داستان فیلم ژن خوک

دوره مقدماتی php
داستان فیلم ژن خوک
داستان فیلم ژن خوک



سعید سهیلی از همان دوران ابتدای فیلمسازی خود، با ساخت اثری چون شب برهنه نشان داد که نبض تماشاگر را می‌شناسد و می‌تواند فیلم عام پسند و بفروش هم بسازد، او سعی کرد که از این وادی خارج شود و شروع به ساخت فیلم‌هایی در ژانر دفاع مقدس نمود اما بعد از ساخت چند اثر، بار دیگر به ساخت فیلم کمدی روی آورد تا بتواند گیشه را تسخیر کند. سهیلی توانست با کمک آثاری چون گشت ارشاد، نام خودش را سر زبان‌ها بیندازد و فیلمش تا مدت مدیدی پرفروش ترین فیلم تاریخ سینمای کشور شود. او حالا با ژن خوک برگشته، فیلمی که سعی می‌کند هم به نعل بزند و هم به میخ و سعید سهیلی در طول آن به بالانسی از دوران فیلمسازی‌اش برسد.

گاهی خنده، گاهی گریه برای فیلم ژن خوک دقیقا تمثیلی است از اثری که سهیلی سعی کرده در آن هم از قدرت سینمای درام استفاده کند و هم سینمای کمدی را در آن جای نهد. او در رعایت این توازن تا جایی پیش رفته که حتی در موسیقی متن فیلم که محسن چاووشی آواز آن را می‌خواند، در یک آهنگ با ملودی و شعر غم انگیز هم کلمه‌ای بامزه می‌گذارد و با بیب سانسور آن را پخش می‌کند. اما کارگردان تا چه حد توانسته به این خواسته خود نزدیک شود و آیا تمام لحظات خنده‌دار و غم انگیز فیلم در یک مرتبه قرار می‌گیرند یا این دو زبانه بودن فیلم، به آن خدشه وارد کرده است؟

دوره مقدماتی php

داستان فیلم درباره دو زندانی به نام عماد گربه (با بازی سینا مهراد یا همان سینا سهیلی، پسر سعید سهیلی و برادر ساعد سهیلی) و رضا کیشمیش (با بازی هادی حجازی فر) است که بنا به دلایلی از زندان قرار می‌کنند. هر یک از این دو نفر دلایل شخصی خود را برای فرار از زندان دارند اما با پیشروی در داستان فیلم، تماشاگر متوجه می‌شود که سررشته فرار این دو تن به یک آقازاده برمی‌گردد. رضا کیشمیش قرار است ماموریتی برای آقازاده (همان ژن خوب داستان) انجام دهد و عماد گربه هم در این ماموریت، یک نقش اساسی ایفا می‌کند که خودش از آن آگاه نیست؛ عماد فقط می‌خواهد پیش ماهی (نامزدش با بازی نازنین بیاتی) برود و با او از تهران فرار کنند.

داستان فیلم ژن خوک

سعید سهیلی در فیلم ژن خوک سینا و صبا، دختر و پسر خود که سابقه بازیگری چندانی ندارند را در نقش‌هایی مهم فرو برده و توانسته که از این دو فرزندش هم بازیگر بیافریند. هر دوی این بازیگران توانستند گلیم خود را از آب بیرون بکشند اما درخشان هم ظاهر نمی‌شوند و عملا باید گفت که برای بازیگر و ستاره شدن، راه زیادی را در پیش دارند. سینا مهراد (او بنا به دلایلی خواسته که نام خانوادگی هنری‌اش مهراد باشد) پیش‌تر در سریال پدر ظاهر شده بود و در ژن خوک با اینکه بهتر بازی می‌کند اما همچنان نمی‌تواند تمام بار یک فیلم را بر دوش بکشد. در حقیقت باید گفت که حضور هادی حجازی فر در کنار مهراد باعث شده که بازی او به قهقرا نرود و این زوج توانسته‌اند که شیمی خوبی با یکدیگر ایجاد کنند.

هادی حجازی فر هم اما مانند همیشه خوش ندرخشیده و با حجازی فر فیلم‌هایی چون لاتاری و ماجرای نیمروز زمین تا آسمان متفاوت است. او بازی متوسطی از خود ارائه می‌کند و وقتی می‌بینیم که نازنین بیاتی هم نمی‌تواند در فیلم بازی قوی از خود جای بگذارد، می‌توانیم مشکل اصلی را در شخصیت پردازی این کاراکترها بیابیم، مشکلی اساسی که کل فیلم از آن ضربه خورده و بخشی از ضعف فیلمنامه را تشکیل می‌دهد.

حضور جمشید هاشم پور در فیلم کوتاه و بی معناست و سرسری گذشتن از او، جزو لحظاتی است که ریتم فیلم کاملا از دست کارگردان در رفته است

سوژه ژن خوک دست روی موضوع تازه و داغی گذاشته و انزجار مردم از ژن‌های خوبی که در فضای مجازی جولان می‌دهند و مردم را به تمسخر وا می‌دارند را دستمایه ساخت یک فیلم قرار داده است. سهیلی از این انزجار مردمی نسبت به ژن‌های خوب اما سواستفاده کرده و کار را تا جایی پیش می‌برد که راه حل را قلع و قمع کردن این افراد معرفی می‌کند و هیچ راه حل دیگری جلوی بیننده نمی‌گذارد. در این بین، نه می‌تواند ژن‌های خوب فیلمش را بپروراند و آنها را تبدیل به کاراکتر منفی به یاد ماندنی کند، و نه می‌تواند از قهرمانان (یا شاید بهتر باشد بگوییم ضد قهرمانان) خود یک شخصیت به یاد ماندنی به جا بگذارد. شخصیت پردازی سهیلی سطحی و سرسری بوده، درست مانند فیلمنامه هشت الهفتی که در ظاهر و نگاه سطحی شاید قوی به نظر برسد، اما اگر کمی در آن دقت و تفکر کنید پر از حفره و مشکل در آن به چشم می‌خورد که هیچ منطقی ندارد.

فیلم ژن خوک ترکیبی از یک سینمای اکشن-درام و کمدی است و این ترکیب را توانسته تبدیل به یک معجون با حد و اندازه مناسب کند. فیلم واقعا می‌تواند در برخی لحظات نفس‌گیر ظاهر شود و در برخی صحنه‌ها هم مخاطب را بخنداند و یا بگریاند اما در تمام این لحظات، حس احمقانه‌ای از بابت ضعیف بودن بیش از حد شاکله داستان در ذهن مخاطب غوطه‌ور است و مخاطب نمی‌تواند بیش از حد فیلم سهیلی را جدی بگیرد. شعارهایی که در بین دیالوگ‌های فیلم هم حضور دارد بار دیگر علاقه این کارگردان به دیالوگ نویسی به سبک کیمیایی را نشانمان می‌دهد و گاهی شعارزدگی در فیلم، رنگ و بوی تندی می‌گیرد و به مذاق تماشاگر خوش نمی‌آید.

با تمام این تفاسیر و مشکلات اصلی و بی انتهای فیلمنامه ژن خوک، باید گفت که سهیلی در مباحث فنی کار را درست پیش برده و کماکان توانسته کارگردانی خوبی از خود نشان دهد. انتخاب او در میزانسن‌ها و فیلمبرداری سکانس‌ها درست و بجا بوده و موسیقی متن فیلم نیز، این صحنه‌ها را زیباتر کرده است. کارگردان ضرباهنگ فیلم را تا دو سوم ابتدایی فیلم به درستی حفظ می‌کند و با نزدیک شدن به پایان بندی فیلم، رفته رفته فرمان هدایت فیلم از دستش در می‌رود و کشتی را که به زحمت به نیمه دریا رسانده، به همراه تمام عوامل با خود غرق می‌کند.

آهنگ چاووشی در لحظات پایانی فیلم بسیار زیبا روی داستان ناقص اثر می‌نشیند

فیلم ژن خوک نسبت به برخی آثار اکران شده فعلی بهتر است و در کارنامه سعید سهیلی نیز یک پیشرفت بسیار جزیی به حساب می‌آید اما کماکان در بین آثار اکران نوروزی انتخاب‌های بهتری وجود دارد. البته اگر اصرار بر دیدن فیلمی با چاشنی کمدی دارید؛ می‌توانید روی ژن خوک تا حدی حساب کنید و به همراه ماجراهای شلم شوربای دو کاراکتر اصلی فیلم، هم بخندید و هم گریه کنید و اگر سختگیری‌تان را کم کنید، از فیلم لذت کافی هم ببرید.

واقعا برام سواله که چطور یه نفر که اسم خودشو فیلم ساز وکارگردان گذاشته حاضرشده یه همچین چرت و پرتی رو تحویل مردم بده و اسمشو فیلم بگذاره. یه همچین مزخرفاتی توهین به مردمه.

۱۳۹۸. تمامی حقوق برای وبسایت Rooziato (روزیاتو) محفوظ است.

مصاحبه با عوامل فیلم مرد هم‌سان | ویل اسمیت واقعی در این‌جا ببینید

معرفی نمایش لانچر ۵ به کارگردانی پویا سعیدی

تریلر فیلم The Hunt / شکار | برده‌داری در دوران مدرن

بررسی صحنه‌ای از «انتقام‌جویان: پایان بازی» از زبان کارگردانان آن

معرفی فیلم ژن خوک به کارگردانی سعید سهیلی با بازی هادی حجازی‌فر، سینا مهراد، نازنین بیاتی، بهرنگ علوی و با صدای محسن چاوشی

داستان فیلم ژن خوک

جدیدترین ساخته سعید سهیلی نمایش خود را با عنوان ژن خوک در اکران نوروزی سینماها آغاز کرد. سعید سهیلی که پیش از این تجربه ساخت فیلم های اجتماعی اعتراضی را در کارنامه خود ثبت کرده ، باز هم سراغ یکی از معضلات اجتماعی رفته و آن را به تصویر کشیده است. سعید سهیلی چند روز پیش و در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود که آخرین ساخته‌اش فیلمی اعتراضی است و می‌توان از نامی که او برای فیلمش انتخاب کرده هم پی به این موضوع برد.

هادی حجازی فر در نقش رضا کیشمیش، سینا مهراد در نقش عماد گربه، نازنین بیاتی, صبا سهیلی, قربان نجفی , بهرنگ علوی, الناز حبیبی, جمشید هاشم پور از دیگر بازیگران این فیلم هستند. از دیگر نکاتی که برای مخاطب می‌تواند جذاب باشد، حضور محسن چاووشی در لیست عوامل این فیلم سینمایی است. او با انتشار تصویری در فضای مجازی اعلام کرد که مشغول آماده سازی ترانه جدیدی برای ژن خوک است که به زودی منتشر می‌شود.

احمد کاوری، نویسنده فیلم «ژن خوک» درباره داستان این فیلم می‌گوید: «محتوای آن ممکن است به حواشی اخیر در مورد ادعای برخی راجع به ژن خوب و بد، ربط داشته باشد. بالاخره شرایطی است که برخی پیش آوردند و ادعایی را مطرح کرده‌اند. فیلمنامه در عین اینکه شاید کمدی باشد، برحسب مسائل روز، اجتماعی نیز خواهد بود.»

 

معرفی فیلم پیشونی سفید ۳ | لینک تماشا

معرفی فیلم متری شش‌ونیم | لینک تماشا

معرفی فیلم رحمان ۱۴۰۰ | لینک تماشا

معرفی فیلم  غلامرضا تختی‌ | لینک تماشا

مهران رجبی و علی عطشانی از ساخت پارادایس می‌گویند | فکر می‌کردند داعشی هستیم! | لینک تماشا

رامتین لوافی از ساخت فیلم هت‌تریک می‌گوید: به مخاطبت احترام بگذار | لینک تماشا

بایرام فضلی و مهرداد فرید از چه‌گونگی ساخت جن زیبا می‌گویند | لینک تماشا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وبسایت

معرفی فیلم زندانی‌‌ها

معرفی فیلم پیشونی سفید ۳

مصاحبه با عوامل فیلم مرد هم‌سان | ویل اسمیت واقعی در این‌جا ببینید

معرفی نمایش لانچر ۵ به کارگردانی پویا سعیدی

تریلر فیلم The Hunt / شکار | برده‌داری در دوران مدرن

بررسی صحنه‌ای از «انتقام‌جویان: پایان بازی» از زبان کارگردانان آن

بیست‌وشش صحنه‌ی تازه از انتقام‌جویان: پایان بازی

تریلر سریال Wu Tang / وو تنگ | روایت موفقیتی غیرمنتظره

اختصاصی از آرت‌تاکس: معرفی فیلم تپلی و من به کارگردانی حسین قناعت و بازی حسن معجونی، میتراحجار، یوسف تیموری، سیروس گرجستانی و نادر سلیمانی

«تپلی و من» عنوان آخرین ساخته حسین قناعت و هشتمین فیلم او پس از فیلم لازانیا ست که سال گذشته بر پرده سینماها رفت و فروش خوبی را در گیشه تجربه کرد. این فیلم درون مایه ای متفاوت نسبت به تجربیات قبلی قناعت دارد و تلاش کارگردان بر ساخت اثری است که بتواند با مخاطب کودک ارتباط خوبی برقرار کند.

در کنار معرفی فیلم تپلی و من ببینید:

معرفی فیلم نیوکاسل به کارگردانی محسن قصابیان

«تپلی و من» مضمونی خانوادگی با تم شاد اما روانشناسانه دارد که به اختلالات شخصیتی افراد با نگاهی به آسیب های دوره نوجوانی می پردازد و در آن سعی شده علاوه بر وجود جذابیت برای کودکان و نوجوانان ، حرف هایی با پدر و مادرها و بزرگسالان نیز داشته باشد.

این فیلم داستان زندگی رامین ، فیلم‌نامه‌نویس ۴۰ ساله‌ی تنها و ناموفق است که با ورود پسری ۸ ساله به نام تپلی دگرگون می‌شود. چهره‌ی تپلی اما برای مرد بیش از حد آشناست…

در این فیلم حسن معجونی، میتراحجار، یوسف تیموری، سیروس گرجستانی، نادر سلیمانی و رامین ناصر نصیر سامیار محمدی ، مرتضی زارع ، عباس محبوب و حسین پور اسماعیل بازی کرده اند. تهیه کنندگی، نویسندگی و کارگردانی فیلم برعهده حسین قناعت است.

در کنار معرفی فیلم تپلی و من ببینید:

داستان فیلم ژن خوک

معرفی فیلم سرکوب به کارگردانی رضا گوران

«تپلی و من» برنده پروانه زرین بهترین بازیگر کودک از سی و یکمین دوره جشنواره ی بین المللی کودک نوجوان اصفهان در سال۱۳۹۷شد.

 

در کنار معرفی فیلم نیوکاسل ببینید:

معرفی نمایش نفرین قحطی‌زدگان به کارگردانی اشکان خطیبی

فیلم سینمایی «نیوکاسل» نخستین ساخته سینمایی محسن قصابیان یک کمدی فانتزی است که فضای مفرح و شادی را برای مخاطب رقم می‌زند.

برای آن دسته از مخاطبان که در سینما به دنبال سرگرمی هستند و می‌خواهند ساعتی را بدون فکر به مشکلات خود سپری کنند، تماشای «نیوکاسل» با ترکیبی از بازیگران مطرح سینمای کمدی می‌تواند گزینه خوبی باشد.

«نیوکاسل» تولید سختی را پشت سر گذاشت و در دو بازه زمانی متفاوت فیلمبرداری شد. مشکلاتی که به خاطر شرایط اقتصادی، روند تصویربرداری را متوقف کرد اما گروه پس از مدتی نماهای پایانی را برای رسیدن به نمایش عمومی فیلمبرداری کردند.

قصابیان که پیش از این سابقه ساخت سریال و تله فیلم را برای تلویزیون داشت و همچنین در عرصه نمایش با حضور بر روی صحنه و کارگردانی و بازی در نمایش‌های متعدد فعالیت می‌کرد در نخستین تجربه سینمایی خود به سراغ موضوعی طنز رفته است که پیش‌بینی می‌شود با توجه به فصل تابستان و اقبال عمومی نسبت به سالن‌های سینما با فروش خوبی روبرو شود.

«نیوکاسل»؛ داستان ساکنین یک خانه قدیمی است که با خبر بازگشت صاحب خانه، درگیر ماجراهای مختلفی می شوند… .

بهرام افشاری، سحر قریشی، حمید گودرزی، نسرین مقانلو، نیما شاهرخ شاهی، رز رضوی، رضا ناجی، داریوش اسدزاده و پژمان بازغی بازیگران «نیوکاسل» را تشکیل می دهند.

در کنار معرفی فیلم نیوکاسل ببینید:

معرفی نمایش مولن روژ به کارگردانی حسین پارسایی

 

در کنار معرفی فیلم سرکوب ببینید:

معرفی نمایش نفرین قحطی‌زدگان به کارگردانی اشکان خطیبی

حضور کارگردان‌های تئاتر در عرصه سینما، امری است که هر چند سال یک بار با حضور یکی از هنرمندان عرصه نمایش اتفاق می‌افتد. از حمید امجد و بهرام بیضایی تا افشین هاشمی و همایون غنی‌زاده کارگردان‌های موفقی در عرصه نمایش بودند که تجربه‌های متفاوتی را در سینما رقم زدند و به تازگی رضا گوران نیز به جمع چهره‌های مطرح تئاتر در عرصه سینما اضافه شده است که می‌خواهد با «سرکوب» بخت خود را روی پرده نقره‌ای آزمایش کند.

«سرکوب» به کارگردانی رضا گوران و تهیه کنندگی حبیب اسماعیلی یکی از آخرین تجربه‌ها در این زمینه است.

گوران یک چهره تئاتری و «سرکوب» نخستین فیلم او در مقام کارگردان در سینماست، فیلمی که از ابتدا با حواشی بسیاری همراه بود.

قرار بود سرکوب در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآید، اما به دلایلی در لیست هیأت انتخاب قرار نگرفت و پس از آن نیز در سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در بخش بازار و تنها برای عده محدودی از مهمانان خارجی به نمایش گذاشته شد تا مخاطبان جدی سینما منتظر نمایش عمومی آن باشند.

رضا گوران با «سرکوب» تلاش می‌کند در سینما فضاهای متفاوتی را که در تئاتر و اجرای آثار مختلف انجام داده است تکرار کند.

در خلاصه داستان این فیلم تنها به یک جمله بسنده شده است و مخاطب باید به تماشای اثری متفاوت بنشیند. گوران در معرفی فیلم نخستش تنها به این جمله اشاره کرده است که: یه کاری کرد وفاداری بشه عادت همه مون حالا همه مون وفاداریم اما اونی که بهش وفاداریم خیلی وقته که مرده…

باران کوثری، سارا بهرامی، پردیس احمدیه، الهام کردا، رویا افشار، جمشید هاشم پور و آرتین گلچین در «سرکوب» به ایفای نقش می‌پردازند.

در کنار معرفی فیلم سرکوب ببینید:

معرفی نمایش مولن روژ به کارگردانی حسین پارسایی

 

معرفی فیلم متری شش‌ونیم به کارگردانی سعید روستایی

معرفی فیلم شبی که ماه کامل شد به کارگردانی نرگس آبیار

معرفی مستند میدان جوانان سابق به کارگردانی مینا اکبری

معرفی سریال هیولا به کارگردانی مهران مدیری

معرفی فیلم زهر مار به کارگردانی جواد رضویان

معرفی فیلم نبات به کارگردانی پگاه ارضی

معرفی فیلم ایکس لارج به کارگردانی محسن توکلی

معرفی فیلم کار کثیف به کارگردانی خسرو معصومی

درباره ما | گروه رسانه‎ای تحلیلگران | Copyright © 2016-2019 Arttalks

فیلم ژن خوک به کارگردانی سهید سهیلی تولید شده است . سعید سهیلی و احمد کاوری با یکدیگر به صورت مشترک فیلنامه را نوشتند. او در روز شنبه 26 آبان با انتشار فیلمی، از کلیدزدن جدیدترین پروژه خود توسط جمشید هاشم‌پور خبر داد.

این فیلم جزو فیلم هایی است که در نوروز 98 اکران میگردد .

در ادامه به معرفی خلاصه داستان , موضوع و بازیگران این فیلم می پردازیم.

داستان فیلم ژن خوک

اسامی همه بازیگران زن و مرد فیلم به شرح ذیل می باشد :

هادی حجازی‌ فر / سینا مهراد / جمشید هاشم پور / نازنین بیاتی / صبا سهیلی / قربان نجفی / بهرنگ علوی / علیرضا مهران / شهین تسلیمی / مهدی دانایی مقدم / احمد مینایی / افشین اخلاقی / فرشید نزاکتی / وحید کرمانی / مهسا آبیز با حضورِ الناز حبیبی.

سینا مهراد و هادی حجازی فر با گریم ها و نقش متفاوت در فیلم ژن خوک

داستان فیلم هنوز منتشر نشده است اما او گفته است: «آیا «ژن خوک» دستمالى است براى سر بى درد؟ من سرم درد مى کند براى ساخت این فیلم. سر بى درد را دستمال نمى بندند، اما من سرم درد مى کند، بد هم درد مى کند ، پس دستمال ساخت «ژن خوک» را به سر بسته ام، محکم هم بسته ام، هم براى سختى هاى ساخت هم براى سختى هاى پس از ساخت.»

خوانندگی محسن چاوشی برای فیلم ژن خوک

محسن چاوشی پس از مدت ها با خوانندگی تیتراژ ژن خوک به سینماها بازگشته است و قرار است آهنگی را برای این فیلم بخواند.

 نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده: سعید سهیلی، مدیر فیلمبرداری: مسعود سلامی، طراح لباس: ملودی اسماعیلی، مدیر تولید: سجاد رحیمی، مدیر تدارکات: محمد ابراهیمی، صدابردار: وحید مقدسی، دستیار یک کارگردان: حامد مختاری، برنامه‌ریز: امید جزینی، تدوین: فرامرز هوتهم، طراح صحنه: محمدرضا میرزاجان‌ محمدی، طراح چهره‌پردازی: عباس عباسی، عکاس: سحاب زریباف، منشی صحنه: سعیده دلیریان، پشت صحنه: روزبه خسروی، جانشین تهیه: ابراهیم اصغری، دستیار تهیه: محمد محمدیان، مشاور رسانه‌ای: مریم قربانی‌نیا.

بیوگرافی کوتاه سینا مهراد بازیگر نقش اصلی فیلم

سینا مهراد (سهیلی) که پسر کارگردان این فیلم یعنی سعید سهیلی است با حضور در سریال پدر توانست به خوبی دیده شود. وی متولد 12 آذر سال 1370 می باشد و 27 سال سن دارد.

هادی حجازی فر بازیگر ایرانی، متولد روز 31 خرداد سال 1355 در خوی است، وی در رشته نمایش عروسکی از دانشگاه تهران در مقطع لیسانس فارغ التحصیل شده است.

جمشید هاشم پور بازیگر فیلم ژن خوک

تمامی حقوق مطالب برای آریا پیکس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.

داستان فیلم ژن خوک
داستان فیلم ژن خوک
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *