خواص زیتون تلخ در بارداری

دوره مقدماتی php
خواص زیتون تلخ در بارداری
خواص زیتون تلخ در بارداری

کودک شید | مجله تخصصی مادر و کودک – تخصصی ترین سایت مادر و کودک ، سایت تخصصی روانشناسی کودک

سلامت و تغذیه در دوران بارداری بسیار مهم است. اما مصرف زیتون در دوران بارداری چه نقشی دارد؟ زیتون درخت یا درختچه‌ای همیشه سبز و بدون خزان است. میوه درخت زیتون گوشتی و هسته‌دار بوده، پوست آن براق و صاف، بسیار تلخ مزه است و رنگ آن ابتدا سبز بوده که در نهایت به بنفش تغییر رنگ می‌دهد. زیتون بر دو نوع است، داخلی و خارجی. انواع مختلف زیتون داخلی عبارتند از: زرد، روغنی، ماری، فیشمی و دزفول و انواع خارجی آن که بیشتر متعلق به کشوهای اسپانیا، یونان، فرانسه، ایتالیا و سوریه است.

ترکیب شیمیایی زیتون رسیده شامل روغن بوده، این روغن مخلوطی از اولئیک اسید، لینولئیک اسید و پال میتیک اسید است، همچنین دارای سدیم، ویتامین A و E و آهن می‌باشد. از اینرو ارزش غذایی این گیاه پرخاصیت فراوان بوده، علاوه بر آن خواص درمانی بسیاری نیز دارد. در این مطلب خواص و فواید خوردن زیتون در بارداری و مصرف روغن آن در دوران بارداری گردآوری شده است.

زیتون و روغن آن نقشی اساسی در رشد جنین در طول دوران بارداری ایفا می‌کند و کمبودش اثرات مضری بر رشد بچه خواهد داشت. مطالعات نشان داده رشد فرزندانی که مادرانشان در دوران حاملگی از زیتون و روغن زیتون استفاده کرده‌اند، از لحاظ قد، وزن، رفتار و واکنش‌های رفتاری، بهتر هستند. با توجه به اینکه جنین برای رشد نیاز به انواع ویتامین‌ها و به ویژه ویتامین E دارد، با وجودیکه این ویتامین در روغن زیتون چندان فراوان نیست، اما کیفیت کافی را به علت مقاومتش در مقابل اکسیداسیون، دارا می‌باشد. بنابراین از کیفیت بالایی برخوردار می‌باشد. از آنجا که مقدار و نوع غذایی که در دوران بارداری مصرف می شود، نقش مهمی در تطبیق سوخت و سازی که در مادر و رابطه‌اش با جنین ایجاد می‌شود، دارد، لذا استفاده از روغن زیتون در بارداری بسیار موثر خواهد بود.

خواص زیتون تلخ در بارداری

دوره مقدماتی php

از دیگر خواص زیتون وجود آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی ضد التهاب موجود در آن است، که به عنوان یک ایبوپروفن طبیعی عمل می‌کند. روغن زیتون شامل oleocanthal است که یک ماده با خواص ضد التهابی می‌باشد و بسیار شبیه به خواص داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی عمل می‌کند، به طوری که حدود ۵۰ گرم روغن زیتون مقدار زیادی oleocanthal با خواص ضد التهابی دارد که شبیه به ۱۰ دوز ایبوپروفن برای بزرگسالان عمل می‌کند که این می‌تواند اثباتی در مورد خواص درمانی قوی زیتون باشد.

در دوران بارداری به علت تاثير هورمونها، حركت طبيعی روده‌ها كاهش يافته و يبوست ايجاد مي‌شود، از فواید مصرف و خوردن زیتون و روغن زیتون در بارداری، رفع یبوست این دوران خواهد بود.

استفاده موضعی از روغن زیتون در بارداری یکی از راه‌های درمان بیخطر و پیشگیری از ایجاد ترک‌هایی است که به خاطر بزرگ شدن شکم در بارداری ایجاد می‌شوند. ترک‌های بارداری، خطوطی فشرده روی پوست هستند که اغلب در ماه‌های آخر بارداری که شکم به سرعت بزرگ می‌شود تا کودک در حال رشد را در خود جای دهد، روی آن ایجاد می‌شود. ترک‌های بارداری در اثر تغییر بافت ارتجاعیِ زیر پوست ایجاد می‌شوند. این ترک‌ها بسته به پوست شما به رنگ صورتی، قهوه‌ای مایل به قرمز، بنفش، قهوه‌ای تیره می‌باشند که در آینده کم رنگ می‌شوند، اما کاملاً محو نخواهند شد. مرطوب نگه داشتن پوست شکم با روغن زیتون، در حین بزرگ شدن آن می‌تواند به کاهش خارش پوست و پیشگیری از ایجاد ترک کمک کند.

زیتون، سرشار از آهن است، با توجه به اینکه در دوران بارداری نیاز بدن به آهن افزایش چشمگیری می‌یابد، مصرف زیتون در بارداری بسیار مفید خواهد بود. در واقع توانایی سلول‌های قرمز خون در حمل اکسیژن در سراسر بدن در راه مناسب، وابسته به حضور آهن در خون است. اگر بدن زنان در دوران بارداری دچار کمبود آهن باشد، بافت‌های بدن و جنین به اندازه کافی اکسیژن دریافت نمی‌کنند و موجب ایجاد اختلال در رشد جنین می‌گردد. همچنین، آهن برای فرآیند تولید انرژی در بدن ضروری است. علاوه بر این، عملکرد مناسب بسیاری از آنزیم‌ها و سیستم ایمنی بستگی به مقدار کافی آهن موجود در بدن دارد.

جواب کارشناسان به این سوال مثبت است. یک پژوهش نشان داده زنان بارداری که درمناطق مدیترانه ای زندگی می کنند و روزانه ۶ تا ۷ عدد زیتون می خورند فشار خون پایین تری نسبت به بقیه کسانی که زیتون نمی‌خورند، دارند. این پژوهش نشان داده اسید اولئیک موجود در زیتون مسئول کاهش میزان کلسترول در خون است. خوردن زیتون در دوران بارداری باعث محافظت از کودکان در برابر برخی از آلرژی ها و آسم می شود. اما زیتون فواید دیگری هم دارد مثل:

زیتون سرشار از آنتی اکسیدان های قدرتمندی است که خطر بیماری های مضر مانند بیماری های قلبی، سرطان خون و غیره را کاهش می دهند. علاوه بر بهبود گردش خون، همچنین به مقاومت معده علیه باکتری ها معده و ویروس های خطرناک کمک می کند.

زیتون منبع غنی از ویتامین E است. اسیدهای اولئیک و پلی فنول موجود در زیتون در کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کنند.

زیتون احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد. سلول های سرطانی روی روده بزرگ، سینه ها و معده تاثیر می‌گذارند. اما مصرف زیتون در دوران بارداری می‌تواند جلوی این سرطان را بگیرد.

زیتون خطر ابتلا به شکستگی را کاهش می‌دهد و به افزایش توده استخوانی و کیفیت استخوان کمک می‌کند.

روغن زیتون هم مثل خود زیتون پر از فایده است.

مصرف روغن زیتون در دوران بارداری به رشد مغز و سیستم عصبی و شناختی جنین کمک می‌کند. همچنین و یتامین آ موجود در روغن زیتون در شکل گیری چشم جنین سهم زیادی می‌تواند داشته باشد. اسید چرب امگا ۳ زیتون هم برای قلب جنین بسیار مفید است. مصرف روغن زیتون در دوران بارداری عملکرد و پیشرفت مغز را بهبود می‌بخشد و همچنین باعث بهبود مهارت های یادگیری کودک می‌شود. اگر مادر در دوران بارداری به طور منظم روغن زیتون مصرف کند، در آینده تاثیر آن را در رشد قد فرزندش می بیند.

مطالعات نشان می دهد مادرانی که به طور منظم در دوران بارداری روغن زیتون را مصرف می‌کنند، نوزادانشان واکنش بهتری به درمانهایرفلاکس نشان می‌دهند.

روغن زیتون مسئول کاهش علائم و کاهش رگه ها است. استفاده منظم از این روغن طبیعی در دوران بارداری می‌تواند ترک های شکم را از بین ببرد. ماساژ شکم با روغن زیتون باعث حذف سلول های مرده و جوان سازی پوست می‌شود.

بارداری ممکن است سیستم ایمنی بدن را ضعیف به همین دلیل زنان باردار بیشتر در معرض ابتلا به انواع مختلف عفونت قرار دارند. با این حال، روغن زیتون در رژیم بارداری بسیار سودمند است. روغن زیتون منبع غنی از ویتامین A است که به ایجاد یک سیستم ایمنی قوی کمک می‌کند و جلوی ابراز وجود عفونت ها را می‌گیرد.

نکته:

حواستان باشد زیتون و روغن زیتون، مثل هر مواد غذایی دیگر باید در حد اعتدال مصرف شود. اگر برای اولین بار می‌خواهید زیتون یا روغن زیتون مصرف کنید حتما با پزشکتان مشورت کنید. هر بارداری متفاوت است و ممکن است برای یک زن مفید باشد اما برای دیگری بسته به شرایطی که دارد، ضرر داشته باشد.

منبع: ستاره ، نی نی سایت

پست قبلی

شیردهی صحیح به نوزاد، نحوه صحیح شیر دادن

پست بعدی

معنای نقاشی کودکان، تفسیر نقاشی کودک

هفته چهلم بارداری

هفته سی و نهم بارداری

هفته سی و هشتم بارداری

خواص زیتون تلخ در بارداری

هفته سی و هفتم بارداری

اطلاعات من را ذخیره کن تا در آینده نیازی به ورود اطلاعات نداشته باشم

سعید مینایی در گفتگو با خبرنگار حوزه پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص مصرف میوه زیتون به دلیل نزدیکی با فصل تولید این محصول در کشور گفت: یکی از خوردنی‌هایی که باید کمتر در دوران بارداری مورد استفاده زنان باردار قرار بگیرد زیتون است  زیتون جزو میوه‌هایی محسوب می‌شود که به‌دلیل دارا بودن مواد مغذی مانند فیبر، آهن، مس و ویتامین E، مصرف آن برای بدن بسیار مفید بوده و متخصصان طب سنتی نیز مصرف آن را برای همه افراد توصیه می‌کنند.

وی گفت: جلوگیری از پوکی استخوان، جلوگیری از سرطان‌های متعدد، کاهش التهاب و ورم مفاصل، کمک به سیستم گوارشی، بهبود جریان خون، کنترل فشار خون، تقویت ایمنی، دفع سموم و درمان سرماخوردگی از جمله فواید مصرف زیتون برای بدن انسان است.

این کارشناس تغذیه افزود: از طرفی به‌دلیل وجود سدیم در زیتون، مصرف این ماده برای افرادی که فشار خون بالا دارند و از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند، توصیه نمی‌شود؛ همچنین مصرف زیتون برای زنان باردار نیز به‌دلیل وجود اسیدهای مختلف در آن توصیه نمی‌شود.

انتهای پیام/4110/

خواص زیتون تلخ در بارداری

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی – آنا می باشد

سلامت نیوز:بارداری ممکن است باعث شک شما در زمینه مصرف مواد مختلف غذایی شود. اگر شما هم اکنون شک دارید که روغن زیتون یا خود آن را در طول بارداری استفاده کنید یا نه؟ بهتر است با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ، قبل از مصرف هر چیزی باید به این نکته توجه کنید که آیا آن ماده در زمان بارداری ضرری برای شما یا جنین دارد یا نه. درباره زیتون و روغن زیتون می‌توانیم بگوییم با خیال راحت آن را مصرف کنید. در حقیقت مصرف زیتون و روغن آن نه تنها برای مادر بلکه برای نوزاد نیز بسیار مفید است.

فواید زیتون و روغن زیتون در بارداری

زیتون و روغن زیتون حاوی فیبر، روغن‌های اشباع نشده و آهن است.همچنین سرشار از ویتامین E است. مصرف زیتون و روغن زیتون برای دستگاه گوارش بسیار مناسب است و مصرف آن در بارداری بسیار اهمیت دارد.میزان ویتامین E روغن زیتون خیلی زیاد نیست اما همین مقدار کم تاثیر مثبت به سزایی دارد. ویتامین E یکی از شاخص های کمک کننده است که باعث می‌شود نوزاد به محض تولد بتواند نفس بکشد و اکسیژن را به ریه‌های خود وارد کند.به همین علت در نوزادانی که زودتر از موعد به دنیا می‌آیند و از شیر مادر استفاده می‌کنند تاثیر مثبت زیادی دارد.

تاثیر زیتون و روغن زیتون بر جنین

خواص زیتون تلخ در بارداری

مصرف زیتون و روغن زیتون در زمان بارداری بر رشد و نمو جنین تاثیر مثبت زیادی دارد. زیتون و روغن آن به دلیل داشتن امگا ۳ روی قلب جنین اثر می‌گذارد و همچنین باعث بهبود عملکرد مغز جنین می‌شود.مصرف مداوم زیتون و روغن زیتون در زمان بارداری باعث یادگیری بهتر نوزاد بعد از تولد می‌شود و همچنین یکی از دلایل وزن‌گیری و افزایش قد جنین است.

کاهش ترک‌های شکم در مادر

یکی از عوارض بارداری که اغلب خانم های‌باردار آن را تجربه می‌کنند ایجاد شدن ترک روی پوست شکم است. این مشکل به دلیل بزرگ شدن شکم و رشد ماهیچه‌های شکمی اتفاق می‌افتد. اگر خانم‌های باردار تقریبا هر روز شکم خود را با مقداری روغن زیتون چرب کنند این اتفاق به میزان چشمگیری کمتر پیش می‌آید.

نوشته

نوشته

نوشته

نوشته

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

روغن زیتون را از بهترین انواع روغن می دانند و علت اصلی این امر میزان بسیار ناچیز اشباع بودن این روغن و فواید منحصر به فرد میوه زیتون است. استفاده از زیتون فواید بسیار زیادی دارد که از جمله می توان به زیبایی پوست اشاره کرد. متخصصان معتقدند مصرف زیتون و روغن زیتون در دوران بارداری فواید بسیار زیادی برای مادر و فرزند به دنبال دارد.

درخت زیتون درخت یا درختچه ای همیشه سبز و بدون خزان است. میوه درخت زیتون گوشتی و هسته دار با پوست براق و صاف است. زیتون خام بسیار تلخ مزه است و رنگ آن ابتدا سبز بوده که در نهایت به بنفش متمایل می شود. در ایران هم زیتون داخلی و هم خارجی وجود دارد. انواع مختلف زیتون داخلی عبارتند از: زرد، روغنی، ماری، فیشمی و دزفول و انواع خارجی آن بیشتر متعلق به کشورهای اسپانیا، یونان، فرانسه، ایتالیا و سوریه است. ترکیب شیمیایی زیتون رسیده شامل روغنی است که مخلوطی از اولئیک اسید، لینولئیک اسید و پالمیتیک اسید است. همچنین زیتون دارای سدیم، ویتامین A و E و آهن است. از این رو ارزش غذایی این گیاه پرخاصیت فراوان است و علاوه بر آن خواص درمانی بسیاری نیز دارد.

مواد مغذی زیتون و روغن آن نقشی اساسی در رشد جنین در طول دوران بارداری ایفا می کنند و کمبود این مواد اثرات مضری بر رشد بچه خواهد داشت. مطالعات نشان داده رشد فرزندانی که مادرانشان در دوران حاملگی از زیتون و روغن زیتون استفاده کرده اند، از لحاظ قد، وزن، رفتار و واکنش های رفتاری، بهتر هستند. با توجه به اینکه جنین برای رشد نیاز به انواع ویتامین ها و به ویژه ویتامین E دارد، با وجود اینکه این ویتامین در روغن زیتون چندان فراوان نیست، اما به علت مقاومتش در مقابل اکسیداسیون کیفیت بالایی دارد. از آنجا که مقدار و نوع غذایی که در دوران بارداری مصرف می شود، نقش مهمی در تطبیق سوخت وسازی بدن مادر و رابطه اش با جنین دارد، استفاده از روغن زیتون در دوران بارداری برای سلامتی جنین بسیار موثر خواهد بود.

از دیگر خواص زیتون وجود آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی ضدالتهاب موجود در آن است، که به عنوان یک ایبوپروفن طبیعی عمل می کند. روغن زیتون شامل oleocanthal است که ماده ای با خواص ضدالتهابی است و بسیار شبیه به خواص داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی عمل می کند، به طوری که حدود ۵۰ گرم روغن زیتون مقدار زیادی oleocanthal با خواص ضد التهابی دارد که شبیه به ۱۰ دوز ایبوپروفن برای بزرگسالان عمل می کند که این می تواند اثباتی در مورد خواص درمانی قوی زیتون باشد. در دوران بارداری به علت تاثیر هورمون ها، حرکت طبیعی روده ها کاهش یافته و یبوست ایجاد می شود. از فواید مصرف و خوردن زیتون و روغن زیتون در بارداری، رفع یبوست است.

استفاده موضعی از روغن زیتون در بارداری یکی از راه های درمان بی خطر و پیشگیری از ایجاد ترک هایی است که به خاطر بزرگ شدن شکم در بارداری ایجاد می شوند. ترک های بارداری، خطوطی فشرده روی پوست هستند که اغلب در ماه های آخر بارداری که شکم به سرعت بزرگ می شود تا کودک در حال رشد را در خود جای دهد، روی آن ایجاد می شود. ترک های بارداری در اثر تغییر بافت ارتجاعیِ زیر پوست ایجاد می شوند. این ترک ها بسته به پوست شما به رنگ صورتی، قهوه ای مایل به قرمز، بنفش یا قهوه ای تیره می باشند که در آینده کم رنگ می شوند، اما کاملا محو نخواهند شد. مرطوب نگه داشتن پوست شکم با روغن زیتون، در حین بزرگ شدن آن می تواند به کاهش خارش پوست و پیشگیری از ایجاد ترک کمک کند.

خواص زیتون تلخ در بارداری

زیتون، سرشار از آهن است، با توجه به اینکه در دوران بـارداری نیـاز بدن به آهن افزایش چشمگیری می یابد، مصرف زیتون در بارداری بسیار مفید خواهد بود. در واقع توانایی سلول های قرمز خون در حمل اکسیژن در سراسر بدن در راه مناسب، وابسته به حضور آهن در خون است. اگر بدن زنان در دوران بارداری دچار کمبود آهن باشد، بافت های بدن و جنین به اندازه کافی اکسیژن دریافت نمی کنند و موجب ایجاد اختلال در رشد جنین می گردد. همچنین، آهن برای فرآیند تولید انرژی در بدن ضروری است. علاوه بر این، عملکرد مناسب بسیاری از آنزیم ها و سیستم ایمنی بستگی به مقدار کافی آهن موجود در بدن دارد.

یکی از مزایای اصلی مصرف روغن زیتون در طول بارداری، محتوای فوق العاده بالای اسیداولئیک آن است که برای تنظیم کلسترول بد، کاهش خطر ابتلا به ترومبوز وریدی و ریسک ابتلا به حمله قلبی بسیار مفید است. همچنین برای گردش خون مفید است که خطر ابتلا به آرتروسکلروز را کاهش می دهد.

بعضی از افراد به مصرف روغن زیتون آلرژی دارند. کودکان، خانم های باردار و افرادی که فشار خون بالا و دیابت دارند بدون مشورت با پزشک خود از روغن زیتون در غذاها استفاده نکنند.

​ ۱۵ خوراکی جادویی که سیستم ایمنی را تقویت می کنند

زیتون یکی از میوه هایی است که در دوران بارداری برای سلامت مادر و جنین بسیار مفید است، خوردن زیتون در بارداری فواید شگفت انگیزی را به همراه دارد.

زیتون یکی از میوه هایی است که خوردن آن در دوران حاملگی بر روی جنین تاثیر گذار است و دارای خواص زیادی می باشد که در ادامه مطلب شما را با فواید خوردن زیتون در حاملگی آشنا خواهیم کرد.

زیتون درختی می باشد که همیشه سبز است، میوه درخت زیتون گوشتی و هسته دار می باشد که بسیار تلخ است و رنگ آن در ابتدا سبز می باشد و در نهایت به رنگ بنفش تغییر می کند، زیتون دارای دو نوع می باشند داخلی و خارجی که زیتون داخلی عبارتند از: زرد، روغنی، ماری، فیشمی و دزفول و انواع خارجی آن که بیشتر به کشوهای اسپانیا، یونان، فرانسه، ایتالیا و سوریه  تعلق دارد ترکیب شیمیایی زیتون رسیده روغن آن می باشد که این روغن ترکیبی از اولئیک اسید، لینولئیک اسید و پال میتیک اسید می باشد، این روغن سرشار از ویتامین E, D, C, B2, B1, A و K است، از این رو این میوه از ارزش غذایی بالایی برخوردار است به همین دلیل زیتون در دوران حاملگی فواید زیادی دارد.

زیتون در حاملگی و روغن آن نقش فراوانی در رشد جنین دارند و مطالعات نشان داده است مادرانی که در مدت حاملگی زیتون و روغن زیتون مصرف کرده اند فرزندانشان از لحاظ قد، وزن، رفتار و واکنش های رفتاری بهتر می باشند، به دلیل اینکه مقدار و همچنین نوع غذایی که مادر در دوران بارداری مصرف می کند در تطبیق سوخت و سازی که در مادر و رابطه اش با جنین ایجاد می شود نقش مهمی دارد بنابراین استفاده از روغن زیتون در دوران حاملگی از اهمیت بالایی برخوردار است.

خواص زیتون تلخ در بارداری

 یکی دیگر از  فواید خوردن زیتون در این دوران این است که به دلیل داشتن آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E که در روغن آن بیشتر وجود دارد به افزایش سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

زیتون و روغن آن به دلیل داشتن اسیدهای چرب برای تکامل جنین بسیار مفید است بنابراین مصرف آن در دوران حاملگی و شیردهی توصیه می شود.

به روغن زیتون روغن زیبایی نیز گفته می شود زیرا از طریق اسیدهای چربی که دارد سلول ها را به صورت یک دست در کنار هم قرار می دهد و باعث ساخت عروق بیشتر در کنار سلول های پوستی می شود بنابراین افزایش خون رسانی به این سلول ها پوست را صاف تر و درخشان تر می کند همچنین مصرف زیتون از نظر طب سنتی نیز باعث صاف و درخشان شدن پوست جنین می شود.

یکی دیگر از فواید مصرف زیتون در دوران حاملگی این است که قند خون را تنظیم می کند و از دیابت در دوران حاملگی پیشگیری می کند.

در دوران حاملگی نیاز بدن به آهن بسیار زیاد می باشد و اگر مادر در دوران حاملگی دچار کبود آهن شود بافت های بدن جنین به اندازه ی کافی اکسیژن دریافت نمی کنند و همین امر باعث ایجاد اختلال در رشد جنین می شود به همین دلیل زیتون سرشار از آهن می باشد و برای دوران حاملگی بسیار مفید است.

از دیگر فواید خوردن زیتون در حاملگی این است که در طول مدت حاملگی به علت تاثیر هورمون ها حرکت طبیعی روده ها کاهش می باید و در نتیجه باعث ایجاد یبوست می شود که با خوردن زیتون یبوست در بارداری برطرف می شود.

خوردن زیتون در دوران حاملگی باعث می شود که که روغن آن از ایجاد ترک هایی که در دوران حاملگی به دلیل بزرگ شدن شکم ایجاد می شود پیشگیری کند که اغلب در ماه های آخر حاملگی که شکم به سرعت بزرگ می شود تا جنین در حال رشد را در خود جای دهد، خطوط فشرده ای روی پوست ایجاد می شوند که در واقع مرطرب نگه داشتن شکم در حین بزرگ شدن آن با استفاده از روغن زیتون می تواند باعث کاهش خارش پوست و همچنین پیشگیری از ایجاد ترک شوند.

یکی دیگر از مزایای زیتون در حاملگی این است که به دلیل داشتن مقادیر بالایی اسیداولئیک به تنظیم کلسترول بد کمک می کند و همچنین برای کاهش خطر مبتلا شدن به ترومبوز وریدی و ریسک ابتلا به حمله قلبی مفید می باشد.

۱. زیتون و روغن آن به دلیل داشتن کالری بالا می تواند باعث اضافه وزن شوند بنابراین آن را به صورت کم اما به طور منظم و مداوم مصرف نمایید.

۲. بیشتر زیتون ها به صورت شور مصرف می شوند به همین دلیل قبل از مصرف ده تا پانزده دقیقه آن را داخل آب جوشیده سرد قرار دهید تا مقداری از نمک آن از بین برود و منجر به فشار خون حاملگی نشود.

۳. در طول مدت بارداری باید از چربی های اشباع نشده استفاده کنید اما مصرف چربی های اشباع شده و کلسترول را تا حد امکان کاهش دهید.

۴. روغن زیتون به دلیل آنتی اکسیدان های قوی و خواص ضد التهابی به عنوان یک محافظ طبیعی در برابر سرطان محسوب می شود زیرا دلیل اصلی پیشرفت سرطان التهاب کرونیکی و استرس اکسیداتیوی هستند.

در این مقاله قصد داشتیم شما را با خواص زیتون و روغن آن و همچنین فواید خوردن زیتون در دوران حاملگی آشنا کنیم و امیدواریم از مطلب فوق اطلاعات کافی به دست آورده باشید همچنین به خانم های باردار توصیه می شود که از خوردن زیتون در طول مدت حاملگی به طور کم و اما منظم غافل نشوند تا فرزندی داشته باشند که از لحاظ قد، وزن و رفتار نرمال باشد، اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در زمینه کودک و والدین داشته باشید می توانید با مجله اینترنتی آرگا همراه باشید.

منبع : آرگا



كيف عايق سرد و گرم وسايل كودك


ساخت وسایل خلاقانه با سبد های میوه بی استفاده



چظوری با همسرم صمیمی تر شوم؟

خواص زیتون تلخ در بارداری



جذاب ترین انواع عید 99 رو اینجا ببین


نحوه درست کردن خمیر هزارلا در خانه برای پخت شیرینی های معرکه



چطور در خانه ژل ضد عفونی کننده درست کنیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “aeca2821c901c6f818e608f016d710f3” );document.getElementById(“fb08bc0b1b”).setAttribute( “id”, “comment” );

نام

ایمیل

  • مخلوط کنجد با عسل
  • وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، برای داشتن یک نوزاد و بچه زیبا اضافه بر ژنتیک که در زیبایی نوزاد تاثیر دارد می توان از برخی مواد غذایی که تاثیر مثبت در زیبایی و قشنگی کودک دارد نیز در دوران بارداری استقاده کرد . و بعد از آن نیز نتیجه را که ان شاءالله یک فرزند زیبا و قشنگ می باشد را به احسن الخالقین سپرد. مواد غذایی مفید در دوران بارداری برای زیباترشدن جنین 1.شیر زعفرانی بسیاری از مادران باردار در طول بارداری از شیر زعفران استفاده میکنند که بهتر است مقدار زعفران آن زیاد نباشد، چون در مقادیر بالا باعث افزایش خطر سقط میشود. 2. شیره نارگیل اگر شما دیابت بارداری ندارید و یا حتی مستعد به ابتلا به آن هم نیستید، می توانید در برنامه غذایی خود از هسته نارگیل استفاده کنید. 3. مصرف روزانه شیر مادر باردار باید روزانه 2 تا 3 لیوان شیر مصرف کند، مخصوصا در سه ماهه اول بارداری نوشیدن شیر را فراموش نکنید که برای رشد جنین لازم و ضروری است. 4.مصرف تخم مرغ تخم مرغ نیز دارای پروتئین بالاست و بهتر است مادر باردار بصورت مرتب مخصوصا در سه ماهه دوم بارداری مصرف کند. 5. بادام و گردو مادر باردار بهتر است مرتب بادام و گردو خشک شده و یا تازه را در برنامه غذایی خود بگنجاند. 6. روغن زیتون بهتر است مادر باردار روغن مصرفی خود را با زیتون و دانه هسته انگور جایگرین کند. 7.پرتقال این میوه سرشار از ویتامین c است و برای تقویت و کلاژن سازی پوست جنین شما لازم است، پس در برنامه غذایی خود از این میوه استفاده کنید. 8. آناناس این میوه سرشار از آهن و ویتامین C می باشد و توصیه میشود آناناس تازه و یا آب آناناس را هفته ای یکبار مصرف کنید. مصرف رب انار در هنگام بارداری علاوه براینکه از ویار خوردن خاک، مهر، زغال، برفک یخچال نجات می‎دهد، تاثیر زیادی در زیبایی نوازد دارد. خوردن گلابی توسط پدر ، سبب زیبایی فرزند می شود .در کتاب کافی از امام صادق (ع) نقل شده : ایشان در حالی که به کودکی زیبا می نگریست فرمود : باید پدر این پسر بچه ، گلابی خورده باشد خوردن گلابی مایه قوت قلب ، پاکی معده ، صفای دل ، دلیری و زیبایی بچه می شود . خوردن کندور توسط زن باردار باعث زیادی عقل بچه ، باهوش ، پاکدل ، دانا و شجاع شدن پسر و خشخو و نیکو شدن دختر می شود . خوردن آب اناناس به همراه یک قاشق عسل برای نظافت، زیبایی و شادابی پوست مادر و جنین مفید است. سویا حاوی مواد معدنی غنی و ویتامین‌های D ، B2، A است و مصرف آن برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است. همچنین سیب در زیبایی کودک نیز نقش زیادی ایفا می‎کند. اگر در ماه هشتم بارداری به دفعات بر سیب سرخ سورۀ یوسف خوانده شده و زن باردار بخورد کودکی زیبا خواهد داشت. مصرف انجیر و شنبلیله از ریزش مو جلوگیری کرده و سبب افزایش مو می‎گردد. اگر می‎خواهید نوزادی با چشمان شهلا و زیبا داشته باشید توصیه می‎شود مصرف رازیانه و بادیان را فراموش نکنید. مصرف به خطر سقط جنین را کاهش داده، نوزاد را خوش آب و رنگ کرده و از ویار زنان باردار جلوگیری می‎نماید. خوردن خربزه درهنگام بارداری باعث زیبایی جنین خواهد شد. خوردن عسل به زنان باردار توصیه می‌شود، زیرا دارای قند، آهن، پتاسیم، کلسیم، منگنز، سدیم و فسفر است. شلغم به خاطر داشتن کلسیم و فسفر برای رشد و نمو و استحکام استخوان بندی نافع است لذا خوردن آن به زنان باردار و شیرده توصیه می‌شود. به زنان باردار شیر بنوشانید زیرا شیر در مشاعر کودک تاثیر نیکویی خواهد داشت. کسانی که غذای تند می‎خورند مبتلا به لک‌های صورت می‎شوند، چنانچه حامله باشند نوزادشان ممکن است لکه‌هایی در بدنشان داشته باشند. چنانچه مادر هنگام آبستن ادویه‌های تند مانند خردل یا دارچین و نعناع زیاد مصرف کند نوزاد مبتلا به اگزما می‎گردد. اگر میخواهید فرزندتان رنگ و روی خوب داشته باشد در هنگام بارداری سراغ دوستان کبد بروید. دوستان کبد عبارتند از: روغن زیتون- انار -روغن ماهی- کاسنی- کنگر- هویج- زرشک- شکر- نعناع.

    خوردن توت فرنگی و هلو نیز در زیبایی رخ جنین و شادابی پوست زن باردار تاثیر دارد.

     منبع:بهداشت نیوز

    انتهای پیام/ 

    بازگشت به صفحه سایر رسانه‌ها

    خواص زیتون تلخ در بارداری

     

    خواص زیتون تلخ را بدانیم

    درختی است که در ایران با نام های مختلفی شناخته می شود و از جمله در مازندران زیتون تلخ – سنجد تلخ در نور شال پستانه در لاهیجان شال زیتون، در رامسر دیوزیت، در تهران سنجد تلخ و در آستارا زی بیل آغاجی نامیده می شود.

    زیتون تلخ درختی است زیبا برگ های آن مرکب، برگچه ها بیضی نوک تیز و به رنگ سبز تیره و دندانه دار، گل های آن بنفش معطر که در اواخر بهار ظاهر می شود. میوه آن کوچک تخم مرغی شکل و سفید مایل به زرد تا زمستان سر درخت می ماند و شبیه میوه کنار است. هسته سخت داخل میوه آن دارای سوراخ است که از آن برای درست کردن نوعی تسبیح استفاده می شود به همین علت به فرانسوی و انگلیسی آن را درخت تسبیح می نامند.

    این درخت بومی هیمالیاست و در شمال ایران در جنگل های ساحلی دریای خزر از لاهیجان تا مازندران و میاندره گرگان می روید. در بعضی باغ ها و منازل نیز به عنوان گیاه زینتی کاشته می شود.

    در میوه آن یک ترکیب سمی یافت می شود. در آن آلکالوئید آزاریدین و یک رزین و تانن و ملیو تانیک اسید و بنزوئیک اسید وجود دارد. عصاره آبی آن که به خرگوش تزریق شده ایجاد تشنج و مرگ نموده است. در تجزیه میوه آن با کایانین، استرول و یک ماده عامل تلخ به نام مارگوزین که ضد تب است و یک روغن ثابت که دارای سولفور می باشد مشخص گردیده است. گزارش بررسی های دیگری نشان می دهد که در پوسته خارجی گوشتی میوه زیتون تلخ یک ماده عامل به نام کایانین وجود دارد و به علاوه یک استرول و باکایانیک اسید از آن جدا شده است. در پوست درخت وانیلیک اسید و دی – ال کاتچول یافت می شود، وانیلیک اسید خاصیت کرم کشی دارد. در بررسی های دیگری آمده است که از گیاه یک فرآورده مایع به نام باکالاکتون گرفته می شود.

    خواص زیتون تلخ در بارداری

    مقوی و نیرودهنده، مسکن دردهای روماتیسمی، ضدعفونی زخم ها، کرم کش، قاعده آور، درمان اسکوربوت

     

    همچنین بخوانید : زیتون و خواص درمانی آن

     

    در هند از برگ های گیاه به عنوان یک کرم کش موثر استفاده می شود و معتقدند که عصاره آبی آن شدت حمله های آسم را کاهش می دهد. پوست ریشه درخت و میوه و گل ها و برگ های آن محلل و بازکننده انسداد و گرفتگی های مجاری عروق و داروی حامی بدن در مقابل عفونت و مسمومیت است. از له شده گل ها و برگ های آن به صورت ضماد برای تسکین سردرد عصبی استفاده می شود. از عصاره برگ های آن در استعمال داخلی برای کرم کشی و خرد کردن سنگ و به عنوان مدر و قاعده آور می خورند. از دانه های آن در روماتیسم استفاده می شود. روغن دانه های آن دارای خواصی شبیه روغن دانه چریش است، از برگ ها و پوست درخت و میوه آن در استعمال داخلی و خارجی برای معالجه جذام و خنازیر استفاده می شود.

    برای تهیه جوشانده مقدار ۵-۳۰ گرم از قسمت مورد نظر برگ یا گل یا پوست یا دانه یا پوست ریشه در ۲۰۰ گرم آب جوش مصرف می شود که هر دو ساعت یک بار به تدریج خورده شود. اگر گرد پوست درخت مصرف می شود در حدود نیم گرم و سه بار در روز مصرف گردد چون در ترکیبات گیاه سم وجود دارد، مصرف قسمت های مختلف آن در حد مجاز و زیر نظر پزشک برای مواردی که تجویز می شود باید خورده شود زیرا اسراف در مصرف ایجاد اسهال و تهوع و سرگیجه و حتی غش می نماید.

    در کره از جوشانده پوست درخت برای دفع انگل های روده ای و در استعمال خارجی برای بیماری های انگلی پوست استفاده می شود. در چین قرن هاست که از جوشانده پوست درخت زیتون تلخ به عنوان کرم کش استفاده می شود. در چین همچنین پوست آن برای معالجه درد شکم و ناراحتی های روده ها نیز توصیه می شود.

    میوه آن از جهتی سمی است ولی در عین حال به عنوان آرام بخش، ضد انگل، تب بر و مدر مصرف می شود و نتایج خوب دارد. روغن مغز هسته آن ضدعفونی کننده است و گیاه به طور کلی حشره کش می باشد. در شبه جزیره مالایا از میوه آن به عنوان ضد کرم و تب بر استفاده می شود و ریشه خیلی تلخ آن برای معالجه ناراحتی های پوستی به کار می رود. در فیلیپین از جوشانده پوست ریشه درخت به عنوان کرم کش و از گرد میوه رسیده خشک شده آن در استعمال خارجی برای کشتن انگل های پوستی مصرف می شود. میوه آن برای کاهش تب، رفع هذیان، فتق، بیماری های رحمی و ترشح غیر ادراری اسپرم مفید است.

     

    عرق برگ زیتون را با خواص پایین آورنده قندخون، تنظیم فشار خون، تقویت حافظه، مفید برای نارسایی های کبدی، رفع سردرد، مدر، تسکین دندان درد، بدون هیچ اسانس و افزودنی شیمیایی، از فروشگاه عطارک تهیه نمایید.

    @attarak_ad

     

    از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. لطفا سوالات خود را در قسمت “نظرات” مطرح نموده و همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

    وب سایت عطارک در قبال نسخه ها و داروهای گیاهی پیشنهادی مسئولیتی نداشته و حتما قبل از مصرف با پزشک و یا مشاور طب سنتی مشورت نمایید.

     

    راستی! برای دریافت مطالب بروز و جدید در حوزه سلامتی و طب سنتی  در کانال تلگرام عطارک عضو شوید.

    | شما هم نظری ارسال کنید.

    خوردن زیتون درختان سطح شهر که ابتدا سبز بعد زرد و سیاه میشوند و خیلی هم تلخ هستند چه خاصیتی دارد؟ با له کردن و جوشاندن زیتون سیاه جمع آوری شده از درخت ، روغن گرفتم ولی تلخ است آیا این روغن خاصیتی هم دارد؟

    امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

    نماد اعتماد الکترونیکی

    خواص زیتون تلخ در بارداری

    کد تایید *

    خواص زیتون تلخ در بارداری
    خواص زیتون تلخ در بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *