خواص و مضرات کره ی بادام زمینی

دوره مقدماتی php
خواص و مضرات کره ی بادام زمینی
خواص و مضرات کره ی بادام زمینی



بادام زمینی پر از چربی های سالم و پروتئین مرغوب است

 

بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین است

خواص و مضرات کره ی بادام زمینی

دوره مقدماتی php

خوردن بادام زمینی و همچنین انواع دیگر آجیل ها ممکن است در برابر بیماری های قلبی محافظت کنند

مسمومیت جدی با آفلاتوکسین می تواند منجر به نارسایی کبد و سرطان کبد شود

راهنمای انتخاب و خرید محصولات زناشویی

باکیفیت ترین طعم دهنده ها وچاشنی ها

الان بهترین فرصت برای بازسازی پوستته!

برای خرید ادکلن اصل باتخفیف70% کلیک کن

تازه ترین ادویه ها رو آنلاین خرید کن

لاغری موضعی با لیزر

کجا رایگان تبلیغ کنم؟

ماندگاری حالت مو برای زمان طولانی

انواع گن وفرم دهنده بدن اورجینال و باکیفیت

ماشین لباسشویی با آبکشی شرعی

سوغات ادویه جنوب با بسته بندی ویژه

درمان گیاهی حیوانات خانگی

مشاوره روشهای درمان بواسیر/تماس بگیرید

با فروش آانلاین کسب و کارت رو نجات بده!

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020



آشنایی با خواص کره بادام زمینی

امروزه کره بادام زمینی جای خود را در بین مردم بازکرده است. اما آیا کره بادام زمینی برای سلامتی خوب است؟برخی کره بادام زمینی را بر روی نان تست مالیده و به عنوان صبحانه میل می‌کنند و برخی در خمیر کیک و کلوچه از آن استفاده می‌کنند، به هر شکلی که استفاده شود غذای بسیار جذاب و پرطرفداری است که اگر یک‌بار آن را خریداری کنید، بعدازآن همیشه یک بسته کره بادام‌زمینی در آشپزخانه خود خواهید داشت. همانند بسیاری از کره‌های مغزهای گیاهی، کره بادام‌زمینی نیز حاوی چربی و کالری بسیار بالایی است (حدود 90 کالری و 16 گرم چربی در هر 2قاشق غذاخوری). خبر خوب این است که با خوردن 2 قاشق کره بادام‌زمینی علاوه بر دریافت 190 کالری، مقدار بسیاری زیادی مواد مغذی نیز دریافت می‌کنید. مغزها و کره‌های آن‌ها منبع بسیار خوبی برای پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند.در سال 2003 سازمان نظارت بر غذا و داروی امریکا ادعای فواید سلامتی برای کره بادام‌زمینی و برخی مغزهای گیاهی را تأیید کرد و اعلام کرد شواهد علمی نشان می‌دهد که خوردن بیشتر مغزهای گیاهی به مقدار  42 گرم در روز ( به‌عنوان بخشی از برنامه غذایی کم کلسترول و کم‌چربی اشباع‌شده) می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

بیشتر تحقیقات نشان می‌دهد فواید سلامتی مغزها شامل کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی یا عوامل زمینه‌ساز آن‌هاست اما شواهدی نیز وجود دارد که نشان می‌دهد ممکن است مغزها به کاهش بیماری‌های دیگری نیز کمک کنند مثلاً کره بادام‌زمینی منبع ماده شیمیایی گیاهی ریزوراترول (resveratrol) است (ماده‌ای که در پوست انگور نیز وجود دارد). مطالعه اخیر در آلمان نشان داد که این ماده تأثیر پیشگیری‌کننده برای سرطان کولورکتال (روده) دارد.نکته جالب این است که بادام‌زمینی درواقع یکی از حبوبات (از خانواده باقلائیان) بومی امریکای جنوبی است که ظاهر و طعمی همانند مغزها دارد.خواص و مضرات کره ی بادام زمینی

 

 

بادام‌زمینی ازنظر تغذیه‌ای نیز همانند مغزها است. حدود نیمی از وزن آن چربی است و بقیه وزنش تقریباً به‌طور مساوی پروتئین و کربوهیدرات (همراه با فیبر) است. حدود نیمی از کل چربی بادام‌زمینی چربی‌های تک پیوندی اشباع‌نشده هستند. این همان چربی است که با سطح سالم‌تر لیپیدهای خون مرتبط است. یک‌سوم چربی آن را چربی‌های چند غیراشباع (Polyunsaturated) تشکیل می‌دهد که کاملاً در بادام‌زمینی از اسیدهای چرب امگا-6 تشکیل‌شده است. حدود14% چربی آن، به‌طور طبیعی اشباع‌شده است.برای خرید  کره بادام‌زمینی به دنبال چه باشیم؟

نکاتی برای خرید کره بادام زمینی

هنگام خرید کره بادام‌زمینی به دنبال محصولات طبیعی که چربی یا شکر افزوده ندارند یا مقدار آن بسیار کم است باشید. برخی شرکت‌ها روغن‌های هیدروژنه بخشی نیز به نوع معمول کره بادام‌زمینی اضافه می‌کنند و بسته به مقداری که افزوده می‌شود، ممکن است چربی‌های ترنس نیز در آن وجود داشته باشند.  از نظر سدیم حتی طبیعی ترین برندهای کره بادام زمینی، مقداری نمک برای طعم به آن می‌افزایند. اگرچه با مقدار کم آن نیز می‌توان طعم خوبی ایجاد کرد و حدود 120 میلی‌گرم سدیم در هر دو قاشق غذاخوری معمولاً مطلوب است.

بادام زمينی و کره ی آناين كره‌ ضد كلسترول استکره بادام زميني براي كساني كه مستعد ابتلا به بيماري‌هاي قلبي هستند، مفيد مي باشد، زيرا چربي‌هاي موجود در بادام‌زميني از نوع چربي‌هاي خوب هستند. به علاوه داراي فيتوسترول است که ساختاري شبيه به کلسترول موجود در غذاهاي حيواني دارد، با اين تفاوت که بر خلاف کلسترول، فيتوسترول براي سلامت قلب و عروق مضر نيست.در ضمن، هر 32 گرم کره بادام‌زميني حدود 50 ميلي‌گرم فيتوسترول دارد و بررسي‌ها نشان داده مصرف روزانه 2 گرم فيتوسترول مي‌تواند تا 10 درصد از ميزان کلسترول LDL يا کلسترول بد بکاهد و در صورتي که فرد رژيم کم چربي داشته باشد، مي‌تواند ميزان کلسترول بد را تا 20 درصد پايين آورد.در كل تحقيقات نشان داده اند که مصرف حداقل 4 بار بادام‌زميني در هفته، تا 37 درصد از خطر بيماري‌هاي قلبي مي‌کاهد. پس اگر مي‌خواهيد از بيماري‌هاي قلبي در امان باشيد، از يک مشت بادام‌زميني (حاوي ده عدد) يا يک قاشق غذاخوري کره بادام‌زميني، آن هم 4 بار در هفته شروع كنيد.

 

خواص داروئی کره بادام زمینی

ضد سرطانتحقيقات ديگري نشان داده اند كه مصرف يک واحد بادام‌زميني (10 عدد بادام زميني) در هفته مي‌تواند از بروز سرطان روده در زنان پيشگيري کند. فيتوسترول موجود در بادام‌زميني و کره بادام‌زميني نيز مي‌تواند رشد سلو‌ل‌هاي سرطان پستان، روده بزرگ و پروستات را کند كرده و حتي از بروز سرطان ريه در افراد مستعد بكاهد. به‌علاوه، بادام‌زميني حاوي نوعي آنتي‌اکسيدان به نام رزوراترول است که مي‌تواند به نوعي ترکيب ضدسرطاني به نام پيساتانول تغيير شکل يابد. اين تغيير شکل به کمک نوعي آنزيم که در تومورهاي سرطاني يافت مي‌شود، ايجاد مي‌شود و به اين ترتيب مانع رشد تومورها خواهد شد.

ضد ديابتجالب است بدانيد ثابت شده که مصرف منظم کره بادام‌زميني (حداقل 5 قاشق غذاخوري در هفته) مي‌تواند از بروز ديابت نوع 2 در زنان پيشگيري کند. فيبر و منيزيم موجود در کره بادام‌زميني از جمله دلايل خاصيت ضدديابتي اين ماده غذايي هستند.

دشمن سنگ كيسه صفراتحقيقات بي‌شماري نشان داده اند مصرف مرتب کره بادام‌زميني مي‌تواند احتمال ابتلا به سنگ صفرا را در مردان و احتمال برداشتن کيسه صفرا را در زنان کاهش دهد. دليل اين خاصيت بادام زميني نيز وجود فيبرهاي غذايي، فيتوسترول و منيزيم است. مطالعه 20ساله روي بيش از 80 هزار زن نشان مي‌دهد زناني که حداقل دو قاشق غذاخوري بادام‌زميني يا کره بادام‌زميني در هفته مصرف مي‌کنند تا 25 درصد کمتر به سنگ صفرا مبتلا مي‌شوند.شايد باور نکنيد، اما اين راه ساده و آساني براي پيشگيري از ابتلا به اين بيماري است.

باز هم فيتواسترولاما در مورد مصرف منظم اين نوع كره توسط خانم‌هاي باردار بايد بگوييم، امروزه بحث فيتواستراديول بسيار داغ بوده و محققان اثرات گوناگوني را به آن نسبت مي‌دهند؛ مثلا مشکلات قاعدگي را به کمک آن مي‌توان برطرف کرد، و يا اينکه اين مواد قادرند احتمال بروز پوکي استخوان را كم كنند.از آنجايي که فيتواستراديول‌ در بادام‌زميني وجود دارد (يعني در هر 100 گرم کره بادام‌زميني، 100 ميلي‌گرم از اين ماده يافت مي‌شود)، مي‌تواند براي بيماري‌هاي زنانه موثر باشد، اما مصرف آن در بارداري دلخواه است، يعني نه ضرر خاصي براي مادر و جنين دارد و نه منفعت خاصي، فقط مصرف‌اش بايد به اندازه و در وعده صبحانه باشد، زيرا در صورت افزايش مصرف کره بادام‌زميني به دليل داشتن چربي و انرژي زياد، مشکل اضافه وزن پيش خواهد آمد.افرادی هم که مي‌خواهند شب‌ها شام سبکي بخورند، مي‌توانند با يك فنجان چاي، يك يا دو واحد نان آغشته به اين نوع کره را ميل کنند.

هشدارها:با وجود تمامي فوايد ياد شده، بادام‌زميني جزء مواد غذايي آلرژي‌زا (حساسيت زا) است. حساسيت به بادام‌زميني مي‌تواند شديد باشد، طوري که مصرف مقدار کمي از‌ آن مي‌تواند به شوک آنافيلاکسي منجر شود. در نتيجه افراد مبتلا به آلرژي بايد از مصرف هر گونه غذاي حاوي بادام‌زميني خودداري کنند، حتي خوردن كره بادام‌زميني هم به دليل داشتن ذرات پروتئين درست نيست. بنابراين در دو سال اول زندگي نبايد از بادام زميني و فرآورده‌هاي آن براي تأمين انرژي كودك استفاده كرد، ولي بعد از آن در صورت نداشتن حساسيت، مي‌توان آن را در برنامه غذايي گنجاند.از سوي ديگر، گاهي پزشک به افرادي كه مستعد ابتلا به سنگ كليه و مثانه هستند، توصيه مي‌کند از خوردن مواد غذايي حاوي اگزالات‌ها از جمله بادام زميني و كره‌ ي آن خودداري کنند، زيرا اين ترکيبات احتمال بروز اين سنگ‌ها را بالا مي برند.يادتان نرود كه کره بادام‌زميني طبيعي را مي‌توان براي يک يا دو هفته در هواي آزاد و دو ماه در يخچال‌ نگه داشت.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

 

منابع : هفته نامه سلامت / wiki.5040.ir

خوراکی های پرخاصیت

قطعات یدکی انواع لوازم خانگی رواینجاپیداکن

راه و رسم داشتن زندگی زناشویی بدون تنش

کاملترین درگاه رزرو تورهای داخلی و خارجی

به تماشای کیفیتی بی حاشیه!

اسلایس براونی آلبالو

خواص و مضرات کره ی بادام زمینی

چگونه نزد همسر بیشتر دوست داشته شویم؟

قاعدگی دردناک زنان و دختران

کسب وکارت به بن بست رسیده ودنبال راه حلی؟

مدرن ترین محصولات آشپزخانه باقیمت مناسب

مشاهده تمامی مدلهای لوازم خانگی اسنوا/قیمت

دیگه لازم نیست حتماروبه روی تلویزین بشینی!

هر کسب وکاری داری اینجا رایگان تبلیغ کن

سه چرخه لوکس تاشو/ تنوع رنگ و مدل

راهی بدون بازگشت برای ترک سیگار

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

کره بادام زميني براي كساني كه مستعد ابتلا به بيماري هاي قلبي هستند، مفيد مي باشد، زيرا چربي هاي موجود در بادام زميني از نوع چربي هاي خوب هستند. به علاوه داراي فيتوسترول است که ساختاري شبيه به کلسترول موجود در غذاهاي حيواني دارد، با اين تفاوت که بر خلاف کلسترول، فيتوسترول براي سلامت قلب و عروق مضر نيست.
در ضمن، هر 32 گرم کره بادام زميني حدود 50 ميلي گرم فيتوسترول دارد و بررسي ها نشان داده مصرف روزانه 2 گرم فيتوسترول مي تواند تا 10 درصد از ميزان کلسترول LDL يا کلسترول بد بکاهد و در صورتي که فرد رژيم کم چربي داشته باشد، مي تواند ميزان کلسترول بد را تا 20 درصد پايين آورد.
در كل تحقيقات نشان داده اند که مصرف حداقل 4 بار بادام زميني در هفته، تا 37 درصد از خطر بيماري هاي قلبي مي کاهد. پس اگر مي خواهيد از بيماري هاي قلبي در امان باشيد، از يک مشت بادام زميني (حاوي ده عدد) يا يک قاشق غذاخوري کره بادام زميني، آن هم 4 بار در هفته شروع كنيد.

تحقيقات ديگري نشان داده اند كه مصرف يک واحد بادام زميني (10 عدد بادام زميني) در هفته مي تواند از بروز سرطان روده در زنان پيشگيري کند. فيتوسترول موجود در بادام زميني و کره بادام زميني نيز مي تواند رشد سلو ل هاي سرطان پستان، روده بزرگ و پروستات را کند كرده و حتي از بروز سرطان ريه در افراد مستعد بكاهد. به علاوه، بادام زميني حاوي نوعي آنتي اکسيدان به نام رزوراترول است که مي تواند به نوعي ترکيب ضدسرطاني به نام پيساتانول تغيير شکل يابد. اين تغيير شکل به کمک نوعي آنزيم که در تومورهاي سرطاني يافت مي شود، ايجاد مي شود و به اين ترتيب مانع رشد تومورها خواهد شد.

جالب است بدانيد ثابت شده که مصرف منظم کره بادام زميني (حداقل 5 قاشق غذاخوري در هفته) مي تواند از بروز ديابت نوع 2 در زنان پيشگيري کند. فيبر و منيزيم موجود در کره بادام زميني از جمله دلايل خاصيت ضدديابتي اين ماده غذايي هستند.

تحقيقات بي شماري نشان داده اند مصرف مرتب کره بادام زميني مي تواند احتمال ابتلا به سنگ صفرا را در مردان و احتمال برداشتن کيسه صفرا را در زنان کاهش دهد. دليل اين خاصيت بادام زميني نيز وجود فيبرهاي غذايي، فيتوسترول و منيزيم است. مطالعه 20ساله روي بيش از 80 هزار زن نشان مي دهد زناني که حداقل دو قاشق غذاخوري بادام زميني يا کره بادام زميني در هفته مصرف مي کنند تا 25 درصد کمتر به سنگ صفرا مبتلا مي شوند.
شايد باور نکنيد، اما اين راه ساده و آساني براي پيشگيري از ابتلا به اين بيماري است.

اما در مورد مصرف منظم اين نوع كره توسط خانم هاي باردار بايد بگوييم، امروزه بحث فيتواستراديول بسيار داغ بوده و محققان اثرات گوناگوني را به آن نسبت مي دهند؛ مثلا مشکلات قاعدگي را به کمک آن مي توان برطرف کرد، و يا اينکه اين مواد قادرند احتمال بروز پوکي استخوان را كم كنند.
از آنجايي که فيتواستراديول در بادام زميني وجود دارد (يعني در هر 100 گرم کره بادام زميني، 100 ميلي گرم از اين ماده يافت مي شود)، مي تواند براي بيماري هاي زنانه موثر باشد، اما مصرف آن در بارداري دلخواه است، يعني نه ضرر خاصي براي مادر و جنين دارد و نه منفعت خاصي، فقط مصرف اش بايد به اندازه و در وعده صبحانه باشد، زيرا در صورت افزايش مصرف کره بادام زميني به دليل داشتن چربي و انرژي زياد، مشکل اضافه وزن پيش خواهد آمد.
افرادی هم که مي خواهند شب ها شام سبکي بخورند، مي توانند با يك فنجان چاي، يك يا دو واحد نان آغشته به اين نوع کره را ميل کنند.خواص و مضرات کره ی بادام زمینی

جنیفر مک دنیل (Jennifer McDaniel) می گوید: «آجیل ها دارای اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) و غنی ازآنتی اکسیدان ها هستند و موادی مغذی مانند پتاسیم دارند که به حفظ فشار خون کمک می کند، همچنین غنی از فیبر و دارای فیسترول هستند که برای سلامت قلب بسیار مفید است. اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) با کاهش میزان کلسترول بد (LDL) و سطح تری گلیسرید، موجب کاهش خطر بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سندرم مرتبط با سوخت و ساز می شود.

اسید چرب تک زنجیره و پروتئینِ موجود در کره بادام زمینی سبب ایجاد احساس سیری می شود. مصرف کره بادام زمینی همراه با نان تست یا بدون آن به عنوان صبحانه ، برای ناهار یا به همراه سیب به عنوان میان وعده می تواند باعثجلوگیری از پرخوری شما می شود. اما همیشه در مصرف کره بادام زمینی میانه روی کنید. بهترین مقدار مصرف کره بادام زمینی دو قاشق غذاخوری است.

مصرف کره بادام زمینی می تواند خطر پیشرفت دیابت را کاهش دهد. براساس مطالعه ای که توسط جکوبسون (Jacobson) در مجله ی انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است، مصرف ۳۱ گرم آجیل یا کره بادام زمینی (در حدود ۲ قاشق غذاخوری)، حداقل ۵ روز در هفته می تواند خطر گسترش دیابت را تا ۳۰ درصد کاهش دهد.

پروتئین، فیبر و اسیدهای چربِ موجود در کره بادام زمینی کمک می کنند تا انرژی لازم را از شروع روز تا نیمه ی شب حفظ کنید. همچنین در پایدار نگه داشتن قند خون مؤثرند و از افت ناگهانی آن جلوگیری می کنند.

اگر می خواهید یک رژیم کم کالری بگیرید، مصرف آجیل می تواند به کاهش وزن شما کمک کند. کره بادام زمینی، پروتئین بیشتری نسبت به سایر آجیل ها دارد و این مقدار در دو قاشق غذاخوری چیزی در حدود ۸ گرم است. همچنین به دلیل داشتن چربی و فیبر بالا می تواند به عنوان میان وعده، برای مدت طولانی تری شما را سیر نگه دارد. درنتیجه میزان کالری دریافتی درطول روز کاهش پیدا می کند. مصرف ۲۰۰ کالری از کره بادام زمینی در مقایسه با مصرف ۲۰۰ کالری نان پرتزل (pretzels)، بیشتر قادر به سیر نگه داشتن شماست.

براساس مطالعاتی که در نشریه ی بین المللی «چاقی و اختلالات سوخت وساز مرتبط با آن» منتشر شده است، بادام زمینی می تواند باعث افزایش سوخت و ساز بدن شود. براساس این تحقیق زمانی که افراد به طور روزانه ۵۰۰ کالری کره بادام زمینی را به مدت ۱۹ هفته مصرف می کنند، میزان سوخت و ساز آنها تا ۱۱ درصد افزایش می یابد.

اگر به دنبال یک رژیم چاقی سریع هستید، به شما مصرف کره بادام زمینی را پیشنهاد می کنیم. مک دنیل می گوید: «خواص موجود در کره ی آجیل ها درصورتی که با مواد دیگری مانند نان سفید یا کراکر و ژله یا شکلات مصرف شوند از بین می رود. همچنین کره بادام زمینیِ فرآوری شده دارای مواد افزودنی ناسالم و مقدار زیادی نمک است.

چربی کاهش یافته ی کره بادام زمینیِ فرآوری شده معمولا قند را بالا می برد. همچنین از مصرف کره بادام زمینی که در فهرست ترکیبات آن از روغن هیدروژنه (چربی ترانس) استفاده شده است خودداری کنید، زیرا سبب گرفتگی عروق می شود. معمولا این نوع از کره ی آجیل ها به دلیل کالری بالا، به افرادی که می خواهند وزن خود را بالا ببرند توصیه می شود. این مواد در هر قاشق غذاخوری ۱۰۰ کالری انرژی دارند و نمی توان مقدار زیادی از آنها را مصرف کرد. همچنین کره بادام زمینی دارای شکر اضافی است تا طعم بهتری داشته باشد. ترکیب قند و چربی، ذخیره سازی چربی را تحت تأثیر قرار می دهد.

با وجود تمامي فوايد ياد شده، بادام زميني جزء مواد غذايي آلرژي زا (حساسيت زا) است. حساسيت به بادام زميني مي تواند شديد باشد، طوري که مصرف مقدار کمي از آن مي تواند به شوک آنافيلاکسي منجر شود. در نتيجه افراد مبتلا به آلرژي بايد از مصرف هر گونه غذاي حاوي بادام زميني خودداري کنند، حتي خوردن كره بادام زميني هم به دليل داشتن ذرات پروتئين درست نيست. بنابراين در دو سال اول زندگي نبايد از بادام زميني و فرآورده هاي آن براي تأمين انرژي كودك استفاده كرد، ولي بعد از آن در صورت نداشتن حساسيت، مي توان آن را در برنامه غذايي گنجاند.
از سوي ديگر، گاهي پزشک به افرادي كه مستعد ابتلا به سنگ كليه و مثانه هستند، توصيه مي کند از خوردن مواد غذايي حاوي اگزالات ها از جمله بادام زميني و كره ي آن خودداري کنند، زيرا اين ترکيبات احتمال بروز اين سنگ ها را بالا مي برند.
يادتان نرود كه کره بادام زميني طبيعي را مي توان براي يک يا دو هفته در هواي آزاد و دو ماه در يخچال نگه داشت.

کره بادام زمینی یکی از محبوب ترین خوراکی ها در میان بزرگسالان و کودکان است، هر چند خوش مزه است, اما بسیاری از مردم نگران مصرف بیش از حد کره بادام زمینی هستند. بادام زمینی ها و کره بادام زمینی حاوی مواد مغذی هستند که باعث افزایش سلامت قلب و بهبود سطح قند خون می شوند.

بسته به این که مردم چگونه از کره بادام زمینی در رژیم غذایی خود استفاده می کنند, می تواند به آن ها کمک کند تا وزن خود را کاهش دهند و یا به هنگام تمرین بدن سازی, وزن خود را افزایش دهند.

با این حال کره بادام زمینی حاوی کالری و چربی بالا است, بنابراین مردم باید از آن در حد اعتدال مصرف کنند و زیاده روی نکنند. در این مقاله به مزایای سلامتی مصرف کره بادام زمینی و خطرات مرتبط با مصرف بیش از حد آن می پردازیم:

کره بادام زمینی مقدار زیادی پروتئین همراه با ویتامین های ضروری و مواد معدنی مانند منیزیم, پتاسیم و روی دارد و برای بدن انسان فراهم می کند. هر 2 قاشق غذا خوری کره بادام زمینی, مواد مغذی, معدنی و ویتامین های که در این بخش از سلامت نمناک عنوان شده است را تامین می کند:

کره بادام زمینی حاوی 7.02 گرم پروتیین در هر 2 قاشق غذا خوری است. این مقادیر نسبت به مقادیر توصیه شده در رژیم غذایی (rda)، برای زنان 45 گرم و برای مردان 56 گرم است، که طبق سن و سطح فعالیت آنها متفاوت خواهد بود.خواص و مضرات کره ی بادام زمینی

هر 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی، حاوی 57 میلی گرم منیزیم است. طبق توصیه rda مصرف منیزیم در مردان 400-420 و برای زنان 310-320 می باشد. منیزیم برای سلامتی ضروری است و نقشی در فرآیندهای شیمیایی مختلف بدن ایفا می کند.

هر وعده شامل 107 میلی گرم فسفر است، که حدود 15.3 درصد از مقادیر توصیه شده برای بزرگسالان می باشد. فسفر به بدن کمک می کند تا سلول ها و استخوان های سالم بسازد و به سلول ها کمک می کند تا انرژی تولید کنند.

یک وعده کره بادام زمینی حدود 0.85 میلی گرم روی را برای بدن فراهم می کند،که 7.7 درصد میزان دریافت روزانه برای مردان و 106 % از مقادیر توصیه شده برای زنان می باشد. روی برای تقویت سیستم ایمنی بدن, سنتز پروتئین و تشکیل DNA ضروری است.

کره بادام زمینی حاوی 4.21 میلی گرم نیاسین در هر وعده است، که نقش مفیدی در مصرف 14 تا 16 میلی گرمی توصیه شده دارد . نیاسین به بهبود هضم و عملکرد عصبی تولید انرژی کمک می کند.

با داشتن 0.17 گرم ویتامین B در هر وعده کره بادام زمینی تقریباً 14 درصد از مقدار توصیه شده 1.3 میلی گرمی توسط rda دریافت خواهد شد، ویتامین B نقش مهمی در مهار واکنش های آنزیمی در بدن دارد و برای سلامت قلب و سیستم ایمنی ضروری باشد.

با این حال, اگر فرد بیشتر از مقدار توصیه شده کره بادام زمینی بخورد, معایب تغذیه ای نیز وجود دارد.

کره بادام زمینی حای کالری, چربی اشباع شده و سدیم بالایی است. هر وعده شامل 3.05 گرم چربی های اشباع شده است که 23.5 درصد از حداکثر مصرف روزانه چربی اشباع شده برای افرادی است که 2.000 کالری در روز مصرف می کنند. افراد باید به دنبال مصرف کم تر از 13 گرم چربی اشباع شده در روز باشند.

هم چنین حاوی 152 میلی گرم سدیم است که در هر روز بیش از 10.1 درصد از سدیم قابل انتظار روزانه یک بزرگ سال، یعنی 1500 را تشکیل می دهد. خوردن کره بادام زمینی به صورت متعادل و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم می تواند مزایای زیر را به همراه داشته باشد:

مطالعات متعددی نشان می دهد که خوردن بادام زمینی ها و سایر آجیل ها می توانند به کاهش یا حفظ وزن سالم کمک کنند. ممکن است به این دلیل باشد که بادام زمینی ها احساس سیری و پر بودن می دهند که این احساس به لطف پروتئین, چربی و فیبر آن ها است.

کره بادام زمینی حاوی بسیاری از مواد مغذی است که می تواند سلامت قلب را بهبود بخشد.

اسیدهای چرب تک اشباعی (MUFA)

اسیدهای چرب چند غیراشباع (PUFA)

نیاسین

منیزیم

ویتامین E

نسبت چربی های غیراشباع به چربی های اشباع شده, نقش مهمی در سلامت قلب ایفا می کند. کره بادام زمینی نسبت مشابهی با روغن زیتون دارد که به عنوان یک گزینه قلبی – سالم نیز شناخته می شود.

مصرف بالای مغزها ممکن است با کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی یا علل دیگر ارتباط داشته باشد. محققان بادام زمینی ها را به طور خاص به عنوان راهی موثر برای بهبود سلامت قلب برای برخی افراد توصیه می کنند.

بسیاری از بدن سازها و علاقمندان به تناسب اندام, کره بادام زمینی را به دلایل مختلف مصرف می کنند. اگر چه مقدار کالری براساس قد, سطح فعالیت و میزان متابولیک تغییر می کند, اما مقدار مصرف کالری روزانه توصیه شده در حدود 1.600-2400 کالری در روز برای زنان و تا 3.000 کالری در روز برای مردان متغیر است با این حال, مردان بالغ باید روزانه 3.000 کالری مصرف کنند در حالی که زنان فعال تا 2.400 کالری در روز می گیرند. کره بادام زمینی به لطف مقدار بالای کالری, راه ساده ای برای افزایش جذب کالری و چربی غیراشباع است.

کره بادام زمینی یک غذای نسبتاً کم کربوهیدرات است، که حاوی مقادیر زیادی چربی و پروتئین و همچنین مقداری فیبر است. این ویژگی ها به این معنی است که کره بادام زمینی با قند اضافه تاثیری بر میزان قند خون ندارد و می تواند گزینه خوب و مناسبی برای مبتلایان به دیابت باشد.

و ada توصیه می کند که افراد چربی های اشباع شده را با چربی های تک اشباعی جایگزین کنند، آن ها کره بادام زمینی, بادام زمینی و روغن بادام زمینی را به عنوان منابع خوب تک اشباعی پیشنهاد می کنند.

مطالعات در حال حاضر نشان می دهد که خوردن کره بادام زمینی یا بادام زمینی برای صبحانه می تواند به زنان مبتلا به چاقی و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 برای مدیریت سطح گلوکز خون کمک کند. براساس این بررسی, زنانی که سر صبحانه خود این آجیل ها را مصرف می کنند، سطح قند خون کمتری، نسبت به زنانی که صبحانه می خوردند و با همان مقدار کربوهیدرات، اما نه گردو, گرسنگی کمتری داشتند.

خوردن کره بادام زمینی به ویژه از سنین پایین ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد. محققان داده ها را برای دانش آموزان دختر مدرسه ای در آمریکا مورد بررسی قرار دادند. انواع دیگر پالس, مانند لوبیا و سویا همراه با چربی ها و سایر آجیل نیز ممکن است حفاظت از آن ها را نشان دهد.

خواص و مضرات کره ی بادام زمینی

مصرف کره بادام زمینی نیز می تواند در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مفید باشد. بادام زمینی ها نه تنها حاوی پروتئین هستند، بلکه چربی های اشباع نشده هم دارند. چربی اشباع نشده به بهبود حساسیت انسولین کمک بسیاری خواهد کرد. تحقیقات در زمینه مصرف کره بادام زمینی و دیابت، نشان داد که مصرف بیشتر کره بادام زمینی و آجیل خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا حد زیادی کاهش می دهد.

کره بادام زمینی حاوی بسیاری از ویتامین هایی است که برای بدن ما مناسب هستند، تا به درستی عمل کنند. چنانچه بارها در بخش سلامت نمناک و در بحث بررسی خواص خوراکی ها گفتهایم ویتامین A موجود برای بینایی مفید است, در حالی که ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند و زخم های ساده را سریع تر درمان می کند. از طرف دیگر, ویتامین E که در کره بادام زمینی یافت می شود، یک ماده مغذی کم مصرف بسیار مهم است که توسط بدن ما برای انحلال ساختارهای اسید چرب و انسداد در شریان ها مورد نیاز است.

کره بادام زمینی حاوی خواص آنتی اکسیدانی به علت وجود اسید فولیک, نیاسین, اسید پانتوتنیک, پیریدوکسین, ریبوفلاوین و تیامین است. یکی از آنتی اکسیدان های موجود در آن رزوراترول است، رسوراترول یک آنتی اکسیدان پلی فنلی است که می تواند در کنترل بیماری های مزمن موثر باشد.

کره بادام زمینی حاوی B-سیتواسترول است، یک فیتواسترول است که دارای ویژگی بسیار خوبی برای مبارزه با سرطان، به ویژه کولون، پروستات و سینه است. بادام زمینی و محصولات آن مانند روغن بادام زمینی و کره بادام زمینی منابع ایده آلی از فیتوسترول هستند.

کره بادام زمینی حاوی پتاسیم است، که به عنوان الکترولیت عمل می کند و یک عنصر تعادلی سیال در بدن است. در مقایسه با سدیم که مستقیماً وارد سیستم قلبی – عروقی به صورت فشار خون می شود, پتاسیم هیچ فشاری بر روی خون و یا بر روی سیستم قلبی – عروقی ندارد، یک عنصر مهم برای قلب است که در مقادیر زیاد کره بادام زمینی یافت می شود.

سنگ صفرا یک خطر عمده سلامتی در کشورهای توسعه یافته است، که ناشی از اضافه وزن, رژیم غذایی نامناسب, انواع خاصی از داروهای کلسترول و قرص های کنترل بارداری می باشد.

مطالعه ای در ژورنال تغذیه بالینی بر روی بادام زمینی ها و مصرف آجیل در ارتباط با خطر سنگ صفرا انجام شد و نتایج این مطالعه نشان داد که در طی چند دهه گذشته, زنانی که کره بادام زمینی و فندق را به صورت منظم مصرف کرده اند, خطر ابتلا به سنگ صفرا را کاهش داده اند.

بادام زمینی ها و کره بادام زمینی حاوی فیبر بسیار بالایی هستند، یک فنجان یا تقریباً 125 گرم بادام زمینی و کره بادام زمینی به ترتیب, 12 گرم و 20 گرم فیبر رژیمی دارد. فیبر رژیمی یکی از مهم ترین بخش های رژیم غذایی ما است, زیرا کمبود فیبر رژیمی می تواند منجر به مشکلات و بیماری هایی مانند یبوست, دیابت, کلسترول و بیماری های قلبی شود.

به عنوان یک انسان, ما مشکل غذا خوردن را داریم، حتی زمانی که نیاز به غذا نداریم به خاطر اینکه غذا در مغز ما برنامه ریزی شده است. به طور طبیعی, پرخوری به هیچ شکلی خوب نیست و تمایل به مقاومت در برابر وسوسه یک کار روزمره را ایجاد می کند.با این حال مصرف غذاهای غنی از مواد مغذی مانند کره بادام زمینی می تواند به جلوگیری از اشتها و تمایل شما کمک کند به گونه ای که بین وعده های غذایی سیر بمانید و به احتمال زیاد وعده های ناسالم نخورید. دلیل این کار به خاطر چربی سالم و محتوای پروتئین بالا است، که هر دو میزان قند خون را ثابت نگه می دارند و از گرسنگی مداوم جلوگیری می کنند.

  • مواد لازم برای تهیه آش دندونی
  • آیا نیاز به انتخاب سریع در وسط روز برای گرفتن انرژی دارید که عاری از کافئین و محرک های دیگر است؟

    دو قاشق سوپ خوری کره بادام زمینی را امتحان کنید. چربی های اشباع شده در آن، همراه با فیبر و پروتئین تنها چیزی هستند که شما برای تثبیت سطح انسولین و تضمین یک منبع انرژی ثابت برای ساعت ها نیاز دارید. اگر به یک روش آزاد محرک برای رسیدن به یک ضربه انرژی نیاز دارید، می توانید آن را در اول صبح مصرف کنید، به خصوص اگر بعد از بیدار شدن از خواب کار کنید.

    بادام زمینی و مصرف کره بادام زمینی به نظر می رسد که با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، به ویژه در زنان، در ارتباط باشند. اگرچه علت این امر به طور کامل شناخته نشده است، اما می توان آن را با محتوای فیبر همراه با چربی های غیر اشباع ضد التهابی مرتبط دانست. اینها می توانند به جلوگیری از رشد پلیپ در بدن کمک کنند، اگرچه این پلیپ ها اغلب بی خطر هستند و معمولاً دلیل هشدار نیستند.

    مصرف منظم بادام زمینی یا کره بادام زمینی با کاهش ریسک کاهش شناختی همراه است و در بسیاری از موارد مانع از تاثیر گذاشتن بر زندگی ما به طور قابل توجهی می شود. علاوه بر محتوای بالای ضد التهابی آن، نیاسین در اینجا نقش مهمی ایفا می کند، چون مشخص شد افرادی که بیش ترین نیاسین را مصرف می کنند، به احتمال کم تر به 70 درصد کاهش شناختی پیدا می کنند و به بیماری آلزایمر و مشابه دچار می شوند.

    تحقیقات نشان داده اند افرادی که مصرف کره بادام زمینی را در سنین پایین شروع می کنند، در معرض خطر ابتلا به آلرژی های جدی بعدی در زندگی، از جمله خود آلرژی های بادام زمینی هستند. کشف شد حتی زمانی که فرد دارای آلرژی های غذایی بادام زمینی است، با مصرف مقدار بسیار کمی از آلرژن ها (در این مورد بادام زمینی) اغلب پاسخ ایمنی به این مقدار در طول زمان کاهش می یابد. در نتیجه، واکنش های آلرژیک را کاهش داده و یا به طور کلی حذف خواهد شد. این اثر همچنین به انواع دیگر ذرات آلرژن نیز منتقل می شود، چون بر این باور است که این اثر به تعدیل فعالیت های ایمنی بدن کمک می کند.

    کره بادام زمینی منبع غنی از ویتامین E است. ویتامین E به پوست کمک می کند تا رطوبتش را حفظ کند و از چین و چروک یا لکه های فلس دار جلوگیری می کند. ویتامین E، یک آنتی اکسیدان قوی است که به کاهش تاثیر آفتاب بر پوست ما کمک می کند.

    کره بادام زمینی منبع خوبی از پتاسیم رژیمی است که یک ماده معدنی بسیار بزرگ محسوب می شود. پتاسیم به عنوان نقش مخالف سدیم عمل می کند و به اطمینان از حذف سدیم اضافی از طریق ادرار و حفظ فشار خون, تعادل مایع به گردش خون کمک می کند. پتاسیم نیز در اتساع عروق خونی نقش دارد و به کاهش فشار پمپ خون کمک می کند.

    گیاهخواران در رفع نیازهای پروتئینی خود دچار مشکل می شوند, اما خوشبختانه کره بادام زمینی می تواند به شما کمک کند تا مقداری از آن را جبران کنید. هرف دو قاشق سوپ خوری کره باذام زمینی شامل تقریباً 8 گرم پروتئین است که برای مصرف در طول روز بسیار مفید هستند.

    خواص و مضرات کره ی بادام زمینی

    دفعه بعد که میگرن شما عود کرد، به سراغ کره بادام زمینی بروید. کره بادام زمینی غنی از منیزیم است، که با کاهش فرکانس و شدت میگرن مرتبط است. حتی بهتر است به طور منظم مصرف کنید، تا از بروز میگرن در وهله اول جلوگیری کنید، پیشگیری همیشه بهتر از درمان خواهد بود.

    واکنش های آلرژی رایج ترین اثرات جانبی کره بادام زمینی هستند. علاوه بر این, کره بادام زمینی فراوری شده ممکن است حاوی اسیدهای چرب ترانس دار بیشتری باشد (که نشان داده شده است خطر بیماری های عفونی را افزایش می دهد; با این حال, زمانی که در حد اعتدال است نباید نگران باشید).

    بادام زمینی ها نسبت به آسپرژیلوس فلاووس حساس تر هستند، که ممکن است علت سرطان زایی داشته باشند. مقدار بالای اسید چرب کره بادام زمینی ممکن است باعث مشکلات سلامتی مانند سکته مغزی, بیماری عروق کرونر و مسدود شدن شریان ها شود.

    با مصرف بیش از حد کره بادام زمینی ممکن است منجر به سالمونلوز شوید، که ممکن است علایمی مانند:گرفتگی شکم, اسهال, استفراغ, تهوع, خستگی, سردرد داشته باشد. چنین سالمونلایی در کره بادام زمینی ممکن است باعث ایجاد یک بیماری مزمن به نام ” آرتریت راکتیو ” شود، که علائم آن شامل درد مفاصل, سوزش چشم و دفع ادرار دردناک می باشد.

    مقدار کالری بالای کره بادام زمینی ممکن است به اضافه وزن و چاقی شما منجر شود. محققین ثابت کرده اند که کره بادام زمینی موجب پوسیدگی دندان در برخی از افراد خواهد شد. آلرژی کره بادام زمینی یک واکنش ازدیاد حساسیت است که ممکن است منجر به علائمی نظیر استفراغ, کهیر (کندو), درد شکم, اسهال و مشکلات تنفسی شود. در موارد بدتر, ممکن است حتی باعث واکنش هایی مثل شوک آنافیلاکسی شود، که ممکن است در برخی موارد کشنده باشد.

    کودکان بیشتر در معرض آلرژی کره بادام زمینی قرار دارند و ممکن است باعث واکنش های اولیه مثل گلوی خشک و خارش دار در آن ها شود.

    براساس گزارش موسسه ملی بهداشت، آلرژن های بادام زمینی و دیگر آجیل ها از نوع شایع ترین هستند و بیش از 3 میلیوننفر را تحت تاثیر قرار می دهد. آن هایی که آلرژی شناخته شده بادام زمینی دارند، باید از کره بادام زمینی و مواد غذایی مشابه اجتناب کنند.

    تخمین زده می شود که حدود 1.4 % از کودکان به بادام زمینی و آجیل حساس هستند. (این آلرژی های غذایی از هم جدا هستند اما بسیاری از مردم هر دو را دارند) این باعث شده است که محققان تلاش کنند تا بفهمند چرا تعداد کودکانی که مبتلا به این آلرژی های خطرناک هستند, افزایش یافته است.

    یک پیشنهاد این بود که شاید آنچه مادر در دوران بارداری می خورد ، روی آنها تاثیر داشته است، در طی این امر به مادران توصیه می شود که رژیم غذایی خود را در دوران بارداری تغییر دهند، تا از مواد آلرژن هایی مانند بادام زمینی یا آجیل جلوگیری شود. امید این بود که از برخی موارد این آلرژی پیش گیری شود.

    با این حال، در یک مطالعه بزرگ که انجام شد، مادرانی که کره بادام زمینی را می خوردند، برخلاف چیزی که حدس می زدند، یافتند که خوردن کره بادام زمینی در واقع تاثیر بسیار مثبتی بر کودکان در شرایط آلرژی دارد.

    خوردن کره بادام زمینی در دوران بارداری، برای زنانی که به بادام زمینی حساسیت نداشتند، در واقع ممکن است به جلوگیری از آلرژی های بادام زمینی در کودکان کمک کنند. از آنجا که بادام زمینی و کره بادام زمینی منابع خوبی از پروتئین هستند، این ممکن است یک وعده سالم برای شما در دوران بارداری باشد.

    اگر شما یا یکی از اعضای خانواده آلرژی های غذایی داشته باشید، ممکن است بخواهید درباره عادات غذایی خود با پزشک صحبت کنید. تحقیقات در حال انجام است که همیشه به دنبال راه هایی جدید برای پیش گیری، تشخیص، و درمان این آلرژی ها و سایرین هستند. برخی از خانواده ها ممکن است شرایط خاصی داشته باشند و به این معنا باشد که اجتناب از بادام زمینی چیز خوبی خواهد بود، به خصوص اگر مادر نسبت به آن ها حساسیت داشته باشد.

    آلرژیست ها در واقع آزمایش هایی انجام خواهند داد تا ببینند آیا کودک شما در این رده قرار می گیرد یا خیر. حدود 15 درصد از کودکان هر ساله در معرض بادام زمینی قرار می گیرند، زیرا آن ها در رژیم غذایی ما بسیار رایج هستند.

     

    بادام زمینی طعم و ارزش غذایی مانند گردو و بادام دارد . بادام زمینی نیز بسیار مغذی است. آن ها شامل بسیاری از مواد مغذی ضروری و منبع عالی از منگنز، نیاسین و غیره هستند و طبق آنچه در این بخش از سلامت نمناک می خوانید منبع خوبی از ویتامین ایی ، اسید فولیک، فیبر و فسفر است. بادام زمینی ها برای 8 مقدار ماده مغذی ضروری مثل کاهش خطر بیماری های قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیک در بدن انسان و غیره شناخته می شوند.درخانه بسیاری از هندی ها بادام زمینی وجود دارد و به عنوان میان وعده مصرف می شود.

    طبقه بندی می تواند شامل همه انواع میکرو ارگانیسم ها، حیوانات، گیاهان و غیره باشد که در جهان وجود دارند. این گیاه همچنین به عنوان لوبیا، نخود فرنگی و خانواده سویا شناخته می شود. در هند، عموما تحت محصول بنشن – عمدتا به عنوان دانه های خوراکی طبقه بندی می شود. نام آن در شرایط بیولوژیکی Arachishypogaea خوانده می شود. آن ها در هند بسیار رایج هستند و نام های متفاوتی در بخش های مختلف کشور دارند. در هند از آن به عنوان روغن دانه استفاده می شود. در حالی که آن ها عمدتا از زمین به دست می آیند.

    آن ها کربوهیدراتی کمی دارند و غنی از مواد مغذی هستند. بادام زمینی منبع بسیار عالی از پروتئین نیز هست. همچنین شامل بیوتین ،نیاسین ،فولات ، منگنز، ویتامین ایی ،تیامین ، فسفر و منیزیم همه اینها برای بدن و ذهن سالم بسیار مهم هستند.

    ارزش غذایی برای هر 100 گرم

    خواص و مضرات کره ی بادام زمینی

    بیماری های قلبی عروقی، بیماری آلزایمر، و عفونت:

    بادام زمینی ها عمدتا به طور عمده از سرطان، بیماری های قلبی، بیماری های عصبی و یا هر نوع قارچ ویروسی جلوگیری می کند و تولید اکسید نیتریک در بدن را افزایش می دهد.

    زنان به طور کلی بیشتر درمعرض چاقی در مراحل مختلف زندگی هستند. این می تواند پس از حاملگی یا تغییرات هورمونی، یائسگی یا افسردگی باشد و مشاهده می شود زنانی که کره بادام زمینی را در رژیم غذایی خود حداقل دو باردر هفته دارند، ریسک کمتری در چاقی دارند. برای جلوگیری از چاقی، توصیه می شود به طور منظم بادام زمینی بخورید.

    آن ها حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی هستند که وقتی آب پز می شوند فعال تر می شوند. جنیستین و آنتی اکسیدانی به نام بیوچنانین خسارت ناشی از رادیکال های آزاد در پوست را درمان می کند. بادام زمینی باعث می شود جوان تر به نظر برسید.

    پوست بادام زمینی منبع بسیار زیادی از آنتی اکسیدان ها هستند و دارای محتوای بالای فیبر رژیمی هستند. انواع مختلف پوست بادام زمینی حاوی مقدار زیادی مواد مغذی هستند. اضافه کردن کره بادام زمینی و غیره به رژیم غذایی روزانه می تواند محتوای غذایی را افزایش دهد.

     فراوانی آهن و کلسیم موجود در کره بادام زمینی مهم ترین عوامل انتقال اکسیژن به خون و بهبود استخوان های سالم و قوی است. آن ها تقویت کننده های انرژی با مقادیر زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی هستند.

    علت اصلی افسردگی سطوح پایین سروتونین است.تریپتفون موجود در بادام زمینی ها، ترشح مواد شیمیایی را افزایش می دهد و در نتیجه به مبارزه با افسردگی کمک می کند. در نظر گرفته می شود برای جلوگیری از این بیماری های خطرناک، حداقل دو قاشق سوپ خوری کره بادام زمینی هفتگی به تناسب و سلامت کمک می کند.

    مصرف 1.5 اونس روزانه بادام زمینی ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد. بادام زمینی ها غذای سالمی هستند و منبع خوب ویتامین ب هستند.

    بادام زمینی ها سرشار از نیاسین است وافرادی که غذاهای غنی از نیاسین (ویتامین ب3)می خورند، یعنی ویتامین ب3 احتمال کمتری دارد که اختلالات مربوط به حافظه نظیر بیماری آلزایمر را بگیرند. نیاسین در کره بادام زمینی وجود دارد به بهبود چنین سلول های عصبی کشنده کمک می کند.

    پلی فنولیک در غلظت های بالا بادام زمینی وجود دارند. اسید کوماریک توانایی کاهش خطر سرطان معده را دارد. این کار به کاهش سلولهای سرطانی کمک می کند.

    سرطان روده تا 58 درصد در زنان و 27 % در مردان با مصرف بادام زمینی کاهش میابد.

    مصرف منظم بادام زمینی به جذب کلسیم، چربی ها و کربو هیدرات ها از طریق منگنز که در بادام زمینی ها یافت می شود کمک می کند. سطح قند خون در بدن انسان تنظیم می کند.

    اسید فولیک تولد کودکان مبتلا به اختلال عصبی جدی یا نقص لوله عصبی را کاهش می دهد. اگر مصرف بادام زمینی در دوران بارداری یا قبل از آن انجام شود، احتمال بیماری تا 70 درصد کاهش می یابد.

    این آجیل خوشمزه موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.

    بادام زمینی برای تقویت ریه و طحال مفید است و کلسترول خوب خون را بالا می برد.

    بادام زمینی درد معده را از بین می برد و به عنوان نرم کننده سینه استفاده می شود و سرفه خشک را برطرف می کند.

    شیر را در مادران شیر ده زیاد می کند و بسیار مقوی است.

    به خاطر دارا بودن چربی و کالری زیاد، به افراد چاق توصیه می شود که به اندازه کم ار آن بخورند. بیشتر از 1 مشت بادام زمینی موجب افزایش وزن می گردد.

    روغن بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست می باشد.

    خواص و مضرات کره ی بادام زمینی

    آرد بادام زمینی چربی کم تری نسبت به کره بادام زمینی دارد که محتوای پروتئین بالایی دارد. آرد بادام زمینی طعم خوبی دارد و بادام نیز بدون گلوتن است . میان وعده معروف در ایالات متحده جنوبی، است بادام زمینی در کشورهایی مانند چین، هند و غرب آفریقا محبوب است. وبا سو تغذیه مبارزه می کند. قرار است آن ها در درمان مشکلات پوستی نظیر ،خارش وآکنه بسیار موثر هستند. به عنوان محصول زیبایی به کار می رود

    مواد موجود در بادام زمینی معمولا به جذب مواد مغذی در بدن و کاهش ارزش غذایی که مصرف می شود آسیب می رساند.

    آلودگی بادام زمینی گاهی اوقات می تواند منجر به تولید مواد سمی شود. این منجر به از دست دادن اشتها و تغییر رنگ چشم ها منجر به یرقان و همه نشانه های معمول کبد می شود.

    یکی از مهم ترین آلرژن ها می تواند بادام زمینی باشد. آلرژی می تواند به طور بالقوه خطرناک باشد. برای افرادی که به بادام زمینی و محصولات بادام زمینی حساسیت دارند توصیه می شود که از آن ها اجتناب کنند.

    مسایلی مانند مشکلات کیسه صفرا می تواند یکی دیگر از عوارض جانبی ناخوشایند است . هم چنین ممکن است درد تیز و ناگهانی در سمت راست شکم تجربه کنید. این امر عمدتا به خاطر انقباض کیسه صفرا رخ می دهد. اگر افراد سنگ صفرا داشته باشند به آن ها توصیه می شود از خوردن بادام زمینی اجتناب کنند. در حالی که متناقض با این بیانیه، مطالعاتی صورت گرفته است که نشان می دهند مصرف کره بادام زمینی در حد اعتدال در واقع خطر را سنگ صفرا را تا 25 درصد کاهش می دهد. این به این دلیل است که بادام زمینی ها توانایی کاهش کلسترول را دارند.

    مطالب پر بازدید

    کره انواع متفاوتی دارد.یکی از لذیذترین و پرطرفدار ترین کره ها،کره ی بادام زمینی است.حدود یک سوم بادام‌زمینی کشت شده در سراسر دنیا، صرف تهیه کره بادام زمینی می شود.اما آیا مصرف این کره برای تمام افراد مفید است؟در این مطلب قصد داریم شما را با خواص کره بادام زمینی و نکاتی در مورد آن آشنا نماییم.


    خواص و مضرات کره ی بادام زمینی

    برخی کره بادام زمینی را بر روی نان تست مالیده و به عنوان صبحانه میل می‌کنند و برخی در خمیر کیک و کلوچه از آن استفاده می‌کنند، به هر شکلی که استفاده شود غذای بسیار جذاب و پرطرفداری است که اگر یک‌بار آن را خریداری کنید، بعد از آن همیشه یک بسته کره بادام‌زمینی در آشپزخانه خود خواهید داشت.

    مصرف یک واحد بادام‌زمینی (10 عدد بادام زمینی) در هفته می‌تواند از بروز سرطان روده در زنان پیشگیری کند. فیتوسترول موجود در بادام‌زمینی و کره بادام‌زمینی نیز می‌تواند رشد سلو‌ل‌های سرطان پستان، روده بزرگ و پروستات را کند کرده و حتی از بروز سرطان ریه در افراد مستعد بکاهد.

    همانند بسیاری از کره‌های مغزهای گیاهی، کره بادام‌زمینی نیز حاوی چربی و کالری بسیار بالایی است (حدود 90 کالری و 16 گرم چربی در هر 2قاشق غذاخوری). خبر خوب این است که با خوردن 2 قاشق کره بادام‌زمینی علاوه بر دریافت 190 کالری، مقدار بسیاری زیادی مواد مغذی نیز دریافت می‌کنید. مغزها و کره‌های آن‌ها منبع بسیار خوبی برای پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند.

    در سال 2003 سازمان نظارت بر غذا و داروی امریکا ادعای فواید سلامتی برای کره بادام‌زمینی و برخی مغزهای گیاهی را تأیید کرد و اعلام کرد شواهد علمی نشان می‌دهد که خوردن بیشتر مغزهای گیاهی به مقدار  42 گرم در روز ( به‌عنوان بخشی از برنامه غذایی کم کلسترول و کم‌چربی اشباع‌شده) می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

    بیشتر تحقیقات نشان می‌دهد فواید سلامتی مغزها شامل کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی یا عوامل زمینه‌ساز آن‌هاست اما شواهدی نیز وجود دارد که نشان می‌دهد ممکن است مغزها به کاهش بیماری‌های دیگری نیز کمک کنند مثلاً کره بادام‌زمینی منبع ماده شیمیایی گیاهی ریزوراترول (resveratrol) است (ماده‌ای که در پوست انگور نیز وجود دارد). مطالعه اخیر در آلمان نشان داد که این ماده تأثیر پیشگیری‌کننده برای سرطان کولورکتال (روده) دارد.

    بادام‌زمینی از نظر تغذیه‌ای همانند مغزها است. حدود نیمی از وزن آن چربی است و بقیه وزنش تقریباً به‌طور مساوی پروتئین و کربوهیدرات (همراه با فیبر) است. حدود نیمی از کل چربی بادام‌زمینی چربی‌های تک پیوندی اشباع‌نشده هستند. این همان چربی است که با سطح سالم‌تر لیپیدهای خون مرتبط است. یک‌سوم چربی آن را چربی‌های چند غیراشباع (Polyunsaturated) تشکیل می‌دهد که کاملاً در بادام‌زمینی از اسیدهای چرب امگا-6 تشکیل‌شده است. حدود14% چربی آن، به‌طور طبیعی اشباع‌شده است.

    نکاتی برای خرید کره بادام زمینی

    هنگام خرید کره بادام‌زمینی به دنبال محصولات طبیعی که چربی یا شکر افزوده ندارند یا مقدار آن بسیار کم است باشید. برخی شرکت‌ها روغن‌های هیدروژنه بخشی نیز به نوع معمول کره بادام‌زمینی اضافه می‌کنند و بسته به مقداری که افزوده می‌شود، ممکن است چربی‌های ترنس نیز در آن وجود داشته باشند.

    از نظر سدیم حتی طبیعی ترین برندهای کره بادام زمینی، مقداری نمک برای طعم به آن می‌افزایند. اگرچه با مقدار کم آن نیز می‌توان طعم خوبی ایجاد کرد و حدود 120 میلی‌گرم سدیم در هر دو قاشق غذاخوری معمولاً مطلوب است.

    این کره‌ ضد کلسترول است

    کره بادام زمینی برای کسانی که مستعد ابتلا به بیماری‌های قلبی هستند، مفید می باشد، زیرا چربی‌های موجود در بادام‌زمینی از نوع چربی‌های خوب هستند. به علاوه دارای فیتوسترول است که ساختاری شبیه به کلسترول موجود در غذاهای حیوانی دارد، با این تفاوت که بر خلاف کلسترول، فیتوسترول برای سلامت قلب و عروق مضر نیست.

    در ضمن، هر 32 گرم کره بادام‌زمینی حدود 50 میلی‌گرم فیتوسترول دارد و بررسی‌ها نشان داده مصرف روزانه 2 گرم فیتوسترول می‌تواند تا 10 درصد از میزان کلسترول LDL یا کلسترول بد بکاهد و در صورتی که فرد رژیم کم چربی داشته باشد، می‌تواند میزان کلسترول بد را تا 20 درصد پایین آورد.

    در کل تحقیقات نشان داده اند که مصرف حداقل 4 بار بادام‌زمینی در هفته، تا 37 درصد از خطر بیماری‌های قلبی می‌کاهد. پس اگر می‌خواهید از بیماری‌های قلبی در امان باشید، از یک مشت بادام‌زمینی (حاوی ده عدد) یا یک قاشق غذاخوری کره بادام‌زمینی، آن هم 4 بار در هفته شروع کنید.

    خواص داروئی کره بادام زمینی

    ضد سرطان

    تحقیقات دیگری نشان داده اند که مصرف یک واحد بادام‌زمینی (10 عدد بادام زمینی) در هفته می‌تواند از بروز سرطان روده در زنان پیشگیری کند. فیتوسترول موجود در بادام‌زمینی و کره بادام‌زمینی نیز می‌تواند رشد سلو‌ل‌های سرطان پستان، روده بزرگ و پروستات را کند کرده و حتی از بروز سرطان ریه در افراد مستعد بکاهد.

    به‌علاوه، بادام‌زمینی حاوی نوعی آنتی‌اکسیدان به نام رزوراترول است که می‌تواند به نوعی ترکیب ضدسرطانی به نام پیساتانول تغییر شکل یابد. این تغییر شکل به کمک نوعی آنزیم که در تومورهای سرطانی یافت می‌شود، ایجاد می‌شود و به این ترتیب مانع رشد تومورها خواهد شد.

    ضد دیابت

    جالب است بدانید ثابت شده که مصرف منظم کره بادام‌زمینی (حداقل 5 قاشق غذاخوری در هفته) می‌تواند از بروز دیابت نوع 2 در زنان پیشگیری کند. فیبر و منیزیم موجود در کره بادام‌زمینی از جمله دلایل خاصیت ضددیابتی این ماده غذایی هستند.

    دشمن سنگ کیسه صفرا

    تحقیقات بی‌شماری نشان داده اند مصرف مرتب کره بادام‌زمینی می‌تواند احتمال ابتلا به سنگ صفرا را در مردان و احتمال برداشتن کیسه صفرا را در زنان کاهش دهد. دلیل این خاصیت بادام زمینی نیز وجود فیبرهای غذایی، فیتوسترول و منیزیم است. مطالعه 20ساله روی بیش از 80 هزار زن نشان می‌دهد زنانی که حداقل دو قاشق غذاخوری بادام‌زمینی یا کره بادام‌زمینی در هفته مصرف می‌کنند تا 25 درصد کمتر به سنگ صفرا مبتلا می‌شوند.

    شاید باور نکنید، اما این راه ساده و آسانی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.

    باز هم فیتواسترول

    اما در مورد مصرف منظم این نوع کره توسط خانم‌های باردار باید بگوییم، امروزه بحث فیتواسترادیول بسیار داغ بوده و محققان اثرات گوناگونی را به آن نسبت می‌دهند؛ مثلا مشکلات قاعدگی را به کمک آن می‌توان برطرف کرد، و یا اینکه این مواد قادرند احتمال بروز پوکی استخوان را کم کنند.

    از آنجایی که فیتواسترادیول‌ در بادام‌زمینی وجود دارد (یعنی در هر 100 گرم کره بادام‌زمینی، 100 میلی‌گرم از این ماده یافت می‌شود)، می‌تواند برای بیماری‌های زنانه موثر باشد، اما مصرف آن در بارداری دلخواه است، یعنی نه ضرر خاصی برای مادر و جنین دارد و نه منفعت خاصی، فقط مصرف‌اش باید به اندازه و در وعده صبحانه باشد، زیرا در صورت افزایش مصرف کره بادام‌زمینی به دلیل داشتن چربی و انرژی زیاد، مشکل اضافه وزن پیش خواهد آمد.
    خواص و مضرات کره ی بادام زمینی

    افرادی هم که می‌خواهند شب‌ها شام سبکی بخورند، می‌توانند با یک فنجان چای، یک یا دو واحد نان آغشته به این نوع کره را میل کنند.

    هشدارها:

    با وجود تمامی فواید یاد شده، بادام‌زمینی جزء مواد غذایی آلرژی‌زا (حساسیت زا) است. حساسیت به بادام‌زمینی می‌تواند شدید باشد، طوری که مصرف مقدار کمی از‌ آن می‌تواند به شوک آنافیلاکسی منجر شود. در نتیجه افراد مبتلا به آلرژی باید از مصرف هر گونه غذای حاوی بادام‌زمینی خودداری کنند، حتی خوردن کره بادام‌زمینی هم به دلیل داشتن ذرات پروتئین درست نیست. بنابراین در دو سال اول زندگی نباید از بادام زمینی و فرآورده‌های آن برای تأمین انرژی کودک استفاده کرد، ولی بعد از آن در صورت نداشتن حساسیت، می‌توان آن را در برنامه غذایی گنجاند.

    از سوی دیگر، گاهی پزشک به افرادی که مستعد ابتلا به سنگ کلیه و مثانه هستند، توصیه می‌کند از خوردن مواد غذایی حاوی اگزالات‌ها از جمله بادام زمینی و کره‌ ی آن خودداری کنند، زیرا این ترکیبات احتمال بروز این سنگ‌ها را بالا می برند.

    یادتان نرود که کره بادام‌زمینی طبیعی را می‌توان برای یک یا دو هفته در هوای آزاد و دو ماه در یخچال‌ نگه داشت.

    مطالب مرتبط

    هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

    مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

    بادام زمینی یکی از مهم ترین خوراکی های مغذی برای بدن و سرشار از منابع عالی منگز، نیاسین، فیبر، فسفر، ویتامین E و برای کاهش بیماری های قلبی و افزایش متابولیک بدن مفید است.

    به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ بادام زمینی در خانه هندی ها به عنوان میان وعده مصرف می شود و خواص پروتئینی زیادی دارد و به علت داشتن مواد مغذی مهم، در برابر هزاران بیماری و تقویت ذهن حائز اهمیت است.

    هر 100 گرم بادام زمینی شامل 567 عدد کالری، 49 گرم چربی کامل، 18 میلی گرم سدیم، 705 میلی گرم پتاسیم، 16 گرم کربوهیدرات کل و 26 گرم پروتئین است.

    پیشگیری از انواع سرطان ها، بیماری های قلبی – عروقی، بیماری های عصبی یا هر نوع قارچ ویروسی، افزایش تولید اکسید نیتریک از ارزش های تغذیه ای بادام زمینی است. همچنین مراقبت از پوست و مو، تقویت مفاصل و استخوان ها و… از دیگر خواص مصرف بادام زمینی است.

    از آن جایی که بانوان به نسبت آقایان بیشتر در معرض چاقی به علت تغییرات هورمونی، یائسگی و افسردگی هستند، متخصصان تغذیه و رژیم درمانی به آن ها توصیه می کنند که با قرار دادن هفته ای دو بار کره بادام زمینی در برنامه غذایی خود، از افزایش سلول های چربی جلوگیری کنند و با انجام این کار باعث لاغری خود شوند.خواص و مضرات کره ی بادام زمینی

    باید بدانیم که آرد بادام زمینی چربی کمتری نسبت به کره بادام زمینی دارد و علاوه بر بالا بودن محتوای پروتئینی طعم خوبی دارد. مصرف متعادل بادام زمینی در کشور های چین، هند و غرب آفریقا باعث مقابله با سوءتغذیه شده است و برای درمان مشکلات پوستی از قبیل خارش و آکنه تاثیر زیادی دارد.

    1_ آلودگی موجود در بادام زمینی گاهی منجر به تولید مواد سمی می شود که در نتیجه استفاده بیش از حد، باید انتظار بی اشتهایی و تغییر رنگ چشم ها را داشته باشیم.

    2_ متخصصان طب سنتی توصیه می کنند افرادی که به بادام زمینی یا محصولات آن آلرژی دارند نباید این خوراکی خوشمزه را مصرف نکنند.

    3_ معضل کیسه صفرا و درد ناگهانی در سمت راست شکم ممکن است از مصرف بادام زمینی باشد که در نهایت باید از خوردن آن اجتناب کرد.

    محققتان به این نتیجه دست یافته اند که مصرف متعادل کره بادام زمینی باعث کاهش 25 درصدی سنگ صفرا می شود؛ چراکه بادام زمینی ها توانایی کاهش کلسترول تا حد زیاد را دارند.

    بادام زمینی ها پتاسیم بالایی دارد و میزان آن دو برابر سدیم است؛ بنابراین مصرف کره بادام زمینی برای بیماران قلبی و کسانی که فشار خون بالایی دارند بسیار مفید است.

    از آن جایی که مغز ها هنگام تفت دادن، حاوی مقدار زیادی نمک می شوند، بهترین کار این است که هنگام مصرف پوست آن ها کنده شود تا مواد مضر به بدن نرسد.

     

    88492747

    88830950

    info@bornanews.ir

    تهران – خیابان شهید مطهری – خیابان فجر – خیابان نظری – انتهای خیابان دلفان – نبش اتوبان مدرس – پلاک 50

    تمام حقوق برای خبرگزاری برنا محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

    خواص و مضرات کره ی بادام زمینی
    خواص و مضرات کره ی بادام زمینی
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *