خواص شراب انگور بر پوست

دوره مقدماتی php
خواص شراب انگور بر پوست
خواص شراب انگور بر پوست

شراب، و به ویژه شراب قرمز، به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است.شواهد نشان می دهد که مصرف متوسط ​​می تواند به مردم کمک کند تا طور دیگری زندگی کنند، در برابر سرطان های خاص از خود محافظت کنند، سلامت روان را بهبود بخشیده و سلامت قلبی را افزایش دهند.

 

 

قرن ها پیش، شراب مورد استفاده قرار گرفت و از شرایط مختلف بهداشتی برخوردار بود. صومعه های قرون وسطی متقاعد شده بودند که راهب های آنها به دلیل مصرف متوسط ​​و منظم شراب، طولانی تر از بقیه جمعیت عمر کرده بوده اند. در سال های اخیر، علم نشان داده است که این می تواند درست باشد.

 

خواص شراب انگور بر پوست

دوره مقدماتی php

با این حال، هر گونه منافع بهداشتی فقط برای مصرف نوشیدنی متوسط ​​استفاده می شود. دستورالعمل های تغذیه ای ایالات متحده آمریکا در سال های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ نوشیدن متوسط ​​را به عنوان «مصرف بیش از یک نوشیدنی در روز برای زنان و حداکثر دو نوشیدنی در روز برای مردان و فقط بزرگسالان سن قانونی» می نامند.

بعضی از مردم نباید استفاده کنند. بهتر است بحث در مورد هر گونه افزایش برنامه مصرف با یک پزشک باشد.حقایقی در مورد مزایای احتمالی شراب قرمز، در اینجا برخی از نکات کلیدی در مورد شراب قرمز و سلامت وجود دارد

 

شراب قرمز در محدوده رزوراترول بالاست و ممکن است مزایای سلامتی مختلفی را ارائه دهد.رزوراترول ممکن است باعث تقویت سلامت قلب، محافظت در برابر برخی از انواع سرطان و جلوگیری از برخی از انواع بیماری های بینایی شود.انگور و انواع توت ها یک منبع بهتر از رزوراترول از شراب قرمز است، بنابراین خوردن این ها احتمالا بسیار بهتر از نوشیدن شراب است.با این حال، اگر قصد نوشیدن دارید، شراب قرمز به نظر می رسد از برخی از انواع نوشیدنی الکلی سالم تر است.زنان نباید بیش از یک لیوان در روز بنوشند و مردان دو لیوان.

 

 

شراب قرمز شامل رزوراترول است که به نظر می رسد تعدادی از مزایای سلامتی را دارد. تحقیقات نشان می دهد که شراب قرمز می تواند تعدادی از عوامل سلامت را افزایش دهد. تعدادی از این ها بر اساس حضور رزوراترول، یک ترکیب است که به نظر می رسد به ارائه تعدادی از مزایای کمک شایانی می کند. رزوراترول ترکیبی است که برخی از گیاهان برای مبارزه با باکتری ها و قارچ ها تولید می کنند و برای محافظت در برابر اشعه ماوراء بنفش (UV) استفاده می شود. رزوراترول شراب از پوست انگور قرمز می آید. زغال اخته ، خربزه و بادام زمینی نیز منابع رزوراترول هستند و در فرم تکمیلی موجود است.

شواهد نشان می دهد که در برخی از فرم ها، رزوراترول ممکن است سلامت قلب و عروق را تقویت کند، در برابر سرطان محافظت کند و به درمان آکنه کمک کند.

 

شراب قرمز شامل رزوراترول است، اما ممکن است بهترین راه برای مصرف آن نباشد، زیرا مصرف الکل آن را به خطر می اندازد.

 

رزوراترول ممکن است سلامت قلب را به طرق مختلف بهبود بخشد. در سال ۲۰۱۶، محققان پیشنهاد کردند که می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق تاثیر بر میکروبیوم روده کاهش دهد.

 

 

 

نوشیدنی های الکلی و به خصوص شراب قرمز به نظر می رسد سطح اسیدهای چرب امگا ۳ را در پلاسما و گلبول های قرمز افزایش می دهد. اسید های چرب امگا ۳، که محققان اعتقاد دارند برای محافظت در برابر بیماری های قلبی، معمولا از خوردن ماهی حاصل می شود. محققان با ازمایش دریافتند که در ۱،۶۰۴ بزرگسال، نوشیدن شراب منظم و متوسط ​​با میزان بالای اسیدهای چرب امگا ۳ ارتباط داشت.

 

یک مطالعه نشان داده است که نوشیدن یک لیوان شراب قرمز با شام “به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد” در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، مصرف متوسط ​​شراب قرمز امن است.

دانشمندان بر این باورند که اتانول در شراب نقش مهمی در متابولیسم گلوکز دارد و همچنین مواد غیر الکلی نیز ممکن است نقش داشته باشد. آنها برای تحقیق بیشتر به تایید یافته ها نیاز دارند. هر کسی که مبتلا به دیابت است قبل از مصرف الکل، با دکتر خود چک کنید.

 

 

دانشمندان انگلستان (انگلستان) در سال ۲۰۰۶ متوجه شدند که پروسیانیدین ها، ترکیباتی که معمولا در شراب قرمز یافت می شوند، به حفظ رگ های خونی کمک می کنند. به نظر می رسد روش های تولید سنتی در استخراج ترکیبات مؤثر هستند، و منجر به افزایش سطح پروسیانیدین در شراب می شود. بسیاری از مردم یک نوشیدنی الکلی را جایگزین می کنند، اما نتایج منتشر شده در سال ۲۰۱۲ نشان میدهد که شراب قرمز غیر الکلی نیز می تواند فشار خون را کاهش دهد. این می تواند یک گزینه سالم تر باشد.

 

خواص شراب انگور بر پوست

 

 

به گفته محققان در دانشکده پزشکی دانشگاه جان هاپکینز، رزوراترول ممکن است از آسیب مغزی جلوگیری کند. نتایج حاصل از آزمایشات روی موش نشان داد که رزوراترول باعث افزایش سطح اکسیژناز، آنزیمی شناخته شده برای محافظت از سلول های عصبی در مغز از آسیب می شود. هنگامی که یک سکته رخ می دهد، مغز آماده است تا خود را به دلیل سطح بالای آنزیم محافظت کند.

آیا شراب می تواند از نورون های شما محافظت کند؟ تحقیقات اخیر نشان می دهد که متابولیسم های مشتق شده از شراب ممکن است برای محافظت از نورون ها مفید باشند.

 

 

 

 

Resveratrol

  • مدل فرش های فانتزی ترک
  • در شراب قرمز ممکن است به پیشگیری از آسیب دیدگی ناشی از رشد غیرطبیعی رگهای خونی در چشم کمک کند، طبق یافته های منتشر شده در سال ۲۰۱۰، بیماری های دیابتی و دژنراسیون ماکولا مربوط به سن عامل اصلی نابینایی در میان آمریکاییان ۵۰ ساله و بالاتر است. این به دلیل رشد بیش از حد عروق خونی در چشم است که به نام آنژیوژنز شناخته می شود.

     

    دانشمندان بر این باورند که اگر تحقیقات بیشتر نشان دهنده یافته هایشان باشد، می تواند به افراد مبتلا به دچار اختلالات بینایی ناشی از دیابت کمک کند، اما کسانی که مبتلا به آترواسکلروز ، بیماری قلبی عروقی و سایر علل جدایی شبکیه هستند باید با ازمایشات بیشتر بیماریشان تشخیص داده شود.

     

     

     

    دانشمندان در انگلستان در سال ۲۰۱۵ اعلام کردند مصرف دزهای پایین رزوراترول میتواند میزان تومورهای روده را حدود ۵۰ درصد کاهش دهد.دوزهای بالاتر باعث کاهش ۲۵ درصدی تومور میشوند.

     

    با این حال، متخصصان دیگر اشاره می کنند که الکل به شدت با انواع مختلف سرطان مرتبط است و احتمالا از تاثیر منفی الکل در هر مورد سودمندی از رزوراترول بیشتر است.

    خواص شراب انگور بر پوست

     

    مصرف منظم اکثر نوشیدنی های الکلی خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد . با این حال، به لطف مواد شیمیایی در بذر و پوست انگور قرمز، زنان که شراب قرمز را در حد متوسط ​مصرف ​می کنند، ممکن است این خطر را از بین ببرد. انگور قرمز و شراب قرمز غیر الکلی نیز مزایای رزوراترول را ارائه می دهند.

     

    به طور معمول، الکل باعث افزایش سطح استروژن زن می شود و این باعث رشد سلول های سرطانی می شود. با این حال، مهارکننده های آروماتاز ​​(AI) که در شراب قرمز حضور دارند و به میزان کمتر شراب سفید،باعث کاهش میزان استروژن و افزایش تستوسترون در زنان در یائسگی می شوند .

     

    این انگور به جای شراب است که در ابتدا این ترکیبات مفید را فراهم می کند، لذا مصرف انگور قرمز بیشتر از نوشیدن شراب قرمز است. با این وجود، اگر یک زن قصد دارد یک نوشیدنی الکلی را انتخاب کند، شراب قرمز ممکن است در مقایسه با سایر نوشیدنی ها بهتر باشد. اما دانشمندان به ادعای این مطالعه سوءاستفاده کرده واصرار دارند که “نوشیدنی های الکلی باعث سرطان سینه مستقل از نوع نوشیدنی می شوند.”

     

     

    با توجه به حداقل یک تحقیق، دوزهای کم از شراب قرمز و به میزان کم به شراب سفید، ممکن است عملکرد ریه را افزایش دهد و سلولهای سرطانی ریه را از تکثیر گسترش دهد.

     

     

     

    مطالعه ای که در سال ۲۰۰۷ منتشر شد، گزارش داد که مردان مبتلا به سرطان پروستات به شدت در حال افزایش اند.

    کسانی که یک بار در هفته نوشیدند ۶ درصد الکل مصرف کنند احتمال ابتلا به سرطان پروستات را کمتر از افرادی که هرگز ننوشیدند دارند.

     

    یک تیم از مرکز پزشکی دانشگاه لویولا دریافتند که مصرف متوسط ​​شراب قرمز می تواند خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد. محققان توضیح دادند که رزوراترول، کلید این مزیت است. با کاهش چسبندگی پلاکت خون، این کمک می کند تا رگ های خونی باز و انعطاف پذیری داشتمرتب ن باعث می شود که خون به مغز منتقل شود. هر دو شراب قرمز و سفید دارای رزوراترول هستند، اما شراب قرمز بیشتر است. پوست انگور قرمز دارای سطوح بسیار بالایی از رزوراترول است. پروسه تولید شراب قرمز شامل تماس طولانی مدت با پوست انگور می شود. محققان خاطرنشان می کنند ما توصیه می کنیم که افراد نابینایی شروع به مصرف نوشیدن کنند، اما نوشیدن متوسط، اگر واقعا متوسط ​​باشد، می تواند سودمند باشد. مطالعه سال ۲۰۱۵ نشان داد که یک دوز بالا از رزوراترول به نظر می رسد که یک نشانگر کلیدی برای آلزایمر را تثبیت کند.

     

     

    گروهی از محققان اسپانیا در سال ۲۰۱۳ گزارش دادندکه نوشیدن شراب ممکن است خطر افسردگی را کاهش دهد. مطالعه داده ها برای حدود ۵،۵۰۰ مرد و زن ۵۵ تا ۸۰ ساله در طی یک دوره ۷ ساله نشان داد که کسانی که بین دو تا ۷ لیوان شراب در هر هفته نوشیدند، حتی پس از مصرف و ادامه شیوه زندگی عادی خود کمتر عوامل افسردگی را دریافت می کنند.

     

     

    طبق گفته دانشمندان اسپانیا، مشتقات شراب و انگور می توانند به محافظت از پوست از اثرات مضر نور UV از خورشید کمک کنند. این تیم متوجه شد که وقتی اشعه ماوراء بنفش با پوست انسان تماس می گیرند، آنها اکسیژن واکنش پذیر (ROS) را فعال می کنند که اسیدهای چرب، DNA و دیگر مولکول های بزرگ را اکسید می کنند. اینها، به نوبه خود، باعث تحریک سایر آنزیم هایی می شوند که به سلول های پوست آسیب می رسانند.شراب و انگور حاوی فلاونوئیدها هستند. این باعث تشکیل ROS در سلول های پوستی می شود که در معرض نور خورشید قرار دارند. با این حال، محققان به جای اینکه نوشیدن شراب بیشتری پیشنهاد دهند، ترکیب انگور و مشتقات انگور را در محصولات حفاظت از خورشید قرار می دهند.

     

     

    مصرف نادرست شراب می تواند خطر بیماری کبدی چربی غیر الکلی (NAFLD) را در افرادی که در معرض خطر بیماری است، در مقایسه با نوشیدن شراب به میزان متعادل افزایش دهد. یافته های منتشر شده توسط محققان از دانشگاه کالیفرنیا در دانشکده پزشکی سان دیگو، بحث برانگیز است. آنها یادآوری می کنند که مصرف متوسط ​​تنها منافع را به همراه خواهد داشت و حداکثر یک لیوان در روز برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی و NAFLD پیشنهاد می شود. دانشمندان می گویند کسانی که به طور منظم و مداوم نوشیدنی آبجو یا مشروبات الکلی مصرف می کنند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را چهار برابر بیشتر نسبت به افرادی که شراب می نوشند دارند. هر کس که مبتلا به هپاتیت یا هر نوع بیماری دیگر کبدی است، باید الکل را از زندگی خود حذف کند.

     

     

     

    بر اساس تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۱۴، در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی (ACS)، شراب قرمز ممکن است به جلوگیری از حفره های دندانی توسط باکتری ها بر روی دندان کمک کند.

     

     

    تحقیقات نشان داده است که رزوراترول، با فعالیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی، می تواند به درمان آکنه کمک کند. دانشمندان می گویند ترکیب آن با پراکسید بنزوئیل و اعمال آن به طور مستقیم به پوست، به حداکثر رساندن فعالیت ضد باکتری است. با این حال، شواهدی وجود ندارد که نوشیدن شراب قرمز همان اثر داشته باشد.

     

     

    به نظر می رسد رزوراترول به بسیاری از مزایای بهداشت شراب قرمز بستگی دارد. شراب قرمز شامل رزوراترول بیشتر از شراب سفید است زیرا با پوست شراب قرمز پوشیده شده است. بیشتر  رزوراترول در انگور در دانه و پوست آن است. شراب های قرمز غیر الکلی ممکن است شامل مقادیر مفید رزوراترول نیز باشند. سایر منابع خوب عبارتند از انگور، زغال اخته، تمشک، زغال اخته و بادام زمینی.

     

     

     

    مصرف شراب ممکن است برخی از مزایای بهداشتی داشته باشد، اما نوشیدن بیش از حد از هر نوع نوشیدنی الکلی خطر ابتلا به:

    اعتیاد، افسردگی، مشکلات سلامت، سکته مغزی، فشار خون،کبد چرب، هپاتیت و…  را افزایش دهد. بسیاری از بیماری های مزمن دیگر ممکن است از مصرف بیش از حد الکل ناشی شود.

     

    در سال ۲۰۱۶ دانشمندان دریافته اند که مصرف الکل با افزایش خطر ابتلا به ملانوم مهاجم مرتبط است. در سراسر جهان، حدود ۳٫۶ درصد از سرطان ها به الکل اختصاص دارد. در سال ۲۰۱۶ دولت انگلیس هشدار داد که هیچ سطح ایمن الکل وجود ندارد. آنها توصیه می کنند مردم از طریق “خوردن کمتر و ورزش بیشتر” به سلامت بیشتری دست یابند.

    اگرچه الکل هزاران سال است که رواج دارد و از سویی دیگر زوال عقل نیز به طور فزاینده ای رایج است ، دانشمندان هنوز نتوانسته…

    یک تحقیق در حال گسترش نشان می دهد که تمرین و ورزش ممکن است میل ، برانگیختگی و رضایت جنسی  را تقویت کند. در مقاله‌ی…

    تحقیقات گسترده نشان می دهد که نوشیدن الکل در سنین بالاتر ممکن است خطر مرگ و میر را کاهش می دهد. با این حال، دانشمندان…

    چرا ما طعم تلخ قهوه را دوست داریم؟!  طعم تلخ همچون یک سیستم هشدار دهنده طبیعی عمل می کند که برای محافظت از بدن در…

    بسیاری از افراد از نوشیدن شراب و آب‌جو در طول شام لذت می‌برند و معتقدند که این میزان الکل کم، نمی‌تواند بر آن‌ها تأثیر بگذارد….

    یک مطالعه جدید از دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس را نشان می دهد.نوشیدن لیوان روزانه شراب به دلایل درمانی ممکن است باعث بیماری…

    خطر مرگ  و مبتلا شدن به برخی از سرطان ها در افرادی که کمتر از یک  نوشیدنی الکلی در طول روز مصرف می‌کنند کم است…

    شما ورزش می‌کنید، مراقب کربوهیدرات‌های تصفیه شده هستید؛ با این حال برای کاهش وزن به بن‌بست رسیده‌اید. وقت آن رسیده است که بعضی از دلایل…

    تمامی حقوق برای مجله اینترنتی دانوکس محفوظ است و کپی مطالب با اجازه سردبیر امکان پذیر است.

    پیش از آنکه بیسکوییت و یا گیلاس شراب بعدی خود را میل کنید، متوجه باشید که این مواد می‌توانند چهره شما را تغییر دهند.

    سایت «برایت ساید» مایل است به شما نشان دهد غذاهایی که شما خیلی دوست دارید چگونه باعث تغییر چهره و قیاقه شما می‌شوند. چهره شرابخوار: اخم، پلک پف کرده، چروک زیر چشم، پوست گونه خشک و چروکیده، باز شدن منافذ پوست، پوست سرخ‌رنگ، عمیق شدن خط خنده.

    جدای از شکر زیاد، شراب بعضی وقت‌ها حاوی سموم آفات نباتی و سولفیدهاست که باعث کاهش آب بدن می‌شود. بدن شما آب از دست می‌دهد، به کبد شما فشار می‌آید و سیستم گوارش شما در روز بعد مختل می‌شود و به این ترتیب پوست چروکیده، قرمز رنگ و آویزان به چشم می‌آید.

    مصرف الکل برای مدت طولانی، کار باکتری‌های مثانه را مختل می‌کند و باعث بیماری‌های زیادی می‌شود.

    خواص شراب انگور بر پوست

    برای حل چه باید کرد؟ الکل را برای ۳ هفته کنار بگذارید. این کوتاه‌ترین زمان برای ترمیم پوست است و بعد از قانون ۸۰:۲۰ پیروی کنید، یعنی در ۲۰ درصد از موارد یک یا ۲ گیلاس شراب کافی است و در ۸۰ درصد مواقع از خوردن آن پرهیز کنید. چهره افرادی که شیر زیاد مصرف می کنند: پلک پف کرده، پف و حلقه سیاه دور چشم، جوش صورت، گونه فرورفته، جوش چانه.

    شیری که به قهوه اضافه می‌کنید و یا لیوان بعدی بستنی می‌تواند بشدت رنگ پوست صورت شما را تغییر دهد، حتی اگر به لاکتوز شیر حساسیت نداشته باشید. ما در اثر سن آنزیم‌های لاکتوز شکن خود را از دست می‌دهیم، و این باعث التهاب در سراسر بدن و از جمله صورت می‌شود.

    اگر متوجه می‌شوید که صورت شما بادکرده و خواب‌آلود است و پوست شما چروکیده شده، برای چند هفته لبنیات را کنار بگذارید تا تفاوت چهره خود را مشاهده کنید. چهره کسانی که شکر زیاد مصرف می کنند: چین و چروک روی پیشانی، پف زیر چشم، نازکی پوست، چهره خسته، پوست رنگ‌پریده و قهوه‌ای رنگ، جوش تمام صورت.

    شکر نه تنها وزن را زیاد می کند بلکه پوست را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. شکر باعث افزایش گلیکاسیون می‌شود، فرایندی که گلوکز با کولاژن پوست ترکیب شده، به آن آسیب می‌رساند و آن را خشک می‌کند. این باعث پیری زودرس پوست می‌شود، ایجاد چروک می‌کند و مواد رنگین پوست را بهم‌می‌ریزد. تنها راه حفظ شادابی پوست کم کردن مصرف شکر است. چهره افرادی که غذای سرشار از گلاتن می خورند: جوش پیشانی، بادکردگی قرمز رنگ گونه، جوش گونه، چهره بادکرده، جوش و لکه‌های تیره روی چانه.

    این عوارض در اثر آن است که بدن شما قادر به هضم گلاتن نیست، این پروتئین که در گندم، جو، جودوسر و تمام نوشیدنی‌هایی که از آنها ساخته می‌شود مانند آبجو، ویسکی و ودکا وجود دارد.

    برای فهمیدن اینکه آیا شما به گلاتن حساسیت دارید، ۲تا ۳ هفته این محصولات را مصرف نکنید و تغییرات پوست خود را مشاهده کنید. اگر این عوارض باقی ماندند، احتمالا به چیز دیگری حساسیت دارید، ولی با این همه مصرف هیدروکربورها و مواد نانی را کم کنید.

    این سایت از فایل مرورگر کوکی استفاده می‌کند..

    بیشتر بدانید

    موافقت

    خواص انگور در کنار طعم بی نظیر و فوق العاده آن شما را شگفت زده می‌کند. چه کسی است که نشستن در مقابل تلویزیون و به دهان گذاشتن آن حبه‌های خوشمزه و زیبا را دوست ندارد؟ خوب، من یکی که خیلی دوست دارم! انگور نه تنها طعم شگفت‌انگیزی دارد، بلکه بسیار مغذی هم است. این میوه عامل تقویت‌کننده‌ی خلق و خو و سلامتی ما است. از جمله خواص انگور می‌توان به عنوان درمان موثری یاد کرد که هیچ گونه عارضه‌ی جانبی ندارد، از دیابت گرفته تا سرطان!

    آیا دوست دارید درباره‌ی انگور و خواص انگور برای زیبایی و سلامتی اطلاعات بیش‌تری کسب کنید؟ پس این مقاله را بخوانید! مطمئن هستم که با خواندن بسیاری از این حقایق درباره خواص انگور شگفت‌زده خواهید شد.

    انگورها میوه‌هایی شگفت‌انگیز هستند. این میوه‌ها به صورت گروهی در آب و هوای معتدل در سراسر دنیا رشد می‌کنند. انگور به عنوان “‌ملکه‌ی میوه‌ها‌”‌ شناخته می‌شود.

    خواص شراب انگور بر پوست

    انگور به عنوان “ملکه‌ی میوه‌ها” شناخته شده‌است و بر اساس رنگی که دارد – قرمز، سبز و سیاه / آبی به سه دسته تقسیم می‌شود. این میوه‌ی فوق‌العاده و خوشمزه نه تنها به غذاهای‌تان جذابیت می‌افزاید، بلکه بسیار سودمند و پرفایده است. انگور حاوی ویتامین C است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، قندهای ساده‌ای دارد که انرژی فوری برای بدن فراهم می‌کنند و آنتی‌اکسیدان‌هایی که ضد التهاب هستند. می‌بینید که این میوه چه‌قدر شگفت‌انگیز است!؟

    مطلب مرتبط:۱۹ فایده توت فرنگی برای سلامتی، پوست و مو

    گونه‌های مختلفی از انگور وجود دارند که می‌توانید آن‌ها را برای مصرف انتخاب کنید. هر یک از گونه‌های انگور فواید و طعم مخصوص به خود را دارد. این گونه‌ها را بر اساس رنگ دسته‌بندی می‌کنند. برخی از محبوب‌ترین گونه‌های انگور عبارت هستند از،

    ۱. انگورهای سفید یا سبز: این گونه به عنوان شیرین‌ترین و رایج‌ترین گونه‌های انگور شناخته می‌شود.

    ۲. انگورهای قرمز: این انگورهای یاقوتی رنگ طعم خاص و ساده‌ای دارند.

    ۳. انگورهای آبی / سیاه: این انگورها به خاطر رنگ تیره‌ی عمیق و قوی‌شان بسیار خوشمزه هستند.

    انگورها،‌ فارغ از گونه و کاربردشان، فواید بسیاری نیز برای سلامتی به همراه دارند.

    انگور برای پوست ما مانند اکسیر است. مصرف منظم انگور می‌تواند پوست ما را صاف و لطیف نگه دارد.

    گاهی اوقات، نور خورشید به حدی تند است که حتی در صورتی که از کرم ضد آفتاب استفاده کرده باشیم، باز هم دچار آفتاب‌سوختگی می‌شویم. و گاهی اوقات حتی ممکن است اصلا زدن کرم ضد ‌آفتاب را هم فراموش کرده باشیم. نگران نباشید! طبیعت برای همه‌ی مشکلات راه‌حل دارد. هرچند ممکن است عجیب به نظر برسد اما انگور، یک درمان خانگی عالی برای آفتاب‌سوختگی است.

    آن‌چه نیاز دارید:

    – چند حبه انگور پوره شده

    ۱. انگور له شده را به آرامی و به طور سخاوتمندانه در منطقه‌ی آسیب دیده استعمال کنید.
    ۲. اجازه بدهید حدودا به مدت ۳۰ دقیقه روی پوست بماند و سپس با آب سرد صورت‌تان را شستشو دهید.

    قسمت گوشتی انگور، و همچنین عصاره‌ی دانه‌های آن، حاوی پروآنتیسیانیدین و رزوراترول است که آنتی‌اکسیدان‌هایی قوی هستند. استفاده از عصاره‌ی هسته‌ی انگور، در برابر اشعه‌ی ماوراء بنفش مضر از پوست محافظت می‌کند. این عصاره با کاهش قرمزی ناشی از آفتاب‌سوختگی به عنوان یک کرم ضد آفتاب عمل می‌کند و همچنین آسیب ایجاد شده در سلول‌های پوستی را کاهش می‌دهد.

    صاف کردن پوست و کند کردن روند پیری نیز از جمله خواص انگور است. به جای این‌که محصولات شیمیائی را برای پوست‌تان به کار ببرید، از انگور استفاده کنید. این میوه یک عامل ضد پیری بسیار عالی است.

    – پالپ انگور بدون هسته

    ۱. گوشت داخل انگور را روی صورت خود بمالید.
    ۲. بعد از ۲۰ دقیقه پوست‌تان را با آب سرد شستشو دهید.

    رادیکال‌های آزاد علت اصلی پیری زودرس هستند. پیری زودرس با پدیدار شدن چین و چروک و خطوط ریز روی پوست مشخص می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انگور از پوست در برابر اثرات مضر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند و پدیدار شدن چین و چروک و لکه‌های تیره را روی پوست به تاخیر می‌اندازند. انگور حاوی ویتامین C است که برای تشکیل کلاژن ضروری است. کلاژن نوعی پروتئین فیبر مانند است که به حفظ الاستیسیته‌ی پوست کمک می‌کند و سبب کند شدن روند پیری پوست می‌شود.

    مطلب مرتبط: خواص پسته: ۱۷ فایده پسته برای پوست، مو و سلامتی

    برای این‌که پوست‌مان را نرم و انعطاف‌پذیر کنیم، به چیزهایی مانند محصولات کودک روی می‌آوریم یا هزینه‌ی زیادی را صرف خرید لوازم آرایشی وارداتی می‌کنیم. اما آیا می‌دانستید که انگور می‌تواند پوست شما را نرم کند؟ اگر انگور را در برنامه‌ی مراقبت از پوست‌تان قرار بدهید مجبور نخواهید بود که هزینه‌های زیادی را در فروشگاه‌ها متحمل شوید.

    – عصاره‌ی هسته‌ی انگور

    ۱. از عصاره‌ی هسته‌ی انگور برای رویه‌سایی صورت خود استفاده کنید.
    ۲. سپس آن را با آب سرد شستشو دهید.

    عصاره‌ی هسته‌ی انگور غنی از ویتامین E است و رطوبت پوست را حفظ می‌کند. این عصاره همچنین به عنوان یک رویه‌ساب عمل می‌کند. روی‌سایی کردن پوست با آن باعث حذف لایه‌ی بالایی سلول‌های مرده‌ی پوست می‌شود و پوست را سالم‌تر و نرم‌تر می‌کند.

    بسیاری از ما پوستی ناصاف و کدر داریم، و صورت‌مان پر از لکه است و حتی پوست‌مان تغییر رنگ داده‌است. اما، خوشبختانه انگور سبز در درمان پوست ناصاف و کدر بسیار موثر است.

    – آب انگور تازه یا گوشت داخل حبه‌های انگور

    ۱. آب انگور تازه را روی پوست خود بمالید.
    ۲. اجازه بدهید خشک شود سپس آن را با آب سرد شستشو دهید.

    خواص شراب انگور بر پوست

    پالپ انگور به علت حضور پلی‌فنل‌ها در بهبود کیفیت پوست است. بنابراین، تردیدی به دل راه ندهید و از انگور برای صاف و شفاف کردن پوست صورت‌تان استفاده کنید.

    نوجوانی مرحله‌ای است که بسیاری از ما آکنه را تجربه می‌کنیم. با این حال، در هنگام این‌که سن‌مان بالا می‌رود، آکنه‌ها نیز به‌تدریج ناپدید می‌شوند. اما، جای آنها از بین نمی‌رود! اما نگران نباشید، شما می‌توانید با استفاده از خواص انگور لکه‌های باقی مانده از آکنه را روشن کنید.

    – انگور سبز
    – ۱ قاشق غذاخوری زاج– ۱ قاشق غذاخوری نمک

    ۱. تمام مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کنید و آنها را در یک فویل بپیچید. سپس آنها به مدت یک ربع بپزید.
    ۲. محلول به‌دست آمده را روی صورت‌تان پخش کنید.
    ۳. اجازه بدهید به مدت ۱۵ دقیقه بماند و سپس صورت‌تان را با آب گرم شستشو دهید.

    ویتامین C موجود در انگور به بهبود کیفیت پوست کمک می‌کند. با استفاده‌ی منظم از انگور، می‌توانید جای جوش و آکنه را به طور کامل از بین ببرید.

    می‌دانیم که انگور سبز برای درمان مشکلات پوست عالی است. اما آیا می‌دانستید که انگور سیاه هم می‌تواند تاثیری شگفت‌انگیز روی موهای شما داشته باشد؟ انگور سیاه می‌تواند موهای شما را براق، سالم و قوی کند. بیایید نگاهی به تاثیر انگور روی موها داشته باشیم.

    دیدن آن همه تار موی کنده شده دلخل شانه می‌تواند حسابی ما را بترساند و نگران‌مان کند. برای جلوگیری از این مشکل، از انگور استفاده کنید. این میوه در مبارزه با ریزش مو بسیار موثر عمل می‌کند.

    – انگور دانه‌دار

    ۱. انگور را له کنید و آن را روی موهای‌تان استعمال کنید، به طوری که روی همه‌ی قسمت‌های سرتان به میزان کافی پخش شود.
    ۲. اجازه دهید مدتی بماند و سپس آن را شستشو دهید.

  • مدل پیراهن دخترانه جدید ۹۸
  • اسید لینولئیک موجود در انگور و روغن هسته‌ی انگور فولیکول‌ها را تقویت می‌کند و سبب قوی و سالم شدن موهای‌تان می‌شود.

    آیا قرار گرفتن دائم در معرض نور آفتاب، سبب خشک و شکننده شدن موهای‌تان شده‌است؟ آیا موهای‌تان که به طور طبیعی تیره است در حال از دست دادن رنگش است؟ اگر دچار این مشکل شدید، آن وقت است که باید از آب انگور برای درمان موهای‌تان استفاده کنید.

    – پوست ۱۲ تا ۱۴ حبه انگور سیاه
    – ۲ قاشق غذاخوری آرد نخود
    – ۲ قاشق غذاخوری پودر زنجبیل

    ۱. انگور سیاه را له کنید و کنار بگذارید.
    ۲. آرد نخود و پودر زنجبیل را با آن مخلوط کنید.
    ۳. تمام مواد خوب هم بزنید تا یک خمیر صاف و یکدست آماده شود و آن را به صورت ماسک روی موهای‌تان پخش کنید.
    ۴. بعد از گذشت ۱۵ دقیقه سرتان را شستشو دهید تا موهایی به صورت طبیعی تیره و زیبا به‌دست بیاورید.

    مغروف است که هسته‌ی انگور به افزایش حجم مو کمک می‌کند. بنابراین، چرا این راه‌حل ساده را امتحان نکنید و صاحب موهایی پرپشت و درخشان نشوید؟

    – ۵۰ گرم هسته‌ی انگور
    – ۵۰ گرم تخم شنبلیله
    – ۱ قاشق چایخوری فلفل

    ۱. تخم شنبلیله، هسته‌ی انگور و فلفل را آماده کنید و آنها را با هم آسیاب و مخلوط کنید تا به صورت پودر دربیایند.
    ۲. این پودر را به روغن مایع ولرم اضافه کنید و ترکیب حاصل را به مدت ۱۰ دقیقه روی پوست سرتان ماساژ دهید.
    ۳. در نهایت بعد از انجام ماساژ سرتان را بشویید.
    ۴. برای رسیدن به بهترین نتیجه، از این ترکیب دو بار در هفته استفاده کنید.

    شاید باورش سخت باشد ولی از بین بردن خارش پوست سر و شوره‌ی سر نیز از جمله خواص انگور است. برای تسکین فوری از خشکی پوست سر، انگور سیاه را بشویید و روی موهای‌تان استعمال کنید. بعد از گذشت ۱۵ دقیقه آن را بشویید. شما قطعا با دیدن نتیجه‌ی این درمان شگفت‌زده خواهید شد.

    انگور سیاه پر از ویتامین E و آنتی‌اکسیدان‌ها است، و به همین دلیل یک داروی موفق برای جلوگیری از مشکلات مو است. این میوه حتی گردش خون را در پوست سر شما بهبود می‌بخشد، و به این ترتیب سلامت آن را حفظ می‌کند.

    همه‌ی انواع انگور، ‌خواه سبز باشد یا سیاه، برای سلامتی ما به طور شگفت‌انگیزی مفید است. بیایید با تاثیری که انگور روی وضعیت سلامتی‌مان دارد، آشنا شویم:

    خواص شراب انگور بر پوست

    آب انگور رسیده یکی از داروهای خانگی قدیمی برای میگرن است. بنابراین، دفعه‌ی بعد که سر درد شدیدی داشتید، یک لیوان آب انگور تازه مصرف کنید. این نوشیدنی باعث تسکین درد شما خواهد شد. اگر صبح زود آب انگوری را که هیچ گونه شیرین‌کننده یا آبی به آن اضافه نشده‌است بنوشید، بهترین نتیجه را خواهید گرفت.

    اعتقاد بر این است که آنتی‌اکسیدان موجود در انگور، مانند ریبوفلاوین، مسئول درمان بیماری میگرن است.

    انگور همچنین در بهبود سلامت مغز و به تأخیر انداختن شروع بیماری‌های تحلیل‌برند‌ه‌ی اعصاب مانند آلزایمر مفید است. بنابراین، مصرف انگور به طور مرتب می‌تواند شما را از اختلالات مغزی محافظت کند.

    ثابت شده‌است که پلی‌فنل‌های موجود در انگور زوال شناختی مرتبط با بیماری آلزایمر را در موش‌ها کاهش می‌دهد. این تاثیر می‌تواند در انسان نیز رخ بدهد.

    با مصرف یک لیوان آب انگور، نفخ و سوزش معده را می‌توان درمان کرد. این نوشیدنی می‌تواند از بروز سوء هاضمه نیز جلوگیری کند.

    انگور گرمای معده را کاهش می‌دهد و به این ترتیب به درمان سوء هاضمه کمک می‌کند.

    مطالعه‌ای که اخیرا انجام شده نشان می‌دهد که آب انگور کنکورد بنفش به جلوگیری از سرطان پستان کمک می‌کند. بنابراین، اگر می‌خواهید خود را از شر این بیماری مرگبار محافظت کنید، هر روز یک لیوان از این آب انگور خوشمزه بنوشید.

    از جمله خواص انگور دارا بودن خواص ضد انگل و آنتی‌اکسیدانی است که در مبارزه با انواع سرطان بسیار موثر هستند و اثبات شده‌‌است که در برابر سرطان سینه حتی موثرتر هستند.

    گفته می‌شود که چشم‌ها آینه‌ی روح‌مان هستند. بنابراین، ما باید از آنها بیش‌تر مراقبت کنیم، این‌طور نیست؟ مصرف انگور را برای حفاظت از این ارگان حسی بسیار مهم آغاز کنید.

    انگور غنی از لوتئین و زآگزانتین است که مسئول حفظ سلامت چشم ما هستند در هنگام این‌که سن‌مان بالا می‌رود.

    آیا شما شیرینی‌جات را دوست دارید اما از خطر (بخوانید دیابت) مرتبط با آن می‌ترسید؟ انگور می‌تواند یک گزینه‌ی عالی باشد. این میوه‌ی شیرین و بسیار مفید در جلوگیری از دیابت نیز موثر است.

    تروستیلبن ترکیبی در انگور است که به کاهش سطح قند خون کمک می‌کند و از این رو از بروز دیابت جلوگیری می‌کند.

    مصرف منظم انگور می‌تواند به تنظیم میزان کلسترول خون شما کمک کند. بنابراین، به جای انتخاب بدون توجه محصولاتی که ادعای کنترل سطح کلسترول خون را دارند، گنجاندن انگور را در رژیم غذایی‌تان امتحان کنید.

    پلی‌فنل‌های موجود در آب انگور، به عنوان مثال در آب انگور کنکورد، باعث کاهش کلسترول بد یا لیپوپروتئین کم‌چگالی (LDL) می‌شود.

    انگور همچنین به کاهش برخی از بیماری‌های کلیوی، از جمله سنگ کلیه و سایر مشکلات مرتبط با این ارگان کمک می‌کند.

    انگور به کاهش اسیدیته‌ی اسید اوریک کمک می‌کند. این میوه همچنین اسید را از این سیستم حذف می‌کند و در نتیجه منجر به کاهش فشار روی کلیه می‌شود.

    پاییز به دلیل بادهای سنگین و آلرژی‌زاهای موجود در هوا سخت‌ترین فصل برای بیماران مبتلا به آسم است. انگور به عنوان میوه‌ای که دارای ارزش درمانی بالایی برای آسم است، در نظر گرفته می‌شود. سعی کنید این میوه را در فصل پاییز مصرف کنید و شاهد تفاوتی که در وضعیت سلامتی‌تان رخ می‌دهد باشید.

    یکی دیگر از خواص انگور این است که دارای قدرت ماده‌سازی بالایی است که به افزایش سطح رطوبت موجود در ریه و آرام کردن اسپاسم کمک می‌کند.

    گفته می‌شود که انگور به بهبود سریع عفونت‌های ویروسی مانند فلج اطفال و تبخال کمک می‌کند. احتمال ابتلا به فلج اطفال در بچه‌هایی که به طور منظم انگور مصرف می‌کنند بسیار کم‌تر است.

    انگور قرمز دارای خواص ضد ویروسی است که شما را از عفونت‌های مختلف مانند ویروس فلج اطفال و ویروس تبخال محافظت می‌کند.

    به خاطر خوراک مرغ خوشمزه‌ای که شب گذشته خوردید دچار نفخ و یبوست شده‌اید؟ یک سالاد میوه بخورید و انگور را برای بازیابی سریع از این مشکل حتما داخل این سالاد بریزید. انگور در درمان یبوست بسیار موثر است.

    این میوه به دلیل قند زیاد، اسید ارگانیک و سلولزی که دارد، به عنوان یک ماده‌ی خوراکی ملین محسوب می‌شود. انگور با تقویت معده یبوست مزمن را از بین می‌برد.

    انگور قرمز به شدت دارای خواص ضد باکتری و ضد ویروسی است. این خواص از بدن در برابر بسیاری از عفونت‌ها محافظت می‌کند. خواص ضد ویروسی انگور در درمان عفونت‌های پولیوویروس و تب خال (ویروس هرپس سیمپلکس) و پیشگیری از آن‌ها اثربخش هستند.

    انگور انباری از ویتامین C است. این ماده‌ی مغذی ضروری به تشکیل کلاژن کمک می‌کند؛ کلاژن نیز به رشد سلول‌ها و عروق خونی کمک می‌کند. این ماده هم‌چنین به قدرت و سفتی پوست‌تان می‌افزاید. انگور با دفع تمام سموم از بدن، پوست‌تان را عاری از بیماری می‌کند. رسوراترول موجود در انگور از پوست‌تان در برابر شرایط بد آب و هوایی محافظت می‌کند و می‌تواند به جوان‌سازی آن کمک کند. انگور هم‌چنین می‌تواند بی‌رنگی و کدری برخی از پوست‌ها را کاهش دهد.

    انگور سبز می‌تواند با سرعت بخشیدن سوخت و ساز (متابولیسم) بدن باعث افزایش تعریق شود. این مسئله باعث ایجاد ظاهری جوان و درخشنده می‌شود.

    انگور حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که گردش خون را در پوست سر افزایش می‌دهند و همین عامل به افزایش رشد مو منجر می‌شود. روغن هسته‌ی انگور به خوبی در پوست سر جذب می‌شود و موهای‌تان را نرم، درخشان، و خوش حالت می‌کند.

    روغن هسته‌ی انگور دارای بافت غیر روغنی است که هیچ مواد زائدی بر روی پوست از خود بر جای نمی‌گذارد. این روغن سالم بسیار سبک است و خواص نرم کنندگی دارد؛ این خواص برای تمام انواع پوست‌ها مناسب هستند. به همین دلیل نیز از روغن هسته‌ی انگور به شکل گسترده و محبوبی در رایحه درمانی استفاده می‌شود.

    رسوراترول موجود در انگور با تاثیرگذاری بر بدن، شما را در تلاش‌های‌تان برای کاهش وزن کمک می‌کند. این ماده هم‌چنین توانایی سلول‌ها را در ذخیره‌ی چربی کاهش می‌دهد و همین عامل باعث متلاشی شدن سلول‌ها چربی می‌شود. مصرف انگور یکی از خوشمزه‌ترین روش‌ها برای کاهش وزن است!

    رسوراترول موجود در انگور دارای این قابلیت است که وضعیت اتساع رگ‌های خونی را بهبود ببخشد، و همین عامل به خون امکان می‌دهد در عروق خونی به راحتیِ بسیار جریان پیدا کند. این ماده هم‌چنین دیواره‌های عروق خونی را آرام می‌کند و فشار خون را کاهش می‌دهد. فشار خون متعادل و آرامش دیواره‌های عروق خونی می‌توانند از قلب در برابر هر گونه آسیب محافظت کنند و آن را سالم نگه دارند.

    انگور حاوی رسوراترول است؛ این ماده به عنوان عاملی برای محافظت از مغز شناخته می‌شود. این ماده پلاک‌های آسیب رسان به مغز و رادیکال‌های آزادی را که باعث ایجاد بیماری آلزایمر می‌شوند، پاکسازی می‌کند.

    پژوهشگران دانشگاه میزوری به تازگی طی مطالعه‌ای دریافته‌اند، رسوراترول موجود در پوست‌ انگور می‌تواند برخی سلول‌های خاص سرطانی را در برابر پرتو درمانی آسیب پذیر کند. این کار باعث قابل اعتمادتر شدن درمان سرطان می‌شود. آیا تاثیری از این بهتر در یک ماده‌ی غذایی سراغ دارید؟ اگر این میوه واقعا بتواند به درمان سرطان کمک کند، واقعا باید آن را یک اَبَر خوراکی نامید!

    رسوراترول تا ۲۰۰ درصد جریان خون را در مغز افزایش می‌دهد؛ به این ترتیب، می‌تواند سرعت پاسخ ذهنی را در انسان بیش‌تر کند. انگور واقعا میوه‌ای فوق‌العاده است.

    رسوراترول موجود در انگور می‌تواند ژنی را در بدن انسان فعال کند که به حفظ بقا و طول عمر کمک می‌کند. بنابراین، واقعا می‌توان انگور را اکسیر زندگی نامید!

    رسوراترول دارای خاصیت ضد التهابی است که با تاثیر در فروکش التهاب در شریان‌ها، برای درمان بیماری قلبی بسیار اثربخش است.

    انگور به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، می‌تواند به سلول‌ها و اندام‌ها کمک کند تا اسید اوریک و سایر سموم خطرناک را از بدن دفع کنند. این مسئله حتی به ورزشکاران حرفه‌ای نیز در بازیابی ماهیچه‌های‌شان کمک می‌کند.

    انگور به عنوان منبع عالی برای ریز مغذی‌هایی نظیر مس، آهن، و منگنز به شمار می‌رود؛ این مواد به تشکیل و استحکام استخوان‌ها کمک می‌کنند. برای پیشگیری از پوکی استخوان می‌توانید انگور را به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید. منگنز به سوخت و ساز (متابولیسم) پروتئین، تشکیل کلاژن، و کارکرد مناسب دستگاه عصبی کمک می‌کند.

    انگور سطوح اکسید نیتریک را در خون افزایش می‌دهد؛ این مسئله از ایجاد لخته‌های خونی پیشگیری می‌کند و احتمال سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انگور از اکسایش کلسترول ال‌دی‌ال که با انسداد عروق خونی باعث بیماری سرخرگ کرونری می‌شود، پیشگیری می‌کنند. انگور حاوی مقدار زیادی فلاونوئیدهایی نظیر رسوراترول و کوئرستین است که با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کنند. این مواد هم‌چنین به عنوان عوامل پاکسازی کننده عمل می‌کنند و تراکم پلاکت‌ها را جهت تصفیه‌ی سموم از خون کاهش می‌دهند.

    آب انگور سفید سرشار از آهن است که می‌تواند از ایجاد خستگی مفرط در بدن پیشگیری کند. بیماران مبتلا به کم خونی جهت افزایش سطح آهن و مواد معدنی در خون‌شان باید انگور مصرف کنند. کمبود آهن می‌تواند باعث احساس خستگی و کاهش سرعت عملکرد ذهن‌تان شود. جهت افزایش فوری انرژی بدن نوشیدن آب انگور توصیه می‌شود.

    انگور به پیشگیری از ضعف قوه‌ی بینایی و تباهی لکه‌ی زرد ناشی از کهولت سن کمک می‌‌کند. جهت کاهش ۳۶ درصدی خطر ابتلا به تباهی لکه‌ی زرد به طور روزانه انگور مصرف کنید. انگور می‌تواند به کاهش خطر ضعف بینایی کمک کند.

    انگور سرشار از فلاونوئید، مواد معدنی، و ویتامین‌ها است. این میوه هم‌چنین غنی از ویتامین C، ویتامین K، و ویتامین A است که همگی برای سلامت اندام‌ها و دستگاه ایمنی بدن ضروری هستند. دستگاه ایمنی قوی در بدن می‌تواند احتمال ابتلا به سرماخوردگی و بسیاری دیگر از مشکلات جدی سلامتی را کاهش دهد.

    انگور خشک که به آن کشمش می‌گویند بسیار مغذی است و اختلالات بسیاری را از قبیل یبوست، کم خونی، تب، اسیدوز، و اختلالات جنسی درمان می‌کند. هم‌چنین کشمش می‌تواند جهت افزایش سریع وزن و حفظ سلامتی‌تان مفید باشد.

    جدول ارزش غذایی انگور، طبق گزارش وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا:

     

    الف. جهت رفع هر گونه باقی مانده‌ی آفت‌کش‌ها، پیش از مصرف تمام خوشه‌ی انگور را با دقت بشویید.

    ب. مدتی انگور را در آب خنک بگذارید.

    پ. بعد از آن‌که آن‌ها را از آب خنک درآوردید، با پارچه‌ی نرم و تمیز خشک‌شان کنید.

    ت. هسته‌های انگور هم سرشار از مواد مغذی هستند؛ بنابراین مصرف آن‌ها نیز خالی از فایده نیست.

    ث. می‌توانید انگور را به سالاد نیز اضافه کنید.

    ج. از انگورهای خشک شده می‌توانید در شیرینی‌پزی، پخت نان، پودینگ، کیک، و مافین استفاده کنید.

    چ. هم‌چنین می‌توانید با استفاده از انگور مربا، ژله، آب میوه، و غیره بسازید.

    ح. هنگام خرید انگور، آن‌هایی را انتخاب دارای دانه‌های کامل، بدون چین و چروک و دارای ظاهری سالم باشند.

    خ. همیشه انگورهای کاملا رسیده را خریداری کنید.

    د. انگور معمولا در دمای اتاق به سرعت فاسد و خراب می‌شود.

    ذ. همیشه انگور را در یخچال نگه دارید.

    ر. هم‌چنین، می‌توانید انگور را در دستمال حوله بپیچید و آن را درون کیسه‌ی زیپ‌دار درون یخچال قرار دهید.

    این دانه‌های کوچک سرشار از فوایدی برای سلامتی هستند. بنابراین، هر گاه احساس کردید هوس تنقلاتی خوشمزه کرده‌اید، حتما انگور را امتحان کنید. انگور نه فقط خوشمزه است، بلکه فواید طبیعی زیادی برای بدن‌تان به همراه دارد.

    کیفیت یک محصول بسیار مهم است اگر به دنبال این هستید که بیش‌ترین فایده را از آن ببرید. در مورد انگور، همیشه محصولی را انتخاب کنید که بزرگ و آبدار، بدون لکه، دارای رنگ یکدست است و محکم به ساقه متصل است. بهترین راه برای اطمینان از خرید انگور تازه این است که خوشه را از ساقه‌اش بگیرید و تکان بدهید. اگر حبه‌های انگور از ساقه کنده شود و بیفتند، به این معنی است که مدت زیادی از چیدن آنها می‌گذرد و باید از خریدن آنها پرهیز کنید. اگر ساقه سبز باشد، حبه‌های انگور سفت و محکم روی آن می‌مانند.

    انگور سبز یا سفید شیرین‌تر است اگر که ته‌رنگی از زرد یا کهربایی داشته باشد در حالی که انگور قرمز باید کاملا قرمز باشد بدون این‌که لکه‌های رنگ سبز روی آن وجود داشته باشد. گاهی اوقات، انگور یک پوشش سفید روی سطح خود دارد. این پوشش، یک ماده‌ی بی‌ضرر و طبیعی است که از انگور در برابر رطوبت، قارچ و پوسیدگی محافظت می‌کند.

    از مصرف انگور با پوست نرم یا ترک خورده یا ساقه‌هایی که قهوه‌ای یا شکننده هستند، پرهیز کنید. این نشانه‌ها ممکن است ناشی از فریز شدن انگور باشد. از خرید انگورهایی که دارای نقاط سفید شده در اطراف ساقه هستند یا حبه‌هایی که از آنها آب نشت می‌کند نیز پرهیز کنید زیرا این‌ها نشانه‌ی کیفیت پایین یا خراب شدن انگور است.

    ذخیره‌سازی مناسب انگور نیز یک پیش شرط لازم برای تازه نگه داشتن این میوه و اجتناب از هرگونه آسیب یا خراب شدن آن است. انگور را باید بدون این‌که بشویید در یک کیسه‌ی پلاستیکی یا یک ظرف درب‌دار نگهداری کنید و آن را در خنک‌ترین بخش یخچال بگذارید. انگور را می‌توانید به مدت یک هفته ذخیره کنید، اما کیفیت آن با گذشت زمان کاهش می‌یابد.

    منبع: stylecraze و healthbeckon

     

    برچسب ها healthbeckonstylecrazeامیررضا مصطفاییانگورخواص انگورخواص خوراکی‌ها و آشامیدنی‌هادرمان خانگیسارا فیضیسلامتفواید انگور

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    شراب یا مِی یک نوشیدنی الکلی است که از تخمیر انواع میوه‌ها به‌دست می‌آید.[۱] خاصیت شیمیایی طبیعی انگور به‌گونه‌ای است که می‌تواند بدون افزودنی شکر، اسید، آنزیم یا دیگر افزودنی‌ها تخمیر شود.[۲] شراب از تخمیر انگور له شده به وسیلهٔ انواع مخمر که قند موجود در انگور را به الکل تبدیل می‌کنند به دست می‌آید. برای به دست آوردن انواع شراب، از انواع مختلف انگور با مخمرهای گوناگون استفاده می‌شود.[۳]

    اگرچه از میوه‌های دیگر مانند آلبالو، سیب، توت و غیره و تقریباً از تمامی رستنی‌ها نیز شراب ساخته می‌شود ولی واژهٔ شراب بدون ذکر نام میوه تقریباً همیشه به معنی شراب انگور است و شراب‌های دیگر را با نام آن‌ها می‌آوریم (مانند: شراب سیب یا شراب اقطی).

    معمولاً شراب‌هایی که از دیگر رستنی‌ها مانند برنج، گندم، رازک و… به دست می‌آیند که از مواد نشاسته‌ای هستند و برای استفاده به عنوان شراب در نظر گرفته نمی‌شوند بلکه فرایندهای دیگری بر روی آن‌ها انجام می‌شود تا نوشیدنی‌های دیگری از جمله آبجو یا ویسکی به دست آید، در حالی که شراب زنجبیل به همراه کنیاک تقویت می‌شود. در این نمونه‌ها استفاده از لغت شراب علاوه بر مراحل ساخت به منبع شراب غنی‌تر اطلاق می‌گردد. استفاده تجاری از واژه wine به زبان انگلیسی (و معادل آن در زبان‌های دیگر) در بسیاری از قانون‌گذاری‌ها ممنوع است.[۴][۵]

    پیشینه چند هزار ساله شراب سازی تأیید شده‌است. هم‌اکنون قدیمی‌ترین وجود از شراب مربوط به گودین تپه کرمانشاه است.در سال ۱۹۶۰ در تپه حاجی فیروز شهر نقده ظرف شراب ۷۰۰۰ ساله‌ای یافت شد که در ته آن شراب ته‌نشین شده پیدا کردند . برخی از باستان شناسان نیز بر این باورند که اولین بار شراب در ایران و در شهر شیراز ساخته شد که مرغوب‌ترین شراب جهان آن روز بود و اکنون هم واژه Shiraz در زبان انگلیسی به معنی شراب شیراز است.

    تکنیک مخلوط کردن رزین تربانتین با شراب جهت جلوگیری از ترش شدن شراب بوده‌است. برای فیلیپ مارنیوال (Philippe Marinval)مدیر پژوهش در مرکز مردم‌شناسی تولوز این مدرکی است دال بر اینکه انسان نو سنگی شراب می‌نوشیده است.[۶]

    خواص شراب انگور بر پوست

    اولین معجزهٔ عیسی مسیح تبدیل آب به شراب است.[نیازمند منبع] در انجیل یوحنا آمده‌است که عیسی مسیح به همراه مادرش (مریم) به یک عروسی در قانا دعوت شده بودند. در آن عروسی شراب تمام می‌شود. عیسی دستور می‌دهد خمره‌ها را از آب پر کنند.
    او آب را به شراب تبدیل می‌کند[۷] عیسی در شام آخر نیز نان را به شاگردانش می‌دهد و می‌گوید: «بخورید، این بدن من است.» و جام را برمی‌دارد و شکرگزاری می‌کند و می‌گوید: «بنوشید این است خون من که به خاطر آمرزش گناهان ریخته خواهد شد»[۸] در آیین عشای ربانی نیز که امروزه به یاد شام آخر عیسی در تمام کلیساها برگزار می‌شود از شراب انگور یا آب انگور (برای زیر ۱۸ ساله‌ها به مقدار کم) استفاده می‌شود؛ اما با این حال از مست شدن و افراط در شراب‌خواری به عنوان گناه یاد شده‌است.[۹]پولس رسول نیز می‌گوید:

    مست شراب مشوید که شما را به هرزگی می‌کشاند؛ بلکه از روح پر شوید.[۱۰]

    به ترتیب میزان تولید:

    و در ایران:

    فواید شراب قرمز در سلامتی شناخته شده‌است. با این حال بیش از حد مصرف کردن هر الکلی می‌تواند منجر به اعتیاد شود و مشکلاتی برای سلامتی به وجود آورد. الکل باید در حد اعتدال مصرف شود. شراب قرمز دارای آنتی‌اکسیدان بالایی می‌باشد و سرشار از پلی فنول‌ها از جمله proanthocyanidin است که یک آنتی‌اکسیدان قوی می‌باشد. در واقع شراب قرمز دارای آنتی‌اکسیدان بیشتری از آب انگور تجاری، زغال اخته خام، و حتی آکایی بری که یک میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است می‌باشد شراب تیره دارای آنتی‌اکسیدان بالایی می‌باشد و سبب جلوگیری از لخته شدن خون در شریانها می‌شود و از شریانها در برابر کلسترول بد (ال دی ال) محافظت می‌کند.

    ۱. جلوگیری از سرطان: شواهد و دلایل متعددی نشان می‌دهد که نوشیدن شراب قرمز در حد اعتدال می‌تواند از بروز سرطان پیشگیری کند. آنتی‌اکسیدان‌های زیادی در شراب قرمز وجود دارد که می‌تواند از آسیب اکسیداسیون، که در پیری و همچنین شرایط بحرانی نظیر آلزایمر، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی و عروقی مؤثر هستند جلوگیری کند. یکی از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در شراب قرمز به جلوگیری از سرطان ریه کمک می‌کند و تحقیقات نشان داده‌است که رزوراترول همان آنتی‌اکسیدانی است که از قلب محافظت می‌کند و می‌تواند سبب کشته شدن یا از بین رفتن سلولهای سرطانی شود.

    ۲. جلوگیری از پوسیدگی دندان: شراب قرمز حتی شراب بدون الکل سبب مقاومت مینای دندان و جلوگیری از پوسیدگی دندان می‌شود. پلی فنول در شراب قرمز همچنین می‌تواند از بیماری‌های لثه جلوگیری کند و حتی به درمان و کاهش التهاب در لثه‌ها کمک کند.

    ۳. جلوگیری از سرطان سینه: مصرف مداوم نوشیدنی‌های الکلی خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهد، ولی شراب قرمز اثر متفاوتی دارد. در مجله سلامت زنان توضیح داده شده‌ است که مواد موجود در پوست انگور قرمز سبب کاهش سطح استروژن و افزایش تستوسترون در زنان قبل از یائسگی می‌شود که منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه می‌شود.

    ۴. حفاظت از آفتاب سوختگی: شراب و مشتقات انگور می‌تواند به کاهش اثرات مخرب یو وی (اشعه ماوراء بنفش) کمک کند.[۱۳][۱۴]

    تحقیقات وزارت بهداشت بریتانیا در سال ۲۰۱۶ نتیجه مطالعات قبلی که گفته بود نوشیدن اندک الکل خطر ابتلای مردان به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد رد کرده‌اند. به گفته مشاور ارشد اداره بهداشت بریتانیا این باور که نوشیدن یک استکان شراب قرمز در روز باعث جلوگیری از بیماری قلبی می‌شود یک افسانه بیش نیست.[۱۵][۱۶]
    زیاده روی در نوشیدن شراب و مخصوصاً شرابی که الکل زیاد داشته باشد به سلول‌های استخوان‌ها صدمه می‌زند، سرطان‌زا است[۱۷] و ارتباط قوی میان مصرف بیش از حد مشروبات الکلی و سرطان‌های پستان، مری، دهان، نای، حنجره و حلق وجود دارد.[۱۷][۱۸] الکل به سیستم عروقی و قلب صدمه می‌زند، مصرف زیاد آن باعث زوال عقل[۱۹] و ایجاد اختلالات مغزی می‌شود، خطر ایجاد دیابت نوع ۱ را دارد و در بینایی تأثیر سو دارد.[۲۰][۲۱][۲۲] بر اساس گزارشی که «کمیته علمی مستقل در مورد داروها» در بریتانیا تهیه کرده زیان مصرف افراطی الکل در جامعه سه برابر زیان مصرف کوکائین یا کشیدن سیگار برآورد شده‌ است. دیوید نات می‌گوید کراک از الکل اعتیاد آورتر است ولی از آن جا که عده بیشتری الکل مصرف می‌کنند در کل زیان آن بیشتر است.[۲۳]

    اگرچه شراب دارای آنتی‌اکسیدان می‌باشد اما با اختلال در فرایند اثرگذاری آنتی‌اکسیدانهای دیگر در بدن صدمات مؤثری در دراز مدت بر سوخت و ساز سلول‌ها داشته و روند پیری را تسریع می‌بخشد. الکل سبب مرگ سلولهای مغزی می‌شود و برخی از آن‌ها قابل ترمیم و بازسازی نمی‌باشند. الکل به دلیل اختلال در عملکردهای غیرارادی بدن نظیر تنفس، ضربان قلب و .. خطر آنفارکتوس را بالا می‌برد و فرایند جایگزینی مداوم سلول‌های قلب را کند می‌کند. شراب احتمال بیماری کبد چرب را بسیار بالا می‌برد و بافت کبد را شرحه شرحه کرده و ترشح آنزیم‌های لوزوالمعده و کبد را تحت تأثیر قرار می‌دهد. خطر سیروز کبدی و آلزایمر در افراد الکلی بالاتر از دیگران است. افراد دیابتی که قبلاً الکل استفاده می‌کردند نسبت به تزریق انسولین نتایج مثبت ضعیف تری نشان می‌دهند. چربی‌های انباشته شده در نواحی دور شکم در افراد الکلی پس از لیپوساکشن سریعتر و بیشتر بازگشت کرده‌اند.

    وقتی از مایع تخمیر شده شراب قبل از صاف کردن که همراه با چوب انگور باشد به عنوان پیش ساز عرق استفاده شود مشروب یا عرق حاصل به متانول یا الکل چوب آلوده می‌شود که متانول فرد را دچار کوری یا حتی مرگ می‌کند.[۲۴] مصرف ۱۰ میلی‌لیتر از متانول می‌تواند با تأثیر بر دستگاه عصبی منجر به کوری و مصرف ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلی‌لیتر منجر به مرگ در بزرگسالان گردد.[۲۵]

    نظر پزشکان بر این است که افزایش مقدار نوشیدن شراب بیشتر از دو لیوان در روز اثرات زیر را بر زیبایی دارد[۲۶]

    (۲).یونایتد اسپیریتس
    (۳).پرنود ریکارد
    (۴).باکاردی
    (۵).بیم سانتوری
    (۶).هنسی
    (۷).کامپاری

    با اینکه برخی از افراد بر این باورند که نوشیدن شراب می تواند مزایای زیادی برای بدن داشته باشد اما این گزینه همیشه صحیح نیست.

    نوشیدن شراب می تواند عوارض جانبی هم برای افراد در پی داشته باشد. شراب به افزایش کلسترول خوب خون کمک می کند و از تشکیل کلسترول بد جلوگیری می کند. علاوه بر این نظریه هایی وجود دارد که بیان می کند فلاونوئیدهای موجود در انگور می تواند آنزیم های حل کننده لخته خون را افزایش دهد. زمانی که خون لخته می شود جریان خون کاهش می یابد و همین امر به سکته یا حمله منجر می شود.

    مواد شیمیایی گیاهی موجود در شراب همچون تانن ها، ممکن است از لخته شدن خون جلوگیری کنند. همچنین مصرف شراب با افزایش اشتها مرتبط است و می تواند باعث افزایش مصرف غذا در میان جمیعت آسیب پذیر همچون کهنسالان شود. با اینحال نوشیدن شراب می تواند مشکلات زیادی برای بدن داشته باشد. از جمله این مشکلات می توان به افزایش فشار خون، سیروز کبدی، واکنش های آلرژیک، انواع مختلفی از سرطان، کمبود خواب، سرطان سینه، آسیب مغزی، اسیب قلبی و پانکراس ملتهب نام برد. نوشیدن شرایط می تواند نرخ آسیب های عمومی، خشونت، مرگ را افزایش دهد.

    در ادامه سعی می کنیم برخی از خطرات مصرف شراب را با هم مرور کنیم.

    خواص شراب انگور بر پوست

    برخی از افراد زمانی که شراب مصرف می کنند ممکن است کمی حالت خواب آلوده داشته باشند. این شرایط بدین خاطر رخ می دهد که الکل هضم نمی شود و به طور مستقیم از طریق دیواره شکم و دیواره روده کوچک وارد جریان خون می شود. زمانی که الکل وارد جریان خون می شود به هر سلولی در بدن مهاجرت می کند و فعالیت سلولی را تحت تاثیر خود قرار می دهد. اما به خاطر داشته باشید که این حس خواب آلودگی کوتاه مدت است و زیاد طول نمی کشد. بعد از چند وقت ممکن است به جای خواب عمیق تر، خواب سبک تری را تجربه کنید. از لحاظ فیزیکی فعال بودن و کاهش مصرف الکل می تواند به بهبود خواب کمک کند.

    برای برخی از افراد یک لیوان شراب می تواند اثرات بسیار زیادی داشته باشد. ۵ اونس (۱۴۰ گرم) از شراب حدود ۱۰۰ کالری وارد بدن می کند. یک شیشه ۱۲ اونسی از آن به طور میانگین ۱۸۰ کالری دارد. اما برخی از شراب های غنی شده و دسرهای آن در برگیرنده مواد حل شده ای هستند که می توانند کالری آن را بالاتر ببرند. به همین خاطر اگرچه یک یا دو لیوان شراب ۲۰۰ کالری وارد بدن می کند اما به خاطر داشته باشید که نوشیدن زیاد آن مرتبط با مصرف غذاهای زیاد و کاهش نرخ ورزش است.

    همیشه نگه داشتن حد اعتدال در مصرف هر چیزی مهم بوده است. یک بار نوشیدن شراب برای زنان و دو بار نوشیدن شراب برای مردان ممکن است مزایای مرتبط با سلامتی را فراهم آورد اما زمانی که این موضوع به یک عادت تبدیل می شود و مصرف آن بالاتر می رود ممکن است فرد را در معرض بیماری های قلبی متعددی قرار دهد. مصرف زیاد الکل می تواند به افزایش فشار خون منجر شود و به نارسایی قلبی و سکته بیانجامد. علاوه بر این مصرف زیاد این ماده باعث افزایش تری گلیسیرید خون می شود و ضربان قلب را نامنظم می کند. برای افرادی که واقعا به سلامت قلب خود فکر می کنند توصیه می شود بر روی خوردن مواد غذایی بهتر و انجام تمرینات ورزشی تمرکز کنند تا سلامت قلب خود را بهبود ببخشند.

    اگرچه اثرات و عوارض احتمالی مصرف الکل در طول بارداری همچون نقص جنین و وزن اندک نوزاد به هنگام تولد به خوبی شناخته شده است اما این اثرات در مردان زیاد بررسی نشده است. برای مردان مصرف زیاد الکل می تواند سطح تستوسترون را کاهش دهد، تحرک اسپرم ها را کمتر نماید و باعث اختلال در نعوظ شود. به همین خاطر زنان و مردانی که به دنبال بچه دار شدن هستند بهتر است این خطرات را مدنظر داشته باشند و مصرف الکل خود را کمتر نمایند یا کلا متوقف کنند.

    مصرف زیاد الکل همچون شراب می تواند به پانکراتیت حاد منجر شود. اگر در حال حاضر پانکراتیت مزمن دارید مصرف شراب می تواند نشانه های شما را بدتر کند. یکی از مقالات موجود در سال ۲۰۱۷ نشان می دهد ارتباط بین مصرف الکل و پانکراتیت در طول ۱۰۰ سال شناسایی شده ولی هنوز معلوم نیست چرا برخی از افراد الکلی دچار پانکراتیت می شوند و برخی به چنین شرایطی مبتلا نمی شوند. متاسفانه داده های اندکی در مورد مقدار الکل مصرفی، الگوی نوشیدن، نوع الکلی که می توان مصرف کرد و سایر عادت ها همچون عادت های رژیمی غذایی و سیگار کشیدن و اثرات این موارد بر روی پانکراتیت وجود دارد. اما به خاطر داشته باشید که کاهش مصرف الکل یا اجتناب از آن می تواند مانع از عود پانکراتیت حاد شود و درد در طول پانکراتیت مزمن را کمتر نماید.

    همش دروغه چرا شراب برا اروپائی ها خوبه اما برا ما ایرانیا بد ؟؟ چون شراب خوشی میاره، و اینجا خوشی ممنوعه ☆☆☆☆☆

    شراب مستی میاره و آدم رو سبک می کنه،اگر برا الکی خوش بودن باید شراب خورد،پس همو نخوری بهتره.دنبال لذتی برو که نیم ساعته نباشه عزیز

    هرچیزی زیادش بده حتی غذاخوردن اب خوردن شراب سرشارازترکیبات ضدپیریه وهیچوقت نمیزاره چربی درخون بمونه مصرف ماهی چن بارمعجزه میکنه میتونیدازدکتربپرسیدالبته دکترای مذهبی و ازدکتر

    خدای همش چرته چرته چرته محض بود….

    من دچار بیماری لوپوسم بعضیا بهم میگن بخور موندم بخورم یا نخورم وکتری نیست ایتجا پاسخ بده

    دوست عزیز اگه تا حالا نخوردی پس راجبش اظهار نظر نکن.مستی مال شراب نیست.مستی مال خوردن عرق زیاده که اصلا هم خوب نیست.




    خواص شراب انگور بر پوست
    خواص شراب انگور بر پوست
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *