درخت بید مجنون عکس

دوره مقدماتی php
درخت بید مجنون عکس
درخت بید مجنون عکس

بید مجنون از جمله درختان زینتی و محبوب در ایرانی می باشد، که در مناطق مختلف ایران بسیار یافت می شود. در این مطب به نحوه کاشت بید مجنون و روش پرورش آن خواهیم پرداخت، تا پایان همراه ما باشید.

کاشت بید مجنون در محوطه ساختمان ها، پارک ها و باغ ها بسیار زیباست. شاخه های آویز این درخت نمایی بسیار دیدنی به محوطه می بخشد. برای کاشت و پرورش این درخت کافی است به نکات نوشته شده در این مطلب توجه کنید.

درخت بید مجنون از دیرباز مورد توجه طبیعت دوستان و عاشقان بوده است. نام لاتین این درخت زیبا Weeping willow است که از خانواده Salicaceae می باشد. این درخت دارای شاخه هایی به رنگ قهوه ایی روشن یا قهوه ایی مایل به زرد می باشد. برگ های آن تا حدودی کشیده بوده و شاخه های آن به سمت پایین حالت افتادگی دارد. این افتادگی و زیبایی درخت آن را به بید مجنون معروف ساخته است .

این گیاه زیبا در شمال کشور چین و همچنین در بین النهرین (دجله و فرات) و راه ابریشم دیده شده است. اصالت این درخت به کشور چین باز می گردد.

درخت بید مجنون عکس

دوره مقدماتی php

این درخت زیبا در انواع خاک ها به خوبی توانایی رشد دارد. و مشکلی از این نظر وجود ندارد.

در شرایط دمایی مناسب که نه زیاد سرد باشد و نه زیاد گرم. این درخت به سرما حساس بوده و ممکن از در زمستان های بسیار سرد بدنه ی آن ترک خورده و گیاه از بین برود. این درخت اگر در سایه کشت شود و نور خورشید کمی به آن برسد باعث کشیده تر شدن برگ ها، افزایش فاصله بین آن ها می شود. احتمال بیماری های قارچی در این حالت بسیار بالا است. کاشت بید مجنون در محل هایی که نور گیر می باشد درای بهترین نتیجه است.

درخت بید مجنون بسیار آب دوست می باشد. هرچه میزان آبیاری و آبدهی آن بالا باشد رشد درخت نیز متناسب با آن افزایش پیدا می کند. این درخت دارای ریشه های عمیقی است که همین امر باعث دوام آوردن درخت در خشک سالی های کوتاه می شود.

در آبیاری باید توجه داشت که در ابتدای کاشت بید مجنون باید ابیاری به صورت عمقی باشد تا ریشه در امتداد عمق خاک رشد یابند.

هرس کردن بید مجنون در کاشت بید مجنون و نگه داری از آن و چگونگی بالا روندگی درخت بسیار موثر است. بهترین زمان برای هرس کردن درخت در فصل پاییز می باشد. نحوه هرس کردن اینگونه است که شاخه هایی که روی زمین افتاده است را کوتاه نمایید و همچنین  سر شاخه ها به صورت نا منظم بریده شوند.

کاشت بید مجنون از دو راه ممکن است :

برای قلمه زدن و کاشت بید مجنون باید یا شاخه هایی که نرم و سبز هستند که در اوایل بهار می رویند یا از شاخه های رسیده که در اواخر پاییز و زمستان موجود است استفاده شود.

برای قلمه زدن به روش زیر عمل می کنیم :

ابتدا قلمه را از درخت جدا نموده و سپس تمام جوانه های آن ارا جدا کرده و فقط یک عدد از آن ها را نگه می داریم. این قلمه ها تقریبا به صورت افقی کاشت می شوند . به این صورت که سعی می شود تمام قلمه زیر خاک قرار گیرد  مقدار کمی از آن بیرون خاک باشد. آبیاری این قلمه ها بسیار مهم است و باید شدت آبیاری نسبت به خود درخت بیشتر باشد.

یک راه دیگر برای کاشت بید مجنون پیوند زدن آن با درخت بید معمولی (بید مشک) می باشد. این راه تکثیر به نسبت قلمه زدن بیشتر پیشنهاد می گردد زیرا فرم زیبا تری پیدا می کند.

برای پیوند زدن به صورت زیر عمل می کنیم :

ابتدا قلمه هایی از خود درخت بید معمولی به روش قلمه زدن تهیه شود، سپس قلمه را نیز به همان روش کاشته و صبر می کنیم تا بید معمولی تا ارتفاع حدودا ۲ متر رشد کند. زمان پیوند زدن بید مجنون با بید معمولی در این ارتفاع است که این پیوند باید به صورت پوستی یا T شکل باشد.

بیماری های درخت بید مجنون

این درخت ممکن است دچار بیماری های گوناگونی شود که در ادامه به آن می پردازیم :

انواع بیماری ها:

هر گیاهی در طول زندگی خود ممکن است دچار برخی بیماری ها و آفات شود. برای جلو گیری از این مشکلات بهتر است درباره ی بیماری های درخت و یا گیاه مورد نظر اطلاعاتی داشته باشید.

این بیماری توسط باکتری به وجود می آبد که در اکثر گیاهان ممکن است رشد یابد. این بیماری زائده هایی در سطح بدنه بید مجنون ایجاد می کند.

این بیماری توسط قارچ اینجاد می شود. این قارچ در سطح بدنه درخت لکه هایی ایجاد می کند که البته کشنده نیست.

این بیماری لکه های سیاه برجسته روی تنه ی بید مجنون ایجاد می کند.

این بیماری توسط قارچ ایجاد می شود و ابتدا از برگ های کوچک شروع کرده و سپس به شاخه ها می رسد و باعث ایجاد کپک می شود .

این بیماری نوعی پوسیدگی در ریشه می باشد. که ممکن است درخت را به راحتی از پا در بیاورد.

درخت بید مجنون عکس

درخت بید مجنون همانند سایر درختان زینتی از طرفداران زیادی برخوردار است. شاخه های آویز آن زیبایی اش را دو چندان کرده. و مردم را به نشستن زیر سایه شاخه هایش فرا میخواند. از کاشت این درخت زیبا در محوطه هایتان لذت ببرید.


می 17, 2019 در 1:20 ب.ظ


سلام‌درخت‌بید‌مجنون‌دم‌در‌حیات‌تو‌کوچه‌کاشتم‌دوسالی‌هست‌امسال‌اولش‌خوب‌سرسبز‌بود‌بعدش‌برگهاش‌زرد‌شده‌وشروع‌کردن‌به‌ریزش‌جوابی‌از‌این‌سایت‌شما‌دریافت‌نکردم‌دراین‌مورد‌لطفا‌کمکم‌کنید‌حیف‌این‌درخت‌خشک‌بشه‌ممنون‌از‌سایت‌عالیتون‌


پاسخ دادن


نوامبر 26, 2019 در 3:23 ب.ظ


زرد شدن برگ های بید مجنون علت های متفاوتی داره و باید علت رو پیدا کنید تا راه درمان رو پیدا کرد. محتصرا چندتا از علت ها رو ذکر می کنیم :
.۱ وجود نخاله های ساختمانی در خاک
۲٫ وجود درخت اکالیپتوس در نزدیکی بید ( ریشه های اکالیپتوس به ریشه ی بید حمله میکنند.)
۳٫ آبیاری کمتر از حد انتظار گیاه و یا آبیاری بیش از اندازه
۴٫ تغذیه نکردن خاک
با تشکر از نظر شما


پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • طرز تهیه استیک مرغ بدون فر
  • دیدگاه

    وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    ورود


    نام کاربری یا نشانی ایمیل


    رمز عبور

    درخت بید مجنون عکس

    مرا به خاطر بسپار



    نام فارسی: بید مجنون


    نام انگلیسی: willow


    نام علمی:salix babylonica


    خانواده:  salicaceae


    نوع: درخت خزان دار

    درخت بید مجنون عکس


    اندازه: 15*8 متر


    فرم: افشان


    بافت: نرم


    رنگ برگ ها: سبز روشن


    فصل گلدهی: اوایل بهار


    رنگ گل ها: شاتون ها ی به رنگ سبز و زرد



    کاربرد د فضای سبز و محوطه سازی:

    سایه انداز ، سد بصری ، درخت محوطه چمن ، تاکیدی

    بید مجنون گونه‌ای برگریز از بید است که در اصل متعلق به نواحی خشک شمالی کشور چین است اما از طریق جاده ابریشم به دیگر نقاط جهان راه پیدا کرده است. بید مجنون از درختان معروف پارک ها و فضای سبز می باشد که به خاطر شکل و فرم زیبایش مورد توجه است. درختی است پر رشد و سریع رشد و دارای شاخه های نرم با برگ های ریز است.شاخه های افتاده و لرزان درخت فرم افشان خیلی زیبایی را ایجاد می کند. برگها در اوایل بهار معمولا زود ظاهر می شوند و به رنگ سبز روشن هستند که در زمینه سبز چمن کاری های وسیع منظره بهاری دل انگیزی خلق می کنند.این درخت مناسب کاشت در حاشیه نهرها، انواع آب نماها و برکه ها می باشد و نیازمند آب زیادی است.


    خاک مناسب:

    خاک هایی با حاصلخیزی متوسط را دوست دارد و در صورتی که آب کافی و خاک مناسب برای ان فراهم شود در بیشتر نقاط کشور قابل کشت است.



    عوارض و بیماریها:

    بید مجنون در مقابل وزش بادهای سنگین و همچنین آفات و بیماری ها حساس است.


    مشکلات:

    به خاطر داشتن ریشه های گسترده احتمال آسیب رساندن به ساختمان و آب نماها و تاسیسات زیر زمینی نزدیک مثل کابل ها و لوله ها وجود خواهد داشت و درختان پیوندی نسبت به انواع قلمه ای فرم زیبا و قشنگ تری به خود می گیرد.


    هرس کردن:

    برای زیبایی و حفظ فرم درخت می توان شاخه های رسیده به زمین را در یک ارتفاع معین هرس کرد.



    ازدیاد و تکثیر بید مجنون:

    در صورت ازدیاد از طریق بذر لازم است بذرها بلافاصله بعد از رسیدن جمع اوری و کاشته شوند (زمانی که کپسول ها از سبز به زرد تغییر رنگ می دهند). بذرها بعد از رسیدن تنها به مدت چند روز زنده هستند و در صورت قرار گرفتن در زطوبت مناسب در عرض 12- 24 ساعت جوانه می زنند. بیدها به راحتی از طریق قلمه زدن ساقه و ریشه نیز تکثیر می شوند. قلمه های خشبی کاشته شده در اوایل بهار نیز یکی از روش های تکثیر متداول بید مجنون است.


     


    عکس هایی دیگر از درخت بید مجنون : 


    انتخاب زبانآفریکانسآلبانیاییعربیارمنیآذربایجانباسکبلاروسبلغاریکاتالانزبان چینی ساده شده)چینی (سنتی)کرواتیکشور چکدانمارکیهلندیانگلیسیاستونیاییفیلیپینیفنلاندیفرانسویگالیسیگرجیآلمانییونانیکریول هائیتیعبریهندیمجارستانیایسلندیاندونزیایرلندیایتالیاییژاپنیکره ایلتونیلیتوانیاییمقدونیمالایااهل مالتنروژیفارسیلهستانیپرتغالیرومانیاییسكس با دختر روسیصرباسلواکیاسلوونیاییاسپانیاییسواحیلیسوئدتایلندیترکیاوکراینزبان اردوویتنامیکلاه گذاشتنییدیش
    /* */

    TreePicturesOnline.com
    زبان 100 +

    در این صفحه شما خواهد شد بسیاری از تصاویر زیبا از درختان بید پیدا

    شما خواهد شد بسیاری از حقایق شگفت انگیز بر روی درختان بید، از جمله اطلاعات در مورد گونه درخت بید، اطلاعات کاشت، و خیلی بیشتر پیدا کنید.

    این اطلاعات با ارزش و مفید است که می تواند کمک به شما برای یادگیری بیشتر در مورد درخت بید است.

    درخت بید مجنون عکس

    برای مشاهده هر تصویر درخت بید در اندازه کامل فقط بر روی تصاویر درخت بید دوست دارید کلیک کنید.

    لذت بردن از این تصاویر بید درختان.

    درختان بید، sallows و osiers جنس Salix به، اطراف گونه 400 درختان برگریز و درختچه ها، در درجه اول در خاک مرطوب در مناطق سرد و معتدل نیمکره شمالی یافت تشکیل می دهد. اکثر گونه ها به عنوان بید شناخته شده است، اما برخی از گونه درختچه باریک برگ هستند بید سبدی نامیده می شود، و برخی از گونه گسترده تر برگ به عنوان زرد رنگ اشاره (از قدیمی انگلیسی sealh، مربوط به کلمه لاتین جنس Salix، بید). برخی درختان بید (به ویژه گونه های قطب شمال و کوهستانی) هستند کم رو به رشد و یا خزنده درختچه؛ برای مثال بید کوتوله (herbacea جنس Salix) به ندرت بیش از 6 سانتی متر (2 در) در ارتفاع، هر چند گسترش به طور گسترده ای در سراسر زمین.

    درختان بید همه پوست فراوان آبکی، SAP است که به شدت با اسید سالیسیلیک، نرم، معمولا مطیع، چوب سخت، شاخه های بلند و باریک و بزرگ، فیبر، ریشه اغلب stoloniferous عنوان شده است. ریشه قابل توجه برای سختی خود را، اندازه، و سرسختی به زندگی هستند، و ریشه به آسانی از قسمت های هوایی گیاه رشد می کنند.

    برگ معمولا دراز اما همچنین ممکن است دور به بیضی شکل باشد، اغلب با حاشیه دندانهدار است. اکثر گونه برگریز هستند. درختان بید نیمه همیشه سبز با برگ های چرمی نادر، به عنوان مثال جنس Salix micans و S. australior در شرق مدیترانه می باشد. تمام جوانه های جانبی می باشد. هیچ کاملا جوانه انتهایی است که تا کنون تشکیل شده است. جوانه توسط یک مقیاس واحد تحت پوشش، متصل در پایه دو دقیقه جوانه نقطه مقابل آن، متناوب مرتب، با دو، برگ های کوچک مخالف، مقیاس مانند. این جفت اول به زودی سقوط، و برگ بعد به طور متناوب مرتب.

    برگ ساده، پر رگه، و معمولا خطی نیزه است. معمولا آنها دندانه دار، گرد در پایه، حاد یا نوک تیز هستند. دمبرگ برگ کوتاه هستند، stipules اغلب بسیار آشکار، به دنبال مانند برگ های دور کوچک و گاهی اوقات برای نیمه تابستان باقی مانده است. در برخی از گونه، با این حال، آنها کوچک، جزئی، و زود گذر (به زودی سقوط) می باشد. در رنگ برگ نشان می دهد انواع زیادی از سبزی، اعم از زرد به مایل به آبی.

    درختان بید دوپایه با گل زن ظاهر می شود که catkins در گیاهان مختلف مرد و هستند. catkins در اوایل بهار تولید، اغلب قبل از برگ، و یا به عنوان برگ جدید باز کنید.

    تقریبا تمام درختان بید ریشه بسیار آسانی از قلمه و یا که در آن شاخه شکسته روی زمین دراز می کشید.

    برگ و پوست درخت بید در متون کهن از آشور، سومر و مصر به عنوان یک درمان برای تب و درد، و پزشک یونان باستان بقراط در مورد خواص دارویی آن در 5th قرن قبل از میلاد نوشته ذکر شده است. آمریکایی های بومی در سراسر قاره آمریکا در آن را به عنوان یک جزء اصلی از درمان های پزشکی خود متکی هستند. دلیل این است که آن را شامل اسید سالیسیلیک، پیشرو به آسپرین.

    برخی از اولین محصولات تولیدی انسان ممکن است از بید ساخته شده است. صنایع دستی عمومی مانند سبد، تله های ماهی، نرده ها ترکه برای ساختن سبد و گردن و دیوارهای خانه مالیدن اغلب از osiers (شاخه بید میله مانند) بافته شد. میله های بید نازک و یا تقسیم ترکه یا چوب کوتاه را می توان به، که همچنین دارای سابقه ای طولانی بافته شده است. بید نسبتا قابل انعطاف است، کمتر احتمال دارد به تقسیم در حالی که نسبت به بسیاری از جنگل های دیگر بافته شده، و می تواند در اطراف گوشه های تیز در سبد خم.

    چوب بید نیز در ساخت جعبه، برومس، خفاش کریکت استفاده می شود (رشد از گونه های خاصی از بید سفید)، تخته گهواره، صندلی و مبلمان های دیگر، عروسک، فلوت، قطب، شامل غرفه های عرق، اسباب بازی، تراش، دستگیره ابزار، روکش ، دسته ها و سوت.

    علاوه بر تانن، فیبر، کاغذ، طناب و رشته، می توان از چوب تولید شده است.

    بید برای زیست توده و یا سوخت های زیستی رشد کرده است، در سیستم های جنگلداری انرژی، به عنوان یک نتیجه از انرژی بالای آن در انرژی را نسبت، پتانسیل کاهش کربن بزرگ و رشد سریع.

    به عنوان یک گیاه، بید برای بیوفیلتراسیون، تالاب ساخته، سیستم های تصفیه فاضلاب محیط زیست، هدجس، احیای زمین، محوطه سازی، گیاه پالایی، تثبیت کننده streambank (مهندسی زیستی)، تثبیت شیب، کنترل فرسایش خاک، shelterbelt و باد شکن، ساختمان خاک، احیای خاک استفاده می شود، باتلاق درخت کمپوست توالت، زیستگاه حیات وحش.

    بید به عنوان زغال چوب (برای طراحی) و در مجسمه های زنده استفاده می شود. مجسمه های زنده از میله های بید زندگی می کنند کاشته شده در زمین و بافته شده را به اشکال مانند گنبد و تونل ایجاد شده است. بید ساقه استفاده می شود برای بافت سبد و مجسمه بعدی 3 مانند حیوانات و اعداد و ارقام. بید ساقه نیز استفاده می شود برای ایجاد ویژگی های باغ مانند پانل های تزئینی و هرم.

    درختان بید تولید فراوان، شیره شیری که شامل اسید سالیسیلیک.

    چوب بید استفاده شده است تا بسیاری از موارد از جمله خفاش کریکت، مبلمان، فلوت، سوت و دسته جارو.

    با تشکر از شما برای بازدید از ما بید تصاویر درخت، لطفا دوباره به زودی برای برخی از تصاویر درخت بزرگ تر!

    این صفحه را نشانه

    addthis_pub = ‘cmbl’;

    برای مشاهده درخت تصاویر اینترنتی دسته بندی ها درخت در کلیک زبان مورد نظر خود بر روی “انتخاب زبان” در پایین حرکت منو به زبان … زبان را انتخاب کنید و پس از آن خود را یک لحظه صبر کنید برای ترجمه صفحات درخت تصاویر به نظر می رسد. لذت بردن از این عکس درخت.

    تصاویر تصویر زمینه درخت می تواند زمینه های زیبا بر روی دسکتاپ computer`s خود را. ما ببینید عکس تصویر زمینه درخت لینک در دسته درخت سمت چپ.

    با تشکر از شما برای بازدید از ما عکس درخت at Tree تصویر Online.com، لطفا دوباره به زودی برای بیشتر بزرگ عکس درخت!

    عکس های شومینه –

    عکس درخت –

    Gazebo تصاویر –

    نمادها و معانی آنها
    نمونه رزومه –

    کلیسای تصاویر –

    تولید خانه تصاویر
    طبیعی ورود جانبداری –

    عروسک های سایه ای –

    جزایر واقع در دریای کاریب
    بازی بازی های لمسی –

    آبشار تصاویر
    ساخت تصاویر داغ – فرم درخواست کار

    درخت تصاویر Online.com | © 2010-var theDate=new Date()
    document.write(theDate.getFullYear())
    |

    درخت تصاویر حریم خصوصی
    تولید مثل در تمام یا بخشی از ممنوع است. همه حقوق محفوظ است که در آن قابل اجرا

    بید مجنون گونه ای درخت دوپایه دارای چوبهای نرم و سبک است که گلهایش فاقد پوشش میباشد. این گونه بسیار زیبا از جنس Salix (سالیکس) در خانواده Salicaceae (سالیکاسها) بومی مانطق شمالی و غربی چین و همچنین امتداد دجله و فرات و بخش هایی از بابل باستان است. این درخت در امتداد جاده ابریشم به سمت جنوب غربی آسیا و اروپا نیز دیده میشود.

    بید مجنون درختی برگریز در اندازه متوسط ​​تا بزرگ است که در طول رشد خود به ارتفاع ۲۰ تا ۲۵ متر بلندی میتواند برسد. درختی با سریع رشد و دارای طول عمر کوتاه، بین ۴۰ تا ۷۵ سال است.

    شاخه های آن قهوه ای مایل به زرد ، با جوانه های کوچک هستند. برگ ها متناوب ، مارپیچ ، مرتب و باریک به رنگ سبز روشن به طول ۴ تا ۱۶ سانتی متر و عرض ۵ تا ۲ سانتی با حاشیه دندانه دندانه ریز و نوک تیز میباشند و در پاییز به رنگ زرد طلایی در می آیند. گل های آن در اوایل بهار میرویند.

    بید مجنون مثمره نیست، یعنی میوه ای ندارد. اما شاخه هایی آبشاری مانند و بسیار زیبا دارد که آویزان است. این درخت به دلیل این که شاخه هایش را به پایین متمایل کرده، مجنون نامیده می شود.

    بید مجنون درختی بسیار سازگار است و در بسیاری از انواع خاک به جز خاک هایی که بسیار سریع آب را تخلیه میکنند و خاک های بسیار خشک در بقیه خاک ها رشد مناسبی دارد بهترین نوع خاک برای آن خاک حاصلخیز و مرطوب با زهکشی خوب مانند رس، شن و ماسه با ۵ تا ۷٫۵ است. این درخت از نظر نور محیط روشن و آفتابی را دوست دارد و تحت شرایط بیش از حد سایه شکل نامناسب و نحیف به خود میگیرد. نیاز به رطوبت آن زیاد است و شرایط مرطوب را دوست دارد.

    درخت بید مجنون عکس

    ید مجنون به علت زیبایی و سایه انداز بودن کاربرد فراوانی در فضای سبز دارد. کاشت در چمن کاریها، حاشيه آبنماها، باغهای صخره ای و پارکها از کاربرد های آن در فضای سبز است.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    مخاطبان

    جستجو

     

     

    بید مجنون (نام علمی: Salix babylonica)، گونه‌ای برگریز از بید است درختی به ارتفاع تا ۱۵ متر با شاخه‌های واژگون. برگ‌های شاخه‌های پایین پهن‌تر و با دندانه‌های پراکنده، بالایی‌ها باریک یا خطی-سرنیزه‌ای، به طرف انتها باریک‌شده-نوک‌دار، با دندانه‌های اره‌ای کوچک تنگ هم، بدون کرک یا با کرک‌های کم‌وبیش فشرده تنک، با سطح بالایی استومات‌دار یا با استومات‌های نسبتاً متراکم. گل‌آذین آن دم‌گربه‌ای و تقریباً بدون پایک است. کاربرد: سایه افکن، بادشکن، پوشش، کنار آب، تک درخت، کنترل فرسایش و آمایش خاک بید مجنون درختی است انبوه، دارای شاخه های فرعی بلند و آویخته که به طرف زمین خم می شوند. جهت جوان سازی، گاهی لازم است که شاخه های بزرگ به طور کامل حذف شوند تا نور کافی بتواند از لابه لای شاخه های دیگر آن عبور نماید. تا حد امکان از سرچینی یکنواخت شاخه ها خودداری شود. به خاطر فرم رشد خاص، این درخت در هر فضای سبزی جلب توجه می نماید و باید به تعداد کم کاشته شود از آنجایی که درختی است بسیار آب دوست و دارای ریشه های قوی و تهاجمی، باید در حاشیه خارجی باغ، جایی که تمایلات تهاجمی آن مشکل ساز نباشد، کاشته شود. خصوصیات گیاهی: ارتفاع: ۹- ۱۲ متر قطر تاج پوششی: ۱۵- ۲۱ متر درختی است تاج کروی، متراکم، با شاخه های متراکم، دارای شاخه های فرعی آویخته و انبوه، پوست تنه قهوه ای تیره و خشن، شاخک های ظریف آن سبز زیتونی یا بنفش براق می باشند. وقتی برگ ها می ریزند. این شاخک ها طرح جذابی در منظره زمستانی می آفرینند. برگ: ساده، متناوب، دارای دندانه های ریز به طول ۷٫۵-۱۵ سانتیمتر و عرض ۱٫۵-۲٫۵سانتیمتر هستند. آنها در قسمت اعظم زمستان پایا هستند. گل: گل آذین دم گربه ای، در بهار با برگ ها، فاقد ارزش زینتی. میوه: فاقد ارزش زینتی . سیستم ریشه ای: سطحی،گسترده، ریشه ها تهاجمی هستند. سرعت رشد: سریع نیاز های طبیعی : آب و هوا: گرما، سرما و شرایط کویری را تحمل می کند. انطباق پذیر. خاک: خاک مرطوب را ترجیح می دهد. در خاک های مردابی نیز رشد می کند. در آفتاب یا سایه رشد کرده و مقداری باد را تحمل می کند، ولی در باد بسیار شدید می شکند. خاک و دود را تحمل می کند. نگه داری: هرس: در جوانی درخت را هرس نمایید تا چهار چوب تثبیت شود. برای شکل دادن به درخت سالانه شاخه ها را تنک کنید. انتهای شاخه ها را به شکل منظم کوتاه نکنید. زمان هرس: پائیز آبیاری: آب دوست است و رطوبت زیاد می خواهد. تغذیه: توجه خاصی لازم نیست. آفات و بیماری ها: کنه (میزبان): در بهار و پاییز به عنوان پیشگیری با لیندین یا مالاتیون سم پاشی کنید. شته: با نیکوتین، لیندین یا مالاتیون در صورت نیاز سم پاشی کنید. عیوب: عمر آن کوتاه است. شاخه ها شکننده اند. ریشه ها تهاجمی می باشند و به دنبال آب به لوله های آب ،فاضلاب و سایر تأسیسات حمله ور می شوند. ***Salix alba vitellina بید مجنون ساقه زرد به تراکم S.babylonicaنبوده، سیستم ریشه ای آن نیز به آن اندازه تهاجمی نیست. بسیار آراسته و دارای شاخه های زرد بسیار درخشان است و به راحتی به عنوان بادشکن یا پوشش به کار می رود.

    درخت بید مجنون عکس

    صفحه سیما

    پخش زنده سیما

    جدول پخش هفتگی سیما

    فرکانسهای سیما

    ارسال مخاطب

    ار ار اس های سیما

    آرشیو کلی سیما

    صفحه صدا

    پخش زنده رادیو

    جدول پخش هفتگی صدا

    فرکانسهای صدا

    برندگان مسابقات رادیو

    ارسال مخاطب

    ار اس اس های صدا

    آرشیو کلی صدا

    صفحات ویژه

    برندگان مسابقات

    انتقاد و پیشنهاد

    روابط عمومی

    پرسش و پاسخ متداول

    نقشه سایت

    درباره ما

    سازمان صدا و سیما

    معاونت امور استانها

    شبکه مجازی نگاه

    درخت بید مجنون عکس

    باشگاه مخاطبان نگاه

    مرکزپژوهش شبکه دنا

    تلویزیون اینترنتی

    رادیو اینترنتی

    حضور و غیاب کارکنان

    کلیه حقوق متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می باشد. | هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است. | آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۹/۰۶/۹

    پیاده سازی توسط شرکت سپهر افزار ایرانیان

    طرز تهیه چای ماسالا بنگلادشی

    طرز تهیه چای ماسالا

    طرز تهیه چای زیره

    گیاهان دارویی در استان لرستان

    09358504040

    درخت بید مجنون عکس

    درخت بید مجنون به زبان لاتین با نام Weeping willow  و با نام علمی Salix babylonica شناخته شده است.

    این درخت گونه ای برگریز از بید و ازخانواده Salicaceae (سالیکاسها) و متعلق به نواحی خشک شمال چین است؛ اما این نوع گیاه از امتداد جاده ابریشم به سمت جنوب غربی آسیا اروپا نیز را یافت.

    این درخت به دلیل اینکه از شاخه های سر به زیر تشکیل شده به درخت بید مجنون معروف است.

    درخت بید درختی در اندازه های متوسط تا بزرگ است و سرعت رشد بالایی دارد که طول آن در زمان رشد به ارتفاع 20 تا 25 سانتی متر می رسد اما متاسفانه فقط بین 40 تا 75 سال عمر می کند.

    درخت بید مجنون دو پایه است به این معنا که دو پایه نر و ماده آن از هم جدا است و برای تشکیل گل باید این دو پایه به هم نزدیک باشند.

    در صورتی که بهم نزدیک شوند گل های سنبله مانندی در فصل بهار بر روی درخت نمایان می شود.

    تنه ی این درخت از چوب نرم و سبکی تشکیل شده و رنگ آن قهوه ای مایل به زرد است.

    جالب است که برگ های متنوعی دارد از جمله برگ های متناوب، مارپیچ، مرتب و باریک که طول آن ها 4 تا 16 سانتی متر و عرض 5 تا 2 سانتی دارد.

    این برگ ها حاشیه ی دندانه دندانه ریز و نوک تیز هستند و در پاییز به رنگ زرد طلایی در می آیند.

    گل های آن در اوایل بهار میرویند ولی پوشش و میوه ندارند.

    درخت بید مجنون

    این درخت شبیه درخت اکالیپتوس است با این تفاوت که برگ های کوچک تر با بافتی نرم تر دارد و رنگ آن سبز روشن است. و حالت رشدی آن به صورت شاخه های کمانی و آویزان است.

    برای کاشت این درخت می توان از دو روش قلمه و پیوند زدن استفاده کرد.

    برای قلمه زدن دو نوع قلمه دارد قلمه سبز یا قلمه چوب نرم که بهار و تابستان موجود است و قلمه چوب رسیده یا قلمه سخت که در اواخر پاییز و اوایل زمستان پیدا می شود.

    از هر دو قلمه باید برگ ها و جوانه هایش را حذف کرده و تنها یک جوانه باقی بماند.

    کشت این جوانه به صورت افقی است به روشی که بیشتر آن در خاک و مقدار بخش کوچکی از خاک بیرون بماند.

    همینطور باید دقت داشته باشید به آبیاری زیادی نیاز دارد.

    روش پیوند زدن به دلیل شکل ظاهری بسیار زیبا نسبت به قلمه زدن مناسب تر و معمول تر است.

    در این روش از بید معمولی 20 سانتی متر همانند قلمه در خاک میکارند و بعد از یک سال به روی همان شاخه در ارتفاع 2 متری پیوند می زنند که به صورت پیوند پوستی یا همان پیوند T در می آید.

    بذر درخت

    برای این درخت می توان از خاک های متفاوتی استفاده کرد اما بهتر از ابتدا خاک را با کود پوسیده گاوی مخلوط کرد.

    اگر در هنگام کاشت خاک را به خوبی با کود دامی پوسیده مخلوط کرده باشید دیگر کود دهی گیاه آنچنان ضرورتی ندارد.

    درخت بید مجنون

    برای گیاهان بزرگ تر و بهتر؛ باید هر سال یکبار یا هر دو سال یکبار در آغاز فصل بهار کود دامی به ضخامت 5 تا 10 سانتی متر را در اطراف خاک گیاه پخش کرد و با خاک تا عمق 20 تا 30 سانتی متر مخلوط کرد.

    همچنین می توان از کود شیمیایی با نسبت 4-6-10 (همانند کودی با فرمول 8-12-20) در 6 تا 8 هفته بعد از شروع رشد یعنی در واقع اواسط فصل بهار استفاده کرد.

    درخت بید مجنون عکس

    این کود برای درختان جوان 1 تا 2 سال مناسب است و برای درختان بزرگ تر 2 سال بهتر از فرمول 10-10-5 یا 10-10-10 استفاده کرد.

    شایان ذکر است که این درخت رطوبت را دوست دارد اما قابلیت این را دارد که تا حدودی خشکی را تحمل کند.

    برای درختان بید چند ساله که ریشه ای عمیق و گسترده ای دارند، می توانند نیاز آبی خود را از اعماق زمین برطرف کنند.

    اما باید توجه داشت که خشکی و گرمای طولانی باعث سوختن برگ ها نیز می شود.

    برای درختان جوان بهتر است 3 تا 4 سال خوب آبیاری عمقی شود تا ریشه ی آن به سمت اعماق حرکت کند.

    درخت بید مجنون به نور زیادی احتیاج دارد و  حداقل باید 6 تا 8 ساعت در مقایل تابش مستقیم آفتاب قرار داشته باشد.

    در غیر این صورت نور کم باعث رنگ پریدگی برگ ها، و زیاد شدن فاصله ی بین آن ها و همچنین شیوع بیماری قارچی می شود.

    برای مطالعه مقاله معرفی گونه های مهم بید می توانید از این لینک استفاده نمایید.

    درخت بید مجنون

    درختان بید مجنون به سرمای زمستان بیشتر از گرما تابستان حساس هستند تا حدی که فقط می توانند در دمای 17- درجه زنده بمانند.

  • داستان طنز خنده دار جدید
  • سرمای بیش از حد باعث ایجاد شکاف هایی عمودی بر روی تنه اصلی می شود.

    اما می توان این درختان را در مکان هایی که زمستانش سرد تر از 4- درجه نمی شود نگهداری کرد در صورتی که خوب آبیاری شود.

    این درختان تا زمانی که جوان هستند نیازی به هرس ندارند اما باید این درخت را طوری پرورش داد که تنها یه تنه ی اصلی داشته باشد تا جلوه پیدا کند.

    پس اگر متوجه رشد 2 یا 3 شاخه اصلی دیگر شدید، آن شاخه اصلی را که در مرکز گیاه قرار دارد نگهدارید و دیگر شاخه ها را حذف کنید.

    در مورد درختان بزرگتر اگر مکان کافی در اختیار است فقط برای حذف شاخه های آسیب دیده یا آفت زده هرس ضرورت پیدا می کند.

    در صورتی که فضا نسبت به درخت کوچک است برای جلوگیری از تداخل ساقه ها با گیاهان دیگر بهتر در اواخر زمستان تا اوایل بهار برخی از ساقه ها را قطع کرد.

    دقت داشته باشد هرس نباید بیش از 30 درصد حجم کل ساخسار صورت گیرد.

    برای مطالعه مقاله با درخت بید فری آشنا شویم می توانید از این لینک استفاده نمایید.

    درخت بید مجنون

    آفات این گیاه لاور های بید، شته، شپشک و کنه تار عنکبوت به شمار می آید.

    درخت بید مجنون عکس

    انواع بیماری های ممکن است شامل موارد زیر باشد:

    در این نوع بیماری ریشه های نزدیک به تنه ی درخت شروع به پوسیدگی می کند و استحکام و اتصال درخت به زمین به تدریج کاسته می شود. و باعث سقوط درختان بزرگ می شود.

    این بیماری باعث ایجاد لکه های سیاه یا قهوه ای رنگ بر روی برگ ها و همینطور به وجود آمدن نواحی سفید یا سیاه رنگ به روی ساقه یا تنه درخت می شود.

    این بیماری به صورت قارچ از برگ های جوان و بالغ تغذیه می کند این قارچ ها ابتدا به برگ ها متصل می شود و باعث می شود

    در قسمت زیرین برگ ها نواحی سبز زیتونی رنگی شکل گیرد و سپس به شاخه های کوچک می چسبد و شانکر و کپک ایجاد می کند.

    این باکتری در سایر گیاهان نیز تولید بیماری می کند.

    بیماری قارچی انتراکنوز

    موجب زرد شدن و ریزش برگ ها در فصل بهار می شود ولی مجددا برگ های تازه و سالم بر روی درخت ظاهر می شود.

    نوعی قارچ است که شاخه و تنه ی درخت را آلوده کرده و باعث خسارت زیادی می شود.

    بیماری زنگ و سفیدک پودری

    بیماری زنگ باعث ایجاد لکه های نارنجی رنگ در پشت برگ ها و بیماری سفیدک پودری که موجب ظهور لکه های سفید رنگ بر روی برگ ها می شود.

    در صورت داشتن هر گونه پرسش و مشاوره در زمینه خرید بذر میتوانید با شماره 09358504040 تماس بگیرید.

    سلام
    درخت بید ۳ ساله دارم طول تنه حدود ۳متر و قطر آن ۵سانت است
    اما کل شاخه های آن ریخته وفقط تنه باقی مانده
    باید چکار کنم؟؟؟

    برای فهمیدن اینکه چرا درخت بید شما مشکل دارد باید از شما چند تا سئوال بپرسم لطفا برای شماره 09358504040 در واتس اپ پیغام دهید تا بتوانیم کمک کنیم

    سلام،حدود یکماه و نیم هست یه درخت بید مجنون کاشتم ،تا دو روز پیش سرسبز و پر از برگ و شاداب بود،اما از سه روز پیش ناگهان تمام برگها زردو خشک شدن و ریختند،خوب که به ساقه درخت نگاه کردم متوجه شدم سوراخهای نسبتا کوچکی تو تنه درخت ایجاد شده،بالا تنه درخت خشکیده ،البته شاخه ها هنوز تر هستند و از پایین درخت هنوز جوانه میزنه و سبز میشه،احساس میکنم که کرم زده،باید چکار کنم تا درخت دوباره سبز و شاداب شود؟

    برای از بین بردن حشرات داخل بدنه بید باید از سم دیازنون استفاده کنید به این صورت که سم را داخل سرنگ ریخته و در جاهایی که بر روی درخت بید سوراخ به وجود آمده تزریق کنید.

    کرم ساقه خور ار بین برده

    متوجه منظور شما نشدم

    سلام خیته نباشید
    درخت بیدمجنون سه ساله داریم که برگ ها و ساقه ی ان زرد یا نیمه خشک شده است،به نظر شما بیماری و درمانش چیه؟
    ممنون

    باید درخت بید مجنون رو از نظر تنه درخت حتما چک کنید تا حشره بر روی بدنه آن نباشد و آبیاری آن هم هر 2 روز یکبار انجام شود.

    علت این بیماری در بید چیست

    کدوم بیماری بید منظورتون است

    سلام.بید مجنون ما یکساله ست ولی برگهاش تابستان شروع به زرد شدن کرد.پشت برگها شته زده بود.سم پاشی کردیم ولی هنوز خیلی سرحال نشده.در ضمن الان که آخر پاییز هست باید چه مقدار آبیاری بشه؟ممنون از راهنماییتون

    از بعد از شروع باران نیازی به آبیاری نیست اگر سال بعد باز هم شته داشت از سم دیازنون استفاده کنید

    سلام..خیلی ممنون از اطلاعاتی که به بنده و دیگر دوستان میدید…فقط نحوه کاشت درخت بید زمانی که میخوایم داخل خاک بکاریم توضیح کاملی داده نشده منضور مثال درخت یک تا۳ساله با ارتفاع یک مترتا۳متر را چندسانت بایدزمین رو کند ریشه درخت چقدر باید درخاک قرار بگیره و قودال به چه شکل باید کنده بشه درزمستان بعدازکاشت بازهم باید آبیاری کنیم ممنون ازشما..

    برای کاشت درخت بید سه ساله گودالی به قطر 1.5 متر و عمق 1 متر بکنید و بعد از قرار دادن درخت با مخلوط خاک نرم سرند شده و ماسه بادی ریشه درخت را بپوشانید و حتما آب دهید تا هوای بین ریشه از بین برود.

    سلام
    روز درختکاری سال گذشته در کرمان بید مجنون در کوچه کاشتم و باخاک باغچه داخل حیاط و کود حیوانی مخلوط کردم.اسفند امسال یک سال از کاشت درخت می گذرد.آیا نیاز هست کود به درخت بدم؟محیط بسیار کمی در اطراف تنه درخت وجود داره و باقی آسفالت هست در صورت نیاز به کود لطفا کود مایع معرفی کنید.با سپاس فراوان از راهنمایی شما.

    لطفا به نهالها بعد از سه سالگی کود بدهید.

    سلام
    میگن درخت بید رو ک توی کوچه جلو درب منزل بکارید ریشه اش زیادی پخش میشه و دور لوله های فاضلاب خانگی می پیچه و شته میگیره . شما توصیه می کنید دم در خونه بکارم این نهال بید رو یا اینکه درخت دیگه ای رو بکارم … اما از بید هم خوشم میاد . لطفا دقیق راهنمایی بفرمایید

    درخت بید احتیاج به آبیاری فراوان دارد ولی من تا بحال در مورد پیچیده شدن دور لوله های فاضلاب نشنیده بودم اگز از دیوار یک متر و نیم میتوانید فاصله دهید و دور تا دور درخت بر روی زمین به شعاع هفتاد و پنج سانت آزاد است حتما بکارید

    سلام نهال بید مجنون دو ساله خریدم نهال فروش سر نهال را با اره برید بعد بمن گفت نهال رشد می کند الان کلا فقط تنه مونده آیا نهال رشد می کند

    خیالتان در مورد درخت بید راحت باشد بدون هیچ مشکلی رشد میکند و زیبا میشود

    سلام من ی بید مجنون رو به تازگی تو حیاط خانه کاشتم چیزی که خیلی نگرانم کرده اینه که شنیدم ریشه هاش ب سیستم فاضلاب آسیب میزنه چون لوله های فاضلاب از زیر درخت رد شده تو عمق دو متری و فاضلاب شهری هم هست ولی میگن ریشه های ریزی داره ک همه جا نفوذ میکنه تا بزرگ نشده ریشه هاش اگه قراره دردسر بشه جابجا اش کنم

    نه بید توانایی شکاند لوله فاضلاب را ندارد.

    سلام من نهال بید امسال گرفتم طولش تقریبا ۴ متره .تودحیاط اومدم بکارم دیدم خاک نیست و زمین چال هست اندازه یم موزاییک و عمق ۵۰ سانت خالی کردن و نهال رو کاشتم و بجای چال خودش خاک ریختم بنظر شما کافیه ؟؟؟

    برای بهتر عمل کردن جا برای ریشه ها احتیاج به 1.5 قطر و ا.5 متر ارتفاع است.

    سلام
    گفته می شود ریشه درخت بید، خیلی پخش می شود و زیر موزائیک می افتد و به زیر ساختمان نفوذ می کند و موزائیک هارا بلند می کند
    آیا این مطلب درست هست؟

    بله ریشه اکثر درخت ها این توانایی را دارند ریشه بید هم می تواند موزاییک را بلند کند

    سلام
    یک بید مجنون تقریبا ١٠ ساله و شاید کمی بیشتر جلوی منزل ما هست تا اواخر پاییز شاداب بود و برگ ها طبیعی ریخته در طول زمستان آبیاری هم شده به صورت ٢ هفته یک بار اما بهار امسال خیچ برگی نداده و تقریبا هر شاخه که دست میزنم خشک است !!! آیا راهی برای برگشت هست یا اینکه کلا خشک شده؟؟ خواهشن کمک کنید برام خیلی مهمه

    درخت بید مجنونی که تنه آن خشک شود راهی برای بازگشت ندارد متاسفانه

    سلام
    خشک شدن بید مجنون را چکونه تشخیص دهیم و آیا راهی برای برگشت هست درخت بالای ١٠ سال عمر دارد و بهار امسال هیچ برگی نزده و هر شاخه دست میزنم کاملا خشکه

    اگر تنه اصلی خشک شده باشد راهی ندارد برای بازگشت

    سلام برایبیماری لکه های قیری چی پیشنهاد میدین، من چند تا درخت بید دارم که پارسال تقریبا۶-۷ تا درخت ده ساله با این سیاه شدن کاملا خشک شدن ،ممنون میشم راهنمایی کنید که تمسال درگیر این نشیم دوباره

    درخت بید مجنون که بیماری لکه های قیری دارد با قارچ کش از بین ببرید

    سلام چند روز نهال بیدمجنون خریدم ولی هنوز تو گلدونه. چون زیر باران بود دیگه بهش آب ندادم فقط یک روز، ولی تمام برگ هاش خشک شده. راه حلی هست درست بشه؟

    باید ببینید تنه نهال بید مجنون خشک شده و یا فقط برگهایش از بین رفته که میتواند برای جابجایی باشد

    سلام قبل از عید امسال یک درخت بید مجنون کاشتم از کسی که درخت رو خریدم گفت خرداد ماه به محل پیوند و تنه درخت گازوییل اسپری کن تا از کرم زده شدن درخت جلو گیری بشه الان نمیدونم این کار رو انجام بدم یا نه خوشحال میشم اگر راهنمایی کنید

    گازوییل که نه ولی می توانید از قارچ کش و چسب باغبانی ترکیب کنید و استفاده کنید اگر به هیچ عنوان به اقلام بالا دسترسی نداشتید آنوقت از گازوییل با دقت بسیار زیاد که به خاک درخت نریزد استفاده کنید

    عرض سلام خدمت شما بنده یه بید مجنون در مغازه ام
    کاشتم ارتفاع این درخت حدود ۶متر و قطر ان ۷ یا ۸ سانت می باشد می خواهم بید فر قرمز و زرد بهش پیوند بزنم لطفا بگید چطوری و چه موقع از سال باید انجام بشه و طریقه پیوند چه طوری بزنم و برای رفع افت از چه سمی و چه طوری بزنم ممنونم از راهنمایی
    بی منت شما استاد محترم .

    زمان پیوند وقتی است که درخت در خواب است به شخصه انتهای زمستان را پیشنهاد میکنم از هیچ سمی استفاده نکنید فقط از چسب پیوند بین دو شکاف استفاده کنید و با چسب کاملا ببندید.

    سلام.درخت بید 2 ساله پیوند خورده ای را خریدم که طول آن 4 متر است
    به تازگی کاشته ام با توجه به هوای داغ یزد
    سر برگ هاش زرد رنگ و حالت سوختگی دارد
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    اگر درخت تازه کاشته شده است زردی بعضی از برگها طبیعی است و بعد از مدتی از بین میرود

    سلام خوبین درخت بید مجنون داشتم که اسفند کاشته بودم. که پیوند روی بید بود.خیلی هم شاداب و خوب رشد میکرد.امروز از صب تا عصر از محل پیوند به بالا تموم برگهاش خشک شد.بلا استثنا همه اش.ولی پایه بید هنوز جوانه هاش سبزن.چی شده؟

    احتمالا درخت بید مجنون شما دچار آفت شده است و از پیوند به بالا از بین رفته است اما می تواند رشد کند و یک درخت بید معمولی شود

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    راههای ارتباطی با ما

    مقاله های جدید

    طرز تهیه چای ماسالا بنگلادشی

    طرز تهیه چای ماسالا

    طرز تهیه چای زیره

    گیاهان دارویی در استان لرستان

    طرز کاشت دارچین

    محصولات جدید

    محبوب ترین محصولات

    ارسال با پست 72 ساعته

    کلیه کارت های شتاب

    از ساعت 9 تا 17

    فقط 7 روز

    بالای دویست هزار تومان خرید

    (فقط تا وزن 200 گرم)

    poponik Email address:

    شما در حال حاضر دسترسی به اینترنت ندارید.


    کلمه کاربری یا ایمیل *


    گذرواژه *

    لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:


    ورود

    معرفی و نگهداری درخت بید مجنون : یکی از درختان زیبا با نیاز آبی نسبتا زیاد که برای پارکها، حیاط بسیار مناسب می باشد، توجه داشته باشید که درخت بید مجنون مثمر نیست و فقط جنبه تزئینی داره ولی در عوض شاخه های آبشاری  زیبای اون میتونه زیبایی خاصی به محل زندگی و باغچه شما بده، ما در این مطلب قصد داریم نحوه نگهداری و همچنین تکثیر و کاشت بید مجنون روب هش ما آموزش بدیم پس با ما همراه باشید و هر آنچه برای نگهداری این درخت نیاز دارید رو فرا بگیرید.

    نام علمی این گیاه Salix babylonica می باشد و از خانواده Salicaceae (سالیکاسها) به حساب میاد و بومی مناطق شمالی و غربی چین می باشد (خیلی شبیه اونا نیست؟ :)) ولی در در کنار رود دجله و فرات و همچنین بابل (باستانی) هم دیده شده است. گستره این گیاه رو میشه در امتداد جاده ابریشم از جنوب غربی آسیا و اروپا هم مشاهده کرد.

    بسیاری این درخت رو شبیه اکالیپتوس میداند با این تفاوت که رشد شاخه و برگها اون به شکل کمانی می باشد، این درخت در زمستان برگ‌هایش می ریزد، در خاک مرطوب و سرد رشد کرده و بیشتر در نیم‌کره شمالی یافت می‌شود.

    بید مجنون درختی برگ ریز در اندازه متوسط ​​تا بزرگ است که در طول رشد خود به ارتفاع ۲۰ تا ۲۵ متر بلندی میتواند برسد. درختی با رشد سریع  و دارای طول عمر کوتاه، بین ۴۰ تا ۷۵ سال است. این درخت در بهار شروع به گلدهی میکند که این گلها فاقد ارزش زینتی هستند.

    شاخه های آن قهوه ای مایل به زرد ، با جوانه های کوچک هستند. برگ ها متناوب ، مارپیچ ، مرتب و باریک به رنگ سبز روشن به طول ۴ تا ۱۶ سانتی متر و عرض ۵ تا ۲ سانتی با حاشیه دندانه دندانه ریز و نوک تیز میباشند و در پاییز به رنگ زرد طلایی در می آیند. گل های آن در اوایل بهار میرویند.

    درخت بید مجنون عکس

    بید مجنون به علت زیبایی و سایه انداز بودن کاربرد فراوانی در فضای سبز دارد. کاشت در چمن کاریها، حاشیه آبنماها، باغهای صخره ای و پارکها از کاربرد های آن در فضای سبز است.

    آیا میدانسید از بید مجنون میشه هورمون ریشه زایی ساخت؟

    اگر بخواهیم به شکل خلاصه نیازهای این درخت رو بیان کنیم باید گفت که به نور زیاد و مستقیم آفتاب، آبیاری متوسط به بالا (عاشق رطوبت هست) برای رشد دمای حدود 18 الی 25 درجه سانتی گراد و هرس منظم نیاز دارد که در ادامه تمامی موارد رو به شکل کامل مورد بررسی قرار میدهیم.

    برای اینکه  درختی سرحال و شاداب داشته باشید سعی کنید در 3 الی 4 سال اول کاشت آن اقدام به آبیاری خوب و منظم کنید تا پس از رفتن ریشه ها به اعماق زمین در صورت کم شدن آبیاری درخت دچار مشکل آبیاری نشود ولی توجه داشته باشید که این درخت رطوبت رو دوست داره ولی نه اینکه زمین را باتلاقی کنید چون موجب ریز برگها اون و در نهایت مرگ گیاه خواهد شد.

    همانند سایر درخت ها این درخت نیز به نور زیاد و مستقیم برای رشد و گلدهی نیاز دارد پس سعی کنید محلی رو برای کاشت انتخاب کنید که حداقل روزانه 6 ایل 8 ساعت نور مستقیم به درخت بتابد. اگر شما در درخت خود رنگ پریدگی برگها و یا زیاد شدن فاصله بین برگها رو مشاهده کردید بدونید که نیاز نوری رو به خوبی رعایت نکردید.

    این گیاه به دمای حدود -17 درجه سانتی گراد بسیار مقاوم میباشد پس میتونید در مناطق سردسیری هم اقدام به کاشت اون کنید ولی توان مقاومت تا دمای حدود 40 درجه سانتی گراد را نیز دارد ولی در این وضعیت باید میزان آبیاری رو بالا ببرید تا درخت شما دچار مشکلات ناشی از کم آبی نشود. ولی توجه کنید که سرمای هوا باعث ایجاد شکاف در تنه درخت خواهد شد پس بهتره در فصل های سرد سال با نایلون تنه پایینی رو بپوشانید.

    در هر خاکی به راحتی میتونید اون رو پرورش بدید و نیاز به تغذیه خاصی هم ندارد ولی اگر از کود حیوانی استفاده کنید نتیجه بهتری برای رشد و گلدهی درخت بید مجنون خواهید داشت.

    اگر دوست دارید که درخت شما شکل و زیبایی خودش رو به مرور حفظ کنه حتما هرس سالانه رو در اولویت کارهای خود قرار بدید، برخی میگونید که تا گیاه جوان هست نباید هرس کنید این زمانی درست است که شما نیاز به شکلدهی نداشته باشید ولی اگر دوست دارید فرم خاصی به درخت خود دهید باید از همان ابتدا هرس را انجام دهید.

    زمان هرس پاییز و یا قبل از شروع جوانه زنی در پایان زمستان می باشد؛ توجه داشه باشید که در هر نوبت هرس بیشتر از 30 درصد از شاخه ها را هرس نکیند.

    این درخت رو میشه به 2 روش تکثیر نمود یکی استفاده از قلمه و دیگری پیوند زدن با درخت بید (بید مشک) :

    برای قلم زدن باید شاخه های جوان رو که همین امسال رشد کرده اند رو از درخت جدا کنید (شاخه هایی که در فصل بهار رشد کرده اند رو در فصل پاییز یا اواخر زمستان) پس از جدا کردن قلمه تمام جوانه ها رو از قلمه جدا کنید و فقط یک جوانه بر روی اون باقی بماند و سپس قلمه ها را در خاکی سبک با رطوبت بالا بکارید (برای این کار میتونید به گلدان هم منتقل کنید). پس از ریشه زدن درخت را تا بهار سال بعد جابجا نکنید و یا میتویند از ابتدا به محلی که دوست دارید بکارید منتقل کنید.

    یکی از بهترین راهای تکثیر بید مجنون که هم کیفیت و هم فرم بهتری به درخت شما میده پیوند زدن با بید می باشد برای این کار ابتدا قلمه هایی از درخت بید معمولی بزنید و سپس قلمه را پرورش بدید تا گیاه به حدود 2 متر برسد سپس از بید مجنون قلمه گرفته و به شکل T با بید معمولی پیوند بزنید.

    گیاهی حشره خیز و آفت دوست هست و بیماری های چون لاروهای بید، شپشک، کنه تار عنکبوت، شته به این گیاه حمله خواهند کرد ولی درخت مقاومی میباشد و شما میتوانید با استفاده از سم های حشره کش آنها را از بین ببرید. برای کنه و شته از لیندین یا مالاتیون استفاده کنید.

    سایر بیماری های میشه به پوسیدگی ریشه (Root Rot ریشه های نزدیک به تنه ی درخت شروع به پوسیدگی می کند) که کم کم باعث افتادن درخت میشود، Willow Scab این بیماری نوعی قارچ است که از به برگها میپسبد و موجب میشود که قسمت های زیرین برگها به رنگ سبز زیتونی تبدیل شوند،زنگ سفید که موجب به وجود آمدن لکه های نارنجی در پشت برگها میشه، Physalospora Miyabeana هم نوعی قارچ است که تنه درخت رو درگیر میکنه،انتراکنوز هم نوعی قارچ است که باعث زرد شدن و ریزش برگها میشود و در نهایت قانقاریا یا قیری شدن یا Tar Disease باعث ایجاد لکه های سیاه و قهوه ای روی برگها خواهد شد.

    بهترین روش های تکثیر درخت کاج 

    5 دلیل برای کاشت درخت در فصل زمستان

    آبیاری درختان باید بر چه اساسی باشد؟

    سلام .من یک درخت بید دارم که ۱۰روزی هست که تمام برگهیش زرد شده همش ریخته و پوسته پوسته شده تنش وداره خم میشه .راه کارش چیست .ایا دوباره میشه زندش کرد .ودر اخر وقتی پوست مکنی زیرش پر از لکه لکه های سیاه شده

    سلام باید سم پاشی کنید با قارچ کش

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    درخت بید مجنون عکس

    تمامی حقوق محفوظ است . در گل من و تو ما با ♥ برای شما

    درخت بید مجنون عکس
    درخت بید مجنون عکس
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *