خواص پوست پسته خام

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

روز پدر و مرد هنرمندان مختلفی با انتشار عکس خود و پدرشان روز پدر را تبریک […]

روز پدر  تقدیم به تمام پدران مهربونی که در برابر-تقاضاهای جورواجور […]

دوره مقدماتی php

همچنان فصل پسته تازه است. همه ما از خواص پسته خبر داریم ولی آیا از خواص پوست آن هم خبر داریم؟! در این جا ما می خواهیم از خواص پوست پسته به شما بگوئیم.

 

پوست پسته تازه آرام بخش و تسکین دهنده معده است. پوست پسته خاصیت ضد اسهال دارد و برای بواسیر بسیار مفید است. باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می شود. برای درمان این بیماری باید پوست پسته را در آب جوشاند و آن را داخل لگنی بریزید و شخصی که این بیماری را دارد برای چند دقیقه در آن بنشیند.از دیگر خواص پوست پسته:

• بهترین دارو برای رفع بوی بد دهان است.

• جویدن آن باعث التیام زخم های داخل دهان می شود.

• برای استحکام لثه، مالیدن آن روی لثه یا جویدن آن مفید است.

• دم کرده پوست پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد.

• دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است.

• برای رفع سکسکه پوست پسته را دم کنید و یک فنجان از آن را بنوشید.

همچنین می توانید از پوست پسته تازه ترشی بسیار خوشمزه ای تهیه کنید و در زمستان به همراه غذا میل نمایید. دستور این ترشی خوشمزه را امروز در بخش آشپزی لادیز ببینید.

تصویر امنیتی جدید

تحقیقات علمی در باره « تنهایی» قدمت زیادی ندارد و حدود 70 سال پیش برای اولین بار یک کتاب جامع در باره آن نوشته شد. ولی تعریف و درجه بندی انواع تنهایی مشخص نبود. حدود 60 سال پیش، برای …

لوون هفتوان، بازیگر سینمای ایران، سر صحنه فیلمبرداری سریال عروس تاریکی دچار سکته قلبی شد و درگذشت.
آقای هفتوان متولد بود و بعد از اخذ مدرک لیسانس از دانشکده هنرهای زیبا، مدرک فوق لیسانسش را در رشته کارگردانی تئاتر از…

تقاضا برای مصرف قرص های  ضد افسردگی مدام رو به افزایش است. اعتیاد به مواد مخدر و الکل کم نشده است. حتی معلوم شده است چاقی و پناه بردن به پرخوری و خرید وسایل نیز راهی برای فرار از تشوی…

برای به حداقل رساندن خطرات استفاده از مایکروویو مواد غذایی که در ادامه به آنها اشاره می شود را در این دستگاه حرارت ندهید.

به گزارش ایسنا، عصر ایران به نقل از ریدرز دایجست…

هوبرت ژیوانشی، طراح فرانسوی و یکی از پیشگامان پوشاک آماده که لباس سیاه آدری هپبورن را در فیلم «صبحانه در تیفانی» طراحی کرده بود، در سالگی فوت کرد.
مزون ژیوانشی در بی…

در این مقاله شما را با طرز پخت یک خورش بومی خوشمزه و اصیل کرمانشاهی آشنا می نماییم.  

یک دختر بریتانیایی با اصلیت بنگلادشی موانع ناشی از یک تربیت سفت و سخت مذهبی را کنار می‌زند، از یک ازدواج فاجعه‌بار از پیش تعیین ‌شده خلاص می‌شود، یک بیماری سخت می‌گیر…

به گزارش پزشکین به نقل از کتاب کاله؛ هنگامی که دچار آنفولانزا می‌شوید مواد غذایی را فراموش نکنید. محققان در

به گزارش پزشکین به نقل از پروشات؛ معمولاً زمانی که یک کودک دائم گریه می‌کند دلیل آن را درد و

به گزارش پزشکین به نقل از بانوی شهر؛ انگور انواع مختلفی دارد اما فرقی نمی کند انگور سبز، سیاه، هسته

به گزارش پزشکین به نقل از ایرنا؛ روز شنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه اینترنتی ساینس الرت، این سلول بنیادی

چشم ها ارزشمندترین و حساس ترین عضو بدن هستند که نیاز به توجه بیشتری دارند. به گزارش پزشکین به نقل از

عضو هیات مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران، گفت: شرکت های وارد کننده و فروشگاه های تجهیزات پزشکی حق ارائه

بررسی‌ها نشان می‌دهد که حتی عوامل کوچک و روزانه استرس‌زا نیز می‌توانند بعدها به بروز مشکلات جسمی منجر شوند. به

روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که تغییرات ارزی اخیر موجب کمبود دارویی در کشور نشده است. به

به گزارش پزشکین به نقل از کتاب کاله؛ اغلب افراد در مورد مشکلاتی که در روده‌هایشان احساس می‌کنند حرف نمی‌زنند.

به گزارش پزشکین به نقل از پروشات؛ محققان بیمارستان کودکان فیلادلفیا یک رحم مصنوعی ایجاد نموده‌اند. آن‌ها برای این کار

به گزارش پزشکین به نقل از بانوی شهر؛ پوست صورت نقش مهم و زیادی در زیبایی دارد. یکی از رازهای




خانه

موبایل

برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می شود

 

در مطالعات اخیر که در دانشگاه دولتی پنسیلوانیا انجام شده است پی بردند که خوردن روزانه چند مغز پسته (که دارای ترکیبات سالم و رژیم کم چربی است) منجر به کاهش قابل توجه سطح کلسترول LDL یا کلسترول بد خون می شود. کاهش سطح کلسترول بد به معنای باز ماندن شریان های بدن و انجام کامل عمل خون رسانی قلب می شود.

نقل قول از تحقیقات دکتر پنی کریس – اترتون: «در مطالعات ما نشان داده شد پسته رژیم غذایی سالمی برای قلب است که نمودار احتمال بیماری های قلبی عروقی را در انسان کاهش می دهد. پسته غنی از آنتی اکسیدان لوتین است. لوتین معمولاً در سبزیجات سبز رنگ و میوه های رنگ روشن یافت می شود. پسته در بین آجیل های دیگر در سطح غذایی بالاتری قرار دارد. لوتین پسته از کلسترولی که باعث بسته شدن شریانها می شود، جلوگیری می کند.» حتی در مطالعه ای مقدار پسته خورده شده توسط داوطلبان را افزایش دادند که آزمایش آنها نتیجه بهتری را نشان داد.پسته و اروپا، منطقه خاور میانه  و آسیابر اساس یک باور عمومی در مردان منطقه خاورمیانه و آسیا که پسته بیشتری در رژیم غذایی آنها یافت می شود قدرت مردانگی و کیفیت اسپرم و نعوظ بیش از مناطق اروپایی است. یونانی های باستان و رومی ها این مطلب را می دانند و آن را ناشی از وجود پسته در غذاها و شیرینی های خود می دانند. واضح است که بالا بودن خرد عمومی افراد سبب حفظ سلامتی افراد می شود.داروی زندگی بخشبرای حفظ سلامت بدن و افزایش قوای جنسی، پسته بو داده خشک (بدون پوست) بدون نمک را به میزان یک فنجان پر و به همان مقدار عسل حیوانی طبیعی نیاز دارید. عسل با کیفیت بالا بخرید. عسل و پسته را مخلوط کنید. سپس به مخلوط کن بزنید و در لیوان دهن گشادی لبالب پر بریزید، این مخلوط بایستی سفت باشد. بدون هیچ درپوشی، لیوان را در مقابل آفتاب به مدت یک هفته قرار دهید. بهترین ماه برای ساخت این مخلوط، فصل تابستان است. این اکسیر بعد از یک هفته آماده است.هر روز صبح دو قاشق غذاخوری از این اکسیر را با چند قاشق ماست بخورید.از واکنش و نتیجه این اکسیر مطمئن و مثبت نگر باشید.پسته را در رژیم غذایی تان بیشتر کنید.ما توصیه می کنیم در کنار این اکسیر، روزانه در میان وعده ها یک مشت پسته بو داده خشک بدون نمک بخورید. در این رژیم نه تنها به افزایش قوای جنسی تان دست می یابید بلکه سلامت قلب شما، تضمین می شود. پیشنهاد غذایی دیگر اینکه مغز پسته را به سالاد یا پنیر دلمه شده کم چرب اضافه کنید و با انگور (در فصلی که انگور یافت می شود) بخورید.گاه گاهی هم، اگر در محل زندگی شما در دسترس است شیرینی میوه دار ترکی و منطقه شرقی ـ میانی که محتوی پسته باشد را مصرف کنید. حتی با داشتن شکر، به اثر مثبت پسته بر کلسترول خون دست می یابید. نتایج یک پژوهش در فاز حیوانی نشان داد: عصاره هیدروالکلی صمغ پسته بر تسهیل روند خواب‌آوری، اثر ضد اضطرابی و شل کنندگی عضلانی تاثیر مثبت دارد. استاد فارماکودینامی و سم‌شناسی مرکز تحقیقات علوم دارویی و دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در پژوهشی اثرات تزریق داخل صفاقی عصاره هیدروالکلی صمغ پسته بر شلی عضلانی، خواب و اضطراب بر روی موش سوری را مورد بررسی قرار داده است.در این پژوهش اثر صمغ پسته بر تعادل حرکتی و شل کنندگی عضلانی به دو روش میله چرخان و بارفیکس،30 و 60 دقیقه پس از تزریق مواد بررسی شد. در آزمون خواب‌آوری، زمان شروع به خواب رفتن و مدت زمان در خواب بودن 30 دقیقه پس از تزریق عصاره‌ها و مواد به روش القاء خواب با تزریق پنتوباربیتال انجام شد. رفتارهای حرکتی موش‌ها با آزمون جعبه باز و اثر ضد اضطرابی به روش ماز به علاوه‌ای، 30 دقیقه پس از تزریق بررسی شد.یافته‌ها نشان می‌دهد که صمغ پسته در دوزهای 11 و 5/0- 25/0 گرم بر کیلوگرم به طور معنی داری اثرات خواب آوری (افزایش طی خواب در تمام دوزها و کاهش زمان شروع به خواب رفتن در دوز 1 گرم بر کیلوگرم)، اثر ضد اضطرابی در آزمون ماز به علاوه، شل کنندگی عضلانی (در آزمون بارفیکس و با دوز 1 گرم بر کیلوگرم) و کاهش فعالیت حرکتی با تمام دوزها داشته است. نتایج این تحقیق حاکی از آن است که عصاره هیدروالکلی صمغ پسته تاثیر مناسبی بر تسهیل روند خواب‌آوری، اثر ضداضطرابی و شلی عضلانی دارد که ممکن است این ترکیب در کاهش اختلالات انقباضی عضلات، بی‌خوابی و اضطراب مؤثر باشد.پسته، عضو ثابت آجیل با وجود جثه کوچک خود سرشار از منابع مفید و مغذی برای سلامتی انسان است.در ادامه خواص مفید و دارویی این میوه به همراه مضرات آن را بررسی خواهیم کرد.پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال است و به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران بشمار می آیند. چهار نوع پسته در ایران تولید می شود : فندقی، کله قوچی، اکبری و احمد آقایی

 

جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است

نحوه مصرف پستهپسته را هم می توان به صورت خام  تازه مصرف کرد و هم به صورت میوه خشک شده.ب رای اینکه طعم بهتری به این میوه دهند آن را با آب و نمک تفت میدهند تا پسته شور را تهیه کنند.در 100 گرم مغز پسته منابع زیر موجود است :مواد نشاسته ای     15 گرمآب          5/2 گرمپروتئین    20  گرممواد چرب   54 گرمکلسیم   130 میلی گرمفسفر   500 میلی گرمآهن    7/5 میلی گرمپتاسیم  50 میلی گرمویتامین آ  230 واحدویتامین ب 1   0/7 میلی گرمویتامین ب 3  1/5 میلی گرم  خواص داروئی پستهمصرف پسته در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی تاثیر بسزایی دارد.همچنین برای آرامش و تنظیم ضربان قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و کلسترول بد را کاهش می دهد. – مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند. – خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می کند. – مغز و ذهن را تقویت می کند. – برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است. – برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می شود. – پسته معده را تقویت می کند. – برای تسکین سرفه مفید است. – اسهال معمولی و اسهال خونی را درمان می کند. – جوشانده پوست درخت پسته برای برطرف کردن خارش اعضای تناسلی زنان مفید است. – جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است.پسته چون حاوی مواد مغذی مناسب به همراه ویتامین ها بوده و کالری بالایی دارد ، مصرف آن به ورزشکاران، دانش آموزان، نوجوانان به خصوص در سنین رشد و به زنان باردار و شیرده توصیه می شود.

در صورت ادامه مصرف پسته در طولانی مدت می توان به بهبودهای حاصل شده در فشارخون زمان خواب، واکنش عروق به اضطراب و کنترل فشار قلب امیدوار بود. – پسته طبیعتی گرم و خشک دارد و حاوی مقدار زیادی پروتئین گیاهی، مواد نشاسته‌ای غنی و مواد معدنی‌ای نظیر پتاسیم و منیزیم است که بسیاری از نیازهای بدن را تأمین می‌کند.- بعضی محققان عقیده دارند که پروتئین پسته به اندازه‌ای است که می‌توان آن را به عنوان جایگزینی برای گوشت و حبوبات دانست. در ضمن روی موجود در آن نیز در رشد سلول‌ها و بافت‌های بدن بسیار مؤثر است.- علاوه بر اینها وجود کلسیم و آهن در پسته سبب شده که این نوع خشکبار نقش بسیار مهمی در استحکام‌بخشیدن به استخوان‌ها و دندان‌ها و همچنین درمان بیماری‌هایی نظیر کم‌خونی‌های ناشی از فقرآهن داشته باشد.خوردن پسته برای افزایش حافظه و تقویت ذهن نیز مفید است ولی باتوجه به اینکه خاصیت چاق‌کنندگی دارد، اگر رژیم دارید، اعتدال را در مصرف آن رعایت کنید.- برای رفع طبیعت گرم پسته – که باعث ایجاد کهیر یا دانه‌های ق رنگ پوستی می‌شود. – بهتر است آن را با برگه زردآلو، هلو یا انار ترش مصرف کنید تا گرمی آن، قدری خنثی شود.- برخلاف خود پسته، پوست آن خاصیت سرد و خشک دارد و مصرف آن برای تقویت معده و قلب توصیه می‌شود. در ضمن اسهال را نیز برطرف می‌کند.علاوه بر اینها برای خوشبوشدن دهان و تقویت لثه‌ها می‌توانید پوست تازه پسته را جویده و برای مدتی در دهان نگه دارید.

دم کرده پوست سبز پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد

مضرات مصرف نادرست پسته مغز پسته یکی از منابع غنی اسیدهای چرب مفید است، اما مصرف آن به افرادی که میزان تری گلیسرید خون بالایی دارند، توصیه نمی شود، همچنین به دلیل هضم دشوار آن برای معده مناسب نیست. خوردن زیاد آن باعث گرمی بدن و کهیر و دانه های ق رنگ در پوست می شود .برای رفع گرمی و خشکی باید سرکه ، انار ترش و یا برگه زردآلوی ترش مصرف نمود.خوردن پسته برای اشخاصی که دچار ضعف و نارسایی کبد هستند و مبتلایان به بیماریهای نقرس و دیابت و ناراحتی کلیه مضر می باشد.مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و برای افراد گرم مزاج مناسب نیست. خواص پوست سبز پسته

 – برای استحکام لثه آنرا روی لثه بمالید و یا بجوید.

– برای رفع سکسکه پوست سبز پسته را دم کنید و یک فنجان از آنرا بنوشید. – بهترین دارو رای رفع بوی بد دهان است. – جویدن آن باعث التیام زخمهای داخل دهان می شود. – دم کرده پوست سبز پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد. – دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است.خواص پوست سفید پسته پوست سفید پسته برای بواسیر و بیرون زدن مقعد مفید است . برای درمان این بیماری باید پوست سفید پسته را در آب بجوشانید و آنرا داخل لگنی بریزید وشخصی را که این بیماری را درد برای چند دقیقه در آن بنشیند . باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می شود.روغن پستهاز عصاره مغز پسته، روغن شفاف و زرد رنگی به دست می آید که خواص غذایی و درمانی دارد. روغن پسته یک مرطوب کننده مطلوب بوده و به سرعت جذب می شود و حالت چسبندگی ایجاد نمی کند و برای ماساژ صورت و بدن گزینه مناسبی است. اسیدهای چرب امگا6 آن اثر زخم های ناشی از اعمال جراحی را از بین برده و از چین و چروک دور چشم و صورت جلوگیری کرده و از همه مهم تر موها را شفاف می کند. مصرف خوراکی این روغن نیز جنبه درمانی داشته و فسفر آن هوش و حافظه را افزایش و اسیدفولیک آن به رشد و تکامل سیستم عصبی جنین کمک می کند.گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

منابع : namnak.comayba.irhamshahrionline.ir





خانه

موبایل

 

 

پسته گونه‌ای گیاه است. این گیاه در کشورهایی مثل ایران، سوریه، ترکمنستان و غرب افغانستان رشد می‌کند.

 

پسته تازه، یکی از خوراکی هایی است که در اواخر فصل تابستان وارد بازار میشود،که در این فصل بسیار مورد استقبال قرار میگیرد پسته تازه بسیار خوش طعم میباشد ودارای خواص زیادی میباشد. آیا می دانید این خوراکی خوشمزه دارای چه فوایدی می باشد؟

 

گنجاندن پسته در رژیم غذایی می‌تواند از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی و تنگ شدن شریان‌های قلبی به علت رسوبات خونی جلوگیری كند و كلسترول خون را نیز كاهش دهد.

 

تحقیقات جدید نشان می‌دهد داوطلبانی كه مدت یك ماه مرتبا 28 گرم پسته در روز مصرف كرده‌اند، میزان كلسترول خون آنها 8 ‌/‌ 4 درصد كاهش یافته‌است.با مصرف پسته سطح كلسترول بد لیپوپروتئین با غلظت كم تا 11‌/6 درصد كاهش می‌یابد.

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد كه پسته، سطح كلسترول بد را در بدن كاهش می‌دهد و در ضریب لیپوپروتئین هم تغییراتی مفید صورت می‌دهد. محققان می‌گویند پسته دارای مقادیر زیادی ماده گیاهی ضداكسیدانت لوتئین است كه معمولا در سبزیجات پربرگ و تیره رنگ موجود است.

 

پسته را هم می توان به صورت خام و تازه مصرف کرد و هم به صورت میوه خشک شده. برای اینکه طعم بهتری به این میوه دهند آن را با آب و نمک تفت میدهند تا پسته شور را تهیه کنند.خواص داروئی پسته:مصرف پسته در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی تاثیر بسزایی دارد.همچنین برای آرامش و تنظیم ضربان قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و کلسترول بد را کاهش می دهد.

 – مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند.

 * خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می‌کند.

 * مغز و ذهن را تقویت می‌کند.

 * برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است.

 * برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می‌شود.

 * پسته معده را تقویت می‌کند.

 * برای تسکین سرفه مصرف پسته مفید است.

 * پسته اسهال معمولی و اسهال خونی را درمان می‌کند.

 * جوشانده پوست درخت پسته برای برطرف کردن خارش اعضای تناسلی زنان مفید است.

 * جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است.

پسته چون حاوی مواد مغذی مناسب به همراه ویتامین ها بوده و کالری بالایی دارد، مصرف آن به ورزشکاران، دانش آموزان، نوجوانان به خصوص در سنین رشد و به زنان باردار و شیرده توصیه می شود.

در صورت ادامه مصرف پسته در طولانی‌ مدت می‌توان به بهبودهای حاصل‌ شده در فشارخون زمان خواب، واکنش عروق به اضطراب و کنترل فشار قلب امیدوار بود.

 

گردآوری:بخش آشپزی بیتوته

 



دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *