خواص پودر ليمو عماني در لاغري

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :


خواص لیمو عمانی چیست خواص لیمو عمانی برای پوست خواص لیمو عمانی با عسل خواص لیمو عمانی در بارداری خواص لیمو عمانی در چای یمو عمانی گونه ی دیگری از لیمو ترش و درخت آن از خانواده ی نارنج است. لیمو عمانی تازه، رنگ خردلی داشته و بسیار ترش است؛ به طوری که تازه ‌اش را نمی ‌توان به تنهایی مصرف کرد. به همین دلیل آن را در آفتاب خشک می‌ کنند تا قابلیت مصرف آن افزایش یابد.

 

 

 


درباره لیمو عمانی بیشتر بدانید

 

دوره مقدماتی php


گیاه لیمو عمانی بومی آسیای جنوبی بوده و در آمریکا و آمریکای لاتین نیز کشت می‌شود. این گیاه در مناطق مختلف جنوب و جنوب شرقی ایران نظیر بندر عباس، میناب، جهرم و شیراز به طور فراوان کاشته می‌شود. لیمو عمانی معمولاً در طبخ خورش های ایرانی چون قرمه سبزی و قیمه استفاده می‌شود. آنها را پیش از ریختن در غدا سوراخ کرده، شکسته یا خرد می‌کنند. در کشورهای دیگر گاهی نیز آنها را به‌صورت گرد کوبیده به خوراکهای برنجی می‌افزایند. مثلاً در خوراک خلیجی پر ادویه‌ای با نام بهارات یا کبسا. از این محصول در کشورهای عرب همسایه همچون عراق، کویت و بحرین نیز استفاده می‌شود. گفته می‌شود برای پرهیز از تلخ شدن غذا بهتراست پیش از افزودن آن به غذا تخم‌های آنرا درآورد. در ضمن وقتی درسته در غذا انداخته می‌شود محل تجمع روغن شده و خوردن آن هر چند که خود کالری ندارد، توصیه نمی‌شود.

 


لیموعمانی از نوعی لیموهای ترش کوچک یا بزرگ آبلیموگیری تهیه می‌شود و طی فرآیند خشک‌ شدن از رنگ مایل به زرد و سبز به رنگ قهوه‌ای تیره یا سوخته تبدیل می‌شود. معمولا رنگ لیموعمانی آفتاب خشک، قهوه‌ای روشن و داخل آن سیاه رنگ است. در منابع گفته شده است هر چه لیموعمانی درشت‌تر و تیره‌تر باشد از مرغوبیت و کیفیت بالاتری برخوردار است البته لازم است بدانید لیموعمانی تازه خشک شده بیشتر به رنگ خردلی و بسیار ترش است. با توجه به این‌که این روزها انواع متفاوتی از لیموعمانی در بازار وجود دارد، گفته می‌شود لیموهای به رنگ سفید چینی هستند. در نتیجه فواید آن را باید از چینی‌ها پرسید!

 

 

 


خواص لیمو عمانی در طب سنتی

 


مواد متشکله ی لیمو عمانی را ترکیبات تلخ، فلاونوئیدها، اسید سیتریک، املاح، ویتامین ‌ها به ویژه ویتامین C و مواد فرار تشکیل می ‌دهد. عمده ترین ترکیبات موجود در روغن فرار گیاه را لیمونن، آلفا-ترپینئول، گاما ترپینن، ترپینولن، 1 و 8 سینئول و لینالول تشکیل می دهد. این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده ی فشار خون و چربی خون شناخته شده است.

 


مصرف لیمو عمانی را برای مبتلایان به چربی خون مفید است و افراد می توانند به دمنوش هایی که در زمستان مصرف می کنند، لیمو عمانی را بیفزایند، استفاده از دم کرده گل گاو زبان به همراه لیمو عمانی مانع از افزایش غلظت خون در افراد می شود. همچنین مصرف شربت لیمو ترش تازه همراه با عسل برای افرادی که مزاج گرم دارند مفید است، همچنین استفاده از این نوشیدنی به مدت ۶۰ روز سبب لاغری و تقویت معده نیز می شود.

 


خوردن دم ‌کرده ی آن اغلب با چای و گل گاوزبان در کاهش فشار خون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم‌ کرده ی آن با عسل یا نبات پیشنهاد می ‌شود. لیمو عمانی از نظر طب سنتی خنک ‌کننده، اشتهاآور، ضدعفونی ‌‌کننده، مقوی معده، ضد نفخ، موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین C موثر است.

 

 

 


کاهش فشار خون با خواص لیمو عمانی

 


این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده ی فشار خون و چربی خون شناخته شده است. خوردن دم ‌کرده ی آن اغلب با چای و گل گاوزبان در کاهش فشار خون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم‌ کرده ی آن با عسل یا نبات پیشنهاد می ‌شود. لیمو عمانی از نظر طب سنتی خنک ‌کننده، اشتهاآور، ضدعفونی ‌‌کننده، مقوی معده، ضد نفخ، موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین C، مسکن سردرد، التیام‌ دهنده ی سرفه و سرماخوردگی است.
این چاشنی به دلیل مواد آنتی‌ اکسیدانی، ضدسرطان شناخته شده و در دفع مواد صفراوی موثر است.

 


بهبود ویتامین C با خواص لیمو عمانی

 


دم کرده لیمو بهترین هدیه برای بیماران فشار خون است ، با کمک رادیو اکتیوی که در لیمو و جود دارد جلوی پیری را خواهد گرفت . ترشی لیمو نه تنها برای مبتلایان به زخم معده مضر نیست بلکه صد در صد هم مفید است و از فلج کودکان جلو گیری می کند . ضد سر طان نیز هست. در شبه جزیره مالایا برگ های لیمو عمانی را له می کنند و برای سر درد روی پیشانی می گذارند تا سردرد خود را خوب کنند. این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی است و از نظر ویتامین C از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده فشار خون و چربی خون شناخته شده است. خوردن دم ‌کرده آن اغلب با چای و گل گاو زبان در کاهش فشار خون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم‌ کرده آن با عسل یا نبات پیشنهاد می ‌شود. لیمو عمانی از نظر طب سنتی خنک ‌کننده، اشتها آور، ضدعفونی ‌‌کننده، مقوی معده، ضد نفخ، موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین C، مسکن سردرد، التیام‌ دهنده ی سرفه و سرماخوردگی است. این چاشنی به دلیل مواد آنتی‌ اکسیدانی، ضدسرطان شناخته شده و در دفع مواد صفراوی موثر است.

 

 

 

 

 


خواص لیمو عمانی در طب سنتی , خواص لیمو عمانی در چای

 


خواص لیمو عمانی در طب سنتی , خواص لیمو عمانی در چای

 


خواص لیمو عمانی در طب سنتی , خواص لیمو عمانی در چای

 


خواص لیمو عمانی در طب سنتی , خواص لیمو عمانی در چای

 

 

 

سیر گیاهی کهن می باشد که از دیرباز به خوردن آن برای درمان و پیشگیری از بیماری ها توصیه شده است و از جمله فواید سیر می توان به درمان پروستات و آلرژی و کاهش فشارخون اشاره کرد .

نوشیدن شیر در ماه رمضان برای سحری و افطاری باعث بازسازی ماهیچه ها و همچنین افزایش انرژی شما می شود . و بی خوابی شما را برطرف می کند .


میوه انبه برای درمان بیماری هایی مانند سرطان و کم خونی موثر می باشد . مصرف این میوه برای کسانی که نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند بسیار مفید است.

انجیر یکی از میوه هایی می باشد که در قرآن کریم از آن یاد شده است و برای سلامت بدن و دور کردن بیماری هایی مانند سرطان بسیار مفید است . همچنین برای مادران باردار و جنین بسیار خاصیت دارد.

انار یکی از میوه های پر از خاصیت برای درمان بیماری هایی همچون سرطان ، سرماخوردگی و درمان میگرن می باشد .

گلابی از آن میوه های خوشمزه و خوش طعمی است که برای درمان بیماری هایی همچون سردرد ، سوهاضمه و ورم مثانه و دیگر بیماری های شایع بسیار موثر است .

در این مطلب می خواهیم ۹ خوراکی زنانه مانند کنگر ، شیر و کلم بروکلی و دیگر روش های درمانی برای مشکلات رفتاری و روحی در هنگام قاعدگی را به شما معرفی کنیم .

سم زدایی کبد یکی از کارهای مهم برای حفظ سلامت بدن است چرا که بیماری ها را از شما دور می کند و منجر به کاهش وزن و از بین بردن چربی های مضر می شود .

دانشمندان پس از انجام آزمایش های مختلف بر روی انبه ها متوجه شدند که آنها در مطالعات آزمایشگاهی برخی از سلول های سرطانی روده و پستان را متوقف میکنند.

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لونگان x بخوانید...