خواص سيب گلاب در بارداري

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی


خواص سیب در بارداری

خوردن سیب به طور مرتب خواص زیادی دارد. سیب غنی از آنتی اکسیدان، فلاون و غنی از فیبر می باشد. ویتامین ث موجود در سیب اثرات منفی رادیکال های آزاد را از بین می برد. سیب احتمال پیشروی سرطان را کاهش داده به خصوص سرطان سینه. همچنین مقاومت بدن در برابر عفونت را افزایش می دهد.
ویتامین های ب موجود در سیب از سلول های قرمز خونی محافظت می کند. مقدار فیبر بالای موجود در سیب به مبارزه با کلسترول بد می پردازد. همچنین سیب از بیماری های قلبی، دیابت و فشار بالا جلوگیری می کند. سیب همچنین سلامتی عصبی را افزایش داده و از سکته جلوگیری می کند.



خوردن سیب در بارداری

در بارداری مصرف مواد غذایی سالم و مغذی بسیار مهم است. خوردن سیب در بارداری مزایای زیادی دارد مانند:


محافظت از جنین در مقابل آسم و خس خس کردن:

دوره مقدماتی php

مطالعات نشان می دهد خوردن سیب در بارداری جنین را از آسم محافظت می کند. همچنین احتمال مشکلات تنفسی مانند خس خس کردن را کاهش می دهد.


جلوگیری از کم خونی:

کم خونی در بارداری ممکن است باعث زایمان زودرس یا وزن کم جنین شود. سیب غنی از آهن است و مصرف مرتب آن در بارداری از کم خونی جلوگیری می کند.


سم زدایی:

در بارداری، پزشک توصیه می کند از مصرف غذاهای حاوی جیوه و سرب بپرهیزید. هر دو عنصر سمی هستند و مصرف آن ها در بارداری تاثیر منفی بر جنین می گذارد. خوردن سیب تمام اثرات منفی جیوه و سرب را از بدن پاک می کند.


بهبود هضم غذا:

سیب غنی از فیبر قابل حل است. مصرف سیب در بارداری باعث بهبود هضم غذا می شود.


افزایش ایمنی بدن:

سیب غنی از ویتامین ث است. مصرف ویتامین ث به صورت مرتب به ایمنی بدن کمک می کند و از عفونت و بیماری های عفونی در مادر و جنین جلوگیری می کند.


افزایش انرژی:

سیب حاوی کربوهیدارت است. خوردن سیب در بارداری به شما مقداری مشخص انرژی می دهد. این ماده غذایی در هنگام ضعف و سرگیجه به شما کمک می کند. سیب دارای کالری کمی است بنابراین می توانید بدون نگرانی در خصوص افزایش وزن آن را مصرف کنید.


محافظت از قلب و جلوگیری از سوزش معده:

در بارداری از سوزش معده رنج می برید. این مسئله به خاطر افزایش فشار خون و اسیدیته می باشد. خوردن سیب سوزش معده را کاهش داده و به سلامتی قلب کمک می کند.


قوی کردن استخوان ها:

در بارداری، نیاز به کلسیم بیشتری دارید تا استخوان ها قوی شوند. سیب ها غنی از کلسیم هستند و مصرف آن ها برای مادر و جنین مفید است.


قوی کردن ریه:

سیب غنی از آنتی اکسیدان است بنابراین برای ریه ها مناسب است. خوردن سیب در بارداری به نفس کشیدن کمک می کند. ریه های قوی به زایمان واژینال کمک می کند.


عوارض جانبی مصرف بیش از حد سیب در بارداری:

سیب برای مادر و جنین خوب است. پزشکان مصرف روزانه سیب را برای مادران شیرده و باردار توصیه می کنند. مصرف بیش از حد سیب عوارض زیر را دارد:


کاهش سوخت و ساز:

در طول هضم غذا، در ابتدا کربوهیدرات هضم می شود. مصرف بیش از حد سیب در بارداری باعث افزایش دریافت کربوهیدرات می شود. در این حالت از سوختن چربی جلوگیری می شود.


مشکلات وزنی:

سیب حاوی کالری کمی است. اگر در بارداری مقدار زیادی سیب مصرف کنید مقدار کالری توصیه شده در روز افزایش می یابد. این مسئله باعث افزایش وزن می شود.
پزشکان به طور کلی با مصرف سیب در بارداری موافق هستند زیرا برای مادر و جنین فایده دارد. همچنین باعث افزایش انرژی و قدرت مادر برای زایمان می شود.
اگر تاکنون در خوردن سیب در بارداری شک داشتید اکنون می توانید با خیال راحت سیب بخورید. 

لطفاً نظرات خود را درباره این مطلب با نی نی نما در میان بگذارید

سیب گلاب یکی از میوه های خوشمزه ی تابستانی و از اعضای خانواده ی سیب هاست که طعم شیرین و بوی خوبی دارد و به رنگ سفید کرم با رگه های قرمز یافت می شود. سیب گلاب در ایران در شهرستان کهنز، تربت حیدریه، اصفهان و شیراز کاشته می شود.

سیب گلاب فواید زیادی برای سلامتی دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص سیب گلاب را برای سلامتی، بارداری، کودکان و پوست و مو شرح داده ایم.

سیب گلاب حاوی مقادیر بالای ویتامین C می باشد که باعث کاهش چین و چروک پوست شده و چون یک آب رسان قوی است با افزایش خاصیت کشسانی باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

ماسک ضد چروک سیب گلاب

یک عدد سیب گلاب را رنده کنید و بر روی صورت و گردن بمالید، بگذارید 20 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

متخصصان بر این باورند که خوردن روزانه سیب گلاب برای درمان التهاب و خارش در بیماران مبتلا به پسوریازیس مفید می باشد.

آنتی اکسیدان های موجود در سیب گلاب باعث افزایش گردش خون در پوست سر شده و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شوند.

سیب گلاب حاوی مقادیر بالای فولات است که برای پیشگیری از نقص لوله عصبی جنین در دوران بارداری مفید می باشد.

گفته می شود که اگر زنان باردار در دوران بارداری سیب گلاب بخورند، نوزاد آن ها به آسم و بیماری های ریوی مبتلا نمی شود.

سیب گلاب برای تقویت لثه ها و دندان های نوزادان و کودکان مفید می باشد.

مقادیر قابل توجه آهن موجود در سیب گلاب برای درمان کم خونی در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

تحقیقات نشان داده که مقادیر بالای فیبر موجود در سیب گلاب به کاهش کلسترول بالای خون کمک کرده و به این ترتیب از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.

همچنین آنتی اکسیدان های پلی فنول موجود در سیب گلاب هم برای پیشگیری از بیماری های قلبی مفید هستند.

اسید های موجود در سیب گلاب به هنگام جویده شدن باعث استحکام بیشتر لثه ها و دندان ها می شود، علاوه بر این سیب گلاب موجب از بین رفتن میکروب های دهان شده و به رفع بوی بد دهان کمک می کند.

مصرف فالوده سیب گلاب و عسل و زعفران قبل از خواب برای کاهش استرس و اضطراب و درمان بی خوابی در افراد مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در سیب گلاب برای درمان معده درد، ریفلاکس معده، ترش کردن و حالت تهوع و به طور کلی سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد.

همچنین فیبر موجود در سیب گلاب با بهبود حرکات روده به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.

فیبر موجود در سیب گلاب باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند، یک تحقیق در برزیل نشان داده که خوردن روزانه 3 تا 6 عدد سیب گلاب برای لاغری و کاهش وزن زنان مفید است.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در سیب گلاب برای پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان به ویژه سرطان ریه مفید می باشد.

با توجه به تحقیقات دانشگاه ماساچوست در آمریکا، خواص آنتی اکسیدانی سیب گلاب می تواند از سلول های مغز در برابر فراموشی و آلزایمر محافظت کند.

هسته ی سیب گلاب حاوی مقادیر کمی آمیگدالین است و زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث ایجاد مسمومیت شود.

زیاده روی در مصرف سیب گلاب به دلیل محتوای بالای فیبر موجود در پوسته ی آن می تواند باعث ناراحتی معده و گاز روده شود.

طبع سیب گلاب گرم و تر می باشد. سیب گلاب حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان، تانن، ویتامین A، ویتامین های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، اسید فولیک و ویتامین C، پتاسیم، کلسیم، آهن، روی و فسفر می باشد.

پوست سیب گلاب دارای مقادیر بالای فیبر و آنتی اکسیدان های آنتوسیانین می باشد، اگر پوست سیب گلاب قرمز باشد حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان فلاونوئید است.

سیب گلاب اغلب به صورت خام خورده می شود اما از سیب گلاب می توان برای تهیه کمپوت و مربای سیب گلاب، فالوده سیب گلاب، خورش سیب گلاب و حلوای سیب گلاب استفاده کرد.

منابع : mivehno – livescience


ختنه دردناک دختران+عکس

مشاهده نسخه کامل : ۹ توصیه به مادران باردار برای تولد بچه های تیزهوش

طراحی سایت در تهران

سرور مجازی

بررسی سئو

هاست


 تعداد کل بازدیدها :
1620903472


10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *