خواص شير انبه در بارداري

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

سیر، مرزه و نعنا از هر کدام به میزان پنج گرم را در یک لیتر آب بجوشانید و سپس اجازه دهید دم بکشد. از این جوشانده برای تقویت نیروی جنسی استفاده کنید.

معرفه النفس از بعد فیزیکی سبب خضوع و خشوع انسان در برابر عظمت پروردگار است که با حکمت و تدبر انسان را آفریده است و از جهت معنوی، شناخت سرمایه های ارزشمندی است که در وجود او نهادینه شده است.


یک نامه عاشقانه دست نویس می تواند احساسات شما را منعکس کند در حالیکه هیچ اپلیکیشنی نمیتواند این کار را انجام دهد.

این فهرست را یکی از تحلیلگران شناخته‌شده بیس‌بال به نام «بیل جیمز» تهیه کرده است تا با تعدادی پرسش ساده که جواب بله یا خیر دارند، توانایی بازیکنان و شانس حضور آن‌ها را در بازی‌ها بسنجد.

همچنین اگر افراد رابطه ضعیف با والدین یا خواهر و برادر خود داشته باشند یا به لحاظ عاطفی و مالی به خانواده خود وابسته باشند، احتمال ازدواج ناموفق افزایش می یابد.

دوره مقدماتی php

پایین آوردن قند بالای حاملگی , دوست عزیز خانم باردار قند ناشتا زیر ترجیحا، دو ساعت بعد از غذا زیر ، و یک ساعت بعد از غذا زیر ٫

عشق دروغین مردان , در این لحظات ممکن است دنیایی که فکر می کردید به خوبی می شناسید، فرو بریزد و با خود فکر کنید این کسی که شریک زندگی تان است، واقعا کیست؟

فکر کردن درباره گذشته همسر , گذشته چیزی است که ما را می‌سازد مگر اینکه ما همین دیشب به دنیا آمده باشیم. فقط کمی به گذشته خودتان فکر کنید. چه چیزهایی در آن وجود داشته؟



خواص و فواید درمانی انبه چیست؟ خطرات آن کدام اند؟


حدود چهار هزار سال است که انبه بخشی از رژیم غذایی بشر را تشکیل می دهد. درخت انبه در نواحی استوایی رشد کرده و میوه های آبدار و مغذی تولید می کند. افراد می توانند انبه را به تنهایی خورده و یا به همراه سالاد و دسر مصرف نمایند. انبه تازه کم کالری بوده و حاوی مواد مفید و مغذی می باشد. انبه حاوی ترکیبات مفیدی همچون گالوتاننها، آلفا کاروتن، بتا کریپتوکسانتین و غیره بوده و بنظر می رسد که، این ترکیبات برای پیشگیری از ابتلا به چند نوع از سرطان ها مفید باشند. ویتامین آ و بتاکاروتن موجود در انبه به تقویت دید چشم های شما کمک می نماید و ویتامین ب آن به کنترل هموسیستئین ( نوعی آمینو اسید ) در خون کمک می نماید.


دقت کنید که آمینو اسید بالا در خون خطربیماری های قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد. فیبر موجود در انبه سرعت آزاد شدن قند در خون را کاهش می دهد، با اینحال چون انبه شیرین است، گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت نمی باشد.


ارزش غذایی انبه


پیش از انکه به خواص درمانی خوردن انبه در هر روز بپردازیم ، اجازه دهید که به ارزش غذایی این میوه عجیب و غریب بپردازیم. میزان مصرق انبه در یک روز یک فنجان (حدود گرم) پیشنهاد می گردد. لیست زیر نشان میدهد که یک فنجان انبه در روز چه مقادیر از انرژی و چند درصد از مواد مغذی لازم در هر روز را برای شما تامین خواهد کرد.


• کالری


• درصد ویتامین ث (آنتی اکسیدان و تقویت کننده سیستم ایمنی)


• درصد ویتامین A (آنتی اکسیدان و تقویت کننده بینایی)


• درصد ویتامین ب به اضافه سایر ویتامین های ب (کمک به عملکرد مغز و پیشگیری از بیماری های قلبی)


• درصد مس (مس یک فاکتور مهم برای گلبول های ق خون می باشد)


• درصد پتاسیم (جلوگیری از ضعف و خستگی)


• درصد منیزیم (تقویت سیستم ایمنی و ساخت استخوان)


خواص و فواید درمانی انبه


هرکسی که بخواهد وزن کم کند، می تواند سراغ این میوه خوشمزه هم برود، چراکه نه تنها کالری کمی دارد، بلکه حاوی مواد مغذی کافی بوده و احتیاجات بدن را تامین می نماید. اگر مصرف کالری روزانه خود را محدود کرده اید، مصرف خوراکی های حاوی مواد مغذی لازم بوده و انبه یکی از آنها است. برخی از خواص و فواید انبه شامل:


.پیشگیری از سرطان: تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات آنتی اکسیدان درون انبه از ابتلا به سرطان روده، سرطان سینه، سرطان خون و سرطان پروستات جلوگیری می نماید.


.کاهش کلسترول: انبه حاوی مقادیر بالای فیبر، پکتین و ویتامین C بوده و به کاهش کلسترول کمک می نماید.


.پاکسازی پوست: انبه هم بصورت خوراکی و هم بصورت مالیدنی روی پوست برای پوست مفید بوده و جوش های صورت را از بین می برد.


.سلامت چشم: یک فنجان انبه خرد شده درصد از میزان مورد نیاز بدن به ویتامین A را برطرف کرده و باعث بهبود بینایی، خشکی چشم و شب کوری می شود.


.افزایش توان جنسی: انبه منبع بسیار خوبی از ویتامین E می باشد. مقدار متعادل انبه در زمینه میل جنسی مفید می باشد.


.تقویت گوارش و هضم غذا: فیبر موجود در انبه به هضم و دفع غذا کمک می کند.


.کمک به تحمل گرما: گرفتن آب میوه انبه و مخلوط کردن آن با آب و شیرین کننده، به خنک کردن بدن و جلوگیری از آسیب دیدن آن کمک می نماید.


.تقویت سیستم ایمنی بدن: میزان بالای ویتامین C و A در انبه و همچنین انواع مختلف کارتنوییدها، سیستم ایمنی بدن شما را قوی و سالم نگه می دارد.


.اسید فولیک: فولات یا اسید فولیک برای بارداری سالم و پیشگیری از نقایص مادرزادی حیاتی می باشد. همچنین فولیک اسید از سقط جنین نیز جلوگیری می نماید.


خطرات و احتیاطات درباره انبه


• اگر به پلاستیک خام حساسیت داشته باشید، این احتمال وجود دارد که به انبه و به ویژه انبه کال هم حساسیت بدهید. این واکنش به خاطر وجود اسیدآناکاردیک است.


• پوست و عصاره انبه حاوی اوروشیول است، ماده شیمیایی موجود در پیچک سمی امریکایی و سماق سمی که می تواند در برخی افراد ایجاد حساسیت کند.


• برخی دلالان و فروشندگان، برای رسیده کردن انبه از کاربید کلسیم استفاده می کنند که ممکن است مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند، به همین دلیل بهتر است از انبه ارگانیک استفاده کنید. اگر انبه خریداری شده شما ارگانیک نیست، قبل از مصرف خیلی خوب آن را بشویید یا یک شب در آب خیس کنید.


• مراقب باشید چون پتاسیم زیاد، برای افراد سالمند و کسانی که به اختلالات کلیوی دچار هستند مناسب نیست (پتاسیم بر تعادل مایعات در بدن تاثیر می گذارد و با توجه به افزایش سن، کلیه ها کمتر قادر به حذف پتاسیم از خون خواهند بود). باید در استفاده از انبه برای این افراد احتیاط کرد.




قبل از بارداری این خوراکیها را مصرف کنید
خوردن سیب، به، گلابی ( پدر بیشتر )، انار ، نیم ساعت قبل از صبحانه و به صورت ناشتا، در زیبایی موثر است. همچنین معجون شیر ،گردو و خرما تاثیر زیادی بر زیبایی دارد. مغز بادام و مغز تخمه خربزه قوای جنسی مرد را تقویت و بر زیبایی فرزند موثر است.

در دوران بارداری
در دوران بارداری، ختم سوره هایی از قرآن برای زیبا شدن فرزند درون شکم توصیه شده است، مانند: سوره یوسف، سوره یس، سوره محمد.


و خوراکی های زیر را بخورید:
به
هلو
خربزه
پیازچه
انگور
سبزیجات
آناناس (صدای بچه را قشنگ می كند)
پرتقال (قد بچه را بلند می كند)
روغن زیتون (روزی یک قاشق )(پوست بچه را روشن می كند)
رازیانه و بادیان (برای داشتن نوزادی با چشمان زیبا )
انواع مربا به خصوص مربای شقاقل (در استخوان بندی جنین موثر است)
شنبلیله خام یا پخته (جنین را گیسو بلند و پر مو می كند)
اشعه آفتاب (برای داشتن موی مشكی)


این غذاها کودک را زشت می کند!
فست فود ممنوع
تند غذا خوردن ( موجب ایجاد لک های صورت در مادر و فرزند)
غذاهای مانده رنگ بچه را تیره می كند.
فلفل
ادویه های تند مانند خردل، دارچین، نعناع به صورت زیاد
خیارشور
سوسیس و كالباس
انواع سس ها
نوشابه
كنسرو ها
چای و قهوه
سركه
مصرف زیاد گوجه فرنگی (سبب ناقص الخلقه شدن می شود)
مصرف زیاد سیب زمینی
مصرف زیاد نمک (بخصوص در سه ماه آخر )
کلا زن باردار از مصرف غذاهای آماده و به خصوص غذاهایی که مواد نگهدارنده دارد، باید جلوگیری کند.


این موارد هم كم مصرف شوند
زعفران
جعفری
غوره
آبغوره
مارچوبه
انسیون
زیره
دارچین


سیب در زیبایی کودک نیز نقش زیادی ایفا می‎کند. اگر در ماه هشتم بارداری به دفعات بر سیب سرخ سورۀ یوسف خوانده شده و زن باردار بخورد کودکی زیبا خواهد داشت.


و از قدیم گفته اند که:
1. خوردن انار شیرین فرزند را نیکو و زیبا می کند.
2. مصرف رب انار در هنگام بارداری علاوه بر اینکه از ویار خوردن خاک، مهر، زغال، برفک یخچال نجات می‎دهد، تاثیر زیادی در زیبایی نوزاد دارد.
3. خوردن گلابی توسط پدر ، سبب زیبایی فرزند می شود و مایه قوت قلب، پاکی معده، صفای دل، دلیری و زیبایی بچه می شود.
4. خوردن کندر توسط زن باردار باعث زیادی عقل بچه، باهوش، پاکدل، دانا و شجاع شدن پسر و خوشخو و نیکو شدن دختر می شود.
5. خوردن آب اناناس به همراه یک قاشق عسل برای نظافت، زیبایی و شادابی پوست مادر و جنین مفید است.
6. همچنین سیب در زیبایی کودک نیز نقش زیادی ایفا می‎کند. اگر در ماه هشتم بارداری به دفعات بر سیب سرخ سورۀ یوسف خوانده شده و زن باردار بخورد کودکی زیبا خواهد داشت.
7. مصرف انجیر و شنبلیله از ریزش مو جلوگیری کرده و سبب افزایش مو می‎گردد.
8. اگر می‎خواهید نوزادی با چشمان شهلا و زیبا داشته باشید توصیه می‎شود مصرف رازیانه و بادیان را فراموش نکنید.
. مصرف به، خطر سقط جنین را کاهش داده، نوزاد را خوش آب و رنگ کرده و از ویار زنان باردار جلوگیری می‎نماید.


10. خوردن عسل به زنان باردار توصیه می‌شود، زیرا دارای قند، آهن، پتاسیم، کلسیم، منگنز، سدیم و فسفر است.
11. شلغم به خاطر داشتن کلسیم و فسفر برای رشد و نمو و استحکام استخوان بندی نافع است لذا خوردن آن به زنان باردار و شیرده توصیه می‌شود.
12. به زنان باردار شیر بنوشانید زیرا شیر در مشاعر کودک تاثیر نیکویی خواهد داشت.
13. کسانی که غذای تند می‎خورند مبتلا به لک‌های صورت می‎شوند، چنانچه حامله باشند نوزادشان ممکن است لکه‌هایی در بدنشان داشته باشند. چنانچه مادر هنگام آبستنی ادویه‌های تند مانند خردل یا دارچین و نعناع زیاد مصرف کند نوزاد مبتلا به اگزما می‎گردد.
14. اگر می خواهید فرزندتان رنگ و روی خوب داشته باشد در هنگام بارداری سراغ دوستان کبد بروید. دوستان کبد عبارتند از: روغن زیتون، انار، روغن ماهی، کاسنی، کنگر، هویج، زرشک، شکر و نعناع.
15. خوردن توت فرنگی و هلو و خربزه نیز در زیبایی رخ جنین و شادابی پوست زن باردار تاثیر دارد.


باید این موضوع را قبول کنید که زیبایی از زیبایی بیرون می آید، اگر می خواهید فرزند زیبایی داشته باشید، در هنگام بارداری باید از آرامش کافی برخوردار شوید و تا می توانید به چیزهای زیبا بنگرید، مثلا گل، درخت، دریا، کوه، انسان های آرام و زیبارو و … 


از چه گروه هاي غذايي مصرف كنيم؟


مهمترين گروه غذايي براي جنيني كه در حال رشد است پروتئين هاست زيرا پروتئين باعث تشكيل و رشد بدن جنين مي شود و براي همين ما به مادر توصيه مي كنيم روزانه از گوشت سفيد و ق و تخم مرغ استفاده كند.


توصيه بر مصرف مواد غذايي از هر چهار گروه غذايي است. براي مثال يك تا دو ليوان شير يا ماست در روز كه تامين كننده كلسيم بدن است و از گروه كربوهيدرات ها كه شامل نشاسته و برنج مصرف روزانه تاكيد نمي شود،


بلكه مصرف بايد به صورتي باشد كه بدن مادر به آن احساس نياز مي كند. در آخر مصرف ميوه ها و سبزيجات تازه كه حاوي مواد معدني هستند بسيار حايز اهميت است.


در اين دوران مادران بايد آب فراوان ميل كنند زيرا حجم خون مادر در اثر افزايش جريان خون چند برابر مي شود. در نتيجه بدن نياز به آب فراوان دارد تا اين گردش خون را حفظ كند.


گرسنه نمانيد


از نظر تغذيه؛ توصيه ما به مادران اين است: به جهت فشاري كه به دستگاه گوارش او طي حاملگي مخصوصا ماه هاي آخر وارد مي شود .


حتي به دليل به هم ريختگي هورمون ها ممكن است مادر حالت تهوع داشته باشد و اسيد معده زياد ترشح شود تغذيه با حجم كم و دفعات زياد صورت گيرد به هيچ وجه گرسنه نماند.


زيرا گرسنگي عوارض جدي و خطرناكي براي جنين دارد و از طرفي غذاي سنگين مصرف نكند زيرا باعث سنگيني معده مادر مي شود و هضم غذا را مختل مي كند.


چه چيزهايي نخوريم


پرهيز مادر در اين دوران بايد از غذاهاي تند و ترش و ادويه دار و همچنين نوشابه هاي گازدار باشد. چاي زياد و قهوه نيز باعث ترشح بيش از حد اسيد معده مي شود و احساس سوزش معده را افزايش مي دهد.


افرادي كه بيشتر دچار حالت تهوع خصوصا در سه ماهه اول بارداري مي شوند بايد از مصرف غذاهاي پرحجم و چرب خودداري كنند، زيرا حالت تهوع را افزايش مي دهند.


اين غذاها را بخوريد


در مورد تهوع بارداري كه اغلب مشكل صبحگاهي مادران است و گاهي مادر در طول روز هم با آن مواجه است، يكي از مشكلات اساسي در اين دوران است.


عده زيادي از مادران با اين حالت درگير هستند و عده ديگر حالت خفيف آن را تجربه مي كنند، به طوري كه وعده غذايي را مي توانند مصرف كنند.


ولي اشتهاي كمي دارند، درصدي ديگر حالت شديد تهوع را تجربه مي كنند و عده اي از آنها نياز به بستري شدن در مراكز درماني دارند كه از اين دسته آزمايش هاي متعدد و سونوگرافي هاي مخصوص گرفته مي شود تا بررسي شود.


آيا مشكل خاصي نظير حاملگي هاي خارج از رحم وجود دارد يا خير؟ اگر حالت عادي باشد توصيه هايي نظير عدم استفاده از غذاهاي تند، ترش و پرچرب پيشنهاد مي شود و همچنين مصرف برخي مواد غذايي حاوي ويتامين B6 تهوع را كم مي كند.


به طور مثال سيراب شيردان گوسفند يا پودر زنجبيل كه در آب حل شود تهوع را كاهش مي دهد. مصرف ويتامين B6 نيز توصيه مي شود.


اگر مادر دچار التهاب معده باشد از شربت هاي معده نظير آلومينيوم ام جي استفاده مي كنيم. اين روش ها خط اول درمان ما هستند.


ولي اگر مشكل شديدتر باشد از داروهاي ديگر و سرم تراپي و تزريق آمپول هاي ضدتهوع كمك مي گيريم تا معده آرام تر شود و بتواند تغذيه مناسب را دريافت كند.


نكته ديگر اينكه؛ تغذيه اين دسته از مادران هر دو ساعت به دو ساعت با حجم كم است به طوري كه هم معده تحمل كند و هم حالت تهوع كمتر شود. اگر صبح هنگام يك ماده غذايي مثل بيسكويت و نان سوخاري خشك مصرف كنند، تهوع كاهش مي يابد.


مادران چاق كمتر وزن گيرند


اغلب مادران باردار پس از گذشت سه ماهه اول بارداري اشتهاي بيشتري پيدا مي كنند زيرا تهوع كاهش مي يابد و مشكلات گوارش كمتر مي شود.


ما به مادران مي گوييم هر چه ميل دارند مصرف كنند. نكته اي كه مهم است اينكه وزن مادر و اينكه در چه گروه وزني قرار مي گيرد.


در نوع و مقدار تغذيه نقش دارد. مادري كه چاق است زماني كه اشتهاي سه ماهه دوم او زياد شود و هر چه خواست به هر ميزان مصرف كند باعث مي شود بيشتر چاق شود.


و اين اضافه وزن مورد نياز جنين نيست و تنها چربي بدن مادر زياد مي شود كه در هنگام زايمان مشكل آفرين مي شود.


ولي توصيه ما به طور كلي اين است كه مادران باردار داراي وزن نرمال، هر زمان كه احساس گرسنگي مي كنند غذا ميل كنند و به هيچ عنوان گرسنه نمانند.

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقش انجیر خشک در لاغری x بخوانید...