خواص لوبيا چيتي براي پوست

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

 

لوبیا چیتی لوبیایی به رنگ قهوه ای است که رنگ قرمز نیز در آن پراکنده می باشد. این لوبیاها همانند کارهای نقاشی هستند. وقتی این لوبیا ها پخته می شوند، رنگ آن ها به صورتی همراه با بافت های کرم رنگ تبدیل می شود. لوبیا جزء حبوباتی به حساب می آید که علاوه بر مصارف خوراکی در درمان بیماری های مختلف نیز مورد استفاده قرار می گیرد و دارای خواص زیادی برای سلامت بدن است. خواص لوبیا چیتی برای زنان باردار از جمله خواصی است که نمی توان از آن چشم پوشی کرد.

لوبیا چیتی دارای مواد مغذی بسیار زیادی می باشد. این حبوبات غنی از ویتامین های مختلف، فیبر، آهن، مواد معدنی و پروتئین ها هستند. بنابراین خواص لوبیا چیتی برای سلامت پوست، مو بسیار عالی هستند. در این مطلب به بررسی خواص لوبیا چیتی خواهیم پرداخت. تا پایان مطلب همراه ما باشید.

 

لوبیا چیتی یکی از گونه های مختلف لوبیا است. این لوبیا بیشتر در ایالات متحده آمریکا و شمال غربی مکزیک می روید. این لوبیا به صورت پخته و یا کنسرو شده در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

لوبیا چیتی منبع غنی از گروه ویتامین B و همچنین فولات است. فولات در تشکیل لوله های عصبی و گلبول های قرمز خونی در نوزادان متولد شده موثر است. کمبود اسید فولیک در زنان باردار می تواند منجر به تولد نوزادان کم وزن شود و در نهایت باعث ایجاد نقص در لوله های عصبی نوزادان متولد نشده می گردد.

دوره مقدماتی php

لوبیا چیتی همانند عدس دارای مقادیر زیادی پتاسیم و مقدار کم سدیم است. یک فنجان از لوبیا چیتی دارای 746 میلی گرم پتاسیم و 1.7 میلی گرم سدیم است. فولات همچنین برای کاهش فشار خون بالا و تسکین رگ های خونی عالی می باشد و در همین حال جریان خون را در حالت متعادل خود حفظ می کند.

مس و آهن برای تشکیل گلبول های قرمز خونی ضروری می باشند. یک فنجان لوبیا حاوی 20% آهن و 19% مس مورد نیاز روزانه بدن است. کمبود آهن منجر به کم خونی می شود از این رو مصرف این گونه حبوبات برای درمان کم خونی بسیار مفید خواهد بود.

لوبیا چیتی غنی از فیبر نا محلول است و همین ماده غذایی برای پیشگیری از یبوست عالی می باشد. ناراحتی های شکمی مختلف دیگر مثل سندرم شکم وجود دارد مصرف منظم لوبیا چیتی برای پیشگیری از این گون8ه اختلالات عالی می باشد.

همانطور که گفته شد لوبیا ها منبع غنی از فیبر است، این ماده غذایی به پیشگیری از افزایش سطح قند خون پس از صرف وعده غذایی کمک می کند. نه تنها باعث ثابت ماندن سطح قند خون می شود بلکه انرژی مورد نیاز بدن را نیز فراهم می کند.

لوبیا چیتی برای پیشگیری از ریزش مو عالی است. از آنجا که لوبیا چیتی منبع غنی از پتاسیم است و نبود پتاسی در بدن یکی از دلایل اصلی ریزش مو است بنابراین، وعده غذایی که شامل لوبیا چیتی است در پیشگیری از ریزش مو موثر خواهد بود.

این لوبیا ها همانند نخود فرنگی و سویا در پیشگیری از مشکلات مختلف پوست خشک موثر هستند. نبود ویتامین B در بدن ممکن است مشکلات مختلفی مثل قرمزی، خارش، پیسی، دراماتیت ایجاد کند. لوبیا چیتی منبع غنی از ویتامینB می باشد که همین امر سبب می شود از ایجاد مشکلات پوستی مختلف پیشگیری شود.

با توجه به موضوع خواص لوبیا چیتی برای درمان بیماری های مختلف و مهمترین خواص آن برای سلامت مو و پوست باید به این نکه توجه کنید که مصرف آن باید به اندازه متعادل باشد. مصرف زیاد لوبیا چیتی باعث دیدن خواب های پریشان شده و همچنین این ماده غذایی نفخ آور و دیر هضم است.

اگر قصد دارید تا این لوبیا ها را بپزید تا بتوانید از خواص لوبیا چیتی بهره ببرید بهتر است قبل از پختن آن ها را برای 8 ساعت بخیسانید. بدین صورت لوبیا چیتی سریع تر پخته می شود. همچننی می توانید برای دقایقی آن ها را بجوشانید و سپس 2 ساعت صبر کرده و پس از انجام این مراحل آن ها را بپزید. سپس شما قادر خواهید بود غذاهای مختلف و خوشمزه را با استفاده از این نوع لوبیا تهیه کنید. شما دوستان عزیز و همراهان گرامی در صورت تمایل کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خواص دیگر حبوبات می توانید به بخش خواص حبوبات رجوع کنید.

ازشما روی لوبیا چیتی متشکرم.benfit helath PINTO

برای رهایی از اضطراب و استرس و رسیدن به آرامش دمنوش به لیمو را امتحان کنید!


خواص لوبیا چیتی در لاغری خواص لوبیا چیتی در بارداری خواص لوبیا چیتی پخته خواص لوبیا چیتی در طب سنتی لوبیا چیتی لوبیایی به رنگ قهوه ای است که رنگ قرمز نیز در آن پراکنده می باشد. این لوبیاها همانند کارهای نقاشی هستند. وقتی این لوبیا ها پخته می شوند، رنگ آن ها به صورتی همراه با بافت های کرم رنگ تبدیل می شود. لوبیا جزء حبوباتی به حساب می آید که علاوه بر مصارف خوراکی در درمان بیماری های مختلف نیز مورد استفاده قرار می گیرد و دارای خواص زیادی برای سلامت بدن است. خواص لوبیا چیتی برای زنان باردار از جمله خواصی است که نمی توان از آن چشم پوشی کرد.

 

 

 


لوبیا چیتی چیست ؟

 


منشا لوبیا چیتی در ایران میباشد ، ازجنس وگونه phaseolus   vulgaris ،کلاس تجارتی   cranberryفرم بوته رونده ورشدنامحدود(تیپ3 ) ، متوسط ارتفاع85-100 سانتیمتر-متوسط دوره رشدونمو109 روز-متوسط وزن 100 دانه 47 گرم-حساس به آفت کنه دونقطه ای –نیمه حساس به ویروسهای BCMV و CMV وحساس بهBYMV است.ازنظربازارپسندی وکیفیت پخت مهمترین نوع لوبیا چیتی درایران بوده وخوش خوراکی ،زودپزی ولعاب مناسب دارد.

 


خصوصیات اکولوژی لوبیا چیتی

 


گیاهی است گرمادوست که روزهای گرم وشبهای خنک مناسب رشد آن می باشد.دمای موردنیازبرای رشد آن درروز20 تا28 درجه ودرشب15 تا20 درجه سانتیگراداست.دمای بیش از30 درجه مناسب رشد آن نبوده ودمای بیش از35 درجه منجربه عدم تشکیل دانه درآن میشودوهمچنین دمای کمتراز15 درجه برای رشدآن نامناسب میباشد.نسبت به طول روزخنثی میباشد.معمولا 30 تا40 روزبعدازکاشت شروع به گلدهی میکند. دوره گلدهی معمولا یک ماه است.این رقم رشدنامحدودبوده وزمان رسیدن غلافها متفاوت است.

 

 

 


خواص لوبیا چیتی برای سلامت زنان باردار و نوزادان

 


لوبیا چیتی منبع غنی از گروه ویتامین B و همچنین فولات است. فولات در تشکیل لوله های عصبی و گلبول های قرمز خونی در نوزادان متولد شده موثر است. کمبود اسید فولیک در زنان باردار می تواند منجر به تولد نوزادان کم وزن شود و در نهایت باعث ایجاد نقص در لوله های عصبی نوزادان متولد نشده می گردد.

 


کاهش فشار خون با خواص لوبیا چیتی

 


لوبیا چیتی همانند عدس دارای مقادیر زیادی پتاسیم و مقدار کم سدیم است. یک فنجان از لوبیا چیتی دارای 746 میلی گرم پتاسیم و 1.7 میلی گرم سدیم است. فولات همچنین برای کاهش فشار خون بالا و تسکین رگ های خونی عالی می باشد و در همین حال جریان خون را در حالت متعادل خود حفظ می کند.

 


درمان کم خونی با خواص لوبیا چیتی

 


مس و آهن برای تشکیل گلبول های قرمز خونی ضروری می باشند. یک فنجان لوبیا حاوی 20% آهن و 19% مس مورد نیاز روزانه بدن است. کمبود آهن منجر به کم خونی می شود از این رو مصرف این گونه حبوبات برای درمان کم خونی بسیار مفید خواهد بود.

 

 

 


درمان یبوست با خواص لوبیا چیتی

 


لوبیا چیتی غنی از فیبر نا محلول است و همین ماده غذایی برای پیشگیری از یبوست عالی می باشد. ناراحتی های شکمی مختلف دیگر مثل سندرم شکم وجود دارد مصرف منظم لوبیا چیتی برای پیشگیری از این گون8ه اختلالات عالی می باشد.

 


کاهش دیابت با خواص لوبیا چیتی

 


همانطور که گفته شد لوبیا ها منبع غنی از فیبر است، این ماده غذایی به پیشگیری از افزایش سطح قند خون پس از صرف وعده غذایی کمک می کند. نه تنها باعث ثابت ماندن سطح قند خون می شود بلکه انرژی مورد نیاز بدن را نیز فراهم می کند.

 


سلامت مو با خواص لوبیا چیتی

 


لوبیا چیتی برای پیشگیری از ریزش مو عالی است. از آنجا که لوبیا چیتی منبع غنی از پتاسیم است و نبود پتاسی در بدن یکی از دلایل اصلی ریزش مو است بنابراین، وعده غذایی که شامل لوبیا چیتی است در پیشگیری از ریزش مو موثر خواهد بود.

 


دیگر خواص لوبیا چیتی

 


حبوبات و از جمله لوبیا چیتی به طور ویژه ای غنی از فیبر قابل حل، فولات، منیزیم، آهن و پتاسیم هستند. این مواد غذایی دوستار قلب به کاهش کلسترول، تری گلیسیرید و فشار خون کمک می کنند و ریسک ابتلا به بیماری عروق کورنر قلب، دیابت، پوکی استخوان و سکته مغزی را کم می کنند. فیبر قابل حل حبوبات سبب می شود تا برای مدت بیشتری احساس سیری داشته باشید از این رو ابزار بسیار خوبی برای کمک به کسانی است که در رژیم کاهش وزن به سر می برند.

 


فولات موجود در حبوبات به بهبود حالت روحی و حافظه افراد کمک می کند. منیزیم موجود در این دانه های غذایی با ارزش از سردرد های میگرنی پیشگیری می کند و در عین حال همراه با پتاسیم به کاهش فشار خون بالا کمک می کند. لوبیا چیتی هم مانند سایر حبوبات خواص خیلی زیادی برای سلامتی ما دارد که در این بخش به ان اشاره کردیم. امیدواریم از مشاهده ان بهره لازم را برده باشید.

 

 

 


سلامت پوستخواص لوبیا چیتی

 


این لوبیا ها همانند نخود فرنگی و سویا در پیشگیری از مشکلات مختلف پوست خشک موثر هستند. نبود ویتامین B در بدن ممکن است مشکلات مختلفی مثل قرمزی، خارش، پیسی، دراماتیت ایجاد کند. لوبیا چیتی منبع غنی از ویتامینB می باشد که همین امر سبب می شود از ایجاد مشکلات پوستی مختلف پیشگیری شود.

 


مضرات مصرف لوبیا چیتی

 


با توجه به موضوع خواص لوبیا چیتی برای درمان بیماری های مختلف و مهمترین خواص آن برای سلامت مو و پوست باید به این نکه توجه کنید که مصرف آن باید به اندازه متعادل باشد. مصرف زیاد لوبیا چیتی باعث دیدن خواب های پریشان شده و همچنین این ماده غذایی نفخ آور و دیر هضم است.

 


اگر قصد دارید تا این لوبیا ها را بپزید تا بتوانید از خواص لوبیا چیتی بهره ببرید بهتر است قبل از پختن آن ها را برای 8 ساعت بخیسانید. بدین صورت لوبیا چیتی سریع تر پخته می شود. همچننی می توانید برای دقایقی آن ها را بجوشانید و سپس 2 ساعت صبر کرده و پس از انجام این مراحل آن ها را بپزید. سپس شما قادر خواهید بود غذاهای مختلف و خوشمزه را با استفاده از این نوع لوبیا تهیه کنید. شما دوستان عزیز و همراهان گرامی در صورت تمایل کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خواص دیگر حبوبات می توانید به بخش خواص حبوبات رجوع کنید.

 

 

 

 

 

 


خواص لوبیا چیتی دیابت , خواص لوبیا چیتی برای بدنسازی

 


خواص لوبیا چیتی دیابت , خواص لوبیا چیتی برای بدنسازی

 


خواص لوبیا چیتی دیابت , خواص لوبیا چیتی برای بدنسازی

 


خواص لوبیا چیتی دیابت , خواص لوبیا چیتی برای بدنسازی

 

 

یک فنجان لوبیای چیتی یا 193 گرم از آن 670 کالری دارد که از این میزان، 21 کالری آن به چربی، 483 کالری از آن به کربوهیدرات موجود در لوبیا و 165 کالری به پروتئین موجود در آن اختصاص دارد.

این ماده غذایی فاقد کلسترول بوده و قند موجود در آن در مقایسه با انواع لوبیا کمتر است. لوبیا چیتی به دلیل داشتن پروتئین فراوان، منبع غذایی مفیدی برای تأمین پروتئین روزانه و پیشگیری از ابتلا به اختلالات کلیوی و پوکی استخوان به شمار می‌رود.

گفتنی است میزان پروتئین موجود در این نوع لوبیا از انواع دیگر آن بیشتر است.

این ماده غذایی منبع مناسبی از ویتامین «ث» بوده، همچنین میزان کلسیم، آهن، سدیم و پتاسیم موجود در این نوع لوبیا قابل توجه است.

تیامین، منیزیم، نیاسین و فسفر از جمله مواد معدنی موجود در این لوبیا است. قرار دادن میان‌وعده‌های غذایی حاوی لوبیا چیتی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ نقش مهمی دارد.

اکثر مواد غذایی بویژه مواد غذایی پرچرب سبب افزایش هورمون لپتین در خون می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد این هورمون نقش مهمی در افزایش اشتها و ابتلا به اضافه وزن دارد.

این در حالی است که رژیم غذایی حاوی لوبیا چیتی باعث ترشح حداقل میزان لپتین در خون شده و از ابتلا به چاقی ناشی از افزایش اشتها پیشگیری می‌کند.

منبع:hakimemehr.ir

لوبیا چیتی همانند گوشت حاوی پروتئین بوده، غذایی سالم و سودمند محسوب میشوند که از خواص
درمانی نیز برخوردار است. انواع مختلفی از لوبیا شامل لوبیا قرمز، لوبیا سفید،
لوبیا چشم بلبلی، لوبیا سبز و لوبیا چیتی وجود دارد. انواع لوبیا از نظر ازش غذایی
و خواص درمانی شباهتهایی با یکدیگر داشته، با این حال هر گونه از آن نیز دارای
خواص و فواید مختص به خود نیز میباشند. از بین انواع لوبیا، لوبیا چیتی به دلیل
میزان بالای اهن و اسید فولیک برای زنان باردار بسیار مفید بوده و متخصصان تغذیه
برای پیشگیری از نقایص مادرزادی جنین، مصرف این نوع لوبیا را به زنان باردار توصیه
میکنند. همچنین پروتئین ها و آمینواسیدهای فراوان موجود در این لوبیا آن را به
جایگزین مناسبی برای گوشت تبدیل کرده است. در این مطلب به بررسی خواص لوبیا چیتی و
فواید مصرف آن پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

لوبیا چیتی از دسته حبوبات، گیاهی است یکساله و از تیره
بقولات که دانه های آن قلوه ای شکل است. رنگ این لوبیا قهوه ای بوده، رنگ قرمز در آن
پراکنده میباشد. برگهای این گیاه پهن، برگ و نوک تیز بوده، گلهای آن سفید مایل به
زرد و میوه آن باریک و غلاف مانند بوده، دانه های لوبیا در آن قرار دارد.

لوبیا چیتی نسبت به سایر لوبیاها مصرف بیشتری داشته، از طعم
و مزه خوشایندتری برخوردار است. برخی از مهمترین خواص و فواید مصرف این نوع لوبیا
شامل موارد زیر میباشد:

لوبیا چیتی سرشار از عناصر غذایی و ویتامین های مفید موجود
برای بدن است. عناصر معدنی موجود در این نوع لوبیا شامل منگنز، آهن، فسفر، پتاسیم،
منیزیم، مولیبدن و مس است. از دیگر مواد موثر و ترکیبات مفید موجود در این نوع
لوبیا میتوان فولات، تریپتوفان، فیتیک اسید، فیبر غذایی و ویتامین کا را نام برد.

جدول ارش غذایی و خواص لوبیا چیتی

بادی اسکالپتر و  YOU Laser

شما می توانید از دو طریق تعیین وقت اینترنتی و تماس با شماره تلفن های کلینیک تعیین وقت نمایید


پس از انجام عمل کاشت مو در کلینیک ایرانیان چهره ام تغییر زیادی کرده و احساس جوانی ام دوباره بازگشته است. از خدمات کلینیک بسیار راضی هستم و کمال تشکر را دارم.


من مدتی است که از خدمات جوانسازی کلینیک ایرانیان استفاده می کنم و تا به حال آر اف اسکارلت، مزوتراپی و میکرودرم را امتحان کرده ام، از نظر اطرافیان و کسانی که بعد از مدت ها من را دیده اند متوجه تغییرات مثبت روی پوست خودم شده ام و نتیجه کار برایم رضایت بخش بوده.


من به مدت 6 ماه است از رژیم غذایی و پکیج های غذای رژیمی کلینیک ایرانیان استفاده می کنم و از وزن 94 کیلو به وزن 68 کیلو رسیده ام. بسیار خوشحالم و اعتماد به نفسم را دوباره به دست آورده ام.
از زحمات مشاو تغذیه خود و از برخورد خوب پرسنل کلینیک کمال تشکر را دارم.

 


داشتن شکم بزرگ و اضافه وزن همیشه یکی از مشکلات من بوده، تا به حال چندین بار رژیم گرفته و جواب دلخواه را نگرفته بودم اما با کمک کلینیک ایرانیان و راهنمایی های خانم دکتر و انجام کویتیشن و مزوتراپی به همراه رژیم غذایی و تغییر روش زندگی توانستم وزنم را کم کنم و به سایزم از 54 به 48 کاهش پیدا کرد.


تعدادی لوبیا سبز را در آب بجوشانید تا عصاره ی آن در بیاید بگذارید یک شب بماند و صبح روز بعد آن را بر روی موهای خود بمالید و خوب ماساژ دهید، بگذارید 30 دقیقه بماند و سپس با آب و شامپو بشویید.

لوبیا سبز یک منبع عالی اسید فولیک است که در دوران بارداری برای سلامتی زنان باردار و برای رشد طبیعی و سالم جنین در رحم و جلوگیری از نقص لوله عصبی جنین ضروری است.

مقادیر بالای آهن و فولات موجود در لوبیا سبز می تواند باروری را در زنان افزایش دهد.

پیش از مصرف هر گونه خوراکی در دوران بارداری حتما با پزشک خود نیز مشورت کنید.

لوبیا سبز حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی ضروری، پروتئین، فیبر، آهن و اسیدهای چرب امگا 3 می باشد و به عنوان یکی از حبوبات مفید برای بهبود رشد نوزادان و کودکان محسوب می شود.

توجه داشته باشید که لوبیا سبز خام را به نوزادان و کودکان ندهید چون لکتین موجود در آن باعث خونریزی معده می شود.

لوبیا سبز یکی از مواد غذایی حاوی مقادیر بالای پروتئین و فیبر و کالری پایین است که متابولیسم بدن‌ را افزایش داده و به روند ساخت عضله در بدنسازان سرعت می‌بخشد.

لوبیا سبز حاوی مقادیر بالای فیبر و چربی و کالری پایینی است که باعث کاهش اشتها شده و به کاهش وزن و لاغری کمک می کند. بهترین روش استفاده از لوبیا سبز برای کاهش وزن این است که آن را به صورت خام به سالاد خود اضافه کنید.

مطالعات نشان داده که حبوباتی مانند لوبیا سبز که شاخص گلیسمی پایینی دارند برای پیشگیری و درمان دیابت و تنظیم سطح قند خون در افراد دیابتی مفید می باشند.

مقادیر بالای اسید فولیک موجود در لوبیا سبز به طور طبیعی اسید اوریک خون را کاهش داده و برای پیشگیری و درمان بیماری نقرس مفید می باشد.

لوبیا سبز حاوی مقادیر بالایی فیبر است که برای درمان مشکلات گوارشی از جمله نفخ معده، یبوست، هموروئید یا بواسیر، بیماری ریفلاکس معده و سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد.

مطالعات نشان داده که مقادیر بالای فیبر و کلروفیل موجود در لوبیا سبز برای پیشگیری و درمان سرطان کولون مفید می باشد.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان های کاروتنوئید موجود در لوبیا سبز باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه، سرطان دهانه رحم، پروستات و لوسمی می شوند.

لکتین موجود در لوبیا سبز در مقادیر بالا می تواند سبب ایجاد انواع مشکلات گوارشی شود. لوبیا سبز و سایر حبوبات ممکن است در برخی افراد باعث واکنش های آلرژیک و حساسیت شوند.

مقادیر بالای ویتامین K موجود در لوبیا سبز ممکن است با دارو های ضد انعقاد خون خون مانند کومادین یا وارفارین تداخل دارویی ایجاد کند.

لوبیا سبز مقادیر بالایی اگزالات دارد و برای افراد مبتلا به بیماری‌ های کلیوی و کیسه صفرا مضر می باشد.

لوبیا سبز یکی از حبوبات و از اعضای خانواده ی باقلائیان است بنابراین بهتر است که افراد مبتلا به بیماری فاویسم از خوردن آن اجتناب کنند.

طبع لوبیا سبز سرد است.

لوبیا سبز بسیار کم کالری بوده و چربی کمی دارداما دارای مقادیر بالای فیبر می باشد. لوبیا سبز به عنوان منبع ویتامین های A، C، K، B6 و اسید فولیک و مواد معدنی از جمله کلسیم، سیلیکون، آهن، منگنز، پتاسیم و مس شناخته می شود.

لوبیا سبز را می توان به صورت خام در انواع سالاد و یا به صورت پخته در انواع خورش، پلو، کوکو و سوپ ها استفاده کرد.

منابع : organicfacts – medicalnewstoday

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقش انجیر خشک در لاغری x بخوانید...