about 40-100, see text
خُرفه (نام علمی: Portulaca) سردهای است از خُرفهئیان علفی یکساله گوشتی گسترده بر روی زمین با ۴۰ تا ۱۰۰ گونه که برگهای قاشقیشکل و ساقههای قرمز و گلهایی دارند که در نور خورشید میشکفد.همچنین این گیاه از مقاومت خوبی به خشکی برخوردار است.
به گیاه پرپهن در این سرده نیز خرفه میگویند. بلبن یا بلبهن نیز نام های باستانی این گیاه است که در نزهت نامه علایی آمده است.
برابرنهادههای فرهنگستان زبان فارسی: دفتر هشتم. بازدید: نوامبر ۲۰۱۱.
See text
خُرفهایان (Portulacaceae) تیرهای از میخکسانان علفی یا درختچهای با حدود بیست سرده و ۵۸۰ گونه که پراکنش جهانی دارند، اما بیشتر در مناطق نیمهخشک نیمکره جنوبی مثل آفریقا و استرالیا و آمریکای جنوبی میرویند.
CaryophyllineaePolygonineae
Centrospermae
میخکسانان (نام علمی: Caryophyllales) راستهای از گیاهان گلدار هستند.
این راسته، راستهای بزرگ از دولپهایهای اغلب علفی شامل گروههای گیاهی گوشتخوار با ۳۳ تیره و دارای تمکن مرکزی است.
کاکتوسها، ریواس، میخک، تاج خروس، گیاه گز، و بیشتر گیاهان گوشتخوار از این راسته هستند.
خواص خرفه ویکی پدیا
بسیاری از میخکسانان گیاهان گوشتی هستند و ساقه یا برگی گوشتیمانند دارند.
Wikipedia contributors, “Caryophyllales,” Wikipedia, The Free Encyclopedia, (accessed November 25, 2009).
تیغنی ها به آن پرپین میگویند
پَرپَهَن (پرپین) (نام علمی: Portulaca oleracea) گیاهی است از سرده خُرفِه یکساله با برگهای ضخیم آبدار سبز با ساقههای قرمز و گلهای زرد یا سفید کوچک و تخمهای سیاه ریز که خواص دارویی دارند.
پرپهن وحشی علفهرزی است آبدار که در شرایط گرم و خشک به خوبی رشد میکند و توسط بذر و نیز در صورت مرطوب بودن خاک توسط قطعات ساقه تکثیر مییابد.
پرپهن خاکهای شل و غنی شنی را ترجیح میدهد، اما میتواند در دامنه گستردهای از خاکها و شرایط اقلیمی مختلف رشد کند. این گیاه آنقدر گوشتی است که میتواند پس از قطع شدن همچنان زنده بماند و حتی بذر تولید کند و به همین دلیل از بین بردن و کنترل آن بسیار دشوار است.
تکثیر پرپهن از طریق کاشت بذر آن صورت میگیرد. بذر را مستقیماً در مزرعهٔ اصلی در ماههای اردیبهشت تا تیر ماه میکارند.
خاک مزرعه باید غنی باشد و چون احتیاج به آب زیادی دارد، آبیاری آن باید مرتباً صورت گیرد.
خواص خرفه ویکی پدیا
در ایران معمولاً پرپهن را میکارند، ولی نوع وحشیاش نیز در مناطق شمالی ایران، در اطراف رشت، لاهیجان، تهران، تفرش و اراک بهطور خودرو میروید و در استانهای جنوبی از جمله استان بوشهر بعنوان یک سبزی بسیار پرکاربرد کاشته و با انواع غذاها از جمله نوعی ماهی حشینه شور آبنمکآوری شده یا ماهی نمکسود استفاده میشود.
نکته جالب نام این گیاه است که در استان خوزستان بسیار کاشت میشود و تیغنی ها به آن پرپین نیز می گویند
در فارسی و عربی:
بخله، بخیله، بقلة فاطمه، بقلةالزهراء، بقلةالمبارکه، بقلهٔ لینه، بَلبن، بوخِل، بوخِله، بیخله، بیخیله، تورک، چَکوک، ختفرج، خرفه، خسیب، خفرج، دندان سا، رجله، زریرا، عرفج، عرفجین، فرفحیز، فرفخیز، فَرفَه، فَرفَهن، فرفین، فرفینه، فرفیه، قینا، کف، کلنک، کلنکک، گیاه نمناک، مویز آب، وَشفنگ، وَشینَگ، فرفخ، قرفه، غرفه، قلفه، غلفه، پرگو، دگان تِیژکَره (کردی کلهری)
خرفه نام گیاهی است و آنرا بپارسی پرپهن گویند و معرب آن خرفج است و آن بعربی به بقلةالحمقاء معروف است. گویند در اصل بقلةالزهراء بوده و معاندان اهل بیت آنرا برگردانده بقلةالحمقاء خواندهاند.[۱]
وجه تسمیهٔ حمقاء آن است که در مسیل و وادیها و رودخانهها و جاهای نمناک بیجا میروید و اختصاص به محلی ندارد[۲]
طبیعت پرپهن سرد و تر است. قابض و مدر است، مسکن صفراست و حرارت خون و کبد و معده را تسکین میدهد.
پرپهن در رفع سر درد، تسکین عطش، قطع هر نوع خونریزی، خرد کردن سنگ مثانه، کاهش سرفه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رودهها و بواسیر مفید است.
تخم پرپهن ضد کرم کدو است و عصارهٔ ساقه و برگ آن برای بیماری کبد و درد کلیه مفید است. برگ آن دارای ویتامین ث است.
برای اسهال و سوزاک و ترشحات سفید مهبل مفید است و برای بچهها مسهل است. تصفیه کنندهٔ خون، تب بر و ضد سم است.
استعمال خارجی: شیرهٔ گیاه یا له شده آن برای تحلیل ورم و تومور و التیام زخمهای شدید سوختگی، بواسیر، بیماریهای پوستی (چون خارش و جرب)، تحلیل آبسه، گزیدگی نیش حشرات، عقرب و مار گزیدگی مفید است.
پژوهشهای جدید دانشمندان نشان دادهاست که در پرپهن اسید چرب اومگا ۳ وجود دارد، این همان چربی معروفی است که در روغن ماهی یافت میشود و عامل مؤثری در کاهش کلسترول و فشار خون است.
در تحقیقی توسط مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی سمنان اثر ضد اضطرابی عصارهٔ آبی تخم پرپهن در موشهای سوری اثبات گردید.
در بررسیهای پیشین این مرکز نیز خواص ضد تشنجی و ضد دردی عصاره هیدروالکلی پرپهن گزارش گردیدهاست.[۳]
[۸]
خاقانی:
طیان (از فرهنگ اسدی نخجوانی):
مؤسسه تحقیقاتی پژوهشی و اطلاعرسانی طعام اسرار
پرپهن-لغتنامه دهخدا
گیاه نمناک-لغتنامه دهخدا
خرفه-لغتنامه دهخدا
تیغنی ها به آن پرپین میگویند
پَرپَهَن (پرپین) (نام علمی: Portulaca oleracea) گیاهی است از سرده خُرفِه یکساله با برگهای ضخیم آبدار سبز با ساقههای قرمز و گلهای زرد یا سفید کوچک و تخمهای سیاه ریز که خواص دارویی دارند.
پرپهن وحشی علفهرزی است آبدار که در شرایط گرم و خشک به خوبی رشد میکند و توسط بذر و نیز در صورت مرطوب بودن خاک توسط قطعات ساقه تکثیر مییابد.
پرپهن خاکهای شل و غنی شنی را ترجیح میدهد، اما میتواند در دامنه گستردهای از خاکها و شرایط اقلیمی مختلف رشد کند. این گیاه آنقدر گوشتی است که میتواند پس از قطع شدن همچنان زنده بماند و حتی بذر تولید کند و به همین دلیل از بین بردن و کنترل آن بسیار دشوار است.
تکثیر پرپهن از طریق کاشت بذر آن صورت میگیرد. بذر را مستقیماً در مزرعهٔ اصلی در ماههای اردیبهشت تا تیر ماه میکارند.
خاک مزرعه باید غنی باشد و چون احتیاج به آب زیادی دارد، آبیاری آن باید مرتباً صورت گیرد.
خواص خرفه ویکی پدیا
در ایران معمولاً پرپهن را میکارند، ولی نوع وحشیاش نیز در مناطق شمالی ایران، در اطراف رشت، لاهیجان، تهران، تفرش و اراک بهطور خودرو میروید و در استانهای جنوبی از جمله استان بوشهر بعنوان یک سبزی بسیار پرکاربرد کاشته و با انواع غذاها از جمله نوعی ماهی حشینه شور آبنمکآوری شده یا ماهی نمکسود استفاده میشود.
نکته جالب نام این گیاه است که در استان خوزستان بسیار کاشت میشود و تیغنی ها به آن پرپین نیز می گویند
در فارسی و عربی:
بخله، بخیله، بقلة فاطمه، بقلةالزهراء، بقلةالمبارکه، بقلهٔ لینه، بَلبن، بوخِل، بوخِله، بیخله، بیخیله، تورک، چَکوک، ختفرج، خرفه، خسیب، خفرج، دندان سا، رجله، زریرا، عرفج، عرفجین، فرفحیز، فرفخیز، فَرفَه، فَرفَهن، فرفین، فرفینه، فرفیه، قینا، کف، کلنک، کلنکک، گیاه نمناک، مویز آب، وَشفنگ، وَشینَگ، فرفخ، قرفه، غرفه، قلفه، غلفه، پرگو، دگان تِیژکَره (کردی کلهری)
خرفه نام گیاهی است و آنرا بپارسی پرپهن گویند و معرب آن خرفج است و آن بعربی به بقلةالحمقاء معروف است. گویند در اصل بقلةالزهراء بوده و معاندان اهل بیت آنرا برگردانده بقلةالحمقاء خواندهاند.[۱]
وجه تسمیهٔ حمقاء آن است که در مسیل و وادیها و رودخانهها و جاهای نمناک بیجا میروید و اختصاص به محلی ندارد[۲]
طبیعت پرپهن سرد و تر است. قابض و مدر است، مسکن صفراست و حرارت خون و کبد و معده را تسکین میدهد.
پرپهن در رفع سر درد، تسکین عطش، قطع هر نوع خونریزی، خرد کردن سنگ مثانه، کاهش سرفه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رودهها و بواسیر مفید است.
تخم پرپهن ضد کرم کدو است و عصارهٔ ساقه و برگ آن برای بیماری کبد و درد کلیه مفید است. برگ آن دارای ویتامین ث است.
برای اسهال و سوزاک و ترشحات سفید مهبل مفید است و برای بچهها مسهل است. تصفیه کنندهٔ خون، تب بر و ضد سم است.
استعمال خارجی: شیرهٔ گیاه یا له شده آن برای تحلیل ورم و تومور و التیام زخمهای شدید سوختگی، بواسیر، بیماریهای پوستی (چون خارش و جرب)، تحلیل آبسه، گزیدگی نیش حشرات، عقرب و مار گزیدگی مفید است.
پژوهشهای جدید دانشمندان نشان دادهاست که در پرپهن اسید چرب اومگا ۳ وجود دارد، این همان چربی معروفی است که در روغن ماهی یافت میشود و عامل مؤثری در کاهش کلسترول و فشار خون است.
در تحقیقی توسط مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی سمنان اثر ضد اضطرابی عصارهٔ آبی تخم پرپهن در موشهای سوری اثبات گردید.
در بررسیهای پیشین این مرکز نیز خواص ضد تشنجی و ضد دردی عصاره هیدروالکلی پرپهن گزارش گردیدهاست.[۳]
[۸]
خاقانی:
طیان (از فرهنگ اسدی نخجوانی):
مؤسسه تحقیقاتی پژوهشی و اطلاعرسانی طعام اسرار
پرپهن-لغتنامه دهخدا
گیاه نمناک-لغتنامه دهخدا
خرفه-لغتنامه دهخدا
تیغنی ها به آن پرپین میگویند
پَرپَهَن (پرپین) (نام علمی: Portulaca oleracea) گیاهی است از سرده خُرفِه یکساله با برگهای ضخیم آبدار سبز با ساقههای قرمز و گلهای زرد یا سفید کوچک و تخمهای سیاه ریز که خواص دارویی دارند.
پرپهن وحشی علفهرزی است آبدار که در شرایط گرم و خشک به خوبی رشد میکند و توسط بذر و نیز در صورت مرطوب بودن خاک توسط قطعات ساقه تکثیر مییابد.
پرپهن خاکهای شل و غنی شنی را ترجیح میدهد، اما میتواند در دامنه گستردهای از خاکها و شرایط اقلیمی مختلف رشد کند. این گیاه آنقدر گوشتی است که میتواند پس از قطع شدن همچنان زنده بماند و حتی بذر تولید کند و به همین دلیل از بین بردن و کنترل آن بسیار دشوار است.
تکثیر پرپهن از طریق کاشت بذر آن صورت میگیرد. بذر را مستقیماً در مزرعهٔ اصلی در ماههای اردیبهشت تا تیر ماه میکارند.
خاک مزرعه باید غنی باشد و چون احتیاج به آب زیادی دارد، آبیاری آن باید مرتباً صورت گیرد.
خواص خرفه ویکی پدیا
در ایران معمولاً پرپهن را میکارند، ولی نوع وحشیاش نیز در مناطق شمالی ایران، در اطراف رشت، لاهیجان، تهران، تفرش و اراک بهطور خودرو میروید و در استانهای جنوبی از جمله استان بوشهر بعنوان یک سبزی بسیار پرکاربرد کاشته و با انواع غذاها از جمله نوعی ماهی حشینه شور آبنمکآوری شده یا ماهی نمکسود استفاده میشود.
نکته جالب نام این گیاه است که در استان خوزستان بسیار کاشت میشود و تیغنی ها به آن پرپین نیز می گویند
در فارسی و عربی:
بخله، بخیله، بقلة فاطمه، بقلةالزهراء، بقلةالمبارکه، بقلهٔ لینه، بَلبن، بوخِل، بوخِله، بیخله، بیخیله، تورک، چَکوک، ختفرج، خرفه، خسیب، خفرج، دندان سا، رجله، زریرا، عرفج، عرفجین، فرفحیز، فرفخیز، فَرفَه، فَرفَهن، فرفین، فرفینه، فرفیه، قینا، کف، کلنک، کلنکک، گیاه نمناک، مویز آب، وَشفنگ، وَشینَگ، فرفخ، قرفه، غرفه، قلفه، غلفه، پرگو، دگان تِیژکَره (کردی کلهری)
خرفه نام گیاهی است و آنرا بپارسی پرپهن گویند و معرب آن خرفج است و آن بعربی به بقلةالحمقاء معروف است. گویند در اصل بقلةالزهراء بوده و معاندان اهل بیت آنرا برگردانده بقلةالحمقاء خواندهاند.[۱]
وجه تسمیهٔ حمقاء آن است که در مسیل و وادیها و رودخانهها و جاهای نمناک بیجا میروید و اختصاص به محلی ندارد[۲]
طبیعت پرپهن سرد و تر است. قابض و مدر است، مسکن صفراست و حرارت خون و کبد و معده را تسکین میدهد.
پرپهن در رفع سر درد، تسکین عطش، قطع هر نوع خونریزی، خرد کردن سنگ مثانه، کاهش سرفه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رودهها و بواسیر مفید است.
تخم پرپهن ضد کرم کدو است و عصارهٔ ساقه و برگ آن برای بیماری کبد و درد کلیه مفید است. برگ آن دارای ویتامین ث است.
برای اسهال و سوزاک و ترشحات سفید مهبل مفید است و برای بچهها مسهل است. تصفیه کنندهٔ خون، تب بر و ضد سم است.
استعمال خارجی: شیرهٔ گیاه یا له شده آن برای تحلیل ورم و تومور و التیام زخمهای شدید سوختگی، بواسیر، بیماریهای پوستی (چون خارش و جرب)، تحلیل آبسه، گزیدگی نیش حشرات، عقرب و مار گزیدگی مفید است.
پژوهشهای جدید دانشمندان نشان دادهاست که در پرپهن اسید چرب اومگا ۳ وجود دارد، این همان چربی معروفی است که در روغن ماهی یافت میشود و عامل مؤثری در کاهش کلسترول و فشار خون است.
در تحقیقی توسط مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی سمنان اثر ضد اضطرابی عصارهٔ آبی تخم پرپهن در موشهای سوری اثبات گردید.
در بررسیهای پیشین این مرکز نیز خواص ضد تشنجی و ضد دردی عصاره هیدروالکلی پرپهن گزارش گردیدهاست.[۳]
[۸]
خاقانی:
طیان (از فرهنگ اسدی نخجوانی):
مؤسسه تحقیقاتی پژوهشی و اطلاعرسانی طعام اسرار
پرپهن-لغتنامه دهخدا
گیاه نمناک-لغتنامه دهخدا
خرفه-لغتنامه دهخدا
See text
خُرفهایان (Portulacaceae) تیرهای از میخکسانان علفی یا درختچهای با حدود بیست سرده و ۵۸۰ گونه که پراکنش جهانی دارند، اما بیشتر در مناطق نیمهخشک نیمکره جنوبی مثل آفریقا و استرالیا و آمریکای جنوبی میرویند.
جلبک سبز
رویانداران (embryophytes)
†Nematophytes
گیاهان گروه بزرگی از گونههای زنده شامل موجوداتی مانند درختان، علفها، سرخسها و خزهگیان است.
گیاهان موجوداتی عالی هستند که به حیات کمک میکنند و در کشاورزی مؤثر هستند. تعریف کلمهٔ گیاه دشوار است. اگرچه گیاهشناسان محدودهٔ ردهبندی گیاهان را تعریف کردهاند، مرزهای تعیینکننده ردهبندی گیاهان بسیار اختصاصی تر از تعاریف رایج گیاه است. گیاهانی که ما هر روز با آنها مواجه هستیم، معمولاً متعلق به گروه گیاهان آوندی میباشند. ما گیاه را به عنوان یک موجود زنده یوکاریوت و دارای تعداد زیادی سلول تعریف میکنیم که عموماً فاقد اندامهای حسی یا حرکت ارادی بوده و در صورت رشد کامل، دارای ریشه، ساقه و برگ میباشند. اما از نظر گیاهشناسی فقط گیاه آوندی دارای ریشه، ساقه و برگ است. تعریف فراگیرتر گیاه: هر آنچه فتواتوتروف میباشد؛ یعنی غذای خودش را از مواد خام غیرآلی و نور خورشید تولید کند. برای فردی که بر نقش خاصی که گیاهان در یک اکوسیستم بازی میکنند متمرکز شود این تعریف غیر منطقی نیست. اما در بین فتواتوتروفها، پروکاریوتهایی (پیش هسته) مخصوصاً باکتریهای فتواتوتروف و سیانوفیتها وجود دارند. سیانوفیتها را گاهی اوقات، جلبکهای سبز آبی مینامند. در اینجا این مشکل بهوجود میآید که بیشتر مردم از جمله گیاهشناسان قدیمی، قارچ خوراکی را هم گیاه مینامند، در صورتیکه قارچ خوراکی اندام باردهی قارچ میباشد (حوزه قارچها)، و اصلاً فتواتوتروف نبوده، بلکه گندخوار (saprophytic) میباشد و چندین گونه گیاهان گل دار، قارچها و باکتریها وجود دارند که انگلی هستند.
خواص خرفه ویکی پدیا
ما قادر به ارائه پاسخی مطمئن نیستیم. فهرست خصوصیاتی که حوزهٔ ردهبندی گیاهان را از سایر حوزههای زیستشناسی جدا میکند حداقل یک تعریف فنی ارائه میکند اما این تعریف موردپسند همگان قرار نمیگیرد؛ بنابراین تعریف اصطلاح گیاه همیشه به معنی بیشتر موجودات زنده طبقهبندی شده در محدودهٔ ردهبندی گیاهان میباشد. مثلاً اگر جلبکهای سبز به وضوح گیاهانی جزو ردهبندی گیاهان هستند، پس بیشتر مردم اکثر خزههای دریایی را هم که از آغازیان هستند، جزو جلبکهای سبز در نظر میگیرند. مشکل عدم وجود دقت یا توافق که در تعریف گیاه وجود دارد یکی از گفتههای مورد تفاهم است که اغلب در مقالات با آن مواجه میشوند.
ممکن است گیاهان بر مبنای الگوهای رشد فصلیشان مرتب شوند. البته گیاهان ساده مثل جلبکها دوران زندگی کوتاهی دارند و اصطلاحات زیر در مورد آنها بهکار نمیرود اما جمعیت جلبکها عموماً فصلی هستند.
سالانه: زندگی و تولید مثل در یک فصل رشد و نمو.
دوسالانه: زندگی در دو فصل رشد و نمو که تولیدمثل معمولاً در سال دوم اتفاق میافتد.
چند ساله: زندگی در سالهای رشد و نمو طولانی؛ ادامه به تولید مثل در یک مرحله،گیاهان آوندی یا (غیر چوبی) هستند ویا چوبی. گیاه چوبی ممکن است درختانی باشند با یک یا چند تنه و شاخه که روی زمین بوجود میآیند ویا درختچههایی باشند بدون تنه، با شاخههایی که نزدیک سطح زمین قرار دارند.
همچنین ممکن است گیاهان بر اساس چگونگی کاربردشان طبقهبندی شوند. گیاهان غذایی از جمله میوهها، سبزیجات، گیاهان دارویی و ادویهها میباشند.
طرح تاریخ گیاهان زمین مشابه مهرهداران آن است، با امواجی از انقراضها و جانشینیها و پیدایش تصادفی اشکال تازه برای غلبه بر محیط. در دورهٔ دونین، زمانی که جنگلهای اولیه پدید آمدند، ابتدا مجموعهٔ گیاهان دماسبی، پنجهگرگیها و سرخسها گسترش یافتند و گیای (فلورای) غالب زمین را به وجود آوردند. این گیاهان بهوسیلهٔ هاگ تولید مثل میکردند و آب و هوای مرطوب را ترجیح میدادند.[۱۷]
انرژی لازم برای نگهداری جانوران دریایی اولیه باید نخست توسط زیستمندان فتوسنتزکننده تأمین شده باشد، و هنوز هم عمدتاً توسط این زیستمندان تأمین میگردد، ولی زمانی در اواخر دوران پرکامبرین جلبکهای دریایی پرسلولی تکامل یافتند. در مورد گوناگونی یا فراوانی این گیاهان اطلاعات چندانی دردست نیست؛ آنها قاعدتاً به اجتماعات بیمهرگان تنها زیستمندان کوچکی اضافه کردهاند و ممکن است مستقیماً توسط زیستمندان دیگر خورده شده باشند.[۱۸]
باکتریهای خاک، قارچها و اشکال گیاهی پست احتمالاً در دروهٔ کامبرین روی زمین سکنی گزیدهاند، و شاید حاشیهٔ مردابها و خلیجها به انواع گیاهان پرطاقت و نیمهآبزی کمک کرده باشد؛ ولی، نخستین راستههای گیاهان غیر آبزی که نوادگان آنها عناصر اصلی گیاهی خشکی را تشکیل میدهند، در دورهٔ سیلورین پدید آمدهاند. گیاهان اولیه از مردابها و باتلاقها به مناطق مسکونی خشک واقع در زمینهای کوهپایهای گسترش یافتند. با گسترش کمربند سبز زمین، جانوران در حاشیه آن را تعقیب کردند: بندپایان و احتمالاً کرمها، که از خردههای گیاهان و سرانجام از خود گیاهان تغذیه میکردند، از این جانوران بودند. بدینترتیب برای نگهداری از جمعیتهای چهارپایان بزرگ که در طی دورهٔ پیدایش یافتند، روی خشکی انواع شکار وجود داشت.[۱۸]
گیاهانی که دارای دانه و گرده هستند، در دورهٔ دونین تکامل یافتند. آنها در طی دورهٔ کربنیفر شاخه-شاخه شدند؛ در دورهٔ پرمین دودمانی بهنام مخروطیان (کاجها) آغاز به گسترش کرد که در دوران میانهزیستی گیای غالب خشکی شد. چیرگی مخروطیان با پیدایش آب و هوای خشک همراه بود.[۱۸]
تحول دیگری که در اواخر دورهٔ کرتاس روی داد، گسترش ناگهانی گیاهان گلدار برای غلبه بر قلمرو خشکی بود. (امروزه حدود ۰۰۰، ۲۵۰ گونه گیاه گلدار وجود دارد) بهنظر میرسد نخستین گیاهان گلدار گونههای خودرو و فرصتطلبی بودهاند که برای تولید مثل سریع سازگاری یافتند. تخصصیابیهای تولید مثلی، شامل تکوین گلها و پیدایش دستگاههای گردهافشانی حشرهای، به گیاهان گلدار امتیازی عمومی در مقابل مخروطیان بخشید.[۱۸]
جزئیات گوناگونی و وفور گونههای گیاهی طی دورانهای دیرینهزیستی و میانهزیستی تا اندازهٔ زیادی ناشناخته ماندهاست. دگرگونی عمدهای که در عناصر غالب گیای زمین روی میداد، همانند همان چیزی بود که در مورد جانوران هم اتفاق میافتاد، ولی از قرار معلوم این تغییرات مربوط به رخدادهایی نبودند که جانوران را مورد تأثیر قرار میدادند. مثلاً، گیاهان گلدار مدتها پیش از اینکه دایناسورها منقرض شوند، بهخوبی تثبیت شده بودند. افزون بر این، چند موج انقراض چهارپایان که در دوران میانهزیستی روی داد، در تاریخ گیاهان تا جایی که امروزه میدانیم منعکس نشدهاست.[۱۸]
نخل پالمیرای آسیایی
The fruits of Palmyra Palm tree, نخل پالمیرای آسیایی (locally called Thaati Munjelu) sold in a market at Guntur, India.
Turmeric rhizome
Sweet potato, Ipomoea batatas, Maui Nui Botanical Garden
Pandanus amaryllifolius
California Papaya
Carica papaya, cultivar ‘Sunset’
Cymbopogon citratus, lemon grass, oil grass
Pachyrhizus erosus bulb-root. Situgede, Bogor, West Java, Indonesia.
Fuji (apple)
Sprouting shoots of Sauropus androgynus
Cocos nucifera
Solenostemon scutellarioides
خواص خرفه ویکی پدیا
>
گیاه خُرفه بیشتر در غالب یک علف هرز شناخته میشود. با این حال، یک سبزی بسیار مغذی و خوراکی نیز هست. در حقیقت، خُرفه حاوی همهی انواع مواد مغذی، از جمله اسیدهای چرب امگا ۳ میباشد. این مقاله نگاهی دقیق به خُرفه و تاثیرات آن بر سلامت میاندازد.
خُرفه یک سبزی سبز و برگدار است که میتواند به شکل خام یا پخته مصرف شود. در محافل علمی با نام Portulaca oleracea شناخته میشود، از دیگر نامهای این گیاه hogweed کوچک، fatweed و pusley میباشد. ۹۳٪ این گیاه شاداب آب است. ساقههای آن قرمز و کوچک و برگهای آن سبز است. طعم خُرفه ترش و شور مشابه اسفناج یا شاهی است. میتوان از آن در سالاد و ساندویچ به شیوههای مشابه اسفناج و کاهو استفاده نمود.
خُرفه در نقاط مختلف جهان در طیف گستردهای از محیط زیست رشد میکند. این گیاه در باغها و باغچههای پیادهروها رشد میکند. در عین حال میتواند خود را با شرایط خشنتر وفق یابد. به عنوان مثال در خشکسالی، خاک بسیار شور یا خاک خالی از مواد مغذی. خُرفه سابقهایی طولانی در طب سنتی یا طب جایگزین دارد.
تمام این مواد مغذی را فقط با ۱۶ کالری دریافت میکنید! همین امر موجب میشود تا خُرفه یکی از مغذیترین غذاهای این سیاره باشد.
خواص خرفه ویکی پدیا
اسیدهای چرب امگا۳ چربیهای مهمی هستند که بدن نمیتواند آنها را تولید کند. بنابراین باید آنها را از رژیم غذایی دریافت نمائیم. گرچه خُرفه در مجموع حاوی چربی اندکی میباشد، اما بخش اعظم چربیهای آن بهشکل اسیدهای چرب امگا ۳ میباشند. در حقیقت، خُرفه شامل دو نوع اسیدهای چرب امگا ۳ است، ALA و EPA. ALA در گیاهان بسیاری یافت میشود، اما EPA به طور عمده در محصولات حیوانی (مانند ماهیهای چرب) و جلبک یافت میشود. در مقایسه با سایر گیاهان، خُرفه بهطور خارقالعادهای حاوی ALA میباشد، ۵ تا ۷ برابر اسفناج. جالب توجه این است که خُرفه شامل مقادیر کمی EPA است. این نوع از اسیدهای چرب در بدن از ALA فعالتر هستند و به طور کلی در اکثر گیاهانی که روی زمین رشد میکنند، پیدا نمیشود.
گیاه خُرفه سرشار از آنتی اکسیدانهای مختلف و ترکیبات گیاهی سودمند است:
ویتامین C: همچنین به عنوان اسید اسکوربیک شناخته شده است، ویتامین C یک نوع آنتی اکسیدان است که برای نگهداری از پوست، عضلات و استخوان ضروری است.
ویتامین E: خُرفه حاوی مقادیر زیادی ویتامین E به نام آلفا توکوفرول است. این ویتامین میتواند از غشای سلولی در برابر آسیب محافظت کند.
ویتامین A: خُرفه شامل بتا کاروتن است، آنتی اکسیدانی که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود. ویتامین A در سلامت چشم نقش شناخته شدهایی دارد.
گلوتاتیون: این آنتی اکسیدان مهم میتواند از سلولها در برابر آسیب محافظت کند.
ملاتونین: خُرفه همچنین شامل ملاتونین، هورمون تنظیم خواب کمک کند. البته مزایای متعدد دیگری نیز دارد.
بتالائینها: خُرفه بتالائینها را سنتز میکند، بتالائینها آنتیاکسیدانهایی هستند که مانع از تجمع کلسترول بد در بدن میشوند.
طبق مطالعات انجام شده بر روی نوجوانان چاق مشخص شد که دانههای خُرفه کلسترول LDL یا کلسترول بد و سطح تریگلیسرید را کاهش میدهد، که هر دو با افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی در ارتباطند. پژوهشگران این تاثیرات را به آنتیاکسیدانها و ترکیبات گیاهی در دانههای خُرفه نسبت دادهاند.
گیاه خُرفه همچنین حاوی مواد معدنی مهم و متعددی است. منبع خوبی از پتاسیم است، مادهای معدنی که به تنظیم فشار خون کمک میکند. مصرف بالای پتاسیم خطر سکته مغزی را کاهش میدهد و همچنین میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد. خُرفه همچنین منبع عظیمی از منیزیم، یک ماده مغذی فوق العاده مهم که در بیش از ۳۰۰ واکنش آنزیمی بدن مشارکت دارد، است. منیزیم میتواند از بدن در برابر بیماریهای قلبی و دیابت نوع ۲ محافظت کند. خُرفه همچنین حاوی مقداری کلسیم، فراوانترین ماده معدنی در بدن، میباشد. کلسیم در سلامت استخوانها از اهمیت ویژهایی برخوردار است. مقادیر کمی فسفر و آهن نیز در خُرفه یافت میشود. خُرفهی رسیدهتر احتمالا حاوی مقادیر بیشتری مواد معدنی، نسبت به گیاهان جوانتر، است.
از سویی دیگر، خُرفه حاوی مقادیر زیادی از اکسالیت است. این ماده برای افرادی که مستعد سنگ کلیه هستند، مسئلهساز میشود، زیرا اکسالیتها میتوانند به شکلگیری نمک کمک کنند. اکسالیتها همچنین خواص ضد مواد مغذی دارند، بدان معنا که ممکن است در جذب مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم اختلال ایجاد کنند. خُرفههایی که در سایه رشد نمودهاند، در مقایسه با آنهایی که درمعرض نور خورشید هستند، میتوانند حاوی مقادیر بیشتری اکسالیت باشند. اگر اکسالیت موجود در خُرفه شما را نگران میکند آن را به ماست اضافه کنید، زیرا تحقیقات نشان میدهد که مصرف آن با ماست میزان اکسالیت را به طرز قابل توجهی کاهش میدهد.
علیرغم اینکه خُرفه در برخی از فرهنگها به عنوان علف هرز شناخته میشود، اما این سبزی برگدار سرشار از مواد مغذی است.
حاوی آنتیاکسیدان، مواد معدنی، اسیدهای چرب امگا ۳ و ترکیبات گیاهی سودمند است.
این گیاه یکی از مغذی ترین مواد خوراکی روی زمین است. پس سعی کنید آنرا وارد رژیم غذایی خود کنید.
آیا خرفه برای دیابت موثر است
تمام گیاهان روی زمین مفید هستند منشاء تمام بیماریها گوشت است
شمایی که داری منشا بیماریها رو گوشت معرفی میکنی …از شکم نظر نده خواهشا .گوشت ها منبع پروتئن هستند و طبق روایات اهل بیت بسیار نوصیه شدند .مخصوصا گوشت گوسفند .ولی گوشت مرغ نهی شده (چه رسد به نوع امپولیش ؟!) و همچنین گاو را نیز از گوشتش گفته اند کمتر استفاده کنید ولی لبنیات گاو نسبت به گوسفند ارجحیت دارد.
سبزی خرفه هم منسوب و مسمی به نام حضرت فاطمه زهراست و توصیه زیادی به استفاده از ان شده .
هر کس پیرو اهل بیت هست مطالب مربوطش رو گفتم و هر کس دنباله رو شرق و غرب و نظام فاسد سلامت و پزشکی یهودی ،با خودش .
والسلام .
بسیار عالی انسان محترم آن است که زکات علم خود را نشر دهد
خواص خرفه ویکی پدیا
خرفه، به عنوان یک گیاه بومی در ایران شناخته میشود که سابقه کشت آن به بیش از ۲۰۰۰ سال پیش برمیگردد، به طوری که در مناطق جنوبی کشور به عنوان یک سبزی، مورد کشت قرار میگیرد.
به گزارش مشرق، خرفه یا پرپهن (پرپین) با نام علمی Portulaca oleracea از خانواده Oleracea گیاهی است علفی، یکساله با ساقهای گوشت دار، برگهای ضخیم و متقابلِ آبدار و سبز با ساقههای قرمز و گلهای زرد یا سفید کوچک و تخمهای سیاه ریز که خواص دارویی دارند.
این گیاه در اغلب نقاط کره زمین میروید و امروزه هم به صورت خودرو و هم به صورت کشت شده در اغلب کشورها وجود دارد.
خرفه، به عنوان یک گیاه بومی در ایران شناخته میشود که سابقه کشت آن به بیش از ۲۰۰۰ سال پیش بر میگردد، به طوری که در مناطق جنوبی کشور به عنوان یک سبزی، مورد کشت قرار میگیرد و از تخم آن در تزئین انواع شیرینی استفاده میشود.
خواص خرفه ویکی پدیا
در ادامه به برخی از خواص متنوع و خارقالعاده این گیاه باارزش اشاره خواهیم نمود:
در بررسیهای علمی صورت گرفته اثر هیپوگلایسمیک پلی ساکاریدهای موجود در خرفه به اثبات رسیده است.
همچنین یافتههای حاصل از مطالعات مختلف نشان دادهاند مصرف دانه خرفه در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ در مقایسه با متفورمین (داروی اصلی کنترل کننده قند خون در افراد دیابتی) منجر به کاهش معنی داری در گلوکز ناشتای پلاسما و سطح سرمی انسولین میشود.
اثر کاهنده قند خون خرفه شاید به علت تأثیر آن بر ترشح انسولین از طریق بستن کانالهای K+/ATP و تأثیر بر دپولاریزاسیون غشا و ورود کلسیم باشد.
به علاوه مصرف دانه خرفه به طور معنی داری سطح پپتید-۱ شبه گلوکاگون (۱-GLP) را در افراد دیابتی نوع ۲ افزایش میدهد. پپتید-۱ شبه گلوکاگون پپتیدی است که از سلولهای L روده ترشح میشود و دارای عملکردهای فیزیولوژیکی متعددی مانند تقویت عملکرد سلولهای بتا پانکراس، تنظیم ترشح انسولین و ممانعت از رهایی گلوکاگون میباشد.
بنابراین اثرات مفید خرفه بر انسولین شاید از طریق تأثیر بر پپتید-۱ شبه گلوکاگون نیز توجیه شود.
خرفه دارای اسیدهای چرب غیراشباع باارزش غذایی بالا از جمله اولئیک اسید، لینولئیک اسید و لینولنیک اسید میباشد که همگی تنها یک پیوند دوگانه در ساختمان خود دارند و این ترکیبات از جمله مواد آنتیاکسیدانی قوی میباشند و حتی برای تکمیل تغذیه بسیاری از گونههای جانوری، از جمله انسان، ضروری به شمار میروند و به آنها اسیدهای چرب ضروری از لحاظ تغذیهای گفته میشود.
این مواد به گونهای هماهنگ، مهار بروز آنزیمهای اصلی گلیکولیز (فرآیند تجزیه گلوکز به منظور تأمین انرژی بدن) و لیپوژنز (فرآیند سنتز چربی) را تنظیم میکنند، بنابراین کاهش میزان لیپیدهای سرم از جمله کلسترول، تری گلیسرید و افزایش HDL بدینوسیله قابل توجیه میباشد.
علاوه بر این، مطالعات بر روی گیاه خرفه نشان میدهند که این گیاه حاوی انواع آلکالوئیدهای فنولیک میباشد.
آلکالوئیدها از جمله موادی هستند که میتوانند سنتز کلسترول را از طریق مهار مهمترین آنزیم مسیر سنتز کلسترول یعنی هیدروکسی متیل کوآنزیم A ردوکتاز کاهش دهند.
اسیدهای چرب ضروری موجود در خرفه همانند لینولنیک اسید در بدن متابولیزه شده و به ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) تبدیل میشود که در نهایت به پروستاسایکلین تبدیل میشوند.
پروستاسایکلین از ایجاد لخته در عروق جلوگیری و باعث انبساط عروق میشود.
این اسیدهای چرب از تولید ترومبوکسان A۲ که منقبض کننده عروق و جمع کننده پلاکتها هست نیز جلوگیری میکنند.
از مواردی که مدتهاست مورد توجه محققین قرارگرفته، استفاده از گیاه خرفه در محصولات آرایشی و بهداشتی است.
خرفه به دلیل داشتن مقادیر فراوان بتاکاروتن باعث زیبایی پوست میشود و به دلیل داشتن آنتیاکسیدان، اسید آسکوربیک، مس و منگنز تولید کلاژن را تحریک میکند و با کاهش تولید چین و چروک در پوست به عنوان گیاه ضد پیری در فرآوردههای زیبایی مورد استفاده قرار میگیرد.
محققین نشان دادهاند ترپنوئیدهای موجود در خرفه دارای خواص آنتی باکتریال و آنتی نئوپلاستیک است و در درمان سوختگی و بیماریهای پوست از جمله اگزما و آکنه کاربرد دارد.
علاوه بر مطالب مذکور اشعه اولتراویوله نور خورشید توسط پوست جذب و ترکیبات خطرناکی به نام رادیکالهای آزاد در آن ایجاد میشود. این ترکیبات معمولاً عامل ایجاد سرطان، افت کیفیت و پیری زودرس پوست هستند.
گیاه خرفه به دلیل داشتن ترکیبات آنتیاکسیدان گوناگون و بسیار مفید نظیر ویتامین C، ویتامین E، بتاکاروتن، گلوتاتیون، بتالائینها، کوئرستین و … میتواند در خنثیسازی و کاهش تولید این رادیکالهای آزاد و آسیبهای ناشی از آنها و در نهایت زیبایی و سلامت پوس نقش اساسی را ایفا نماید.
متخصصان طب سنتی عنوان میدارند مصرف خرفه خشکی، گرمی و حرارت بدن را فرومینشاند و باعث برطرف شدن و از بین رفتن دردهایی میشود که ناشی از حرارت و گرمی در بدن است، بنابراین در ماه پرفیض رمضان، مصرف این گیاه به خصوص در وعده سحری میتواند در رفع تشنگی بدن کمک شایانی بنماید.
عصاره آبی ساقه و برگ خرفه سبب شل شدن عضلات اسکلتی شده که با اثر داروهای کاهنده اضطراب مانند کلردیازپوکساید، دیازپام و وانترولن سدیم قابل مقایسه میباشد، به طوری که حتی اثر شل کنندگی خرفه به صورت داخل صفاقی مؤثرتر از داروهای فوق گزارش شده است. خرفه احتمالاً انتقال غشایی کلسیم را مهار کرده و یا مانع از آزادسازی کلسیم از ذخایر داخل سلولی از جمله شبکه سارکوپلاسمیک میشود.
همچنین اثرات ضداضطرابی این عصاره میتواند از طریق تأثیر بر سیستم اعصاب مرکزی و محیطی و یا به علت شل شدن عضلات (در پی یون پتاسیم) باشد؛ زیرا که این گیاه منبعی غنی از یون پتاسیم است؛ همچنین محققین اشاره داشتهاند مکانیسم ضداضطرابی خرفه، ناشی از عملکرد سینرژیک ترکیبات فتوشیمیایی، به خصوص فلاوونوئیدهای موجود در این گیاه است.
فلاوونوئیدها به نوبه خود به محل اتصال بنزودیازپینی گیرنده GABAA متصل و اثراتی شبیه ترکیبات ضداضطرابی از خود بروز میدهند.
منبع: زندگی آنلاین
کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
منتخب وب به نقل از ویکی پدیا: پَرپَهَن (پرپین) گیاهی است از سرده خُرفِه یکساله با برگهای ضخیم آبدار سبز با ساقههای قرمز و گلهای زرد یا سفید کوچک و تخمهای سیاه ریز که خواص دارویی دارند.
پرپهن وحشی علفهرزی است آبدار که در شرایط گرم و خشک به خوبی رشد میکند و توسط بذر و نیز در صورت مرطوب بودن خاک توسط قطعات ساقه تکثیر مییابد.
پرپهن خاکهای شل و غنی شنی را ترجیح میدهد، اما میتواند در دامنه گستردهای از خاکها و شرایط اقلیمی مختلف رشد کند. این گیاه آنقدر گوشتی است که میتواند پس از قطع شدن همچنان زنده بماند و حتی بذر تولید کند و به همین دلیل از بین بردن و کنترل آن بسیار دشوار است.
در ایران معمولاً پرپهن را میکارند، ولی نوع وحشیاش نیز در مناطق شمالی ایران، در اطراف رشت، لاهیجان، تهران، تفرش، اراک و سایر نواحی میروید. تکثیر پرپهن از طریق کاشت بذر آن صورت میگیرد. بذر را مستقیماً در مزرعهٔ اصلی در ماههای اردیبهشت تا تیر ماه میکارند. خاک مزرعه باید غنی باشد و چون احتیاج به آب زیادی دارد، آبیاری آن باید مرتباً صورت گیرد.
خواص خرفه ویکی پدیا
در فارسی و عربی: بخله، بخیله، بقله فاطمه، بقلهالزهراء، بقلهالمبارکه، بقله ٔ لینه، بَلبن، بوخِل، بوخِله، بیخله، بیخیله، تورک، چَکوک، ختفرج، خرفه، خسیب، خفرج، دندان سا، رجله، زریرا، عرفج، عرفجین، فرفحیز، فرفخیز، فَرفَه، فَرفَهن، فرفین، فرفینه، فرفیه، قینا، کف، کلنک، کلنکک، گیاه نمناک، مویز آب، وَشفنگ، وَشینَگ ، فرفخ ، قرفه ، غرفه ، قلفه ، غلفه
جعفر صادق: گیاهی بر زمین خوبتر و نافعتر از خرفه (پرپین) نیست و این سبزهای بود که فاطمه دوست داشت؛ خدا لعنت کند بنیامیه را به جهت دشمنی که با فاطمه داشتند، این گیاه را به نام بقله الحمقاء (سبزی نادانان) نام نهادند (وسایل الشیعه، ج ۲۵، ص ۱۹۴).
خرفه نام گیاهی است و آنرا بپارسی پرپهن گویند و معرب آن خرفج است و آن بعربی به بقلهالحمقاء معروف است. گویند در اصل بقلهالزهراء بوده و معاندان اهل بیت آنرا برگردانده بقلهالحمقاء خواندهاند.
وجه تسمیه ٔ حمقاء آن است که در مسیل و وادیها و رودخانهها و جاهای نمناک بیجا میروید و اختصاص به محلی ندارد.
طبیعت پرپهن سرد و تر است. قابض و مدر است، مسکن صفراست و حرارت خون و کبد و معده را تسکین میدهد. پرپهن در رفع سر درد، تسکین عطش، قطع هر نوع خونریزی، خرد کردن سنگ مثانه، کاهش سرفه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رودهها و بواسیر مفید است.
تخم پرپهن ضد کرم کدو است و عصارهٔ ساقه و برگ آن برای بیماری کبد و درد کلیه مفید است. برگ آن دارای ویتامین ث است. برای اسهال و سوزاک و ترشحات سفید مهبل مفید است و برای بچهها مسهل است. تصفیه کنندهٔ خون، تب بر و ضد سم است.
استعمال خارجی: شیرهٔ گیاه یا له شده آن برای تحلیل ورم و تومور و التیام زخمهای شدید سوختگی، بواسیر، بیماریهای پوستی (چون خارش و جرب)، تحلیل آبسه، گزیدگی نیش حشرات، عقرب و مار گزیدگی مفید است.
پژوهشهای جدید دانشمندان نشان دادهاست که در پرپهن اسید چرب اومگا ۳ وجود دارد، این همان چربی معروفی است که در روغن ماهی یافت میشود و عامل موثری در کاهش کلسترول و فشار خون است.
در تحقیقی توسط مرکز تحقیقات فیزیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی سمنان اثر ضد اضطرابی عصارهٔ آبی تخم پرپهن در موشهای سوری اثبات گردید. در بررسیهای پیشین این مرکز نیز خواص ضد تشنجی و ضد دردی عصاره هیدروالکلی پرپهن گزارش گردیدهاست.
خاقانی:
طیان (از فرهنگ اسدی نخجوانی):
گردآوری شده توسط منتخب وب به نقل از: fa.wikipedia.org/wiki
جالب بود
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
وب سایت
علاوه بر وجود امگا3 در قسمت رویشی آن، مواد معدنی مثل منیزیم، پتاسیم، کلسیم و همچنین ویتامین ث (16 میلیگرم در 100 گرم مادهتر) به مقدار زیاد در بافتهای آن وجود دارد.
گیاه شستشو کروم نمودار عملیاتی. . مثل آتش و شستشو processess برای کروم. . به طور کلی می توان گفت که هر قدر خاکی از کلوئیدهای معدنی و آلی غنی باشد، این ظرفیت در آن بیشتر است و هر چه خاک در معرض شستشوی .
همچنین گیاه خرفه دارای مواد معدنی مثل منیزیم، پتاسیم، کلسیم و همچنین ویتامین ث (16 میلی گرم در 100 گرم ماده تر) به مقدار زیاد در بافت های خود می باشد.
پوکه سیاه به دلیل خارج شدن از معدن املاح معدنی فراوانی را با خود به همراه دارد و هنگامی که در کنار گیاه قرار گیرد این املاح را به گیاه منتقل می کند و به رشد و تکثیر گیاهان کمک فراوانی می کند.
( محل رویش گیاه و تامین غذای انسان و ..) زمین و ذخایر معدنی. ذخایر معدنی 1- فلزی 2- غیر فلزی . . فرایند های درونی و بیرونی زمین می پردازد مثل : آتش فشان . زمین لرزه و … زمین شناسی تاریخی : به منشا .
خواص خرفه ویکی پدیا
علاوه بر وجود امگا3 در قسمت رویشی آن، مواد معدنی مثل منیزیم، پتاسیم، کلسیم و همچنین ویتامین ث (16 میلیگرم در 100 گرم مادهتر) به مقدار زیاد در بافتهای آن وجود دارد.
الیاف معدنی. مصرف این نوع الیاف در صنعت نساجی محدود بوده و مهمترین آنها پنبه نسوز میباشد. این الیاف دارای مصارف صنعتی هستند و در پارچههای ضد آتش نیز بهکار میروند.
سنگ زنی جست و خیز کردن نوع دستگاه جی 1070. جست و خیز کردن سنگ زنی دیوار ماشین. قوس الکتریکی تشکیل دستگاه, edm، سطح و ماشین سنگزنی، جست و خیز کردن خسته کننده و سنگ زنی، حد, سنگ زنی سطح دقت و . >> نگاه هزینه
علاوه بر وجود امگا3 در قسمت رویشی آن، مواد معدنی مثل منیزیم، پتاسیم، کلسیم و همچنین ویتامین ث (16 میلیگرم در 100 گرم مادهتر) به مقدار زیاد در بافتهای آن وجود دارد.
Mar 01, 2017 · هيدروپونيک در عمل به معني کاشت گياهان در آب و محلول غذايي بدون استفاده از خاک میباشد. کشت هيدروپونيک اين امکان را به کشاورز میدهد که در زمان کوتاهتر با زحمت کمتر محصولي باراندمان بيشتر را کشت نمايد.علم هيدروپونيک .
گیاه شستشو کروم نمودار عملیاتی. . مثل آتش و شستشو processess برای کروم. . به طور کلی می توان گفت که هر قدر خاکی از کلوئیدهای معدنی و آلی غنی باشد، این ظرفیت در آن بیشتر است و هر چه خاک در معرض شستشوی .
پوکه به دلیل خروج از معدن املاح معدنی فراوانی را با خود به همراه دارد و آن را به گیاه منتقل میکند. وجود پوکه معدنی در خاک کشاورزی موجب بهبود رشد گیاه میشود.
اَنگُم یا رزین (به انگلیسی: Resin) شیره درختان است که اغلب در فَصل بهار از شاخهها و تنه درختان خارج میشود.در زبان های محلی در نقاط مختلف ایران این نوع صمغ با اصطلاحات مختلفی بیان می شود. مثلاً در زبان محلی منطقه جیرنده .
سنگ زنی ماشین آلات برای سنگ گرانیت مثل آتش کاکائو مثل آتش کروم و شسته شدن روند pcall.eu. پروژه و مقاله های رشته های مکانیکساخت و تولید و ماشین, کاکائو مثل آتش و سنگ زنی ماشین, چت آنلاین. فروش آنلاین
قرارداد برای سنگ زنی گیاه caco3. . مثل آتش کاکائو تجهیزات سنگ زنی ساخت. پروژه و مقاله های رشته های مکانیک-ساخت و تولید و ماشین, کاکائو مثل آتش و سنگ زنی ماشین, چت آنلاین. . ماشین آلات مواد معدنی .
سنگ آهن هماتیت مثل آتش مغناطیسی. سنگ آهن هماتیت مثل آتش مغناطیسی آهن بیشتر آهن پوسته به شکل ترکیبی با اکسیژن به صورت سنگهای معدنی اکسید آهن مثل هماتیت و مگنتیت یافت می شود.
کارخانه های تولید سنگ زنی کاکائو گیاه. بسیار ریز آسیاب مواد معدنی تجهیزات. آرم شرکت های سنگ زنی نفلین و تولید کارخانه های کاکائو آسیاب کارخانه . مثل آتش قهوه و ماشین آلات سنگ زنی برای استفاده .
مثل آتش در تولید فلزات تکلیف علوم ششم ابتدایی: ویژگی فلزات( آهن، الومینیوم، مس . آهن از تمامی فلزات بیشتر است و 95 درصد فلزات تولید شده در سراسر جهان را تشکیل میدهد.
آشنایی با گیاه دارویی خرفه! تا بحال با گیاهان دارویی زیادی در پرشین طب آشنا شده اید . اگر تا به این لحظه ، از بحث در خصوص این گیاهان دارویی عقب مانده اید به اینجا سری بزنید . گیاهان دارویی می توانند کمک بزرگی در زندگی .
آنچه این گیاه را متمایز می کند، وجود اسید چرب امگا3 زیاد در برگ آن (قسمت رویشی) است. البته دیگر گیاهان مثل کلزا یا بذر کتان نیز امگا3 دارند، ولی این ماده در بذرهای آن ها یافت می شود.
کانیهای معدنی رایج سنگآهن عبارتند از هماتیت ( Fe2O3 ) که ۷۰ درصد آهن داشته و مگنتیت ( Fe3O4 ) که ۷۲ درصد آهن دارد. میانگین . قیمت اینترنت; خرد کردن معدن هماتیت galvraicondroz.be. مثل آتش از سنگ معدن هماتیت .
کشت در سنگریزه : ریشه گیاهان در موادی که قطری بیشتر از 3 میلی متر دارند قرارگرفته مثل سنگ خارا و گدازه آتشفشانی و بازالت و هر ماده غیر آلی دیگر که گیاه در آن محیط رشد و تعذیه مواد غنی را داشته .
آزبست یا پنبهٔ نسوز یا پنبهٔ کوهی (به انگلیسی: Asbestos) که در علم زمینشناسی به کانی نامهربان معروف است، در اصل یک کانی سیلیکاتی حاصل از ماگما و در واقع نوعی سنگ آذرین درونی است. (چون سنگ آذرین هستند ریز بلور اند) و بهطور .
الیاف معدنی. مصرف این نوع الیاف در صنعت نساجی محدود بوده و مهمترین آنها پنبه نسوز میباشد. این الیاف دارای مصارف صنعتی هستند و در پارچههای ضد آتش نیز بهکار میروند.
صنعت فولاد – ذغال سنگ، کک سازی و کاربرد آن در ذوب آهن – قسمت کک و مواد شیمیایی ذوب آهن اصفهان شامل سه بخش اصلی زیر است (شمای تکنولوژی هر بخش در قسمت .
۲) به صورت معدنی: مثل کودهای شیمیایی از قبیل نیترات آمونیوم، فسفات آمونیوم، اوره. 2- نقش و علائم کمبود فسفرSadP) این عنصر در تلقیح گلها، رشد ریشه، انتقال انرژی و همچنین تنظیم خواص ژنتیکی گیاه نقش .
آزبست یا پنبهٔ نسوز یا پنبهٔ کوهی (به انگلیسی: Asbestos) که در علم زمینشناسی به کانی نامهربان معروف است، در اصل یک کانی سیلیکاتی حاصل از ماگما و در واقع نوعی سنگ آذرین درونی است. (چون سنگ آذرین هستند ریز بلور اند) و بهطور .
پتاسیم (Potassium) با نماد شیمیایی K (از واژهٔ kalium در لاتین نو) یک فلز قلیایی است و عدد اتمی آن ۱۹ میباشد. عنصر پتاسیم نرم و به رنگ نقرهای – سفید است در هوا به آسانی اکسید میشود و با آب به شدت واکنش میدهد و تولید گرما می .
قیمت برای آسیاب های گلوله ای-سنگ شکن. پوش شیشه ای – فروش, شیشه, های, مقاوم, برابر, آتش/ضد, گلوله, فروش پلیت برای آسیاب های گلوله ای له کننده سنگ شکن فکی .سنگ شکن مخروطی برای فروش توپ کارخانه آسیاب .
این گیاه Vetiver grass در حالت سبزی در مقابل آتشسوزی مقاوم بوده و به آسانی آتش نمیگیرد و در مقابل حشرات و نماتودها نیز مقاوم میباشد علف و تیور در مقابل سایه بسیارحساس بوده و رشد آن را به تأخیر .
خواص خرفه ویکی پدیا
گیاه خرفه حاوی امگا۳ و سرشار از مواد معدنی، کلسیم، پتاسیم و ویتامین است. منابع معدنی و ویتامین های این گیاه علفی. آنچه این گیاه را متمایز می کند، وجود اسید چرب امگا3 زیاد در برگ آن (قسمت رویشی .
منتخب وب: آنچه این گیاه را متمایز می کند، وجود اسید چرب امگا۳ زیاد در برگ آن (قسمت رویشی) است.البته دیگر گیاهان مثل کلزا یا بذر کتان نیز امگا۳ دارند، ولی این ماده در بذرهای آن ها یافت می شود.
مثل آتش آهن از سنگ معدن آنتیموان. که برای کامل آهن سنگ معدن, برای پردازش سنگ معدن مس « middle east . . باارزشتر از طلا به . از تصفیه مس تولید میشد – مثل آهن . سنگ معدن آهن در 48 . .
تخم خرفه تصفيه کننده خون و تسکين دهندهي تشنگي است و براي رفع سرفه ميتواند مفيد باشد. در طب سنتي به عنوان تببر، ضدعفوني کننده، ضداسکوربوت (بيماريهاي ناشي از کمبود ويتامين c)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده ميشود.
قیمت برای آسیاب های گلوله ای-سنگ شکن. پوش شیشه ای – فروش, شیشه, های, مقاوم, برابر, آتش/ضد, گلوله, فروش پلیت برای آسیاب های گلوله ای له کننده سنگ شکن فکی .سنگ شکن مخروطی برای فروش توپ کارخانه آسیاب .
مثل آتش آهن از سنگ معدن آنتیموان. که برای کامل آهن سنگ معدن, برای پردازش سنگ معدن مس « middle east . . باارزشتر از طلا به . از تصفیه مس تولید میشد – مثل آهن . سنگ معدن آهن در 48 . .
گیاه خرفه حاوی امگا۳ و سرشار از مواد معدنی، کلسیم، پتاسیم و ویتامین است. منابع معدنی و ویتامین های این گیاه علفی. آنچه این گیاه را متمایز می کند، وجود اسید چرب امگا3 زیاد در برگ آن (قسمت رویشی .
Mar 01, 2017 · هيدروپونيک در عمل به معني کاشت گياهان در آب و محلول غذايي بدون استفاده از خاک میباشد. کشت هيدروپونيک اين امکان را به کشاورز میدهد که در زمان کوتاهتر با زحمت کمتر محصولي باراندمان بيشتر را کشت نمايد.علم هيدروپونيک .
تخم خرفه تصفيه کننده خون و تسکين دهندهي تشنگي است و براي رفع سرفه ميتواند مفيد باشد. در طب سنتي به عنوان تببر، ضدعفوني کننده، ضداسکوربوت (بيماريهاي ناشي از کمبود ويتامين c)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده ميشود.
این گیاه Vetiver grass در حالت سبزی در مقابل آتشسوزی مقاوم بوده و به آسانی آتش نمیگیرد و در مقابل حشرات و نماتودها نیز مقاوم میباشد علف و تیور در مقابل سایه بسیارحساس بوده و رشد آن را به تأخیر .
Copyright © 2017 – All Rights Reserved – Metebu
SiteMap
0