خواص نان جو در ديابت

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :


خواص نان جو دوسر خواص نان جو با شوید خواص نان جو خشک خواص نان جو در بارداری جو یکی از غلات بسیار مفیدی است که ارزش غذایی بالایی دارد و خود به عنوان یک غذای کامل می تواند به شمار رود. جو از گیاهی با ساقه های بلند به جود می آید و هنوز هم یکی از غذاهای عمده انسان را تشکیل می دهد. در کشورهای مختلف نیز جزو پرمصرف ترین مواد غذایی است که با اشکال مختلف و طعمهای گوناگون عرضه می شود.

 

 

 


نان جو چیست

 

دوره مقدماتی php


در صورتی که نان جو کم نمک تهیه شود شامل جلوگیری از تولید چربی های زیان آور در خون، تنظیم فعالیت دستگاه گوارش، تعدیل فشار خون، تحریک انسولین سازی در بدن و کاهش قند خون، پاکسازی دیواره های معده و روده از ذرات آلوده کننده، مقابله با رشد تومور در بدن، جلوگیری از چاقی، حفظ شادابی و زیبایی پوست به علت وجود ویتامینهای گروه ب در آن و تقویت حافظه است.

 


امروزه جو به دلیل تاثیری که در پیشگیری، کنترل و درمان بیماری های غیر واگیر دارد، به عنوان «اکسیر سلامت» نیز شناخته شده است. کاربرد جو در تهیه سوپ و غذای تکمیلی کودکان نیز بسیار مفید است. نان جو به دلیل وجود فیبر خود مقدار زیادی از آب بدن را جذب می کند، بنابراین مایعات و آب فراوانی باید نوشیده شود. این نان به دلیل غنی بودن از ویتامین های B به آرامش اعصاب کمک می کند.

 


ضماد و آرد جو رادع است، ورم های سخت را تحلیل می برد، دمل های گرم را سر باز می کند و به تنهایی و یا مخلوط با هم وزن آرد جو و تخم پنیرک، برای سل ، ذات الجنب ، ورم های زیر بغل ، سینه ، پستان ، پشت گوش و سایر اعضا مفید است و ضماد آن با ریوند چینی برای ورم هایی که حرارت آنها در کمال حدت نباشد ، بسیار نافع است و با سرکه برای ورم های صفراوی و مخملک مفید است. اگر آرد جو نباشد ، جو مقشر را با آب و یا عصاره برگ های مناسب ساییده و استفاده کنید.

 

 

 


مهم ترین خواص نان جو

 


در صورتی که نان جو کم نمک تهیه شود شامل جلوگیری از تولید چربی های زیان آور در خون، تنظیم فعالیت دستگاه گوارش، تعدیل فشار خون، تحریک انسولین سازی در بدن و کاهش قند خون، پاکسازی دیواره های معده و روده از ذرات آلوده کننده، مقابله با رشد تومور در بدن، جلوگیری از چاقی، حفظ شادابی و زیبایی پوست به علت وجود ویتامینهای گروه ب در آن و تقویت حافظه است.

 


امروزه جو به دلیل تاثیری که در پیشگیری، کنترل و درمان بیماری های غیر واگیر دارد، به عنوان «اکسیر سلامت» نیز شناخته شده است. کاربرد جو در تهیه سوپ و غذای تکمیلی کودکان نیز بسیار مفید است. نان جو به دلیل وجود فیبر خود مقدار زیادی از آب بدن را جذب می کند، بنابراین مایعات و آب فراوانی باید نوشیده شود. این نان به دلیل غنی بودن از ویتامین های B به آرامش اعصاب کمک می کند.

 

 

 


خواص نان جو در درمان بیماری ها

 


مصرف نان جو تاثیر زیادی در کنترل و پیشگیری از بسیاری بیماری ها به ویژه بیماری هایی که با چاقی در ارتباطند، دارد. برخی از مهمترین خواص درمانی نان جو به شرح زیر میباشد:

 


مصرف نان جو به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از ویتامین ب در ایجاد آرامش موثر است.

 


نان جو دارای فیبر فراوان است و برای درمان یبوست بسیار مفید میباشد.

 


نان جو حاوی مواد ضد سرطانی است که قادر به سرکوب عوامل سرطان به ویژه پیشگیری از بروز سرطان در بستر روده‌هاست. همچنین مصرف نان جو به رفع تومورهای سرطانی کمک میکند.

 


یکی از خوان نان جو شاخص گلیسمی پایین آن است. ازا ین رو مصرف آن برای بیمارن دیابتی مفید است. با مصرف این نان، افراد دیابتی دیرتر گرسنه شده و کمتر به خوردن شیرینی تمایل خواهند داشت.

 


نان جو برای بیماران قلبی عروقی بسیار مفید است. خواص نان جو به کاهش کلسترول بد خون کمک میکند و به دلیل دارا بودن پتاسیم برای بیمارن مبتلا به فشار خون بالا نیز مفید است.

 


مصرف نان جو به ویژه نان جو سبوسدار از سفید شدن زودرس موها پیشگیری میکند.

 


مصرف نان جو برای تقویت حافظه مفید است.

 


املاح و مواد معدنی موجود در نان جو به افزایش سلامت و استحکام استخوانها کمک شایانی میکند. همچنین با مصرف این نان، نرمی استخوان کودکان از بین می رود.

 

 

 


10 خواص نان جو که نباید از آن غافل شد

 


نان جو غذایی بسیار مقوی است و با ایجاد احساس سیری از چاقی جلوگیری میکند.

 


از تولید چربی های زیان آور در خون جلوگیری میکند، در نتیجه کلسترول خون را کاهش می دهد.

 


تعدیل کننده فشار خوناست .

 


. پیشگیری از ابتلا به بیماری های کرونری و قلب عروقی

 


فعالیت دستگاه گوارش را تنظیم می کند .

 


انسولین سازی در بدن را تحریک میکندبه همین دلیل برای پیشگیری از ابتلا به دیابت بسیار مفید است

 


قند خون را کاهش میدهد. بنابراین علاوه برای پیشگیری از دیابت ، مصرف به اندازه آن برای افراد مبتلا به دیابت نیز میتواند مفید باشد.

 


فیبر بسیار بالایی داردو به همین دلیل دیواره های معده و روده را از ذرات آلوده کننده پاکسازی میکند، در نتیجه از بیماری های معده و دستگاه گوارش پیشگیری میکند.

 


به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های فراوان و اسید چرب های مفید مورد نیاز بدن ، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و با رشد تومورها در بدن مقابله میکند .

 


به علت وجود ویتامین های گروه (ب)در آن باعث حفظ شادابی و زیبایی پوست ، تقویت حافظه و باعث جلوگیری از نرمی استخوان در کودکان می باشد .

 

 

 

 

 


خواص نان جو برای دیابت , خواص نان جو خالص

 


خواص نان جو برای دیابت , خواص نان جو خالص

 


خواص نان جو برای دیابت , خواص نان جو خالص

 


خواص نان جو برای دیابت , خواص نان جو خالص

 

 

 

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواص انجیر برای زن شیرده x بخوانید...