خواص پوست هندوانه پخته

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

سنگ کلیه پدیده ای است که معمولًا باعث درد در پھلوی راست یا چپ میشود.سنگ دستگاه ادراری یکی از ناراحت کننده ترین بیماری ھا است.
اغلب بیماران مبتلا به سنگھای کلیه معمولًا در سالھای اولیه بلوغ مراجعه می کنند . بطور کلی سنگھای کلیه در مردان برابر زنان است انواع مختلف سنگ ادراری وجود دارد ولی اغلب سنگھا از جنس کربنات کلسیم ھستندانواع دیگر سنگھا عبارت اند از: استروایت یا عفونی، اگزالاتی و اسیداوریکی. سنگ ھا در لگنچه،میزنای،مثانه ودر پیشابراه دیده می شوند.

رژیم غنی ازکلسیم – سدیم – پروتئین و ھمچنین عدم تحرک افراد، در ابتلا به سنگ نقش مھمی دارد. درد حاد اغلب ناشی از گیرکردن سنگ در مجاری ادراری است وگرنه خود سنگ اغلب علامتی ندارد. انسداد، عفونت، خیز درد شدیددر منطقه دنده ای مھره ای، تھوع،استفراغ و اسھال است. درد بسیار شدید و شبیه به درد زایمان است، یا خون ادراری در این افراد دیده می شود.
ھدف فوری درمان درد و ھدف طولانی جلوگیری از تخریب نفرون است. نفرون نام واحدھای ساختاری کلیه است که لوله پیچیده ای متشکل از یک لایه بافت پوششی است و در یک انتھا بسته و در انتھای دیگر به درون لگنچه باز می شود. سنگ کلیه می تواند کشنده باشد.

افرادی که سنگ کلیه داشته یا دارند بھتر است ھر شب لیوان چای دارچین غلیظ بنوشند(حتی در مرحله شروع درد میتوانند از)این چای که دستور تھیه آن در مطلب بعدی نوشته میشود استفاده کنند.
توجه: در زمان شروع درد در کنار پنجره یا جایی که بتوانید نفس عمیق ھمراه با اکسیژن داشته باشید تا دقیقه نفس عمیق بکشید

جھت دفع سنگ:
یک ھندوانه تا کیلویی را در نظر گرفته با پوست بشویید و با گفتن نام خدا آن را با پوست خرد کرده و در قابلمه بریزید (قابلمه خالی و بدون آب باشد) سپس زیر گاز را روشن کنید و پس از جوش آمدن عدد چوب دارچین حدود سانتیمتری را در آن انداخته و درب قابلمه را بسته و پس از تا دقیقه بدون برداشتن از روی گاز با گوشت کوب شروع به له کردن آن میکنیم(ھندوانه را با پوست له میکنیم) و مجدد تا دقیقه میگذاریم بعد از له شدن بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا ولرم شود بعد آن را صاف کرده و چوب دارچین را مجدد داخل قابلمه ای که آب صاف کرده را در آن ریختیم می اندازیم بماند.

نکته مھم: در ھنگام نوشیدن این معجون حتما بنشینید چون ایستادن باعث فشار به مثانه و تخلیه سریع آن میشود.
بین ساعت تا عصر کنار تخت نشسته و لیوان آب ھندوانه صاف شده را با قاشق مربا خوری عسل و چوب دارچین را درون لیوان انداخته و به آرامی میل شود
بعد از نوشیدن روی تخت دراز بکشید بعد از حدود دقیقه احساس درد خواھید کرد عمل دفع را انجام داده مجدد به تخت برگردید و لیوان دوم را میل کنید بعد از انجام عمل دفع پس از لیوان دوم ، سومین لیوان را میل کرده تا ساعت بعد از خوردن این سه لیوان عمل دفع سنگ باید انجام شود.
اگر دفع انجام نشد روز بعد مجدد آن را تکرار کنید.

موارد قابل توجه:
_اگر ھنگام شروع درد در صبحگاه باشد میتوانید آب ھندوانه و عسل را بنوشید ولی بین تا عصر ھم حتما تا لیوان میل شود
_کسانیکه خلوص خون یاخونشان کم است و خون سنگ ساز است و مصرف کلسیم و اسید اوریک سنگ ساز شده است بین تا عصر حداقل لیوان میل کنند
_کسانیکه سودایی مزاج ھستند یا رماتیسم دارند یا سردی خیلی زود اثر دارد حتما در ھر لیوان قاشق مربا خوری دارچین ھم اضافه کنند. اما ساعت میل کردن این افراد باید بین تا شب تا لیوان و بین شب تا بامداد مابقی که مانده را بخورند
_کسانیکه مشکل خون ندارند ولی بصورت ارثی سنگ کلیه دارند فقط بین ساعت تا بامداد تا لیوان میل کنند
_کسانیکه نه مشکل اسید اوریک و نه مشکل ارث دارند فقط چاقی علت داشتن سنگ است تا شب تا لیوان میل کنند ادامه بین ساعت تا بامداد
_ھمراه با ادرار دفع سنگ انجام میشود. اگر دفع سنگ ھمراه با خون باشد نشانه این است که احتمالًا سنگ خارا بوده است
در ضمن هندوانه دیمی باشد بهتر است.

دوره مقدماتی php


تغذیه و طب سنتی بخش مهم سبک زندگی اسلامی است که رو به فراموشی رفته است. آنچه مسلم هست اینکه این سبک غذایی و زندگی، بسیار شیرین تر از زندگی های بی روح مدرن امروزی است. پس پیش بسوی آداب و رسوم سنتی!

سلام بعد از درست کردن خنک بنوشیم یا دوباره گرم کنیم ؟؟؟

سلام. بعد از درست کردن بگذارید سرد شود و قبل از خوردن هم بزنید و میل کنید. عموما گرم آن طعم جذابی ندارد.

سلام یکی از فامیلم سنگ کلیه داره اندازه سنگ کلیش /هست درد شدیدی هم داره دکتر رفت بهش گفت در حال دفع شدنه لطفا پاسخ بدین

 

 

مصرف هندوانه پخته برای رساندن بخشی از خواص این میوه پرخاصیت به بدن است ، گفتنی است خوردن عصاره هندوانه ای که پخته شده است تاثیر فوق العاده ای در رفع مشکلات داخلی بدن دارد.
هندوانه پخته چاق کننده است با لاغر کننده؟

هندوانه دارای طبع سرد و تر است که گوشت و پوست این میوه قابلیت مصرف خوراکی و اثر دارویی دارد. پختن هندوانه و گرفتن عصاره آن سبب تعادل اعمال کبد و اندام هایی که تحت نظر کبد وظایف خود را انجام می دهند مانند کلیه و دستگاه ادراری می شود. اگر مزاج کبد به سمت سردی یا گرمی بیشتر برود عارضه هایی مانند سنگ کلیه، دیابت و کاهش یا افزایش قوای جنسی در بدن ایجاد می شود، هندوانه نقش موثری در تعادل عملکرد اعضایی از بدن که توسط کبد کنترل می شوند، دارد.

هندوانه پخته

همه افراد می توانند هندوانه را مصرف کنند. ولی اشخاصی مزاج سرد دارند مانند میانسال و کهنسالان باید پس از مصرف هندوانه مقداری عسل یا حلوا میل کنند.

هندوانه از 2 درصد آب تشکیل شده است. فاقد چربی و پروتئین است و درصد گلوسید (قند) آن پایین است. به همین دلیل یکی از آن میوه های کم کالری است. می شود از این میوه حتی به عنوان دسر لذت بخش افرادی که رژیم لاغری گرفته اند استفاده کرد.جوانان و افرادی که مزاج گرم و تر یا کبد گرم دارند باید یک ترکیب غذایی را خورده و پس از آن هندوانه را میل کنند. در این صورت حرارت معده صرف ماده اولیه می شود.کبد تولید کننده حرارت بدن است و هندوانه در کاهش حرارت کبد نقش دارد، در نتیجه هندوانه می تواند در تنظیم حرارت بدن و کنترل تشنگی و عطش موثر باشد.

اگر برای رشد هندوانه از کود شیمیایی استفاده شده باشد خاصیت نفاخ بودن آن بیشتر می شود، همچنین افراد باید از مصرف هندوانه هایی که در داخل آنها ریشه وجود دارد، خودداری کنند.

هر چه هندوانه قتر باشد، خواص آن افزایش پیدا می کند. مصرف این میوه باعث ایجاد رطوبت شیرین در بدن می شود و از آنجایی که اعضای بدن انسان شیرین دوست هستند این رطوبت شیرین می تواند بر روی مزاج اعضای بدن انسان تاثیرگذار باشد.

خوردن آب هندوانه و عسل

در پاسخ به این سوال که هندوانه چاق کننده است یا لاغر کننده باید گفت :هندوانه یکی از میوه های کم کالری است

در بازار هندوانه زرد (نباتی یا عسلی) و ق وجود دارد، اشخاص باید هندوانه را همراه با تخم آن مصرف کنند، زیرا تخم هندوانه سبب کاهش نفخ این میوه می شود.

هندوانه رقیق کننده غلظت خون است. این میوه به اعضایی از بدن مانند کبد کمک می کند که در ترشح صفرا یا پروتئین هایی که مورد نیاز بدن است، تعادل را ایجاد کند. اگر در عضوی مانند کلیه، سنگ به صورت های مختلف شکل گرفته باشد، مصرف هندوانه سبب تسهیل دفع آن می شود. 70 تا 80 درصد از سنگ های کلیه به وسیله خود کلیه قابلیت دفع دارند.

مصرف این میوه علاوه بر اینکه به تعادلِ حرارت معده کمک می کند در جابجایی غذا از معده به روده نیز نقش دارد و اشخاصی که ماندگاری غذا در معده آنها بیشتر است باید هندوانه مصرف کنند.

مربای پوست هندوانه در درمان برخی از سردرد ها در افرادی که مزاج گرم رو به سردی دارند و در اشخاص میانسال و کهنسال که مزاج سرد دارند، مفید است.

افرادی که گرم مزاج هستند باید مربای پوست هندوانه را داخل سکنجبین حل کرده و میل کنند، مصرف پوست هندوانه نیز در مبتلایان به وسواس ذهنی ضروری است، مربای پوست هندوانه نیز نقش ملین در افراد مبتلا به یبوست را دارد.

اشخاصی که دچار ضعف هضم در معده هستند باید پس از غذا مربای پوست هندوانه استفاده کنند و این مربا در تقویت هاضمه در معده و کل اعضای بدن تاثیرگذار است.

مصرف هندوانه برای همه سنین مفید است و افرادی که مزاج سرد دارند به خصوص جوانان باید آب هندوانه را با 2 قاشق غذاخوری سکنجبین در یک لیوان مخلوط کنند، سپس این ترکیب را قرقره کرده و بنوشند. مصرف این نوشیدنی به مدت سه تا چهار هفته سبب دفع سودای حاصل از صفرا از سیستم اعصاب مرکزی می شود.

نوشیدن آب هندوانه با سکنجبین، آب هندوانه و عسل برای میانسال و کهنسالان و آب هندوانه به تنهایی برای افرادی که مزاج گرم و خشک دارند، مفید است. آب هندوانه به هضم غذا کمک می کند.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران

مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته می تواند خطرناک باشد، اما مواد غذایی ای نیز هستند

ریحان بنفش یکی از سبزیجات معطر و خوشمزه است که خواص زیادی نیز دارد. بهتر

داشتن فرزند آرزوی بسیاری از ماست که ممکن است در اثر غفلت و بی توجهی این موهبت الهی را از دست دهیم. مصرف برخی خوراکی ها می تواند بر ناباروری زوجین تاثیر گذار باشد برای آگاهی از این خوراکی ها در ادامه با ما همراه باشید.

آب فلفل‌دلمه‌ای سبز برای سلامت چشم بسیار مفید است. این گیاه منبع خوبی از آب است که می‌تواند چشم شما را سالم نگه دارد.

تقویت حافظه با مریم گلی , مریم گلی از اکسایش مواد چرب در سیستم عصبی پیشگیری می‌کند و روند تخریب سلول‌های عصبی را به تعویق می‌اندازد.





 

هندوانه یکی از آن میوه‌های آبدار است که به راحتی رفع عطش می‌کند و شما را سر حال می‌آورد. این میوه‌ی سرخ آبدار کم کالری بوده و حاوی ویتامین‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی زیادی است.

گوشت این میوه ق، صورتی، سفید یا زردرنگ است. بدون شک شما هم قش را بیشتر می‌پسندید. با ما باشید تا بگوییم زیر پوست هندوانه چه خبر است!

 

هندوانه از 2 درصد آب تشکیل شده و کالری کمی به بدن تحمیل می‌کند. این میوه‌ی آبدار در بین میوه‌هایی قرار دارد که گلوسید (قند) زیادی ندارند و میزان پروتئین و لیپیدهای موجود در گوشتش کم است. طعم شیرین هندوانه مدیون گلوسیدهای آن است که از ساکاروز و فروکتوز تشکیل شده و قدرت شیرین‌کنندگی بالایی دارند.

هندوانه سرشار از ویتامین C می‌باشد. در واقع 200 گرم هندوانه بیش از 25 درصد نیاز روزانه‌ی ما به این ویتامین را تامین می‌کند. این میوه سرشار از ویتامین‌های گروه ب (200 گرم از آن تامین کننده 5 درصد نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین B1 و B6) و پیش ساز ویتامین A نیز محسوب می‌شود.

میزان مواد معدنی این میوه‌ی آبدار خیلی زیاد نیست اما با این حال حاوی پتاسیم، منیزیم، میزان کمی کلسیم، فسفر و همچنین آهن، روی، مس و منگنز می‌باشد. هندوانه برای کلیه‌ها مفید است و باعث تمیزی و سم‌زدایی آن‌ها می‌شود و میزان ادرار را بالا می‌برد. میزان بالای فیبر موجود در این میوه برای افرادی که روده‌های حساسی دارند و همچنین برای بچه‌ها بسیار مفید است. هندوانه همچنین حاوی میزان زیادی آنتی‌اکسیدان مانند لیکوپن و بتاکاروتن می‌باشد. پس خودتان را از این همه خاصیت محروم نکنید. باید بدانید که محققان ثابت کرده‌اند بتاکاروتن موجود در این میوه برای خوش‌آب‌ورنگ شدن پوست نیز مفید است. علاوه بر مصرف خود هندوانه می‌توانید مقداری از گوشت این میوه را روی پوست صورت خود بگذارید تا خشک شود. سپس شستشو دهید. خواهید دید که پوستتان مرطوب و خوش‌رنگ می‌شود.

هندوانه فقط برای خنک شدن و رفع عطش نیست و شما را از ابتلا به

بیماری‌های خطرناک نیز حفظ می‌کند. برای همین توصیه می‌کنیم هر روز

خودتان را یک قاچ هندوانه مهمان کنید


به عقیده‌ی محققان آمریکایی «سیترولین» موجود در هندوانه تأثیری مانند ویاگرا دارد. سیترولین با مشکلات نعوظی آقایان مقابله می‌کند. این ترکیب که بیشتر در پوست هندوانه قرار دارد مانند ویاگرا عمل می‌کند و با مشکلات جنسی مقابله می‌کند به این ترتیب که بدون ایجاد عوارض جانبی دارو باعث می‌شود خون در رگ‌ها به راحتی جریان داشته باشد. البته برای این کار لازم است که یک و نیم لیتر آب خالص هندوانه میل کنید و این کار هم باعث می‌شود که مدام سراغ توالت را بگیرید. به عقیده‌ی محققان هندوانه می‌تواند تأثیر مثبتی روی روابط عاشقانه‌ی شما بگذارد اما اگر مشکل جدی است نمی‌تواند جایگزین مناسبی برای داروهای پزشکی باشد.

 

بدون شک بارها شنیده‌اید که متخصصان حوزه‌ی تغذیه سفارش کرده‌اند روزانه 5 واحد میوه و سبزیجات (معادل حداقل 80 گرم) میل کنید و در هر فصلی از میوه‌های همان فصل نهایت استفاده را ببرید. هندوانه نیز باید بخشی از این 80 گرم باشد.

لیکوپن اصلی‌ترین کاروتنوئید موجود در هندوانه است. این ترکیب آنتی‌اکسیدانی نقش موثری در بدن دارد. به این ترتیب که با التهاب و کلسترول بالا مقابله می‌کند.


نتایج پژوهش‌های متعدد نشان داده است که اگر میزان لیکوپن خونتان بالا باشد کمتر در معرض بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان پروستات می‌شوید. باید بدانید که در حالت کلی مصرف مواد غذایی سرشار از کاروتنوئیدها خطر ابتلا به برخی از سرطان‌ها را کاهش می‌دهد. ویتامین‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و فیبرها موجود در هندوانه و میوه‌ها و سبزیجات دیگر نقش موثری در حفظ سلامت بدن دارند.

نتایج اکثر پژوهش‌ها نشان می‌دهد که مصرف زیاد سبزیجات و میوه‌هایی مانند هندوانه و غیره نقش موثری در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان و بیماری‌های مزمن دیگر دارد. پس می‌بینید که هندوانه فقط برای خنک شدن و رفع عطش نیست و شما را از ابتلا به بیماری‌های خطرناک نیز حفظ می‌کند. برای همین توصیه می‌کنیم هر روز خودتان را یک قاچ هندوانه مهمان کنید.

 

احتمال دارد که مصرف هندوانه باعث بروز حساسیت دهانی شود. در واقع برخی از افراد به بعضی از پروتئین‌های گیاهی حساسیت دارند. این افراد حساس بعد از مصرف هندوانه دچار احساس خارش و سوزش در دهان و گلو می‌شوند که البته بعد از چند دقیقه برطرف می‌شود.

 

هر 100 گرم هندوانه حاوی ترکیبات زیادی است که در زیر به برخی از این عناصر مغذی اشاره می‌شود:

کالری                          30 کیلوکالری انرژی

پروتئین                        0.61 گرم

لیپید یا چربی               0.15 گرم

گلوسیدها                   7.55 گرم

فیبر                            0.40 گرم

آب                              1.45 گرم

ویتامین ث                   8.1 میلی‌گرم

پتاسیم                       112 میلی‌گرم

کلسیم                        11 میلی‌گرم

منیزیم                        10 میلی‌گرم

آهن                            0.24 میلی‌گرم

استرول‌های گیاهی     2 میلی‌گرم

 


قلبتان را با هندوانه بیمه کنید

هندوانه‏ زرد یا هندوانه آناناسی

هندوانه و خواص آن

سلامتی در شب انار و هندوانه

هندوانه؛ میوه ای پر فایده و خنك برای تابستانی گرم

مقایسه‌ی خربزه، هندوانه و طالبی

تا می‌توانید هندوانه بخورید

تأثیر میوه و سبزی بر بیماری‌های قلبی


هندوانه یکی از منابع طبیعی آنتی اکسیدان های قوی است که به طور طبیعی موجود می باشد. یکی از منابع قوی آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامینC و ویتامین A، است که برای تمامی بیماری ها مفید می باشد. همچنین خطر ابتلا به از دست دادن آب بدن را نیز کاهش می دهد. تابستان و هندوانه دو عضو جدا نشدنی هستند. هندوانه عموما در تمامی کشور های جهان یافت می شود. با وجود اینکه در تمامی فصول سال می توان از هندوانه استفاده کرد اما مهمترین دلیلی که از آن در تابستان استفاده می شود این است که در این زمان تازه ترین حالت خود را دارد و شیرین است. هیچ میوه ای به این اندازه حالت قرچ قرچ نمی دهد و نمی تواند تشنگی را برطرف کند. فواید هندوانه برای سلامت شما • اثرات هندوانه بسیار خوب و منحصر به فرد است. مهم نیست که چگونه تکه شود مهم این است که بهترین آنتی اکسیدان های موجود در طبیعت را در خود جای داده است. • بهترین منبع ویتامین C و ویتامین A است و خصوصا ویتامین های آن در فرم بتا کراتین هستند. • هندوانه زیبای ق همچنین منبع خوبی از آنتی اکسیدان کاروتین است که لیسوپین نام دارد. این آنتی اکسیدان ها در طول بدن مهاجرت می کنند و رادیکال های آزاد را خنثی می کنند یا از بین می برند. رادیکال های آزاد ترکیباتی در بدن هستند که می توانند برای بدن مضر باشند. آنها قادرند که کلسترول را اکسیده کنند و آن را به دیواره رگهای قلب بچسبانند به گونه ای که آن ها را ضخیم کنند و خون قادر به عبور آسان نباشد که در نهایت منجر به سکته قلبی شود. لیکوپین یا لیسوپین که قی زیبای میوه ها را ایجاد می کند از خطر ابتلا به سرطان پروستات جلوگیری می کند. • یک واقعیت است و آن هم اینکه هندوانه از میان میوه ها و سبزیها تنها میوه ای است که بالاترین میزان لیکوپین را دارد. • هندوانه میوه ای است که در الکترولیت های موجود در بدن مثل سدیم و پتاسیم بسیار قوی است. الکترولیت هایی که در هنگام تعریق از بدن خارج می شود. • هندوانه شامل مقادیر زیادی از ویتامین B است. که برای تولید انرژی مورد استفاده قرار می گیرد. متخصصان تغذیه هندوانه را برای ویتامین های B6 و B1 و منگنز توصیه می کنند و آن هم به دلیل مقادیر زیادی از آب است که تقریبا 0 درصد آن را تشکیل می دهد و همچنین از لحاظ میزان کالری در بالاترین سطح در میان میوه ها قرار دارد. • هندوانه قدرت خنک کنندگی بالایی دارد و همچنین میزان آمینو اسید سیترولین در آن زیاد است. این گونه ای از آمینو اسید است که بدن ما برای ساخت آمینو اسید های دیگر از آن استفاده می کند. امینو اسید ارجینین که در چرخه ادرار برای از بین بردن آمونیاک مورد استفاده قرار می گیرد. • آنتی اکسیدان ها از شدت آسم می کاهند. همچنین از جمع شدن سلول های سرطانی نیز جلوگیری به عمل می آورند، از آسم، بیماری های قلبی عروقی، آرتروز های روماتیسمی و سرطان پروستات نیز جلوگیری می کند. • هندوانه یک منبع عظیمی از سیامین، پتاسیم، منگنز است که از بدن ما در برابر بسیاری از بیماری ها مراقبت می کند. • هندوانه قدرت چاق کنندگی ندارد اما در تولید انرژی بسیار موثر است. از بدن در برابر انحطاط سلولی مواظبت می کند. زمانی که گرمای تابستان شما را با تشنگی خسته می کند، خوردن یک تکه هندوانه انتخاب بهتری در مقایسه با خوردن نوشابه های انرژی زاست. هندوانه منبع غنی از آب را به بدن میرساند در حالیکه نوشیدنی های انرژی زا به دلیل کافئینی که دارند آب بدن را نیز از بین می برند و بدن را خشک می کنند. هیچ چیزی در یک روز خشک و بینهایت گرم نمی تواند دلچسب تر از خوردن یک قاچ هندوانه خنک و آبدار باشد.


استروایت یا عفونی، اگزالاتی و اسیداوریکی. سنگ ھا در لگنچه،میزنای،مثانه ودر پیشابراه دیده می شوند.

رژیم غنی ازکلسیم – سدیم – پروتئین و ھمچنین عدم تحرک افراد، در ابتلا به سنگ نقش مھمی دارد .درد حاد اغلب ناشی از گیرکردن سنگ در مجاری ادراری است وگرنه خود سنگ اغلب علامتی ندارد. انسداد، عفونت، خیز درد شدیددر منطقه دنده ای مھره ای، تھوع،استفراغ و اسھال است. درد بسیار شدید و شبیه به درد زایمان است، یا خون ادراری در این افراد دیده می شود.

ھدف فوری درمان درد و ھدف طولانی جلوگیری از تخریب نفرون است. نفرون نام واحدھای ساختاری کلیه است که لوله پیچیده ای متشکل از یک لایه بافت پوششی است و در یک انتھا بسته و در انتھای دیگر به درون لگنچه باز می شود. سنگ کلیه می تواند کشنده باشد

توجه:در زمان شروع درد در کنار پنجره یا جایی که بتوانید نفس عمیق ھمراه با اکسیژن داشته باشید 2 تا 3 دقیقه نفس عمیق بکشید

جھت دفع سنگ:

یک ھندوانه 2 تا 3 کیلویی را در نظر گرفته با پوست بشویید و با گفتن نام خدا آن را با پوست خرد کرده و در قابلمه بریزید (قابلمه خالی و بدون آب باشد) سپس زیر گاز را روشن کنید و پس از جوش آمدن 1 عدد چوب دارچین حدود 10 سانتیمتری را در آن انداخته و درب قابلمه را بسته و پس از 30 تا 35 دقیقه بدون برداشتن از روی گاز با گوشت کوب شروع به له کردن آن میکنیم(ھندوانه را با پوست له میکنیم) و مجدد 10 تا 15 دقیقه میگذاریم بعد از له شدن بجوشد

سپس از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا ولرم شود بعد آن را صاف کرده و چوب دارچین را مجدد داخل قابلمه ای که آب صاف کرده را در آن ریختیم میاندازیم بماند

اگر دفع انجام نشد 45 روز بعد مجدد آن را تکرار کنید.

موارد قابل توجه:

1_اگر ھنگام شروع درد در صبحگاه باشد میتوانید آب ھندوانه و عسل را بنوشید ولی بین 5 تا 7 عصر ھم حتما 2 تا 3 لیوان میل شود

 2_کسانیکه خلوص خون یاخونشان کم است و خون سنگ ساز است و مصرف کلسیم و اسید اوریک سنگ ساز شده است بین 5 تا 7 عصر حداقل 2 لیوان میل کنند

3_کسانیکه سودایی مزاج ھستند یا رماتیسم دارند یا سردی خیلی زود اثر دارد حتما در ھر لیوان 1 قاشق مربا خوری دارچین ھم اضافه کنند. اما ساعت میل کردن این افراد باید بین تا 11 شب 2 تا 3 لیوان و بین 11 شب تا 1 بامداد مابقی که مانده را بخورند4_کسانیکه مشکل خون ندارند ولی بصورت ارثی سنگ کلیه دارند فقط بین ساعت 11 تا 1 بامداد 2 تا 3 لیوان میل کنند5_کسانیکه نه مشکل اسید اوریک و نه مشکل ارث دارند فقط چاقی علت داشتن سنگ است تا 11 شب 2 تا 3 لیوان میل کنند ادامه بین ساعت 11 تا 1 بامداد 

6_ھمراه با ادرار دفع سنگ انجام میشود. اگر دفع سنگ ھمراه با خون باشد نشانه این است که احتمالًا سنگ خارا بوده است

در ضمن هندوانه دیمی باشد بهتر است.

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لونگان میوه x بخوانید...