خواص دوغ کفير دامداران

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

 

 

نبض ما– دکتر آراسب دباغ مقدم  گفت: کفیر نوشیدنی اصیل قفقازی هاست و نام آن از کلمه ترکی “کیف به معنای “لذت بردن گرفته شده است.

این متخصص در پاسخ به این پرسش که آیا کفیر تولیده شده در ایران، همان کفیر اصیل است، افزود: چون در طی تخمیر کفیر، الکل تولید می شود و در دین اسلام مصرف نوشیدنی های الکل دار مشکل شرعی دارد، در ایران با نوع خاصی از استارتر و مایه ﺳﺎﮐﺎرو ﻣﺎﯾﺴﺰ ﺳﺮوﯾﺰﯾﻪ، شیر را تخمیر می کنند که نوشیدنی حاصل از نظر طعم و مزه تا حدودی مشابه کفیر اصیل، تند و ترش است، اما تولید الکل آن به زیر / درصد می رسد. بنابراین تفاوت نوشیدنی کفیر با نوع اصیل آن غالبا در حذف الکل است.

دوره مقدماتی php

او افزود: این نوشیدنی از نظر ظاهر مشابهت زیادی با دوغی که مستقیم از شیر تهیه می شود، دارد و از نظر طعم تند و ترش و غلظت با آن تفاوت می کند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه چون غلظت کفیر بیشتر از دوغ است و هر چه نوشیدنی غلیظ تر باشد خواص زیادتری خواهد داشت، گفت: کفیر در اولویت مصرف قرار دارد به ویژه اینکه در مقایسه با دوغ از میزان بسیار کم نمک در آن استفاده می شود.

این متخصص صنایع غذایی در مورد درج کلمه پروبیوتیک بر روی بسته بندی برخی از نوشیدنی های کفیر گفت: هر نوشیدنی کفیر، پروبیوتیک و فراسودمند نیست. زمانی یک نوشیدنی، پروبیوتیک در نظر گرفته می شود که ماندگاری باکتری های پروبیوتیک آن در روده زیاد و در برابر اسید معده مقاوم و میزان مشخص و تعریف شده ای از این باکتری ها در محصول موجود باشد. ضمن اینکه محصولات پروبیوتیکی زمانی بهترین تاثیرات درمانی را دارند که مرتب و در دراز مدت مصرف و به نحو مطلوبی نگهداری شوند. پروبیوتیک‌ها میکرو ارگانیسم‌های زنده‌ای هستند که مصرف کافی آن ها سبب نمایان شدن اثرات سلامت بخش در بدن مصرف کننده می‌شود.

به گفته دکتر دباغ مقدم هر دو لیوان دوغ یا کفیر به اندازه یک لیوان شیر یا ماست خواص تغذیه ای دارد و افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز که به راحتی شیر را هضم نمی کنند می‌توانند از این نوشیدنی به میزان بیشتری استفاده کنند.

این متخصص تصریح کرد: کفیر و دوغ به دلیل اینکه توسط مخمرها تخمیر می شوند در اثر نگهداری در بیرون از یخچال و در هوای گرم گازدار می شوند و برای اینکه این نوشیدنی‌ خواص تغذیه ای خود را حفظ کند و ماندگاری بالایی داشته باشد باید تا زمان مصرف، مانند دوغ در یخچال نگهداری شود.

منبع: سلامت آنلاین

 


مواد غذایی مناسب برای روزهای سرد

مخاطب را با ارائه مطالب صحیح و بروز رسانی شده یاری و راهنمایی نماید.

خلاصه کلام، کفیر یک ابر نوشیدنی طبیعی می باشد که مصرف مداوم آن باعث سلامتی بیشتر و افزایش طول عمر شما خواهد شد. مصرف کفیر از زمانی که در شکم مادرتان باشید تا سنین بسیار بالا، فوق العاده مفید و سلامتی بخش می باشد.

اگر شما از افراد خودمراقب هستید و برای سلامتی خود ارزشی قائلید، باید هر شب یک لیوان کفیر را تناول نمائید. در سالهای قبل از افراد کمی با فواید چای سبز آشنا بودند، چایی که هزاران سال است در چین به عنوان چای سلامتی مصرف می گردد، ولی حالا چای سبز وارد ذنجیره مصرف بسیاری از ایرانیانی که به سلامتی خود اهمیت می دهند و خودمراقبتی می کنند، شده است.

کفیر نیز از بیش از سال پیش به عنوان یک محصول خوراکی شفابخش نزد مردم قفقاز شناخته شده می باشد. اما نام کفیر چند سالی بیشتر نیست که با دوغ های کارخانه پگاه بر سر زبان مردم ایران افتاده، و هنوز فرهنگ استفاده از کفیر جایگاه خود را در ذنجیره غذائی ایرانیان، نسبت به خواص بیشماری که دارد باز ننموده است.

البته ذکر این نکته بسیار ضرروی می باشد، که دوغ های صنعتی که کارخانه های معروف به عنوان کفیر تولید می کنند، اصلا خواص کفیر طبیعی را ندارند. به جهت زمان بر بودن استفاده از قارچ های زنده، دوغ های کارخانه ای با استارتر خشک شده قارچ کفیر که از کشور روسیه یا اوکراین وارد می شود تهیه می شوند. در واقع فرایند تخمیر شیر در دوغ های شرکتی با نام کفیر، توسط باکتری های مفید کفیر زنده صورت نمی گیرد. پس دوغ کفیری که در فروشگاه ها به فروش می رسد، اصلا خواص کامل این ماده سلامتی بخش را ندارد، هر چند که مصرف آن بهتر از دوغ معمولی و بسیار بسیار بهتر از نوشابه های سیاه، ق و زرد می باشد.

بهترین کفیر، کفیری است که خود شما در منزل و با قارچ زنده کفیر تولید نمائید. با خواندن طرز تهیه کفیر متوجه تفاوت فاحش کفیر واقعی با دوغ کفیر صنعتی خواهید شد.

پس وقتی صحبت از خواص کفیر می شود منظور ما کفیری است که به طور طبیعی از تخمیر شیر به وسیله قارچ های زنده کفیر توسط خود شما تهیه شده است، که اصطلاحا به آن کفیر خانگی یا کفیر طبیعی می گویند.

به طور کلی کفیر یک مایع شبیه دوغ ماست می باشد که حاصل فعالیت تخمیری بیش از نوع مختلف باکتری و تک سلولی مفید می باشد، که در شکلی شبیه قارچ در کنار هم زندگی مسالمت آمیزی دارند. اگر با فرآیند تولید نان آشنائی داشته باشید، برای تهیه نان از ماده ای به نام خمیر ترش که درواقع یک تک سلولی زنده می باشد، استفاده می نمایند؛ فعالیت تخمیری این تک سلولی با آب و آرد در دمای زندگی ( تا درجه سانتیکراد) باعث تهیه خمیر نان های خوشمزه ای می شود که هر روز میل می نمائید.

قارچ کفیر نیز یک موجود زنده می باشد که با تخمیر انواع شیر یک سوپر پروبیوتیک طبیعی را برای ما فراهم می آورد که در بین تمامی خوردنی های روی زمین مقام اول خوردنی های پروبیوتیک را دارد. اینکه پروبیوتک چیست و چه فوائدی دارد رو در این مقاله می توانید به طور کامل مطالعه نمائید، همینقدر بدانیم که پروبیوتیک مجموعه ای از باکتری های مفید زنده هستند که باعث هضم غذا، پاکسازی روده از مواد مضر و تولید انواع ویتامین و آنتی بیوتیک های طبیعی در دستگاه گوارشی ما می شوند.

همه ما می دانیم که منشاء بسیاری ازبیماری ها و عدم سلامتی انسان به موادی که می خوریم و طرز کار دستگاه گوارش مرتبط می باشد، اینجاست که خوردن مداوم کفیر به عنوان یک ابر پروبیوتیک طبیعی با داشتن بیش از بیلیون تک سلولی و باکتری مفید در هر لیوان باعث افزایش سلامتی و طول عمر ما می شود.

لطفا توجه داشته باشید که کفیر یک قرص یا داروی شیمیائی نیست، تاثیرات مثبت کفیر در بدن، مانند هر ماده طبیعی دیگر، هنگام استفاده مداوم آن نمایان خواهد شد. برای حداقل یک ماه، هر شب یک لیوان کفیر بنوشید، تا تاثیر آن را در سلامتی به خصوص در پوست و موی خود کاملا لمس نمائید.

علاوه بر باکتری های مفید، کفیر مملو از ریز مغذی های بسیار حیاتی برای تک تک سلول های بدن ما می باشد که در کمتر مواد غذائی وجود دارد. موادی مانند:

و مواد مفید دیگری که تاثیر شگرفی در ایجاد سلامتی و افزایش طول عمر خواهند داشت.

همین امروز کفیر را وارد ذنجیره غذائی خود نمائید تا طعم نعمت سلامتی با استفاده از محصولات طبیعی را تجربه نمائید.

تحقیقات پزشکی نشان داده که مصرف مواد غذائی تخمیری باعث از بین رفتن انواع مخلفی از تومورهای سرطانی در حیوانات آزمایشگاهی می شود. به عنوان مثال در تحقیقی که در ژورنال علم لبنیات انتشار یافته، نشان داده که مصرف روزانه کفیر باعث جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی سینه می شود و مقاومت سلولی بدن (immune cells) در مقابل دچار شدن به انواع بیماری ها را افزایش می دهد.

اسید لاکتیک خاص (dextrorotatory) تولید شده در فرآیند تخمیر شیر یکی از مواد فوق العاده مفید و بسیار کمیاب برای سلول های بدن ما می باشد، این ماده باعث از بین رفتن انواع قارچ ها و سم های تولید شده آنها در بدن ما می گردند. به عنوان مثال سمی که تولید نوعی قارچ در انواع آجیل به خصوص بادام زمینی می باشد باعث حساسیت در بسیاری از انسان ها می شود، مصرف روزانه کفیر می تواند با از بین بردن قارچ های میکروسکوپی و سموم آن ها در بدن ما که عوامل آلرژی زا می باشند به درمان انواع حساسیت ها کمک شایانی نماید

با توجه به باکتری های زنده و مفید، کفیر در  مداوای انواع اسهال و بیماری های دستگاه گوارش بخصوص روده های کوچک و بزرگ شهره می باشد. تحقیقات نشان داده، کودکانی که معده ای ضعیف دارند و با خوردن بعضی از مواد غذائی مانند میوه های بهاری گرفتار مشکل اسهال می گردند با خوردن مداوم کفیر مداوا می شوند.

دفعه بعد که قسمتی از بدن مثلا گلویتان چرک کرد و نیاز به آنتی بیوتیک پیدا نمودید، حتما دو لیوان کفیر را روزانه مصرف نمائید تا تاثیر شگرف آنرا در بهبودی خود ببینید. تحقیقات بسیاری نشان داده است که کفیر با داشتن انواع مواد مفید و تولید آنتی باکتریال های طبیعی، باعث بالا رفتن سیستم مقاومت بدن شما در مقابل انواع بیماری ها بخصوص سرما خوردگی ها شده و بدنی سالم را به شما هدیه می دهد.

کفیر با داشتن گستره زیادی از انواع ویتامین و مواد معدنی یک جایگزین طبیعی برای قرص های صنعتی ویتامین و مینرال می باشد. مدتهاست که می دانیم، سلامتی ما وابسته به سلامتی سلول های ماست و سلامتی سلول های ما وابسته به ویتامین ها و مواد معدنی می باشد. کفیر می تواند نقش بسیار پر رنگی در رفع گرسنگی سلول های بدن ما مانند پوکی استخوان ایفا نماید. مطئن باشید بعد از یکماه مصرف روزانه کفیر، تاثیر شگرف آنرا در افزایش سلامتی و شادابی پوست و موی خود خواهید دید.

تحقیقات نشان داده است که خوردن یک لیوان کفیر در هر ساعت پس از یک ماه تاثیر بسیار زیادی در کاهش فشار خون و ماندن در محدوده نرمال فشار دارد. همچنین مصرف کفیر با کاهش کلسترول بد خون نقش مهمی در جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی دارد.

کفیر با داشتن ماده کمیاب تریپتوفان و انواع اسید آمینه های ضروری اثر قرص های آرام بخش را به صورت طبیعی و بدون هیچگونه ضرر جانبی دارد، تحقیقات نشان داده، مصرف مداوم کفیر باعث آرامش بیشتر و داشتن روحیه شادتر خواهد شد. مصرف روزانه یک لیوان کفیر مخلوط با یک قاشق عسل از افسردگی های فصلی جلوگیری می نماید.

کفیر با داشتن باکتری های بسیار مفید و خاصیت ضد قارچ و میکروبی که دارد به طور شگفت آوری باعث بهبود و گاها درمان بیماری های زنانگی بر اثر قارچ و رفع سوزش های آن می شود. برای درمان اینگونه بیماری ها علاوه بر تناول مداوم کفیر که باعث تنظیم و درمان دستگاه گوارش و ادرار خواهد شد، برای چند شب کفیر خالص را مانند کرم های مخصوص اینکار، در موضع دوش بگیرید. و یا در یک تشت آب ولرم یک لیوان کفیر را مخلوط کرده و برای نیم ساعت در تشت نشسته تا از شر سوزش های دیوانه کننده بر اثر قارچ های عفونی راحت شوید. توصیه اکید می نمائیم، در هر حال اول به پزشک متخصص مراجعه نمائید و در صورت تشخیص پزشک و عفونت بر اثر قارچ از کفیر برای درمان کمکی استفاده نمائید.

کفیر با تنظیم کردن باکتری های داخل دستگاه گوارش و کبد و ایجاد سلامتی بیشتر در آنها و  با داشتن مواد معدنی کمیابی چون بیوتین باعث بهبود بسیار زیاد در پوست و موی شما خواهد شد. برای دیدن این تغییر هر شب یک لیوان کفیر را قبل از خواب تناول نمائید، و پس از یکماه پوست و موی خود را مقایسه نمائید و تاثیر معجزه آسای این ابر خوردنی را مشاهده نمائید. همچنین با استفاده از کفیر به عنوان ماسک پوست می توانید پوستی شفاف و بدون لک داشته باشید. برای اینکار قاشق غذاخوری کفیر را با یک قاشق چایخوری روغن بادام تلخ مخلوط نمائید و هر شب  بر روی پوست خود مالیده و پس از دقیقه صورت خود را بشوئید.

از همه اینها گذشته کفیر بنا به نوع تهیه آن دارای طیف گسترده ای از طعم های خوشمزه برای هر سلیقه ای می باشد و خوردن آن در کنار غذا و یا مخلوط با انواع میوه، عسل یا سبزیجات  لذت بخش می باشد. نکته خیلی مهم، خریداری دانه های کفیر از فروشنده معتبر قارچ کفیر می باشد، تا از کیفیت و سلامتی قارچ ها اطمینان داشته باشید.

اگر شما از مصرف کفیر و تاثیر این ماده خارق العاده در سلامتیتان تجربه ای دارید لطفا با ما در قسمت نظرات همین صفحه به اشتراک بگذارید:

دوست گرامی به طور کلی کفیر نیز مانند دیگر لبنیات طعمی مطبوع دارد، شاید کمی شبیه ماست شل، اما دقیقا مانند ماست، چون نسبت به طرز تهیه آن طعم آن نیز متفاوت می شود نمی توان گفت که شیرین یا ترش است؛ در واقع با تغییر اندکی در زمان، دما، مقدار و نوع شیر می توان طیف گسترده ای از طعم های کفیر، مانند: شیرین، ملس و ترش را تولید نمود.

برای آگاهی از چگونگی طرز تهیه کفیر با طعم های متفاوت، لطفا از این لینک قسمت ریزه کاری های تهیه کفیر بازدید نمائید.

به طور کلی کفیری خوب می باشد که به ذائقه و طبع شما سازگارتر باشد، و نمی توان یک نسخه کلی برای همه بابت آن پیدا نمود، پس شما هستید که با مصرف انواع کفیر طبیعی که با قارچ کفیر تهیه کرده اید، تشخیص می دهید که کدام بهتر است، خیلی سخت نگیرید چون پروبیوتیک ها که تاثیر گذارترین ماده کفیر در سلامتی می باشند، به اندازه کافی در هر کفیری که به صورت طبیعی درست شده است وجود دارد.

به هر حال، به نظر من کفیر ترش مانند مواد غذائی ترش، اشتها آور تر و هم زمان چربی سوزتر می باشد و همچنین دارای ویتامین های بیشتری از گروه ب می باشد. احتمالا کفیر ترش دارای ریز مغذی های بیشتری از کفیر شیرین می باشد، البته این نظر به صورت تجربی می باشد و من هیچ پشتوانه علمی بابت آن پیدا نکرده ام.

کفیر تولید شده از شیر گاو که متداولترین نوع کفیر می باشد در گروه لبنیات قرار می گیرد، اگر فردی از طرف پزشک منع مصرف لبنیات (مثلا به علت داشتن سنگ کلیه) نداشته باشد، به طور حتم می تواند کفیر نیز استفاده نماید و مطمئنا برای او مفید واقع خواهد شد.

اما از طرف دیگر مواد غذائی که از نظر طب سنتی در زمره مواد غذائی سرد طبقه بندی می گردند (مانند کفیر شیر گاو) معمولا برای سنین بالا به تنهائی مناسب نیستند و شاید باعث کرختی و درد های عضلانی یا استخوانی گردند. اما خوشبختانه می توان مواد سرد را با مواد گرم همگون؛ مخلوط و استفاده نمود تا از خواص آن بهره بگیریم. که در مورد کفیر بسته به ذائقه فرد مصرف کننده می توانید آن را با یکی از مواد عسل، عرق نعنا یا پودر زنجبیل و زیره مخلوط نمود و مصرف نمائید.

همچنین می توانید به جای شیر گاو برای تولید کفیر، از شیر انواع مغزها مانند بادام یا بادام هندی برای تولید کفیر استفاده نمائید که در آن صورت طبع کفیر تولید شده گرم خواهد شد. دستور تهیه کفیر از مغزآجیل را می توانید در این لینک مشاهده نمائید.

ضمنا برای افراد دیابتی بهترین کفیر، کفیر شیر شتر (حاصل از تخمیر شیر تازه شتر توسط قارچ کفیر) می باشد. استفاده مداوم کفیر شیر شتر، کمک شایانی به درمان دیابت خواهد نمود.

توجه نمائید که دلائل ایجاد جوش بسیار مختلف می باشد و نمی توان از هیچ نسخه واحدی برای بهبود جوش های مختلف استفاده نمود.

اما از آن جایی که یکی از علل اصلی جوش های صورت عدم کارکرد صحیح سیستم گوارش می باشد، مصرف روزانه یک لیوان کفیر در دراز مدت کمک شایانی به داشتن پوست بهتر و همچنین و بهبود کیفیت موی سر خواهد کرد.

توجه نمائید که مصرف کلیه خوراکی های بسته بندی شده و آماده مصرف مانند بیسکوئیت، پفک، چیپس، پاستیل، سوسیس، کالباس، اسنک، انواع نوشابه و .. مهمترین عامل ایجاد جوش و تخریب سلامت عمومی بدن می باشد. پس علاوه بر مصرف کفیر سعی کنید بیشتر از غذاهای خانگی، میوه و سبزیجات و برای تنقلات از آجیل خام استفاده نمائید.

کوروش سنندج (تایید نشده) در – :

kefirgrains در – :

با یکبار تهیه قارچ کفیر میتوان همیشه از آن استفاده نمود، البته به شرط تولید کفیر یا نگهداری صحیح به صورت مداوم، که می توانید طرز تهیه و نگهداری صحیح قارچ کفیر را در این مطب به صورت کامل مطالعه فرمائید.

محصولات ما را به صورت طبقه بندی شده در این صفحه خواهید دید و در صورتی که نیاز به مشاهده ارزش غذایی و اطلاعات بیشتر از هر محصول داشتید روی آن کلیک کنید

احتمالا داستان اختراع ماست هم داستانی تخیلی و کاملا ناخودآگاه بوده. چوپانان برای حمل و نگهداری شیر از پوست شکم بز استفاده می‌کردند پس احتمالا بعد از مدتی باکتریها شیر را تخمیر کرده و ماست را می‌سازند مایعی تقریبا سیال و تقریبا نیمه سفت مواجه شده‌اند.

ماست از تخمیر قند شیر (لاکتوز)حاصل می‌شود. باکتری ویژه تهیه ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می‌کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می‌دهد.مزه ترش و تند ماست بخاطروجود اسید لاکتیک است.

بخش بزرگی از تولیدات شرکت کاله معطوف به تولید ماست است. ماست سون پرچمدار محصولات ماست کاله است. ماست سون تنوع گسترده‌ای داشته و انواع بسته بندی‌ها و تنوع میزان چربی، ماست سون را به محبوب‌ترین و پرمصرفترین ماست خانواده‌های ایرانی تبدیل کرده است.

پنیر مثل شیر، غذایی باستانی است. اختراع پنیر را نمی‌شود به یک قوم یا تمدن خاص نسبت داد. اما احتمالا اولین نفرات استفاده‌کننده از پنیر چوپانانی از ماورالنهر یودند که برای نگهداری شیر از پوست شکم بز استفاده می‌کردند و فرآیند تبدیل شیر به پنیر را به صورت ناخودآگاه انجام داده‌اند. پنیر از دیرباز به عنوان ماده‌غذایی سالم، ساده، لذیذ و انرژی‌زا مورد استفاده تمامی کشورها بوده و بخش مهمی از سبد غذایی خانوارها را شامل می‌شود.

محصولات پنیری شرکت کاله طیف گسترده‌ای به لحاظ تنوع دارند. پنیرهای پروسس و کارخانه‌‌ای با درصد چربی‌های متفاوت، بافت‌های مختلف (مثل انواع پنیرهای صبحانه شامل : پنیر آمل، پنیر لبنه، پنیر ماسکارپونه، پنیر خامه‌ای و ) و همین‌طور پنیرهای طبیعی دست‌ساز (مثل گودا، پستو، بلوچیز، پارمسان و ) برای جلب سلیقه‌های خاص‌تر و تجربه‌های جدید بخشی از تولیدات پنیری کاله هستند.

شیر، این مایع سرشار از زندگی و اولین غذای حیات‌بخش هر انسان دیرپاترین نوشیدنی به همراه آب برای انسان است. قدمت شیر تولیدی به اولین روزهای تمدن و اهلی‌کردن حیوانات می‌رسد. هیچکس از اهمیت شیر غافل نیست. شیر منبع فوق‌العاده پروتئین، مواد موردنیاز بدن مثل کلسیم، فسفر، منیزیم و پتاسیم و ویتامین‌های آ، ب، ب، ب، ب، ث، د، کا، ئی، نیاسین، و اسید فولیک است. بیشترین سهم تولیدی شیر توسط گاو بوده و تقریبا درصد شیر مصرفی جهان را شامل می‌شود.

شرکت کاله روزانه در حدود تن شیر خام را از واحد تولیدی را برای تولیدات لبنی خود تهیه می‌کند. در این سیستم هزینه شیر بر اساس کیفیت آن به دامداران سنجیده می‌شود تا هم از صنعت دامداری و هم از حقوق مصرف‌کننده حمایت شود. بخشی از این مواد خام اولیه برای تولید شیر مصرف می‌شود انواع شیرهای طعم‌دار، درصد چربی‌های مختلف و همینطور شیرهای با ماندگاری بالا از محصولات شیری کاله است.

دسر یا واژه معادل فارسی آن پِی‌غذا نام عمومی مواد غذایی عموما شیرینی است که بعد از غذای اصلی سرو می‌شود. دسر از واژه فرانسوی کهن desservir به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده‌است. دسرهای تولیدی شرکت کاله غالبا با محصولات لبنی غنی‌شده درست شده و با انواع مختلف میوه‌ها، اسانس‌ها، ملزومات آشپزی اصیل ایرانی طعم‌دار شده است تا طیف گسترده‌تری از ذائقه‌ها را راضی کند. انواع کیک و پای،دسر نوشیدنی‌های طعم‌دار، نوشیدنی‌های با پایه قهوه مثل انواع سولاته از محصولات دسری کاله هستند.

دوغ معروف‌ترین نوشیدنی حاصل از شیر است. دوغ در گذشته یکی از فرآورده‌های جانبی کره محسوب می‌شد. برای تهیهٔ آن، ابتدا ماست پرچرب را با آب رقیق می‌کردند، سپس با استفاده از مشک، چربی آن جدا شده و باقی‌مانده به‌عنوان دوغ مصرف می‌شد. دوغ بنا به سابقه تاریخی آن در گستره فلات ایران در هر منطقه دارای طعم، غلظت و بوی خاصی است. تولید نوشیدنی‌های لبنی، مثل دوغ کفیر، لاکی دو علاوه بر دوغهای سنتی و اصیل با طعمهای مختلف و بسته بندی‌های وزنی متنوع بخشی از تلاش کاله برای جلب سلایق مختلف دوستداران نوشیدنی سلامت و خوشمزه‌ای مثل دوغ در سراسر کشور است.

خامه یا شکل سنتی‌تر آن یعنی سرشیر یکی از فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر تهیه می‌شود. خامه در تعریف علمی پیش از مرحله هموژنیزه کردن (مخلوط شدن ذرات شیر) در لایه‌های بالای شیر تولید می‌شود. فرآیند تولید سرشیر در گذشته وقت‌گیر و کم‌بازده بود اما امروزه با استفاده از روش سانتریفوژ و بوسیله دستگاه سپراتور چربی از سایر اجزاء شیر تفکیک می‌شود.

خامه بعلت بافت و طعم ویژه عالی و همینطور ترکیب سرشار از انرژی و مواد موردنیاز بدن یک پیشنهاد مناسب برای صبجانه و بویژه کودکان در حال رشد بوده و شرکت کاله با تولید انواع خامه‌های طعم دار و در بسته‌بندیهای متنوع دست خریداران را برای انتخاب باز گذاشته است. خامه‌های طعم دار شده با هویج، عسل و حتی خرما ازاین دست محصولات مربوط به صبحانه است. از طرفی بخش دیگری از تولید خامه معطوف به خامه های مختص شیرینی‌پزی بوده که مورد پسند و استقبال مشتریان قرار گرفته است.

کره محصول جانبی سرشار از پروتئین و انرژی است. کَره در اصل روغنی است که از خامهٔ شیر یا دوغ می‌گیرند. کره روغن ناگداخته و چربی‌ای است که از چرخ‌کردن شیر در چرخ‌های کره‌گیری به دست می‌آید. کره در دمای اتاق به صورت جامد بوده و در برابر با گرما شل شده و به حالت مایع در می‌آید. کره در فرهنگ ایرانی بیشتر در وعده صبحانه به همراه پنیر یا مربا مصرف شده و در آشپزی نیز کاربرد گسترده‌ای دارد. شرکت کاله کره‌های بسیار متفاوتی را تولید می‌کند که اساس مزه و طعم هر کدام از این محصولات برگرفته از رسپی کره‌های ملل مختلف است. کاله با تولید و عرضه انواع کره‌های فرانسوی، یو اس، دویچه مارکن ،ایرلندی شما را به سرزمینی از طعم‌های هیجان‌انگیز کره‌ای دعوت می‌کند. تا علاوه بر وعده صبحانه، ماده مناسبی برای آشپزی و داشتن طعمهای جدید در غذاها فراهم شود.

بستنی بدون شک محبوب‌ترین دسر دنیاست.در تعریف علمی، بستنی دسری منجمد با حداقل 10 درصد چربی شیر است. اولین کارخانه بستنی سازی جهان در سال 1851 در آمریکا شروع به کار کرد. بستنی رفته رفته با سفر به هر منطقه جغرافیایی خاص طعم‌های بیشماری را شامل شد. اولین حضور بستنی به شکل امروزی در ایران را باید در دوره قاجار جستجو کرد. جاییکه نوعی بستنی به نام بستنی اکبر مشتی با طعم زعفران ایرانی کام تهرانیها را شیرین کرد. امروزه بستنی طیف متنوعی از مزه‌ها، رنگها و طعم ها را داراست. کاله با حجم بالای تنوع در تولید بستنی و تولید بستنی‌هایی با مزه و طعمهای جدید و انواع مختلف مثل یخی، روکش‌دار، پذیرایی، چوبی و . یکی از مطرح‌ترین نامها برای جلب سلیقه و ذائقه مشتریان بستنی است.

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لونگان x بخوانید...