خواص سماق با ماست

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :


خواص سماق ق خواص سماق کوهی خواص سماق قهوه ای سماق، درختچه ای است به ارتفاع 4 – 3 متر که شاخه های جوان و دمبرگ های آن را موهای ریزی پوشانده است. گل های آن، حنایی رنگ است و در حدود 10 سانتی متر طول دارد و دارای میوه های خوشه ای شکل به رنگ ق و قهوه ای است که ابتدا طعم آن گس بوده و پس از رسیدن ترش می شوند.


 


 


 

دوره مقدماتی php


 


انواع خواص سماق


 


برای بیماران دیابتی مفید است، زیرا یکی از عوامل به وجود آمدن عوارض مختلف در دیابتی ها، ترکیب گلوکز با پروتئین های حیاتی بدن است که به تغییر ساختار شیمیایی و عملکرد این پروتئین ها می انجامد و مطالعات نشان می دهد که سماق تا 81 درصد از بروز این فرآیند پیشگیری می کند.


 


• دارای طبیعت سرد و خشک است.


• برای درد دندان مفید است.


• تحریک کننده اشتها است.


• باعث تقویت لثه می شود.


• به دلیل داشتن تانن فراوان، قابض و پاک کننده معده است.


• برای دستگاه گوارش خاصیت آنتی بیوتیکی دارد.


• ادرارآور است.


• برطرف کننده تب است.


• برطرف کننده نقرس و رماتیسم است.


• خون را تصفیه می کند و مواد زائد خون مانند اوره را دفع می کند.


• در قدیم، برگ درخت سماق را دم کرده و برای سیاه کردن مو از آن استفاده می کردند.


• چای سماق برای کاهش تعریق به کار می رود.


• غرغره دم کرده سماق برای ورم گلو و دهان مفید است.


 


 


خواص سماق برای لاغری


 


گیاه سماق و دمنوش تهیه شده از آن خاصیت چربی سوزی داشته از بین برنده چربی در بدن است و به تناسب اندام کمک میکند، به طور کلی بیشتر گیاهان دارویی باعث پاکسازی بدن، تحریک متابولیسم یا سوخت و ساز بدن، افزایش حجم ادرار و دفع آن و بهبود گوارش میشوند. بیشتر دمنوشهای گیاهی به ویژه دمنوش تهیه شده از سماق، سرشار از اسید اسکوربیک یا همان ویتامین C بوده که یک آنتی اکسیدان قوی برای دفع چربیها، سلولها و بافتهای مرده و آسیب دیده محسوب می شود. زمانی که این سلولهای مرده از بین میرود، سلولهای جدید جای آنها را گرفته و به این ترتیب استحکام عضلانی بالا میرود. همچنین مصرف و خوردن سماق برای لاغری زمینه جذب چربی در بدن را از بین می برد. سماق از مواد غذایی است که برای تغذیه و تناسب اندام بسیار مفید است. همچنین سماق به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده به بدن کمک میکند تا از شر رادیکالهای آزاد به ویژه در دستگاه گوارش خلاص شود. به طور کلی استفاده از سماق باعث کاهش وزن و کاهش کلسترول میشود.


 


خواص سماق ضد دیابت و چاقی


 


• سماق برای بیماران دارای قند خون، دیابت و چاقی مفرط مفید است.


• نتایج بررسی ها نشان می دهد که سماق تاثیر ضدمیکروبی دارد و مانع از بروز بیماری دیابت می شود.


• یکی از عوامل به وجود آمدن عوارض مختلف دیابت، ترکیب شدن گلوکز با پروتئین های حیاتی بدن است که منجر به تغییر عملکرد ساختار شیمیایی این پروتئین ها می شود و سماق تا 81 درصد بروز این فرایند را متوقف می نماید.


• مصرفش در افراد مبتلا به دیابت از تشکیل هموگلوبین اضافی جلوگیری می کند.


 


 


 


آفت ها زخم هایی هستند که در دهان مشاهده می شود و در مواقع استرس یا زمانی که ناراحتی خاصی داریم در دهان نمایان می شود این زخم ها حدود یک هفته در دهان باقی می ماند. وی درادامه عنوان کرد:درمان مناسبی برای آ فت دهان وجود ندارد. پمادهایی هستند که بر روی محل آفت می مالند وی توصیه کرده که سماق نیز می تواند برای درمان آفت خیلی موثر باشد به طوری که توصیه اکید برای درمان آفت به بیماران این است که سماق را بر روی انگشت بمالند و آن را به مدت چند دقیقه روی محل آفت نگه دارند. دائم مقداری سماق را در دهان نگهدارید.


 


وی افزود:در صورت بروز آفت باید از خوردن غذاهای محرک مثل ترشی، شوری، تندی دوری کنیم و اگر این مراتب درمانی را هم رعایت نکنیم آفت دهان بعد از یک هفته خود به خود درمان می شود. همه مشکلات دهان و دندان به خاطر نرسیدن و مسواک نکردن می باشد اگر دهان ودندان ها را تمیز نگه داریم همه مشکلات در این خصوص حل می شود.


 


دندان سالم با خواص سماق


 


سماق برای دندان‌ درد مفید است و اشتها را تحریک می‌کند. لثه را تقویت و از خونریزی معده جلوگیری می‌کند. بنابراین با مالیدن آن به دندان و لثه‌ها می‌توانید دندان‌های سالم تری داشته باشید. همچنین سماق خیس کرده در آب را می‌توانید روی زخم‌های دهانی تان بگذارید و زودتر زخم‌ها را از بین ببرید. البته در طب سنتی گفته می‌شود که خوردن سماق تازه ایجاد مسمومیت می‌کند. سماق از نظر طبیعت سرد و خشک است، از اسهال صفراوی و مزمن و اسهال خونی و آمدن خلط خونی از سینه جلوگیری می‌کند و خونریزی را بند می‌آورد. سماق همچنین خونریزی دوران قاعدگی را کم می‌کند و در برطرف کردن اسهال معمولی و اسهال خونی موثر است.‏


 


 


بیماری های التهابی قابل درمان با خواص سماق


 


بروز التهابات در بخش های مختلف بدن مسبب بسیاری از بیماری ها است. بنابراین در صورتی که از این التهابات پیشگیری شود, خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها کاهش پیدا می کند. سماق و عصاره آن دارای خواص ضد التهابی می باشند. این ادویه به کاهش تب کمک می کند. سماق تاثیرات بزرگ مثبتی در تسکین ورم مفاصل, کاهش التهاب پوست و رفع مشکلات تنفسی مانند برونشیت، سرماخوردگی، و آنفولانزا دارد. ضماد ساخته شده از برگ های سماق برای درمان خارش پوست استفاده می شود. جویدن برگ های این ادویه برای درمان گلو درد, التهاب لثه و لب موثر است.


 


خواص سماق برای ضد عفونی کردن سبزیجات و میوه ها


 


سماق دارای خواص ضد میکروبی است. این خاصیت سماق می تواند با باکتری هایی نظیر باکتری سالمونلا مبارزه کند. شستشوی  سبزیجات و میوه ها با آب مخلوط شده با عصاره سماق یکی از روش های پاکسازی آن ها از باکتری ها و میکروب ها می باشد. این خاصیت سماق ناشی از وجود اسید گالیک متیل در ان است. در طب سنتی یکی از مهمترین خواص سماق, خاصیت ضد عفونی کنندگی  آن است.


 


 


خواص سماق برای دستگاه گوارش


 


• سماق اشتها را تحریک می کند.


• از خونریزی معده جلوگیری می کند.


• استفاده از سماق به صورت پودر شده برای کاهش حالت تهوع و استفراغ در بسیاری از افراد مناسب گزارش شده است. پودر سماق ناراحتی ها و اختلالات گوارشی را بهبود می بخشد.


• کسی که همیشه استفراغ می کند و غذا در معده اش نمی ماند سماق را با کمی زیره آسیاب نموده با آب سرد بنوشند.


• اگر همراه گوشت خورده شود از مسمومیت گوشت جلوگیری می کند.


• برطرف کننده اسهال معمولی و اسهال خونی است.


• به دلیل داشتن تانن فراوان قابض و پاک کننده و مقوی معده می باشد.


• از اسهال صفراوی و مزمن و اسهال خونی و آمدن خلط خونی از سینه جلوگیری میکند و خونریزی را بند می آورد.


 


 


خواص سماق در لاغری , خواص سماق دم کرده , خواص سماق برای معده


خواص سماق در لاغری , خواص سماق دم کرده , خواص سماق برای معده


خواص سماق در لاغری , خواص سماق دم کرده , خواص سماق برای معده


خواص سماق در لاغری , خواص سماق دم کرده , خواص سماق برای معده


 

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب با ذكر منبع و لینک فعال بلامانع است





همه ما از مضرات داروهای شیمیایی آگاهیم. استفاده از مواد خوراکی و طبیعی همیشه سفارش شده و صد البته تاثیرات آنها بر بدن انسان به مراتب بیشتر از مواد شیمیایی است, فقط کافیست با خواص هر کدام آشنا باشیم تا بتوانیم زندگی سالم تری داشته باشیم.

سیب زمینی یکی از محبوب‌ترین مواد غذایی است و از آن در تهیه انواع خوراک‌ها و حتی تنقلاتی همچون چیپس و سیب زمینی سرخ کرده نیز استفاده می‌شود که البته برای سلامت بدن مضر هستند.

تقویت حافظه با انار , میوه‌ها و سبزیجات به علت خاصیت آنتی‌اکسیدانی که دارند، حافظه را تقویت می‌کنند از قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان ها می‌توان به ویتامین C اشاره کرد که مرکبات منبع غنی از این ویتامین هستند.

ماست به لطف پروتئین، پروبیوتیک و تطبیق پذیری در فرآیند آشپزی، برای کاهش وزن مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مقاله قصد داریم به همین موضوع بپردازیم. اگر شما بتوانید تنها یک محصول لبنی را در تمام عمر خود مصرف کنید، باید اولین و آخرین گزینه انتخابیتان ماست یونانی باشد. اگرچه همه محصولات لبنی حاوی پروتئین هستند و مزایای زیادی برای سلامتی بدن دارند اما ماست بیشتر از بقیه موارد می‌تواند به بدن شما کمک کند. پروبیوتیک‌هایی که در ماست وجود دارد محیطی را ایجاد می‌کند که در آن باکتری‌های خوب قادرند رشد و توسعه یابند. خوب حتما از خودتان می‌پرسید این موضوع چه معنایی دارد؟ زمانی که روده شما با وجود آنتی بیوتیک‌ها و غذاهای نامناسب ضعیف‌تر می‌گردد، احتمال التهاب بیشتر خواهد شد. در این شرایط فرد بیشتر از قبل چاق می‌شود. مطالعه منتشر شده در مجله British Journal of Nutrition نشان می‌دهد زنانی که اضافه وزن دارند و رژیم غذایی با کالری محدود و به همراه مکمل‌های حاوی پروبیوتیک را به مدت هفته دنبال می‌کنند، بیشتر از سایر افراد وزن کم خواهند کرد. گروهی از محققان دریافته اند که مصرف کنندگان ماست؛ نسبت به سایر افراد حجم عضلات بیشتری دارند و چربی شکمی بیشتری کم می‌کنند. این یک خبر بسیار خوب است زیرا هر چقدر حجم عضلات بیشتر باشد، کالری سوزانده شده بیشتر می‌شود و همین امر کاهش وزن را ساده تر و اسان‌تر خواهد کرد. خوشبختانه روش‌های زیادی برای استفاده از ماست وجود دارد و می‌توان از خواص بی نظیر آن برای کاهش وزن استفاده کرد.در ادامه با ما همراه باشید تا چند مورد از این روش‌ها را با هم مرور کنیم.

به جای اینکه بر روی سالاد یا غذای خود از خامه ترش استفاده کنید؛ ماست یونانی را با گشنیز و ادویه تاکو مخلوط کنید و طعم دلخواه خود را به آن بیفزایید. اگر ادویه‌ای در دسترس ندارید می‌توانید از ماست یونانی ساده استفاده کنید. اینکار نه تنها یک جایگزین ساده برای کمتر کردن کالری و چربی ی به بدن فراهم می‌کند بلکه باعث می‌شود پروتئین بیشتری وارد بدن گردد و این یک انتخاب هوشمندانه است.

اگر طرفدار ماست ساده نیستید، می‌توانید با استفاده از خیار، زیتون و پونه کوهی خشک شده طعم بهتری به ماست خود بدهید. در این صورت قادر خواهید بود ماست را بر سر سفره خود بیاورید.

بیشتر پوشش‌هایی که برای مواد غذایی یا کیک مورد استفاده قرار می‌گیرد از خامه تهیه می‌شود که سلامت چندانی ندارد. در چنین شرایطی می‌توانید از یک نسخه کم چرب استفاده کنید. ماست یونانی بهترین جایگزین برای خامه محسوب می‌شود. زمانی که از این گزینه به جای پنیر خامه ای یا خامه استفاده می شود، تعداد کالری‌های ی به بدن تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند. برای اینکه بتوانید بیشترین استفاده را از این گزینه ببرید، یک پیمانه ماست یونانی، یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل و یک سوم تا یک دوم پیمانه از پودر شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید. مواد را با هم ترکیب کنید تا یک ماده نسبتا ضخیم ایجاد گردد. این ماده را به مدت دقیقه در یخچال بگذارید و اجازه دهید بیشتر خودش را بگیرد. بعد از آماده شدن، می‌توانید آن را بر روی بیسکوییت‌ها، کیک‌های فنجانی، کیک یا سایر دسرها بریزید و سرو کنید.

همانطور که می‌دانید روش‌های مختلفی برای تهیه اسموتی وجود دارد. معمولا مواد و ترکیبات متعددی برای اسموتی‌ها استفاده می‌شود. اما اگر هدف شما کاهش وزن است، بهتر است دفعه بعد که تصمیم به تهیه اسموتی گرفتید ماست را فراموش نکنید. بر اساس مطالعه جدیدی که در مجله American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است، نوشیدنی‌های غلیظ تر همچون اسموتی‌های تهیه شده از ماست می‌تواند باعث سیری طولانی مدت در فرد شود و در عین حال کالری‌های مصرفی را بکاهد. برای دستیابی به نتایج موثر، محققان ترکیبات مختلفی را برای تهیه اسموتی مورد بررسی قرار دادند. افرادی که در این مطالعه شرکت داشتند بعد از مدتی گزارش کردند که خوردن اسموتی تهیه شده از ماست آن‌ها را سیرتر کرده است. پس خوردن چنین اسموتی‌هایی را فراموش نکنید.

برخی از دیپ‌هایی که تهیه می‌شوند سالم نیستند و استفاده از آن‌ها می‌تواند معایب زیادی برای بدن داشته باشد. بیشتر مواد تشکیل دهنده همچون سس مایونز، باترمیلک یا خامه ترش ممکن است کالری اضافی وارد بدن کند و شما را از رسیدن به هدفتان( کاهش وزن) بازدارد. به همین خاطر برای تهیه یک دیپ آسان و سالم بهتر است از ماست کمک بگیرید. کافیست پودر سیر، پودر پیاز، شوید خشک شده، نمک، سس ورسترشایر،فلفل و پیازچه تازه را با یک پیمانه ماست یونانی ساده ترکیب کنید.

همانطور که می دانید، چیزکیک‌های سنتی معمولا از پنیرهای خامه‌ای تهیه می‌شوند. استفاده از چنین کیک‌هایی می‌تواند باعث افزایش وزن بیشتر در شما گردد. دستور‌های کلاسیک معمولا بیان می‌کنند که یک چهارم پیمانه شکر دانه ریز را با یک چهارم پیمانه خامه ترش ترکیب کنید. این گزینه نیز برای سلامت بدن مفید نیست. برای اینکه بتوانید چیز کیک سالم تری تهیه کنید، دو پیمانه ماست یونانی را با یک چهارم پیمانه عسل، دو عدد تخم مرغ بزرگ و یک قاشق چایخوری عصاره وانیل ترکیب کنید و یک پینچ به آن نمک بیفزایید. بقیه مواد را همانند قبل بپزید و سپس ماده آماده شده را روی آن بریزید.

پن کیک‌هایی که با ماست یونانی تهیه می‌شوند هنوز هم بهترین گزینه برای صبحانه شما خواهند بود. برای تهیه این پن کیک خوشمزه تنها به ماده تشکیل دهنده نیازدارید. یک پیمانه ارد سبوس دار را با یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر، دو عدد تخم مرغ، یک و دو سوم پیمانه ماست ترکیب کنید تا مایع غلیظی حاصل شود. سپس پن کیک را به شیوه معمول بپزید.

اگر یک آشپز حرفه ای باشید به خوبی می‌دانید که ماست باعث می‌شود طعم پروتئین‌هایی همچون مرغ، بوقلمون یا گوشت بهبود یابد و تردتر شود. به همین خاطر بیشتر افراد از ماست به عنوان یک ماده طعم دار کننده استفاده می‌کنند. برای انجام اینکار کافیست یک پیمانه ماست ساده را با سیر، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، دو قاشق چایخوری گیاه خشک شده( به انتخاب خود) و نمک و فلفل ترکیب کنید. در نهایت پروتئین خود را با این ماده مزه دار کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

اگر دوست ندارید از سس‌های ناسالم بر روی سالاد خود استفاده کنید می‌توانید ماست را جایگزین آن نمایید. شما می‌توانید ماست یونانی را با مواد سالمی همچون آووکادو ترکیب نمایید. البته به خاطر داشته باشید که هیچ محدودیتی برای ترکیب مواد ندارید اما کالری موجود در این مواد را نیز مد نظر داشته باشید.

اگر قصد کاهش وزن دارید بهتر است مصرف سس مایونز را کنار بگذارید و به دنبال یک جایگزین سالم تر و تازه تر همچون ماست بروید. این گزینه به نظر بسیار ساده می‌رسد اما شما می‌توانید با اضافه کردن خیار یا ترب به ماست یونانی طعم بهتری به آن ببخشید. همچنین می‌توانید روغن زیتون، دانه کنجد، شوید خشک و سایر گیاهان را به ماست خود بیفزایید. زمانی که می‌خواهید سالاد مرغ، سالاد ماهی، سالاد سیب زمینی تهیه کنید به جای سس مایونز از ماست استفاده نمایید.

عالی بود??


 خواص سماق و ماست ،خواص سماق با ماست،خواص ماست و سماق چیست،خاصیت سماق با ماست ، خواص سماق و ماست برای لاغری ، خاصیت سماق و ماست

در این مطلب از سایت جسارت به فواید و خواص سماق و ماست می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

نام علمی سماق Rhus coriaria است.سماق در قدیم “سماک نیز تلفظ می‌شده است، در حقیقت فارسی آن سماک و عربی آن سماق است.

سُماق درختچه ای است کوهستانی که میوه‌های خوشه‌ای دارد.رنگ میوه ی آن ق و قهوه‏ای است و طعم آن گس است،

ولی پس از رسیدن ترش می‏شود.میوه‌ ی سماق پس از کوبیدن به عنوان چاشنی، همراه با غذاهایی مانند کباب استفاده می‌شود.

این گیاه اغلب در مناطق مدیترانه‌، جنوب ایتالیا و آسیای شرقی به ویژه در ایران دیده می ‌شود.

انواع متنوعی دارد که برخی از آنها جنبه ‌ی تزیینی‌ داشته و اگر حواسمان نباشد، می ‌تواند موجب مسمومیت و خارش گردد.

در یونان باستان از چوب سماق برای رنگ آمیزی پارچه‌های پشمی استفاده می‌شده است

سماق از نظر طب قدیم، سماق سرد و خشک است.

خواص سماق عبارتند از :

– خاصیت ضد میکروبی دارد.- خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از عمل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کنند.

رادیکال های آزاد با تخریب سلول های بدن نقش مهمی در بروز انواع سرطان دارند.بنابراین آنتی اکسیدان ها از بروز سرطان ها جلوگیری می کنند.

– برای بیماران دیابتی مفید است، زیرا یکی از عوامل به وجود آمدن عوارض مختلف در دیابتی ها،

ترکیب شدن گلوکز (قند خون) با پروتئین های حیاتی بدن است که به تغییر ساختار شیمیایی و عملکرد این پروتئین ها می انجامد.

مطالعات نشان می دهد که سماق تا درصد از بروز این فرایند جلوگیری می کند.

– برای دندان درد مفید است.

– اشتها را تحریک می‌کند.

– به دلیل داشتن تانن فراوان، قابض و پاک کننده معده می‌باشد.

– خاصیت ادرارآور یا دیورتیک دارد.

– تب را پایین می آورد.

درمان بیماری‌های روماتیسمی و نقرس موثر است.

– خون را تصفیه می کند و مواد زائد خون (مانند اوره) را دفع می ‌کند.

– لثه‌ها را تقویت کرده و آنها را محکم می ‌سازد.

– برای برطرف شدن تهوع و بی اشتهایی مفید است.

– تقویت کننده ی دستگاه گوارش است.

– از خونریزی معده جلوگیری می‏کند.

:

میوه سماق نباید تازه مصرف شود زیرا ایجاد مسمومیت میکند و همیشه باید خشک آن سائیده و مصرف شود.پ

س هیچ گاه از میوه تازه سماق استفاده نکنید.

علت افزودن سماق به کباب این است که خوردن گوشت کباب شده باعت تولید آنزیم‌هایی در بدن می‌شود که مضر هستند.

سماق می‌تواند اثر این آنزیم ها را خنثی کند.

رفع غلظت خون موثر است.- خوردن گرد سماق با آب سرد از خونریزی داخلی جلوگیری می کند.

– غرغره ی جوشانده سماق برای ورم گلو و دهان مفید است.

– مالیدن آب جوشانده ی سماق روی محل ضربه دیده، از ورم آن جلوگیری می کند.

– گردی که روی میوه سماق می‏نشیند و به آن خاک سماق می‏گویند، بسیار قابض و کمی تلخ است و

به علت داشتن املاح، از ترشحات بی رنگ زنانه جلوگیری می‏کند.

– منوراژی (خونریزی رحم) و خونریزی در فواصل قاعدگی را کاهش می دهد.

– خونریزی سینه (هموپتزی) را کم می کند.- اسهال معمولی و اسهال خونی را برطرف می کند.

– کمپرس با سماق در التیام زخم، سوختگی، اگزما، ترک نوک سینه و عضو ضرب دیده موثر می باشد.

– برای رفع تهوع و استفراغ ، سماق را با زیره و آب سرد مخلوط کرده و مصرف نمایید.

– چای سماق برای کاهش تعریق به کار می رود.

– کسانی که هموروئید (بواسیر) دارند و زنانی که ترشحات بی رنگ زنانه دارند، سماق را جوشانده و داخل لگنی بریزند و در آن بنشینند.

قدیم برگ درخت سماق را دم کرده و برای سیاه کردن مو از آن استفاده می کردند.

قدیم سماق برای درمان سوزاک و سل به کار می رفته است.

قدیم شیره خارج شده از درخت سماق را برای درمان بیماری های دستگاه ادراری به کار می بردند.

الکافی به نقل از عمران:

امام صادق (ع) درد شکم داشتند فرمودند برای او برنج بپزند و به آن سماق بیافزایند آنگاه حضرت آنرا تناول نموده و بهبود یافت.

با دقت در خواص سماق می‌توان دریافت که قدما به این موضوع به درستی پی برده بودند که سماق خواص گندزدایی و

ضد عفونی کننده و ضد میکروب داشته و بعنوان ماده ضد میکروب و عفونت در غذاها و ادویه جهت محافظ از آنها در برابر کرم زدگی و عفونت می‌باشد.

مو: شستن مو با دمکرده سماق موی را سیاه می‌نماید.

 گوش: چکانیدن نقوع آب سماق در گوش ریم گوش را زایل می‌کند. (رفع عفونت)

دهان: سماق بصورت دمکرده و یا نقوع و یا پودر آن قلاع دهان و آفت، آبله و خونریزی دهان را بهبود می‌بخشد (رافع عفونت) ضد باکتری

دندان و لثه: مضمضه با آب سماق درد دندان را تسکین و پاشیدن پودر آن لثه را تقویت می‌نماید.

دهان (ترکیب): مخلوط پودر سماق 1 و پودر ذغال بید 5/0 رافع پیوره دندان می‌باشد (ضد قارچ)

ترکیب پودر سماق و نمک ضد عفونی کننده دهان می‌باشد.

گلو: غرغره با دمکرده یا نقوع سماق رافع درد گلو (ضد قارچ و عفونت)

چشم: کمپرس آب دمکرده سماق جهت جرب و تسکین حدت و ناراحتی پلک چشم

پیشانی: انداختن سماق بر پیشانی خون دماغ را بند می‌آورد.

پوست: ضماد و کمپرس سماق رافع عرق ریزی، سرما زدگی انگشتان، ترک پوست و ترک پستان زنان شیرده می‌باشد.

قراردادن سماق بر روی جراحت‌هایی که در اثر جسم برنده باشد در بهبود آن مؤثر است و از

عفونت بعدی جلوگیری می‌نماید. (رافع عفونت و ضد قارچ)، محافظ بسیار خوب در زخم‌های تازه التیام یافته (ضد باکتری)

پوست (ترکیب):محلول سماق با دمکرده برگ بارهنگ جهت قروح خبیثه (زخم بستر) (ضد عفونت و ضد قارچ)

ریه: دمکرده سماق جهت رفع نفث الدم و نزف الدم و تقویت شش، جهت رفع خونریزی، درمان سل و به گفته رازی همراه شراب رافع مشکلات ریوی می‌باشد.

سماق بایستی به رنگ روشن باشد برخی سماق قهوه‌ای روشن و زرد را رنگ نموده و به نام سماق شکی و یا سماق تبریز عرضه می‌کنند طریقه شناخت

آن حل کردن در آب و رنگین شدن اب و سماق زرد و یا بعضاً قهوه‌ای برجای می‌ماند و از

دیگر تقلبات به سماق مانده نمک و جوهر لیمو اضافه می‌نماید که با مزه کردن آن احساس شوری و گزش می‌شود.

:

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *