خواص شراب توت سفید

دوره مقدماتی php
خواص شراب توت سفید
خواص شراب توت سفید

توت سفید با نام علمی موروس آلبا (Morus alba) دارای فوایدی بسیار برای سلامتی است. مهمترین خواص توت سفید این است که دارای خواص ضد التهابی، ضد سرطانی، و ضد پیری است. توت سفید به عنوان یک گیاه دارویی، عوارض جانبی اندک، و – طبق نتایج بررسی‌ها – اثراتی مثبت برای سلامتی انسان به همراه دارد.

توت سفید دارای درختی کوچک است که جزء گیاهان بومی مناطق شمال کشور چین به شمار می‌رود. کاربردهای نخستین این گیاه در دوران باستان شامل تغذیه‌ی کرم ابریشم و درمان امراض گوناگون بود.

توت سفید حاوی ترکیبات فعال و فلاونوئیدهایی متعدد و منحصر به فرد است که باعث وجود طیفی وسیع از فواید و خواص در این گیاه شده‌اند.

برگ‌های درخت توت سفید، در مقایسه با ریشه‌ها و میوه‌ی این گیاه، حاوی ترکیبات فنلی و فلاونوئید‌های بیش‌تری است.

خواص شراب توت سفید

دوره مقدماتی php

این میوه‌ی کوچک و خوشمزه، علاوه بر چین، در بسیاری از بخش‌های دیگر جهان نظیر هند، ایران، افغانستان، و اروپای جنوبی نیز پرورش داده می‌شود. طب سنتی چینی با بهره‌گیری از خواص دارویی این میوه امراض بسیاری را درمان می‌کند. هم‌چنین گیاه توت سفید به طور گسترده به عنوان درختی سایه‌دار و زینتی نیز استفاده می‌شود. برگ‌ها و پوست تازه‌ی درخت توت سفید نیز به عنوان ماده‌ی غذایی بسیار عالی برای تغذیه‌ی دام به کار می‌رود. میوه‌ی توت سفید را می‌توان به صورت خام نوش جان کرد، یا این‌که از آن برای تهیه‌ی مربا، و کیک‌های ژله‌ای استفاده کرد. به علاوه، توت سفید را می‌توان به بیسکوییت‌ها، نان‌ها، و پودینگ‌ها نیز اضافه کرد.

در این مقاله، ‌قصد داریم مطالبی را درباره‌ی ارزش غذایی و خواص توت سفید برای سلامتی بیان کنیم.

مطلب مرتبط: خواص توت خشک: ۱۹ فایده توت خشک برای سلامتی از نظر طب چینی

توت سفید منبعی عالی برای پروتئین است؛ زیرا مصرف یک وعده‌ی توت سفید، به اندازه‌ی یک‌سوم فنجان، می‌تواند ۴ گرم پروتئین برای بدن‌تان تامین کند. همین یک وعده‌ی کوچک از توت سفید حدود ۲۰ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن‌تان را به فیبر نیز تامین می‌کند. میزان بالای فیبر موجود در این نوع توت تا حد زیادی برای کاهش سطوح قند خون، کاهش کلسترول، و هم‌چنین تنظیم دستگاه گوارش بسیار مفید است.

مصرف توت سفید می‌تواند بدن‌تان را از فواید آنتی‌اکسیدان‌های فلاونوئید پلی‌فنلی از قبیل آنتوسیانین،‌ رسوراترول، زآگزانتین، لوتئین، بتاکاروتن، و آلفا کاروتن بهره‌مند کند. توت سفید منبعی عالی برای ویتامین C، ویتامین A، ویتامین E، و مجموعه‌ی ویتامین B نظیر ویتامین B6، ریبوفلاوین، نیاسین، و اسید فولیک به شمار می‌رود. علاوه بر این‌ها، توت سفید غنی از مواد معدنی بسیاری از قبیل آهن، پتاسیم، منگنز، و منیزیوم نیز هست.

سال‌های طولانی است که توت سفید به عنوان ماده‌ی غذایی و دارویی مهم در طب سنتی چین شهرت دارد. تقریبا تمام بخش‌های این گیاه دارای خواص دارویی هستند. وجود مقادیر زیاد آنتی‌اکسیدان‌ها، مواد معدنی، و ویتامین‌های مفید برای سلامتی در این میوه، آن را به عنوان ماده‌ی غذایی ایده‌آل برای بهبود سطح سلامتی انسان مشهور کرده است.

توت سفید به خاطر وجود ترکیبات فنلی نظیر آنتوسیانین‌ها و رسوراترول در ساختارش، خواص آنتی‌اکسیدانی قدرتمندی از خود نشان می‌دهد. این آنتی‌اکسیدان‌ها به خنثی‌سازی اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد برای سلامتی بدن کمک می‌کنند. مطالعات نشان می‌دهند آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند موجود در توت سفید ممکن است در محافظت از بدن در برابر بسیاری از بیماری‌ها نظیر سرطان و مشکلات قلبی و عروقی مفید باشند.

از دیگر فواید مصرف میوه‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان این است که آن‌ها می‌توانند به مهار فرایند پیری کمک کنند. در نتیجه، با مصرف این قبیل میوه‌ها چهره‌تان جوان‌تر می‌شود و پوست‌تان از بروز نشانه‌های پیری نظیر خطوط تیره و چین و چروک در امان می‌ماند.

دانشمندان معتقدند مصرف توت سفید ممکن است برای پیشگیری از بیماری دیابت مفید باشد. مطالعات نشان می‌دهند برگ‌های توت سفید حاوی ترکیبی به نام دئوکسی نوجیریمایسین ۱ (DNJ) هستند که ممکن است به کاهش سرعت گوارش قند کمک کنند؛ در نتیجه، بیش‌تر قند مصرفی به جای جذب در جریان خون، دفع می‌شوند.

طبق یافته‌ها، این ترکیب در پیشگیری از افزایش ناگهانی سطح قند خون نیز موثر است. نوشیدن مرتب دمنوش برگ توت سفید راهی عالی جهت کنترل سطح قند خون و هم‌چنین کاهش خطر پیشرفت بیماری دیابت به شمار می‌رود.

مطلب مرتبط: خواص بادام : ۴۲ فایده اثبات شده بادام برای سلامتی، پوست و مو

توت سفید از گذشته‌های دور به عنوان دارویی برای بهبود واکنش ایمنی بدن کاربرد داشته است. درشت‌خوارها یا ماکروفاژها نوعی از گلبول‌های سفید خون در بدن هستند که از طریق بلع میکروب‌ها و ذرات خارجی عامل بیماری، نقشی حیاتی در واکنش ایمنی بدن ایفا می‌کنند. طبق نتایج مطالعات، توت سفید حاوی ترکیبات فعال‌کننده‌ی ماکروفاژها، به نام آلکالوئیدها است.

توت سفید هم‌چنین غنی از ویتامین C، آنتی‌اکسیدانی قدرتمند، است که به تقویت دستگاه ایمنی بدن کمک می‌کند، و از این طریق، از بدن در برابر امراض شایع نظیر سرماخوردگی، آنفولانزا، یا عفونت‌ها محافظت می‌کند.

کم خونی ناشی از کمبود آهن شایع‌ترین نوع کم خونی است و زمان رخ می‌دهد که بدن انسان همراه با مواد غذایی مصرفی‌اش، به میزان کافی آهن دریافت نکند. افزایش مصرف مواد غذایی غنی از آهن بهترین راه برای درمان این وضعیت به شمار می‌رود. توت سفید غنی از آهم است؛ به همین دلیل،‌ این نوع توت به عنوان میوه‌ای مناسب برای بیماران مبتلا به کم خونی شناخته می‌شود.

طب سنتی چینی جهت بهبود گردش خون و هم‌چنین تسکین علائم مربوط به کم خونی نظیر خستگی مفرط، بی حالی، ضعف، و سرگیجه نوشیدن آب توت را توصیه می‌کند.

توت سفید منبعی غنی از ویتامین A است؛ ویتامین A با بهبود و حفظ سلامتی چشم‌ها و قوه‌ی بینایی در ارتباط است. برخی معتقدند، نوشیدن مرتب آب توت برای تقویت بینایی و سلامت چشم‌ها بسیار مفید است. به علاوه، وجود مقادیر بالایی از آنتی‌اکسیدان در توت سفید، از چشم‌های‌تان در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت، و از بروز اختلالات بینایی نظیر آب مروارید و دژنراسیون ماکولای وابسته به سن پیشگیری می‌کند.

مطالعات نشان می‌دهند عصاره‌ی توت سفید غنی از مواد شیمیایی گیاهی است که در برابر عوامل بیماری‌زای آسیب‌رسان به بدن،‌ اثرات ضد میکروبی از خود نشان می‌دهند. طبق شواهد علمی، این مواد شیمیایی گیاهی در مبارزه علیه انواع گوناگون باکتری‌ها از قبیل استرپتوکوک سانگوئینیس، پورفیروموناس ژنژیوالیس، استرپتوکوک سوبرینوس،‌ انتروکوک فکالیس، استافیلوکوکوس اورئوس، مایکوباکتریوم اسمگماتیس، و هم‌چنین برخی گونه‌هایی از قارچ‌های انگلی به طور موثر به بدن کمک می‌کنند.

توت سفید می‌تواند باعث تقویت و بهبود سطح سلامتی موهای‌تان شود. مصرف توت سفید نه تنها به رشد موها کمک می‌کند، بلکه از ریزش مو نیز پیشگیری می‌کند. توت سفید را بکوبید و آب را روی پوست سرتان بمالید تا به رشد و تقویت موهای‌تان کمک کند. هم‌چنین طبق شواهد علمی، توت سفید در پیشگیری از سفید شدن زودهنگام مو نیز موثر است.

اختلالات عصبی از قبیل بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون عمدتا در اثر تهی شدن مغز از اسید گاما آمینوبوتیریک (GABA) اتفاق می‌افتند. مطالعات نشان می‌دهند عصاره‌ی توت سفید ممکن است به تعدیل فعالیت‌های مونوآمین اکسیداز کمک کند. از آن‌جا که تنظیم کننده‌های مونوآمین اکسیداز برای درمان وضعیت‌هایی نظیر بیماری پارکینسون، زوال عقل، و افسردگی مفید هستند، ‌مصرف توت سفید به عنوان روش درمانی موثر برای بیماران مبتلا به این گونه‌ بیماری‌ها به شمار می‌رود.

هم‌چنین در پژوهشی دیگر، دانشمندان مطالعات مربوط به اثربخشی عصاره‌ی اتانولی توت سفید را بر مدل‌های بیماری پارکینسون مورد ارزیابی قرار دادند. نتایج این ارزیابی نشان داد، خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد آپوپتوزی توت سفید به محافظت از عصب‌ها در برابر نوروتوکسین‌ها (سموم عصبی) کمک می‌کند. یکی دیگر از شایع‌ترین اختلالات دژنراتیو (تباه کننده) عصبی بیماری آلزایمر است.

طبق یافته‌های علمی، استفاده از برگ‌های توت ممکن است خطر ایجاد این بیماری را کاهش دهد، و هم‌چنین، عصاره‌ی برگ توت سفید نیز ممکن است از طریق مهار تشکیل فیبریل پپتید بتا آمیلوئید (۴۲-۱) برای درمان بیماری آلزایمر موثر باشد.

طبق نتایج آزمایش‌هایی که به منظور مطالعه‌ی اثر ضد استرسی توت سفید به عمل آمدند، گیاه توت سفید به عنوان یک عامل ضد استرس، به طور بالقوه دارای قدرت درمانی قابل توجهی است. نتایج این مطالعات نشان می‌دهند، توت سفید می‌تواند در درمان اختلالات ناشی از استرس اکسیداتیو بسیار مفید و موثر باشد.

مطالعات نشان می‌دهند توت سفید حاوی فلاونوئید‌ها، استیلبن، و کومارینی است که دارای فعالیت‌های محافظت کنندگی از کبد هستند. طی یک مطالعه، عصاره‌ی توت سفید برای درمان مسمومیت کبدی در موش‌ها استفاده شد. نتایج این مطالعه نشان دادند، عصاره‌ی توت سفید قادر بود با بسیاری از اختلالات مزمن کبد مبارزه کند. این نتایج هم‌چنین نشان دادند، این عصاره به طور قابل توجهی به کاهش آسیب بافت و نکروز (بافت مردگی) کبدی در موش‌ها کمک کرد.

خواص شراب توت سفید

تجمع کلسترول در خون می‌تواند به بروز بیماری‌های قلبی منجر شود. توت سفید در طب چینی غالبا جهت کاهش سطح ال‌دی‌ال یا کلسترول بد در جریان خون به کار می‌رود. هم‌چنین، این میوه غنی از پتاسیم است؛ پتاسیم به عنوان گشاد کننده‌ی عروق کاربرد دارد و می‌تواند به کنترل فشار خون نیز کمک کند.

برگ‌های توت سفید به طور بالقوه دارای اثر آنتی هایپرلیپدمی (ضد افزایش لیپو پروتئین) هستند، زیرا این گیاه در برابر تولید اسیدهای چرب، اثرات مهار کنندگی از خود نشان می‌دهد. هنگامی که طی یک آزمایش، به موش‌های مبتلا به هایپرلیپیدمی محلول ترکیبی عصاره‌ی برگ‌های درخت توت سفید با آب داده شد، سطوح کلسترول و تری‌گلیسیرید خون موش‌ها به شکل قابل توجهی کاهش یافت.

عصاره‌های توت سفید حاوی اسید بتولینیک است که به کاهش تولید ملانین، و از این طریق، به سفید شدن پوست کمک می‌کند. به همین دلیل نیز، از توت سفید به عنوان یکی از اجزای بسیاری از محصولات آرایشی طبیعی برای سفید کردن پوست یا بهبود رنگ پوست استفاده می‌شود.

پوست ساقه‌ی درخت یک ساله‌ی توت سفید دارای فیبری است که برای بافت پارچه از آن استفاده می‌شود. در بسیاری از بخش‌های اروپا و چین از گیاه توت سفید برای ساخت کاغذ نیز استفاده می‌کنند. از تنه‌ی درخت توت ماده‌ی قهوه‌ای رنگی استخراج می‌شود که برای رنگ کردن منسوجات از آن استفاده می‌شود. شاخه‌های توت سفید به عنوان عامل متصل کننده در تولید سبد به کار می‌روند.

چوب درخت توت سفید نسبتا سنگین، یکدست، سخت، با دوام، و انعطاف پذیر است. از این رو، از این چوب برای ساخت ابزار ورزشی از قبیل چوب هاکی، راکت تنیس، راکت بدمینتون، و هم‌چنین ساخت مبلمان، خانه، قایق،‌ و ابزارهای کشاورزی استفاده می‌شود.

میوه‌ی توت سفید به عنوان منبع غذایی بسیار خوبی برای خوک‌ها و گرازها، پرندگان اهلی و وحشی به شمار می‌رود. درخت توت سفید به طور گسترده‌ای جهت محافظت از دام‌ها، بهبود تولید، و هم‌چنین کنترل فرسایش خاک کشت و پرورش داده می‌شود. از ردیف‌های درخت توت سفید به عنوان بادشکن استفاده می‌شود؛ به این ترتیب، با ایجاد دیواری از درخت‌های توت سفید، آدم‌ها می‌توانند به شکل موثرتری در برابر طوفان‌های زمستانی ایستادگی کنند و هم‌چنین بهای سوخت جهت گرم نگه داشتن خانه‌ها در فصل‌های سرد سال نیز کاهش می‌یابد.

امروزه، آدم‌ها به طور روز افزون جهت درمان و پیشگیری از بیماری‌ها، به استفاده از داروهای گیاهی روی می‌آورند. توت سفید به خاطر خواص درمانی و توانایی‌اش برای ارتقاء سلامتی به شکل گسترده‌ای محبوبیت پیدا کرده است. مصرف انواع توت‌ها می‌تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها کمک کند؛ هم‌چنین، نوشیدن مرتب یک لیوان آب تازه‌ی توت نیز باعث کمک به سم‌زدایی از بدن می‌شود. تقریبا تمام بخش‌های گیاه توت سفید دارای خواص و فوایدی هستند که می‌توان از آن‌ها برای بهبود سطح سلامت عمومی‌ بدن‌مان استفاده کرد.

منبع: valuefood

 

برچسب ها valuefoodتوت سفیدخواص توت سفیدخواص خوراکی‌ها و آشامیدنی‌هافواید توت سفید

  • کانال عکس پروفایل ست دونفره لاکچری
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    

    به سايت خوش آمديد !

    براي مشاهده مطلب اينجا را کليک کنيد

    مکان های خنک بدون قرار گرفتن در معرض نور خورشید و دمای هوا ثابت 18 تا 23 درجه ببرید..هدف آن را برای تکان دادن و جلوگیری از souring آن. برای تخمیر کامل محصول نهایی، قند را در چند مرحله اضافه کنید: 0.5 کیلوگرم شکر پس از 4 روز و 0.5 کیلوگرم دیگر بعد از 3 روز. وقتی متوجه شدید که دوره “تخمیر آرام” شروع شده است، یک ماه دیگر صبر کنید.
    پس از گذشت زمان، از غذا از طریق جگر یا لوله خلاص شوید. نوشیدنی الکلی تقریبا آماده است. تنها باقی می ماند که آن را به بطری های شیشه ای بمالید، چوب پنبه را به سختی ببندید و یک ماه دیگر صبر کنید. در این زمان، شراب در زیرزمین در یک موقعیت افقی ذخیره می شود. در پایان مدت شما می توانید سعی کنید شراب دسر قلعه بیش از 15 درجه. به یاد بیاورید که این نوع از نوشیدنی های الکلی نیازی به snacking نیست، پس از آن باید برای مدت طولانی در مورد شراب توت سیاه خوشمزه و سالم که در روستا بوجود آمده است را یادآوری کنید..براندی شراب.یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در فرانسه، لیمو Creme de Cassis است. در واقع، انواع توت ها به مدت چندین ماه در برندی خیس می شوند، نوشیدنی های الکلی به پایان رسیده است رنگ بنفش تیره غنی با عطر و طعم منحصر به فرد میوه ای. اگر به دنبال دستورالعمل ساده ای برای ساخت شراب معطر و منحصر به فرد بر روی براندی سیاه و سفید هستید، ما یک دستورالعمل کلاسیک ارائه می دهیم..لیست مواد تشکیل دهنده:
    توت سیاه توت – 1 کیلوگرم .- آب خالص – 1 لیتر (ما فقط برای انواع توت ها خشک می کنیم) .- مشروب یا ودکا – 2 لیتر
    – شربت شکر – 0.75 لیتر
    برای تهیه شراب توت سیاه توت سیاه در هر شکل: تازه، خشک یا یخ زده. اگر هیچ توت تازه در منطقه شما وجود ندارد و شما باید از میوه های خشک استفاده کنید، ابتدا باید آنها را در آب جوش 5 دقیقه خیس کنید. سپس آب تخلیه می شود و شراب تهیه می شود..همیشه لازم است که توت های توت سیاه را لمس کنی – در هر صورت آنها خریداری شده یا جمع آوری می شوند. توت ها را با یک ملات چوبی بشویید یا آن را به شدت با دستان خود بشویید. پوره توت را در یک کاسه شیشه ای با گردن وسیع قرار دهید، برنج را بریزید. ارسال یک مخلوط میوه و الکل برای یک هفته در زیرزمین، با توجه به عدم وجود نور خورشید و دمای هوا ثابت 18 تا 23 درجه.
    فراموش نکنید که محصول را با یک چوب چوبی هم بزنید. در این مرحله، شربت قند اضافه می شود، به دمای اتاق خنک می شود. کل جرم باید کاملا مخلوط شود.
    پس از 2 هفته، کپسول را فیلتر کنید – از غذا خلاص شوید. نمونه را بردارید و مطمئن شوید که شراب نسبتا شیرین است، در غیر این صورت قند را در مقدار کمی رقیق کنید و سپس به نوشیدنی اضافه کنید. در بطری های کوچک الکل را بشویید، آنها را با کلاه ها یا بطری ها مهر و موم کنید. بعد از 2 هفته، شراب مشروب کبابی سیاه و سفید تهیه می شود، گرچه می تواند برای چند ماه دیگر بالغ شود..نویسنده Ivanova K.، عکس توسط E. یو Ziborov.توت سیاه و قرمز – توت بسیار مفید است، آن را به همه شناخته شده است. . برای بازگرداندن سلامت معده و روده، و همچنین دیافراکتیک و دیورتیک، برای حذف سموم از بدن. . شیرین به عنوان یک ملین کننده ملایم، به عنوان یک عامل شبیه سازی خون، قرمز و ضد التهاب عمل می کند..سرخدار باید مصرف شود (تازه و در تهیه) ساکنان شهر. بعد از همه، این توت دارویی توانایی جذب نمکهای فلزات سنگین – جیوه، کبالت، سرب، استرانسیم و دیگر عناصر مضر را دارد..بسیاری از توت فرنگی در باغچه خود را می برند توت های خوب است. در عین حال، من می خواهم برای مدت طولانی حفظ ویتامین ها و مواد فعال بیولوژیکی آبنبات. . تهیه ویتامین عالی – مربا توت سیاه خام (برای 1 کیلوگرم توت های رنده شده – 2 کیلوگرم شکر)، که در آن تمام خواص سودمند این توت فوق العاده به طور کامل حفظ می شود.
    با این وجود، همه ما از شرایط مناسب برای ذخیره سازی سرپناه مرغ رنده شده استفاده نمی کنیم. و در مارماهی معمولی بسیاری از خواص سودمند توت های ویتامین از دست رفته
    راه خروج این است که یک شراب معطر، خانگی، خوشمزه و سالم از مازاد محصول توت فرنگی ایجاد کنید.
    فن آوری پخت و پز شراب از موز
    در فرایند ساخت شراب ترشی ما، ما هیچ چیز اضافه نمی کنیم. پس از همه، آن را به زیبایی در مخمر وحشی fermentation، که لایه ای در سطح توت های برداشت شده وجود دارد..شراب توت فرنگی بهترین در یک ظرف شیشه ای در یک مکان گرم است..محصولات اصلی برای ساخت شراب از آفتابگردان:
    – فیلتر آب – 3 قسمت؛ . – توت بدون شستشو – 2 قسمت؛ . – شکر دانه ای – 1 قسمت.
    توت خرد شده، آب و نیمی از میزان شکر.
    ظرفیت بیش از 2/3 حجم را پر می کند.ظرف را با محتویات گاز بپوشانید، در جای گرم قرار دهید.
    در طول دوره تخمیر سریع روزانه مخلوط کنید.
    پس از 4-5 روز تخمیر، ابتدا سیر را آزمایش کنید – باید آن را به میزان متوسط ​​شیرین داشته باشید.
    در صورت لزوم، یک قند کمی اضافه کنید (هر فنجان 1 فنجان).
    بطری را با یک دستمال پزشکی ببندید. . ما هر هفته برای 20 تا 22 روز مصرف می کنیم..هر 3-4 هفته ما شراب را از رسوب خارج می کنیم، قارچ را به طعم اضافه می کنیم.
    مقدار شکر اضافه شده بستگی به نوع شراب دارد – خشک یا نیمه شیرین.
    از نوامبر، شراب معمولا آماده است. در این زمان، شما می توانید شراب، چوب پنبه را محکم بطری و در یک مکان سرد نگه دارید.
    شراب خانگی معمولا برای مدت طولانی ذخیره نمی شود. پس از همه، ما حاوی مواد نگهدارنده ای مانند دی اکسید گوگرد در همه جا وجود ندارد (که در هر و حتی گران قیمت خریداری شده است)..شراب قرمز یک ویتامین عالی است که از سرماخوردگی زمستان محافظت می کند. . و در زمستان به ویژه شیرین تر از شراب سیاه خالص معطر است، یادآور تابستان گذشته!
    در سایت سایت .وب سایت خلاصه وب سایت هفتگی رایگان.هر هفته، برای 10 سال، برای 100000 مشترکین ما، انتخاب عالی از مطالب مربوط به گل و باغ و همچنین سایر اطلاعات مفید است.
    اشتراک و پرداخت می شود!.شراب سیاه انگور یکی از شدید ترین و خوشمزه ترین میوه می باشد. شما می توانید آن را با استفاده از دستور العمل هایی که می خواهیم در این مقاله توضیح دهیم آماده می کنیم.
    دستور العمل مشروبات الكلي سرخ شده. محصولات مورد نیاز: .شکر – 520 گرم
    – آب – 2 لیتر . – کشمش – 3 کیلوگرم.مراحل پخت و پز:
    انواع توت ها را مرتب کن، تمام برگ ها، آوارها و شاخه ها را دور بریز. لازم نیست که میوه ها را شستشو کنید، زیرا سطح حاوی مخمر است که به فرایند تخمیر فعال کمک می کند. پوسیدگی: بافت انواع توت ها را به یک ظرف مخلوط کنید، مخلوط کنید، در یک لیتر آب ریخته، هم بزنید، 4 روز را ترک کنید. گاهی اوقات مخلوط کنید پور به بطری های خشک و خشک. شکر را بردارید برای هر بطری، یک دستکش بپوشید، که در آن ابتدا باید انگشت خود را بچرخانید. ظروف را در یک مکان تاریک قرار دهید تا یک ماه و نیم. نوشیدنی به پایان رسید از رسوب را حذف کنید، آن را به ظروف تمیز، پوره محکم کنید و برای ذخیره سازی به انبار منتقل کنید. .شراب خانگی توت سیاه. انواع توت سیاه و سفید دارای پالپ مخاطی خاص هستند. در نتیجه، آنها آب خود را از دست نمی دهند. به همین دلیل، نوشیدنی توصیه می شود که در خمیر پیاز – توت خشک بماند. توت ها کاملا شسته و نفوذ کرده و با شکر مخلوط می شوند. لازم است مخمر و آب را به مخلوط اضافه کنید، آن را به شدت محکم کنید، چند روز برای ترک کردن پالپ، ترک کنید. هنگامی که این اتفاق می افتد، توده توت می تواند فشرده شود. بعد از فشار دادن دوم برای انواع توت ها نیاز به آب بیشتری دارد و سپس چند روز دیگر را ترک کنید. با فشار دادن تکرار، مخلوط آب اولیه و ثانویه را مخلوط کنید. شراب تند تند به سرعت و خوب تخمیر می شود و در نهایت نور می شود. .شراب توت سیاه در خانه. .دستور شماره 1.شما نیاز دارید:
    – شکر – 1 کیلوگرم . – آب – 3 لیتر
    توت ها به یاد داشته باشید که شروع به خراشیدن می کنند. آب با شکر اضافه شده تا آن را کاملا حل کند شربت شکر را سرد کنید و پوره توت را بریزید. نوشیدنی را به یک ظرف شیشه ای بمالید، آن را برای 6-7 روز تخمیر کنید. به محض این که فرایند تخمیر متوقف شود، شراب را سیراب می کنید، آن را از طریق یک لایه پشم می گذارید، آن را در بطری ها قرار دهید، آن را با کرک های خیس شده در شراب ببندید، آن را به هر جای تاریکی برای ذخیره سازی منتقل کنید. . چطور در مورد شما؟ .دستور شماره 2.محصولات مورد نیاز:.انواع توت سیاه و سفید – 3 کیلوگرم
    – آب – دو لیتر . – شکر گرانول – 1 کیلوگرم
    مراحل پخت و پز:
    میوه ها را بشویید، آنها را به ظرفی با ابعاد مناسب بریزید، در 0.5 کیلوگرم شکر دانه ریخته شده، پوره کنید و با استفاده از یک پروسسور غذا به پوره توت، پوره کنید. ظرفیت را با گاز پاشید، برای گذراندن یک هفته، هر روز تکان دهید. در روز 4 اضافه کردن 100 گرم شکر دانه ای. بعد از 7 روز، شراب را داخل بطری بگذارید، چوب پنبه را به سختی با کلاه بگذارید. در درب باید یک شکاف برای لوله باشد. لوله به این واقعیت کمک خواهد کرد که تمام کیک به پایین سقوط خواهد کرد. بعد از 2 روز، 100 گرم شکر اضافه کنید، آن را ذوب کنید. تا پایان آماده سازی این نوشیدنی 3 هفته خواهد بود. شراب را در بطری ها بگذارید، به جایی برسید. مخازن باید به صورت افقی نصب شوند.
    لذت بردن از خوشمزه و خوشمزه را انکار نکن دستور غذا را بخوانید .دستور شماره 3.شما نیاز دارید:
    شکر – 1 کیلوگرم
    – توت سیاه – 3 کیلوگرم
    – آب – 3 لیتر.میوه ها را از شاخه ها جدا کنید، مرتب کنید، تمام ناخالصی ها را بردارید، با آب سرد آب پز، شستشو دهید، در بطری خالی کنید. حجم آن باید حدود 8 لیتر باشد. در یک گلدان جداگانه، شربت را آماده کنید: شکر را به آب ریخته و مایعات را حرارت دهید تا کاملا حل شود. شربت سرد به درجه حرارت 22 درجه. پور را به یک ظرف با آجیل بریزید. پنج روز برای توده ای که شروع به سرگردانی می کنی را ترک کن. نوشیدنی را از طریق پارچه ی گاز بریزید، از طریق پنبه ای فیلتر کنید، در بطری ها بسته بندی کنید، آنها را با بطری های الکلی خیس کرده و به محل خشک منتقل کنید..دستور العمل سیاه شرابی.
    مواد تشکیل دهنده:.انگور قرمز – 10 کیلوگرم . – میوه های سیاه و سفید – 5 کیلوگرم
    – شکر گرانول – ½ کیلوگرم.برای اینکه آب شروع به ایستادگی کردن سریع تر کند، انگور را از طریق آبمیوه گیری به مغز منتقل می کند. آب نمک را به 30 درجه برسانید، آب نمک را بخورید، شکر دانه ای بخورید. مخلوط را به یک ظرف شیشه اضافه کنید، آن را برای 7-10 روز تخمیر کنید. به محض اینکه تخمیر به پایان رسید، شراب را سیراب می کنید، آن را از طریق یک لایه ضخیم از پشم ریخته، آن را در ظروف شیشه ای قرار دهید، آن را برای ذخیره سازی در یک موقعیت افقی نگه دارید. آماده است! .درختچه ی توت فرنگی نامناسب می تواند در تقریبا تمام توطئه های شخصی پیدا شود.
    طعم شیرین ترش و شیرین و عطر و بوی دلپذیر این توت با ارزش غذایی بالا خود را با ارزش افزوده: ویتامین ها، مواد معدنی، رنگدانه ها. میوه های توت سیاه شامل تقریبا تمام ویتامین های B است که در ترکیب پروتئین ها و چربی ها دخیل هستند.
    زیبایی باغی در همه اشکال خوب است، حتی اگر دستور العمل ساده و تازه و مانند مربا باشد. اما شراب ترشیده خانگی فقط بالاتر از همه ستایش است!
    آماده سازی ساده نوشیدنی از کشمشی قرمز یا سیاه و سفید یک نتیجه شگفت انگیز می دهد – یک طعم خوش طعم ترش همراه با یک رنگ غنی از روبی. چگونه چنین شراب تندرستی فوق العاده ای را ایجاد کنیم؟.دستور قرمز سیاه.- ما مجموعه ای از میوه های توت فرنگی را از بین می بریم، برگ ها، ساقه ها و بقایای دیگر را مرتفع می کنیم. بدون نیاز به شستن انواع توت ها!.- 10 پوند مواد خام را به یک بطری 10 لیتر، 2 کیلوگرم در بطری 20 لیتر بریزید. در حالی که ما کنار گذاشتهایم . – تهیه ریختن: 3 کیلوگرم قند گرانول را به یک ظرف شیشه ای 3 لیتری اضافه کنید و آب گرم را اضافه کنید، همه چیز را خوب مخلوط کنید. با انواع توت ها به بطری بریزید.
    – عملیات را تا زمانی که بسته بندی شراب سه چهارم کامل باشد، تکرار کنید.
    – محکم بسته با یک خروجی گاز را ببندید و شراب داخلی آینده را در یک اتاق با درجه حرارت هوا 22 تا 24 درجه قرار دهید. در دمای بالاتر، تخمیر به سرعت در حال افزایش است و قلعه شکل نخواهد گرفت. اگر دمای خیلی پایین باشد تخمیر کار نمی کند. در روز دوم یا سوم فرآیند خواهد رفت.
    – هر روز ما محتویات ظروف را با هم ترکیب می کنیم تا آب نوشیدنی همگن باشد. اگر شما نمی خواهید یک ظرف با مایع باز کنید، شما می توانید شراب داخلی آینده را به سادگی بچرخانید. . – هنگام تولید شراب سیاه خالص بدون مخمر، سریع ترین تخمیر پس از ده یا پانزده روز اول شروع می شود. پس از آن، روند روند کاهش می یابد.
    – تخمیر به پایان می رسد در 3.5 – 4 هفته.
    – اگر شما یک شراب را با گاز ترجیح می دهید، آنرا قبل از اتمام آن تخمیر را قطع کنید. و ساخت شراب بدون گاز شامل تکمیل کامل تخمیر می شود.
    – راه حل را فیلتر کنید برای انجام این کار، ظروف خشک و تمیز آماده ظرفیت مناسب را تهیه کنید و آن را برای مثال در کف قرار دهید. بطری مایع – روی میز. با توجه به شلنگ لاستیکی نازک، با دقت، به منظور جلوگیری از رسوب، ما را به شراب توت خانگی ساخته شده در یک ظرف جدید. . – ما شراب آتی را دوباره با یک درب تنگ با یک خروجی گاز بسته می کنیم.
    – ما ظرفیت را به اتاق تاریک و سرد منتقل می کنیم.
    – پس از چند هفته، شراب به پایان رسید به بطری های زیبا با کوره های متراکم ریخته می شود.
    بنابراین، ساخت یک شاهکار خانگی کامل است! به همین ترتیب شما می توانید از شراب و ترش سفید سفید استفاده کنید..دستور العمل قره قاط.- ما 1 کیلو توت را لمس می کنیم و زباله را حذف می کنیم.
    – به آرامی مواد خام را بشویید.
    – آب را از طریق گاز پاشید.
    – پوره فشرده را با آب بشویید، شکر را به طعم اضافه کنید. . – مخلوط را به یک جوش تبدیل کنید. . – ما فیلتر شده و با آب قبلا فشرده متصل شده، آن را به یک ظرف شیشه ای مناسب ریخته.
    – یک پوند شکر را در یک بطری از توت قرمز اضافه کنید.
    – 4 روز آن را در خورشید قرار دهید.
    – بیشتر ما شراب ترشیده قرمز را فیلتر می کنیم. . – بطری های شیشه ای بطری و محکم بسته شده.
    – برای قرار دادن در جایی سرد.شراب قرمز تا به عنوان شراب از انواع مختلف سیاه و سفید میوه های معطر نیست. بنابراین، بهتر است آنها را در بعضی از ابعاد ترکیب کنید. این شراب را می توان برای مدت طولانی ذخیره کرد و هر چه طولانی تر باشد بهتر است. اما چرا این را نگه دارید؟ با مهمانان تماس بگیرید و لذت ببرید!.دسته بندی ها
    اتاق زیر شیروانی .سیستم تیرچه .کاشی های فلزی
    اتاق زیر شیروانی
    سیستم تیرچه
    تفاوت مفاهیم درست شراب توت سفيد 

    شراب قرمز و آفتابگردان. اسیدیته شراب توت سیاه.
    https://roofquality.com/…/wine-from-red-and-black-currants-acidit…
    Cached
    Translate this page
    گالری عکس: شراب توت خانگی بدون مخمر – یک دستور ساده است. دستور العمل شراب قرمز و آفتابگردان در خانه. شرابداران در سراسر جهان عاشق قرمز و آبی رنگ برای بی …
    Images for ‫درست شراب توت سفيد‬‎
    شراب سرا: شراب شاه توت
    meysara.blogspot.com/2007/11/blog-post_316.html
    Cached
    Similar
    Translate this page
    Nov 30, 2007 – از آنجا که توت سفید دارای مقدار کمتری اسید طبیعی میباشد لذا تهیه شراب آن با نوع توت …. من اردیبهشت حدودا ۳۵ لیتر شراب شاه توت درست کردم .
    Iran Kashan
    county, Barzok
    district, Black Berry
    picking برداشت
    شاه …
    Persian_boy
    YouTube – Jul 14, 2016
    آموزش درست کردن
    شراب شیراز 5 –
    How To Make
    Shiraz Wine At
    Mehr Arian
    YouTube – Jan 17, 2016
    17:46
    How To Make
    Shiraz Wine At
    Home – 6 آموزش
    درست کردن شراب
    شیراز
    Mehr Arian
    YouTube – Jan 31, 2016
    اعجاز گیاهان – شراب شاهتوت و کم خونی+طرز تهیه از زمانهای… | Facebook

    خواص شراب توت سفید

    (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1 fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

    شراب شاهتوت و کم خونی+طرز تهیهاز زمانهای باستان ، خواص شناخته شده دارویی از شراب توت سیاه ، که غنی از ویتامین و مواد…

    Publiée par ‎اعجاز گیاهان‎ sur Mardi 18 août 2015

    از زمانهای باستان ، خواص شناخته شده دارویی از شراب توت سیاه ، که غنی از ویتامین و مواد … فقط برای تهیه شراب طلایی توت سفید یک و نیم کیلو شکر نیاز دارید.
    عــــــرق کیـــــــشمیـــــــش on Instagram: “شراب تمشک شراب شاه توت هم ب …

    شراب تمشک ♥شراب شاه توت هم ب همین شکل♥ . واسه هر کیلو تمشک، نیم کیلو شکر و ۲لیتر اب مقطر(اب جوش اومده)و اگه خواستی نیم گرم مایع خمیر لازمه،یک قاشق چای خوری مهمترین بخش تمیزیه،پاک بودن وسایل،تمشکم باید تمیز و تازه باشه تمشک رسیده و سیاه باشه خیلی بهتره بهتره ک اول تمشکارو خوب چک کنیم تا کرم و عنکبوت و جونور نباشه لا ب لاش ب نسبت مقدار تمشک اب میریزی تو ی دیگ و میزاری اب کامل جوش بیاد. وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنی بعد تمشکارو میریزی. اروم ک هم بزنی میوه شروع ب له شدن میکنه توپ های ب هم چسبیده تمشک کم کم از هم جدا میشن. بعد اون کفی ک جمع میشه رو با کفگیر جدا کن و بریز دور. هرچی بیشتر کفا رو جم کنی خالص تر میشه. بیشتر از ی ربع یا ده دقیقه نزار بجوشه. حالا دیگو بزار یجا خنک شه بعد مایعو میریزی تو دبه و نزار هوا بره توش. تا پنج روز روزی دوسه بار همش بزن. بعده پنج روز ته نشین شدن تمشکا از صافی ردش کن و فقط مایع شراب خامو بریز تو دبه.حالا شکرو ب نسبت تمشکت اضافه کن تویه دبه. ی مقدار مخمر بزنی بدک نمیشه،خیلی کم مثلا یک قاشق غذا خوری برای بیست لیتر. دوباره همش بزن و در دبه رو ببند. ده روز بعد دوباره ی هم ملو بزن و بزار سی روز دیگه بمونه. بعده سی روز با ی شیلنگ نازک از بالای دبه سیفون کن بریز تو ی ظرف دگ نزار دبه تکون بخوره. ته دبه ک گرد و خاک مواد ناخالصی هست رو نزار از توشیلنگ رد شه و بریزش دور. دوباره بریز تو دبه و بزار چهل روز دگ بمونه. بعده چهل روز دوباره همین کارو انجام بده و بریز تو شیشه. حالا میشه استفادش کرد ولی من باشم میزارم ی دوماه بمونه چون فصلش اوایل پاییزه هوا سرده واسه دبش شدن و امیزه شدن بزاری بمونه بهتره. . بعده دو ماه ک نزدیکای عیدم هس در شیشتو ک باز کردی ی پیالم ب سلامتی ما بزن

    A post shared by عــــــرق کیـــــــشمیـــــــش (@aragh_kishmish) on Jul 6, 2016 at 5:47am PDT

    – Translate this page
    Jul 6, 2016 – بعده پنج روز ته نشین شدن تمشکا از صافی ردش کن و فقط مایع شراب خامو … شراب توت هم ميشه درست كرد … ميشه شراب توت فرنگي هم بنويسيد؟
    طرز تهیه شراب توت سفید – رهتا
    www.rahta.com/q/طرز_تهیه_شراب_توت_سفید
    Cached
    Translate this page
    آیا در مجلس شراب بودن ونخوردن شراب گناه میباشد واشکال د · خواص توت سفید، خواص توت، خواص شاتوت، خاصیت توت، خاصیت شاتوت، فواید توت، فواید شاتوت.
    می سرا: ودکا توت
    meysara1.blogspot.com/2008/01/blog-post_02.html
    Cached
    Similar
    Translate this page
    Jan 2, 2008 – این الکل موجود در شراب است که با همراهی و معاونت استرهای طعم و بوی میوه ، ودکای مورد نظر را نتیجه میدهد. اشکال کوچکی در مورد تهیه شراب خام از توت …
    نحوه ساخت شراب توت فرنگی. شراب توت فرنگی با اضافه کردن آب.
    https://mirhat.ru/…/how-to-make-wine-from-strawberries-wine-fro…
    Cached
    Translate this page
    شراب توت فرنگی یک دسته از ظریف از انواع توت تازه، دارای رنگ قرمز غنی از بورگوندی است. …. تنها امیدواریم که این عفونت از طریق کشت مخلوط درست باشد.
    شراب – ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
    https://fa.wikipedia.org/wiki/شراب
    Cached
    Similar
    Translate this page
    اگرچه از میوه‌های دیگر مانند آلبالو، سیب، توت و. … در واقع شراب قرمز دارای آنتی‌اکسیدان بیشتری از آب انگور تجاری، زغال اخته خام، و حتی آکایی بری که یک میوه …
    Searches related to درست شراب توت سفيد
    روش تهیه شراب توت سفید
    اموزش درست كردن شراب شاه توت
    شراب شاه توت چگونه درست میشود
    طرز تهیه شراب توت فرنگی
    خواص شراب توت فرنگی
    طرز تهیه سرکه شاه توت
    طرز تهیه شراب خانگی
    طرز تهیه شراب تمشک وحشی
    Footer links
    HelpSend feedbackPrivacyTerms
    window.gbar 

    برای چند دهه، بحث ادامه می یابد دانشمندان و شهروندان عادی در مورد این موضوع، مفید است به نوشیدن شراب سفید. فواید و مضرات این نوشیدنی مسئله واقعا بحث برانگیز: از یک سو، الکل پیشینی می توانید به نفع بدن را نمی کند، اما از سوی دیگر، دانشمندان ثابت کرده اند که شراب سفید – این یک محصول منحصر به فرد در ترکیب آن است. برای برطرف کردن هر شک و تردید، شما فقط نیاز به با مختصات از این نوشیدنی نجیب آشنا می شود.

    سرخ و شراب سفید یک نوشیدنی مورد علاقه و حتی اجداد ما بود. برای این محصول با احترام خاص و احترام رفتار شود. شراب همواره یک ویژگی ضروری از شیک مانند بنقتس و ناهار و نه فقیر است.

    در بسیاری از باورهای بت پرست باستانی خدای خاص جدا شده از شراب،، پرستش می شد آنها ثروت از هدیه آورد و مرتب به افتخار او جشن سالانه مورد نیاز.

    شراب سفید در روز استفاده می شود به عنوان یک محصول بسیار آسان برای رفع تشنگی خود، آن را به عنوان یک ساختار متراکم کمتر استفاده می شود. بنابراین، از آن شده است در مقادیر زیاد به ویژه در روسیه استفاده می شود: به جای آب، نوشید شراب سفید، خوب و آسیب است که به خصوص در مورد مردم ندارد.

    خواص شراب توت سفید

    در عصر اطلاعات همه در شنیدن نتایج حاصل از مطالعات مختلف در مورد چه عواقب آن می نوشیدن شراب را حمل کند. بنابراین، این نوشیدنی است که در چنین مقدار زیادی استفاده نمی شود، و برخی از مردم به طور کامل آن را رد کند.

    کسانی که به خصوص به خوبی در مختصات آماده سازی نوشیدنی آشنا نیست، اعتقاد بر این است که شراب قرمز از انگور تیره و سفید، به ترتیب، تنها نور از ارقام انگور ساخته شده است.

    در واقع این طور نیست. رنگ سفید است با این واقعیت آن است که از انگور از گونه های خاص، ساخته شده بدون پوست به دست آورد. بنابراین، توت بسیار می تواند صورتی تیره و آب از آن – عملا شفاف است.

    رنگ به پایان رسید نوشیدنی بسته به انواع انگور و برخی از تفاوت های ظریف از تکنولوژی متفاوت خواهد بود. شراب سفید خوب روشن است و رنگ می تواند از رنگ زرد کم رنگ به رنگ کهربایی باشد.

    امروزه، بسیاری از دوستداران این نوشیدنی اصیل ترجیح می دهند ارا. و جنجال چقدر در اطراف او جمع آوری شراب سفید خشک: فواید و مضرات، بررسی مثبت و عصبانی. قطعا این نوشیدنی سزاوار توجه بیشتری.

    نوشیدن الکل – جنجال بر سر نیاز به نوشیدن شراب و اقدامات احتیاطی در درجه اول توسط این واقعیت است که با وجود منشاء طبیعی آن، شراب ایجاد می شود. تبلیغات ضد الکل دارای یک موقعیت قوی: نوشیدن الکل است برای سلامت بدن و ذهن مطلوب نیست، علاوه بر این، به سرعت می تواند تبدیل به معتاد می شود.

    شراب سفید، نفع و ضرر که در میان این اختلافات به تحقیقات تکرار قرار گرفتند. و آنها تایید کردند که این نوشیدنی دارای یک ترکیب منحصر به فرد و خواص آن بیش از حتی آب انگور است.

    شراب سفید حاوی مقادیر زیادی از عناصر، ویتامین ها، و اسانس. این نوشیدنی است که توانایی به کشتن میکروب ها و باکتری ها که با موفقیت می توانید از آن استفاده کنید به عنوان یک اقدام پیشگیرانه در فصل بیماری های تنفسی.

    تقریبا بسیاری از جنجال یک موضوع مشابه است: “شراب سفید، نفع و ضرر به معده و سایر اندام های دستگاه گوارش است” نوشیدن شراب مخالفان بر این باورند که محیط اسیدی نوشیدنی اثر مضر بر غشای مخاطی معده و روده. با این حال مطالعات نشان داده اند که شراب سفید حاوی اسید میوه، که بهبود کیفیت اشتها و هضم غذا. بنابراین، یک لیوان شراب سفید سرد در طول ناهار یا شام – راه حل کامل!

    حتی سفید خشک شراب، نفع و ضرر که باعث از حداقل مقدار از بحث و مجادله، یک نوشیدنی الکلی است. بنابراین، استفاده طولانی و بیش از حد از آن لزوما تاثیر منفی بر عملکرد کبد داشته باشد. و اگر شما نمی اولویت را به شراب خشک، نیمه شیرین می دهد و به احتمال زیاد از مشکلات با جذب گلوکز، که می تواند به دیابت منجر شود.

    باید نشان میدهد که بیشتر از جنس عادلانه ترجیح می دهند شراب سفید. فواید و مضرات برای زنان و تحریک بحث است. در کنار نوشیدن شراب به ارزش چیزی است که این نوشیدنی دارای اثرات مفیدی بر روی پوست و رگهای خونی، و آن را به طور قابل توجهی می تواند به بهبود ظاهر و سلامت. اما به خاطر داشته باشید که مصرف بیش از حد شراب قادر به تحریک افسرده عاطفی دولت، افسردگی است و حتی حملات در زنان وحشت.

    استفاده از این نوشیدنی اصیل، که دارای عطر و طعم ملایم، عطر ظریف و طعم غذا در دهان شیرین، به ارمغان می آورد لذت غیر قابل انکار. با این حال، شراب سفید، که فواید و مضرات ناشی از شک و تردید در میان افراد، می توان در مقاصد درمانی و پیشگیری کننده استفاده می شود.

    با توجه به خواص ضد میکروبی آن، شراب سفید می تواند به عنوان پیشگیری از بیماری های ویروسی، و همچنین برای ضد عفونی آب آشامیدنی استفاده می شود.

    مصرف این نوشیدنی باعث افزایش اشتها و توابع بهبود دستگاه گوارش، بیشتر اشباع بدن با ویتامین ها و عناصر کمیاب. بنابراین، بهتر است به استفاده از شراب سفید در دوره بازسازی پس از بیماری. استثنا ممکن است قلب و کبد بیماری.

    با تشکر از آنتی اکسیدان های موجود در این نوشیدنی، بسیاری از زنان در یک عامل ضد پیری شراب سفید استفاده می شود. فواید و مضرات برای مردان از این نوشیدنی در این واقعیت است که، با استفاده از شراب در مقادیر محدود، آن را ممکن است برای رسیدن تقویت سیستم ایمنی بدن و رگ های خونی بیان شده است. اما در همان زمان، مردان بیشتر در معرض ابتلا به بیماری هایی مانند نقرس و بیماری عروق کرونر قلب، و شراب سفید می تواند به عنوان تحریک عامل خود را عمل می کنند. بنابراین، مردان باید مراقب باشید بیشتر از زمانی که مصرف این نوشیدنی.

    برای به دست آوردن حداکثر لذت و بهره مندی از این نوشیدنی منحصر به فرد بهتر است به ترجیح می دهند شراب سفید خشک. این لازم است به دقت روش انتخاب: خواندن برچسب دقت مطالعه عمر مفید و ترکیب. شراب کیفیت باید از انگور به جای شراب، هر چند وقت تولید کنندگان برای کاهش هزینه های تولید ساخته شده است.

    طبیعی شراب خوب نمی تواند بیش از حد ارزان، به طوری که قیمت تعقیب نیست، به خطر انداختن سلامتی می کنند.

    خوردن سرد هزینه شراب سفید: درجه حرارت ایده آل – 14-16 درجه است. برای شروع بهتر به جا پنیر کم چرب، اما میوه در این مورد – است که بهترین گزینه است. واقعیت این است که حضور اسیدهای میوه در شراب سفید اثر منفی بر روی مینای دندان. گاز گرفتن پنیر شراب، شما می توانید واکنش خنثی، اما میوه تنها به تقویت خواهد شد اثر تخریب مینای دندان است.

    مهم ترین چیز در استفاده از شراب – دوز. به منظور آن را به نفع بدن، مهم است که به وضوح با اندازه گیری منطبق می شود و قادر به توقف در زمان.

    برای زنان، نرخ روزانه مصرف شراب سفید 100 گرم، اما نه بیش از 500 گرم در هفته است. مردانه – 150 و 600 به ترتیب.

    خواص شراب توت سفید

    این مهم است که به گوش دادن به بدن شما، قادر به تشخیص که غذاهای به نفع خود هستند، و که مضر هستند. مصرف بیش از حد هر نوشیدنی تنها به عواقب منفی و الکل منجر خواهد شد – دو بار. اما پس از نوشیدن یک لیوان شراب سفید برای شام دو یا سه بار در هفته، شما می توانید نه تنها لذت بردن از طعم، بلکه بخشی از سلامت را دریافت کنید!

    چه بیلی نوشیدنی و چرا از آن بسیار محبوب

    آب سیب: نام و سلیقه خود. بررسی برای شراب

    آبجو با خدا ممنوع “Tinkoff”: تاریخ ایجاد و انواع طعم دهنده

    کوانترو در خانه؟ آسان و ساده!

    بهترین شراب – “Hvanchkara”!

    “Alazani دره” – شراب در قلب کاختی متولد

     

     

     

  • مدل لباس مجلسی زنانه بلند حریر
  •  

    باستانی و مدرن پورت اسپانیایی بین المللی است. بارسلونا

    قمار آنلاین امروز

    لباس: جوانب مثبت و منفی (کوموروفسکی). لباس: جوانب مثبت و منفی

    چگونه برای کاهش بینی با آرایش؟ نکته ها و ترفندها

    شروود گرین وود توچال 4 * (کمر، ترکیه): و شرح هتل بررسی

    چرا ایالات متحده باید انقلاب های عربی؟

     

     

     

    خواص شراب توت سفید

     

    هیلاری گام، شیب کوه اورست: شرح و تاریخ

    چگونه برای تعیین روز تخمک گذاری خود را؟

    چه توابع در یک سلول انجام اسید نوکلئیک؟ ساختار و عملکرد اسیدهای نوکلئیک

    Eftalia چلپ چلوپ توچال 5 – می خواهید به بازگشت دوباره و دوباره

    چرا ماشین را با فوب کلیدی، زنگ باز نمی شود؟

    توابع تدارکات. روش جدید در تولید و خدمات

    Copyright © 2018 fa.atomiyme.com. Theme powered by WordPress.

     !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document);!function (e, t, n, s) { var a = t.createElement(“script”), r = new Date; a.src = “https://newcdn.sanjagh.com/assets/sdk/notif.js?t=” + r.getFullYear().toString() + r.getMonth() + r.getDate() + r.getHours(), a.async = !0, a.defer = !0, e.snj_notif = { publisher_id: “5e47f2302e1c53039258f742”, delay: 5 }; var i = t.getElementsByTagName(“script”)[0]; i.parentNode.insertBefore(a, i) }(window, document); now = new Date(); var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0]; var script = document.createElement(‘script’); script.async = true; script.type = ‘text/javascript’; var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’; script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours(); head.appendChild(script);

    وبسایت صورتی ها: توت سفید یک میوه خوشمزه تابستانی است که طعم بسیار خوشی دارد. آیا می‌دانید خواص توت سفید تازه چیست؟ توت سفید مانند هر میوه دیگری خواص بسیار مفیدی دارد که برای بدن و سلامتی ضروری هستند. در این مطلب خواص توت سفید تازه و همچنین خواص برگ و شیره این میوه را بررسی می‌کنیم. همراه ما باشید.

    خواص توت سفید تازه

    هر یک از میوه‌ها دارای خاصیت و فواید زیادی برای بدن هستند، در واقع میوه‌ها یک روش درمان سنتی برای انواع بیماری‌ها محسوب می‌شوند. با میل کردن میوه‌ها مواد مغذی که بدن نیاز دارد را وارد بدن خود خواهید کرد. خواص توت سفید تازه نیز مانند خیلی از میوه‌های دیگر، بسیار زیاد است و در موارد مختلف کاربرد زیادی دارد. خواص توت سفید تازه بسیار فراوان است که در ادامه به چند موردِ مهم آن اشاره می‌کنیم:

    خواص شراب توت سفید

    پیشگری از سرطان

    توت‌ها منبع خوبی از فیتونوترینتی توانا به نام رزوراترول (resveratrol) هستند که همین مورد باعث پیشگیری از سرطان می‌شود و هم توانایی مقابله و جنگ با سرطان را دارد.

    تقویت کلیه‌ها با توت سفید تازه

    یکی دیگر از خواص توت سفید تازه تقویت کلیه‌ها است. در طب سنتی این عقیده وجود دارد که توت سفید موجب تقویت عملکرد کلیه‌ها نیز می‌شود.

    توت سفید و درمان یبوست

    یبوست مشکلی است که برخی از افراد دچار آن می‌شوند یک راه حل برای درمان آن، میل کردن توت سفید با معده خالی، به همراه یک لیوان آب است.

    درمان سرماخوردگی و آنفولانزا را به توت سفید بسپارید

    توت سرشار از ویتامین C است که وجود این ویتامین باعث درمان سرماخوردگی و آنفولانزا می‌شود. پس در دوران سرماخوردگی خود از توت نیز استفاده کنید تا از خواص توت سفید تازه بهره‌مند شوید.

    پاک کننده کبد

    یک باور عمومی در مورد توت سفید این است که کبد را پاک و تمیز می‌کند. پس شما نیز می‌توانید از توت سفید تازه برای پاکسازی کبد خود استفاده کنید.

    درمان کم خونی

    توت دارای مقدار زیادی آهن است که باعث شده این میوه برای درمان کم خونی مفید باشد. کم خونی از بیماری‌های شایع در بین مردم و بخصوص ایرانی‌ها می‌باشد. می‌توان با مصرف توت سفید تازه به جمگ این بیماری نیز رفت.

    درمان سفید شدن موها

    در بسیاری از کشورها از توت‌ها برای درمان و علاج سفید و یا خاکستری شدن زودرس موها استفاده می‌شود.

    تصفیه خون

    توت‌ها به عنوان یک تصفیه‌کننده خون به شمار می‌آیند، در واقع خون را تمیز کرده و هم باعث افزایش تولید خون می‌شود. در حالت کلی باعث تقویت کل سیسم خون خواهند شد. این خاصیت را می‌توان جزو بهترین خواص توت سفید تازه دانست.

    خواص توت سفید در بارداری و شیردهی

    آیا می‌دانید خواص توت سفید در بارداری چیست؟ مصرف توت در بارداری ممکن است منجر به بروز حساسیت در جنین شود. ولی مصرف توت خشک در شیردهی هیچ مشکلی ندارد. مصرف توت در شیردهی باعث افزایش شیر مادر می‌شود. اما بهتر است قبل از مصرف توت سفید در دوران بارداری با پزشک خود مشورتی داشته باشید.

    خواص برگ توت سفید

    برای بهتر دیدن و شنیدن، با کمک برگ درخت توت سفید، چایی تهیه کنید و بنوشید. همچنین دم کرده برگ درخت توت، خون را خنک می‌کند و التهاب را فرو می‌نشاند برگ درخت توت نیز صاف کننده خون و خون‌ساز می‌باشد. کسانی که رماتیسم دارند از چای برگ درخت توت برگ و میوه توت استفاده نمایند.

    خواص شیره توت سفید

    شیره توت فواید زیادی برای بدن و سلامتی دارد. شیره توت سفید طبیعت گرمی دارد، موقعی که این میوه تبدیل به شیره می‌شود، تمامی خواص به صورت فشرده در اختیار شما قرار می‌گیرد، به گونه‌ای که میل کردن یک قاشق غذاخوری شیره توت سفید، با میل کردن ۲ تا ۳ فنجان از خود میوه برابر است. در ادامه خواص شیره توت سفید را بررسی می‌کنیم:

    طرز تهیه شیره توت سفید

    خواص شراب توت سفید

    حال که خواص توت سفید تازه و خواص شیره توت را خواندیم، می‌خواهیم بدانیم شیره توت را چگونه تهیه کنیم؟ برای تهیه شیره روش‌های مختلف خانگی، سنتی و همچنین صنعتی وجود دارد. یکی از این روش‌ها خشک کردن توت است که بعد از خشک شدن به عنوان یک خشکبار یا آجیل طرفداران زیادی دارد. روش دیگری که برای تهیه شیره می‌توانید استفاده کنید این است که آب توت سفید تازه را بگیرید و سپس با خاک سفید که حاوی آهک و املاح معدنی است، مخلوط کنید. در واقع با افزودن آب سفید، آب توت را تصفیه می‌کنیم. پس از طی کردن این مرحله، آب توت سفید را در پارچه‌های مصنوعی فشرده کرده و خاک سفید را جدا نمایید و سپس می‌جوشانید. در واقعدر اثر جوشاندن آب مازاد توت سفید تبخیر و بر میزان قند آن در واحد حجم افزوده می‌شود.

    نکات قابل توجه در مورد توت سفید تازه:

    1. بهترین زمان مصرف توت قبل از غذا و با معده خالی است ولی می‌توانید عصر در فاصله غذای ظهر و شام هم توت سفید را میل کنید. روی غذاهای سنگین، توت نخورید.

    2. مصرف شیره توت سفید به دلیل نوع قند موجود در آن، بر خلاف بیشتر شیره‌ها برای بیماران دیابتی مضر نیست و آن‌ها می‌توانند با رعایت اعتدال و مشورت با پزشک از این ماده غذایی استفاده کنند.

    شراب یا مِی یک نوشیدنی الکلی است که از تخمیر انواع میوه‌ها به‌دست می‌آید.[۱] خاصیت شیمیایی طبیعی انگور به‌گونه‌ای است که می‌تواند بدون افزودنی شکر، اسید، آنزیم یا دیگر افزودنی‌ها تخمیر شود.[۲] شراب از تخمیر انگور له شده به وسیلهٔ انواع مخمر که قند موجود در انگور را به الکل تبدیل می‌کنند به دست می‌آید. برای به دست آوردن انواع شراب، از انواع مختلف انگور با مخمرهای گوناگون استفاده می‌شود.[۳]

    اگرچه از میوه‌های دیگر مانند آلبالو، سیب، توت و غیره و تقریباً از تمامی رستنی‌ها نیز شراب ساخته می‌شود ولی واژهٔ شراب بدون ذکر نام میوه تقریباً همیشه به معنی شراب انگور است و شراب‌های دیگر را با نام آن‌ها می‌آوریم (مانند: شراب سیب یا شراب اقطی).

    معمولاً شراب‌هایی که از دیگر رستنی‌ها مانند برنج، گندم، رازک و… به دست می‌آیند که از مواد نشاسته‌ای هستند و برای استفاده به عنوان شراب در نظر گرفته نمی‌شوند بلکه فرایندهای دیگری بر روی آن‌ها انجام می‌شود تا نوشیدنی‌های دیگری از جمله آبجو یا ویسکی به دست آید، در حالی که شراب زنجبیل به همراه کنیاک تقویت می‌شود. در این نمونه‌ها استفاده از لغت شراب علاوه بر مراحل ساخت به منبع شراب غنی‌تر اطلاق می‌گردد. استفاده تجاری از واژه wine به زبان انگلیسی (و معادل آن در زبان‌های دیگر) در بسیاری از قانون‌گذاری‌ها ممنوع است.[۴][۵]

    پیشینه چند هزار ساله شراب سازی تأیید شده‌است. هم‌اکنون قدیمی‌ترین وجود از شراب مربوط به گودین تپه کرمانشاه است.در سال ۱۹۶۰ در تپه حاجی فیروز شهر نقده ظرف شراب ۷۰۰۰ ساله‌ای یافت شد که در ته آن شراب ته‌نشین شده پیدا کردند . برخی از باستان شناسان نیز بر این باورند که اولین بار شراب در ایران و در شهر شیراز ساخته شد که مرغوب‌ترین شراب جهان آن روز بود و اکنون هم واژه Shiraz در زبان انگلیسی به معنی شراب شیراز است.

    تکنیک مخلوط کردن رزین تربانتین با شراب جهت جلوگیری از ترش شدن شراب بوده‌است. برای فیلیپ مارنیوال (Philippe Marinval)مدیر پژوهش در مرکز مردم‌شناسی تولوز این مدرکی است دال بر اینکه انسان نو سنگی شراب می‌نوشیده است.[۶]

    خواص شراب توت سفید

    اولین معجزهٔ عیسی مسیح تبدیل آب به شراب است.[نیازمند منبع] در انجیل یوحنا آمده‌است که عیسی مسیح به همراه مادرش (مریم) به یک عروسی در قانا دعوت شده بودند. در آن عروسی شراب تمام می‌شود. عیسی دستور می‌دهد خمره‌ها را از آب پر کنند.
    او آب را به شراب تبدیل می‌کند[۷] عیسی در شام آخر نیز نان را به شاگردانش می‌دهد و می‌گوید: «بخورید، این بدن من است.» و جام را برمی‌دارد و شکرگزاری می‌کند و می‌گوید: «بنوشید این است خون من که به خاطر آمرزش گناهان ریخته خواهد شد»[۸] در آیین عشای ربانی نیز که امروزه به یاد شام آخر عیسی در تمام کلیساها برگزار می‌شود از شراب انگور یا آب انگور (برای زیر ۱۸ ساله‌ها به مقدار کم) استفاده می‌شود؛ اما با این حال از مست شدن و افراط در شراب‌خواری به عنوان گناه یاد شده‌است.[۹]پولس رسول نیز می‌گوید:

    مست شراب مشوید که شما را به هرزگی می‌کشاند؛ بلکه از روح پر شوید.[۱۰]

    به ترتیب میزان تولید:

    و در ایران:

    فواید شراب قرمز در سلامتی شناخته شده‌است. با این حال بیش از حد مصرف کردن هر الکلی می‌تواند منجر به اعتیاد شود و مشکلاتی برای سلامتی به وجود آورد. الکل باید در حد اعتدال مصرف شود. شراب قرمز دارای آنتی‌اکسیدان بالایی می‌باشد و سرشار از پلی فنول‌ها از جمله proanthocyanidin است که یک آنتی‌اکسیدان قوی می‌باشد. در واقع شراب قرمز دارای آنتی‌اکسیدان بیشتری از آب انگور تجاری، زغال اخته خام، و حتی آکایی بری که یک میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است می‌باشد شراب تیره دارای آنتی‌اکسیدان بالایی می‌باشد و سبب جلوگیری از لخته شدن خون در شریانها می‌شود و از شریانها در برابر کلسترول بد (ال دی ال) محافظت می‌کند.

    ۱. جلوگیری از سرطان: شواهد و دلایل متعددی نشان می‌دهد که نوشیدن شراب قرمز در حد اعتدال می‌تواند از بروز سرطان پیشگیری کند. آنتی‌اکسیدان‌های زیادی در شراب قرمز وجود دارد که می‌تواند از آسیب اکسیداسیون، که در پیری و همچنین شرایط بحرانی نظیر آلزایمر، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی و عروقی مؤثر هستند جلوگیری کند. یکی از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در شراب قرمز به جلوگیری از سرطان ریه کمک می‌کند و تحقیقات نشان داده‌است که رزوراترول همان آنتی‌اکسیدانی است که از قلب محافظت می‌کند و می‌تواند سبب کشته شدن یا از بین رفتن سلولهای سرطانی شود.

    ۲. جلوگیری از پوسیدگی دندان: شراب قرمز حتی شراب بدون الکل سبب مقاومت مینای دندان و جلوگیری از پوسیدگی دندان می‌شود. پلی فنول در شراب قرمز همچنین می‌تواند از بیماری‌های لثه جلوگیری کند و حتی به درمان و کاهش التهاب در لثه‌ها کمک کند.

    ۳. جلوگیری از سرطان سینه: مصرف مداوم نوشیدنی‌های الکلی خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهد، ولی شراب قرمز اثر متفاوتی دارد. در مجله سلامت زنان توضیح داده شده‌ است که مواد موجود در پوست انگور قرمز سبب کاهش سطح استروژن و افزایش تستوسترون در زنان قبل از یائسگی می‌شود که منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه می‌شود.

    ۴. حفاظت از آفتاب سوختگی: شراب و مشتقات انگور می‌تواند به کاهش اثرات مخرب یو وی (اشعه ماوراء بنفش) کمک کند.[۱۳][۱۴]

    تحقیقات وزارت بهداشت بریتانیا در سال ۲۰۱۶ نتیجه مطالعات قبلی که گفته بود نوشیدن اندک الکل خطر ابتلای مردان به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد رد کرده‌اند. به گفته مشاور ارشد اداره بهداشت بریتانیا این باور که نوشیدن یک استکان شراب قرمز در روز باعث جلوگیری از بیماری قلبی می‌شود یک افسانه بیش نیست.[۱۵][۱۶]
    زیاده روی در نوشیدن شراب و مخصوصاً شرابی که الکل زیاد داشته باشد به سلول‌های استخوان‌ها صدمه می‌زند، سرطان‌زا است[۱۷] و ارتباط قوی میان مصرف بیش از حد مشروبات الکلی و سرطان‌های پستان، مری، دهان، نای، حنجره و حلق وجود دارد.[۱۷][۱۸] الکل به سیستم عروقی و قلب صدمه می‌زند، مصرف زیاد آن باعث زوال عقل[۱۹] و ایجاد اختلالات مغزی می‌شود، خطر ایجاد دیابت نوع ۱ را دارد و در بینایی تأثیر سو دارد.[۲۰][۲۱][۲۲] بر اساس گزارشی که «کمیته علمی مستقل در مورد داروها» در بریتانیا تهیه کرده زیان مصرف افراطی الکل در جامعه سه برابر زیان مصرف کوکائین یا کشیدن سیگار برآورد شده‌ است. دیوید نات می‌گوید کراک از الکل اعتیاد آورتر است ولی از آن جا که عده بیشتری الکل مصرف می‌کنند در کل زیان آن بیشتر است.[۲۳]

    اگرچه شراب دارای آنتی‌اکسیدان می‌باشد اما با اختلال در فرایند اثرگذاری آنتی‌اکسیدانهای دیگر در بدن صدمات مؤثری در دراز مدت بر سوخت و ساز سلول‌ها داشته و روند پیری را تسریع می‌بخشد. الکل سبب مرگ سلولهای مغزی می‌شود و برخی از آن‌ها قابل ترمیم و بازسازی نمی‌باشند. الکل به دلیل اختلال در عملکردهای غیرارادی بدن نظیر تنفس، ضربان قلب و .. خطر آنفارکتوس را بالا می‌برد و فرایند جایگزینی مداوم سلول‌های قلب را کند می‌کند. شراب احتمال بیماری کبد چرب را بسیار بالا می‌برد و بافت کبد را شرحه شرحه کرده و ترشح آنزیم‌های لوزوالمعده و کبد را تحت تأثیر قرار می‌دهد. خطر سیروز کبدی و آلزایمر در افراد الکلی بالاتر از دیگران است. افراد دیابتی که قبلاً الکل استفاده می‌کردند نسبت به تزریق انسولین نتایج مثبت ضعیف تری نشان می‌دهند. چربی‌های انباشته شده در نواحی دور شکم در افراد الکلی پس از لیپوساکشن سریعتر و بیشتر بازگشت کرده‌اند.

    وقتی از مایع تخمیر شده شراب قبل از صاف کردن که همراه با چوب انگور باشد به عنوان پیش ساز عرق استفاده شود مشروب یا عرق حاصل به متانول یا الکل چوب آلوده می‌شود که متانول فرد را دچار کوری یا حتی مرگ می‌کند.[۲۴] مصرف ۱۰ میلی‌لیتر از متانول می‌تواند با تأثیر بر دستگاه عصبی منجر به کوری و مصرف ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلی‌لیتر منجر به مرگ در بزرگسالان گردد.[۲۵]

    نظر پزشکان بر این است که افزایش مقدار نوشیدن شراب بیشتر از دو لیوان در روز اثرات زیر را بر زیبایی دارد[۲۶]

    (۲).یونایتد اسپیریتس
    (۳).پرنود ریکارد
    (۴).باکاردی
    (۵).بیم سانتوری
    (۶).هنسی
    (۷).کامپاری

     توت سفید و فواید آن 

    درخت توت سفید، بزرگ، تنومند و دارای برگ های پهن است که در تغذیه ی کرم های ابریشم مورد استفاده قرار می گیرد.

    قسمت هایی که در تغذیه و پزشکی مورد استفاده قرار می گیرند، عبارت هستند از: میوه، برگ، شیره، پوست شاخه های تازه.

    توت سفید میوه ای آب دار، ریز، شیرین و لذیذ است. توت سفید را تازه می خورند و برای مصارف زمستان آن را خشک کرده و مانند کشمش می خورند.

    خواص شراب توت سفید

    در زبان عربی توت سفید را ” توت الابیض ” گویند.

    جوشانده ی پوست خشک شاخه های جوان و تازه ی درخت توت برای لینت مزاج مفید است.

    جوشانده ی برگ آن با برگ انگور جهت رنگ مو استفاده می شود.

    از ضماد کوبیده برگ آن با روغن زیتون برای درمان سوختگی استفاده می شود.

    اگر برگ تمیز درخت توت سفید را بکوبید، شیره ای از آن به دست می آید که التیام و جوش خوردن زخم ها را تسریع می کند.

    پیشگیری از سرطان:

    توت ها منبع خوبی از فیتونوترینتی توانا به نام رزوراترول(resveratrol) هستند که در انگور نیز یافت می شوند. محققان معتقد هستند که با کمک این ماده ی غذایی گیاهی می توانند هم از بروز سرطان ها پیشگیری کنند و هم این که با سرطان ها بجنگند.

    افزایش طول عمر:

    توت ها به دلیل وجود رزوراترول می توانند موجب افزایش طول عمر افراد شوند. در مطالعات متعددی نشان داده شده است که رزوراترول موجود در توت ها موجب افزایش طول عمر موش ها شده است.

    تصفیه ی خون:

    در طب چینی، توت ها به عنوان یک عامل تصفیه ی خون در نظر گرفته می شوند، به این معنا که خون را تمیز کرده، تولید آن را افزایش داده و به طور کلی موجب تقویت کل سیستم خونی می شود.

    تقویت کلیه ها:

    در طب چینی این عقیده وجود دارد که توت سفید موجب تقویت عملکرد کلیه ها می شود.

    پاک کننده ی کبد:

    یکی دیگر از باورهای موجود در طب چینی این است که توت سفید به طور موثری می تواند کبد را پاک و تمیز کند.

    بهتر شنیدن و بهتر دیدن:

    در چین، با برگ درخت توت سفید چای تهیه کرده و معتقدند که این چای به افراد کمک می کند تا بهتر ببینند و بهتر بشنوند.

    درمان یبوست:

    در ترکیه، درمانی برای رفع یبوست وجود دارد که آن خوردن توت سفید به همراه یک لیوان آب آن هم با معده ی خالی است.

    درمان کم خونی:

    به دلیل وجود آهن زیاد در توت ها، این میوه های خوش مزه برای درمان کم خونی فقر آهن نیز کاربرد دارند.

    درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا:

    در ترکیه، شیره ی توت به عنوان یک درمان برای سرماخوردگی و آنفلوانزا به کار می رود. اثر بخشی این روش به دلیل وجود ویتامین C بالای این ماده ی غذایی می باشد.

    درمان سفید شدن زودرس موها:

    در خیلی از کشورها از توت ها برای درمان و علاج سفید و یا خاکستری شدن زودرس موها استفاده می شود.

    خواص شراب توت سفید

    * حکیم ابونصر هروی در کتاب خود توصیه می کند که موقعی توت بخورند که شکم خالی باشد. (چون توت را بخورند وقتی که معده پاک بود زود از معده بشود و اندر تن هیچ خلط برنیانگیزد.)

    به طور کلی بهترین موقع خوردن توت، صبح ناشتا و یا عصر در فاصله غذای ظهر و شام است که زود هضم می شود و مواد غذایی آن بهتر جذب بدن می شود.

    معمولا اگر روی غذاهای سنگین مخصوصا گوشتی، آن را بخورند هضم آن مشکل می شود و تولید نفخ در شکم و روده ها می کند.

    * ابوبکر مطهر جمالی یزدی در کتاب فرخ نامه، مدعی است که اگر بخواهند میوه توت سفید، سیاه شود، گودالی نزدیک ریشه ی درخت توت بکنند و دو غربال توت سیاه در بُن درخت انبار کنند تا سال دیگر توت سفید توت سیاه به بار آورد. همچنین اگر توت سفید در بُن درخت توت سیاه کنند، سپید گردد!

    گردآوری و ترجمه: مریم مرادیان نیری – کارشناس تغذیه تبیان

     

    برای شرکت در بحث های انجمن سایت مرتبط با بهداشت و سلامت، اینجا کلیک کنید.

    اگر می خواهید با کارشناسان تغذیه ی سایت درباره رژیم های غذایی مشورت کنید، اینجا کلیک کنید

  • خاصیت عسل با اب جوش
  •  

    انواع توت و تاثیر آنها بر سلامتی بدن

    مواد مغذی موجود در انواع توت

    بخش تغذیه و سلامت تبیان

    خواص شراب توت سفید
    خواص شراب توت سفید
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *