراد مختلف متفاوت می باشد. درکل،مصرف سدیم را به 2300 میلیگرم در روز یا کمتر محدود کنید. هرچند مصرف کمتر سدیم _1500 میلیگرم یا کمتر_ برای بزگسالان ایده آل می باشد.

    برای کاهش سدیم رژیم غذاییتان، به نکات زیر توجه کنید:

     صورت مصرف بیش از حد این اثر محافظتی الکل از بین می رود.  نوشیدن مقدار بیشتری الکل میتواند فشارخون شما را به چند علت افزایش دهد. همچنین میتواند اثربخشی داروهای فشار خون شما را نیز کاهش دهد.

    هر سیگاری که میکشید فشار خون شما را تا چندین دقیقه بعد از تمام شدنش افزایش میدهد. ترک سیگار می تواند به برگرداندن فشار خون شما به میزان طبیعی کمک کند. ترک سیگار خطر ابتلای شما به بیماری های قلبی را کمتر می کند و سلامت کلی شما را نیز بهبود می بخشد. کسی که سیگار را ترک می کند ممکن است مدت طولانی تری از کسی که سیگار را ترک نکرده است زندگی کند.

    نقشی که کافئین در افزایش فشار خون دارد هنوز مورد بحث می باشد. کافئین در کسانی که آن را به ندرت مصرف می کنند میتواند باعث افزایش 10 میلیمتر جیوه در فشار خون شود. اما افرادی که همیشه از کافئین استفاده می کنند تاثیر کمتری در فشار خونشان ایجاد می شود.

    گرچه تاثر مصرف طولانی مدت کافئین روی فشار خون شفاف نیست، اما ممکن است که فشارخون به آرامی افزایش پیدا کند.

    برای مشاهده این که آیا کافئین فشار خون شما را افزایش میدهد یا خیر، 30 دقیقه بعد از مصرف نوشیدنی کافئین دار فشار خونتان را اندازه گیری کنید. اگر فشار خونتان 5 تا 10 میلیمتر جیوه افزایش یافت، احتمالا به اثر افزاینده ی فشار خون کافئین حساس هستید. درمورد اثر کافئین روی فشارخونتان با پزشک خود صحبت کنید.

    استرس مزمن ممکن است با فشار خون در ارتباط باشد. پژوهش های بیشتری لازم است تا تاثیر استرس روی فشار خون اندازه گیری شود. همچنین استرس گاه به گاه می تواند با فشار خون بالا در ارتباط باشد، اگر برای مقابله با استرس غذاهای ناسالم بخورید، الکل بنوشید یا سیگار بکشید.

    زمانی برای اندیشیدن به علت های استرس خود بگذارید، مانند علل کاری، خانوادگی، سرمایه گذاری یا بیماری. وقتی به آن پی بردید که چه چیزی موجب استرس در شما می شود، در نظر داشته باشید چگونه آن را حذف یا کم کنید.

    اگر نمی توانید همه ی استرس های خود را از بین ببرید، می توانید با راه های سالم به مقابله با آن ها بپردازید. این ها را امتحان کنید:

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    ثبت فشارخون در خانه به شما کمک می کند تا مواظب آن باشید، تغییرات خاصی در شیوه زندگیتان موثر است و شما و پزشکتان را از عوارض احتمالی هوشیار می کند. دستگاه فشار سنج در دسترس است و برای خرید آن نیازی به نسخه نیست. قبل از شروع با پزشک خود درمورد انجام این کار صحبت کنید.

    همچنین ویزیت منظم پزشک کلید کنترل فشارخون تان است. اگر فشارخونتان به خوبی کنترل شود، با پزشک خود صحبت کنید که هرچند وقت یک بار نیاز به چک کردن آن دارید. ممکن است پزشکتان توصیه کند که هر روز یا کمتر آن را چک کنید. اگر تغییری در داروها یا درمان های دیگرتان انجام شود، ممکن است پزشکتان توصیه کند بعد از گذشت دو هفته از این تغییر یا یک هفته قبل از ویزیت بعدی شروع به چک کردن فشار خونتان کنید.

    پشتیبانی دوستان و خانواده می تواند به بهبود سلامت شما کمک کند. آن ها ممکن است شما را تشویق کنند تا از خود مراقبت کنید، شما را به مطب پزشک ببرند یا با شما به فعالیت ورزشی بپردازند تا فشار خونتان پایین بیاید.

    دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی

    برای پرسش از دکتر بر روی مشاوره پزشکی کلیک کنید.

    دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی | شروع همكاري با بيمارستان بقيه ا.. الاعظم به عنوان متخصص قلب و عروق و هیات علمی دانشگاه بقیه الله در سال ۱۳۸۳

    نوشته قبلی

    ریواروکسابان جایگزین وارفارین

    نوشته بعدی

    روش انجام و مراقبت بعد از آنژیوگرافی قلب چگونه است؟

  • تصاویری از داخل برج میلاد تهران
  • دلیل ایجاد درد کتف راست در بارداری

    سرگیجه های خطرناک در اثر فشار خون بالا

    فشار خون بالا در بارداری چگونه کنترل و درمان می شود؟

    دکتر آرزو خسروی – متخصص قلب و عروق، فلوشیپ اکو کاردیوگرافی عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه رئیس بخش اکوکاردیوگرافی بیمارستان بقیه الله اعظم عضو انجمن قلب و عروق ایران عضو انجمن اکو کاردیوگرافی ایران عضو انجمن قلب اروپا (ESC) عضو انجمن اکوکاردیوگرافی و تصویربرداری اروپا (EACVI) عضو انجمن اکو کاردیوگرافی آمریکا (ASE) عضو شورای پژوهشی مرکز تحقیقات اترواسکلروز

    آخرین مطالب

    علائم بیماری قلبی کدام است؟

    عوارض پرتو درمانی بر قلب + راه های پیشگیری

    چگونه تپش قلب را سریعا متوقف کنیم؟

    ٣ نوع درد قفسه سینه که شما را نمی کشد!

    آدرس مطب: خیابان ولیعصر (جنوب به شمال)، نرسیده به توانیر، بن بست بخشندگان، مجتمع مدیکو پلاس، طبقه ی ۷ ، واحد ۷۰۱

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    شماره تماس: ۲۲۸۹۴۰۸۶

    روزهای حضور دکتر: یکشنبه و سه شنبه ساعت ۱۷ الی ۲۰

    مطالب ویژه

    روش انجام و مراقبت بعد از آنژیوگرافی قلب چگونه است؟

    تفسیر جواب اکو قلب

    از علت تا درمان تنگی دریچه میترال قلب

    جو دوسر به سلامت قلب، کاهش وزن، کاهش خطر افزایش وزن، کاهش احتمال دیابت و تنظیم فشار خون کمک می کند.

    به گزارش مشرق، دارچین باعث کاهش فشار خون می شود. طبق مطالعه انجام شده در سال ۲۰۰۶ که در کشور امریکا انجام شده است، مصرف دارچین می تواند فشار خون بالای ناشی از افزایش قند خون را کاهش دهد.

    بیماری پرفشاری خون برای اینکه خون در رگ‌ها جاری شود و مواد غذایی و اکسیژن را به اعضای مختلف بدن برساند، نیاز به نیرویی است که فشار خون نامیده می‌شود. اگر نیروی وارده از جریان خون به دیواره رگ‌ها فشار بیش از حد نرمال وارد کند، فرد دچار پرفشاری خون شده است. فشار خون بالا در ۹۰ درصد افراد، علت شناخته شده‌ای ندارد و چون اغلب بی‌علامت است، قاتل بی‌صدا نامیده می‌شود.

    روشهایی برای درمان فشار خون

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    کاهش فشار خون با جو دوسر جوی دوسر حاوی مواد مغذی، معدنی و ویتامین های مختلف است و می تواند به عنوان یک صبحانه مفید در نظر گرفته شود. جو دوسر به سلامت قلب، کاهش وزن، کاهش خطر افزایش وزن، کاهش احتمال دیابت و تنظیم فشار خون کمک می کند.

    درمان فشار خون با مصرف دارچین دارچین نیز بسیار پر طرفدار و پر استفاده است. برخلاف تصورات عموم مردم، دارچین باعث کاهش فشار خون می شود. طبق مطالعه انجام شده در سال ۲۰۰۶ که در کشور امریکا انجام شده است، مصرف دارچین می تواند فشار خون بالای ناشی از افزایش قند خون را کاهش دهد. توجه داشته باشید که مصرف دارچین به صورت دارویی فقط باید تحت نظر پزشک انجام شود چرا که می تواند با برخی از داروهایی که در حال مصرف کردن هستید تداخل ایجاد کرده و باعث بروز عوارض جانبی ناخواسته شود.داروهایی مانند: وارفارین، آسپرین، فلوکستین، پلاویکس، استامینوفن، سیتریزین و …

    درمان فشار خون با مصرف ریحان ریحان یکی از گیاهان خوش طعم و پرطرفدار است که فواید و خواص بسیار زیادی برای سلامت عمومی بدن دارد. یکی از درمان های خانگی موثر و طبیعی برای کاهش فشار خون بالا مصرف ریحان است. ریحان حاوی ویتامین C ، ویتامین A و روی است که می تواند برای درمان مشکلات معده، سردرد، سرماخوردگی و کاهش فشار خون بسیار مفید باشد. برگ ریحان تازه بیشترین تاثیر را در این مورد دارد و می توانید از آن در سالاد و یا انواع سوپ های مختلف استفاده کنید.

    تاثیر دانه کتان بر روی فشار خون یکی دیگر از گیاهان دارویی مفید و معروف برای کاهش فشار خون، دانه کتان است. دانه کتان حاوی مقادیر بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ است و می تواند خطر ابتلا به مشکلات قلبی و عروقی را کاهش دهد. همچنین دانه کتان می تواند تحمل بدن را نسبت به گلوکز افزایش داده و تاثیر انسولین را در بدن افزایش دهد.

    برای استفاده از این خواص دانه کتان می توانید از روش های مختلفی استفاده کند. برای مثال روغن دانه کتان حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است.علاوه بر این می تواند تحت نظر پزشک، از مکمل های دارویی حاوی روغن کتان نیز استفاده کنید. توجه داشته باشید که در صورت ابتلا به سرطان تخمدان و یا رحم و داشتن مشکلات هورمونی نباید از روغن دانه ای کتان استفاده کنید چرا که می تواند تعادل هورمون استروژن را در بدن تحت تاثیر قرار دهد.

    دانه کتان و مکمل ها و روغن های حاوی آن، با داروهای کنترل قند خون مانند متفورمین و داروهای هورمونی مانند داروهای پیشگیری از بارداری تداخل دارد.

    توصیه های خوراکی و طبیعی برای کاهش فشار خون بالا

    – برای درمان فشار خون بالا عناب را بجوشانید و آب آن را بفشارید و میل کنید.

    – خیار تازه را روزی سه عدد صبح ناشتا و عصر و شب قبل از خواب بی نمک میل کنید.

    – تخم خیار را دم کرده روزی یک مثقال تا ده روز عصرها میل کنید.

    – برای کاهش فشار خون بالا تخم شنبلیله را روزی سه مثقال صبح و عصر و شب میل نمائید.

    – در غذا و کوکو و آش و سوپ خود شنبلیله را بگنجانید که در پائین آوردن فشار خون مفید است.

    – برای درمان فشار خون بالا گریپ فروت صبح ناشتا میل شود.

    – برای کم کردن فشار خون نارنج را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

    – انگور برطرف کننده فشارخون است، ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود.

    – ریشه و برگ توت فرنگی ۳ گرم را در ۱۰۰ سی سی آب جوشانده به سه نوبت میل شود.

    – کسانی که فشار خون دارند خرما کمتر مصرف کنند.

    – میوه نارس خرمالو باعث کاهش فشار خون می شود.

    – خوردن زالزالک باعث کاهش فشار خون می شود.

    – فندق پایین آورنده فشار خون است.

    – به طور مرتب گلابی میل شود.

    – پرتقال و سیب درختی ضد فشار خون است.

    ریشه و برگ خشک توت فرنگی را به مقدار سی گرم در یک لیتر آب بجوشانید و در طول روز هر قدر مایل بودید بنوشید. همچنین دمکرده سرخ ولیک به مقدار چهل گرم در یک لیتر آب برای پائین آوردن فشار خون مفید است.

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    – دم کرده قراقاط فشار خون را پائین می آورد.

    – برای درمان فشار خون بالا زغال اخته ۱۰ صبح و ۵ عصر هر دفعه ۵۰ گرم میل شود.

    – برگ درخت زیتون ۳ گرم را با ۳۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ دقیقه دم کرده روزی سه فنجان میل شود.

    – هسته هلو باعث کاهش فشار خون می شود با احتیاط مصرف شود روزی یک عدد به مدت ۷ روز در ماه میل شود.

    – هسته شلیل باعث کاهش فشار خون می شود روزی یک عدد به مدت ۷ روز میل شود، زیاد مصرف نشود سمی است.

    – طالبی صبح و عصر میل شود.

    – بعد از هرغذا ۲عدد عناب و یک قاشق چایخوی زرشک میل شود.

    – عناب ۲۰ عدد را در شیر خیس نموده صبح ناشتا به مدت یک هفته میل شود.

    احتیاط: – در فشار خون از خوردن بادنجان، گوجه فرنگی، نمک، اسفناج، شیرینیجات، و مواد نفاخ و هندوانه و مایعات زیاد خودداری کنید. عصبانی شدن هم فشار خون را بالا می برد.

    – قهوه برای بیماری فشار خون مضر است.

  • تاثیر گل گاوزبان در دوران بارداری
  • – اشخاصی که فشار خونشان بالاست باید در خوردن جوانه ی گندم احتیاط کنند و موقع شدت مرض آن را مصرف نکنند.

    منبع: بیتوته

    کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

    فشار خون بالا یک بیماری قلبی و عروقی است و با نام فشار خون نیز شناخته می‌شود. افزایش مستمر فشار خون در سرخرگ به فشار خون بالا منجر می‌شود. اگر اضافه وزن، دیابت، یا سن و سال بالایی دارید شما در معرض خطر فشار خون بالا هستند. در صورت عدم درمان، این بیماری ممکن است به آسیب چشمی و مغزی، نارسایی کلیه، سکته مغزی و حملات قلبی منجر شود. فشار خون را می‌توان با بعضی تغییرات در شیوه زندگی به حداقل رساند. شما می‌توانید این بیماری را با مواد خوراکی طبیعی، که در آشپزخانه‌تان یافت می‌شوند، درمان کنید. در این نوشتار فهرست ۴۴ روش درمان خانگی فشار خون بالا آمده است که با استفاده از هر یک می توانید فشار خون را کنترل کنید.

    بیایید به علل و علائم فشار خون بالا نگاهی بیندازیم.

    بعضی از علل اصلی فشار خون بالا عبارتند از:

    مطلب مرتبط : ۲۴ خوراکی مفید برای کاهش فشارخون

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    بیشتر، افراد مبتلا به فشار خون بالا علائمی از خود نشان نمی‌دهند. به همین دلیل، این بیماری به عنوان “قاتل خاموش” نیز شناخته شده است. با این حال، برخی از علائم آن عبارتند از:

    فشار خون بالا را می‌توان تا حد زیادی با استفاده از روش های درمان خانگی فشار خون بالا کنترل کرد. اجازه دهید نگاهی به این درمان‌های طبیعی برای فشار خون بالا بیندازیم.

    انگور یک میوه‌ی مولتی ویتامین و منبعی غنی از پتاسیم و فسفر است. خوردن انگور بر اساس برنامه‌ای روزانه به کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا کمک می‌کند.

    مطلب مرتبط : بهترین داروی طبیعی برای کلسترول و فشارخون بالا

    موز حاوی مقدار زیادی پتاسیم است. این میوه یک منبع غنی از ویتامین ب۶، ویتامین ث، و منیزیم است. اگر هر روز یک موز مصرف شود، فشار خون بالا را می‌توان کنترل کرد. در کنار موز، کشمش، زردآلو خشک، مویز، آب پرتقال، اسفناج، سیب زمینی شیرین (پخته)، و کدو حلوایی نیز به طرز شگفت‌انگیزی کارساز هستند.

    کرفس را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. اگر یک بیمار مبتلا به فشارخون به صورت روزانه همراه با یک لیوان آب کرفس بخورد، نتایج آن تعجب آور خواهد بود. خوردن کرفس احتمال ابتلا به فشارخون را کاهش دهد.

    یک دوم قاشق چایخوری آب پیاز و عسل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را ۲ بار در روز به مدت ۱-۲ هفته مصرف کنید. آنوقت متوجه بهبود قابل توجهی در فشارخون خود خواهید شد. شما همچنین می‌توانید پیاز خام را به عنوان سالاد بخورید.

    نصف قاشق آب پیاز را با نیم قاشق عسل مخلوط کنید. آن را هم بزنید و دو بار در روز به منظور جلوگیری از فشار خون بالا مصرف کنید.

    دو حبه سیر را بکوبید. آن را ببلعید. شما همچنین می‌توانید سیر را به شکل پخته بخورند. سیر خام جریان خون را بهبود می‌بخشد و فشار وارده بر قلب را کاهش می‌دهد.

    اگر نمی‌توانید سیر خام مصرف کنید، این کاری است که می‌توانید انجام دهید؛ به ۱ قاشق غذا خوری آب چند قطره آب سیر تازه اضافه کنید. دو بار در روز از آن بنوشید.

    آب ریحان تازه را بگیرد و همان مقدار عسل به آن اضافه کنید. هر دو ماده‌ی تشکیل دهنده را با هم مخلوط کنید. هر روز صبح با معده خالی از آن بنوشید.

    آب نارگیل به هیدراته(دارای آب) نگه داشتن بدن کمک خواهد کرد. نوشیدن آب نارگیل بر یک مبنای روزانه می‌تواند فشار خون بالا را کنترل کند. در کنار خوردن آب نارگیل، روغن نباتی خود را با روغن نارگیل جایگزین کنید. این کار کمک زیادی خواهد کرد.

    ۲ قاشق غذاخوری دانه شنبلیله را در آب داغ به مدت چند دقیقه بجوشانید. سپس، آن را صاف کنید و از آن خمیر درست کنید. این خمیر را صبح به صورت ناشتا و در شب مصرف کنید.

    چون فلفل قرمز خیلی تند است، باید آن را در مقادیر بسیار کم مصرف کرد. کمی فلفل هندی برای کنترل فشار خون بالا کافی است. شما می‌توانید آن را به سالاد میوه یا سوپ اضافه کنید.

    مطلب مرتبط : ۵ عامل اصلی فشارخون بالا که نادیده‌شان می‌گیرید

    دو قاشق غذاخوری دانه هندوانه خشک شده را بکوبید و له کنید. حالا، ۱ فنجان آب را بجوشانید و این دانه‌های خرد شده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برای مدت یک ساعت و یا بیشتر خیس بخورد، و بعد آن را صاف کنید. ۴ قاشق غذا خوری از این آب را، هر روز بنوشید.

    هر روز آب لیمو بنوشید. این کار سطح فشارخون را پایین خواهد آورد.

    نکته- به این آب لیمو شکر یا هیچ شیرین کننده‌ی دیگری اضافه نکنید.

    به نسبت برابر تخمه هندوانه و دانه‌های خشخاش را در یک بطری شیشه‌ای یا یک ظرف بریزید. ۱ قاشق غذا خوری از این مخلوط را با آب، هر صبح و شب بنوشید.

    به ۲۵-۳۰ عدد برگ کاری ۱ فنجان آب اضافه کنید. صبح‌ها از آن بنوشید. اگر نمی‌توانید طعم و مزه‌‌اش را تحمل کنید، می‌توانید چند قطره آب لیمو به آن اضافه کنید.

    عسل، زنجبیل و پودر زیره را در مقادیر مساوی، و به خوبی با هم مخلوط کنید. این مخلوط را دو بار در روز مصرف کنید.

    هر روز دو قاشق غذاخوری آب ترشی دارای شوید مصرف کنید.

    هر روز ۸ لیوان آب بنوشید. با این کار فشارخون و دیگر بیماری‌ها را کنترل خواهید کرد.

    بله، کاملا درست است! یک تکه شکلات می‌تواند به شما کمک کند فشار خون‌تان را پایین بیاورید.

    نصف فنجان ذغال اخته و یا توت فرنگی، ۱ عدد موز، ۱ فنجان آب آناناس و یک سوم فنجان شیر سویا (شیرین نشده) را با کمک یک مخلوط کن هم بزنید. این اسموتی میوه‌ای را برای کاهش فشارخون خود بنوشید.

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    هر روز آب توت آسائی مصرف کنید. بعد از چند روز متوجه خواهید شد که فشار خون‌تان تحت کنترل است. قادر خواهید بود که راحت‌تر بخوابید، و احساس انرژی بیشتری می‌کنید.

    یک دسته تازه تخم گشنیز و یک دسته کرفس همراه با ریشه را بردارید. آنها را با هم در آب بجوشانید و بعد صاف کنید. آب آشامیدنی خود را با این آب گشنیز و کرفس جایگزین کنید.

    مطلب مرتبط : درمان فوری فشارخون با این نوشیدنی

    از روغن زیتون در آشپزی و بر روی سالاد استفاده کنید.

    وقتی احساس کردید فشار خون‌تان بالا است، نوشیدن یک لیوان آب گازدار را امتحان کنید. این عمل فشارخون بالای شما را کم خواهد کرد.

    برنج قهوه‌ای بخورید. این ماده‌ی غذایی از فشار خون بالا جلوگیری می‌کند و خطر حملات قلبی را کاهش خواهد داد.

    سیب مزایای بسیاری برای سلامتی ما به بار می‌آورد. سیب سرشار از روی است، و هر کس باید برای جلوگیری از فشار خون بالا هر روز یک سیب بخورد. این یکی از درمان‌های طبیعی موثر برای کاهش سریع فشارخون بالا است.

    یک لیوان آب را درون یک ظرف مسی به مدت یک شب قرار دهید. و صبح روز بعد نخستین چیزی که می‌خورید باید همین باشد.

    پاپایا سرشار از روی، منیزیم، سدیم، فسفر و حاوی مولتی ویتامین است. پاپایا را صبح‌ها بخورید. این کار خواص درمانی بسیاری علاوه بر جلوگیری از فشار خون بالا فراهم می‌آورد.

    نکته- بعد از خوردن پاپایا، تا ۲ ساعت چیز دیگری مصرف نکنید.

  • پروفایل تبریک تولد به زن داداش
  • به ۲ برگ یاس بنفش و ۴ برگ ریحان ۴ قاشق غذاخوری آب اضافه و برگ‌ها را خرد کنید. صبح، آن را با معده خالی مصرف کنید، و بعد از آن یک لیوان بنوشید. استفاده منظم از این درمان به معالجه‌ی فشارخون بالا کمک خواهد کرد.

    می توان به منظور جلوگیری از فشار خون بالا دو قاشق غذاخوری از برگ نعناع خشک شده را مصرف کرد. شما همچنین می‌توانید آن را با آب لیمو مخلوط کنید یا روی سالاد بپاشید.

    هر روز صبح انگور فرنگی و عسل بخورید. انگور فرنگی فشارخون را کنترل خواهد کرد.

    مطلب مرتبط : کاهش فشارخون و کلسترول با یک معجون خانگی

    مصرف بروکلی می‌تواند احتمال ابتلا به فشارخون بالا را کاهش دهد.

    به صورت روزانه برای کاهش سطح فشار خون بالا آب هویج و اسفناج بنوشید. دو بار در روز از این مایع بنوشید.

    بادام را یک شب بخیسانید و صبح روز بعد از آن خمیر درست کنید. این خمیر بادام آماده را به یک لیوان شیر ولرم اضافه کنید. هر روز از آن بنوشید. همچنین می‌توانید این شیر بادام را شب قبل از خواب بنوشید.

    چغندر منبع غنی از پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، روی و سدیم است. آب چغندر می‌تواند به کنترل فشار خون بالا بسیار کمک کند.

    کاکائو خام سرشار از فلاونوئیدها و یک درمان بسیار خوب و طبیعی برای فشار خون بالا است. خوردن این ماده‌ی خوراکی بهترین دفاع در برابر فشار خون بالا است.

    زردچوبه از درمان‌های گیاهی واقعا موثر برای فشار خون بالا است. مصرف زردچوبه به صورت روزانه می‌تواند شانس ابتلا به فشار خون بالا را کاهش دهد.

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    راولفیا حاوی آلکالوئید است، که به کاهش احتمال فشار خون بالا کمک می‌کند. این گیاه مسیرهای عصبی و ضربان‌های عصبی را کنترل می‌کند.

    انجام روزانه‌ی یوگا در صبح‌ها در کنار داشتن یک رژیم غذایی سالم می‌تواند به کاهش فشار خون بالا کمک شایانی بکند.

    خنده درمانی می‌تواند به کنترل فشارخون کمک کند. این کار عضلات را شل می‌کند و هورمون‌های استرس را کاهش می‌دهد. همچنین، مانع از بیماری‌های قلبی و باعث بهبود خلق و خو می‌شود.

    خوردن کپسول‌های روغن کبد ماهی نیز به کنترل فشار خون بالا کمک می‌کند. روغن کبد ماهی کاد از کبد ماهی کاد گرفته می‌شود، که مقادیر زیاد آن حاوی اومگا-۳ است.

    داروهای هومئوپاتی درمان‌های طبیعی برای تسکین فوری و سریع هستند.

    لچسیس درمان هومئوپاتی بسیار قدرتمند و پیشرو برای فشار خون بالا است. لچسیس فشار خون بالای مرزی را کاهش می‌دهد. این درمان را می‌توان به منظور تسکین فوری فشار خون بالا مصرف کرد.

    آمیل نیتروسوم وقتی که بیمار احساس بی‌قراری می‌کند، و چهره‌اش به خاطر فشار خون بالا سرخ می‌شود مصرف می‌شود. مصرف آن‌ موجب تعریق و احساس گرما می‌شود.

    این درمان هومئوپاتی را می‌توان زمانی که فشارخون بیمار به علت مصرف بیش از حد سدیم بالا رفته است مصرف کرد.

    این درمان هومئوپاتی می‌تواند زمانی برای بیمار تجویز شود که علاوه بر فشار خون بالا و سرگیجه از سردرد شدید هم شکایت داشته باشد.

    دیگر داروهای هومئوپاتی که می‌توان مصرف کرد عبارتند از سرب، نیترات نقره، بلادونا، طلا، نمک طعام، سانگیناریا و کچوله.

    اقدامات پیشگیرانه‌ی زیر می‌توانند به شما در ممانعت از ابتلا به فشارخون بالا کمک کنند.

    منبع: homeremedyshop

     

    برچسب ها homeremedyshopدرمان خانگیدرمان خانگی فشارخون بالافشار خونفشار خون بالاکاهش فشار خون بالا

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    13 روش کنترل و درمان فشار خون بالا بدون دارو

    فشار خون بالا چیست؟ چطور فشار خون بالا را درمان کنیم؟ روش های کنترل فشار خون بالا چیست؟ آیا بدون دارو می شود فشار خون را کنترل کرد؟ سبک زندگی نقش بسیار مهمی در فشار خون بالا بازی می کند. اگر فشار خون خودتان را با سبک زندگی سلامت کنترل کنید، شاید بشود از مصرف دارو اجتناب و یا کم کرد و یا حتی به تعویق انداخت. تغییراتی در سبک زندگی برای کنترل فشار خون بالا برای شما وجود دارد.

    اگر فشار خون بیش از حد بالا باشد، نیروی زیادی به سرخرگ‌ها و قلب وارد می‌شود. فشار خون بالا با عنوان هایپرتنشن (hypertension) نیز شناخته می‌شود. اگر فشار خون بالا تحت درمان قرار نگیرد و کنترل نشود، می‌تواند موجب بروز مشکلات جدی سلامتی شود. این مشکلات شامل نارسایی قلبی، از دست دادن بینایی، سکته و بیماری کلیه می‌شود.

    نشانه‌های فشار خون در تمام بیماران آشکار نیست، اما ممکن است علائم زیر وجود داشته باشد:

    معمولا علائمی مانند سرگیجه، تاری دید یا تنگی نفس ناشی از زمانی است که فشار خون بیش از حد بالا باشد.

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    اگر شما فشار خون بالا دارید احتمالاً در مورد داروهایی که به کاهش فشار خون بالا کمک می کنند، نگران هستید. اما باید بدانید که با روش های خانگی نیز می توانید فشار خون بالا را کنترل کنید. در ادامه نکاتی را توضیح داده ایم که با رعایت آنها می توانید فشار خون را پایین بیاورید و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و فشار خون بالا را کم کنید.

    فعالیت فیزیکی منظم و روزانه به مدت 30 دقیقه می تواند فشار خون شما را 4 تا 9 میلی‌متر جیوه (mm Hg) کاهش دهد. مهم است که ورزش کردن به صورت منظم انجام شود برای اینکه اگر شما ورزش کردن را متوقف کنید، ممکن است فشار خون، بالا برود.

    اگر فشار خون نسبتاً بالایی دارید (Prehypertension) ورزش می تواند شما را از خطر ابتلا به فشار خون بالا دور کند. اگر مبتلا به فشار خون بالا هستید، فعالیت های فیزیکی منظم می تواند منجر به کاهش فشار خون شود. بهترین نوع ورزش برای پایین آوردن فشار خون شامل راه رفتن، پیاده روی تند، دوچرخه سواری، شنا کردن، تمرینات استقامتی می شود.

    توجه: حتماً قبل از شروع ورزش با دکتر خود درمورد تنظیم کردن یک برنامه ورزشی منظم مشورت کنید.

    فشار خون اغلب با اضافه وزن بالا می رود. اضافه وزن داشتن همچنین در هنگام خواب باعث اختلال در تنفس شما می شود که این خودش باعث بالا رفتن فشار خون می شود. کم کردن وزن یکی از تاثیرگذار ترین تغییرات سبک زندگی برای کنترل فشار خون بالا است.

    کم کردن حدود 4 کیلوگرم وزن می تواند به پایین آوردن فشار خون شما کمک کند. گذشته از کم کردن وزن شما باید مرتباً مراقب دور کمر و وزن خودتان باشید. مقدار وزن زیاد روی کمر شما می تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد.

    عموماً آقایان با دور کمر 102 سانتی متر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا قرار دارند. این مقدار در خانم ها 89 سانتی متر به بالا است. این اعداد در میان افراد تفاوت دارد اما برای اطمینان ز این موضوع می توانید از پزشک معالج خود سوال کنید.

    داشتن یک رژیم غذایی سالم و سرشار از غلات، میوه ها، سبزیجات و لبنیات کم چرب و همچنین مقدار خیلی کمی از غذاهای دارای قند اشباه شده و کلسترول می توانند فشار خون شما را تا سطح 14(mm Hg) کاهش دهند.

    این برنامه غذایی به عنوان روش های رژیمی برای پایین آوردن و یا حتی متوقف کردن فشار خون بالا می باشد. ساده نیست که عادت های غذایی خودتان را تغییر دهید اما با این نکات شما می توانید یک رژیم غذایی سالمی را برای خودتان انتخاب کنید.

    لیست غذاهای مصرفی خود را بنوسید. حتی فقط برای یک هفته این کار را انجام دهید. این کار می تواند در دانستن عادات حقیقی غذایی شما خیلی موثر باشد. با نوشتن این موارد می توانید رژیم غذایی خود را تحت نظر داشته باشید.

    پتاسیم می تواند بر روی سدیم تاثیر بگذارد که نتیجه آن به کاهش فشار خون شما منجر می شود. بهترین منبع پتاسیوم غذاها هستند. مثل سبزیجات که نسبت به مکمل ها گزینه بهترین هستند. همچنین در مورد افزایش سطح پتاسیوم با دکتر معالج خودتان مشورت کنید.

    برچسب های روی مواد غذایی که می خرید را مطالعه کنید و همیشه در راستای رژیم غذایی سالم خودتان پیش بروید. وقتی که بیرون از خانه نیز غذا می خورید این مورد را مد نظر داشته باشید.

    حتی مقدار بسیار ناچیزی در کاهش سدیم می تواند فشار خون را 2 تا 8 (mm Hg) کاهش دهد. دریافت سدیم در بدن و اثری که بر روی فشار خون می گذارد بین افراد مختلف متفاوت است. عموماً توصیه می شود مصرف سدیم را به 2.300 میلی گرم در روز یا کمتر از آن کاهش دهید هر چند که مصرف کمتر از 1.500 میلی گرم در روز و یا کمتر از آن مناسب است و توصیه می شود. البته این مقدار برای افرادی که مصرف نمک آنها زیاد است، 1.500 میلی گرم در روز توصیه می شود.

    برای افراد زیر مصرف زیاد نمک(سدیم) توصیه نمی شود.

    برای کاهش سدیم در رژیم غذایی، این نکات را مد نظر داشته باشید :

    اگر امکان دارد گزینه هایی که دارای سدیم کمتری هستند را انتخاب کنید.

    مقدار خیلی کمی سدیم به طور طبیعی در غذاها یافت می شود، بیشترین مقدار سدیم که به غذا اضافه می شود در مراحل سرخ کردن و آماده کردن غذا است.

    فقط یک قاشق چای خوری نمک 2.300 میلی گرم سدیم همراه خودش دارد. برای طعم دادن به غذا از ادویه جات و گیاهان دارویی استفاده کنید.

    اگر احساس می کنید خیلی شدید و ناگهانی باید سدیم را از وعده غذایی خودتان را حذف کنید، به صورت تدریجی اینکار را انجام دهید. و ظاعقه شما با این شرایط جدید وفق پیدا می کند.

    هر سیگاری که می کشید، فشار خون شما را برای چند دقیقه بالا می برد. ترک کردن سیگار کمک می کند که فشار خون شما به حالت طبیعی باز گردد. افرادی که بدون توجه به بالا رفتن سنشان، سیگار را کنار می گذارند، امید به زندگی در آنها بیشتر می شود.

    نقشی که کافئین در بالا بردن فشار خون دارد هنوز مورد بحث است. کافئین فشار خون را تا مقدار 10 (mm Hg) در افرادی که خیلی کم مصرف می کنند، بالا می برد. اما افرادی که قهوه و کافئین زیادی مصرف می کنند و به نوعی بدنشان به مصرف کافئین عادت کرده است، تاثیر خیلی کم و مختصری می گذارد.

    هر چند که تاثیر طولانی مدت مصرف کافئین بر روی فشار خون به روشنی مشخص نیست، اما احتمال افزایش مختصر در فشار خون در اثر مصرف مداوم هنوز وجود دارد. برای اینکه ببینید کافئین فشار خون شما را بالا می برد یا خیر، فشار خون خودتان را در 30 دقیقه بعد از مصرف قهوه یا نوشیدنی کافئین دار، اندازه گیری کنید.

    اگر فشار خون شما 5 تا 10 (mm Hg) بالا رود، فشار خون شما احتمالاً به مصرف کافئین حساس است. پیشنهاد می شود با دکتر خودتان در مورد مصرف کافئین مشورت کنید.

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    استرس مزمن و طولانی مدت عامل در افزایش فشار خون بسیار تاثیرگذار است. فشار خون با استرس موقتی هم بالا می رود. اگر که شما با خوردن غذاهای ناسالم بخوابید به استرس پاسخ دهید، فشار خون شما بالا می رود!

    مثل استعمال دخانیات که شایع شده در هنگام استرس و نگرانی از آن استفاده شود!! مقداری در مورد مسائلی که شما را دچار استرس می کنند فکر کنید، مثل کار، خانواده، مسائل مالی و یا بیماری.

    زمانی که دلیل استرس را پیدا کردید در مورد چگونگی کاهش استرس خودتان مقداری فکر کنید. اگر نمی توانید تمام عوامل استرس را از بین ببرید، بطور سالم تری با آنها کنار بیاید.

    راه هایی برای کاهش استرس:

    مقداری به خودتان برای انجام کارها زمان بدهید. یاد بگیرید که “نه” بگویید و بیشتر از آنچه توان و زمانتان، هیچ کاری را بر عهده نگیرید و سعی کنید آنچه را که نمی توانید تغییر دهید. بپذیرید.

    می توانید با رئیس خودتان در مورد مشکلات کاری صحبت کنید و یا با اعضای خانواده در موردش مشکلاتی که در خانه وجود دارد صحبت کنید.

    از هر چیزی که استرس شما را تحریک می کند و منجر به افزایش آن می شود، بپرهیزید. برای مثال: زمان کمتری را با انسان های که شما را آزاد می دهند و ناراحت می کنند، بگذرانید و از رانندگی در زمان اوج ترافیک خودداری کنید.

    به مدت 15 تا 20 در روز را یک جا آرام بنشینید و نفس عمیق بکشید. سعی کنید از کاری که انجام می دهید لذت ببرید تا اینکه فعالیت هایی را برای آرامش با عجله انجام دهید و استرس ایجاد کنید.

    تشکر کردن از سایرین می تواند کمک کند تا افکاری که موجب ایجاد استرس هستند، از شما دور شوند.

  • عکس سگ و گربه های بامزه
  • خانواده و دوستانی که حامی شما باشند می توانند به سلامت شما کمک کنند. آنها شما را به مراقبت از خودتان تشویق می کنند و شما را به رفتن به مطب دکتر و همچنین ورزش کردن تشویق می کنن تا فشار خون شما را پایین نگه دارند.

    اگر الکل و نوشیدنی های حاوی الکل مصرف می کنید، باید بدانید که نوشیدن الکل می تواند فشار خون را بالا ببرد. در حقیقت، الکل با 16٪ موارد فشار خون بالا در سراسر جهان مرتبط است. نوشیدن الکل به هر مقدار ممکن است باعث افزایش فشار خون شود.

     

    چک کردن و کنترل منظم فشار خون می تواند به شما این اطمینان را بدهد که تغییر در سبک زندگی، در کنترل فشار خون تاثیر دارد یا خیر. همچنین اگر خطر بالا رفتن فشار خون وجود داشته باشد می توانید از آن مطلع شوید. کنترل فشار خون در خانه بدون نسخه پزشک امکانپذیر و ساده است. در مورد کنترل خانگی فشار خون با دکتر خودتان مشورت کنید و سپس آن را شروع کنید.به طور مرتب به دکتر مراجعه کردن نیز یکی از عوامل کلیدی در کنترل فشار خون شماست. اگر می خواهید کنترل فشار خون در اختیار شما باشد، تنها کافیست هر 6 ماه و یا 12 ماه یکبار به دکتر خودتان مراجعه کنید. البته این شرایط بستگی به وضعیت شما دارد. اگر فشار خون شما به خوبی کنترل نشده، شما باید دکتر خودتان را در زمان های نزدیک تر ملاقات کنید.

    یکی از روش‌های آرامش ذهن، گوش دادن به موسیقی است. گوش دادن به موسیقی، به آرامش سیستم عصبی شما کمک کند. تحقیقات نشان داده است که این یک مکمل مؤثر برای درمان فشار خون است.

    تنفس عمیق و انجام ورزش هایی مانند یوگا و مراقبه می تواند به کاهش استرس شما کمک کند. همانطور که گفتیم، استرس خود عاملی برای افزایش فشار خون است. مراقبه و تنفس عمیق سیستم عصبی پاراسمپاتیک را فعال می کنند. این سیستم هنگام آرامش بدن درگیر می شود، در نهایت ضربان قلب و فشار خون را کاهش می دهد.

    منیزیم یک ماده معدنی مهم است که به آرامش عروق خونی کمک می کند. در حالی که کمبود منیزیم در بدن بسیار نادر است، بسیاری از افراد به اندازه کافی از منیزیم بر خوردار نیستند. برخی از مطالعات نشان داده اند که دریافت منیزیم بیش از حد کم با فشار خون بالا ارتباط دارد، اما شواهد حاصل از مطالعات بالینی کمتر واضح بوده است. (1)

    امیدواریم مطالعه مطلب کنترل فشار خون بالا بدون دارو برای شما مفید بوده باشد. برای درمان و کنترل فشار خون بالا به هیچ وجه خود درمانی نکنید و حتماً به پزشک مراجعه کنید.

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا

    آیا خواندن این مطلببرای شما مفید بود؟

    برای حمایت از محتوایی که می‌پسندید، لطفاً به اشتراک بگذارید:

    در خبرنامه ایمیلی عضو شوید تا مطالب منتخب را دریافت کنید!

    تشکر از معلومات مفید تان واقعا خیلی خوب بود استفاده کردیم

    درود بر شما واقعا مطالب خوبی بود بهره بردم 

    من چند روزی است که فشارخونم یکم بالا رفته و با دکتر خود مشورت کردم ایشان هم دقیقا این چیزهای که شما فرمودید به من گفتند

    متشکرم علی از آمریکا

    سلام علی عزیز، خوشحالم که مورد استفاده قرار گرفت.مطالب از منابع معتبر خارجی تهیه می شود و به همین دلیل توصیه پزشک با مطلبی که در سایت خواندید شباهت داشت.با آرزوی سلامتی برای شما

    آخرین مطالب را در ایمیل خود دریافت کنید.

    کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب زوم لایف تنها با رعایت شرایط استفاده از مطالب، امکان‌پذیر است.

    ورود کاربران

    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا
    درمان خانگی پایین آوردن فشار خون بالا
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *