خواص و مضرات سبزی تره

دوره مقدماتی php
خواص و مضرات سبزی تره
خواص و مضرات سبزی تره

صفحه اصلی » مقالات 🔥 » پزشکی و سلامت 🔥 » خوراکی ها و گیاهان » تره: خواص و مضرات / انواع تره / تره ایرانی / تره فرنگی / تره کوهی

تره : یکی از سبزی های پر مصرف ماست که کم و پیش با خواصش آشنا هستید بهتر است این آشنایی را کامل کنید.

راز درمان تمام عفونت ها تره است.

تره ناراحتی طحال را رفع و یبوست دائمی و سوء هاضمه را رفع می کند.

البته به دلیل نفاخ بودن ببرای افرادی که دچار التهابات روده هستند مناسب نمی باشد.خواص و مضرات سبزی تره

در تسکین درد مفاصل و نقرس مفید است.

دوره مقدماتی php

تره, خواص تره, مضرات تره, انواع تره, تره ایرانی, تره فرنگی, تره کوهی, تره به انگلیسی, عکس تره, تره ایرانی به انگلیسی

کهیر، خارش و زگیل را برطرف می کند.

همچنین جوشانده آن در رفع گرفتگی صدا، سرفه و تمام اختلالات حاد تنفسی مفید است.

با چکاندن چند قطره تره در بینی می توان خونریزی آن را بند آورد.

برای پوست و مو نیز بسیار مفید است چرا که پوست را سم زدایی می کند و پوستی درخشان را به شما هدیه می دهد و در برابر آفتاب از شما حفاظت می کند.

رشد مو را افزایش می دهد چرا که سرشار از آهن است.

در ادامه این مقاله از نایریکا به خواص و مضرات تره، انواع تره، تره ایرانی، تره فرنگی و تره کوهی می پردازیم.

با ما همراه باشید.

برای دسترسی سریع به محتوای مطلب از لینکهای زیر استفاده کنید:

تره ناراحتی طحال را برطرف می کند.

ـ تره از نظر خواص غذا و شفا و درمان شبیه سیر وپیاز است، ولی طعم و بوی آن ملایم تر از آْنهاست و دهان را خوشبو می کند.

ـ مصرف تره تازه برای رفع یبوست دائمی، ترش کردن غذا و سوء هاضمه، رفع چاقی و تسکین درد مفاصل و نقرس مفید است.

ـ مصرف سوپ یا شربت تره برای معالجه تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفس اثر شفا بخش دارد

مثلاً در گریپ، گلو درد، گرفتگی صدا و سیاه سرفه مفید بوده و اثر خلط آور دارد و در این مواد اضافه کرده کمی عسل به آب تره و مصرف آن مفید تر است.

ـ تره از سبزی های مدر (ادرار آور) است و لذا خوردن سوپ یا شربت تره و یا جوشانده ۴ گرم تخم تره در یک لیتر آب برای حبس البول، آب آوردن بافت ها، دفع سنگ کلیه و تسکین قولنج مفید است.

ـ خوردن تره که در سرکه پرورده شده باشد، برای دفع سنگ کیسه صفرا و تورم طحال مفید است.

خواص تره

ـ تره پخته و نیم گرم را چنانچه در محل بوا سیر قرار دهند اثر شفا بخش دارد، همچنین خوردن ۱۵ گرم آب تره خام، خونریزی بواسیر را قطع می کند.

ـ مالیدن آب تره یا له کرده آن بر روی پوست برای درمان کهیر و رفع خارش مخصوصاً اگر با سماق مخلوط شود مؤثر است.

ـ مخلوط آب تره با سماق را چنانچه بر روی زگیل بمالند اثر شفا بخش دارد.

ـ تره، ملین، مقوی هاضمه و پیشاب آور است.

ـ تره دارای مقدار زیادی آهن است و ویتامین«ث» به مقدار زیادی در برگ های سبز آن وجود دارد مخصوصاً در هنگام تابستان ویتامین های ب۱ ـ ب۲ در تره یافت می شود و دارای کاراتین نیز است.

ـ تره به واسطه داشتن سلولز، نفخ آور است. لذا برای اشخاصی که مبتلا به اختلالات روده هستند چندان خوب نیست.

ـ جوشانده تره در رفع ذات الریه و رسوبات ادرای کمک زیادی می کند.خواص و مضرات سبزی تره

ـ مصرف جوشانده و شربت تره، در موارد گرفتگی صدا، زکام، سرفه، برونشیت و تمامی اختلالات حاد دستگاه تنفشی مؤثر است.

ـ انواع تره فشار خون را پایین می آورد و خوردن آن برای معالجه تمامی عفونت ها مفید است.

ـ در کاربرد خارجی، اگر تره به صورت له شده بر روی محل گزیدگی زنبور قرار گیرد، باعث تسکین درد می شود.

ـ خوردن ۹ گرم تخم تره بو داده در روز، برای درمان اسهال مزمن و نفخ شکم مفید است.

ـ برای بند آمدن خونریزی بینی، چند قطره مخلوط از آب تره با سرکه را دربینی بچکانید.

در این موقع متوجه خواهید شد که خونریزی بینی بند می آید.

ـ ضماد (مرهم) تخم تره، برای معالجه کک و مک، معالجه پیسی و تسکین دردهای عصبی و تحریکات جلدی اثر شفا بخش دارد.

– طبع تره گرم و نسبتاً خشک است.

– ضماد تره برای نرم کردن ورمها مفید است.

– تره ضدعفونی کننده رودهها است.

  • طرز تهیه کیک فنجانی ساده در فر
  • – کسانی که رماتیسم دارند از تره استفاده کنند.

    – تره بازکننده انسدادها و گرفتگیها است.

    – برای جلوگیری از خونریزی بینی تره را له کرده با سرکه مخلوط کنید روی پیشانی بگذارید.

    – تره قاعده آور است.

    – تقویت کننده نیروی جنسی است و محرک جنسی است در صورتی که با عسل خورده شود.

    – کسانی که تنگی نفس دارند سوپ جو با تره بخورند.

    – ترشی تره (تره را در سرکه بخیسانید) بازکننده گرفتگی کبد است.

    – جهت درمان بواسیر ضماد تره را در محل درد بگذارید.

    – ضماد تره برای گزیدن افعی خوب است خوردن آن با آب و عسل سموم جانوران را خنثی میکند.

    – تره برای گرم مزاجان مفید و خوب است با گشنیز بخورند، البته زیاد استفاده نشود.خواص و مضرات سبزی تره

    – برای درمان امراض سردرد ۱۰ گرم تخم تره و ۱۰ گرم تخم مورد در ۴۰۰ سیسی آب دمکرده روزی سه فنجان بخورید.

    – در صورت گزش زنبور تره را کوبیده بهصورت ضماد روی نیش زنبور بگذارید.

    – خوردن تره از سرطان جلوگیری میکند.

    – تره خام پاک کننده ریه و کیسه صفرا است.

    – کلروفیل موجود در تره باعث تقویت عضله قلب میگردد.

    – تره در ایجاد نیرو و قدرت و سلامتی بدن نقش مؤثری دارد.

    – پتاسیم موجود در تره برای کودکان رنجور و کماشتها بهترین داروست.

    – کسانی که دچار زیادی چربی و اسیداوریک خون میباشند تره را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

    – تره خلط آور بوده و سینه را صاف میکند.

    – تره قلیایی کننده خون است.

    – برای بیماری برص ضماد تره را بگذارید.

    – برای ماه گرفتگی ضماد تره را بگذارید.

    – تره از بیماری قلب جلوگیری میکند.

    – افرادی که طبع سودایی دارند تره کمتر مصرف کنند.

    – برای رفع کمبود کلسیم صبحانه همراه نان و پنیر ۱۰ دانه فندق و نصف گردو همراه با تره بخورید.

    – کسانی که سرما خورده اند برای بازشدن صدای آنها از سوپ تره استفاده کنند.

    – کسانی که ورم کیسه صفرا دارند تقریباً در برنامه غذایی خود آن را بگنجانند.

    – ضماد برگ تره با سماق و کمی نمک برای اگزما و زخمهای چربی مفید است.

    – تره باعث تثبیت تثبیت قند خون، حاوی مقدار زیادی منگنز، ویتامین B6، ویتامین C، فولات و آهن می‌باشد. ترکیب این مواد مغذی بایکدیگر باعث تثبیت قند خون می‌شود.

    – کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب خون، دانشمندان مشاهده نموده‌اند که گیاهان خانواده آلیوم، کلسترول بد(LDL) خون را کاهش می‌دهند در حالیکه همزمان با آن کلسترول خوب (HDL) را نیز افزایش می‌دهند.

    این فعالیت بسیار برای جلوگیری از پیشرفت و افزایش پلاکهای خونی که منجر به گرفتگی رگها و بیماریهای قلبی در بیماران دیابتی می‌گردد بسیار مهم می‌باشد.

    اگر این پلاکها بدون توقف رشد نمایند، سبب حمله قلبی یا سکته می‌گردند.

    گیاهان آلیوم، حتی باعث کاهش فشار خون بالا، که عامل دیگری برای حمله قلبی و یا سکته می‌باشد، نیز می‌گردد.

    – خوردن زیاد تره خون را میسوزاند و بینایی را کاهش میدهد و لثه را خراب میکند.

    – زیاد خوردن تره در شب باعث پریشان خوابی میشود.

    مضرات تره

    انواع تره

    تره ایرانی (Allium sp) به عنوان یک گیاه تک لپه از تیره سوسن(Liliaceae) و جنس آلیوم با مزه خاص و ویژگی های مرفولوژی خاص خود جزء سبزیهای پیازی محسوب می شود.

    مشخصات ظاهری و ویژگیهای مورفولوژی و سیتولوژی این گیاه نشان دهنده رابطهء بسیار نزدیک آن به گیاه زراعی تره فرنگی(Allium ampeloprasum Var. porrum Gay) بوده و این دو گیاه به دو زیر گونه متمایز از گروه ampeloprasum تعلق دارند .

    تره ایرانی

    بررسیهای اولیه در مورد تعیین نام علمی تره ایرانی نشان می دهند که این گیاه از نظر رده بندی تا حد زیر گونه ( مجاور گیاه ) Allium ampeloprasum ssp iranicum

    تره فرنگی (به انگلیسی Leek) گیاهی دو ساله است که برای استفاده از ساقه های سفید شده و برگ هایش آن را می کارند.

    تره فرنگی بر خلاف پیاز غده تولید نمی کند و همه ی برگ های تره فرنگی سبز و پهن هستند و قسمت های زیرین این برگ ها در داخل زمین قرار گرفته و یکدیگر را می پوشانند و به شکل ساقه در می آیند

    و اگر این ساقه ها را در تاریکی قرار دهند سبزی خود را از دست داده و سفید می شوند که این قسمت سفید شده و مقداری از برگ های هوایی مصف غذایی دارند.

    برگ تره فرنگی پهن است، در بعضی گونه های تره فرنگی ساقه استوانه ای شکل و در بعضی دیگر در انتهای ساقه برآمدگی شبیه پیاز دیده می شود.

    تره فرنگی یکی از گیاهان خوش طعم و قابل کاشت در آب و هوای سردسیری است.

    این سبزی مقوی منبع غنی از ویتامین A محسوب می شود.

    تره فرنگی از خانواده پیاز است و به راحتی در فضای آپارتمان رشد می کند.

    بهترین زمان برای کاشت تره فرنگی اوایل بهار است.

    تره فرنگی

    گلدان ها را از خاک سبک و مرطوب پر کرده و دانه ها را در عمق سه میلی متری خاک قرار داده و به طور مرتب آبیاری کنید.

    این گیاه نیازی به نور خورشید بطور مستقیم ندارد و بهتر است در سایه قرار گیرند.

    دانه ها را در فاصله پنج سانتیمتری یکدیگر بکارید، زیرا این گیاه پس از رشد حجم زیادی را اشغال می کند.

    در صورت نیاز و مشاهده زردی در برگ های گیاه، خاک گلدان را با کودهای گیاهی مناسب پر کنید.

    ۳۵ تا ۴۵ هفته پس از کاشت اولیه گیاه می توان محصول را برداشت کرد.

    تره ‌فرنگی یکی از سبزی ‌های پُر خاصیتی است که رویش آن در فصل بهار بیشتر است.

    این سبزی از خانواده ی پیاز و مانند آن سودمند و سرشار از ویتامین و املاح معدنی بوده و دارای برگ‌ های سبز رنگ به شکل نوار با غلاف دراز است.

    تره‌ فرنگی ۲ نوع دارد؛ یکی پیازش کوچک‌ تر و دیگری بزرگ ‌تر است.

    اغلب آن هایی که پیاز بزرگ ‌تر دارند را خام نمی‌ توان خورد و معمولا به صورت پخته در تهیه سوپ‌ های مختلف و کوکو به کار می ‌برند.

    تره‌ هایی هم که پیاز کوچک‌ تر دارند را به صورت خام در سالاد سبزی استفاده می ‌کنند.

    تره فرنگی ضخیم کوتاه تابستانی که خیلی زودرس است.

    تره فرنگی نازک کشیده زمستانی که نازک و طویل است.

    تره فرنگی زمستانی کشیده پاریس که دیررس است.

    تره فرنگی زرد پواتو که ضخیم می باشد.

    کولین موجود در این گیاه به عنوان پیام آور شیمیایی در مغز عمل می کند.

    گنجاندن مقدار کافی کولین دررژیم غذایی قدرت یادگیری را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد.ین گیاه منبع غنی پلی فنولز است و از قلب محافظت می کند.

    حاوی ترکیب سولفوری ازجمله کمپفیرول است. ترهٔ کوهی (با نام علمی: Allium ampeloprasum Var Iranicum)، گیاهی علفی است که مزه‌اش به پیازچهٔ خام می‌ماند و خود به سان ترهمی‌باشد.

    خام آن را چون سبزی همراه با خوراک می‌خورند.

    همچنین از آن در پخت کلانه نیز استفاده می‌شود.

    اگر در دشت روییده باشد آن را «کورایه» و اگر در کوه روییده باشد بدان «کنیوال» گویند.

    تره کوهی از ارزش غذایی زیادی برخوردار است.

    این گیاه ، دارای طعم تند مانند سیر و پیاز است .

    تره کوهی

    این گیاه ۳۰ درصد ویتامین A بدن را تأمین می کند ، که ویتامین A برای حفظ سلامت پوست ، استخوان و بافت های نرم لازم می باشد .

    همچنین سرشار از آهن بوده و ۲۰ درصد نیاز روزانه به ویتامین c بدن را تأمین می نماید و احتمال بروز بیماری قلبی و سرطان روده ی بزرگ را کاهش می دهد . از قسمت های مورد استفاده ی این گیاه پیاز و برگ های آن است ، که در کوکو و آش و یا به صورت پودر خشک شده استفاده می شود .

    تره کوهی، گیاهی شبیه به تره فرنگی، دارای طعم تند مانند پیاز و سیر است.

    این گیاه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است .

    کولین موجود در این گیاه به عنوان پیام آور شیمیایی در مغز عمل می کند.

    گنجاندن مقدار کافی کولین دررژیم غذایی قدرت یادگیری را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد.

    تره کوهی حاوی فولات است که نوعی ویتامین B لازم برای حفظ میزان هوموسیستئین در بدن است.

    هوموسیستئین نوعی پروتئین موجود در خون است که در صورت بالا بودن باعث سکته می شود.

    این گیاه منبع غنی پلی فنولز است و از قلب محافظت می کند. حاوی ترکیب سولفوری ازجمله کمپفیرول است.

    این ماده از جداره رگ های خونی در برابر آسیب دیدگی محافظت و به کبد در دفع کلسترول نیز کمک می کند.

    تره کوهی سرشار از آهن است.

    آهن اکسیژن را به سلول ها منتقل می کند، از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند و میزان انرژی را بالا می برد.

    ۳۰ درصد نیاز ویتامین A بدن را تامین می کند.

    تره, خواص تره, مضرات تره, انواع تره, تره ایرانی, تره فرنگی, تره کوهی, تره به انگلیسی, عکس تره

    ویتامین A برای حفظ سلامت پوست ، استخوان و بافت های نرم لازم است.

    علاوه بر آن با تولید رتینول، به بینایی نیز کمک می کند و در بسته بندی های ۲۰۰ گرمی بصورت خشک شده ارائه می شود.

    تره کوهی، عملکرد و رشد مغز را تقویت می کند

    تره کوهی، گیاهی شبیه به تره فرنگی، دارای طعم تند مانند پیاز و سیر است.

    این گیاه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است که در این مطلب به نقل از «ehow» به بخشی از خواص آن اشاره شده است.

    کولین موجود در این گیاه به عنوان پیام آور شیمیایی در مغز عمل می کند.

    گنجاندن مقدار کافی کولین دررژیم غذایی قدرت یادگیری را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد.

    تره کوهی حاوی فولات است که نوعی ویتامین B لازم برای حفظ میزان هوموسیستئین در بدن است.

    هوموسیستئین نوعی پروتئین موجود در خون است که در صورت بالا بودن باعث سکته می شود.

    این گیاه منبع غنی پلی فنولز است و از قلب محافظت می کند.

    حاوی ترکیب سولفوری ازجمله کمپفیرول است.

    این ماده از جداره رگ های خونی در برابر آسیب دیدگی محافظت و به کبد در دفع کلسترول نیز کمک می کند.

    تره کوهی سرشار از آهن است.

    آهن اکسیژن را به سلول ها منتقل می کند، از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند و میزان انرژی را بالا می برد.

    ۳۰ درصد نیاز ویتامین A بدن را تامین می کند.

    ویتامین A برای حفظ سلامت پوست ، استخوان و بافت های نرم لازم است.علاوه بر آن با تولید رتینول، به بینایی نیز کمک می کند.

    ۲۰ درصد نیاز روزانه ویتامین C بدن را تامین می کند.

    ویتامین C به بدن در تولید کلاژن کمک می کند.

    از بروز آب مروارید پیشگیری می کند، سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد و خطر بروز برخی انواع سرطان را کاهش می دهد.

    فولیک اسید در این گیاه به بدن در تولید سلول های جدید کمک می کند.

    احتمال بروز بیماری قلبی و سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

    سلنیم نوعی آنتی اکسیدان به طور طبیعی در این گیاه وجود دارد و برای تعمیر سلول های آسیب دیده موثر است.

    به عملکرد غده تیروئید نیز کمک می کند.

    کرومیوم، ماده کانی در این گیاه برای متابولیزم چربی، کربوهیدرات و انسولین مهم است.

    نیکزاد: با تمهید امور پیشگیرانه، جلوی تکرار حوادث دردناک گرفته شود

    قالیباف: تلاش برخی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خطای راهبردی است

    جلسه شورای نگهبان با حضور وزیر نیرو برگزار شد

    تعهد قوی ایران، روسیه و ترکیه به حاکمیت، استقلال، وحدت و تمامیت ارضی سوریه

    پوتین: حفظ حاکمیت ملی سوریه هدف اعضای نشست آستانه است

    قانون سزار غیرانسانی و یک تروریسم اقتصادی است/نیروهای آمریکایی زودتر از منطقه و سوریه خارج شوند

    نامه باشگاه پرسپولیس به آنتورپ/ حضور دوباره بیرانوند در تمرینات سرخ پوشان

    سرمربی جدید ماشین سازی انتخاب شد

    دو عضو جدید هیات مدیره استقلال منصوب شدند

    رحیمی: کمیسیون صنایع برای بهبود وضع بازار خودرو راهکار می‌دهد

    ابتلای یک نماینده مجلس یازدهم به کرونا

    نماینده نطنز: استفاده از ماسک برای مقابله با کرونا اجتناب‌ناپذیر است

    رئیس دفتر روحانی: ایران، روسیه و ترکیه برای صلح و آرامش منطقه توافق کرده‌اند

    جهانگیری: گفتگو راهکار اصلی حل مسائل بنیادین کشور در حوزه‌های مختلف است

    توییت واعظی درباره تکرار تجربه انزوای سران آمریکا در شورای امنیت

    وقتی در فوتسال به قوی شدن حریفان تیم ملی فکر می‌کنند!

    پیوستن بازیکن سابق فولاد به نفت مسجدسلیمان

    کریم باقری فعلا نمی‌تواند دستیار اسکوچیچ شود

    مشمولان سهام عدالت برای دیدن سبد سهام‌ شان چکار کنند؟

    ارزشمندترین برند جهان معرفی شد | ۱۰ برند لوکس ۲۰۲۰

    پرسش‌های بی‌پاسخ از انفجار کلینیک سینااطهر

    کلینیک سینا اطهر

    ترخیص تمامی مصدومان حادثه انفجار کلینیک سینااطهر

    “هوش مصنوعی” و “علم داده” یار انسان در مقابله با کرونا

    تولید گوشت گیاهی با فناوری چاپ ۳ بعدی

    تصاویر باکیفیت تغییر چهره با فناوری “دیپ‌فیک” شرکت دیزنی

    موز: خواص و مضرات موز / خواص موز برای کمر، مردان، پوست، کودکان / انواع موز

    ماسک توت فرنگی / خواص شگفت ‌انگیز ماسک توت ‌فرنگی برای پوست و مو

    فال حافظ آنلاین : فال حافظ روزانه نایریکا (انواع فال و طالع بینی)

    : نایریکا / طالع بینی روزانه (انواع فال و طالع بینی)

    صفحه اصلی » مقالات 🔥 » پزشکی و سلامت 🔥 » خوراکی ها و گیاهان » تره: خواص و مضرات / انواع تره / تره ایرانی / تره فرنگی / تره کوهی

    تره : یکی از سبزی های پر مصرف ماست که کم و پیش با خواصش آشنا هستید بهتر است این آشنایی را کامل کنید.

    راز درمان تمام عفونت ها تره است.

    تره ناراحتی طحال را رفع و یبوست دائمی و سوء هاضمه را رفع می کند.

    البته به دلیل نفاخ بودن ببرای افرادی که دچار التهابات روده هستند مناسب نمی باشد.خواص و مضرات سبزی تره

    در تسکین درد مفاصل و نقرس مفید است.

    تره, خواص تره, مضرات تره, انواع تره, تره ایرانی, تره فرنگی, تره کوهی, تره به انگلیسی, عکس تره, تره ایرانی به انگلیسی

    کهیر، خارش و زگیل را برطرف می کند.

    همچنین جوشانده آن در رفع گرفتگی صدا، سرفه و تمام اختلالات حاد تنفسی مفید است.

    با چکاندن چند قطره تره در بینی می توان خونریزی آن را بند آورد.

    برای پوست و مو نیز بسیار مفید است چرا که پوست را سم زدایی می کند و پوستی درخشان را به شما هدیه می دهد و در برابر آفتاب از شما حفاظت می کند.

    رشد مو را افزایش می دهد چرا که سرشار از آهن است.

    در ادامه این مقاله از نایریکا به خواص و مضرات تره، انواع تره، تره ایرانی، تره فرنگی و تره کوهی می پردازیم.

    با ما همراه باشید.

    برای دسترسی سریع به محتوای مطلب از لینکهای زیر استفاده کنید:

    تره ناراحتی طحال را برطرف می کند.

    ـ تره از نظر خواص غذا و شفا و درمان شبیه سیر وپیاز است، ولی طعم و بوی آن ملایم تر از آْنهاست و دهان را خوشبو می کند.

    ـ مصرف تره تازه برای رفع یبوست دائمی، ترش کردن غذا و سوء هاضمه، رفع چاقی و تسکین درد مفاصل و نقرس مفید است.

    ـ مصرف سوپ یا شربت تره برای معالجه تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفس اثر شفا بخش دارد

    مثلاً در گریپ، گلو درد، گرفتگی صدا و سیاه سرفه مفید بوده و اثر خلط آور دارد و در این مواد اضافه کرده کمی عسل به آب تره و مصرف آن مفید تر است.

    ـ تره از سبزی های مدر (ادرار آور) است و لذا خوردن سوپ یا شربت تره و یا جوشانده ۴ گرم تخم تره در یک لیتر آب برای حبس البول، آب آوردن بافت ها، دفع سنگ کلیه و تسکین قولنج مفید است.

    ـ خوردن تره که در سرکه پرورده شده باشد، برای دفع سنگ کیسه صفرا و تورم طحال مفید است.

    خواص تره

    ـ تره پخته و نیم گرم را چنانچه در محل بوا سیر قرار دهند اثر شفا بخش دارد، همچنین خوردن ۱۵ گرم آب تره خام، خونریزی بواسیر را قطع می کند.

    ـ مالیدن آب تره یا له کرده آن بر روی پوست برای درمان کهیر و رفع خارش مخصوصاً اگر با سماق مخلوط شود مؤثر است.

    ـ مخلوط آب تره با سماق را چنانچه بر روی زگیل بمالند اثر شفا بخش دارد.

    ـ تره، ملین، مقوی هاضمه و پیشاب آور است.

    ـ تره دارای مقدار زیادی آهن است و ویتامین«ث» به مقدار زیادی در برگ های سبز آن وجود دارد مخصوصاً در هنگام تابستان ویتامین های ب۱ ـ ب۲ در تره یافت می شود و دارای کاراتین نیز است.

    ـ تره به واسطه داشتن سلولز، نفخ آور است. لذا برای اشخاصی که مبتلا به اختلالات روده هستند چندان خوب نیست.

    ـ جوشانده تره در رفع ذات الریه و رسوبات ادرای کمک زیادی می کند.خواص و مضرات سبزی تره

    ـ مصرف جوشانده و شربت تره، در موارد گرفتگی صدا، زکام، سرفه، برونشیت و تمامی اختلالات حاد دستگاه تنفشی مؤثر است.

    ـ انواع تره فشار خون را پایین می آورد و خوردن آن برای معالجه تمامی عفونت ها مفید است.

    ـ در کاربرد خارجی، اگر تره به صورت له شده بر روی محل گزیدگی زنبور قرار گیرد، باعث تسکین درد می شود.

    ـ خوردن ۹ گرم تخم تره بو داده در روز، برای درمان اسهال مزمن و نفخ شکم مفید است.

    ـ برای بند آمدن خونریزی بینی، چند قطره مخلوط از آب تره با سرکه را دربینی بچکانید.

    در این موقع متوجه خواهید شد که خونریزی بینی بند می آید.

    ـ ضماد (مرهم) تخم تره، برای معالجه کک و مک، معالجه پیسی و تسکین دردهای عصبی و تحریکات جلدی اثر شفا بخش دارد.

    – طبع تره گرم و نسبتاً خشک است.

    – ضماد تره برای نرم کردن ورمها مفید است.

    – تره ضدعفونی کننده رودهها است.

  • روش استفاده از زنجبیل برای سرماخوردگی
  • – کسانی که رماتیسم دارند از تره استفاده کنند.

    – تره بازکننده انسدادها و گرفتگیها است.

    – برای جلوگیری از خونریزی بینی تره را له کرده با سرکه مخلوط کنید روی پیشانی بگذارید.

    – تره قاعده آور است.

    – تقویت کننده نیروی جنسی است و محرک جنسی است در صورتی که با عسل خورده شود.

    – کسانی که تنگی نفس دارند سوپ جو با تره بخورند.

    – ترشی تره (تره را در سرکه بخیسانید) بازکننده گرفتگی کبد است.

    – جهت درمان بواسیر ضماد تره را در محل درد بگذارید.

    – ضماد تره برای گزیدن افعی خوب است خوردن آن با آب و عسل سموم جانوران را خنثی میکند.

    – تره برای گرم مزاجان مفید و خوب است با گشنیز بخورند، البته زیاد استفاده نشود.خواص و مضرات سبزی تره

    – برای درمان امراض سردرد ۱۰ گرم تخم تره و ۱۰ گرم تخم مورد در ۴۰۰ سیسی آب دمکرده روزی سه فنجان بخورید.

    – در صورت گزش زنبور تره را کوبیده بهصورت ضماد روی نیش زنبور بگذارید.

    – خوردن تره از سرطان جلوگیری میکند.

    – تره خام پاک کننده ریه و کیسه صفرا است.

    – کلروفیل موجود در تره باعث تقویت عضله قلب میگردد.

    – تره در ایجاد نیرو و قدرت و سلامتی بدن نقش مؤثری دارد.

    – پتاسیم موجود در تره برای کودکان رنجور و کماشتها بهترین داروست.

    – کسانی که دچار زیادی چربی و اسیداوریک خون میباشند تره را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

    – تره خلط آور بوده و سینه را صاف میکند.

    – تره قلیایی کننده خون است.

    – برای بیماری برص ضماد تره را بگذارید.

    – برای ماه گرفتگی ضماد تره را بگذارید.

    – تره از بیماری قلب جلوگیری میکند.

    – افرادی که طبع سودایی دارند تره کمتر مصرف کنند.

    – برای رفع کمبود کلسیم صبحانه همراه نان و پنیر ۱۰ دانه فندق و نصف گردو همراه با تره بخورید.

    – کسانی که سرما خورده اند برای بازشدن صدای آنها از سوپ تره استفاده کنند.

    – کسانی که ورم کیسه صفرا دارند تقریباً در برنامه غذایی خود آن را بگنجانند.

    – ضماد برگ تره با سماق و کمی نمک برای اگزما و زخمهای چربی مفید است.

    – تره باعث تثبیت تثبیت قند خون، حاوی مقدار زیادی منگنز، ویتامین B6، ویتامین C، فولات و آهن می‌باشد. ترکیب این مواد مغذی بایکدیگر باعث تثبیت قند خون می‌شود.

    – کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب خون، دانشمندان مشاهده نموده‌اند که گیاهان خانواده آلیوم، کلسترول بد(LDL) خون را کاهش می‌دهند در حالیکه همزمان با آن کلسترول خوب (HDL) را نیز افزایش می‌دهند.

    این فعالیت بسیار برای جلوگیری از پیشرفت و افزایش پلاکهای خونی که منجر به گرفتگی رگها و بیماریهای قلبی در بیماران دیابتی می‌گردد بسیار مهم می‌باشد.

    اگر این پلاکها بدون توقف رشد نمایند، سبب حمله قلبی یا سکته می‌گردند.

    گیاهان آلیوم، حتی باعث کاهش فشار خون بالا، که عامل دیگری برای حمله قلبی و یا سکته می‌باشد، نیز می‌گردد.

    – خوردن زیاد تره خون را میسوزاند و بینایی را کاهش میدهد و لثه را خراب میکند.

    – زیاد خوردن تره در شب باعث پریشان خوابی میشود.

    مضرات تره

    انواع تره

    تره ایرانی (Allium sp) به عنوان یک گیاه تک لپه از تیره سوسن(Liliaceae) و جنس آلیوم با مزه خاص و ویژگی های مرفولوژی خاص خود جزء سبزیهای پیازی محسوب می شود.

    مشخصات ظاهری و ویژگیهای مورفولوژی و سیتولوژی این گیاه نشان دهنده رابطهء بسیار نزدیک آن به گیاه زراعی تره فرنگی(Allium ampeloprasum Var. porrum Gay) بوده و این دو گیاه به دو زیر گونه متمایز از گروه ampeloprasum تعلق دارند .

    تره ایرانی

    بررسیهای اولیه در مورد تعیین نام علمی تره ایرانی نشان می دهند که این گیاه از نظر رده بندی تا حد زیر گونه ( مجاور گیاه ) Allium ampeloprasum ssp iranicum

    تره فرنگی (به انگلیسی Leek) گیاهی دو ساله است که برای استفاده از ساقه های سفید شده و برگ هایش آن را می کارند.

    تره فرنگی بر خلاف پیاز غده تولید نمی کند و همه ی برگ های تره فرنگی سبز و پهن هستند و قسمت های زیرین این برگ ها در داخل زمین قرار گرفته و یکدیگر را می پوشانند و به شکل ساقه در می آیند

    و اگر این ساقه ها را در تاریکی قرار دهند سبزی خود را از دست داده و سفید می شوند که این قسمت سفید شده و مقداری از برگ های هوایی مصف غذایی دارند.

    برگ تره فرنگی پهن است، در بعضی گونه های تره فرنگی ساقه استوانه ای شکل و در بعضی دیگر در انتهای ساقه برآمدگی شبیه پیاز دیده می شود.

    تره فرنگی یکی از گیاهان خوش طعم و قابل کاشت در آب و هوای سردسیری است.

    این سبزی مقوی منبع غنی از ویتامین A محسوب می شود.

    تره فرنگی از خانواده پیاز است و به راحتی در فضای آپارتمان رشد می کند.

    بهترین زمان برای کاشت تره فرنگی اوایل بهار است.

    تره فرنگی

    گلدان ها را از خاک سبک و مرطوب پر کرده و دانه ها را در عمق سه میلی متری خاک قرار داده و به طور مرتب آبیاری کنید.

    این گیاه نیازی به نور خورشید بطور مستقیم ندارد و بهتر است در سایه قرار گیرند.

    دانه ها را در فاصله پنج سانتیمتری یکدیگر بکارید، زیرا این گیاه پس از رشد حجم زیادی را اشغال می کند.

    در صورت نیاز و مشاهده زردی در برگ های گیاه، خاک گلدان را با کودهای گیاهی مناسب پر کنید.

    ۳۵ تا ۴۵ هفته پس از کاشت اولیه گیاه می توان محصول را برداشت کرد.

    تره ‌فرنگی یکی از سبزی ‌های پُر خاصیتی است که رویش آن در فصل بهار بیشتر است.

    این سبزی از خانواده ی پیاز و مانند آن سودمند و سرشار از ویتامین و املاح معدنی بوده و دارای برگ‌ های سبز رنگ به شکل نوار با غلاف دراز است.

    تره‌ فرنگی ۲ نوع دارد؛ یکی پیازش کوچک‌ تر و دیگری بزرگ ‌تر است.

    اغلب آن هایی که پیاز بزرگ ‌تر دارند را خام نمی‌ توان خورد و معمولا به صورت پخته در تهیه سوپ‌ های مختلف و کوکو به کار می ‌برند.

    تره‌ هایی هم که پیاز کوچک‌ تر دارند را به صورت خام در سالاد سبزی استفاده می ‌کنند.

    تره فرنگی ضخیم کوتاه تابستانی که خیلی زودرس است.

    تره فرنگی نازک کشیده زمستانی که نازک و طویل است.

    تره فرنگی زمستانی کشیده پاریس که دیررس است.

    تره فرنگی زرد پواتو که ضخیم می باشد.

    کولین موجود در این گیاه به عنوان پیام آور شیمیایی در مغز عمل می کند.

    گنجاندن مقدار کافی کولین دررژیم غذایی قدرت یادگیری را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد.ین گیاه منبع غنی پلی فنولز است و از قلب محافظت می کند.

    حاوی ترکیب سولفوری ازجمله کمپفیرول است. ترهٔ کوهی (با نام علمی: Allium ampeloprasum Var Iranicum)، گیاهی علفی است که مزه‌اش به پیازچهٔ خام می‌ماند و خود به سان ترهمی‌باشد.

    خام آن را چون سبزی همراه با خوراک می‌خورند.

    همچنین از آن در پخت کلانه نیز استفاده می‌شود.

    اگر در دشت روییده باشد آن را «کورایه» و اگر در کوه روییده باشد بدان «کنیوال» گویند.

    تره کوهی از ارزش غذایی زیادی برخوردار است.

    این گیاه ، دارای طعم تند مانند سیر و پیاز است .

    تره کوهی

    این گیاه ۳۰ درصد ویتامین A بدن را تأمین می کند ، که ویتامین A برای حفظ سلامت پوست ، استخوان و بافت های نرم لازم می باشد .

    همچنین سرشار از آهن بوده و ۲۰ درصد نیاز روزانه به ویتامین c بدن را تأمین می نماید و احتمال بروز بیماری قلبی و سرطان روده ی بزرگ را کاهش می دهد . از قسمت های مورد استفاده ی این گیاه پیاز و برگ های آن است ، که در کوکو و آش و یا به صورت پودر خشک شده استفاده می شود .

    تره کوهی، گیاهی شبیه به تره فرنگی، دارای طعم تند مانند پیاز و سیر است.

    این گیاه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است .

    کولین موجود در این گیاه به عنوان پیام آور شیمیایی در مغز عمل می کند.

    گنجاندن مقدار کافی کولین دررژیم غذایی قدرت یادگیری را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد.

    تره کوهی حاوی فولات است که نوعی ویتامین B لازم برای حفظ میزان هوموسیستئین در بدن است.

    هوموسیستئین نوعی پروتئین موجود در خون است که در صورت بالا بودن باعث سکته می شود.

    این گیاه منبع غنی پلی فنولز است و از قلب محافظت می کند. حاوی ترکیب سولفوری ازجمله کمپفیرول است.

    این ماده از جداره رگ های خونی در برابر آسیب دیدگی محافظت و به کبد در دفع کلسترول نیز کمک می کند.

    تره کوهی سرشار از آهن است.

    آهن اکسیژن را به سلول ها منتقل می کند، از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند و میزان انرژی را بالا می برد.

    ۳۰ درصد نیاز ویتامین A بدن را تامین می کند.

    تره, خواص تره, مضرات تره, انواع تره, تره ایرانی, تره فرنگی, تره کوهی, تره به انگلیسی, عکس تره

    ویتامین A برای حفظ سلامت پوست ، استخوان و بافت های نرم لازم است.

    علاوه بر آن با تولید رتینول، به بینایی نیز کمک می کند و در بسته بندی های ۲۰۰ گرمی بصورت خشک شده ارائه می شود.

    تره کوهی، عملکرد و رشد مغز را تقویت می کند

    تره کوهی، گیاهی شبیه به تره فرنگی، دارای طعم تند مانند پیاز و سیر است.

    این گیاه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است که در این مطلب به نقل از «ehow» به بخشی از خواص آن اشاره شده است.

    کولین موجود در این گیاه به عنوان پیام آور شیمیایی در مغز عمل می کند.

    گنجاندن مقدار کافی کولین دررژیم غذایی قدرت یادگیری را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد.

    تره کوهی حاوی فولات است که نوعی ویتامین B لازم برای حفظ میزان هوموسیستئین در بدن است.

    هوموسیستئین نوعی پروتئین موجود در خون است که در صورت بالا بودن باعث سکته می شود.

    این گیاه منبع غنی پلی فنولز است و از قلب محافظت می کند.

    حاوی ترکیب سولفوری ازجمله کمپفیرول است.

    این ماده از جداره رگ های خونی در برابر آسیب دیدگی محافظت و به کبد در دفع کلسترول نیز کمک می کند.

    تره کوهی سرشار از آهن است.

    آهن اکسیژن را به سلول ها منتقل می کند، از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند و میزان انرژی را بالا می برد.

    ۳۰ درصد نیاز ویتامین A بدن را تامین می کند.

    ویتامین A برای حفظ سلامت پوست ، استخوان و بافت های نرم لازم است.علاوه بر آن با تولید رتینول، به بینایی نیز کمک می کند.

    ۲۰ درصد نیاز روزانه ویتامین C بدن را تامین می کند.

    ویتامین C به بدن در تولید کلاژن کمک می کند.

    از بروز آب مروارید پیشگیری می کند، سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد و خطر بروز برخی انواع سرطان را کاهش می دهد.

    فولیک اسید در این گیاه به بدن در تولید سلول های جدید کمک می کند.

    احتمال بروز بیماری قلبی و سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

    سلنیم نوعی آنتی اکسیدان به طور طبیعی در این گیاه وجود دارد و برای تعمیر سلول های آسیب دیده موثر است.

    به عملکرد غده تیروئید نیز کمک می کند.

    کرومیوم، ماده کانی در این گیاه برای متابولیزم چربی، کربوهیدرات و انسولین مهم است.

    نیکزاد: با تمهید امور پیشگیرانه، جلوی تکرار حوادث دردناک گرفته شود

    قالیباف: تلاش برخی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خطای راهبردی است

    جلسه شورای نگهبان با حضور وزیر نیرو برگزار شد

    تعهد قوی ایران، روسیه و ترکیه به حاکمیت، استقلال، وحدت و تمامیت ارضی سوریه

    پوتین: حفظ حاکمیت ملی سوریه هدف اعضای نشست آستانه است

    قانون سزار غیرانسانی و یک تروریسم اقتصادی است/نیروهای آمریکایی زودتر از منطقه و سوریه خارج شوند

    نامه باشگاه پرسپولیس به آنتورپ/ حضور دوباره بیرانوند در تمرینات سرخ پوشان

    سرمربی جدید ماشین سازی انتخاب شد

    دو عضو جدید هیات مدیره استقلال منصوب شدند

    رحیمی: کمیسیون صنایع برای بهبود وضع بازار خودرو راهکار می‌دهد

    ابتلای یک نماینده مجلس یازدهم به کرونا

    نماینده نطنز: استفاده از ماسک برای مقابله با کرونا اجتناب‌ناپذیر است

    رئیس دفتر روحانی: ایران، روسیه و ترکیه برای صلح و آرامش منطقه توافق کرده‌اند

    جهانگیری: گفتگو راهکار اصلی حل مسائل بنیادین کشور در حوزه‌های مختلف است

    توییت واعظی درباره تکرار تجربه انزوای سران آمریکا در شورای امنیت

    وقتی در فوتسال به قوی شدن حریفان تیم ملی فکر می‌کنند!

    پیوستن بازیکن سابق فولاد به نفت مسجدسلیمان

    کریم باقری فعلا نمی‌تواند دستیار اسکوچیچ شود

    مشمولان سهام عدالت برای دیدن سبد سهام‌ شان چکار کنند؟

    ارزشمندترین برند جهان معرفی شد | ۱۰ برند لوکس ۲۰۲۰

    پرسش‌های بی‌پاسخ از انفجار کلینیک سینااطهر

    کلینیک سینا اطهر

    ترخیص تمامی مصدومان حادثه انفجار کلینیک سینااطهر

    “هوش مصنوعی” و “علم داده” یار انسان در مقابله با کرونا

    تولید گوشت گیاهی با فناوری چاپ ۳ بعدی

    تصاویر باکیفیت تغییر چهره با فناوری “دیپ‌فیک” شرکت دیزنی

    موز: خواص و مضرات موز / خواص موز برای کمر، مردان، پوست، کودکان / انواع موز

    ماسک توت فرنگی / خواص شگفت ‌انگیز ماسک توت ‌فرنگی برای پوست و مو

    فال حافظ آنلاین : فال حافظ روزانه نایریکا (انواع فال و طالع بینی)

    : نایریکا / طالع بینی روزانه (انواع فال و طالع بینی)

    صفحه اصلی » مقالات 🔥 » پزشکی و سلامت 🔥 » خوراکی ها و گیاهان » تره: خواص و مضرات / انواع تره / تره ایرانی / تره فرنگی / تره کوهی

    تره : یکی از سبزی های پر مصرف ماست که کم و پیش با خواصش آشنا هستید بهتر است این آشنایی را کامل کنید.

    راز درمان تمام عفونت ها تره است.

    تره ناراحتی طحال را رفع و یبوست دائمی و سوء هاضمه را رفع می کند.

    البته به دلیل نفاخ بودن ببرای افرادی که دچار التهابات روده هستند مناسب نمی باشد.خواص و مضرات سبزی تره

    در تسکین درد مفاصل و نقرس مفید است.

    تره, خواص تره, مضرات تره, انواع تره, تره ایرانی, تره فرنگی, تره کوهی, تره به انگلیسی, عکس تره, تره ایرانی به انگلیسی

    کهیر، خارش و زگیل را برطرف می کند.

    همچنین جوشانده آن در رفع گرفتگی صدا، سرفه و تمام اختلالات حاد تنفسی مفید است.

    با چکاندن چند قطره تره در بینی می توان خونریزی آن را بند آورد.

    برای پوست و مو نیز بسیار مفید است چرا که پوست را سم زدایی می کند و پوستی درخشان را به شما هدیه می دهد و در برابر آفتاب از شما حفاظت می کند.

    رشد مو را افزایش می دهد چرا که سرشار از آهن است.

    در ادامه این مقاله از نایریکا به خواص و مضرات تره، انواع تره، تره ایرانی، تره فرنگی و تره کوهی می پردازیم.

    با ما همراه باشید.

    برای دسترسی سریع به محتوای مطلب از لینکهای زیر استفاده کنید:

    تره ناراحتی طحال را برطرف می کند.

    ـ تره از نظر خواص غذا و شفا و درمان شبیه سیر وپیاز است، ولی طعم و بوی آن ملایم تر از آْنهاست و دهان را خوشبو می کند.

    ـ مصرف تره تازه برای رفع یبوست دائمی، ترش کردن غذا و سوء هاضمه، رفع چاقی و تسکین درد مفاصل و نقرس مفید است.

    ـ مصرف سوپ یا شربت تره برای معالجه تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفس اثر شفا بخش دارد

    مثلاً در گریپ، گلو درد، گرفتگی صدا و سیاه سرفه مفید بوده و اثر خلط آور دارد و در این مواد اضافه کرده کمی عسل به آب تره و مصرف آن مفید تر است.

    ـ تره از سبزی های مدر (ادرار آور) است و لذا خوردن سوپ یا شربت تره و یا جوشانده ۴ گرم تخم تره در یک لیتر آب برای حبس البول، آب آوردن بافت ها، دفع سنگ کلیه و تسکین قولنج مفید است.

    ـ خوردن تره که در سرکه پرورده شده باشد، برای دفع سنگ کیسه صفرا و تورم طحال مفید است.

    خواص تره

    ـ تره پخته و نیم گرم را چنانچه در محل بوا سیر قرار دهند اثر شفا بخش دارد، همچنین خوردن ۱۵ گرم آب تره خام، خونریزی بواسیر را قطع می کند.

    ـ مالیدن آب تره یا له کرده آن بر روی پوست برای درمان کهیر و رفع خارش مخصوصاً اگر با سماق مخلوط شود مؤثر است.

    ـ مخلوط آب تره با سماق را چنانچه بر روی زگیل بمالند اثر شفا بخش دارد.

    ـ تره، ملین، مقوی هاضمه و پیشاب آور است.

    ـ تره دارای مقدار زیادی آهن است و ویتامین«ث» به مقدار زیادی در برگ های سبز آن وجود دارد مخصوصاً در هنگام تابستان ویتامین های ب۱ ـ ب۲ در تره یافت می شود و دارای کاراتین نیز است.

    ـ تره به واسطه داشتن سلولز، نفخ آور است. لذا برای اشخاصی که مبتلا به اختلالات روده هستند چندان خوب نیست.

    ـ جوشانده تره در رفع ذات الریه و رسوبات ادرای کمک زیادی می کند.خواص و مضرات سبزی تره

    ـ مصرف جوشانده و شربت تره، در موارد گرفتگی صدا، زکام، سرفه، برونشیت و تمامی اختلالات حاد دستگاه تنفشی مؤثر است.

    ـ انواع تره فشار خون را پایین می آورد و خوردن آن برای معالجه تمامی عفونت ها مفید است.

    ـ در کاربرد خارجی، اگر تره به صورت له شده بر روی محل گزیدگی زنبور قرار گیرد، باعث تسکین درد می شود.

    ـ خوردن ۹ گرم تخم تره بو داده در روز، برای درمان اسهال مزمن و نفخ شکم مفید است.

    ـ برای بند آمدن خونریزی بینی، چند قطره مخلوط از آب تره با سرکه را دربینی بچکانید.

    در این موقع متوجه خواهید شد که خونریزی بینی بند می آید.

    ـ ضماد (مرهم) تخم تره، برای معالجه کک و مک، معالجه پیسی و تسکین دردهای عصبی و تحریکات جلدی اثر شفا بخش دارد.

    – طبع تره گرم و نسبتاً خشک است.

    – ضماد تره برای نرم کردن ورمها مفید است.

    – تره ضدعفونی کننده رودهها است.

  • نحوه تزريق وينسترول
  • – کسانی که رماتیسم دارند از تره استفاده کنند.

    – تره بازکننده انسدادها و گرفتگیها است.

    – برای جلوگیری از خونریزی بینی تره را له کرده با سرکه مخلوط کنید روی پیشانی بگذارید.

    – تره قاعده آور است.

    – تقویت کننده نیروی جنسی است و محرک جنسی است در صورتی که با عسل خورده شود.

    – کسانی که تنگی نفس دارند سوپ جو با تره بخورند.

    – ترشی تره (تره را در سرکه بخیسانید) بازکننده گرفتگی کبد است.

    – جهت درمان بواسیر ضماد تره را در محل درد بگذارید.

    – ضماد تره برای گزیدن افعی خوب است خوردن آن با آب و عسل سموم جانوران را خنثی میکند.

    – تره برای گرم مزاجان مفید و خوب است با گشنیز بخورند، البته زیاد استفاده نشود.خواص و مضرات سبزی تره

    – برای درمان امراض سردرد ۱۰ گرم تخم تره و ۱۰ گرم تخم مورد در ۴۰۰ سیسی آب دمکرده روزی سه فنجان بخورید.

    – در صورت گزش زنبور تره را کوبیده بهصورت ضماد روی نیش زنبور بگذارید.

    – خوردن تره از سرطان جلوگیری میکند.

    – تره خام پاک کننده ریه و کیسه صفرا است.

    – کلروفیل موجود در تره باعث تقویت عضله قلب میگردد.

    – تره در ایجاد نیرو و قدرت و سلامتی بدن نقش مؤثری دارد.

    – پتاسیم موجود در تره برای کودکان رنجور و کماشتها بهترین داروست.

    – کسانی که دچار زیادی چربی و اسیداوریک خون میباشند تره را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

    – تره خلط آور بوده و سینه را صاف میکند.

    – تره قلیایی کننده خون است.

    – برای بیماری برص ضماد تره را بگذارید.

    – برای ماه گرفتگی ضماد تره را بگذارید.

    – تره از بیماری قلب جلوگیری میکند.

    – افرادی که طبع سودایی دارند تره کمتر مصرف کنند.

    – برای رفع کمبود کلسیم صبحانه همراه نان و پنیر ۱۰ دانه فندق و نصف گردو همراه با تره بخورید.

    – کسانی که سرما خورده اند برای بازشدن صدای آنها از سوپ تره استفاده کنند.

    – کسانی که ورم کیسه صفرا دارند تقریباً در برنامه غذایی خود آن را بگنجانند.

    – ضماد برگ تره با سماق و کمی نمک برای اگزما و زخمهای چربی مفید است.

    – تره باعث تثبیت تثبیت قند خون، حاوی مقدار زیادی منگنز، ویتامین B6، ویتامین C، فولات و آهن می‌باشد. ترکیب این مواد مغذی بایکدیگر باعث تثبیت قند خون می‌شود.

    – کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب خون، دانشمندان مشاهده نموده‌اند که گیاهان خانواده آلیوم، کلسترول بد(LDL) خون را کاهش می‌دهند در حالیکه همزمان با آن کلسترول خوب (HDL) را نیز افزایش می‌دهند.

    این فعالیت بسیار برای جلوگیری از پیشرفت و افزایش پلاکهای خونی که منجر به گرفتگی رگها و بیماریهای قلبی در بیماران دیابتی می‌گردد بسیار مهم می‌باشد.

    اگر این پلاکها بدون توقف رشد نمایند، سبب حمله قلبی یا سکته می‌گردند.

    گیاهان آلیوم، حتی باعث کاهش فشار خون بالا، که عامل دیگری برای حمله قلبی و یا سکته می‌باشد، نیز می‌گردد.

    – خوردن زیاد تره خون را میسوزاند و بینایی را کاهش میدهد و لثه را خراب میکند.

    – زیاد خوردن تره در شب باعث پریشان خوابی میشود.

    مضرات تره

    انواع تره

    تره ایرانی (Allium sp) به عنوان یک گیاه تک لپه از تیره سوسن(Liliaceae) و جنس آلیوم با مزه خاص و ویژگی های مرفولوژی خاص خود جزء سبزیهای پیازی محسوب می شود.

    مشخصات ظاهری و ویژگیهای مورفولوژی و سیتولوژی این گیاه نشان دهنده رابطهء بسیار نزدیک آن به گیاه زراعی تره فرنگی(Allium ampeloprasum Var. porrum Gay) بوده و این دو گیاه به دو زیر گونه متمایز از گروه ampeloprasum تعلق دارند .

    تره ایرانی

    بررسیهای اولیه در مورد تعیین نام علمی تره ایرانی نشان می دهند که این گیاه از نظر رده بندی تا حد زیر گونه ( مجاور گیاه ) Allium ampeloprasum ssp iranicum

    تره فرنگی (به انگلیسی Leek) گیاهی دو ساله است که برای استفاده از ساقه های سفید شده و برگ هایش آن را می کارند.

    تره فرنگی بر خلاف پیاز غده تولید نمی کند و همه ی برگ های تره فرنگی سبز و پهن هستند و قسمت های زیرین این برگ ها در داخل زمین قرار گرفته و یکدیگر را می پوشانند و به شکل ساقه در می آیند

    و اگر این ساقه ها را در تاریکی قرار دهند سبزی خود را از دست داده و سفید می شوند که این قسمت سفید شده و مقداری از برگ های هوایی مصف غذایی دارند.

    برگ تره فرنگی پهن است، در بعضی گونه های تره فرنگی ساقه استوانه ای شکل و در بعضی دیگر در انتهای ساقه برآمدگی شبیه پیاز دیده می شود.

    تره فرنگی یکی از گیاهان خوش طعم و قابل کاشت در آب و هوای سردسیری است.

    این سبزی مقوی منبع غنی از ویتامین A محسوب می شود.

    تره فرنگی از خانواده پیاز است و به راحتی در فضای آپارتمان رشد می کند.

    بهترین زمان برای کاشت تره فرنگی اوایل بهار است.

    تره فرنگی

    گلدان ها را از خاک سبک و مرطوب پر کرده و دانه ها را در عمق سه میلی متری خاک قرار داده و به طور مرتب آبیاری کنید.

    این گیاه نیازی به نور خورشید بطور مستقیم ندارد و بهتر است در سایه قرار گیرند.

    دانه ها را در فاصله پنج سانتیمتری یکدیگر بکارید، زیرا این گیاه پس از رشد حجم زیادی را اشغال می کند.

    در صورت نیاز و مشاهده زردی در برگ های گیاه، خاک گلدان را با کودهای گیاهی مناسب پر کنید.

    ۳۵ تا ۴۵ هفته پس از کاشت اولیه گیاه می توان محصول را برداشت کرد.

    تره ‌فرنگی یکی از سبزی ‌های پُر خاصیتی است که رویش آن در فصل بهار بیشتر است.

    این سبزی از خانواده ی پیاز و مانند آن سودمند و سرشار از ویتامین و املاح معدنی بوده و دارای برگ‌ های سبز رنگ به شکل نوار با غلاف دراز است.

    تره‌ فرنگی ۲ نوع دارد؛ یکی پیازش کوچک‌ تر و دیگری بزرگ ‌تر است.

    اغلب آن هایی که پیاز بزرگ ‌تر دارند را خام نمی‌ توان خورد و معمولا به صورت پخته در تهیه سوپ‌ های مختلف و کوکو به کار می ‌برند.

    تره‌ هایی هم که پیاز کوچک‌ تر دارند را به صورت خام در سالاد سبزی استفاده می ‌کنند.

    تره فرنگی ضخیم کوتاه تابستانی که خیلی زودرس است.

    تره فرنگی نازک کشیده زمستانی که نازک و طویل است.

    تره فرنگی زمستانی کشیده پاریس که دیررس است.

    تره فرنگی زرد پواتو که ضخیم می باشد.

    کولین موجود در این گیاه به عنوان پیام آور شیمیایی در مغز عمل می کند.

    گنجاندن مقدار کافی کولین دررژیم غذایی قدرت یادگیری را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد.ین گیاه منبع غنی پلی فنولز است و از قلب محافظت می کند.

    حاوی ترکیب سولفوری ازجمله کمپفیرول است. ترهٔ کوهی (با نام علمی: Allium ampeloprasum Var Iranicum)، گیاهی علفی است که مزه‌اش به پیازچهٔ خام می‌ماند و خود به سان ترهمی‌باشد.

    خام آن را چون سبزی همراه با خوراک می‌خورند.

    همچنین از آن در پخت کلانه نیز استفاده می‌شود.

    اگر در دشت روییده باشد آن را «کورایه» و اگر در کوه روییده باشد بدان «کنیوال» گویند.

    تره کوهی از ارزش غذایی زیادی برخوردار است.

    این گیاه ، دارای طعم تند مانند سیر و پیاز است .

    تره کوهی

    این گیاه ۳۰ درصد ویتامین A بدن را تأمین می کند ، که ویتامین A برای حفظ سلامت پوست ، استخوان و بافت های نرم لازم می باشد .

    همچنین سرشار از آهن بوده و ۲۰ درصد نیاز روزانه به ویتامین c بدن را تأمین می نماید و احتمال بروز بیماری قلبی و سرطان روده ی بزرگ را کاهش می دهد . از قسمت های مورد استفاده ی این گیاه پیاز و برگ های آن است ، که در کوکو و آش و یا به صورت پودر خشک شده استفاده می شود .

    تره کوهی، گیاهی شبیه به تره فرنگی، دارای طعم تند مانند پیاز و سیر است.

    این گیاه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است .

    کولین موجود در این گیاه به عنوان پیام آور شیمیایی در مغز عمل می کند.

    گنجاندن مقدار کافی کولین دررژیم غذایی قدرت یادگیری را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد.

    تره کوهی حاوی فولات است که نوعی ویتامین B لازم برای حفظ میزان هوموسیستئین در بدن است.

    هوموسیستئین نوعی پروتئین موجود در خون است که در صورت بالا بودن باعث سکته می شود.

    این گیاه منبع غنی پلی فنولز است و از قلب محافظت می کند. حاوی ترکیب سولفوری ازجمله کمپفیرول است.

    این ماده از جداره رگ های خونی در برابر آسیب دیدگی محافظت و به کبد در دفع کلسترول نیز کمک می کند.

    تره کوهی سرشار از آهن است.

    آهن اکسیژن را به سلول ها منتقل می کند، از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند و میزان انرژی را بالا می برد.

    ۳۰ درصد نیاز ویتامین A بدن را تامین می کند.

    تره, خواص تره, مضرات تره, انواع تره, تره ایرانی, تره فرنگی, تره کوهی, تره به انگلیسی, عکس تره

    ویتامین A برای حفظ سلامت پوست ، استخوان و بافت های نرم لازم است.

    علاوه بر آن با تولید رتینول، به بینایی نیز کمک می کند و در بسته بندی های ۲۰۰ گرمی بصورت خشک شده ارائه می شود.

    تره کوهی، عملکرد و رشد مغز را تقویت می کند

    تره کوهی، گیاهی شبیه به تره فرنگی، دارای طعم تند مانند پیاز و سیر است.

    این گیاه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است که در این مطلب به نقل از «ehow» به بخشی از خواص آن اشاره شده است.

    کولین موجود در این گیاه به عنوان پیام آور شیمیایی در مغز عمل می کند.

    گنجاندن مقدار کافی کولین دررژیم غذایی قدرت یادگیری را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد.

    تره کوهی حاوی فولات است که نوعی ویتامین B لازم برای حفظ میزان هوموسیستئین در بدن است.

    هوموسیستئین نوعی پروتئین موجود در خون است که در صورت بالا بودن باعث سکته می شود.

    این گیاه منبع غنی پلی فنولز است و از قلب محافظت می کند.

    حاوی ترکیب سولفوری ازجمله کمپفیرول است.

    این ماده از جداره رگ های خونی در برابر آسیب دیدگی محافظت و به کبد در دفع کلسترول نیز کمک می کند.

    تره کوهی سرشار از آهن است.

    آهن اکسیژن را به سلول ها منتقل می کند، از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند و میزان انرژی را بالا می برد.

    ۳۰ درصد نیاز ویتامین A بدن را تامین می کند.

    ویتامین A برای حفظ سلامت پوست ، استخوان و بافت های نرم لازم است.علاوه بر آن با تولید رتینول، به بینایی نیز کمک می کند.

    ۲۰ درصد نیاز روزانه ویتامین C بدن را تامین می کند.

    ویتامین C به بدن در تولید کلاژن کمک می کند.

    از بروز آب مروارید پیشگیری می کند، سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد و خطر بروز برخی انواع سرطان را کاهش می دهد.

    فولیک اسید در این گیاه به بدن در تولید سلول های جدید کمک می کند.

    احتمال بروز بیماری قلبی و سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

    سلنیم نوعی آنتی اکسیدان به طور طبیعی در این گیاه وجود دارد و برای تعمیر سلول های آسیب دیده موثر است.

    به عملکرد غده تیروئید نیز کمک می کند.

    کرومیوم، ماده کانی در این گیاه برای متابولیزم چربی، کربوهیدرات و انسولین مهم است.

    نیکزاد: با تمهید امور پیشگیرانه، جلوی تکرار حوادث دردناک گرفته شود

    قالیباف: تلاش برخی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خطای راهبردی است

    جلسه شورای نگهبان با حضور وزیر نیرو برگزار شد

    تعهد قوی ایران، روسیه و ترکیه به حاکمیت، استقلال، وحدت و تمامیت ارضی سوریه

    پوتین: حفظ حاکمیت ملی سوریه هدف اعضای نشست آستانه است

    قانون سزار غیرانسانی و یک تروریسم اقتصادی است/نیروهای آمریکایی زودتر از منطقه و سوریه خارج شوند

    نامه باشگاه پرسپولیس به آنتورپ/ حضور دوباره بیرانوند در تمرینات سرخ پوشان

    سرمربی جدید ماشین سازی انتخاب شد

    دو عضو جدید هیات مدیره استقلال منصوب شدند

    رحیمی: کمیسیون صنایع برای بهبود وضع بازار خودرو راهکار می‌دهد

    ابتلای یک نماینده مجلس یازدهم به کرونا

    نماینده نطنز: استفاده از ماسک برای مقابله با کرونا اجتناب‌ناپذیر است

    رئیس دفتر روحانی: ایران، روسیه و ترکیه برای صلح و آرامش منطقه توافق کرده‌اند

    جهانگیری: گفتگو راهکار اصلی حل مسائل بنیادین کشور در حوزه‌های مختلف است

    توییت واعظی درباره تکرار تجربه انزوای سران آمریکا در شورای امنیت

    وقتی در فوتسال به قوی شدن حریفان تیم ملی فکر می‌کنند!

    پیوستن بازیکن سابق فولاد به نفت مسجدسلیمان

    کریم باقری فعلا نمی‌تواند دستیار اسکوچیچ شود

    مشمولان سهام عدالت برای دیدن سبد سهام‌ شان چکار کنند؟

    ارزشمندترین برند جهان معرفی شد | ۱۰ برند لوکس ۲۰۲۰

    پرسش‌های بی‌پاسخ از انفجار کلینیک سینااطهر

    کلینیک سینا اطهر

    ترخیص تمامی مصدومان حادثه انفجار کلینیک سینااطهر

    “هوش مصنوعی” و “علم داده” یار انسان در مقابله با کرونا

    تولید گوشت گیاهی با فناوری چاپ ۳ بعدی

    تصاویر باکیفیت تغییر چهره با فناوری “دیپ‌فیک” شرکت دیزنی

    موز: خواص و مضرات موز / خواص موز برای کمر، مردان، پوست، کودکان / انواع موز

    ماسک توت فرنگی / خواص شگفت ‌انگیز ماسک توت ‌فرنگی برای پوست و مو

    فال حافظ آنلاین : فال حافظ روزانه نایریکا (انواع فال و طالع بینی)

    : نایریکا / طالع بینی روزانه (انواع فال و طالع بینی)


    Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.

     

    showdate() شمسی
      

    خواص و مضرات سبزی تره

     خواص و مضرات تره

    شماره خبر
    : 828    انتشار : 26/4/1395
       ساعت : 11:35

     خواص و مضرات تره—————————————————————تره یا گندنا کوچکترین هموند خانواده پیازهای خوراکی است که در آسیا(از جمله ایران)، اروپا و امریکای شمالی می‌روید. در آشپزی برگ آن بدلیل طعم ملایمتر از سیر و پیاز، کاربرد بیشتری دارد..این گیاه در آشپزی اروپا چندان شناخته شده نیست و حتی برخی ایرانیان اروپا آن را با پیازچه یکی می‌انگارند.اما در ایران بسیار استفاده می شود.نام علمی: پیاز کوهی، Allium schoenoprasumفرمانرو: گیاهراسته: مارچوبه‌سانانتیره: نرگسیانزیرتیره: پیازیانسرده: والک (سرده)*** ارزش غذایی مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس)انرژی۱۲۶ کیلوژول (۳۰ کیلوکالری)کربوهیدرات‌ها ۴٫۳۵ gقندها ۱٫۸۵ gفیبر۲٫۵ gچربی ۰٫۷۳ gپروتئین۳٫۲۷ gویتامین آی معادل ۲۱۸ میکروگرم (۲۴٪)- بتاکاروتن۲٬۶۱۲ میکروگرم (۲۴٪)- لوتئین و زآکسانتین۳۲۳ μgتیامین (ویتامین ب۱)۰٫۰۷۸ میلی‌گرم (۶٪)ریبوفلاوین (ویتامین ب۲) ۰٫۱۱۵ میلی‌گرم (۸٪)نیاسین (ویتامین ب۳)۰٫۶۴۷ میلی‌گرم (۴٪)پانتوتنیک اسید (ویتامین ب۵) ۰٫۳۲۴ میلی‌گرم (۶٪)ویتامین ب۶ ۰٫۱۳۸ میلی‌گرم (۱۱٪)اسید فولیک (ویتامین ب۹) ۱۰۵ میکروگرم (۲۶٪)ویتامین C۵۸٫۱ میلی‌گرم (۹۷٪)ویتامین E۰٫۲۱ میلی‌گرم (۱٪)ویتامین K ۲۱۲٫۷ میکروگرم (۲۰۳٪)کلسیم ۹۲ میلی‌گرم (۹٪)آهن ۱٫۶ میلی‌گرم (۱۳٪)منیزیم۴۲ میلی‌گرم (۱۱٪)منگنز ۰٫۳۷۳ میلی‌گرم (۱۹٪)فسفر ۵۸ میلی‌گرم (۸٪)پتاسیم ۲۹۶ میلی‌گرم (۶٪)روی ۰٫۵۶ میلی‌گرم (۶٪)*** خواص تره- طبع تره گرم و نسبتاً خشك است.- ضماد تره برای نرم كردن ورمها مفید است.- تره ضدعفونی كننده رودهها است.- كسانی كه رماتیسم دارند از تره استفاده كنند.- تره بازكننده انسدادها و گرفتگیها است.- برای جلوگیری از خونریزی بینی تره را له كرده با سركه مخلوط كنید روی پیشانی بگذارید.- تره قاعدهآور است.- تقویت كننده نیروی جنسی است و محرك جنسی است در صورتی كه با عسل خورده شود.- كسانی كه تنگی نفس دارند سوپ جو با تره بخورند.- ترشی تره (تره را در سركه بخیسانید) بازكننده گرفتگی كبد است.- جهت درمان بواسیر ضماد تره را در محل درد بگذارید.- ضماد تره برای گزیدن افعی خوب است خوردن آن با آب و عسل سموم جانوران را خنثی میكند.- تره برای گرم مزاجان مفید و خوب است با گشنیز بخورند، البته زیاد استفاده نشود.- برای درمان امراض سردرد 10 گرم تخم تره و 10 گرم تخم مورد در 400 سیسی آب دمكرده روزی سه فنجان بخورید.- در صورت گزش زنبور تره را كوبیده بهصورت ضماد روی نیش زنبور بگذارید.- خوردن تره از سرطان جلوگیری میكند.- تره خام پاك كننده ریه و كیسه صفرا است.- كلروفیل موجود در تره باعث تقویت عضله قلب میگردد.- تره در ایجاد نیرو و قدرت و سلامتی بدن نقش مؤثری دارد.- پتاسیم موجود در تره برای كودكان رنجور و كماشتها بهترین داروست.- كسانی كه دچار زیادی چربی و اسیداوریك خون میباشند تره را در برنامه غذایی خود قرار دهند.- تره خلطآور بوده و سینه را صاف میكند.- تره قلیایی كننده خون است.- برای بیماری برص ضماد تره را بگذارید.- برای ماه گرفتگی ضماد تره را بگذارید.- تره از بیماری قلب جلوگیری میكند.- افرادی كه طبع سودایی دارند تره كمتر مصرف كنند.- برای رفع كمبود كلسیم صبحانه همراه نان و پنیر 10 دانه فندق و نصف گردو همراه با تره بخورید.- كسانی كه سرما خوردهاند برای بازشدن صدای آنها از سوپ تره استفاده كنند.- كسانی كه ورم كیسه صفرا دارند تقریباً در برنامه غذایی خود آن را بگنجانند.- ضماد برگ تره با سماق و كمی نمك برای اگزما و زخمهای چربی مفید است.- تره باعث تثبیت تثبیت قند خون، حاوی مقدار زیادی منگنز، ویتامین B6، ویتامین C، فولات و آهن می‌باشد. ترکیب این مواد مغذی بایکدیگر باعث تثبیت قند خون می‌شود.- کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب خون، دانشمندان مشاهده نموده‌اند که گیاهان خانواده آلیوم، کلسترول بد(LDL) خون را کاهش می‌دهند در حالیکه همزمان با آن کلسترول خوب) HDL) را نیز افزایش می‌دهند. این فعالیت بسیار برای جلوگیری از پیشرفت و افزایش پلاکهای خونی که منجر به گرفتگی رگها و بیماریهای قلبی در بیماران دیابتی می‌گردد بسیار مهم می‌باشد. اگر این پلاکها بدون توقف رشد نمایند، سبب حمله قلبی یا سکته می‌گردند. گیاهان آلیوم، حتی باعث کاهش فشار خون بالا، که عامل دیگری برای حمله قلبی و یا سکته می‌باشد، نیز می‌گردد.*** مضرات تره- خوردن زیاد تره خون را میسوزاند و بینایی را كاهش میدهد و لثه را خراب میكند.- زیادخوردن تره در شب باعث پریشان خوابی میشود.

    تره از جمله سبزی های معروف و خوردنی است که ساقه ندارد و برگهای آن دراز و تا خورده است و به نام«گندزدا» نیز خوانده می شود.

    – خبرگزاری آریا- تره از جمله سبزی های معروف و خوردنی است که ساقه ندارد و برگهای آن دراز و تا خورده است و به نام گندزدا نیز خوانده می شود.

    ـ تره ناراحتی طحال را برطرف می کند.

    ـ تره از نظر خواص غذا و شفا و درمان شبیه سیر و پیاز است، ولی طعم و بوی آن ملایم تر از آنهاست و دهان را خوشبو می کند.خواص و مضرات سبزی تره

    ـ مصزف تازه تره ، برای رفع یبوست دائمی، ترش کردن غذا و سوء هاضمه، رفع چاقی و تسکین درد مفاصل و نقرس مفید است.

    توجه : با این که سبوس یولاف از نظر میزان الیاف گیاهی غیرمحلول در آب بسیار قدرتمند بوده و بهترین غله برای رفع یبوست است .

    این غله سودمند بدون گلوتن بوده و 15 برابر خود آب جذب می کند و از آنجایی که بالاترین میزان فیبر را در میان غلات دارد لذا بهتر از هر غله ای برای درمان حتی یبوست های مزمن اثر بخش و ملیّن است.

    ـ مصرف سوپ یا شربت تره ، برای معالجه تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفس اثر شفا بخش دارد، مثلاً در گریپ، گلو درد، گرفتگی صدا و سیاه سرفه مفید بوده و اثر خلط آور دارد و در این مواد اضافه کرده کمی عسل به آب تره و مصرف آن مفید تر است.

    امروزه کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 «واحد» سبزیجات که معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است را به افراد توصیه می کنند چنانکه مصرف سبزی «تره» در وعده های غذایی یکی از سبزیجات مورد تاکید است.

    به گزارش مشرق، تره حاویِ كاروتن ، ويتامين B1, B2, C و
    املاح معدني از جمله كلسيم و آهن است. این ماده غذایی به علت داشتن منيزيم
    از بيماري سرطان جلوگيري و خواص پني سيلين آن براي دستگاه ريوي سودمند
    است. انواع تره فشار خون را پايين مي آورد و خوردن آن براي معالجه عفونت ها
    سودمند است. خوردن آن بعد از غذا، مانع از ترش كردن مي شود. تره از نظر
    خواص غذا و شفا و درمان شبيه سير و پياز است. دهان را خوشبو، براي رفع
    يبوست دائمي، رفع چاقي، تسكين درد مفاصل و نقرس بكار رفته، ميل جنسي را
    تحريك، خون قاعدگي را افزايش، ادرار آور، رنگ چهره را باز و بر زيبايي و
    لطافت پوست مي افزايد. امروزِ در سايه علم و دانش‍ معلوم شده است اين گیاه
    خوراکی، گنجى از املاح و ويتامين در خود نهفته دارد چنانکه به این امر در
    توصیه های غذایی ائمه اطهار (ع) به کررات پرداخته شده است.


     

    در این باره از سهل بن زیاد نقل شده است که: «غلام حضرت ابوالحسن (ع) به
    ایشان مداوایی برای درد طحال درخواست نمود. پس حضرت فرمودند: «به وی سه بار
    در روز تره بخورانید» غلام گفت: «به وی خوراندیم و خون فرو نشست و سپس
    بهبود یافت».


     

    خواص و مضرات سبزی تره

    همچنین روایت شده است که از امام صادق (ع) سؤال شد از خواص تره. پس ایشان
    فرمودند: «از آن بخورید که در آن 4 خصلت است: 1- پاک کننده نفس است. 2- دور
    کننده بادهاست. 3- قطع کننده بواسیر است. 4- امان از جذام است»؛ و نیز نقل
    شده است که سلمه گفت: از ضعف شکایت کردم در مدینه به حضرت ابوالحسن (ع)،
    پس به من فرمود: «تو را زرد روی می بینم» گفتم: بلی. فرمودند: «تره بخور»
    پس چون خوردم بهبودی یافتم.


     

    همچنین از امام صادق (ع) در باب جایگاه این گیاه خوراکی نقل شده است که
    ایشان بیان داشته اند: نزد رسول خدا (ص) از سبزی سخن به میان آمد. پس حضرت
    (ص) فرمودند: «تره بخورید چراکه مَثَل آن در سبزیجات مثل نان با سایر
    غذاهاست».


     

    با وجود خواص های فراوانی که این گیاهِ خوراکی در خود دارد باید به این
    موضوع توجه داشت که تره به واسطه ي داشتن سلولز، نفخ آور است. لذا براي
    اشخاصي كه مبتلا به اختلالات روده مي باشند، توصیه نمی شود. همچنین زياده
    روي در مصرفِ آن باعث خواب هاي آشفته، التهاب لثه و تا حدي كم شدن ديد چشم
    مي شود .

    کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

    خواص و مضرات سبزی تره
    خواص و مضرات سبزی تره
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *